Kako se Saudijska Arabija sve više zbližava Kini, tako američki dolar sve više slabi

Dolar
14 komentara

Ilegalna okupacija Bijele kuće od strane Joea Bidena pridonosi nestanku američkog dolara kao svjetske rezervne valute.

Petrodolar, koji je od 1945. bio standardna valuta koja se koristi za plaćanje nafte na globalnoj razini, brzo nestaje kako se Saudijska Arabija okreće Kini kao svom novom “pouzdanom partneru” za energiju i trgovinu.

Sit katastrofalne ekonomske politike Bidenovog režima, između ostalog, saudijski prijestolonasljednik Mohammed bin Salman (MbS) čini se da se seli iz SAD-a i usmjerava svoj cilj na najveći komunistički režim na svijetu, koji brzo postaje lider svjetske ekonomije. Mnogo je čimbenika koji pridonose padu petrodolara, a da budemo pošteni, nisu svi Bidenova krivnja. Mnogi predsjednici SAD-a ili bolje rečeno gospodari marioneta koji ih kontroliraju, smanjivali su dominaciju petrodolara desetljećima loše politike osmišljene kako bi slomili Zapad.

Jedna od njih je prijevara Saveznih rezervi s tiskanjem novca, koja razvodnjava vrijednost dolara kroz inflaciju. Nedavno je “sabotaža” plinovoda Sjeverni tok, koji vodi od Rusije do Njemačke, zadala još jedan udarac dominaciji dolara.

“Što se više dolara tiska, to se više kupovne moći krade drugim nacijama koje drže dolare”, piše Mike Adams, Health Ranger. “Trenutna devalvacija dolara dosegla je gotovo 2 % mjesečno i nastavlja se ubrzavati.”

Suočava li se Zapad s božanskom pravdom za svoje zločine protiv čovječnosti diljem svijeta?

Istini za volju, predugo se čekalo na ovo u vezi sa SAD-a, zemljom koja je predugo bila svjetski policajac. Koliko je nacija ova zemlja bombardirala i koliko je nevinih civila u uglavnom siromašnijim zemljama izgubilo živote zbog ruku ove okrutne ratne mašinerije?

SAD također postaje svjetski vođa u nepoštovanju vladavine prava. Zlo je postalo “dobro”, a dobro je postalo “zlo” u modernoj Americi, što će u konačnici dovesti do propasti zemlje.

Iz perspektive trgovine, vodstvo SAD-a vodi ekonomski rat ne samo protiv američkog naroda, već i protiv najvrjednijih trgovinskih partnera zemlje (tj. stalna povećanja kamatnih stopa Saveznih rezervi prilično su slomila mirovinski sustav Velike Britanije temeljen na obveznicama). Zatim imamo nemilosrdan pritisak u smjeru rodnog sakaćenja američke djece, kako bi ih se pretvorilo u hodajuće demonske slike stvorenja zla Baphometa, koje nije ni muško ni žensko; treba li ovako izgledati svjetska supersila?

S vrlo malo preostale proizvodnje na domaćem tlu, Amerika se također oslanja na veći dio ostatka svijeta za robu i usluge (tj. pozivne centre u inozemstvu). Ta se dobra i usluge plaćaju fiat dolarima temeljenim na dugu, koje druge zemlje sve više odbacuju jer otkrivaju da je valuta tek nešto više od bezvrijedne IOU temeljene na Ponzijevom planu.

Sve ovo i još više otkriva zašto je svijet izvan SAD-a iscrpljen od poslovanja s ovim korumpiranim i zlim kraljevstvom, koje izgleda utjelovljuje riječi iz Otkrivenja 18, 7:

“Koliko se razmetala sjajem i raskoši, toliko joj zadajte muka i jada! Jer u srcu je svome govorila: `Na prijestolju sjedim kao kraljica i nikad neću obudovjeti, jad me nikada zadesiti neće!`“

“Tužno mi je što to govorim kao Amerikanac, netko tko još uvijek vjeruje u Boga, obitelj i zemlju, ali mi zaslužujemo sud i kaznu”, napisao je komentator na Natural Newsu.

“Dobili smo naciju velikog bogatstva: plemenite metale, goleme šume i plodne farme. Sagradili su nas hrabri i plemeniti ljudi koji su dali svoju krv da osiguraju našu slobodu. Imali smo sve što je potrebno za mir i blagostanje, za sebe i našu djecu. Sve smo predali budalama, pokvarenjacima i zločincima. Kao što su nam dati blagoslovi, naša će kazna biti data u naturi.”

DolarkinaSADsaudijska arabija
Pretplatiti se
Obavijesti o
14 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tupko Glupko
1 godina prije

Današnji vladari SAD-a iz sjene su svjetski kancerogeni tumor – naročito zadnjih 20 godina – koji se odstranjuje BRICS nožem.
Operacija u punom tijeku.

Mrčikola
1 godina prije

Ruši se staro, gradi se novo, a kud ćeš većeg predstavnika starog od američkog dolara…ne treba se ovome veseliti.

Max
1 godina prije

Sve dolazi na naplatu.

tuf
1 godina prije

Čujem da je ovih dana Alžir aplicirao za pristupanje BRICS-u. Ako se provede i planirana integracija Turske, Egipta, Irana, Argentine i Saudijske Arabije onda će uz postojeće članice (Indija, Kina, Rusija, Južna Afrika i Brazil) taj savez činiti dvije trećine svjetske ekonomije odn. više od 65% BDP-a (i to PPP)
Europljani su u tolikoj mjeri eutanizirani da plaćenici poput Scholza, UVDL i Borella lome gospodarske odnose s najvećim dobavljačem energenata (Rusijom) i najvećim trgovinskim partnerom (Kinom) i to sve glatko prolazi, bez prosvjeda, dok istovremeno gledamo goleme nove strateške saveze koji nas ne uključuju. Zar zaista netko misli da će Europa nakon ovoga svega biti jača i bolja?

AJeTo
1 godina prije

Iran je držao američke taoce do izbora pogodnog predsjednika, ne bi trebao iznenaditi zaokret u saudijskoj politici možda već nakon midterma.

Adriana
1 godina prije

Ovo zadnje izjavio je zasigurno rvacki domoljub.

alterego
1 godina prije

Dollar ostaje još dugo na vrhu .

zemohudin
1 godina prije

“Petrodolar, koji je od 1945. bio standardna valuta”.. Pa 45′ nisu imali blage veze šta je to petrodolar.. A jesu 71′..

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI