Hong Kong pod unakrsnom vatrom? Bez obzira gdje je revolucija, mi smo tamo, kaže Ron Paul

Ron Paul
12 komentara

Sjedinjene Države imaju naviku sudjelovati u političkim nemirima diljem svijeta, rekao je Ron Paul, napominjući kako Washingtonu nedostaje moralni autoritet kako bi dao Kini moralne prodike o nemirima u Hong Kongu.

Bivši teksaški kongresmen i predsjednički kandidat rekao je da nije iznenađen izvješćima o sudjelovanju SAD-a u demonstracijama koje su od ožujka potresle Kong Hong.

“Bez obzira na to gdje revolucija pokreće, tamo smo jer imamo puno uloženog”, rekao je domaćinu Politickinga Larryju Kingu.

Paul je oštro kritizirao izjave predsjednice doma Nancy Pelosi i drugih američkih zakonodavaca koji upozoravaju Kinu na posljedice ako se kriza u Hong Kongu ne riješi po volji Washingtona.

Ustvrdio je da je “glupo” koristiti političke nemire na poluautonomnom teritoriju kako bi se izvršio “napad” na Kinu.

Mi u Sjedinjenim Državama nemamo moralni autoritet da mislimo da možemo ući i predavati i mijenjati [situaciju u Hong Kongu].

Prosvjedi
Pretplatiti se
Obavijesti o
12 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Red Dog
4 godine prije

To ce se zavrsiti krvavo.
Lideri imaju dosijee. Kineska Sluzba je dokumentovala sve uredno. Platice kasnije. Sta znaju i oni, pa moraju ici do kraja.
A USA? Kao sto su rekli sami, oni rade to rutinski. Who cares kako ce ici? Penice malo, lupnuti jos nesto sankcijama i ici ce dalje kao da se nije desilo nista.
Incident bi vredeo zlata protiv male zemlje da se namecu sankcije, ali Kini mogu samo duvati. Ali, eto, rade nesto jer oni rade to rutinski.

Mat
4 godine prije

Prava je steta za citav svijet,sto ovakvi ljudi kao sto je Ron Paul nisu na celu…….USA.

zoran kadinski
4 godine prije

Čini se da se među američkim političarima može naći poneko pametan a možda i pošten no, kako svi znamo, jedna lasta ne ćini proljeće.

farree
4 godine prije

Zašto nema revolucije u Americi?

Tamo nema američke ambasade

Max Payne
4 godine prije

Iskreno zaboli me za sve te eskapade. Hong Kong je iz britanskog kolonijalnog statusa prešao u autonomni status Rothschildine što im opet ne paše ali kolonije se nikad previše ne pita. Njihova nostalgija za vremenima kada je kritičnoj masi bilo bolje se zloupotrebljava od strane Amerike, također bivše britanske kolonije. Vidljivo je da su dohvatili tinejdžere koji su rođeni nakon primopredaje Hong Konga. Takvi klinci su najpodložniji manipulaciji. Xi ih neće zgaziti jer mora pitati neslužbenog savjetnika iz humanitarne familije Rothschild. Ne bi bilo lijepo da se pomlate milioni nostalgičara-izdajnika iako Rothschildezima nije problem naštancati nove lojalne i tamo ih naseliti ipak je to antireklama pred ljudima širom svijeta. USA je dobar primjer za to. Tamo gdje je vole marionetske vlade narod ih baš ne ljubi. Nije još ni vrijeme za agresivnu fazu jer Rothschildina ionako premašuje sva očekivanja svojih programatora. Dok jedan monstrum tone već se novi uzdiže a… Čitaj više »

Max Payne
4 godine prije

Moderatore, obustavi validaciju, nisam znao da imate dogme i svete krave pa mislio mogu SVOJE MIŠLJENJE napisati što je bogohulno kod vas. Radije riješite moj problem na forumu jer kidam i nalijevo i nadesno samo što dalje od bilo kakvog sektašenja. Hvala.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI