Donald Trump mlađi u vatrenom CPAC govoru rekao da svijet ”ide u pakao pod vodstvom bezumnika Joea Bidena.”

Donald Trump Jr.
15 komentara

Uoči svog nastupa na Konzervativnoj konferenciji za političku akciju (CPAC) u Dallasu u Teksasu u petak, Donald Trump mlađi rekao je da će biti “vrlo uključen” u među-izbore 2022. godine, pomažući republikancima u vraćanju većine u Domu i Senatu.

Donald Trump mlađi obavio je govor na konferenciji konzervativne političkog djelovanja u petak u Dallasu.

Iako je izvikivao koliko je njegov otac, bivši predsjednik Donald Trump, bio “u pravu” u vezi sa “svime”, nemilosrdno je trolao predsjednika Joea Bidena i njegovog sina Huntera, govoreći o problemima koji su nastali otkako je novi predsjednik preuzeo dužnost.

”Svijet ide u pakao”

Trump mlađi žalio se da “svijet ide u pakao” pod upravom Bidena, koja je poslala poruku “dobrodošlice” ilegalnoj migraciji.

„Pružit ćemo vam besplatnu zdravstvenu zaštitu, besplatno obrazovanje. Možete se zaposliti u američkim poslovima”, ismijavao je Bidenov pristup izazovnoj krizi koja je zahvatila južnu granicu SAD-a, nakon što je predsjednik pokušao srušiti imigracijsku politiku svog prethodnika Trumpa.

Također je kritizirao tajnicu za tisak Bijele kuće Jen Psaki i CNN, jer su progurali “narativ” da su republikanci, a ne demokrati, ti koji “favoriziraju raspuštanje policije”.

“Jen Psaki mi je rekla, pa to mora biti istina! Je li to istina ili ste to vidjeli na CNN-u?” upitao je.

Sin Donalda Trumpa kritizirao je medije tvrdeći da je “dokaz” da predsjednik Biden “nije izgubio razum” ili da nije “prožet demencijom” činjenica da ga je ruski predsjednik Vladimir Putin nazvao “pametnim”.

“Ne znam. Usudit ću se ovo reći; da je Donald Trump rekao ono što je rekao Trump, reakcija bi bila drugačija. Jeste li ikad pomislili da je Vladimir možda oduševljen što pregovara s bezumnikom?” Pitao je Trump mlađi, pozivajući se na nedavni Bidenov summit s ruskim predsjednikom.

Američki politički aktivist, poduzetnik i autor nastavio se šaliti o brojnim greškama i gafovima Joea Bidena.

“Je li Joe Biden učinio nešto što nije uključivalo sladoled? To je poput mog mališana. Ako nešto dobro učini, dobit će kuglu sladoleda.”

”Smeće”

Trump mlađi, koji služi kao povjerenik i izvršni potpredsjednik Trumpove organizacije, vodeći je s mlađim bratom Ericom, dodatno je kritizirao predsjednikova sina Huntera Bidena, priznatog ovisnika o kokainu.

Govoreći o Hunteru zbog njegovih “rasističkih” tekstualnih poruka koje su se pojavile s njegovog navodnog “laptopa iz pakla”, kao i kontroverznog dogovora Bijele kuće kako bi se osiguralo da se slike nadobudnog umjetnika prodaju anonimno, rekao je:

“Kako dobiti ono što želimo od Demokratske stranke? Samo kupite Hunterovu umjetnost … Ovisnost je strašna … Ne oslobađa vas od toga da budete totalni komad smeća u svim ostalim aspektima vašeg života. Ne oslobađa vas prodaje pristupa najvišim razinama vlasti … Jesam li u pravu?”

Trump Mlađi potom se obratio Michaelu Avenattiju, odvjetniku poznatom po zastupanju zvijezde filmova za odrasle Stormy Daniels u njezinim parnicama protiv Donalda Trumpa.

Daniels je rekla da je bila bliska s Trumpom još 2006. godine, kad je njegova supruga Melania upravo rodila njihova sina Barrona. Bivša striptizeta tvrdila je da ju je Trumpov osobni odvjetnik Michael Cohen pokušao ušutkati 2016. godine, plativši joj 130.000 dolara u tišini dok se nekretninski mogul kandidirao za predsjednika.

Dok je Cohen kasnije na sudu priznao da je izvršio uplatu, Trump je aferu uopće porekao.

Donald Trump mlađi razgalio se nedavnom presudom Avenattiju nakon što je osuđen na 30 mjeseci zatvora zbog spletke da iznudi milijune od proizvođača sportske odjeće Nike prijeteći da će izložiti nezakonite isplate amaterskim košarkašima.

“Unatoč onome što svakodnevno vidimo, postoji srebrna podstava. Michael Avenatti ide u zatvor”, rekao je Trump mlađi.

Teorija curenja iz laboratorija

Prelazeći na rješavanje teorije o curenju virusa koronavirusa iz laboratorija, koju su demokrati i članovi glavnih medija prošle godine uvelike odbacili dok ju je Donald Trump promicao, rekao je:

“U kojem trenutku u umovima ovih lakrdijaša, ne znam, teorija curenja iz laboratorija Wuhana nije najvjerojatniji argument u 2020. godini?”

Trump mlađi ismijavao je one koji su ismijavali curenje iz laboratorija. Dok se publika smijala, odgovorio je:

“Ne smijte se – niste otkazani. Čestitam … Smijanjem biste bili izbačeni sa svake platforme društvenih mreža, bili biste izbačeni s posla u znanosti jer, znate, znanost više ne slijedi pravila fizike, zar ne? Oni ne slijede matematiku, oni slijede narativ koji je diktirao CNN jer je to u stanju manipulirati pravilima fizike”, rekao je Trump Mlađi.

Od tada je teorija curenja iz laboratorija postala sve više uvriježena, a administracija Bidena u svibnju se priklonila popularnom pritisku i naredila američkoj obavještajnoj službi da u 90 dana izvijesti o podrijetlu virusa.

Donald Trump mlađi također je kritizirao dr. Anthonyja Faucija, stručnjaka za zarazne bolesti koji nadzire borbu zemlje protiv pandemije COVID-19.

“Fauci je bolji u bacanju baseball lopti nego u znanosti. Želim vidjeti da provjere ove činjenice”, rekao je Trump mlađi dok je odmjeravao zašto vjeruje da njegovu obitelj snažno podržava konzervativna baza. “Mi se zapravo borimo. Mi ćemo ostvariti proboj, zar ne? To je Donald Trump učinio za Republikansku stranku … Trebamo vas u toj borbi s nama … Ne mogu nas sve otkazati.”

Zaključio je gledajući u budućnost i pozivajući mnoštvo pristaša da “ostanu u borbi”.

“Trebate nam tamo s nama … I dalje ćemo biti u ovoj borbi dok god to radite.”

BidenCPACDonald Trump Jr.
Pretplatiti se
Obavijesti o
15 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Majk Majers
2 godine prije

Elitistička borba globalisti (Bidenovi) i nacionalisti (Trumpovi). Ne tribaju nam ni jedni ni drugi. Dapače, mi njima tribamo, bez nas nema ni njih

rimtu
2 godine prije

Psyop, isto kao i plenki i zoki.

stara kuka
2 godine prije

Točno je da svijet ide putem u pakao, ali misliti da senilni starkelja Joe nešto tu “vodi” je blago rečeno naivno. Nezgodno je međutim što ni Trumpov sin nikako ne smije reći tko stvarno vodi svijet u pakao.

Lucija, prva
2 godine prije

Postoje hrpe stručnih članaka koje osporavaju “umjetnost virusa” i curenje iz laboratorija.
Osim onih na početku plandemije.
Nedavno jedan članak od 20 znanstvenika…
A to da su svi petljali po koječemu je druga priča…

Crna Vrana
2 godine prije

Newka mali Trump malo pogleda svog blesavog ćaleta Donalda, kakve je gluposti izvodio i još uvjek ih izvodi i koji ustvari nije ni za milimetar bolji od ovog senilnog Bidena, čak bih mogao reći, da je izvodio mnogo veće guposti nego Biden, koji barem pozna situaciju u Europi i pozna europske države, što se za Trampa ne može reći. Tramp je po riječima jednog njegovog suradnika, koji je nakon razilaženja s Trampom napisao knjigu o svojim iskustvima s Trampom i rekao je, da je Tramp jednom prilikom počeo hvaliti Hitlera, tj koliko dobrih stvari je napravio Hitler. Dotični je još napisao, da nije u životu sreo goreg i glčupljeg čovjeka nego što je Tramp!

Max
2 godine prije

U pravu je.

Ime
2 godine prije

Raspusti se policija….. I tko preuzme kontrolu??? Vojska!

I što imamo? Vojna hunta, logori, prijeki sudovi…..

Zemlja slobodnih.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI