Epstein je ucjenjivao Billa Gatesa

82 komentara

Jeffrey Epstein je otkrio da je suosnivač Microsofta Bill Gates imao aferu s ruskom igračicom bridža i da je platio njeno obrazovanje prije nego što je zatražio nadoknadu od Gatesa u zamjenu za njegovu šutnju, objavio je Wall Street Journal u nedjelju.

Gates je Milu Antonovu upoznao oko 2010. godine, kada je on bio u srednjim 50-im, a ona u 20-im. Epstein ju je upoznao tri godine kasnije i platio joj da pohađa školu za softversko kodiranje, prije nego što je 2017. poslao e-poštu Gejtsu i zatražio cijenu njene školarine, tvrde novine, citirajući ” ljude upoznati s tim pitanjem”.

U vrijeme e-pošte, Epstein je bezuspješno pokušavao uvjeriti Gatesa da investira u „više milijardi dolara vrijedan dobrotvorni fond“ s JPMorgan Chaseom, nastavlja list, objašnjavajući da je „implikacija iza poruke bila da bi Epstein mogao otkriti aferu ako Gates prestane održavati vezu između njih dvojice.”

Glasnogovornica Gatesa potvrdila je razmjenu, navodeći da je “Epstein bezuspješno pokušao iskoristiti prošlu vezu kako bi zaprijetio gospodinu Gatesu.” Gatesova veza sa Epstainom bi na kraju bila jedan od razloga za poništenje njegovog 27-godišnjeg braka sa Melindom French Gates. Godinu dana nakon razvoda od softverskog magnata, French Gates je 2022. za CBS News rekla da je veza njenog bivšeg muža s Epsteinom bila “jedna od mnogih stvari” koje su dovele do razlaza.

Epstein i Gates su se prvi put sreli 2011. godine, nakon što je Epstein već bio osuđen za korištenje djece za prostituciju. Par se sreo “mnogo puta”, prema izvještaju New York Timesa za 2019. , pri čemu je Gates rekao kolegama da smatra da je Epsteinov način života “veoma drugačiji i nekako intrigantan, iako njemu lično ne bi funkcionisalo”.

Gates sada opisuje svoj odnos sa Epstainom kao “grešku” i za CBS News je rekao da je trebalo da posluša savet svoje bivše žene i da prekine veze sa zlostavljačem dece “pre nego što sam to učinio”.

Troškovi Antonovinih časova kodiranja bili su “nebitni za dvojicu muškaraca”, a Gates nije platio, rekli su izvori Wall Street Journala. Opisali su Epsteinovu e-poštu kao način da se Gatesu kaže da je “znao za aferu i da bi je mogao razotkriti”.

Epstein je uhapšen 2019. i optužen za seksualnu trgovinu desetinama maloljetnih djevojaka, ali je pronađen mrtav u svojoj zatvorskoj ćeliji na Manhattanu prije nego što je mogao biti izveden pred suđenje. Proglašeno je da je njegova smrt samoubistvo, iako je ovo službeno objašnjenje naišlo na rašireni skepticizam, zbog njegovih bliskih veza s bogatim i moćnim ličnostima, uključujući bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona, sadašnjeg direktora CIA-e Williama Burnsa i britanskog princa Andrewa.

EpsteinGatesMila Antonova
Pretplatiti se
Obavijesti o
82 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Schwarze Hunderte
11 mjeseci prije

Taj Gates je smeće , nemjerljivo gore od Epstein !!! Unutar svijeta hyper rich i tamo bježe od njega … Niti oni ga ne cijene … Ljigav !

Jadranka S.
11 mjeseci prije

Svatko, kako sije tako zanje.

držnedaj
11 mjeseci prije

Ako je Epstain izvršio “samoubistvo” to obično “službe”za konzum mase tako objave da ne ispadne još veći skandal za javnost nego štoje je …Epstein je malo jača figura, da bi ga se tako žrtvovalo za dva Billa i slične.. ima tu u pozadin oho ho…

11 mjeseci prije

Epstein je ucijenjivao Gatesa dok je ovaj bio toliko glup da nije znao zauzvrat ucijeniti Epsteina za ono zbog čega je završio u zatvoru. Mislim da obojica nemaju neki visoki IQ!

Max
11 mjeseci prije

Ja ne vjerujem da je Bill Gates ševio ženu.

Jere
11 mjeseci prije

Pa da, nego kako… Šire se (prividno) škakljive vijesti o Gatesu, koje mu više ne mogu štetiti, s obzirom da je rastavljen (a Epstein mrtav), ali koje će Google, Bing & company izbacivati u prvi plan da priguše one druge, puno škakljivije glasine (ili informacije?) o odnosu Gatesa i Epsteina. Već viđeno.

gargamel
11 mjeseci prije

Epstein je ubijen, jer je mnogo znao o pedofilima , a to šatro sa prevarom Gejtsa, žvaka za ludaka.

joškoboško
11 mjeseci prije

Ma kamo ide ovaj Svet. Eto pozovem ženinu prijateljicu na večeru (koju sam ja platio gotovinom) povalimo se (oznojio sam se vraški) i sad me njezin muž ucjenjuje da će me tužibabiti ženi. Ma sve je žlo mater *ebat…ne moreš se više ni van kuće posrat, a da te niki ne špija!

Jere
11 mjeseci prije

Pa da, nego kako… Šire se (prividno) škakljive vijesti o Gatesu, koje mu više ne mogu štetiti, s obzirom da je rastavljen (a Epstein mrtav), ali koje će Go
ogle, Bing & company izbacivati u prvi plan da priguše one druge, puno škakljivije glasine (ili informacije?) o odnosu Gatesa i Epsteina. Već viđeno.

Antee
11 mjeseci prije

Ako se deBila Gatesa odmah stavlja na repertoar znači da je priča nekoliko puuuno gora.
A od svega ionak ništa…

Suze Roni
11 mjeseci prije

Biti ce prije da je Gates kod Epsteina
imao sex sa maloljetnicama, kao i princ Andrews, Bill Clinton i drugi. Zato su smaknuli Epsteina u zatvoru jer su se bojali da ne propjeva. Imaju oni posebnu jedinicu za eliminaciju prijetnji
svojim pripadnicima.

alexosijek
11 mjeseci prije

Jao, ja to jednostavno ne mogu vjerovati – jadnog Billa ucjenjivao Epstein? A to onda javnosti donosi na tacni Wall street Journal prema – neimenovanom izvoru informacija? Pa, Epstein kao se ubio u zatvoru? Pa ona njegova Maxwell završila u zatvoru? Pa onda ipak nije…? Ma, jadni Bill, kud baš na njega? Kud baš sada? Dok cirkusanti u Bijeloj kući filuju migrante kroz južnu granicu, kad je pitanje duga SAD-a i cjelokupni globalni utjecaj gadno zaljuljan, dok se dogodio East Palestine, gradovi prepuni beskućnika i fentanila, ma to nije bitno i nije zbog toga priča plasirana sada…Treba stvarno žaliti tog Billa, velikog humanista i filantropa…a taj je bijedni Epstein i tako mrtav….lp

zoran
11 mjeseci prije

Tko je tu koga mogao da ucjenjuje, kada su isti.

Otudjeni
11 mjeseci prije

Sve je zapoceli 90-ih godina proslog stoljeca,msm mediji samo spominju od 2000-te na ovamo. Nema tko nije bio u igri,igra divljeg tigra! Prvenstveno stite Clintonove I spomenutog digitrona gejca.
U biti skrivaju koliko su trule i pokvarene Americke institucije i tkz. elite i njihovi sateliti. 2020 McCain udovica na konvenciji izjavljuje:svi smo znali sto radi(elita),ali svi su ga se bojali. Zasto? Jer su svi umoceni. Ovaj svijet je jad i bjeda,jer najveci sljam upravlja svime.
Najgore sto ce i dalje najgori medju nama upravljati svijetom. Ljudi hipnotizirani i ne vide dalje sebe i svoje guzice.

Sardelino
11 mjeseci prije

Hillary Clinton je ključ riješenja samoubojstva dotične persone.

Lucija, prva
11 mjeseci prije

Hm. Igračica Bridgea…od 20 godina…?

Pa, mogla je zaradit na tome.
Tražila novce za softversku obuku?

Joj. Ovo miriše ili na laž ili na – pametnu ženu.
Ako je ovo zadnje…sad će ih tužiti što su joj iznijeli ime u javnost.

dulebg
11 mjeseci prije

I posle se Epštajn čudi sam sebi kad se obesi ??!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI