Donald Trump: “Saudi Arabia First!”

Donald Trump
22 komentara

Kao što je poznato, američki predsjednik Donald Trump od početka mandata još nije bio u službenoj posjeti nijednoj stranoj zemlji, iako je kao domaćin u Americi primio nekoliko važnih svjetskih lidera. Prvi posjeti novoizabranih svjetskih lidera su u simboličnom smislu uvijek važni i privlače pozornost.

Izvor u Bijeloj kući za medije otkriva da će predsjednik Donald Trump tijekom njegove prve turneje u inozemstvu prvo posjetiti Saudijsku Arabiju, gdje će izraziti “jedinstvo dvije zemlje u borbi protiv terorizma”.

Trump se u Saudijskoj Arabiji namjerava sastati s čelnicima muslimanskog svijeta.

“Saudijska Arabija je čuvar dva najsvetija mjesta islama, a to je mjesto gdje ćemo s našim saveznicima muslimana početi stvarati nove temelje za suradnju i podršku u borbu protiv ekstremizma, terorizma i nasilja”, rekao je američki predsjednik.

Trump će nakon posjete u saudijskom režimu otići za Izrael, potom u Vatikan, gdje će razgovarati s papom Bergogliom.

“Mogu reći da ću za vrijeme moje prve posjete posjetiti Izrael, Saudijsku Arabiju i Rim, grad kojeg toliko voli naš kardinal”, rekao je američki predsjednik.

Ranije je priopćeno kako će službena turneja američkog predsjednika završiti na summitu NATO pakta u Bruxellesu 25. svibnja i sa summitom skupine G7 koji će se održati 26. i 27. svibnja talijanskom gradu Taormina na Siciliji.

prva posjeta
Pretplatiti se
Obavijesti o
22 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
elijah magnier
6 godine prije

Super ,pametan dečko-zna on tko je 2. najveći izvoznik terorizma.Sada će
im potkresati papke!

vladek68
6 godine prije

para vrti gdje burgija ne može…
odvratno do neba,ali barem vidljivo baš svima…

Bilo kuda, kiki svuda
6 godine prije

Pa kako to Donalde, da ne ides prvo u posjetu porodici tvoje zene.
Kako u poslu, tako u zivotu…

davor
6 godine prije

Saudi Arabia=Bushy America

Michael Collins
6 godine prije

A ja pomislio Israel first. Ali ovaj narančasti klaun ionako će poslužiti kao kurir između najvećih izvoznika i sponzora terorizma na svijetu.
Kako god završila agresija na Siriju, ona je u svkaom slučaju najveći gubitnik. Toliko ubijenih, ranjenih, raseljenih, uništene infrastrukture… Treba vratiti milo za drago i početi izvoziti demokraciju u Barabiju, Katar, UAE…
A Hezbollah neće dati miran san Arijevcima, Hazarima ili koji već vrag jesu. Neprocjenjivo!

Kihot
6 godine prije

Sveto trojstvo cionizma. Izrael, Saudi i Vatikan. (Vatikan je od 327 godine kriptožidovska tvorevina za kontrolu ne-odabranih)

Živio Donald Duck Trump! Istinski borac protiv neoliberalne globalističeke cio oligarhije!

Georgij Žukov
6 godine prije

A sto ste drugo ocekivali od kapitalistickog klauna , pa njegov otac je namlatio milijarde gradeci vojne objekte i stanove za pripadnike kapitalisticke vojske imena nato pakt.

Jupiter
6 godine prije

Kada je Obama pokušao da SA objasni njihovu ulogu u terorističkim napadima na tlu Amerike.
Primili su ga u posetu kao kada dočekujete kocku leda u WC šolji.
Trump je pragmatičan i odlično se razume u uticaj novca. A činjenica je da ga SA ima na pretek. Treba prodati oružje koje pravi USA industrija.

subaru
6 godine prije

Vehabija, cionista, jezuita………..ide kod prave kreme od tame……..

Baba Vanga
6 godine prije

Ipak je Rusija usamljena u borbi protiv Anglosaksonaca ali to neznaci da ce oni odnijeti pobjedu.Bice tu jos iznenadjenja,kao sto je Kina ili Indija uskoro ce nastupiti rasplet do kraja 2018 god.

Brainstorm
6 godine prije

zanimljivo da svatko popusi neko od predizbornih obecanja. ovdje smo popusili obecanje o zatopljenju sa rusijom.
zar se treba cuditi penzicima koji povjeruju da ce mirovine porasti?

koks
6 godine prije

Od kad pratin geopolitiku, uvjerljivo se kao najmudriji i najtocniji pokaza Engdahl… Naravno, sve pohvale Babicu i ostalima sa portala, svaka cast i vama kolege komentatori (osim ovih nekoliko provokatora), svi vi doprinosite stvaranju malo šire slike globalne situacije, i od srca vas cijenin, cesto mi je draze procitati komentare nego sami clanak! Kao sta san reka, Engdahl se pokaza uvjerljivo dalekovidan i jako pronicljiv geopoliticki analiticar, a za ovog zutokljunca je iznija tezu da je nista drugo nego igrac deep statea, i to odma po stupanju na duznost! Da nije falija u analizi, iz dana u dan je sve ocitije!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.