Hunter Biden – Sve je u Laptopu… odavno znamo, ali…

Hunter Biden
2 komentara

Mediji tek sada skreću pažnju na Huntera Bidena, sina dementnog američkog predsjednika, ali njegovo računalo odavno otkriva mračnu stranu Bidenovih.

Hunter Biden, sin Joea Bidena, optužen je ovog četvrtka na saveznoj razini za tri točke optužnice povezane s ilegalnim posjedovanjem vatrenog oružja, ali nitko ne spominje maloljetnice i upitne poslovne odnose ovog dokazanog narkomana.

Dvije točke optužnice odnose se na činjenicu da je navodno ispunio obrazac tvrdeći da u trenutku kada je kupio revolver Colt Cobra u listopadu 2018. nije konzumirao ilegalne droge, što nije bilo istinito, prema američkoj televiziji NBC News. Treća točka optužnice odnosi se na činjenicu da je posjedovao vatreno oružje dok je konzumirao narkotike.

Sin demokratskog predsjednika također je pod istragom zbog porezne prijevare. U lipnju je postigao početni sporazum o priznavanju krivnje s posebnim tužiteljem Davidom Weissom, što bi mu vjerojatno omogućilo izbjegavanje zatvora i neugodnog suđenja. No u srpnju je sutkinja iz Delawarea, domovine obitelji Biden, izrazila sumnje u valjanost dogovora, koji je poništen. Kasnije je izjavio da nije kriv za poreznu prijevaru.

Hunter Biden, odvjetnik i lobist, optužen je da nije podnio porezne prijave za 2017. i 2018. godinu na prihode u ukupnom iznosu od 1,5 milijuna dolara.

Donald Trump i mnogi drugi republikanci napravili su od Huntera Bidena jednu od svojih glavnih meta, videći ga kao Ahilovu petu Joea Bidena, što i jeste, jer postoje mnogi dokumenti i snimci razgovora dementnog oca i sina narkomana.

Konzervativni parlamentarci mu posebno zamjeraju što je sklapao sumnjive poslove u Ukrajini i Kini dok je Joe Biden bio potpredsjednik Baracka Obame (2009-2017), koristeći se vezama i imenom svog oca.

Upravo iz tog razloga vođa republikanaca u Zastupničkom domu zatražio je otvaranje istrage o opozivu trenutnog predsjednika.

Sada ovaj postupak vjerojatno pokreću demokrati, jer u Bidenu vide sigurnog gubitnika koji nema nikakve šanse na sljedećim izborima. O narkomanu i seksualnom seksualnom ovisniku koji je ulazio u odnose s prostitutkama, a neki tvrde i maloljetnicama, nećemo više pisati. Sve smo napisali u našim člancima koje možete pročitati na sljedećoj povenici: SVE O NARKOMANU HUNTERU.

Hunter Bidenistraga
Pretplatiti se
Obavijesti o
2 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
7 mjeseci prije

Skot je napokon dolijao ali možda se još izvuče.

Tupko Glupko
7 mjeseci prije

Trumpa hoće strpati u zatvor prije izbora, a Bidena i sina mu razotkriti prije izbora za predsjednika. Koji su u studenome sljedeće godine. Ova dvojica su izgleda odigrala svoje uloge. Igrači iz Sjene opet će plasirati neko novo lice u javnost kojem će ovce povjerovati. A ovce uvijek povjeruju. Lokalno imamo primjer Zagreba, gdje je nakon 20 godina vladanja Bandića došao lik koji već ima pogrdna imena TT-ejac i Promašević, magistrirao na britanskom Cambridge-u prije 10 godina sa temom iz područja okoliša, društva i razvoja. Pravi novinari mogli bi doći do ovog magistarskog rada, sigurno ima zanimljivih razmišljanja u tom radu sa kojima bi trebalo upoznati široku javnost. Glavni izborni slogan mu je bio da će zatvoriti Jakuševac kada dođe na vlast, sada javno priznaje da neće moći barem do 2026. godine. Na YouTube-u imate izjavu Bandića sa Jakuševca iz 2000. godine gdje je javno obećao u kamere Knjazu da… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI