Izborni odbor Georgije priznaje da je počinio prevaru 2020. godine

Trump i Biden američki izbori
11 komentara

Pismo Državnog izbornog odbora Georgije Josephu Rossiju završava igru zbog lažne tvrdnje da nije bilo izborne prijevare 2020. u državi.

U pismu, koje možete vidjeti u nastavku, Državni izborni odbor Georgije priznaje da je prekršio izborni zakon 2020. godine. Činjenica da je ovo priznanje sada u pisanom obliku znači da se više ne može poricati da je Georgia lažirala svoje državne izbore protiv Donalda Trumpa.

Pismo se odnosi na sastanak odbora zakazan za 7. svibnja 2024. u 9:30 ujutro u Georgia State Capitolu, soba 341. U njemu se Rossiju objašnjava da nije dužan prisustvovati, ali je dobrodošao ako tako odluči.

Nakon duge istrage koju su proveli “iskusni istražitelji”, dužnosnici Gruzije priznaju u pismu da su optužbe koje je iznio Rossi u vezi s izbornom prijevarom sada “u kategoriji utvrđenog kršenja”, što znači da je došlo do izbornih zločina.

Dok će se sastanak odbora baviti i tvrdnjama za koje su istražitelji otkrili kršenje, kao i tvrdnjama za koje nisu, utvrđeno je da je Rossijeva tvrdnja u kategoriji utvrđenih povreda – pogledajte pismo u nastavku:

Što sad?

Rossijeva tvrdnja je u pismu nazvana SEB2023-25, a odnosi se na tvrdnje da su se greške dogodile i u ručnom i strojnom brojanju za rezultate izbora 2020. u okrugu Fulton.

U donjem videu, Emerald Robinson iz The Absolute Truth detaljnije objašnjava koje su implikacije ovog pisma i što ono kaže:

Činjenica da ova otkrića izlaze sada, samo nekoliko mjeseci prije izbora 2024. i kraja prvog predsjedničkog mandata Joea Bidena, više nego vjerojatno nije slučajnost.

“Premalo, prekasno – namjerno”, napisao je netko na X-u na ovom kraju.

“Toliko o Billu Barru i našim troslovnim agencijama koje tvrde da su 2020. bili ‘najsigurniji izbori u cijeloj zemlji'”, napisao je drugi o šali koja je establišment Washingtona, D.C.

Drugi su izrazili zabrinutost da od ovoga neće biti ništa bez obzira na to što se dogodi na sjednici odbora. Na kraju krajeva, Bidenov mandat je gotovo završen i čini se neizbježnim da izbori 2024. prođu na isti način kao i izbori 2020. sada kada oni koji su pokrali izbore znaju da se mogu izvući s tim.

“Sjajne vijesti, ali koji je lijek?” pitao nekoga o Robinsonovu izvješću.

“Ako je kazneni postupak u Georgiji protiv Trumpa njegova tvrdnja da je bilo izborne prijevare, a ako je doista bilo izborne prijevare, onda slučaj protiv njega nije valjan”, napisao je drugi.

Drugi je napisao da se sve ovo možda sada događa kako bi se Trumpa diskvalificiralo od legalne pobjede 2024. jer bi to tehnički predstavljalo treći predsjednički mandat, što je protuzakonito.

“Što ako primjerice u listopadu objave da je Trump doista pobijedio 2020. i stoga nema pravo na treći mandat?” napisala je ova osoba.

U međuvremenu Fani Willis nastavlja s lažnim progonom protiv Trumpa jer je ukazao upravo na ovo, rekao je drugi o političkom cirkusu i lovu na vještice protiv Trumpa.

američki izboriBidenDonald TrumpIzborna prevara
Pretplatiti se
Obavijesti o
11 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Schwarze Hunderte
12 dana prije

I opet će

Čuko
12 dana prije

Pa jbt, jel vi jednom procitate tekst prije nego ga objavite? “Nakon duge istrage koju su proveli “iskusni istražitelji”, dužnosnici Gruzije priznaju u pismu da su optužbe koje je iznio Rossi u vezi s izbornom prijevarom sada “u kategoriji utvrđenog kršenja”, što znači …”. Zanci ladno objavite naziv drzave Gruzija umjesto americka Georgia – niste niti jednom procitali.

tihobl
12 dana prije

Ko prizna pola mu se prasta.

Roccos
12 dana prije

Opet to brkanje Georgije(savezne am.države) sa Gruzijom koju Angli nazivaju isto Georgia,sličan problem imaju Slovenija i Slovačka.

Steve
12 dana prije

Nova Cio furbarija u režiji sionskih mudraca. Kabala samo zaseda i smišlja. Pa ceo svet je video (ko je hteo) da su izdrpali Trumpa i to muški. A što drugo ,,odabrani i Bogu najmiliji,, i znaju, do krasti i gomilati. Da nemaju taj dar ne bi danas bili najbogatiji i najuticajniji…

nekoime
12 dana prije

Novonormalno, na izborima ne mora pobijediti onaj koji osvoji najviše glasova.

Max
12 dana prije

To znamo.

Suze Roni
12 dana prije

Sasa F. – Vec su primjetili drugi da je Georgija prevedena u Gruziju. Nemoj se sramotiti sa google translate alatom. Kad cec ne znas engleski, trebao si
provjeriti prijevod.

Plenkovič II
12 dana prije

Što ovakvi članci uopće imaju veze s nestankom male Danke iz srbije? Dal se nešto događa danas u hrvatskoj ili ne? Možda izbori? Pišite o normalnim stvarima ili se ostavite novinarstva!

Red Dog
12 dana prije

Bice rata u USA.

Darko
11 dana prije

Jebeš američku demokraciju, pravosuđe i sve njihove institucije. Banda razbojnika koja ne preza ni od čega. Stvarno Trump im treba da počisti to smeće u njihovim redovima..

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI