Izdajice i ulizice progone sve rusko i slavensko

Izdajice i ulizice progone sve rusko i slavensko

U peti rov osmog kruga Pakla će Dante smjestiti podmitljive i pohlepne političare, koji su radom za tzv. ‘opće dobro’ samo sebi stekli bogatstvo i korist. Na to će svi ti političari odmahnuti rukom i sami sebe uvjeriti da pakao ne postoji, da je riječ o halucinacijama poludjelog pjesnika s izrazito ‘nedemokratskim sklonostima’, vjerojatno uz to i ogorčen zbog gubitka na izborima.

Zna se da izborna pobjeda daje pravo na sve – satove, ljubavnice, kartice, besplatni smještaj, prijevoz, zaštitu, svoj ‘legitimni’ postotak od svakog ugovora.

U prvom pojasu sedmog kruga Pakla su ubojice, ratni profiteri, tirani, diktatori i svojevoljni vladari uronjeni su u vrelu krv rijeke Flegeton. Dakle, krasti od općeg dobra za sebe s pozicije političke moći je teži grijeh od ubojstva!

Ima li uopće težeg grijeha od toga? Ima. Rezerviran je za izdajice. Bi li Dante u osuvremenjenoj verziji Pakla tamo smjestio i one ‘koji samo rade svoj posao’, ne znam, ali ono što znam – tiranija svake vrste počiva na onima koji ‘samo rade svoj posao’.

Da ne bijaše njih, onda bismo od covid potvrda napravili smijuriju, a ne državni terorizam spram stanovništva s nesagledivim posljedicama po zdravlje onih koji su se morali cijepiti po direktivi.

Od svih portira i šalteraša, zasigurno su najgori oni koji ‘samo rade svoj posao’ po uredima državne uprave dok do zadnjeg slova provode direktive, naputke, uredbe gledajući ispred sebe brojeve, slučajeve, nikako čovjeka.

Izdajice i ulizice neće stati na maltretiranju onih koje po zakonskim ovlastima mogu (ne piše ‘moraju’). Proširit će svoj krug s onima za koje misle da možda onaj koji im je dao naputak, direktivu također misli, ali je zaboravio to reći pa će im oni ulizice pomoći. ‘Nećemo maltretirati samo tebe, i tvoju ćemo ženu, tvoju djecu, sve do koljena sedmog, i vanbračnu djecu, i bivše žene, ako hoćemo’. U pravilu hoće.

U veljači prošle godine se stratezima Drang nach Osten iz IV Reicha sve činilo kao unaprijed dobivena bitka: dobro naoružana i još bolje utvrđena ukrajinska vojska spremna, set sankcija s kojim će se uništiti rusko gospodarstvo, pokrasti devizne rezerve, izbaciti iz SWIFT-a spremno, popis imovine i ruskih vlasnike te imovine po Zapadu spreman. Još je samo trebalo dati naredbu za napad.

Znamo kako se taj plan dalje odvijao i što se sve vratilo kao bumerang Zapadu drito u čelo njegovih podanika. Evo kako je to izgledalo u dokumentu pod nazivom: Provedbena uredba Vijeća (EU) 2022/1529 od 14. rujna 2022. o provedbi Uredbe (EU) br. 269/2014 o restriktivnim mjerama u odnosu na radnje koje podrivaju ili ugrožavaju teritorijalni integritet, suverenitet i neovisnost Ukrajine.

673. Alisher USMANOV (ruski: Алишер Бурханович УСМАНОВ; uzbečki: Alisher USMONOV)
Datum rođenja: 9.9.1953.
Mjesto rođenja: Čust, Uzbečki SSR, SSSR (sada Uzbekistan)
Putovnica: ruska putovnica br. 55 0314316, vrijedi od 6.12.2019. do 6.12.2029.
Funkcija: ruski oligarh
Spol: muški

Alisher Usmanov prokremaljski je oligarh s osobito bliskim vezama s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom. Poznat je kao jedan od omiljenih oligarha Vladimira Putina. Smatra se da je jedan od ruskih poslovnih ljudi i dužnosnika kojima je povjereno servisiranje financijskih tokova, ali čiji položaj ovisi o volji predsjednika.

G. Usmanov je navodno izvještavao u ime predsjednika Putina, te je rješavao njegove poslovne probleme. Prema spisima FinCEN-a platio je 6 milijuna USD Valentinu Yumashevu, utjecajnom savjetniku Vladimira Putina.

Dmitrij Medvedev, zamjenik predsjednika Vijeća sigurnosti Rusije i bivši predsjednik i premijer Rusije, osobno se koristio luksuznim rezidencijama pod kontrolom g. Usmanova.

Stoga je aktivno pružao materijalnu ili financijsku potporu ruskim donositeljima odluka koji su odgovorni za pripojenje Krima i destabilizaciju Ukrajine.

G. Usmanov ima udjele u poduzećima koja se bave željeznom rudom i čelikom, medijima i internetom. Čelični div Metalloinvest njegov je najveći holding. Nakon što je g. Usmanov preuzeo kontrolu nad svakodnevnim poslovanjem Kommersanta, ograničena je sloboda uredničkog osoblja, a novine su postale izrazito prokremaljski nastrojene.

Pod vlasništvom g. Usmanova Kommersant je objavio propagandistički protuukrajinski članak Dmitrija Medvedeva, u kojem je bivši ruski predsjednik tvrdio da je besmisleno započeti razgovore s trenutačnim ukrajinskim vlastima, koje su, prema njegovu mišljenju, pod izravnom stranom kontrolom.

Stoga je aktivno podupirao politike ruske vlade, čiji je cilj destabilizacija Ukrajine.

Neće valjda prosječno uplašeni zapadni koronaš imati suosjećanja s ruskim oligarhom (domaći lopovi su tajkuni, najbogatiji ljudi, biznismeni, schwabovi i gatesi, a samo su ruski oligarsi što je valjda najgori izraz kojeg su se zapadnjaci mogli sjetiti)?

Mržnja prema onom koji ima onih koji nemaju se podstiče svakodnevno. Nitko se na Zapadu nije pobunio zbog pljačke ruske imovine, nije ni zbog uništavanja plinovoda Sjeverni tok 1 i 2, niti zbog sankcija na rusku naftu. Ako netko i jest, onda je dobio pendrekom po glavi od onih koji samo rade svoj posao.

Recimo da je taj Usmanov doista neki lopov kojem ne gine osmi krug pakla, peti rov i da nas nije briga za njegovu imovinu sve dok su ‘Putin i Rusija opasnost za EU i naše vrijednosti’. Na stranu to što te ‘naše vrijednosti’ promoviraju LGBTQ plus Tene povjerenice AP po briselskim uredima Ursula von der Layen.

No, na listi s gotovo tisuću i pol ruskih imena čiju imovinu je blokirao ujedinjeni Zapad nema imena Irine Aleksandrovne Viner, bivše žene Alishera Usmanova.

‘Bivša’ nije jedina titula koju Irina ima, ona je i ruska trenerica ritmičke gimnastike rođena u Uzbekistanu koja je glavna trenerica ruskog nacionalnog tima, predsjednica Ruske federacije ritmičke gimnastike i bivša potpredsjednica Tehničkog odbora za ritmičku gimnastiku Međunarodne gimnastičke federacije.

Godine 2015. Viner je dobila Olimpijski orden kao priznanje za njezina izvanredna postignuća u globalnom sportu, čime je Viner postala prva gimnastička trenerica u povijesti koja je primila tu nagradu. Ogrlicu joj je osobno uručio i nagradu uručio Thomas Bach, predsjednik Međunarodnog olimpijskog odbora.

Irina je i vlasnica hrvatskog poduzeća Kisik d.o.o. koje u Orebiću na Pelješcu posjeduje objekt za smještaj i ugostiteljstvo kojeg je tvrtka kupila prije petnaestak godina od jedne nizozemske tvrtke. Nije riječ o hotelu, nego o objektu za smještaj djece koja treniraju ritmičku gimnastiku, trenera i roditelja.

Kako Irina Viner nije na popisu sankcija EU, tako nije ni njena imovina. No, ako nije na EU listi, onda je na listi domaćih izdajnika i sluga koji samo rade svoj posao. Namjerno uništavanje tvrtke koju provode službenici hrvatske države, a pogotovu način na koji to rade, prelazi dosege perverzije i prelazi u otvorenu psihopatiju. (Link)

Iako se predsjednik Milanović ufa da Hrvatska pod njegovim predsjedanjem neće biti briselska pudlica, nego barem klaun, stvarnost ga demantira. Hrvatska je u potpunosti preuzela vazalsku ulogu, po kojoj se ostvaruje poslovica iz povijesti ‘poturica gori od Turčina’.

Krajem siječnja je Vazaliju potresao skandal: jahta ruskog tajkuna koja je pod sankcijama nestala pod okriljem noći. Digla se vazalna kuka i motika, SOA, DORH, policija, Lučka kapetanija, Oleg, koji nije Rus, Butković čije šef je Andrej koji nije Gromiko, svi konsternirani takvim propustom hrvatske države. Uslijedila su uhićenja, istrage, prijetnje sa zatvorom od najmanje pet godina za hrvatsku posadu koja je odvezla jahtu. U stvarnosti taj ‘bijeg’ nije bio skandalozan.

Skandalozno je ponašanje cjelokupnog državnog aparata koji je imao samo jedan zadatak: utvrditi je li imovina Irine Aleksandrovne Viner pod sankcijama EU ili nije. A nije.

„Kriminalističkim istraživanjem o isplovljavanju ruske jahte pod sankcijama “Irina VU” obuhvaćeno je ukupno osam osoba, a četiri su i formalno uhićene, neslužbeno se doznaje u petak poslijepodne dok i dalje traju pretrage prostorija osumnjičenih i prikupljanje drugih dokaza

Šestero osumnjičenih navodno je sa splitsko-dalmatinskog područja, a dvoje iz Šibensko-kninske županije, čije će tužiteljstvo kasnije voditi slučaj, s obzirom da je jahta pod sankcijama otišla s veza na Murteru.“

Kad se blamaža Vazalije razotkrije, nitko se neće ispričati uhićenima, istraživanima, smijenjenima. Niti će itko od ulizica koji samo rade svoj posao žaliti zbog rasula i uništavanja tvtrke Kisik d.o.o. u Orebiću koja je financirala izgradnju sportske dvorane u Orebiću uz uvjet da je koristi četiri mjeseca na godinu, a ostatak daje besplatno na korištenje općini.

Irina je za opće dobro financirala izgradnju sportske dvorane i proganjana je. U jednoj drugoj priči Francesca Von Habsburg – Lothringen, koja se nakon rastave od Karla von Habsburga zove barunica Francesca von Thyssen-Bornemisza. Ta bivša dobila je na koncesiju od 99 godina franjevački samostan iz XV stoljeća na Lopudu kojeg je obnovila i sad prodaje jednodnevni boravak za 10 000 eura.

Kako je Francesca von Habsburg derutni samostan pretvorila u luksuzni hotel

Nisu sve bivše iste. Jednima sankcije, a drugima mondena ljetovališta za superbogataše. K tomu je i bivši muž Karlo poglavar austrijskog Reda zlatnog runa s titulom kraljevskog princa Mađarske, Češke i Hrvatske.

Stvarnost je veća ‘fikcija’ od one prikazane u Da Vincijevom kodu i Infernu. Poglavar španjolskog reda zlatnog runa je kralj Felipe VI, usput nosi i titulu kralja Jeruzalema, a u teoretskom punom naslovu čak i povijesne titule kralja Ugarske, Hrvatske i Dalmacije.

Jednima crkva daje samostane, druge Milanović zove u posjet, ne samo radi reminiscencija o njegovom madridskom
kukavičluku i povlačenju pred NATO-om.

I jedni i drugi progone sve rusko/slavensko.

hrvatskarusijaSlaveni
Pretplatiti se
Obavijesti o
132 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
neon
1 godina prije

Nije li ta Usmanova ‘bivsa’ draga i trenerica ritmicke gimnastike Irina Viner Zidovka? I Chabadnik i Putinov dobar pajdo, Roman Abramovic koji ima i Izraelsko drzavljanstvo navodno poklanja preko 2 milijarde eur Ukrajini u “humanitarne” svrhe, za zrtve rata. E sada ostaje pitanje koliko ce od tog novca, inace pokradenog od Ruskih gradjana, zaista zavrsiti kao pomoc zrtvama rata u korumpiranoj Ukrajini. I jos jedan “Ruski”-Zidovski tajkun Fridman navodno je poklonio prilicnu sumu novca za Ukrajinu. Cionisti i Habadnici sviraju, a nazalost Slaveni igraju zalosno kolo u Ukrajini i unistavaju sami sebe za interes trece strane. A Pakao, inace, ne gine svima koji se odvracaju od Boga i na svoje popravljanje i pokajanje i ne pomisljaju. “Lakse je kamili proci kroz iglene usi, nego bogatima uci u Carstvo Bozije”.

man
1 godina prije

Kanadjanin Jordan Peterson, kojeg su kanadske vlasti slale na rieduciranje se poceo baviti temama geopolitike. Pjeva kao McCain i tu zaradi novaca. Nasao je nekog debelog anglosaksa koji misli kao McCarthy i njih dvoje pjevaju kao dva kanarinca kako sve Amerika sto radi u Europi, naspram Rusije, Kine, Venezuele je nepogresivo. Mnogi su ga simpatizirali kad je bio zrtva kanadskog rezima, sad ce mu ljudi okretati ledja. On je postao Jingoist, militarist.

1 godina prije

Iz teksta se može izvući zaključak “da su gori oni koji sprovode naređenja nego oni koji ih izdaju”?!?

Baš me zanima kako bi izgledala organizacija društva po Alerikovom receptu – svako radi po svojoj savesti… i po svom nahođenju? Odeš recimo kod lekara koji ti neće prepisati vakcinu jer je ona prema njegovim saznanjima štetna, prema njegovim saznanjima šamanski ritual je mnogo korisniji pa ćeš to dobiti kao oblik lečenja (da zanemarimo to što su taj lekar i šaman “u talu”)…

Ariel
1 godina prije

Kisik je hrvatska firma u kojoj su radili Hrvati, blokada računa je dovela do nemogućnosti isplate placa i ljudi su ostali bez sredstava za zivot.

Trevor
1 godina prije

Zasto se Anglo-Saxons ne tucu medju sobom?

Ziv je Geza
1 godina prije

Kada sam 1991.godine rekao kolegama poput Sona of Alerika, da ce za 30 tak godina praviti Jugoslaviju i nesvrstane od blata, ne samo da mi nisu vjerovali vec sam bio izlozen najvecem ruglu i izolaciji.

I ne,nije ni utjeha sto isti ti danas 30 .godina kasnije ,pisu tekstove na tragu mojih tadasnjih toboze deluzija.

Kornel
1 godina prije

Sve te priče su poznate i neznan čemu neko ponavljanje i zbrda zdola ubacivanje Milanovića u priču. Poznate su sve lupeštine koje su išle uz pjesmicu Danke Deutschland i to su prošla vremena, ali tako bi mogli ići do onog famoznog stoljeća u predprošlom tisućljeću. Sve nacije su fake jer su i nastajale na predajama, legendama i mitovima koje su kontrolirali kanalizirali oni koji su imali moć. Vrlo malo je od toga ostalo i oni kiji se bave s predajama, mitovima i legendama koji ako ne odgovaraju službenom narativu bivaju izopćeni. Svi narodi u svojoj povijesti su nastajali i održavali se na prevarama i izdajana jer su dio iste ove civilizacije kojom upravljaju različite ezoterije. Zapad je odgajan na mitovima o vitezovima koji su s vremenom izgubili smisao jer su ih svi skužili kao što danas sve više ljudi kuži kako sloboda i demokracija ne postoje. Primjetio sam kako se… Čitaj više »

Ptica
1 godina prije

Uvodi se peta doza vakcine protiv korone: Za manje od dve nedelje

Australija je među zemljama sa najvećim brojem vakcinisanih protiv koronavirusa, a sada je rešila da uvede i petu dozu vakcine.

IZVOR: JUTARNJI.HR SREDA, 8.02.2023. | 10:00

Australija će kasnije ovog meseca uvesti petu dozu vakcina protiv koronavirusa svim građanima u uzrastu od 18 i više godina koji se nisu zarazili koronavirusom ili se vakcinisali u poslednjih šest meseci, rekao je ministar zdravlja Mark Batler.

Odluka proširuje pravo na dodatno vakcinisanje na oko 14 miliona ljudi, više od polovine stanovništva zemlje, kojima će od 20. februara biti ponuđena vakcina specifična za varijantu Omikron, rekao je Batler.

Andrej Vladimirović
1 godina prije

HDZ i UDBA posvuda, oko nas.

Ariel
1 godina prije

Francesca von Habsburg dobila je još 1997. koncesiju nad samostanom na Lopudu u vrijeme kada se komadalo imovinu u Hrvatskoj. Iste godine kada je njenog sina Ferdinanda Zvonimira krstio kardinal Franjo Kuharić, a danas ga neki smatraju za Kraljevica jer njegov djed i otac su smatrali da im pripada Hrvatska kao i Ugarska. EU nastavlja gdje su Habsburgovci stali, pa ms mediji svakodnevno nude vijesti s “kraljevskih dvorova”.
p.s. Nekadašnji franjevački samostan prenamijenjen je u hedonistički oazu gdje ljetuju Beckhamovi. Prenamjena koja govori sve o novom svjetskom poretku koji su medju ostalima kreirali i Habsburgovci kojima smo stoljećima bili samoposluga.
A Irina nije Franceska pa se ima protjerati iz Orebića.

roberto
1 godina prije

All the world is a stage..
Političke marionete,upravljaju nažalost većinskim ljudskim marionetama(uzgoj)…
Ali nismo svi marionete..;);)

Nedelutić
1 godina prije

Niste u svom pravedničkom bijesu na Truli Zapad spomenuli izvorne ruske Proletere!
Zašto?
Kažete treba spominjati samo vlasnike i ne vlasnike?!
A široko vi zahvatiste sve koje ne volite.

Max
1 godina prije

Vidi se da sve iz sjene vode tajna društva.

Zoran
1 godina prije

Izmedju sankcija, direktiva i rezolucija EU i rezolucija i direktiva nekadašnje Kominterne nema nikakve razlike

Kijev
1 godina prije

NATO-cisti nisu uspili srusiti Rusiju ekonomski, propagandom, huskanjem na mrznju pa ce sad provati uz jos vise oruzhja.

DRD
1 godina prije

Smiješno mi je da su Amerikanci okružili Rusiju s mnogo vojnih baza i neprijateljskih zemalja s mnogo nuklearnog oružja stalno uperenog u Ruse s ljudima koji stoje iznad okidača i onda se pitaju zašto se Rusi ne raduju njihovom ponašaju.

CroExit
1 godina prije

I koji je zajednički nazivnik tim izdajicama i ulizicama? Dalmoški politički ološ, na čelu s Plenkovićem i Milanovićem! A da ne govorimo o Sanaderu, ORJUNI itd itb.

hiber
1 godina prije

Kakve veze teoretski imaju Slaveni i današnji Rusi? Današnji rusi su pretežno potomci Zlatne horde i kmetova moskovske velike kneževine. Čak je i ime Rus ukradeno od vikinške države osnovane na području današnje Ukraine. Prakticno, Putin je po vlastitim rječima poslao svoje ruse na ruse koji po njemu nisu dovoljno dobri rusi ( jer ne slušaju Kremlj i njega osobno). Eto, ukupno ce ih sve zajedno pobiti barem milion, uz onaj milion-dva sto je pobio korona mjerama, plus sve ove ruse i ukraince sto je protjerao iz svojih domova i zemalja. Vjerojatno njega Alerik dvosmisleno smješta u najgornji red pakla?

belp
1 godina prije

Drzavni terorizam made in USA Američki novinar, dobitnik Pulitzerove nagrade Seymour Hersh rekao je da je savjetnik predsjednika Sjedinjenih Američkih Država za nacionalnu sigurnost Jake Sullivan organizirao pripreme za sabotažu na plinovodima Sjeverni tok 1 i Sjeverni tok 2 u Baltičkom moru.

SIRIUS
1 godina prije

Sva sreća da smo mi tu večinom Iliri, pa nam se po našoj višoj prirodi, jer nema ko nas do sad ovdje nije probao pobit i raselit, “živo hebe” i za Ruse i za slavene, budimo realni. Nemamo mi tu više šta kome slati pomoć dok sami sebi ne pomognemo! Samo ljudi koji uopće ne shvaćaju tko i što su, jer su preuzeli tuđu povijest ili ju baziraju na lažima, mogu mislit drugačije. Ovi što i nakon 3 godine ne shvaćaju što se događa me nit ne zanimaju.
Slavenske seobe su teža bajka. Četnici i Ustaše su bili “dobri dečki”.
Ruski oligarsi su ista banda, ko i zapadna židovski zaštićena super-bogata psihopatićna gamad. Gimnastika? Profesionalni sportovi? Niste izgleda porazmislili što je to zapravo… progresivni razvoj, ako niste uhvatili do sad, donosi samo komunizam i hebenu pedofiliju.
end rant
Ugodan dan samo Vama koji shvaćate i podržavate kaj sam rekel.

Dinara
1 godina prije

London plješće Zelenskom dok se broji preko 12 tisuća žrtava od potresa u Turskoj i Siriji.
Zatrpani ispod ruševina još čekaju pomoć, njihov je glas sve tiši, gladni i promrzli.

Zelenski u svojoj bešćutnosti ne može njima dati prednost, dok se treći dan nakon potresa traže preživjeli.

Sramotan dan za Evropu, za London i Pariz, za sve one političare kojima je u ovoj situaciji prioritet ugostiti Zelenskog na njegovoj turneji po Uk i Eu gdje traži još naših novaca za svoje oružje!
Ja želim da moji novci koje uplaćujem u proračun idu žrtvama potresa, a ne Zelenskom!

burt
1 godina prije

osnovno pitanje zašto većina Hrvata podržava Ukrajinu protiv Rusije iako je Rusija slala oružje Hrvatskoj devedesetih a više ukrajinskih dobrovoljaca je ratovalo na srpskoj strani nego na hrvatskoj, iako bi na prvi pogled logički izgledalo da su Srbi mali Rusi u stvari su Rusi veliki Srbi a to je velika razlika i odgovor zašto većina Hrvata podržava Ukrajinu

SIRIUS
1 godina prije

I razmislite si malo zakaj su tolkim nacijama poslije ww2 nametnuli tretman komunizmom i proletarijat. Tko je stavljao na tretman, kažeš? opali si trisku ako dosad nisi uhvatio tko, spavaš!!! Il si kripto-ćifić, đudeo-krišćan, u oba slućaja idi begaj u neku pustinju…

SIRIUS
1 godina prije

definicija riječi: ćeefut
sa vukajlija toćka com
“Izraz koji može da pretstvalja škrticu, a takođe u nekim krajevima prestavlja nasilnu osobu koja često voli udarati i iživljavati se nad slabijma od sebe. To mogu biti djeca ili čak neke životinje kao mačke, pse i slično sve da bi samo sebi zadovoljili i ispraznili svoj bijes, za koji ni oni sami ne znaju odakle im.”
Jer to nisu smjeli reći da je ćeefut zapravo žeedov? izgleda da nisu, al su se potrudili dobro opisati taj karakter. ej sam se fino nasmijao
Al ajde, nisu rekli da anti-semitski il pogrdni, več direkt u b.udalu. Što je slučaj na nekim drugim… ja kad pitam starije što je to ćeefut, svi do jednog me pogledaju ko da sam opal s marsa i vele: “pa žeedov!”

Damir
1 godina prije

“Od svih portira i šalteraša, zasigurno su najgori oni koji ‘samo rade svoj posao’ po uredima državne uprave dok do zadnjeg slova provode direktive, naputke, uredbe gledajući ispred sebe brojeve, slučajeve, nikako čovjeka.”
Ne mogu gledati čovjeka jer se čovjek u njihovim paragrafima, tzv zakonima, zapravo statutima, nigdje ne spominje, čovjek za sustav ne postoji, kada to shvatimo lakše ćemo posložiti kockice.

goran
1 godina prije

prevladat če na kraju samo mi slaveni

Гавран
1 godina prije

VAN TEME.
Turska je daleko ali je HAARP blizu.
“Krajem januara, američka mornarica je objavila da su četiri suha doka na zapadnoj obali povučena iz pogona zbog potencijalnog rizika od zemljotresa. Jedan od ovih suhih dokova jedini je na zapadnoj obali koji može opsluživati ​​mornaričke nosače aviona, što znači da svaki nosač aviona koji je oštećen na zapadnoj obali sada mora proći kroz Magelanov tjesnac sa vrha Južne Amerike da bi stigao na popravke u drugim američkim baze.”

Coca Corona
1 godina prije

…ne da progone,već i istrebljuju šta stignu,iistrebljuju sve redom,planski i mučki,dakle zločin s predumišljajem.

DokTori,znate li Vi čitati,ili samo tipkati!?
DokTori,ne pravite torove ljudske!

Walter M. Chesnut iz WMC Researcha ovaj fenomen naziva Spike Protein Endothelial Disease ili SPED, što on opisuje kao prvi stadij bolesti koju naziva Spike Protein Progeria Syndrome (SPPS).

SPPS je, objašnjava Chesnut, endotelna reakcija na invaziju šiljastih proteina u sve glavne organe u tijelu, pri čemu se javljaju trenutna oštećenja, koja se manifestiraju u obliku upala, koagulacija i sve ono što prati oštećenje endotela.

“Međutim, nakon što Spike Protein napadne endotel svih glavnih organa, nastavlja da izaziva pogrešnu translaciju mRNA u svakom organu.“

Nakon toga slijedi druga faza SPPS-a, odnosno prerano starenje svih organa unutar tijela zbog induciranog pogrešnog prijevoda proteina koji su bitni za pravilno funkcioniranje organa.

Ma jel’moguće,da i ovo nisu “znali”?

Hogar
1 godina prije

Djecji krici ispod rusevina u Siriji a zlo u americi ne dize sankcije prema toj zemlji. Dno dna.

Rimtutituki
1 godina prije

Glas zatrpanih nesretnika uopce ne dopire,jer anglosassoni upravo rade zlatno tele. Pred ocima a ne vidite.

Lucija, prva
1 godina prije

Komentar jučer na indexu:

“Govna ruska slavenska, porazit ćemo vas pomoću ukrajinskih slavenskih govana! USA FOR EVER!”

Prekjučer, otprilike: “Dobro da je rat što dulje, pa da što više Rusa pogine i Slavena”.

Naivčine odgovaraju: Pa MI smo Slaveni…
A, ljudi…

Tim
1 godina prije

Rusi i Zapad su samo dva demona istog Đavla, a oni koji im služe su njihove podguzne muhe koje podvode svoje narode u mašinu za mljevenje mesa kojim se ti krvavi kanibalski monstrumi hrane.

Amir Reko
1 godina prije

Imamo li mi svog Srđana Aleksića?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI