Gradonačelnica San Franciska naziva Trumpa “teroristom”, kaže da je Pelosi “u prvom redu u borbi protiv” njega

London Breed
16 komentara

Iako je gradonačelnica rekla da bi se frka oko Pelosi u frizerskom salonu usred pandemije trebala završiti, zaposlenici kozmetičkog salona, koji ne mogu da rade zbog ograničenja izazvanih koronavirusom, kritikovali su predsjednicu Doma zbog njenog licemerja i tražili otvaranje salona kako bi se mogli vratiti na posao.

Gradonačelnica San Franciska London Breed oštro je napala Donalda Trumpa, nazvavši ga “teroristom” i “diktatorom”, a pohvalila je predsjednicu Doma Nancy Pelosi što predvodi borbu protiv američkog predsjednika.

“Imamo teroristu, imamo diktatora koji upravlja ovom zemljom, a Nancy Pelosi svakodnevno predvodi borbu protiv te osobe, znate, i ne pokušavam da opravdam šta se dogodilo”, rekla je Breed za ABC7 News u subotu.

Budući da su male radnje zatvorene zbog pandemije COVIDA-19 i bore se za opstanak, frizeri su ljuti što je predsjednica Doma, kršeći sigurnosne smjernice, odlučila oprati kosu i fenirati se u zatvorenom ESalonSF u San Francisku i bez nošenja maske.

Breed je rekla da razumije osjećanja ovih ljudi, ali grad mora da riješi druga pitanja, pa je vrijeme da se “krene dalje”, podrazumijevajući da kontroverzu oko frizerskog salona treba zaboraviti.

“Samo kažem zašto bismo dozvolili da ovakva tema uznemiri naš grad kada imamo beskućnike, imamo ljude koji ne mogu otvoriti svoj posao, uključujući ove salone. Razumijem”, rekla jegradonačelnica. „Shvatam, ali na kraju dana, zaista je vrijeme da krenemo dalje.“

Na pitanje novinara zašto Pelosi ne može da se izvini frizerima, gradonačelnica je odgovorila da može biti odgovorna samo za svoje ponašanje i da ne može “da govori drugim ljudima šta da rade”.

Pelosi tvrdi da je unaprijed dogovorila posjetu salonu (suprotno onome što je rekla vlasnica salona) i nazvala to “namještanjem”. Vlasnica salona Erica Kious, koja je pustila snimke Pelosi sa sigurnosnih kamera u salonu, rekla je da je šokirana licemerjem kongresmenke.

Nakon komentara Pelosi, predsjednik Donald Trump predložio je da vlasnik salona treba da vodi Predstavnički dom umjesto Pelosi.

Donald TrumpLondon BreedNancy Pelosi
Pretplatiti se
Obavijesti o
16 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
lika
3 godine prije

Kako tek na “zapadu” vridjaju one koje oni nisu jos pokorili?

puki
3 godine prije

još jedna umjetna pudlica, postavljena od kabale, sa zadatkom da crnačkom stanovništvu prodaje muda za bubrege, kao što je i bio Obama- marioneta kabale… Kabala, Koja sotonjarski, lukavo stalno održava rasne i etničke antagonizme i raspaljuje ih– ali ovce ne kuže, a kabala koja se pravi prijatelj manjina, i dalje crncima ne da ni mrvice vlasti i novca, 2% PIN-ova u SAD-u drže 100% sve u svojim rukama u SAD-u.. 13% crnaca i 25% hispanika imaju pun kurac u 2 ne može stati…

hollande
3 godine prije

Ruski ministar obrane Sergej Šojgu rekao je da zrakoplovstvo zemalja NATO-a redovito obavlja letove, oponašajući izvođenje raketnih udara na ruski teritorij..

Kozmički Bosanac
3 godine prije

“Terorista”, “rasista”, “diktator” samo su neke od riječi iz novoorvelovskog riječnika političkih elita iza kojih stoji sveopće jednoumlje, koje nam je poznatnije pod nazivom “politička korektnost”, i koje će ove dežurne glupače ponavljati kao mantru do svoje iznemoglosti (dok ne potroše svoje baterije i ne završe u smeću i zaboravu). Ali zar im nije jasno da upravo ovakvim izjavama sebi daju autogol? Da sam na mjestu Trumpovog glasača, ovakve izjave bi mi samo učvrstile odluku da glasam za njega.

Stara kuka
3 godine prije

Ova kokoš je tipićan primjer “novog vala” demokratske stranke i savršeno odgovarajuće štićenice gospodara novog svjetskog poretka. Po svemu je idealna za meteorski uspon u politici. Pogotovo ako Kamala, s kojom je surađivala, pobijedi. Žena, feministica, očigledno rasno miješana, glupog “rodno neutralnog” imena, rođena u supernaprednoj Kaliforniji i odrasla bez roditelja uz baku. Sestra joj je umrla od predoziranja, a brat služi 44 godina robije zbog ubojstva i ona je više puta pokušavala urgirati za njega da mu se smanji ili ukine kazna.. Završila je naravno “političke znanosti” na privatnom jezuitskom Sveučilištu USF. Odmah sa studija zaposlila se u gradskoj upravi kod gradonačelnika Williea Brownea. Istog onog koji je bio ljubavnik Kamale Harris i koji ju je gurao kroz karijeru. Važi za jednu od “najprogresivnijih” političarki u Kaliforniji. Pokazala je također veliku revnost u pogledu korona plandemije jer je kao gradonačelnica reagirala još prije nego je savezna vlada propisala mjere… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Stara kuka
ffjord
3 godine prije

Trump je planetarna opasnost, poslije njega dolazi Hiden koji ce biti isto tako planetarna opasnost.
Cemu navijati tko ce te tlaciti, cemu navijati tko je tvorac hladnog rata 2?
Oni ce sebe uvijek zvati izuzetnima bilo tko bio na vlasti.

Stock
3 godine prije

“Imamo teroristu, imamo diktatora koji upravlja ovom zemljom, a Nancy Pelosi svakodnevno predvodi borbu protiv te osobe, znate, i ne pokušavam da opravdam šta se dogodilo”, rekla je Breed za ABC7 News u subotu.”
Zar se ovakva optužba protiv USA predsjednika smije javno izreći bez sankcija?
Ne poznajem njihov zakon, ali znam da bi trebalo biti nešto kao kleveta, a ovo je upravo – kleveta i to je kažnjivo u većini država.
Čudi me da Trumpovi savjetnici ne reaguju na ovakve optužbe.
Što se tiče frizure…
Pa kako će gdja Pelossi na ulicu bez frizure?
Potrošila je milione da zategne lice, podigne sise i sate dok se našminka i sada da izadje vani bez frizure????
Ne budite bez srca!

Bigbig
3 godine prije

Sta nemaju oni neki clanak u zakonu o javnom vrijedanju, povredi casti pa da trump trazi par milioncica on ove seljancure? Proglasiti nekoga teroristom nije bas mala stvar.

nepoželjni
3 godine prije

Ah! …te žene!

Rover70
3 godine prije

Kinezi ispravno smještaju političare u vrstu tek nešto malo manje vrijednu od čovjeka. Dakle doživljavaju ih kao nametnike koji su nužni za funkcioniranje sustava. Problem je kad političari počinju vjerovati u to da su oni moralna krema društva.

HrvatskiHig
3 godine prije

Nije Trump oni koji brani ljudima da otvore svoje radionice radi Gripe 2.0, ali neću njih zvat diktatorima jer su ljudi glasovali za njih. Ako ti se ne sviđa kako su te Demokrati zajebali oko njihovog anti biznis COVID zatvaranja, nemoj glasat za njih više.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI