H. Clinton: Branila sam demokraciju u Rusiji i Americi i zato sam uklonjena s puta

Hillary Clinton - branila sam demokraciju u Rusiji i Sjedinjenim državama
52 komentara

U intervjuu za MSNBC je bivša američka državna tajnica Hillary Clinton rekla kako je na predsjedničkim izborima 2016. godine Rusija pokušavala spriječiti njezinu pobjedu, jer je ona bila prepreka planovima Moskve u potkopavanju američke demokracije. Sada je, prema  Hillary Clinton, svjesno ili ne, Trump postao instrument ruskog čelnika Vladimira Putina.

Govoreći za MSNBC, bivša američka državna tajnica Hillary Clinton je rekla: “Znala sam da Putin nije bio osobito zadovoljan sa mnom. Ne zbog činjenice kako sam se ponašala kao državna tajnica, nego zato što sam izrazila zabrinutost zbog načina kako su se u jesen 2011. u Rusiji proveli izbori. I to je jasno.

Znam da je iznimno sumnjičav zbog masovnih pokreta u bilo kojoj zemlji na ruskim granicama, ako ti bi pokreti mogli dovesti do rasta demokracije i bližih veze s Europskom unijom, kao i mogućem članstvu u NATO savezu. Naravno, sve sam to znala i razumjela. Ali opet, vjerovala sam da tu nema ničega osobnog. Nisam to razumjela sve dok se nisu pojavili svi dokumenti i informacije.

Mislila sam da je sve to njihova točka gledišta, gledište Rusije, te da je ruski pokušaj kontrolirati stavove ukrajinskog vodstva i kako oni ne mogu dopustiti Sjedinjenim Američkim Državama, Zapadnoj Europi da se približi zemljama u ruskom susjedstvu.

Sada sam zainteresirana kako su razotkrili ovu priču. Uostalom, Rusi se i dalje miješaju u našu demokraciju. Dobro, nisu rekli: “Hillary Clinton nije i neće postati predsjednica, stoga svi idemo kući.” Ne, oni pokušavaju utjecati na to kako se međusobno gledamo, kako se međusobno povezujemo. Da su ušli u naš izborni sustav su istaknuli i službenici koji rade za Trumpa. Ali što će biti sljedeće?

Po mom mišljenju, bila sam zapreka njihovim planovima u potkopavanju naše demokracije. Mislim da sam bila smetnja njihovim nastojanjima da uspostave još autoritarniju vlast u Rusiji i da procesuiraju Putinove protivnike, bez obzira da bili oni predstavnici LGBT zajednici ili medija. Mislim da su me željeli maknuti s puta. Po mom mišljenju se vrijedi pitati zašto su me htjeli maknuti? Što sada pokušavaju postići? Sudeći po onome što smo vidjeli, još uvijek pokušavaju zamutiti vodu i putem društvenih mreža još uvijek pokušavaju utjecati na umove ljudi.
Nedavno su se pojavile informacije da imaju desetine tisuća robota i posrednika koji govore o zdravstvenom zakonu. Pokušavaju potkopati naše napore da ljudima pružimo zdravstvenu zaštitu. Zašto? Zato što znaju da će to dovesti do ozbiljnih političkih nesuglasica u našoj zemlji.

Stoga, po mom mišljenju, ja sam samo mali detalj ove zagonetke. I doista vjerujem da ćemo uspjeti dobiti više informacija o tome kako su me tretirali i što su željeli učiniti kako bi me uklonili s puta.

Da, očigledno su uspjeli u tome, jer nisam izabrana za predsjednicu. Ali to nije bilo sve. Valjda su počeli dugu igru. Ne znam, svjesno ili nesvjesno, Trump je Putinov alat. Ne znam. No, jasno je da Trump igra dame, a Putin igra u trodimenzionalnom šahu. Putin ima vrlo jasnu predodžbu o tome što želi postići. Na jednom od prvih mjesta je njegova želja da potkopavanjem demokracija, a za to se koristi novcem, ucjenama i svim vrstama poticaja da svojoj volji pokuša podrediti političke i poslovne lidere, te da budu dio budućnosti koju on pokušava stvoriti.”

Tako je govorila Hillary Clinton u intervjuu za MSNBC koji je  emitiran 18. rujna 2018. godine.

Pretplatiti se
Obavijesti o
52 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mali
5 godine prije

Ni Bill nije bio zadovoljan sa tobom staretino!

eu kolonija
5 godine prije

suma sumarum pukla je. ovoliko truda I pokušaja da postane predsjednica amerike. dva puta izgubila I nije joj dosta. ona je uvjerena da je neki mesija. americi su veći neprijatelji oni što potkopavaju gospodarski razvoj amerike koji se ogledao u pretjeranom deficitu nacionalnog računa radi uvoza od rusije koja ima suverenu politiku. hillary clinton nemože razumjeti da su je iskorištavali a preko nje I amerikance

Konstantin
5 godine prije

Za Kilari vredi samo: O tempora, o mores!

Siniša
5 godine prije

Neko od nas ima pogresnu pedstavu demokratije…ja ili ti.

Fitcher
5 godine prije

O stvarno jadnica, i patnica kakve nema na svijetu. Mislim da bi ju papa instantno trebao proglasiti sveticom. Ta jadna požrtvovna žena čiji je jedini cilj boljitak Rusije i ostatka svijeta. Ma sve mi se srce stislo. xD

Zagor
5 godine prije

Post/pred-izborna kampanja.

čitalac
5 godine prije

Eh….
Pa do sada sam mislio da ona svjesno obmanjuje ljude, kao uostalom i (velika) većina političara.
Ali, ona izgleda da doista vjeruje u sve to?!?
Suludo, ne znam šta je gore.

NSU
5 godine prije

Mislim da je ovoj staroj babetini 17 ili 18 klimax!

grunf
5 godine prije

Killary,ma nisi ti maknuta…..Ti si pomaknuta.
Pretpostavljam kakav je bio njen odgovor Putinu:Znaš Vladimire,ne prihvatam tvoju ljubavnu ponudu,ipak sam ja cura sa zapada,i ja sam vjerna svom mužu kao što je on vjeran meni…
A sada jedna mala zamolba za LR….Može li bez vijesti i informacija što radi/govori ova bolesnica?Stvarno mislim da to iole normalno ljudsko biće ne interesira.Ona je ,što se mene tiče,u rangu Mc Caina…i nadam se da će uskoro zajedno voditi vanjsku politiku USA…

pero
5 godine prije

Braniteljica demokracije, žena, majka, kraljica….

Segota
5 godine prije

Branila demokraciju???
U Rusiji!!???
A tko ju je pozvao???????

Bruno
5 godine prije

Ha ha ha ha ha ovo može proći kao satira

Kile
5 godine prije

Koja sprdačina, nek si kresne xanax ili nekaj ljuto da ju malo smiri, luda babetina, da je ova pobijedila već bi svi bili ozračeni na planeti, garantirano

Zvrk
5 godine prije

Još jedan branitelj…pa koliko ih se koti.

Bruno
5 godine prije

U što je to degenerirao zapadni svijet? Da netko ima volje ovo sranje slušati… Kako je rekla ova luđakinja za Gadafia : we came, we saw, he died! Sa luđackim sjajem u očima. Ili za Iran : želim da svi Iranci znaju, kad ja postanem predsjednica, da ćemo mi napasti Iran. Pa tako lud nije bio ni Hitler.
Doduše, šta se tiče Irana, nije ni Trump nešto bolji. Ali svaki američki predsjednik bio bi takav…

Steve
5 godine prije

Bolesna zeno, idi se leci ili ubij.Oslobodi svet svog prisustva i otrova. Nije ni cudo sto je Billy svrljao, no on je samo glup i ogranicen a ova je nepatvoreno otelotvorenje zla. Svet nije ni svestan kakvu je srecu imao, i sto ova spodoba nije dobila izbore. Danas bi smo ceprkali stapovima po ugarcima i zgaristima trazeci sto za jelo, ukoliko bi uopste preziveli. Sacuvaj Boze i zakloni.

Boris
5 godine prije

baba Jaga

nije bitno tko
5 godine prije

Vještica….

onaj najgl.....veći Dalton
5 godine prije

”Branila sam demokraciju………”comment image

makedonac
5 godine prije

Ova se vestica nece pitati sta je radila u Ukrajinu, Siriju, na Balkan i po celom svetu. Kada se oni mesaju to je zbog Demikracije, a kada to radi neko drugi to je podrivanje Demokracije. Mozda ce joj neki amerikanac i poverovati, ali ostali svet nikada, jer su procitana knjiga.

rodoljub
5 godine prije

Zalagala se za demokraciju u Rusiji – od ovoga se coveku stomak prevrne . Svi znamo kako izgleda americka demokracija u Iraku, u Libiji , u Avganistanu, u Siriji , …

Zadranin
5 godine prije

Branila si demokraciju.. Ma mrš kravo jedna amerokenjska, branila si demokraciju i u Libiji, pa je vidi sad!

Pljuc majku ti hebem!

Bruno
5 godine prije

Kad je Monika Lewinsky pusila Billu, to su isto bili krivi ruski hackeri… Upali su u sigurnosni sustav Bijele kuće i priključili usta Monike Lewinsky na kitu od Billa. Nije Bill tu ništa bio kriv. Sve je to bilo na daljinsko rusko upravljanje.

Ivo
5 godine prije

Ratni zločinac i opasni psihopata. Osuditi, pogubiti, pepeo rasuti na sve četiri strane svijeta. Najbliže suradnike eliminirati iz javnog života, doživotno. Veličanje imena i djela kažnjavati doživotnom robijom.

nena
5 godine prije

Kakva se ovo bolest nezaustavljivo
širi među američkim političarima!? Njihove izjave zvuče svakim danom sve grotesknije i ludje! U kakvoj “stvarnosti” to oni žive! ?

Tupko Glupko
5 godine prije

Po njezinim izjavama ova jos misli da smo u vremenima kada joj je suprug bio predsjednik SAD-a.
Supruznici inace pocnu svrljati sa strane kada nisu zadovoljni seksom u braku, vise nego ako se netko od njih zapusti.

kokos
5 godine prije

Svi drugi su krivi što je ona izgubila.

Bruno
5 godine prije

Nije to ništa. Kako je tek Monica Lewinsky branila demokraciju!

Fatih
5 godine prije

A DONIJELA SI DEMOKRATOJU LIIBIJSKOM NARODU…………………… SUHOPICKO!!!

Tomica
5 godine prije

Ne znam kako objasniti to ludilo kod američkih političara, jedva da je iko tu normalan i većina ih djeluje kao opsjednuti. Da li ih truju vodom i/ili hranom, ne znam. Znam samo da nisu normalni.
Golemo je to kako Rusija uopće ne djeluje (samo) na nju ili na nekog McCaina a sve ostale smotaju ko pitu.
Žena je za utuć motkom po receptu Šojića.

grunf
5 godine prije

Dragi forumaši….
Možda je Đuro tamo…pa snimaju nastavak Top liste nadrealista?
Samo sa promjenjenim nazivom:Top lista USA sadista????

Arcibald Rajs
5 godine prije

Ova ne odustaje…luda baba…ili se mozda boji nekog buduceg sudjenja pa joj je potreban imunitet?!

DrugiJa
5 godine prije

Jadna ti Hillary, sve te žalim. Nadam se da te Bog u kojeg vjeruješ neće

Srbin
5 godine prije

Boze, da li je moguce da neko bude toliko pokvaren ili toliko lud. Nevjerovatno.
Da se Bill nije kurvao, ona nikada ne bi stala za govornicu, to mu je bilo pravdanje za “mir u kuci“.

Zvrk
5 godine prije

Killary, Hellary, Pillary, Hitlery, Billary, Reallary, Sealary…

udav
5 godine prije

heheh, sve sam vas procitao, samo polako, corkirace nju tramp, ROBIJA JOJ NE GINE, samo ima jos kandidata, nece biti sama

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.