“Homo sorosensus” – Mreža korumpirane Europe određuje europske izbore

George Soros
56 komentara

11. veljače 2019. je George Soros na internetskoj stranici Project Syndicate objavio svoj članak “Europo, molim te probudi se”. Prenijeli smo dijelove kobnog proročanstva američkog milijardera koji se mogu sažeti u nekoliko poruka: “Soros je Europskoj uniji predvidio sudbinu Sovjetskog Saveza”, “Soros upozorava Europsku uniju da ne ponavlja sudbinu sovjetskog bloka”, “Sponzor Obojenih revolucija upozorava Europljane”, itd.

Ali ključna rečenica članka jeste: “Sljedeća točka infleksije bit će izbori za Europski parlament u svibnju 2019. godine. Nažalost, antieuropske snage će na glasanju imati konkurentsku prednost.” U daljnjem tekstu Soros tvrdi odakle proizlaze na ove “prednosti”, a to su institucionalna i pravna slabost sadašnje Europske unije, kriza “zastarjelog” stranačkog sustava u vodećim državama članicama EU. U tom smislu je situacija najgora u Njemačkoj, Velikoj Britaniji i Italiji. Prema američkom milijarderu je situacija “još gora u transeuropskim stranačkim blokovima savezima u Europskom parlamentu”.

Za njega je “najgori primjer” Europska narodna stranka (EPP), koja je, prema Sorosu, gotovo bez ikakvih principa, što pokazuje spremnost narodnjaka ili desnog centra da u svojim redovima drži stranku Fidesz mađarskog premijera Viktora Orbana, a sve “samo radi očuvanja parlamentarne većine i kontrole procesa raspodjele najviših radnih mjesta u EU”.

Nakon što je završio semantički krug u završetku se Soros vraća na izbore u svibnju 2019. za Europski parlament i upozorava: “Teško je zamisliti kako će proeuropske stranke uspjeti pobijediti na izborima u svibnju ako ne stave europske interese iznad svojih.”, nakon čega uzvikuje: “Europo, probudi se!”.

Kao po komandi, “EU se probudila”

Evropski parlament
FOTO: ilustracija, Evropski parlament

I “Europa” se probudila. Sorosa su čule njegove političke prostitutke u Europskoj narodnoj stranci i prošlog tjedna je više od deset zastupnika iz bloka zatražilo da se Orbanov Fidesz isključi iz EPP-a, uglavnom zastupnici njemačkog CDU-a.

Nakon toga je kandidat EPP-a za sljedećeg predsjednika Europske komisije, Manfred Weber, poslao je vladajućoj stranci Mađarske ultimatum s nekoliko točaka. Zatražio je trenutno zaustavljanje propagandnih kampanja protiv Bruxellesa, ispriku i da se osigura nastavak rada Srednjoeuropskog sveučilišta u Budimpešti (CEU), koje je utemeljeno i financirano od strane Georgea Sorosa za industrijsku proizvodnju novog rukovodećeg kadra Europske unije i političara koji će mu u europskim zemljama služiti na nacionalnoj razini.

Spominjanjem Srednjoeuropskog sveučilišta u Mađarskoj Soros je zatvorio krug. Od objavljivanja članka “Europo, molim te probudi se” do Weberovog ultimatuma je prošlo točno mjesec dana.

Zbog toga je, tjedan dana prije glasovanja u bloku narodnjaka o pitanju isključenja Fidesza, mađarski premijer Viktor Orban govorio u svom redovitom intervjuu za mađarski Rádió.

Kossuth i rekao da je Fidesz spreman izaći iz skupine Europske narodne stranke. Naravno, ne u ovom sazivu Europskog parlamenta, koji traje još mjesec i pol, već u sljedećem, za razdoblje od 2019. do 2024. godine.

Da je ovo itekako moguć scenarij ukazuje činjenica da bi poslanici mađarskog Fidesza mogli prijeći u blok Europskih konzervativaca i reformista, gdje se već nalazi “bratska” poljska stranka Pravo i pravda.

Napominjemo da se umjereno euroskeptični Europski konzervativci i reformisti protive federalizaciji Europe. Nakon povlačenja što se zbog Brexita iz ovog europskog parlamentarnog saveza povuče glavni motor bloka, britanski konzervativci, očito je da ga treba nadopuniti. Zbog toga je Soros uputio apel da se EPP drži svojih “principa”. U sljedećem sazivu će Europski konzervativci i reformisti s najvećim strankama zemalja Višegradske skupine steći još veći utjecaj.

Moglo bi se reći: “Tako ste htjeli, mister George”. Naime, američki milijarder poziva Europljane da se probude u ime europskih vrijednosti, ali ih u konkretnom slučaju oko Fidesza “budi” u političkom okruženju u kojem su najmoćniji oni koji blokiraju federalne tendencije u EU, odnosno proces u kojem bi nacionalne države bile federalne jedinice europske superdržave.

Sve ovo izgleda prilično dvosmisleno i više izgleda kao provedba strategije dominacije Sjedinjenih Država nad Europom.

Viktor Orban
FOTO: Viktor Orban

Situacija sa Sorosevim člankom i odgovor na njegov apel u vodećem bloku Europskog parlamenta savršeno pokazuju mehanizam političkog i “ideološkog” sudjelovanja američkog milijardera u globalnim poslovima, u ovom slučaju u Europi.

U tom smislu, članak “Europo, molim te probudi se” ne upozorava EU toliko na sudbinu koja je pogodila SSSR, nego na mnogo aktualniju i relevantniju temu – Sorosevo uplitanje na sljedećim izborima za Europski parlament.

U novije vrijeme, zahvaljujući curenju informacija i slabosti u modernim tehnologijama, utjecaj Sorosa u ovoj paneuropskoj instituciji se vidio prilikom objave popisa njegovih “pouzdanih saveznika” u sadašnjem sazivu Europskog parlamenta, onome od 2014. do 2019. Lista “Homo sorosensus” je javno dostupna i možete je vidjeti u PDF formatu u dnu članka. Ni manje ni više, na njoj je 226 zastupnika u Europskom parlamentu. U dokumentu su njihova imena, fotografije i podaci o namještenju i službenim zadaćama koje moraju odrađivati.

Ako vidite listu, na njoj su imena iz gotovo svih frakcija europskog parlamenta. Tamo su demokršćani, liberali, socijaldemokrati, zeleni i drugi  i ovaj “transfrakcijski” i nadpartijski blok je najveća, iako neformalna, frakcija Europskog parlamenta.

U Sorosevom računovodstvenom odjelu su zastupnici u Europskom parlamentu grupirani po zemljama koje zastupaju u Europskom parlamentu. Navedene su komisije i radne skupine Europskog parlamenta u kojima rade. Naznačeni su osobni politički interesi i “specijalizacije”, adrese njihove osobne elektroničke pošte i one koja se prima preko servera u Europskom parlamentu, čak i osobne stranice na društvenim mrežama. Ispostavlja se da su Soroseve političke prostitutke prisutne u svakoj frakciji Europskog parlamenta.

Štoviše, možemo zaključiti da su gotovo sve strukture Europskog parlamenta prožete agentima utjecaja američkog milijardera.

Sada je jasno zašto Europski parlament većinom glasova odbija biti strateški partner Rusije, pokušava spriječiti izgradnju Sjevernog toka 2 i Rusiju nazvala “glavnim izvorom dezinformacija u Europi”.

Među “pouzdanim saveznicima” Sorosa se nalaze prva imena europskih politika. To je bivši predsjednik EP-a (2012.–2017.) i bivši čelnik SPD-a (2017.-2018.), njemački socijaldemokrat Martin Schulz. Potom bivši vođa skupine saveza socijalista i demokrata (2014–2018) u EP-u talijanskog Gianni Pittella. Predsjednik Skupine Saveza liberala i demokrata za Europu (ALDE) i bivši premijer Belgije (1999.–2008.), belgijski Guy Verhofstadt. Tu je zamjenik predsjednika Europskog parlamenta i bivši visoki njemački diplomat Alexander Count Lambsdorf. Među “pouzdanim saveznicima” navedeni su i poznati jastrebovi tijekom ukrajinske krize Elmar Brok (CDU) i Rebecca Harms (Zeleni). Na Sorosevoj listi iznad naći ćete i hrvatske političare Tonina Piculu (SDP / Ministar vanjskih poslova Republike Hrvatske od 2000. do 2003.), Jozu Radoša (HSLS/HNS / Ministar obrane Republike Hrvatske od 2000. do 2002.), Ivana Jakovčića (IDS / Ministar europskih integracija od 2000. do 2001.), Davora Škrleca (ORaH) i Biljanu Borzan (SDP).

Zapravo, “Soroseva lista” u Europskom parlamentu pokazuje rezultate strategije Zaklade Otvoreno društvo u prodiranju u važne političke strukture, kako na nacionalnoj tako i na nadnacionalnoj razini. Od 1991. godine glavni cilj američkog milijardera u Europi i na postsovjetskom prostoru je bila stvaranje nove političke klase koja propovijeda ideologiju Otvorenog društva.

Mreža europskih sveučilišta koju financira Soros, sa Srednjoeuropskim sveučilištem u Budimpešti, bila je ključna u ovom procesu i trebala je postati platforma za pripremu nove transnacionalne europske elite.

“Homo sorosensus” je projekt zamjena za “Homo sovieticusa”

Soros i EU ulizice

Godine 2009. ja za postsovjetski prostor budući povjerenik Vijeća Europe za ljudska prava (2012.–2018.), latvijski političar Neil Muiznieks, uveo koncept “Homo sorosensus”. Taj je pojam naveden u njegovom članku na internetskoj stranici  Soroseve zaklade “Vijesti Otvorenog društva”.

Kao “Homo sorosensus” je Muiznieks definirao “državne veterane u strukturnim jedinicama Instituta Otvoreno društvo, članove njegovih odbora i primatelje donacija”. Strateški cilj Sorosove zaklade u postsovjetskom prostoru je bio u politici i kulturi zamijeniti oblik “Homo sovieticus” s novim stvorenjem “Homo sorosensus”.

Kao da potvrđuju ovu definiciju Muiznieksa, na posljednjim parlamentarnim izborima u listopadu 2018. u Latviji je izabrano oko polovice bivših i sadašnjih čelnika i zaposlenika organizacija koje je sponzorirao George Soros i njegovi suradnici danas rade u latvijskom parlamentu.

Tako Soros pokušava utjecati na europsku politiku iz različitih kutova, na nacionalnoj i nadnacionalnoj razini. Trenutno u Sorosovoj strukturi u Bruxellesu, Europskom institutu za otvorenu politiku, radi 19 ljudi. Od njih se 12 spominju kao lobisti Europskog parlamenta. Nedavno je na zahtjev istaknutog mađarskog zastupnika u Europskom parlamentu, Fideszovog zastupnika Tamása Deutscha, postalo je poznato da su u razdoblju od 2014. do 2018. godine predstavnici Georgea Sorosa iz ove strukture u Bruxellesu održali najmanje 49 sastanaka s visokim dužnosnicima Europske komisije. To znači da su predstavnici američkog milijardera u prosjeku imali mjesečne izravne kontakte s Europskom komisijom. Prema službenim informacijama, ovi su sastanci u pravilu bili posvećeni pitanju “jedinstva Europe”. U nekim slučajevima su bili posvećeni situaciji u Mađarskoj, zemlji s  kojom je Soros povezan svojim porijeklom.

Tijekom istog razdoblja je George Soros osobno održao najmanje 15 sastanaka s predsjednikom Europske komisije Jean-Claudeom Junckerom, prvim potpredsjednikom i drugim potpredsjednicima Europske komisije, kao i s članovima same komisije. Ispada da najvažnija pitanja Soros rješava u Bruxellesu osobno i iza zatvorenih vrata. Nijedan šef države ili vlade bilo koje države članice EU ne može se izravno savjetovati s vodstvom Europske komisije o toliko mnogo slučajeva kao Soros. U svom zahtjevu od 19. siječnja 2019. je zastupnik iz Fidesza Tamás Deutsch postavio pitanje: “Je li dopušteno da se osoba koja nema politički mandat temeljen na demokratskim izborima, a poznati je poduzetnik, tako često savjetuje s visokim dužnosnicima Europske komisije?”

Iz medija se saznalo da je Soros u travnju 2018. osobno posjetio Bruxelles kako bi razgovarao s Europskom komisijom o pitanju nepriznavanja rezultata sljedećih parlamentarnih izbora u Mađarskoj i, u najmanju ruku, kako konkretno kazniti Mađarsku zbog toga što vlada Viktora Orbana nije prihvatila europske migracijske kvote.

Sukob između Sorosa i Orbana je kroz Europsku komisiju početkom ove godine dosegnuo osobnu razinu i kulminirao je pojavljivanjem plakata u Budimpešti na kojima se u duetu prikazuju Junker i Soros.

Plakat mađarske vlade
FOTO: Plakat mađarske vlade: “Imate pravo znati što priprema Bruxelles”

Pitanja migracije u Europskoj komisiji nadzire potpredsjednik Frans Timmermans. Nedavno se saznalo da je Timmermans osobno primio Georgea Sorosa 28. travnja 2017., potom 1. veljače, 16. travnja i 26. studenog 2018. godine. Glasnogovornik Europske komisije Skinas Margaritis je izvijestio je da se George Soros i Frans Timmermans dugo poznaju i redovito raspravljaju o širokom rasponu tema koje se tiču Europske unije. Sam Timmermans je potvrdio da njegova suradnja sa Sorosem traje već dvadesetak godina.

Prije toga, u veljači 2018., potvrđeno je da Soros, koji ima reputaciju ne samo navodnog filantropa, nego i globalnog financijskog špekulanta, redovito pregovara s jednim od direktora Europske središnje banke (ECB). Takvi kontakti u svjetlu poznatih financijskih prijevara Sorosa u najmanju ruku izgledaju prilično nejasni. Pokazalo se da s nadnacionalne razine Europljani “financijski” pomažu Sorosove strukture u Europi, iako time uzrokuju financijske gubitke proračunu.

Logično je da je Soros zainteresiran za održavanje utjecaja koje je ostvario u nadnacionalnim strukturama EU. Predizborna kampanja Europskog parlamenta službeno još nije započela, ali pripreme za nju već traju diljem Europe. Očito će Soros pokušati utjecati na rezultate izbora. O tome se i govori u članku “Europo, molim te probudi se”.

Poznato je da je američki burzovni špekulant već intervenirao na prethodnim izborima za Europski parlament 2014. godine. Tvrdi se da je u to vrijeme potrošio oko 6 milijuna dolara, a sada, uoči ključnih izbora, razne organizacije, nevladine udruge i pojedinci povezani s američkim milijarderom i njegovom Zakladom Otvoreno društvo su se već aktivirali u svim zemljama EU.

Kontrola protoka informacija oko izbora za Europski parlament također postaje sve relevantnija. Prvo su se pojavile uzbunjujuće informacije o poplavi “lažnih vijesti”, što bi bile sve one koje nisu u skladu s agendom koju promiču američki milijarder i njegova europska služinčad. S tim u vezi, pozornost treba posvetiti činjenici da je “neovisno” tijelo Sjedinjenih Država za provjeru i procjenu “lažnih vijesti” u velikoj mjeri sponzorirano novcem od iste Sorosove zaklade.

Na kraju, što reći? Europo, probudi se, vidi kako je “Homo sorosensus” postavljen na svaku važnu funkciju na europskoj i nacionalnoj razini da budno motri kako ništa ne bi izmaklo kontroli, onda nastavi spavati. Taj san je potreban kako bi se Viktor Orban i ostali iz bloka “Enfant terrible” takozvane “liberalne i progresivne” Europe nekako eutanazirali.

George Soros je srušio mit o europskoj demokraciji

Orbanu je dosta Sorosa i Otvorenog društva: “Ovo su njegovi vazali u EU“

Soros poziva EU da ne završi kao SSSR

Soroseva lista u Europskom parlamentu: Soros Koopt Brussel.pdf

 

Pretplatiti se
Obavijesti o
56 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
MilanPraha
5 godine prije

Evropsku Uniju su relaizirali globalisti,to je njihov najveci projekat.Tkom ove godine i iduce godine ide preformacija EU.Biti c enova evropa a stvoriti ce se i ponovo Austrijsko-Uharska monarhija,na cleu sa Austrijom u kojoj ce biti slijedece drzave:Poljska,Slovacka,Mađarska,Ceska,Rumunjska,Austrija.Znaci od Baltika do Crnog mora.

PrahaMilan
5 godine prije

Soros je svoje odradio,njegovo vrijeme je proslo.Jos postoje neke organizaicje,pojedinci koji veze nemaju sa lgobalnom politikom,pa svojim postupcima sami sebi kopaju jamu,misle da sunce zapada u Washingtonu sa americkom drzavnom elitom kojoj je dosao kraj sa aferom oko Bojinga.Ta afera oko Bojinga bila je poslijednji udarac americkoj eliti od globalista i oni su svoje odradili,ide sve kako treba.Sada dolaze pregovori oko Vnezuele u Rimu,totalan otpis Pax Amerikana u najvecem centru zapadnog krila globalista koje ima sjediste u Rimu.

joca
5 godine prije

EU i nije projekat stvoren da traje dugo.vecina imovine je privatizovana od strane zapadnog kompanija,finansijski sektor je njihov,uvezli su desetine miliona mladih,preuzeli politicku kontrolu nad drzavama.Sad se vracaju drzavi karla velikog,austijancima da bi i dalje bili bitni habzburska monarhija (jer oni znaju da upravljaju slovenima sa malo para).ostalo ce najverovatnije biti neki ekumenisticko pravoslavni savez bez glave i repa

shumadinac
5 godine prije

“Sve ovo izgleda prilično dvosmisleno i više izgleda kao provedba strategije dominacije Sjedinjenih Država nad Europom.” KAKO? Zar Tramp ne stoji iza nacionalističkih snaga? U stvari, citat je potpuno tačan – sama je suština geopolitike koje utiče na EU. Normalno je da se Soroš buni zbog univerziteta u Budimpešti ali to je gotovo nebitno, mnogo je važniji sam napad na Orbana koji je opasan “presedan”, idol snaga koje su ne samo protiv Soroša već protiv starog Establišmenta. Ne želim da budem naporan ali moram da ponovim osnovno da bi se videla cela slika. Možda se neke kolege sa Advance-a sećaju da sam još pre nekih 5-6 godina pisao da sve izgleda kao da su se Moćnici podelili u dve struje koje su postale suprotstavljene. Odmah sam dodao da je to u potpunoj suprotnosti sa mojim viđenjem Moćnika jer su oni morali do sada razviti mehanizme koji bi neutralisali sukobe –… Čitaj više »

Alen
5 godine prije

Ono sto je puklo ne mogu sastaviti niti soroseve milijarde niti mreza uposlenika…

deki
5 godine prije

Samo cu dodati da je doticni lik ulozio 18 milijardi u organizaciju Otvoreno drustvo koja se nalazi u nekih 60 zemalja sveta ukljucujuci i nase prostore,i tu su zaposleni nekih par hiljada ljudi koji su u sluzbi i koji su rasporedjeni u sve te zemlje koje im nesto znace.U svim tim zemljama se vrbuju novcem i domaci ljudi koji pocinju da rade na mnogim znacajnim stvarima koje tu zemlju cine slabijom a to drustvo jacim i jacim.Jedan od metoda je i biranje politicke elite i vrbovanje ljudi koji su u politici ili koji ce doci na takvo mesto.Proveren biznis koji pokazuje rezultate godinama.Jedina odbrana od ovakvih ljudi,organizacija ili drustva je samo ono sto je uradila Rusija,zabraniti im postojanje i delovanje.Globalizacija, iliti porobljavanje ,osvajanje jedne zemlje i njihovih ,ljudi,resursa i teritorija se sastoji od nekoliko uspesno slozenih kockica ili srafova.Ovo je jedan od veoma vaznih srafova u sistemu globalizacije ili piraterije.Uspesnu… Čitaj više »

nonwo
5 godine prije

Narode Europe,probudi se…nedaj da te na dno odvedu bolesne ideje ovog izlapljelog starkelje.

Ana
5 godine prije

Crkotina krati vrijeme upropastavajuci 500 milijuna sudbina!

Alphonse Gabriel Capone
5 godine prije

Opet mi je obrisan post na sajtu “bez cenzure” ali ništa zato, treba i medicinsko osoblje da ima malo posla. I ja opet tvrdim da na ovom portalu postoji Sorosevska struja što vi potvrđujete brisanjem postova dok vaši regrutirani trolovi mogu to napisati ja eto ne smijem. Ali smijem vas iznenaditi i reći vam u lice što mislim o svemu tome. Moji stil je otvoren i iskren direktno u facu bez licemjerja. Provokacija uvijek izaziva reakciju koja vam se ne sviđa. Mnogi vas puše jer veličate Putina a budući da sam ja s njim nazdravljao vodkom još dok je bio operativac mogu reći da ga poznajem svakako bolje od vas. Putin nije poklonik niti jednog kulta ličnosta i sigurno mu ne treba kult ličnosti kakav vi stvarate o njemu. Rusija je pak država a ne sekta kojoj se treba klanjati. Vrlo lukavo da ljudima sektašenjem ogadite sve ono pozitivno što… Čitaj više »

Ivo Lola
5 godine prije

Citat: “Tamo se sada nalazi jaka grupacija ruske vojske, koja se konstantno pojačava. Trenutno su razmešteni raketni sistemi S-300, S-400, Buk-M2, Pancir-S1, kao i Iskander i to u dve modifikacije. Pored toga, tamo su i obalski raketni sistemi Bal i Bastion, koji su opremljeni najsavremenijim hipersoničnim raketama. Razmeštene su i podmornice Novosibirsk i Rostov-na-Donu“. Prema tome… globalisti, liberali, cionisti, možete samo histerizirati i pri tome nas jako zabavljate 🙂

IVE iz pecalbe
5 godine prije

Ne volim ovoga Seresa, ali ovdije ima potuno pravao pogledajmo samo Hrvatsku i ZLOCINACKI KORUMPIRANI HDZ od dna do vrha korupcija i pljacka, sve ih treba na Goli Otok da obnove nastanbe i tamo ostanu dok ne pocrkaju.

Novo
5 godine prije

razne organizacije, nevladine udruge i pojedinci povezani s američkim milijarderom i njegovom Zakladom Otvoreno društvo su se već aktivirali u svim zemljama EU. Tko je u hr na njegovoj platnoj listi?? Organizacij udruga ili pojedinac, ako tko zna volio bi znati. Jer picula je slab lobist u nasoj politici bojim se..

Mucke
5 godine prije

Ovaj metuzalem ne bi mogao nista,pa ni sastancit sa “EU Komisijom”(bez obzira koliko novca posjeduje) da u Europi postoji ijedan slobodni medij.Jer da postoji ti sastanci bi bili ovjekovjeceni snimkama i pitanjem;koji je ovaj faktor da se ta ‘Komisija” sastaje i nesto razglaba s njim.Pitanje slobode(neutralnosti)medija u odnosu na sva podrucja od zajednickog(drustvenog)interesa,bilo da je rijec o politici,ekonomiji,socijali,medjuljudskim odnosima i sl. je pitanje svih pitanja.Bez rjesenja ovog pitanja odmah ,svaki posten dogovor medju suprotstavljenim stranama je nemoguc i vodi u konflikt.
S obzirom da je jednoj strani onemogucen bilo kakav pristup medijima,konflikt je jednostavno neizbjezan.

IVE OLDTIMER
5 godine prije

Evo Hrvatska se hvali kako ima najvise milionera u regiji, interesantno da caraina, policija i porezna uprava vlada i drzava ne radi provijeru stijecanja svih tih silnih miljuna. Kako je netko u Hrvatskoj u godinu dvije od odrpanca postao milijoner, porijeklo kapitala bi se mozda i provijeravalo da iza svega ne stoje eminentni pripadnici valdajuce ZLOCINACKE HDZ i njihovih koruptivnih eksperata.

satir und kritik
5 godine prije

Sotona plete mrezu i zatvara je. Muhe same lete u nju iako je vide. Muhe dobiju malo novca. Sta dalje bude nema veze

Rokokoko
5 godine prije

Tko ima imalo mozga,zapitat ce se kakve su ingerencije ove nakaze kad izdaje proglase o buducnosti EU.Formalno nema nikakvu funkciju,a uzima si status i ovlasti vrhovnog zapovjednika.Jedini mu se suprostavio Viktor Orban zato jer je jedini suvereni drzavnik u toj potlacenoj korporativnoj diktaturi.Njega je strah da ce EU propasti kao i njihova prethodna tvorevina Sovjetski Savez.Soros=Trocki 21stoljeca.On je glavni kordinator nakaradne neoliberalne ideologije i agent za specijalne operacije lihvarske kabale.Umjesto propalog boljsevickog komunizma,kazarski Askhenazi lihvari nam nude novo ropstvo u obliku korporativne diktature.Sotona ima bezbroj lica i zato ga se treba cuvati.

alan ford
5 godine prije

Manfred Weber je cionistička pudlica i Plenkijev pajdo. Kada su Plenki i HDZ; prije 3 godine preuzeli vlast u Hrvatskoj, Weber je izrazio zadovoljstvo, što je pobjedio proeuropski Plenki, i što su svrngute pro-orbanove snage (mislio je na Karamarka i ekipu) i što Hrvatska nije skrenula s “pravog puta”. Weber je lani izjavio da su za EU najveća opasnost; Putin, Trump i Kina. Naravno zato će on sada postati novi predsjednik EK, nakon šti pijanduri Junkeru uskoro iziđe mandat. Weber je član elitarne organizacije “Unija za Europu” (Europa-Union). To je njemački ogranak veće krovne organizacije “Unija europskih federalista” (UEF). Koja je najstarija organizacija takozvanih “federalista”, od desetak takvih sličnih organizacija europske elite, “Federalisti” su oni koji su za ukidanje europskih nacionalnih država i stvaranje jedne federalne europske države, po uzoru na SAD. Odnosno pretvaranje sadašnje EU, koja je savez država u jednu SAVEZNU DRŽAVU. dakle Sjedinjene europske države. A šefovio… Čitaj više »

alan ford
5 godine prije

“Ako vidite listu, na njoj su imena iz gotovo svih frakcija europskog parlamenta. Tamo su demokršćani, liberali, socijaldemokrati, zeleni i drugi i ovaj “transfrakcijski” i nadpartijski blok je najveća, iako neformalna, frakcija Europskog parlamenta.” ————————————– Sve glavane mainstream stranke u EU parlamentu; demokršćani, liberali, socijaldemokrati, zeleni , kao i ljevica su ciohazarski plaćenici. To je ustvari jedna stranka; Partija EUSSSR-a., jedna stranka, koja se pretvara da su 5 različitih stranaka. Guy Verhofstadt, Elmar Brok, ciohazarski djecoljubac Daniel Cohn-Bendit iz Zelenih, Pat Cox (irski zastupnik) i Andrew Duff (britranski), zajednički su 2010. osnovali još jednu organizacije “federalista”: Grupa Spinelli. Koju financiraju Soros i koncern Bertelsmann (vlasnik RTL-a), Organizacija je nazvana po pokojnom talijanskom političaru i ranijem predsjedniku europarlamenta Altieriju Spinelliju. Koji je bio masončuga i u poslijeratnim procesima stvarnja EEZ (EU) jedan od onih koji su u pozadine vukli konce. Spinelli je u ratu bio talijanski komunist i još 1943. je… Čitaj više »

alan ford
5 godine prije

Merkeličina minstrica pravosuđa, Katarina Barley (iz SPD-a), jesenas se također sastala sa Sorosem:
https://www.journalistenwatch.com/2018/11/22/katarina-barley-georg/

Merkeličin ministar gospodarstva, debeli Peter Altmeier, također se sastao sa gazdom Sorosem i pohvalio se na tviteru da je doručkovao sa njime
https://de.sputniknews.com/politik/20190124323701948-soros-altmaier-davos-treffen/

Sebastian Kurz, prije 4 mjeseca:
https://de.sputniknews.com/politik/20181119323013849-kurz-soros-wien/

Ivo Josipović se također sastao sa Sorosem, prije 4 godine, dok je još bio hrvatski predsjednik.

Ermess
5 godine prije

Kako god okrenuli, ispada da će na izborima za EU lista ovog starog prevaranta biti najveća, ali bi se onima koji u EU parlamentu zastupaju šoroševu grupu a ne svoj narod trebalo zabraniti pojavljivanje na izborima. No na žalost, to se očito neće dogoditi.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.