HITNO: Donald Trump najavio proglašenje ANTIFE terorističkom organizacijom

ANTIFA - Teroristička organizacija - Donald Trump

Donalda Trumpa možemo kritizirati, osuđivati, pljuvati, nazivati ga “ludim”, međutim radi se o osobi koja dolazi iz realnog sektora, gdje je beskonačno kalkuliranje i čekanje nedopustivo. U realnom životu, što problem više odgađate, on vam se kao bumerang vraća nazad – gori i pogubniji. Trump je to osjetio i prije 35 minuta je najavio da će ANTIFU proglasiti terorističkom organizacijom.

O ANTIFI smo pisali puno. Čitateljima portala Logično je odavno jasno da se radi o produženoj ruci sustava koji ugnjetava sve slobode i inicijative za promjenama. Mnogi članovi ANTIFA nisu svjesni da su korisni idioti koji rade protiv sebe.

ANTFA je u Francuskoj ugušila pokret Žutih prsluka. Danima smo gledali kako nekažnjeno razbijaju sve što im je došlo pod ruku. Izgledalo je da francuskim vlastima ANTIFE služe za izlaz iz krize koju je prouzrokovao pokret Žutih prsluka.

Danas je lako prepoznati što su iskreni prosvjedi, a što izmanipulirani. Promatrajte ponašanje prosvjednika i slika će postati jasna. Žuti prsluci u Francuskoj su mirno prosvjedovali, kao što mirno prosvjeduju udruge za propitivanje cjepiva u Hrvatskoj i danas u Srbiji. Slično je bilo i s udrugama koja štite obitelj i djecu. Među ovim iskrenim prosvjednicima nema razbijačkog životinjskog nagona. 300 tisuća Hrvatska je pod kriminalnim ovrhama, ali nitko nije palio i rušio centar Zagreba. Dobri ljudi uvijek prvi nastradaju i najmanje se bune, a o razbijanju je istih, suvišno govoriti, jer toga nikada nije bilo.

S druge strane imamo profesionalne razbijače: ANTIFE, prosvjednike u Ukrajini, Hong Kongu i danas u Sjedinjenim državama. Pozadina sličnih prosvjeda je odavno istražena. U 100% slučajeva, ovi su prosvjedi organizirani. Nitko se nije bunio za teroristička klanja i silovanja u Siriji i Iraku, ali zato će preko noći svi dići glas zbog jednog, već pritvorenog, policajca-zločinca, koji je ubio nedužnog Amerikanca. Potpis je isti i logičnim osobama poznat.

Uskoro opširnije…

AntifaDonald TrumpSADteroristička organizacija
Pretplatiti se
Obavijesti o
148 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Pedro del negro😎
3 godine prije

Sad treba te teroriste crvene i u EU pozatvarati 😯😱😱 hahaha svi su teroristi za njega!!!

xda
3 godine prije

A izostavio si Izrael.
Ja mislim ti si njihov , Sorosov

Ua političari
3 godine prije

Jedini Predsednik SAD koji je dobar za američki narod kao i za ostatak sveta. Nijedan njihov Predsednik u novijoj (meni poznatoj istoriji a imam skoro 50 godina) nije bio dobar za narod SAD a za ostatak sveta je izlišno govoriti. Gospodin Tramp sprovodi u delo sve ono što je obećao na svom inuguracionom govoru. Ako osvoji novi mandat (a osvojiće ga) on i gospodin Putin svake dve nedelje igraće golf i ići u lov. Biće najbolji prijatelji. Što se tiče Antife to i jeste teroristička organizacija. Isto kao i Otvoreno društvo, masoni, rotarijanci, iluminati i svi oni koji rade protiv ljudske populacije. Gospodin Tramp je jedini političar za koga ne važi ono “Uaa”. Na kraju citiraću bend “Dubioza kolektiv”: “Pojedini politčarima želim dug život i tešku bolest.”

Žilevski
3 godine prije

Mislim da ste potpuno podbacili sa izvještavanjem o stanju u SAD . Tamo se stvarno odvija drama koja će se preliti ako nastavi ovim intezitetom na ostatak svijeta .
Salute

sedban
3 godine prije

Bolje bi bilo Trumpu da proglasi one dobre teroriste u Siriji teroristima
i da im prestane davati podrsku, novac i oruzje.

Sam
3 godine prije

Nista ti Sabane ne razumijes.
Odi na neki drugi portal.
Bice da su moja ocekivanja s Trumpom ipak realna i da je on ona snaga koja neda dubokoj mocvari potpunu kontrolu.
Svasta mu se moze prigovoriti ali vecinu stvari protiv sila zla radi kako treba.
Mozda malo nekonvencionalno ali izgleda da drugacije i ne moze

John Galt
3 godine prije

Ovo je odlična vijest!!!!

putnik83
3 godine prije

Hoće i EU proglasit ANTIFA-u za terorističku organizaciju? A Geogra Sorosa za personu non grata?
Čisto sumnjam!
Ako ode Soros od čega će živjet Jelena Veljača?Maja Sever? Iskorak i Kontra? Ogladnit će Rada Borić,Večernjak i Hanza Media..
S kim će se slikat Andrej Plenković?
Taj stari pokvarenjak imenom i prezimenom uknjiženi je “vlasnik” više od 800 korporacija diljem svijeta.Koliko je onih kojima upravlja preko fondova i odvjetničkih društava da ne govorimo.
Al ovaj put se namjerio na sebi ravnog,na POTUS-a,glavom i bradom.Svijet se probudio.Dani su im odbrojani.I u Europi kuljaju revolucije probuđene nacionalne svijesti,samo polako.

Max
3 godine prije

Točno draga redakcijo; Za Ameriku ne znam ali Antife su svuda drugdje naziv plaćene petokolonaške razbijače.

Ana
3 godine prije

Ni Antifa, Ni Muslimanska braca- nista to nije ilegalno. Zvrcnes kako treba npr zatvoriti granice zbog Kovida- automatski te razapnu. Nema veze, ipak je to demokracija!

Tomi
3 godine prije

Bravo Trump

xda
3 godine prije

Zasto neki zapadni novinari zovo ovo u Americi
American spring?
Mirisu na Sorosove agente.

Davor drugi
3 godine prije

Takva su vremena došla da kada prave stvari nazoveš pravim imenom postaješ heroj, pa makar bio i predsjednik države.

Stjepan Cuković
3 godine prije

Trump nema baš puno mudrosti. Svojim izjavama raspaljije i one prosvjednike koji su mirno prosvjedovali i izaziva sve veći revolt građana.Amirika ja u kaosu.To najavljujem već nekoliko godina.Uskoro će u New Yorku gorjeti tisuću vatri i posao će pobjeći iz Amerike. Amerika će postati država trećega svijeta.

Istrazuj
3 godine prije

Trumpe – SVAKA CAST!

Dejan
3 godine prije

Dobar potez Trampa. Ima i medju komentatorima koji Trampa baš ne vole ali alternativa je mnogo puta gora. Ovo su sve neki medjupotezi, izazivanje nereda a zna se kome neredi odgovaraju, Trampu ponajmanje. Medjutim u onim krucijalnim stvarima za elitu nastavlja se instaliranje 5G, put ka elektronskom novcu je poločan, masovno čipovanje neće iči tako brzo ali za desetak godina će biti verovatno norma medju ljudima, takozvana nova normalnost, za obaveznu vakcinaciju ćemo videti kako će se stvar odvijati ali ipak je eliti bitnija obavezna vakcinacija dece jer je njima atak na decu glavna stvar… oni razmišljaju prilično u budućnost i znaju dobro šta rade. Veliko siromaštvo koje će korona ostaviti kao posledicu dovešće do masovnih nemira a represija će biti pojačana. Moć će se koncentrisati u rukama sve manjeg broja ljudi. To u konačnom vodi ka apsolutnoj vlasti jedne osobe. Moć u rukama jedne izuzetno inteligentne i šarmantne osobe… Čitaj više »

Alen
3 godine prije

Hoće li tramp ukinuti i ostale
” poslovnice ” antife širom svijeta ili će ostaviti one koje njemu odgovaraju u širenju ” slobode i demokracije “… Ili ide na cijepanje firme i rebrendiranje..

hiber
3 godine prije

Kakva priča. Uvijek se nađe neki krivac. Problem USA je što 1% stanovništva došao sa 10 na 20% dohotka i sa 25 na 40% bogatstva. S druge strane 50% stanovništva je došlo sa 20 na 12% dohotka i sa 3% bogatstva na 0% (doslovno). Sada kada je korone uništila dohodak, 50% stanovništva je doslovno bez ičega. I onda je nekakva antifa kriva. Valjda je i antifa kriva i za nemire u antičkoj Rimu koji su bili još krvaviji. Ovo je tek pocetak, jer je bogatstvo 50% stanovništva u drugim zemljama uključujući Hrvatsku uglavnom negativno (ovrsno). Stanje u Kini nije ni malo bolje. Nadalje, zaduženost nefinancijskog sektora u Kini, EU i USA je približno slično i prešlo 260%. Dakle, uzrok nemira u USA je prvenstveno pad dohotka od korone krize. Smrt od policijske brutalnosti je samo povod.

Kažun
3 godine prije

Da li Trump isušuje duboku močvaru?Pojma nemam,
nije sve crno-bijelo,postoji i šareno.Hoće li povući
priznanje Jeruzalema,kao glavnog grada Izraela?
Poništiti aneksiju Zapadne obale?Hoće maknuti kćerku
Ivanku i zeta Kušnera,te odreći se svog Plana Stoljeća ?
Jel mu to nametnula duboka močvara ili…….?
Kakav je stav Redakcije Logično o ovim pitanjima?
Po unutarnjim pitanjima isušuje močvaru,a po vanjskoj
politici i sam je dio duboke močvare?
Tu nekaj ne štima,bumo vidjeli kada se stvari malo slegnu.
Pozz

Borik
3 godine prije

antife su crni rasisti

Ne
3 godine prije

Izjava potpuni promašaj! Ovi razbijači su plaćenici i ne bore se za svoje interese, nego služe za manipulaciju i gušenje protesta na najodvratniji način – sredstvo su za stvaranje medijskog spina. Odvratno i nisko da niže ne može!

Kažun
3 godine prije

Vrag se krije u detaljima.

Zvrk
3 godine prije

Izborna je godina. Treba ako je potrebno, potpaliti mase i srušit predsjednikov rejting.

Zlo
3 godine prije

Legenda

Meštar
3 godine prije

Odlično, Hrvatska je saveznik SAD: možemo li i mi , kao i naš strateški saveznik, prestat plaćat reket WHO i antifašistima i ostalim nevladinim udrugama?

Pero
3 godine prije

Partizani su i danas banditi

iefbviebfvibefwvbefvaewfvahewvaew
3 godine prije

A da proglasi terorbojsima one koji su generirali sav taj cirkus…………….koja podvala……………..

FA teroristi
3 godine prije

Kazi ti amerikanacu Trampu da su FA teroristi

Kažun
3 godine prije

ANTIFA (US) nije = antifašizam / EX YU.

Pazi
3 godine prije

Ceko je da njemu pokuca maca na vrata pa je onda rekao dosta. Ma ser… mi se od svih vas skupa s njime zajedno. Moja evropa gori zbog takvih kao on, a vama su oci sirom zatvorene
Hajde opet mi izbrisite komentar

burt
3 godine prije

svi američki predsjednici a ne samo Trump dolaze iz realnog sektora jer da bi netko bio kandidat za predsjednika Amerike mora biti bogat čovjek čije bogatstvo je dokaz njegove poslovne sposobnosti, protiv Trumpa su se poklopili događaji koji su mu srušili popularnost, korona virus, ekonomska kriza, rast nezaposlenosti, rasni neredi po Americi i poniženje sa iranskim tankerima u Venecueli, zato su se protiv Trumpa okrenuli i bijelci i crnci i hispanci i židovi i srednja klasa i bogataši i mirotvorci i ratni huškači tako da je jasno da će Trump izgubiti izbore a na njegovo mjesto dolaze iskusni lisci Biden, Blinken, Kahl i Bolton

Bosanac
3 godine prije

evo jos jedan

Qyu
3 godine prije

Ta doista teroristička organizacija nema apsolutno ništa sa idejom antifašizma. To je uistinu samo produžena ruka dip stejta zadužena za prljave poslove i navlačenje batina na guzicu istinskim antifašistima, sa Predsjednikom Donaldom na čelu.

Kažun
3 godine prije

“Ovo je zastrašujuće. Shvatite što se ovdje događa: Antifa nije stvarna organizacija; to je decentralizirana skupina. Ne postoje „vođe Antife“.

Dakle, sada će američka vlada imati “pravo” bilo koga zatvoriti zbog “terorizma”, ako samo tvrdi da je dio “Antife”.

This is terrifying. Understand what is happening here: Antifa is not an actual organization; it’s a decentralized group. There are no “Antifa leaders.”

So now the US government will have the “right” to imprison anyone for “terrorism,” if it just claims they’re part of “Antifa.” ?????

@BenjaminNorton ili Ben Norton

Moreno
3 godine prije

Trump zaje#aje svih u zdrav mozak i onda svi to popiju. Antifa je sprdačina od naziva i uopće se nije problem vratit na predantifni naziv BLM (Black Lives Matter) kad su crnci u pitanju. Fa i Antifa je isto ka WLM i BLM. To su sve gluposti, a bitan je kaos koji se izaziva, a još je bitnije držat okupiranu pažnju ciloga globalnoga sela. Već za koji dan dolazi novi HITNI događaj koji će preuzet pažnju masa . . . neko sigurno zna šta će to bit HITNO za koji dan, tjedan ili misec ka šta se za koronu znalo još 18.10.2019.
I jeli se šta prominilo od obrasca “idemo dalje za iste pare” . . .

Emiliano Zapata
3 godine prije

Zar je moguce da netko misli kako Donald Trump nije dio igraca?
Njihvo je sve od stadiona, reflektora, trenera, publike, svih igraca, lopte…Vi samo birate stranu za koju jedino sto mozete da navijate i nista vise. Cak i ako se pnekad zarati, to je sve iscenirano i svi naizgled vode ili diktatori pripadaju Kabali

PlanetB
3 godine prije

Djavao zvan George Soros sa pravim imenom György Schwartz je kriminalno gonjen u 6 zemalja svijeta :
‘http://themillenniumreport.com/2016/11/george-soros-international-criminal-wanted-by-nations-around-the-world/’.
Ti terorosti su plaeni za ovo sto rade.
Trump more povuci slijedeci logican potez:
sudski goniti Sorosa ne samo njegovu fasisticku ANTIFF-u.
György Schwartz je ovakve nasilne demonstracije organizirao cim je Trump dosao na vlast. I onda su nasilni demonstranti ali ne nasilni do ove mjere bili placeni dnevno za to sto su radili.
Zmija kozu mjenja ali cud nikada.

Siniša
3 godine prije

Partizani nikda nisu bili banditi već ratnici ljudi,ljudi koji su se predstavljali kao komunisti su nešto drugo…..većina tih ljudi su ološ najgore vrste sve su izdali za šta su se Partizani i narod borili i krv prolevali. .

istina boli
3 godine prije

Jos je prerano za kvalitetniji komentar. Treba jos malo pricekati. No cinjenica je da se stvari odvijaju uzurbano pred nasim ocima. Maske sve vise padaju i nema vise nazad. Ovo je igra do kraja. Definitivno se potvrdjuje da zlocinci nisu mocni kao sto se prikazuje jer stvari izmicu kontroli i oni gube ovu bitku. Potpuno je nebitno, crveni, zeleni, plavi, antifa, pizda materina……………….bitno je sto se raspada dosadasnji koncept koji je funkcionirao koliko toliko uhodano i bez vecih problema. Antifa po ostalim zemljama borci za slobodu, kod kuce su teroristi. Sta to znaci? To znaci da zlocinci sve vise pribjegavaju ocajnickim potezima jer propadaju uzurbano. Bili su prisiljeni aktivirati antifu ili bilo koju slicnu organizaciju kako bi povratili kontrolu, no ono sto se dogadja je samo jos veci kaos. U tom kaosu vise nema kontrole kakva je bila jer je ljudima polako pun milokliz svega i sve vise uvidjaju sto… Čitaj više »

Siniša
3 godine prije

Jebote….šta učiniše od onakve države.

Perun
3 godine prije

Trump & Co hidroksiklorokinom sigurno lijeci hemoroide na straznjem dijelu tijela ,tamo gdje mu je smjestena ,,inteligencija” ako je uopste posjeduje ….SFSN…SFSN….SFSN…..(citaj smrt fasizmu sloboda narodu) …..P.S. sve sto kapitalizam pokusava je uzaludno , vec su probudili zvijer ….svetaca na planeti Zemlji nema …..
Bice izgleda po onoj narodnoj ,,Vezi gazdu tamo gdje si mu konja vezao”’…

sokre
3 godine prije

pod hitno uvesti karantenu u HR da se ovaj novi USA virus ‘ne proširi kod nas

Dopizdilomi
3 godine prije

Zajeban je taj bumerang. Ukrajina, Hong Kong,……. nastavite niz

BMK
3 godine prije

Je li to onaj isti precjednik koji je svojedobno najavio izgradnju meksickog zida, ukinuo Obamacare, izjavio da bi nastavnici trebali biti naoruzani i javno dao preporuku o oralnom koristenju dezinfekcijskih sredstava u prevenciji subzijanja virusne zaraze?

Red Dog
3 godine prije

Oli ste se upisali od srece sada?
Ljudi oko Trumpa kazu da on uopste ne shvata sta i zasto se dogada.
On misli da je sve upereno protiv njega 🙂

mladen
3 godine prije

apsolutno si u pravu da se protiv nepravde ne pale tuđi automobili i trgovine, a jel si i primjetio da nisu baš nešto ni otišli u centar problema – wall street, kongres, banke? nisu posjetili ni svoje “prijatelje” milijardere poput Bezosa, Sorosa i ostalih?

hAZE
3 godine prije

Uvijek je bilo i uvijek će biti: pobjednici su borci za slobodu, a gubitnici su teroristi i banditi.

mirko
3 godine prije

Kakav je da je Tramp je odlican. Bar su se malo promijesale karte.

Qyu
3 godine prije

To su čankolizi još jednog “filantropa” – Đerđa Švarca!!!
Starog siromaha milijardera…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI