Iz pojasa Gaze na Izrael ispaljena raketa

Izrael
22 komentara

Izraelske obrambene snage ranije tijekom dana izjavile su da su na južnom dijelu zemlje oglašene sirene zbog zračnog napada kojeg je pretrpio taj dio zemlje.

Iz pojasa Gaze na Izrael je ispaljena raketa, izvijestio je IDF putem Twittera.

Prema objavi na Twitteru, raketa nije pogodila niti jednu metu.

The Jerusalem Post citirao je glasnogovornicu IDF-a o tome da je raketa poslana iz Gaze.

Izraelski zrakoplovi u petak su pogodili ciljeve u sjevernom dijelu pojasa Gaze, nakon što je sustav protuzračne obrane ”Željezne kupole” presreo rakete koje su bile poslane na Izrael.

Tijekom kolovoza, Hamas, koji kontrolira Gazu, redovito je slao balone s eksplozivima preko granice u Izrael, na što su izraelske snage reagirale ponavljanim granatiranjem vojne infrastrukture palestinske skupine.

GizaIZRAELzračni napad
Pretplatiti se
Obavijesti o
22 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Pero
3 godine prije

Palestinski teroristi nam nedaju mira, kada dobiju odgovor onda krece cviljenje.

Grga
3 godine prije

Da je vama do mira držali bi se svojih granica. Ne bi ubijali ljude ko stoku i prijetili cijelom svijetu. Ne znam kako si se ti poistovjetio s njima, vjerovatno siledžijski mentalitet.

đavludin
3 godine prije

Palestincimamsvaka cast pruzaju otpor cionistima dokvec desetljecima. U nas u pola godine citava zemlja pala pod vlast čifitića bez ispalkenog meketa

Grga
3 godine prije

Uvijek jedna raketa, ispaljena u ništa, bez žrtava i štete i “opravdani odgovor na agresiju”. Obrnut će se uloge, hoće li svijet biti.ovako nijem kad oni budu kmecali.

Mortimor
3 godine prije

budalaštine, drugi portali prenose da je tzv. izrael izvršio bombardiranje pojasa Gaze.
to vam je isto kao 1941kad su nacisti obukli poljske uniforme i zapucali prema njemačkoj i eto povoda da se napadne Poljska.
isto se i sada dogodilo judeo-cionizam tako radi desetljećima, sami zapucaju pa kažu da su drugi i onda malo “bombardiraju” demokrcije radi..
kad će im se više smrknuti ……..

Tomi
3 godine prije

Polecela jedna mala tuzna raketica , o kako li je sirotica bila usamljena , kolko li se jadnica namucila da je dostigla izraelsku pustinju i uplasila malog munga dok je dremucko ih kukulele

Kora
3 godine prije

@guest_468571

“Bibi je u panici kao i Trump.”

Slažem se s Vama.

Marko
3 godine prije

Opet Židovi stvaraju nerede

Max
3 godine prije

Bio je i uzvrat u koje su korišteni tenkowi

Lokot
3 godine prije

Tako to često biva. Ispale se rakete na Izrael i onda slijedi odgovor. Nekad se osvoji teritorij s kojeg se ispaljuju rakete da bi se teroristi odmaknuli van dometa i onda kreće plač o okupaciji. Probajte prekinut terorističke akcije protiv Izraela. Možda će vam vaša djeca bit zahvalna. Koji je cilj hamasa? Ratovati cijelog života. Svi ti sa strane koji pomažu hamas lijepožive. Kod njih nema rata, a vi hamasovci napadajte Izrael da bi jačali naš ego.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI