Izraelska policija napada vjernike u Jeruzalemu, izazivajući da desetine pretrpi gušenje od suzavca.

41 komentar

Napetosti su eskalirale danas u četvrti Wadi al-Joz u okupiranom Jerusalemu kako su izraelske okupacione snage napale vjernike, uzrokujući da desetine pate od problema s disanjem.

Dopisnik WAFA-e izvijestio je da su snage ugušile vjernike koji im nisu bili dozvoljeni ulazak u džamiju Al-Aksa zbog strožih mjera nametnutih na ulazima u sveto mjesto od strane okupacionih vlasti. Stoga su vjernici obavili svoje petkove molitve u četvrti Wadi al-Joz, koja se nalazi uz Staru gradsku jezgru Jerusalema.

Izraelske okupacione snage navodno su koristile metke obložene gumom, suzavac i prskali vodom s neprijatnim mirisom na vjernike, što je rezultiralo time da su desetine osjetile gušenje zbog udisanja suzavca.

Samo je 12.000 vjernika uspjelo ući u džamiju Al-Aksa da obave molitve. Od ranih jutarnjih sati, snage su provodile stroge mjere koje su sprječavale stotine vjernika da uđu i obave zoru. Izraelska policija također je podvrgla vjernike pretresima, pregledavala njihove identifikacijske kartice i zabranila ulazak onima izvan Starog grada Jerusalema.

Već 12. petak zaredom, izraelske okupacione snage su pooštrile svoje stroge vojne mjere usmjerene prema džamiji Al-Aksa i stanovnicima Starog grada.

To je dovelo do značajnog smanjenja broja vjernika koji ulaze u sveto mjesto, koji je prethodno dosezao do 70.000 na običan petak, ali danas taj broj nije premašio 12.000.

IZRAELNapadPalestina
Pretplatiti se
Obavijesti o
41 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
3 mjeseci prije

Nije prvi put ali se nadan da je zadnji.

Zvone
3 mjeseci prije

A arapske države još uvjek ništa. Ali ovce če doći na red, u to nema sumnje.

Darko
3 mjeseci prije

Dobro kaže Erdogan, Izrael je postala fašistička zemlja i s njim treba završiti kao i sa japanskim fašistima, zbrisati ga s lica zemlje i dovršiti eliminaciju tog zla.

Nenad
3 mjeseci prije

… pa to je pod normalno za prokletu zločinačku terorističku gamad, sinove sotone, hazarsku GAMAD lažnih židova koji se samo predstavljaju kao židovi da bi imali razlog za boravak u Palestini i ne samo vjernike Islamske zajednice nego i na židove i Kršcane …. prije nekoliko godina sinovi od sotonine odgojeni na talmudu su na neko od velikih okupljanja na molitvi u Al Aqsi dovuklo cisterne s izmetom iz kanalizacije i s time prskalo vjernike na molitvi 👿👿👿👿👿CCCCCCCC

Nenad
3 mjeseci prije

Gamad kad prolazi pored kršćanskog objekata uvijek pljuje na isti ili na vjernike koji ulaze izlaze iz vjerske ustanove – ima stotine slučajeva gdje je prokleta gamad palila kršćanske objekte a iste su gasili Palestnski muslimani ❤❤❤

Hik!
3 mjeseci prije

23.11.2023 je održana Tribina Trečeg programa s Goldsteinom, Babićem i Brezovcem no nema je na Slušaonici. Cenzura. I nije prviput. Kad god netko kaže nešto što ne odgovara “nasrativu” vlade cenzura vlada. Tko su ti hebeni cenzori u HRT-u. Plaćam pretplatu na tri mjesta a ne mogu koristiti svoje pravo.

bruegel the elder
3 mjeseci prije

Židovska bagra…….

Dokurčilomi
3 mjeseci prije

2026.

Nenad
3 mjeseci prije

Čitati portale koji nisu pod kontrolom sotonine sinagoge lažnih židova, proklete talmudvizirane gamadi; NAJVAŽNIJI PORTAL G. Nathanela Kapnera koji je rodjen kao židov i od roditelja poslan u žoz da postane rabin po talmudu a kad je isti vidio o kakvoj se tu bolesti radi odlučuje izaći iz toga i upoznati Isusa Krista i postaje Kršćanski svećenik i cijeli svoj život posvećuje RAZOTKRIVA proklete talmudvizirane hazarske gamadi i sotonine sinagoge lažnih židova a ima 76 godina, portal BitChute, portal Mintpress, PORTAL VETERANS TODAY, portal Moon of Alabama, portal Hal Turner radio show home, portal Elijaha Magniera itd itd

Lucija, prva
3 mjeseci prije

NE. Ne zna se. Za hazare. Zna se ime svakog slavenskog plemena koje je bilo na tom prostoru. Neki dan sam ovdje stavljala povijest grada Feodosije/ Teodozije na Krimu. Sve se zna o tom području. Iz dva ekonomska razloga: Izvoz žita. Prvo u Grčku,mpodluje u Bizant i dalje. Drugo, Put svile. Nikakvi ostaci nisu nađeni osim grčkih. A kako misliš da bi kaganati kao Avarski/ Hunski, bilo koji, dozvolili postojanje nekog drugog kaganata na istom području? Lijepo si dohvatio, bome. Sve Slavenske zemlje do čak Bjelorusije? ‘Ajde čovječe božji. I niti Bizant niti Perzija ne bi pisali o tako nečemu niti riječi? Postoji nešto što se zove dokaz u povijesti. Keramika. Grobovi. Zapisi. Drugih država. Bilo koji: o trgovini, o ratovima, o vjenčanjima. Fino je zapisan odnos ruskih Vladimira i Olge sa Bizantincima. I slavenskih plemena. U to vrijeme. Judaizam je bio državna religija u Jemenu u 3. stoljeću. Kako… Čitaj više »

Ggg
3 mjeseci prije

Kakve okupacione snage?? To je glavni grad Izraela. Okupirali su ga Arapi

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI