Izrael će zakopati stotine automobila dok Ukrajinski piloti uče engleski u Texasu

Indigo ratnik

U novom nastavku podcasta Indigo Ratnik najbizarnija vijest ovih dana svakako je činjenica da Izrael planira zakopati na stotine automobila, koji su navodno stradali u onom inicijalnom napadu Hamasa koji je pokrenuo napad na Gazu. Službeno objašnjenje za takav postupak je da žele „odati počast“ žrtvama, tako što će s njima pokopati njihove automobile. Ovo je prvi put u povijesti da se neka zemlja odlučila na takav potez.

Međutim pogledom na te aute može se lako vidjeti da su njihova oštećenja jako velika i da nisu nikako mogla biti napravljena malokalibarskim oružjem (kalašnjikovima) kakve koristi Hamas. Puno je vjerojatnije da se radi o skrivanju dokaza koji bi uništili službenu Izraelsku verziju tog famoznog Hamasovog napada. Postoje izjave Izraelskih vojnika koji kažu da su imali zapovijed da pucaju na sve što se kreće u toj zoni, što bi puno bolje objasnilo oštećenja na tim automobilima.

Za to vrijeme, ukrajinski piloti borave u Texasu na kursu engleskog jezika. Američka vojska je odlučila da moraju dobro naučiti engleski da bi se mogli koristiti američkim avionima F16 koje im navodno planiraju donirati. Pa su ih poslali u Texas na nekoliko mjeseci, i tek nakon toga idu na obuku za korištenje F16, koja će također trajati mjesecima. Vjerojatno će biti spremni, kad Putin zauzme Kiev.

U Hrvatskoj se uvodi novo kazneno djelo femicida (ubojstvo žena) za koje će biti puno strože kazne, nego za ubojstvo muškaraca, što predstavlja spolnu diskriminaciju. Tim više što je manje od 30% ubojstava sa ženama kao žrtvama, a osim toga broj ubojstava žena u Hrvatskoj je u velikom padu, sa 13 (2022) na 7 (2023).

A tu je i kratki izvještaj sa nedavno održane konferencije u Hrvatskom Saboru, te puno drugih tema i novosti.

analizaIndigo RatnikIZRAELukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
33 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
4 mjeseci prije

Izraelci pokušavaju skriti činjenicu da su oni helikpterima i avionima spržili te automobili jer je nakon tzv napada hamasa aktiviran plan Hamibal a to je da se uništi sve živo.

Max
4 mjeseci prije

Rabi možda dr,,, više od ateista.

Max
4 mjeseci prije

Židovi drže sve pa i porno stranice.

Schwarze Hunderte
4 mjeseci prije

Ukapaju auta 😳 ?! Znao sam da su ludi ali baš toliko 😱 ! A ovi iz Texas … Kane li se vrnut na ratište ili možda ipak sriću potražit , nekuda drugdje 🤔 ?!

Tupko Glupko
4 mjeseci prije

Židovi zakopavaju stotine autmobila, a tko zakopava 5.000 palestinske djece i 12.000 odraslih Palestinaca i Palestinki koje su do sada ubili u Gazi?
Bolesno da bolesnije ne može biti.
I pokazuje koliko Židovima vrijedi život gojima.

Nenad
4 mjeseci prije

Kakvi bolesnici?!? Jedna od njihovih bizarnih promocija je bila kad su Elona Muska (pitam se da li je znao pravu istinu i sumnjam da nije) doveli ispred zapaljenog, oštećenog, demoliranog kibutza gdje su prezentirali događaj u kojem su “teroristi” Hamasa spalili kibucare koji su se navodno zabarakadirali a ustvari se radi o POTPUNO drugačijem dogadjaju u kojem su borci otpora skupa sa zarobljenim kibucarima bili napadnuti teškim naoružanjem od tzv IDF — dakle, još jedan dokaz o DIREKTIVI HANNIBAL

Tupko Glupko
4 mjeseci prije

U sljedećem Danijelovom izdanju obavijest da je Hrvatska dobila novu gubernatoricu – američku veleposlanicu Nathalie Rayes, 48-godišnju Venecuelanku, sociologinju i latinomeričku aktivisticu koju su jednoglasno izabrali Demokrati, uz jednoglasno protivljenje Republikanaca.
Preselila u Kaliforniju sa 9 godina.

Uz to je i druga ključna osoba u Planned Parenthood fondaciji koju sufinancira Zaklada Billa i Melinde Gates. Inače je i sada pokojni otac Billa Gatesa tamo radio.
Npr. 2014. godine napravili su 324.000 abortusa u SAD.

MladenSt
4 mjeseci prije

Sretna Hanuka ,svima koji slave 🤝

Ico
4 mjeseci prije

Neprijatelja, od pamtivijeka, se uvijek navuče na led, pa kada ” ode pod led”, sam je kriv”!

Darko
4 mjeseci prije

Ne zna se tko je tu više glup a tko gluplji, ovi smrdljivi židovi ili Amerikanci koji im drže lojtru?

Jomla
4 mjeseci prije

 Puno je vjerojatnije da se radi o skrivanju dokaza…
Nije puno vjerojatnije nego 100% sigurno, jbg…

Sardelino
4 mjeseci prije

Radi se o doktrini izraelske vojske pod nazivom ” Hanibalova” direktiva.
Po toj direktivi izraelska vojska dužna je slijediti naredbu po kojoj se moraju pokušati eliminirati otmičari i njihovi potencijalni taoci. Ako nema talačke krize onda nema ni ucjene taocima.
Po toj direktivi, borbe Hamasa u kibucima bile su poklopljene vatrom iz izraelskih tenkova i “Apači” helikoptera. Bez obzira na izraelske žrtve.

abc
4 mjeseci prije

Zakopavaju dokaze koji pokazuju ko je stvarni terorista.

abc
4 mjeseci prije

Izraelski generalštab dozvoljava vojsci da sistematski siluju Palestinke. To je smatrano kao ratna strategija u uništavanju svega što je palestinsko.

Dito
4 mjeseci prije

Ukrali zemlju pa pokopali djecu i automobile….. Ponos zapada.

Bosanac
4 mjeseci prije

….dodat jos novu mogucu predsjednicu Meksika na listu od 0,2 %

EtePetete
4 mjeseci prije

Nešto slično dogodilo se i posle rušenja zgrada WTC-a … gradonačelnik NYC Juliani jako brzo posle 9/11 naredio je skloniti dokaze u ruševinama … čelične konstrukcije rezane termitom – kontrolirano rušenje.

duki
4 mjeseci prije

Zakapanje automobila,cijeđenje testesa poginulih izraelskih vojnika ,luđačko terminiranje i klanje palestinaca , Nešto nije dobro u “Božiji narodne ušao Sotona ! Njihov kraj ??

DEDA
3 mjeseci prije

STOP NASILJU NAD MUŠKARCIMA.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI