Trump na svom Twitter računu objavio kako je Biden u jednoj situaciji pustio pjesmu Despacito

Trump vs Biden
2 komentara

Američki predsjednik Donald Trump ponovno je na svom računu na Twitteru objavio isječak svog demokratskog rivala Joea Bidena koji ulaznu glazbu kandidata zamjenjuje zloglasnom anti-policijskom himnom NWA-e, tvrdeći da se ”Kina raduje” zbog očigledne mržnje od strane Demokrata prema policiji.

Predsjednik je u srijedu ujutro proslijedio svoj video, dodajući da Kina “ne može vjerovati!” U videu se prikazuje kako Biden predstavlja hit NWA-e iz 1988. godine koji je napisan zbog mržnje prema policiji; hit počinje sa “Samo moram nešto reći”. Zatim slijedi isječak pjesme, pri čemu se vidi kako Biden navodno pleše na ritam pjesme i nakon toga nešto govori.

Trump je video, kojeg je Twitter nazvao “Manipuliranim medijima”, već jednom objavio na Twitteru, pitajući svoje sljedbenike “O čemu se ovdje radi”?

Originalni videozapis, kojeg su mnogi opisali kao dodvoravanje, prikazuje Bidena kako se poklanja hispanskoj publici puštajući na svom telefonu popularnu reggaeton pjesmu “Despacito” Luisa Fonsija i Daddyja Yankeea, nakon što ga je Fonsi predstavio.

Trump je u više navrata pokazao kako Bidena smatra neprijateljem policije i “trojanskim konjem” socijalističkog krila Demokratske stranke, tvrdeći da će on služiti samo kao figura dok drugi budu radili stvarni posao, a to je guranje SAD-a s litice i prijelaz na socijalizam.

Predsjednik je Bidenovu kandidatkinju za potpredsjednicu, Kamalu Harris također nazvao “najliberalnijom članicom Kongresa”, iako je kao bivšu državnu odvjetnicu u Kaliforniji kritičari s progresivne ljevice češće proglašavaju “policajkom”. U onome što je u utorak možda bilo iskreno pokazivanje namjera, kandidat za potpredsjednika govorio je o “Harrisovoj administraciji”.

Američki izbori 2020Donald Trumpjoe bidenKamal Harris
Pretplatiti se
Obavijesti o
2 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
3 godine prije

Loši su oba. Biden Je još gori.

nessy
3 godine prije

Ovaj tip Biden (bide), bi popusio sebi i svim susjedima oba spola, da bi im se ulizao, dobio par glasova, i ‘neosporno’ ih uvjerio da je on taj koji ce podrzati ‘njihovu stvar’. Gnjusni licemjer i uvlakac u svaku rupu u koju se uspije uci. Trump, kakav-takav je, za ovoga senilnog ‘analnog speleologa’, je vec sada Nobelovac iz nekoliko podrucja. Trump je nerjetko ‘politicki nekorektan’, ali, bilo to dobro ili ne, govori sto misli. Prastari, senilni, ofucani bijelac ‘plese’ u ritmu muzike koja s njim ima veze kao ja sa astronautima. Fuj, fuj, fuj…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI