Trump uspoređuje tvrdnje da su elektroničke poruke Huntera Bidena u stvari ruska zavjera, s tvrdnjama Hillary Clinton o tome da je Tulsi Gabbard kao “ruska igračica”

Donald Trump
3 komentara

Donald Trump usporedio je tvrdnje republikanskog zastupnika Adama Schiffa, koje tvrde da je elektronička pošta Huntera Bidena dio ruske igre slanja dezinformacija, s tvrdnjama Hillary Clinton o tome da je demokratska zastupnica Tulsi Gabbard ”ruska igračica”, podjednako bez dokaza.

Tijekom intervjua za Fox News koji je održan u utorak, Trump se osvrnuo na Schiffovu tvrdnju bez dokaza o ”curenjima e-pošte Huntera Bidena, gdje su se jasno detaljno vidjeli njegovi poslovi koje je sklopio u Ukrajini i Kini i koji su ”dolazili iz Kremlja”. Curenje Bidenove e-pošte prošlog je tjedna objavio New York Post.

“To je jednostavno ludo”, rekao je Trump o teoriji, misleći pritom na svog demokratskog protivnika, kojeg je nazvao ”prevrtljivcem” i “bolesnim čovjekom”, jer je namjerno zamagljivao pitanja o toj temi.

 

“Hvala Bogu što imamo Johna Ratcliffea”, dodao je Trump, ističući da je direktor Nacionalne obavještajne službe opovrgnuo špekulacije u ponedjeljak. Tijekom razgovora za Fox, DNI Ratcliffe rekao je da “ne postoje dokazi” koji bi podržali Schiffovu tvrdnju te optužio političara za “politiziranje” obavještajnih podataka.

Predsjednik se sjetio sličnih optužbi njegove protivnice iz 2016. Hillary Clinton, koja je prethodno implicirala da su bivša kandidatkinja stranke Zeleni Jill Stein i demokratska zastupnica Tulsi Gabbard “ruske igračice”.

“Ovo je bilo poput situacije s Tulsi Gabbard i Jill Stein, kad je Hillary Clinton rekla za njih da su agenti Rusije”, primijetio je Trump, dodajući: “Nisu bili agenti Rusije, nikada nisu razgovarali ni s kim iz Rusije”.

Nagađanja o inozemnoj umiješanosti u curenja e-pošte Huntera Bidena započela su prošle srijede, nakon što je New York Post objavio seriju izvještaja o informacijama koje impliciraju na to da je bivši potpredsjednik Joe Biden mogao biti umiješan u poslovanje svog sina koje se odvijalo u inozemstvu, što je nešto što je Joe Biden uvijek negirao.

Američki izbori 2020Donald TrumpHunter BidenTulsi Gabbard
Pretplatiti se
Obavijesti o
3 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
3 godine prije

Hunter je uhvaćen s prstima u pekmezu i to je sve.

Jomla
3 godine prije

Tulsi je dakle “demokrata”… bila bi 16 puta bolji predsjednički kandidat od onog Bidnog…

Oliver
3 godine prije

Na sve moguce nacine pokusavaju da sprece Trumpa da govori. Ali,nece uspeti da ga sprece da govori o Bajdenovom sinu narkomanu Hanteru i o tome kako mu je tatica namestio posao u ukrajinskoj gasnoj kompaniji Burizma za platu od 50000 dolara mesecno,iako Hanter nikada pre nije imao nikakav posao,nikakvu skolu niti ima pojma o energetici!!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI