EU zabranila kanal RT – evo gdje ga možete gledati

RT
35 komentara

S obzirom da su u zadnje vrijeme jako popularne usporedbe sa nacističkom Njemačkom, znate li što je Hitler napravio kao prvu stvar nakon što je zauzeo Austriju? Proglasio je slušanje zapadnih radio stanica kažnjivo smrtnom kaznom! To je odličan primjer koliko je važna propaganda u pranju mozga narodu i koliko je opasno da se čuju informacije sa druge strane. U najboljoj Hitlerovskoj maniri, „slobodna i demokratska“ Europska Unija, te također SAD, od jučer su zabranili jedini relevantni ruski TV kanal koji je emitirao na engleskom jeziku. Paradoks je u tome što im se centrala nalazi u Washingtonu i zapošljavaju isključivo američke novinare.

Američka državna informativna mreža RT priopćila je u četvrtak da će početi s emitiranjem na Rumble, video stranici nalik YouTubeu, nakon što su tehnološke tvrtke, uključujući Meta Platforms i Twitter, ograničile pristup RT-u nakon ruske invazije na Ukrajinu.

Tehnološke tvrtke posljednjih su dana ograničile ruske medije pod kontrolom države, uključujući RT i Sputnik, kao odgovor na zahtjeve vlada i pozive da se spriječi širenje ruske propagande. Rusija je svoje akcije u Ukrajini nazvala “specijalnom operacijom”.

Streaming medijska tvrtka Roku uklonila je aplikaciju za RT iz svoje Roku Channel Store u Europi, rekla je osoba upoznata s tim pitanjem za Reuters ranije ovog tjedna. Vlasnik Facebooka Meta izjavio je u utorak da globalno degradira sadržaj s Facebook stranica i Instagram računa ruskih medija pod kontrolom države.

Rumble je video stranica popularna među američkim političkim konzervativcima. U prosincu je medijski pothvat bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, Trump Media and Technology Group, rekao da će Rumble isporučiti video i streaming za Truth Social, aplikaciju za društvene medije tog pothvata koja je lansirana u Apple App Storeu 21. siječnja.

euRTrusijaZabrana
Pretplatiti se
Obavijesti o
35 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
2 godine prije

Eto, radi več nekoliko sati na Odysee. Ako se prijavite možete čak komentirati!
Ne može se slobdnog duha zaustaviti!
Za Rusiju nije ništa novo. Več treči put u istoriji bori se protiv onih, koji se imaju za CIJELI SVET!!! UVIJEK ISTI!!! Francuzi, Njemci, su se čak udružili, ali njihov gospodar, koji ih gura, krije se iza njihovih leđa, jer ne želi popušiti posledica.

MNK
2 godine prije

Odlicno!Treba blokirati rusku propagandu. Nadam se da doci ce vrijeme da blokiraju NE-logicno com

hiber
2 godine prije

Sve vise mislim da je Marić bot, a ne covjek. Valjda misli da se ne mogu dobiti informacije iz Rusije iz nezavisnih izvota. Dakle, tamo je uvedena kazna od 15 godina za AntiMariće. Čak bi i Matić tamo dobio koju godinu, tako da autor Milic koji je očigledno čovjek, čak i na ovom portalu koristi izraz specijalna operacija sve u strahu da ne završi u nekom kazamatu. Ili piše iz Rusije ili se boji “novičeka”. Ponavljam, nalazimo se u europskom ratu, tako da su sve mjere ratne. To sto je bot optimist, ne odgovara trenutnom stvarnom stanju.

NeBudiOvca
2 godine prije

Vjerujte samo provjerenim siriteljima istine kao sto je to CNN, msnbc, Reuters, index, RTL i sl. Tko bi normalan sumnjao u njihove vijesti tipa:
– predsjednik Zelenski odlikovao Ukrajinskog seljaka koji je sam lopatom eliminirao 821 ruskog vojnika;
– pročitajte potresno pismo trogodišnje djevojčice Alise iz Kijeva naslova “spasite moj grad” pisano na engleskom, talijanskom, francuskom i njemačkom jeziku, te kineskom pismu;
– bivši školski kolega Vladimira Putina prezentirao njegov školski sastav.iz 2. razreda osnovne škole pod nazivom “koristiti ću nuklearno oruzje jednog dana, hoću, hoću sigurno”
Uglavnom da se ne zaje…..… koliko god da informacije iz ruskih izvora sasvim sigurno takodjer nisu istinite, vjerovati MSM bandi i inače, a pogotovo nakon dvije godine laži i podržavanja Covid terora može samo najveći ovcoid/indeksovac/faktografac

scorpio1959
2 godine prije

Več dugo EU liči na 4. rajh. Nema više slobode izražavanja, kretanja. nema zaštite osobnog vlasništva. Samo kradu, plijene i uništavaju.

zdrlje
2 godine prije

Mariću gnjido

Lupo
2 godine prije

Tito nije nikad zabranjivao Die Deutsche Welle, BBC, The Voice of America.

tihobl
2 godine prije

Moze se gledati u BiH i Makedoniji.
BiH se opet pokazuje kao oaza slobode.

Max
2 godine prije

Bili su i na Lymgsat streamingu.

Gost
2 godine prije

A gdje se može naći Sputnik?

Hagar
2 godine prije

Bez obzira na ovaj sukob, davno sam naucio da je moj neprijatelj onaj koji mi cenzurira pristup informacijama pa i dezinformacijama.Onaj tko mi zeli dobro rekao bi evo ti sve pa ti odluci za sebe sto je istina. Ovo je uvodjenje tiranije ili neokomunizam. Da ti zele dobro uveli bi u skole predmet kako prepoznati da mediji rade propagandu i kako se o polu istina rade ogromne lazi. Ali nece i nemogu jer kako bi ti onda sami ispirali mozak.

Kujundžuša
2 godine prije

Sta nije korona nestala s ratom? Od kud sad opet bas u Rusiji? Hmhm

Praetorian
2 godine prije

Ja pratim na Rumble. Ovo je dobar pocetak da se dosta ljudi okrene alternativama youtubeu. Isti je zabranio i Dana Bongina dozivotno, te se takodjer moze pratiti na Rumble. Ovi faxisti tehnokrati nam zapravo cine uslugu, omasovnjuju alternativne konkurentske platforme

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI