Izrael raketirao bolnicu – 500 mrtvih od toga najmanje 100 djece – Što čeka Zapad? Zašto ne uvodi sankcije?

Žrtve u Gazi
134 komentara

Izrael je izvršio napad na bolnicu u Gazi i pri tome ubio oko 500 osoba, javljaju lokalni mediji. Među mrtvima ima stotinu djece. Zločinački Zapad i mediji pokušavaju umanjiti ovaj strašan zločin, jer snimke možete vidjeti samo na nekim medijima.

Nakon napada Hamasa iz Gaze na Židove, pri čemu su učinjeni strašni zločini, koji se ne mogu ničim opravdati, Izrael je odgovorio masovnim napadom na Gazu. Oružani odgovor Izraela već nakon nekoliko dana, sve više liči na teški ratni zločin, a mnogi govore o genocidu.

Izraelski zračni napad pogodio je bolnicu al-Ahli u gradu Gazi gdje tisuće civila traže liječničku pomoć i zaklon od nemilosrdnih napada. Ministarstvo zdravstva Gaze kaže da je u eksploziji bolnice najmanje 500 žrtava. Na udaru je bila i škola kojom upravljaju UN i u kojoj su smještene izbjeglice. Iranski ministar vanjskih poslova kaže da bi proiranske skupine u regiji mogle djelovati preventivno protiv Izraela, čak i u “nadolazećim satima”. Oko 3.000 Palestinaca ubijeno je u izraelskim napadima na Gazu od Hamasovog napada 7. listopada unutar Izraela, u kojem je ubijeno više od 1.400.

Američka kongresnica Rashida Tlaib osudila je bombaški napad

Američka kongresnica Rashida Tlaib osudila je bombaški napad na arapsku bolnicu al-Ahli, također poznatu kao Baptistička bolnica, i obnovila pozive predsjedniku Bidenu da se založi za okončanje sukoba. “Ovo se događa kada odbijete podržatai prekid vatre i pomoći u deeskalaciji”, napisala je Tlaib u objavi na društvenim mrežama, obraćajući se Bidenu. “Vaš pristup samo ratu i uništenju otvorio je oči meni i mnogim palestinskim Amerikancima i muslimanskim Amerikancima poput mene. Zapamtit ćemo gdje si stajao.” Tlaib i nekoliko njezinih progresivnih kolega predstavili su kongresnu rezoluciju kojom pozivaju na prekid vatre.

Čelnik humanitarne skupine osuđuje ‘najgori napad na medicinsku ustanovu u 21. stoljeću’

Zaher Sahloul, predsjednik humanitarne organizacije MedGlobal sa sjedištem u SAD-u, nazvao je izraelski napad s velikim brojem žrtava na arapsku bolnicu al-Ahli “najgorim napadom na medicinsku ustanovu u 21. stoljeću“. “Bombardiranje bolnica protivno je međunarodnom pravu. To je ratni zločin. To potkopava medicinsku neutralnost i 150 godina staru Ženevsku konvenciju i uskraćuje pristup zdravstvenoj skrbi ugroženoj lokalnoj palestinskoj zajednici,” rekao je Sahloul. “To povećava traumu u Pojasu Gaze, šaljući poruku da nigdje nije sigurno, čak ni u bolnici”, rekao je Sahloul.

WHO osuđuje smrtonosni napad na arapsku bolnicu al-Ahli u Gazi

Glavni direktor Svjetske zdravstvene organizacije osudio je smrtonosni napad na arapsku bolnicu al-Ahli u Gazi. U objavi na X (bivši Twitter), Tedros Adhanom Ghebreyesus pozvao je na “trenutačnu zaštitu civila” i na “poništavanje izraelskih naredbi o evakuaciji”.

Žrtve u bolnici
Žrtve u bolnici

Bolnica je morala biti sigurna

Bolnica se smatrala ‘sigurnim mjestom’ do izraelskog napada: liječnik iz Gaze Ziad Shehadah, liječnik i stanovnik Gaze, za Al Jazeeru iz Pojasa Gaze kaže: “Ovo što se dogodilo je strašno jer su ti ljudi, svi oni, civili. Pobjegli su iz svojih domova i stigli do mjesta za koje su vjerovali da je sigurno – do bolnice, koja je prema međunarodnom pravu sigurno mjesto. “Ljudi su napustili svoje domove misleći da su opasniji i preselili su se u naše škole i bolnice kako bi bili sigurni. I u jednoj minuti, svi su ubijeni u bolnici. “Broj mrtvih trenutno je veći od 500, ali vjerujemo da će taj broj dosegnuti više od 1000. To je masakr.”

Izraelska vojska kaže da nema detalja o bombaškom napadu na bolnicu

Glasnogovornik izraelske vojske Daniel Hagari kaže da još uvijek nema detalja o smrtima u bolnici al-Ahli Arab u Gazi. “Dobit ćemo detalje i obavijestiti javnost. Ne znam reći je li to bio izraelski zračni napad”, rekao je pokušavajući manipulirati jer Zapadni mediji polako guraju vijest da bi to mogla biti zalutala Hamasova raketa, što je suludo jer takvu razornu moć Hamasove rakete nemaju.

Abbas proglašava trodnevnu žalost nakon izraelskog napada na bolnicu u Gazi

Predsjednik Palestinske samouprave (PA) Mahmoud Abbas proglasio je trodnevnu žalost nakon izraelskog bombardiranja arapske bolnice al-Ahli u Gazi, javlja službena palestinska novinska agencija WAFA. Razne političke frakcije također su pozvale Palestince na Zapadnoj obali da promatraju komercijalni štrajk u srijedu u znak protesta protiv smrtonosnog izraelskog napada na bolnicu.

Što reći?

Izrael je prešutno dobio zeleno svjetlo da radi što želi. Drugačije objašnjenje nemamo. Domaći i Zapadni mediji izbjegavaju prikazati slike s mjesta zločina. Ovakve zločine još nismo vidjeli od Sirije gdje su Amerikanci ubili na desetine tisuća civila. Istina, to su bili žene i djeca Isilovaca, međutim civili i zarobljenici  u jednom ratu se ne ubijaju.

Pitamo se što se čeka? Zašto Zapad ne uvodu sankcije Izraelu, kao i Rusiji?

 

 

al-AhlibolnicagazaIZRAELratni zločin
Pretplatiti se
Obavijesti o
134 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
hiber
6 mjeseci prije

Ha. Neka HAMAS pusti sve taoce kako je najavio. Neka se proglasi primirje i neka se provede neovisna međunarodna istraga. Bilo bi veoma zanimljivo sto bi istraga pokazala. Jos zanimljivija bi istraga bila o inicijalnom masakru. Međutim, veće pitanje je tko bi proveo neovisnu istragu budući je što korona, što “mjere”, sto cjepivo u potpunosti ljudima oduzeo razum.

tihobl
6 mjeseci prije

Što čeka Zapad?

Stvarno, sta ceka zapad, zasto ne bombarduje ostale palestinske bolnice?

Nista drugo ne moze se ocekivati od zapada.

Schwarze Hunderte
6 mjeseci prije

” Zapad ” ili barem ” elite ” zapada to u biti – vole 🤬 ! Oni te ljude niti ne drže za ljude ! Za dio njih je to neka vrst , neobjavljena ” Križarska Rata ” i pokušaj stvaranja zone , nekakovog ,samo njima znanog ” Sveta Rimska Carstva ” nova doba 🙄 , dokle je u sotonističkom – vodećem djelu tih , istih ” elita ” , preovlađujuća ideja ” destrukcijom do jednog ” , pervertirana ideja ” iz mnoštva – jedno ” ( e pluribus unum ) I u tomu su uistinu – u jednom 🤮 … Problemi će nastati kada se počnu jesti međ sobom — A BLIŽE SU NO ŠTO MISLE 😎 HOVNA I JEDNI I DRUGI – BEZ RAZLIKE !

Max
6 mjeseci prije

Genocoid i etničko čišćenje , Bože zašto to dopuštaš?

Rat i Mir
6 mjeseci prije

Sramota 21 stoljeća da Židovi još žive

Franciska Z
6 mjeseci prije

Natovci i cionisti dobro je* Rusiju vec dvije godine, vrijeme bi bilo da Rusija okrene stol na njih. Jos neki kabel ili cijev je pukla sama od sebe u moru kod Estonije. Neka propada zapadna civilizacija, nikom ne triba civilizacija koja ima stupove na pljacki.

Josip
6 mjeseci prije

Palestinci derite židovsku bagru i otjerajte ih odakle su dogmizali na prostor Palestine uz pomoć anglosaksonske bagre. Neka idu u V. Britaniju ili Ameriku ionako ih sve imaju u džepu. Nema primirja niti predaje jer to je sada rat do istrebljenja..

Edo
6 mjeseci prije

Nisu Palestinci Ukrajinci pa da ih Zapad žali. Ñažalost tako je stanje

Гавран
6 mjeseci prije

Zver je ponovo puštena s lanca.
.
1944 su saveznici uništili porodilište u Beogradu.

Draggo
6 mjeseci prije

Kaze predstavnik Izraelske vlade Ben hiberstein da su Palestinci untermenschen I da je to opravdano.

korištenje
6 mjeseci prije

Bosanski muslimani navijaju za anglosakse i Izrael. Jad I bijeda.

Istina
6 mjeseci prije

Na žalost nitko ništa neće napravit, a Palestinci su pušteni da ih se potamani. Zato su i dva nosača aviona došla da bi im zaštitu Židovima da Palestinci budu istrebljeni ili poslani u Europu. Jednostavno.

Antonija
6 mjeseci prije

Sjetimo se fake fotografija, cak su zadrzale Pulitzerovu nagradu.

tihobl
6 mjeseci prije

Иранци су објавили оглас за регрутовање добровољаца за подршку Палестини

3,4 милиона људи је поднело пријаве

Mene zanima koliko je prijava stiglo iz EU. To je pravo pitanje.

Sunce
6 mjeseci prije

Ovo USA rezira da bi napala Iran

tihobl
6 mjeseci prije

Секретар Савета за националну безбедност и одбрану Украјине Алексеј Данилов јавно је оптужио бившег саветника канцеларије Владимира Арестовича да ради за руски ФСБ

Tupko Glupko
6 mjeseci prije

Godinama ovdje nazivam Židove odabranima, a Amerikance izuzetnima (kako im je tepao i sam Obama kada je bio predsjednik). Sa razlogom. Jer za njih ne vrijede zakoni koji vrijede za druge narode u svijetu. Mogu raditi ratne zločine jer znaju da se nikome neće ništa desiti. Međunarodni kazneni sud u Haagu ovdje se desetljećima pokazuje kao obična sprdačina i farsa koji ima jurisdikciju samo za balkanske i afričke narode. Pročitajte članak na Logičnom otprije pet godina naziva “SAD ne priznaju Tribunal u Haagu i nitko ne smije istraživati američke zločine”, sve će vam biti jasno. Tamo ćete vidjeti da su 2002. godine oba doma američkog Kongresa odobrila zakon koji zabranjuje američkim vlastima da surađuju s Tribunalom u Haagu, a čak su predsjedniku dali ovlasti da “koristi sve potrebne i prikladne mjere za hitno oslobađanje američkih državljana ili saveznika iz pritvora ICC”. Dakle, ako je potrebno i vojnim sredstvima će napasti… Čitaj više »

hiber
6 mjeseci prije

Stvarno vam je korona pomutila mozak. Prvo su HAMASovci izveli ciljani napad na civile, mahom ljevičare i sekulariste da raspizde Izraelce. Pa su Ameri uspjeli da smire Izraelce da ne krenu u kopneni napad i uspostavili osnovni dialog. Pa je sutra trebao u ratnu zonu doletjeti Biden da dogovori primirje sa zainteresitanim stranama. Pa se Iran iznervirao sa prijetnjom preventivnog napada. Pa je noćas odletjela bolnica u zrak…A ekipa iz Pekinga uzela kokice i zabavlja se…

Gad
6 mjeseci prije

Kažu da nisu oni, nego da su Palestinci sami sebe raketirali. Dno dna.

tihobl
6 mjeseci prije

 Хамасове „папучарске радионице” покренуле су производњу домаћих ракета – да, од водоводних цеви, али ипак су какве-такве ракете.

А укропи са својом технологијом, са много већим капацитетима и са огромним наслеђем совјетске индустрије нису успели чак ни то да ураде већ иду по свету и просјаче…

Tupko Glupko
6 mjeseci prije

Jedina velika ratna žarišta u svijetu su Ukrajina i Izrael, sve u režiji anglosaksonaca.

Za Izrael se još od njegovog osnutka 1948. znalo da bi mogli biti iskra Trećeg svjetskog rata, a za Ukrajinu nakon što su druge istočnoeuropske države ušle u NATO 1999. i 2004.
Mi smo ušli zadnji zajedno sa Albanijom 2009.

Rat u Izraelu mogao bi ugasiti rat u Ukrajini, a tamo bi rat – barem na nekoliko desetljeća – mogao stati osnivanjem palestinske države.

Jedini problem ostaje što Izrael ima atomsko i nuklearno naoružanje – procjenjuje se da ima 90 nuklearnih bojevih glava i oko 200 atomskih bombi, dok ih arapske države nemaju kao akt odvraćanja da ih Izrael napadne.

U svijetu je preko 13.000 atomskih bombi i oko 1.500 nuklearnih bojevih glava.

Zex
6 mjeseci prije

Zašto bi Zapad uvodio sankcije Izraelu kad ubija Muslimane, Izrael će biti nagrađen za svoja zlodjela.

hiber
6 mjeseci prije

Pegula, kamera Al-jazeere direktno snimala slučajno ispaljivanje raketa iz pojasa bolnice. Sve se vidi. Izrael vjerojatno uopće nije tada ispaljivao rakete. Naravno, sve se moze utvrditi neovisnom istragom. Vjerojatno nije ni HAMAS nego oni drugi pacijenti.

Herc
6 mjeseci prije

Kome odgovara napad na bolnicu ? najmanje Izraelu,ali kažu arapi da u gazi ima 50 000 trudnica,

lažu sigurno ,ima ih ali ne toliko i brzo će gubitke nadoknadit . nema struje ,nema diska šta im
ostaje nego se prčit i razmnožavat.

Ico
6 mjeseci prije

Europski zastupnici detektirali “rupe” u sankcijama prema Rusiji, a svi pošteni građani EU detektirali ” rupe ” u mozgu zastupnika u parlamentu EU.

tihobl
6 mjeseci prije

Вашингтон: услед најновијег развоја ситуације у свету амерички председник Џозеф Џо Бајден има намеру да од Конгреса затражи додатних 100 млрд долара за војну помоћ Израелу и Украјини (Bloomberg).

6 mjeseci prije

Onako precizno gađaju zgrade po Gazi a kao sad promašili? Uvijek je moguća greška ali islamistickim lazovima vjerujem 3x manje nego Izraelcima.Oni svjesno žrtvuju svoje civile. Npr u Mostaru na 1 crti hrvatski civili su bili iseljeni dok su oni svojima zabranjivali odlazak iz stanova i kuca na prvoj crti. To znaju svi u Mostaru koji su tad bili tamo. Ne ovi internet ratnici.A navijacki clanci i komentari posvuda. Mi iz svojih fotelja to promatramo a opet ce nastradati palestinska sirotinja kao i kod nas 90tih ili sad u Ukrajini…Tu su Izraelci superiorni zbog svoje doktrine i odnosa prema svojoj državi i naciji. A ne ovi islamisticki idioti koji guraju zene i djecu ispred sebe

Гавран
6 mjeseci prije

Događaji se ubrzavaju.
.
Оштећен је подморски телекомуникациони кабл између Естоније и Шведске
.
Истовремено, званичник је додао да је оштећење комуникационог кабла „настало у времену и простору“ близу  onoga što se dogodilo на гасоводу Балтикконектор између Финске и Естоније (тамо је, поред гасовода, оштећен и комуникациони кабл ) почетком октобра

Zolja
6 mjeseci prije

Da prihvatimo Bozji poziv i????? Spaseni smo ili? To bi bilo pre jednostavno.

vanja
6 mjeseci prije

Pa nisu te njihove kazne nešto principijelno!To je mafijaški alat.

Profesor Živago
6 mjeseci prije

Gledam sve ovo zlo i čitam ovakve i slične izjave pripadnika izabranog naroda… Slušam kako zvuči JDAM bomba i čujem da je zvuk isti kao i ova koja je udarila na bolnicu… Palestinci nemaju takve bombe i rakete. Gledam svoju djecu i strepim misleći o onome što će biti i što sve može biti… Jasno mi je što se može sve izroditi iz svega ovoga, pratim ovu palestinsku muku od malena i na sve to mogu reći samo ovo: ma neka, neka ide sve u pičku materinu, neka gori sve što treba gorjeti, neka se digne cijeli bliski istok, spalite to zlo pa makar izginuli jer ovakav život kakav žive Palestinci nije dostojan ljudi. Što su napravili od Sirije, Libanona… Jednom mora doći do obračuna pa onda neka bude sad ako je vrijeme. Vara se ta Žgamad ako misli da je svijet na njihovoj strani, akumulirali su toliko mržnje kod… Čitaj više »

Mango
6 mjeseci prije

Gdje su sada Bijele kacige? Smrt imperijalizmu sloboda potlacenim

Ostro
6 mjeseci prije

Biden je nagovijestio da ce biti eksplozija na plinovod ispod Baltika I dogodila se. U nedjelju je Biden nagovijestio da triba ubiti Putina mozda ga Amerika I ubije.

Lucija, prva
6 mjeseci prije

Isus nikad nije govorio ništa o međedima. 🙂
A tebi savjetujem da se pustiš istih.

Orlu su svi neprijatelji.
Srećom nema takvih mogućnosti.
Ćelavi orao je samo lešinar.

Od svih prekrasnih beštija izabrati baš – strvinara?

Zolja
6 mjeseci prije

Veliki caca se bas igra sa nama. A nismo bolje niti zasluzili.

Lucija, prva
6 mjeseci prije

“Izraelska vojska večeras je pripisala palestinskoj organizaciji ISLAMSKOM DŽIHADU odgovornost za napad u kojemu je pogođen bolnički krug u gradu Gazi, pri čemu su poginule stotine ljudi po podacima mjesnih vlasti. “Po informacijama obavještajnih služba koje se oslanjaju na nekoliko izvora, Islamski džihad je odgovoran za neuspjelo ispaljivanje rakete koja je pogodila bolnicu”, navodi vojska u priopćenju. “Analiza operativnih sustava izraelske vojske pokazuje da su teroristi iz Gaze ispalile kišu raketa koje su prošle blizu bolnice Al Ahli u Gazi u vrijeme kada je pogođena”, dodaje se. No, Islamski džihad je ubrzo odbacio te optužbe”… Komentari: “Ima barem 5-6 videa gdje se vidi da hamasova raketa pogađa bolnicu…  AI svašta iskomponira….. Mene zanima što će Rusi i Kinezi reći, njihove satelitske snimke Izrael ne može izbrisati. ….kao netko tko se bavi umjetnom inteligencijom. Ima točno 0% šanse da je ovo AI generirano. Jedino je moguće da je to bila neka… Čitaj više »

O. Z
6 mjeseci prije

Navodni anticionista sad suti… STARLIGHT je najveci zastitnik americkog imperijalizma i terora nad Palestincima. Dobro je glumio u proslosti kroz nabijanje plusova samom sebi… stvarao je pridiv da on dobro zaj* ostale komentare

Narog
6 mjeseci prije

Proklet narod ,zajebavaju i masakriraju ih decenijama,

Sefer
6 mjeseci prije

Nece biti sankcija sve sta su ih imali na stolu dali su rusiji, pravim zlotvorima cionistima nece biti sankcija

Trajko
6 mjeseci prije

Mediji su kreatori mišljenja i sredstvo razjašnjenja i prijenosa informacija, a njihov doseg,jezik pa time i uticaj kontroliran je od strane VLASNIKA. Sve napisano može i ne mora biti preneseno , pa i ovo što sada pišem. Ovo je štivo kratkog dosega jer je na nepoznatom jeziku,jer je na nepoznatom portalu,da ne idemo na daljnje prepreke do faktografa i svjetskih AbarijAI-W.Buffetera…Uglavnom istina je kontrolirana,alternativna,fake,upitna, umjetna, namještena…… marginalizirana.I kad je to tako onda se i ljudski zaključci i djelovanje istih mijenja…ZLO i NAOPAKO je na snazi.

sebastian
6 mjeseci prije

Ha-ha-ha.Bio je to legitiman cilj holokaustovaca.Mosad je pouzdano dojavio njihovoj vojsci kako se u toj bolnici krije visokopozicionirani zapovjednik Hamasa.Quod licet Jovi,non licet bovi.Prevedeno:što je dopušteno Jupiteru,nije dopušteno volu.Iliti što je dopušteno holokaustovcima nije dopušteno drugim smrtnicima.

Ringo10.
6 mjeseci prije

Izrael su divljaci kao I Anglosasi sto su divljaci
A Rusi su skupili tolike rezerve da mi nije jasno sta vise cekaju…ovo traje predugo…to ce potrajati pet godina najmanje

Pero
6 mjeseci prije

90% medija na zapadu kao i kod nas su u vlasništvu Židova i složit će oni pravu “isinu” da se mi neuki Goji puno ne zamaramo.

Гавран
6 mjeseci prije

Zapadne informacije se proizvode pod devizom:: Laž, čista laž i jedino laž. Tako mi SATANA pomogao.
.
Kao takve, zapadne informacije su potpuno nebitne i beskorisne ujedno su zavodljive i štetne.
One su zasigurno dokument psihičkog stanja u kome se nalaze tvorac i korisnik takvih informacija
Mogu se koristiti samo posle dekontaminacije, dekriptovanja pravog smisla, ako ga uopšte ima a u svetlu konkretne situacije. Dakle jalov posao samo za specijaliste.
.
Dogovorno nesposobni.
U zakonskom okruženju zadnje serije pravila i primera.
Pogonjeni dinamikom trenutnih potreba, koje sutra nisu iste.
Oslonjeni na duh veštačke inteligencije.
.
Greška je misliti da pred sobom imamo ljudska bića.

NOME
6 mjeseci prije

….ovo nebu dobro…..previše se biden mota po izraelu…..mislim da bi atentat na njega mogao biti u planovima upravljača….nažalost mislim da ćemo mi u europi otkriti gdje je završilo oružje namijenjeno ukrajini….upoznati će nas sa čarima djelovanja ručnih raketnih bacaća, eksplozivnih dronova, automatskog oružja u urbanom okruženju….također mislim da bi mogli opet u zatvaranje, ali ovaj puta zbog radioaktne prašine…..

Frodo
6 mjeseci prije

Gdje je Međunarodni Kazneni Sud. Ah da, bavi se Putinom i nema dovoljno kadrova za izraelske zločine koji traju odavno

Josip
6 mjeseci prije

Izrael laže čim otvori gubicu i spreman je na sve da do kraja okupira palestinski teritorij. Zato Palestinci derite tu židovsku bagru bez milost.

BordoDNK
6 mjeseci prije

Nikog na zapadu nije briga za genocid nad narodom Palestine. Kao što ih nije bilo briga kad se desio u Ruandi, Bosni.Izraelski lobi je suviše jak u Americi, tako da mogu činiti u Gazi što im je volja.Nikakve sankcije im neće biti zbog toga uvedene. One važe samo za ” agresora” Putina.Molim Boga za narod Palestine, i sve ugnjetavane ljude na ovom svijetu kojim vladaju zapadni satanisti.Ali, bojim se da pravdu neće dočekati. Jači tlači, oduvijek je bilo, i bit će. Nažalost.

Vrlodrag
6 mjeseci prije

Židovka Olbrajt je kazala da je 500000 mrtve djece u Iraku prihvatljiva cijena za rušenje Saddama Huseina.

Šta znače tudja mrtva djeca? Pa ništa neznace.
Naravno kao pravi licemjeri za svojom placu.

Dakle, sve po Talmudu sve kao i obično.

Hogar
6 mjeseci prije

Kabala manijaci i krvavi ples sotone

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI