„F**k svakog pojedinog Trumpovog glasača“: Biden je možda tu, ali holivudski i medijski pohod na uništavanje konzervativaca tek počinje

Biden i Trump
37 komentara

Pozivi Joe Bidena na „jedinstvo“ ne znače ništa za njegove najizrazitije pristalice, liberalne poznate ljude koji slave svoju pobjedu, bljuju vatru na Donalda Trumpa i njegove pristalice i koji nemaju namjeru da se zaustave u skorije vrijeme.

Sindrom Trumpovog poremećaja ne vodi nikuda. Ako se nadate da predsjedništvo Joea Bidena znači da možemo, u dobru ili u zlu, okrenuti stranicu o četiri godine kada je Trump okupirao Bijelu kuću, onda ste optimista čiji su kapci toliko stegnuti da vam kiseonik ne stiže u mozak.
Gledajući reakcije na Bidenovu inauguraciju i Trumpove posljednje sate na mjestu predsjednika, moglo bi se pretpostaviti da su izborni rezultati preokrenuti i da smo krenuli u još četiri Trumpove godine.

CNN-ovo izvještavanje o posljednjem Trumpovom govoru na mjestu predsjednika uključivalo je voditelje koji su ga opisivali kao „malog“ i opsjednutog veličinom gomile, neku vrstu glupe analize koja je već godinama potpis na brendu ove mreže.

Gledajući Trumpove najglasnije kritičare i Bidenove najveće pristalice u Hollywoodu, takođe se stvara slika koja će, kulturološki gledano, naredne četiri godine izgledati tačno kao posljednje četiri: Trump i svi koji mu se čine kao podrška su svjetski vješci.

„On sada leti nad olupinama koje je stvorio, znajući da nismo završili s njim. Suđenje. Osuda. Zatvor. On mora da plati za svoje postupke – prvi put za njega“, napisao je snimatelj dokumentarca Michael Moore na dan inauguracije, pozivajući se na apsurdnost Trumpovog mogućeg suđenja za opoziv u Senatu kada nije ni u Bijeloj kući.

Drugi poput Roba Reinera i Johna Cusacka požurili su da Bidenove prve dane na vlasti obilježe agresivnim nagonom za krivičnim kažnjavanjem Trumpa.

Druge poznate osobe zauzele su drugačiji pristup, zalažući se da kultura otkazivanja bude glavni oblik kazne za Trumpa, a navodni ratnici za slobodu govora poput Sashe Barona Koena zalažu se za trajne zabrane protiv njega na svim glavnim platformama.

Istina je da vitalnost prema Trumpu i bilo kome ko iz daljine podržava konzervativne principe neće biti magično okončana time što će Biden biti na funkciji. Kulturne i političke bitke koje vode krajnje ljevice veće su od Trumpa, čak i ako se mnogi ”stručnjaci” pretvaraju da nisu.

„F **k Trump, f* *k njegovu cijelu porodicu, f* *k svakog ko je odabrao da radi sa njim i f* *k svakog Trumpovog birača. Mi ostali moramo da se pobrinemo da se to više nikada ne ponovi. Upozoreni smo“, objavio je ove nedjelje komičar Billy Eichner koji je odan Hillary Clinton.

„Sramota će trajati vječno“, dodala je tog velikog dana manekenka Chrissi Tiegen, koja je privatnim avionom doletjela u Washington, na inauguraciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Bidenova pobjeda nije bila dovoljna. Trump ostaje prikladan glumac za ljevicu i nikada neće prestati da nas podsjećaju na svoje najgore priče o njemu, jer je Bidenu pružio tako nisku ljestvicu da pređe na mjesto predsjednika. U njihovim očima ostat će pobjednik i bez skandala, bez obzira na to koliko raste državna potrošnja, bez obzira na neurednu spoljnu politiku, bez obzira na laži koje izgovara, jer, hej, on nije Trump.

Bidenove riječi o „jedinstvu“ i „iscjeljenju“ su samo riječi, jer su oči većine njegovih pristalica u javnosti uprte u čovjeka koji je izgubio onu moć za koju su rekli da ga čini toliko opasnim. Oni će podržati bilo kakve agresivne poteze Senata, Bidenovog Ministarstva pravde i kompanija za društvene medije koje ciljaju Trumpa ili njegove pristalice, bez obzira na posljedice, jer je njihov sindrom Trumpovog poremećaja postao hroničan i ostaje ključni dio njihovog pogleda na svijet.

Bidenovo predsjedništvo neće promijeniti melodiju medija ili kulturu. Trump će ostati negativac, a konzervativci će platiti cijenu za to.
Oni su i dalje kulturni i politički neprijatelj u očima medija i Trumpove kritike, što čini takozvano „jedinstvo“ ništa više od fatamorgane koja je već rasturena samim riječima ljevice.

Izvor: RT

Američki izbori 2020BidenDonald Trump
Pretplatiti se
Obavijesti o
37 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
sedban
3 godine prije

Biden je uzurpator, ukrao je izbore.

shumadinac
3 godine prije

Hehehe… Jel Demokrate misle da će da “vrate duha u bocu”? Aha – sigurno…

Drima
3 godine prije

Sigurno da će svoje ideje i laži i dalje gurati ali demokrati su već poraženi, istina je van i nema povrata za njih.Cijeli sistem je prozret pa i politički konzervativcima su samo glumci, ljudi moraju svima reći stop.Odnosi se i na naše zemlje i na naše političare-sluge.

ledeno doba
3 godine prije

Ali kada će Rob Reiner, Aaron Rupar, Amy Schumer i Sacha Baron Cohen ovako kritizirati i napasti svog Netanjahua? A što se tiče Johna Cusacka, pokazao je da je tipični leftardski idiot, onakav o kakvima je Icke još prije 6-7 godina rekao, da u životu nije sreo većih kretena od ljevičara. Kao i Michael Moore, pokazao je svoje pravo lice, lažnog opozicionara, lažnog kritičara… Udarao je protiv G.W. Busha (opravdano), ali je onda puzao u stražnjicu Obami , iako je ovaj, manje-više nastavio sa ratnom politikom Busha. Trumpa nikad nisam smatrao mesijom i sve te priče Quanona i nekog Fulforda, koji je stalno pisao, da Trump u pozadini navodno hapsi pripadnike duboke države nisam nikad vjerovao. Ipak, Trump je bio najmanje loš i najmanje zao američki predsjednik od Kennedya pa naovamo, u zadnjih 57 godina. Holivudski dekadentni prdež odavno ne uzimam ozbiljno. A i oni obični Amerikanci, ne samo seljaci… Čitaj više »

Max
3 godine prije

Komentari Bidenovih pristaša su čisti govor mržnje.

Tbilisi
3 godine prije

I’ll be back!!!

D.Trump

3 godine prije zadnji put uredio Tbilisi
sendan
3 godine prije

Sotona i njegovi Luciferi ponovo u sedlu.

Vidimanemogunista
3 godine prije

Najvise volim kad se za nase dobro bore podkozeni debili bez imalo doticaja sa stvarnosti ,u biti drustveni paraziti!
Gdje je tvit od Janka i Marka,nema ga jer nisu slavni i poznati sa stotinu razlicitih lica.
Njihova misljenja nisu vazna,vazno je sto glumci i pjevaci misle. Novinari i njihove moralne vertikale,bljuv!!

Vidimanemogunista
3 godine prije

Ovo su pravi twitter sendvicari🤮

dent
3 godine prije

I Albanija zeli prcati Rusiju

Albanija je u četvrtak protjerala ruskog diplomata zbog navodnog nepoštivanja pravila o zaključavanju virusa u zemlji.

Izjava albanskog ministarstva vanjskih poslova proglasila je Alexeya Krivosheeva “osobom non grata”, tražeći od njega da napusti zemlju u roku od 72 sata.

Ministarstvo je priopćilo da je od travnja prošle godine diplomat kontinuirano kršio pravila. 

U njemu se navodi kako su albanske vlasti prvo kontaktirale veleposlanika, ali diplomat je i dalje ustrajao u rušenju ograničenja pandemije.

Komunjara
3 godine prije

Ma niiiiijeeee. Čini ti se. Samo gledaj

Stara kuka
3 godine prije

Snimatelj lažnih i namještenih “dokumentaraca”, drugorazredni epizodni holivudski glumci, neduhoviti “komičari” i drugoligaške hodajuće vješalice. To je dakle ta intelektualna i umjetnička elita nove posttrumpovske Amerike. Nosioci “preporoda” i “demokracije” . Ovi otvoreni pozivi na teror i kažnjavanje neistomišljenika, jednako kao i sadističko korona maltretiranje građana Velike Britanije (kao kazna za izglasavanje Brexita) pokazuje koliko se ustvari globalističke “elite” panično boje masovnog buđenja i revolta “radilica”. Zato i pokušavao ovako grozničavo, silom i zastrašivanjem u začetku spriječiti svaki pokušaj organiziranja i otpora. Ono što iz povijesti nisu naučili je da su sila i strah efikasni samo do određenih granica. Ne znam kakvo je mišljenje vas ostalih, ali ja mislim da je ovo dobro. Dobro je da će se teror pojačavati. Jer očigledno je da zatupljene ovcoide treba još puno jače nagaziti pa da se probude iz svog blaženog sna. Stara izreka u ovakvim situacijama kaže: što gore to bolje. A… Čitaj više »

Istražuj
3 godine prije

“… Bidenove riječi o „jedinstvu“ i „iscjeljenju“ su samo riječi …” Pobogu, pa Biden je pokvareno ljudsko smece vec skoro 60 godina! Ta ljigava, pedosfilska, izlapjela strvina nikad i nije imala sta reci… Jedino sto je ta strvina govorila – bilo je “gdje sam ja u toj prici” … (naravno misleci na novac za koji ce ga kupiti)… Meni sve govori da se ovo nece dobro zavrsiti u tzv “drzavi” SAD… Raspad je poceo, a hazarski-cionisticki satanisti ocito namjeravaju napraviti – totalni Teror – nad svim neistomisljenicima… To ce vjerovatno biti nagori cionisticki-fasisticki teror ikad vidjen … I taj cionisticki-fasisticki teror gojimskih-idiota koji sebe nazoivaju “ljevicari-progresivci” tek je zapoceo… Doktoricu, koja se protivila Cionisticko-satanistickoj lazi o “pandemiji” i koja je propagirala jeftini i efikasni Hidroklorokin – uhapsena jucer, jer je sa megafonom drzala govor na protestima ispred Capitola: https://www.thedailybeast.com/beverly-hills-doctor-who-pushed-trumps-favorite-covid-19-drug-arrested-in-riots (Samo je pitanje dana – kada ce satanisti-cionisti poslati idiote “Gojime”… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Istražuj
Brzdavi pivac
3 godine prije

Biden je pedofil

Krokodil
3 godine prije

Sta ocekivati od genetskog materiala, kauboja koji su potamanili 500 indian plemena i oteli im zemlje, dusu, srce. Od kada su dosli tamo krv, rat, sirene. Brojni ratovi po svijetu. Sirenje DEMONkracije. Demokracija postoji samo u utopiji. Svijet tone u jad i septicku jamu. Sada se javlja virus koji se mijenja po potrebi. To rade vec tisucama godima i zove se gripa.

Marijan
3 godine prije

Hazari su četiri jahaća apokalipse. Bide je njihov Trojanski konj.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI