Krenuli s petom dozom cjepiva – Berošu i Plenkoviću što čekate?

Turska peta doza

Ministarstvo zdravstva Turske počelo je nuditi petu dopunsku dozu cjepiva protiv COVIDA-19 za određenu skupinu ljudi, priopćilo je ministarstvo u petak.

Osobe koje su prije najmanje tri mjeseca primile dvije doze kineskog Sinovaca i dvije doze BioNTech cjepiva moći će dobiti termin za petu dozu.

Moći će primiti cjepivo Sinovac, BioNTech ili domaće cjepivo Turkovac kao pojačivač. Turkovac, domaće razvijeno neaktivno cjepivo protiv COVIDA-19, konačno je dostupno javnosti nakon što dobije odobrenje za uporabu u hitnim slučajevima. Gradske bolnice u četvrtak su postale prva mjesta za cijepljenje s Turkovcem, a očekuje se da će se program cijepljenja lokalnim cjepivom za nekoliko tjedana proširiti na sve bolnice i druga mjesta.

Stručnjaci se također nadaju da će domaće cjepivo eliminirati neodlučnost u vezi s cjepivom u zemlji. Više od 83 % osoba starijih od 18 godina primilo je dvije doze cjepiva protiv COVIDA-19, dok je 91,6 % primilo jednu dozu. Broj primijenjenih injekcija u zemlji premašio je 1,3 milijuna doza prema ministarstvu.

Turska, Amerika, Europa ili Azija su odlučile cijepiti svijet. Neučinkovita cjepiva su postala dio doživotne pretplate na čudan pripravak koji štiti samo tri mjeseca, bez obzira na to što nemamo nikakvih studija o nuspojavama koje mogu nastati nakon pet i deset godina.

Cjepivo je vjerojatno samo dio projekta društvene kontrole na koju su pristali gotovo svi – obični ljudi, stručnjaci i političari. Najgore su stare egoistične osobe koje su se na prosvjedima krajem 60-tih borile za apsolutnu slobodu. Danas upravao ti nekadašnji pobunjenici i borci za slobodu, zagovaraju najoštrije mjere i glasaju za HDZ i SDP. Organizator Plandemije će ih prve žrtvovati, kada se ostvari glavni cilj.

Globalni rat je već krenuo. Na jednoj strani imamo zaluđenu većinu, a na drugoj strani  logičnu i hrabru manjinu. Najopasniji su neempatični pojedinci, uzročnici svih zala u povijesti čovječanstva.

Peta dozaRat za sloboduturska
Pretplatiti se
Obavijesti o
133 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Otpornik
2 godine prije

Sinovac, Turkovac…. primiti ću samo pelinkovac.

Jimmy
2 godine prije

“Broj primijenjenih injekcija u zemlji premašio je 1,3 milijuna doza prema ministarstvu.”

Konačno jedan istinit podatak za zemlju s oko 80 milijuna stanovnika.

Kornel
2 godine prije

Zamalo svi članci su o koroni ili cijepivima. Primjećuhem kako se komentatori rapidno anesteziraju. Jednostavno otupjeli.
Na primjer Kazahstan nula bodova.

Smokva
2 godine prije

Rat je neminovan

Čistokrvni
2 godine prije

“Najgore su stare egoistične osobe koje su se na prosvjedima krajem 60-tih borile za apsolutnu slobodu. Danas upravao ti nekadašnji pobunjenici i borci za slobodu, zagovaraju najoštrije mjere i glasaju za HDZ i SDP. Organizator Plandemije će ih prve žrtvovati, kada se ostvari glavni cilj.” Ovo je vrlo opasna teza i upravo je u skladu s onim što arhitekti plandemije pokušavaju napraviti cijelo vrijeme – što više podijeliti društvo po bilo kojim osnovama – rasa protiv rase, vjera protiv vjere, narod protiv naroda, muškarci protiv žena, a ovdje generacija protiv generacije. Ovako se stvaraju podjele i sukobi čak i između članova obitelji, a to je strašno pogubno. Istina je da mnogi pripadnici tzv. “baby boom” generacije podržavaju “cijepljenje” i “mjere”. To je i inače generacija koja je osobito na Zapadu jako puno toga usrala i jako im se puno može prigovarati. Ali jesu li ostali bolji? Ne vidim baš neki… Čitaj više »

ZriBra
2 godine prije

“Danas upravao ti nekadašnji pobunjenici i borci za slobodu, zagovaraju najoštrije mjere”
da nas bodu,bodu,bodu,……

Legendarni Grk
2 godine prije

Imam jako slab rezultat protiv Turaka – gubim od njih 5:0 u količini cjepiva koja sam primio, a po svemu sudeći će taj loš rezultat uskoro skočiti na 8:0.
Isti takav nulirani rezultat imam i protiv svih drugih nacionalnosti – jednostavno sam toliko slab igrač da sve ovakve utakmice gubim na nuli!
U svakoj državi ipak ima i nekih s kojima imam i neriješeni rezultat 0:0 – bolje od toga nikako ne ide.

grom iz vedra neba
2 godine prije

‘Više od 83 % osoba starijih od 18 godina primilo je dvije doze cjepiva protiv COVIDA-19, dok je 91,6 % primilo jednu dozu. Broj primijenjenih injekcija u zemlji premašio je 1,3 milijuna doza prema ministarstvu.’ – Ovo ne razumijem, ako Turaka ima cca 80 mil i cjepili su preko 80%, puno miliona injekcija je trebalo, a ne samo 1… Provjerite, nešto ne štima. Možda hoćete reć da Turci dnevno ‘uštrcaju’ preko 1 mil injekcija?!

andrej
2 godine prije

Po uzoru na Tursku, mi ćemo imati cjepivo Hrvatkovac.
Eto, samo malo treba pričekati, dok onaj tulipan iz
zločinačke napravi tvornicu koju je obećao prije izbora :))

Zoran
2 godine prije

Jens Stolteberg bivši Norveški premijer je u mladosti bio protivnik naouružavanja i ratova, a sada je tajnik Nato-a.

Zoki
2 godine prije

Ako je 5ta u 12mj, onda je pripravak efikasan 70 dana na 365 dana.

Keki
2 godine prije

Petu dozu? Mislim da se ovdje ne misli da su primili i dvije ove i dvije one, dakle četiri doze, nego valjda misle na dvije ove ILI dvije one pa mogu treću za buster?

Jadranka S.
2 godine prije

Nude oni uvijek otrove i nudit ce,….. jer psihopate su psihopate…….
Problem je sto ljudi trce po te otrove (nek samo pogledaju koliko “lijekova” /otrova imaju u kuci), a samim time su poslusnici psihopata.
Jutros (subota!) nervozan covijek dode kod mene na posao psujuci na glas da je isao po trece “cijepivo” i da ne rade, a rekli mu da dode,…….

Problem je u ljudima i rijesenje je u ljudima!

Alen
2 godine prije

” Cjepivo je vjerojatno samo dio projekta društvene kontrole na koju su pristali gotovo svi ” ..
Eto ga , konačno mali pomak u razmišljanju..

Don Piškot
2 godine prije

Istodobno će se uvelike povećati mogućnosti društvene i političke kontrole pojedince.Ubrzo će biti moguće imati gotovo stalnu kontrolu nad svim građanima,,prikupljati i pohranjivati najnovije podatke,koji će,uz uobičajene podatke,sadržavati i najosobnije pojedinosti o zdravlju i osobnom ponašanju svake osobe.Te će datoteke morati vlastima biti trenutno dostupne.Moć će biti u rukama onih koji kontroliraju informacije.Naše postojeće institucije biti će zamijenjene institucijama za upravljanje predkriznim stanjima,sa zadaćom da unaprijed identificiraju moguće društvene krize i izrađuju programe za njihovo rješavanje. Ne,to nisu moje riječi niti jedna od “teorija zavjere” msm medija.To su davne riječi ljige Zbigniewa Brzezinskog (bivši savjetnik za nacionalnu sigurnost SAD-a,naravno i jedan od režisera ovoga što nam se sada događa) na sreću riknuo 2017. Sada. što očekivati kada 3/4 vlade,saborskih i stožerskih parazita ,ovih gore par rečenica rčko nije u stanju staviti u kontekst ovih sadašnjih događanja.A da ne pričamo o bijelokutašima kojima mozak ne funkcionira dalje od virusa,krvi,stetoskopa,anestezije i špajzera.O… Čitaj više »

Toni
2 godine prije

Znači Turci i Židovi su najnapredniji po ubrizgavanju trasha u sebe a Australski klokani bez mozga i Nisko zemci bez pameti po fašističkim metodama “brige za zdravlje”.

Nikad robom
2 godine prije

Ludi naoruzajte se!

Hum
2 godine prije

Pa logično zagovara testiranje… logično je li tako?…” boriš” se protiv pandemijskog narativa tako što pozivaš ljude da se testiraju i produže vječno ” pandemiju”. Ima smisla… Testiranje je temelj ove LAŽi i svi sudjeluju… protivnici i pobornici…. Umjesto da se FIZIČKI uklone mjesta za testiranje i sabotira vlastito porobljavanje, ovdje se nudi bla bla bla…

Zorule
2 godine prije

Turkovac? Po nazivu pretpostavljam da poslije njega postaneš pravi Turčin, ako to vec nisi.

Marlov
2 godine prije

Ajmo 6-u, ko će prije, akcion

Dragan
2 godine prije

Ovi naši kasne.. odoh ja u tursku po petu brzinu 😉

onaj najglu...Dalton
2 godine prije

“Ajde jednu, meka ko duša”…
“Jedna ko nijedna”.
“Ajd jednu putnu”…
”Još jednu da ne šepaš”.
A poslije im broja nema…

Ovaj trust mozgova piči doze cjepiva ko ja kad sa kumom po domaćom šljivi udaram.

Hogar Strašni
2 godine prije

Kupili modernu i promijenili etikete i ime da necjepljeni padnu na foru domaćeg. U stvari sve je to ista genska terapija.

JA,ja
2 godine prije

R.I.P

BTK
2 godine prije

Kad se samo sjetim tekstova-analiza, kompilacija.. onoga čega nije bilo za citati na hrv skoro nigdje drugdje.. Sta se događa sa vama?

maj
2 godine prije

Zasto su nasi vakseri posustali zasto to stozerasi dopustaju,cjepivo polovicno djeluje i kratki rok trbali su se cijepiti i oni 6 dozom.Time ce spasiti svijet i sirenje virusa sto do sada nije dokazano.Zasto ne cijepe svoju djecu.

ledeno doba
2 godine prije

he, he, kriptić Erdo sprovodi agendu za svoje hazarske burazere..
Erdo je također sudjelovao na onoj onlajn donatorskoj konferenciji za cjepivo, 5. 5. 2020.. , pod vostvom Gatesa- zajedno sa sekicom Merkelicom i burazerima, Netanjahuom i Bin Salmanom… I on je darovao par milijunčića za vakcinocid

kako ovo svi nadjevaju “domoljubna” imena vlastitim cjepivima–da bi ovčice valjda radije da ih ubije “domoljubno” vlastito cjepivo, nego nekom strano..

rusko se zove Sputnik, kinesko Sinavac, a tursko Turavac

a kod nas će ga valjda nazvati Croatovac

Štjef
2 godine prije

Plenković je jasno rekao da ga i zadnji izlaz može cjepiti samo curac duži od jednog metra, dakle ne može ni neki mali mago

Azbest
2 godine prije

Oni = (umišljeni Covid bogovi) nude 5 dozu a tko je ne uzme biti će kažnjen! Hvala

Гавран
2 godine prije

Ja sam duže vreme fan vašeg portala i kao posledica mi je skočio pritisak (tlak). Pogledam letimice naslove , sve negativno da gore ne može biti. Pogledam druge meni drage portale isti slučaj. Ne bi li sebi pomogao posvađam se sa suprugom, ali pritisak još i skoči. Molim da ako je moguće da povremeno ubacujete pozitivne teme. Znam da spoljašnjost ne obiluje takvim temama. Jedina preostala oaza je unutrašnji, duhovni život čoveka. Dug je put do njega nama običnim smrtnicima. Za to su potrebni ljudi prekaljeni u duhu, a takvih je malo. Probajte.

Sticky fingers
2 godine prije

Sta ce ovo bit da se slazem s Debelim🤔

GLOBALNONJESRA
2 godine prije

Čekaju zeleno svijetlo od glavne filijale u Washingtonu ili je već u Bruxelles stigla direktiva iz Amerike o daljnjem postupanju drugova iz Hrvatske.

Mrčikola
2 godine prije

Turkovac je, navodno, osmislio i napravio “sultanov” mlaji…kažu da je mali čudo…turski Elon…ma, turski “naš Mate”. 😁

ledeno doba
2 godine prije

priznajem.hr/novosti/svedska-82-starijih-od-12-cijepljeno-trecina-primila-booster-24-000-zarazenih-zdravstveni-sustav-pred-kolapsom/

ŠVEDSKA: 82% starijih od 12 cijepljeno, trećina primila booster, 24.000 zaraženih, zdravstveni sustav pred kolapsom

Čistokrvni
2 godine prije

Jeste li se kada zapitali tko su osobe koje nam u ime Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo svakodnevno, putem medija, dociraju o cijepljenju i koronavirusu? Epidemiologinje? Ne baš.

Pomoćnica ravnatelja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslava Capaka je prim. dr.sc Marija Bubaš. Ona je dr. med. specijalsitice medicine rada i športa. S epidemiologijom nema nikakve veze. To to ju ne sprečava da nam putem medija samouvjereno poručuje da ‘cijepljena osoba ima 20 posto manju šansu nekoga zaraziti’.

Bubaš je dala i legendarnu izjavu kako cjepiva štite 100 posto od umiranja da bi nakon toga cijepljeni umirali od covida kao i necijepljeni.

Njezinu kolegicu, zamjenicu ravnatelja HZJZ-a, Ivanu Pavić Šimetin, također gotovo svakodnevno gledamo u medijima. Poznata je po žestokom zagovaranju cijepljenja djece kojima bi uvela i covid-potvrde. Djeca su joj jako važna s obzirom da se radi o specijalistici školske medicine.

Radi se o Voditeljici službe za školsku medicinu, mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti’. 

Čistokrvni
2 godine prije

Majka držala sina u prtljažniku da joj ne bi prenio koronu
Učiteljica iz Teksasa Sarah Beam uhićena je zbog toga što je svog 13-godišnjeg sina zatvorila u prtljažnik automobila kako joj ne bi prenio koronavirus. Optužena je za ugrožavanje djeteta.

Prema dokumentima suda, Beam je 3. siječnja došla na testiranje, a svjedoci su rekli kako su čuli zvukove iz prtljažnika. Kada je Beam otvorila prtljažnik, u njemu je ležao dječak. Beam su tada rekli da test ne može napravljen dok dijete ne bude sjedilo na stražnjem sjedalu vozila, a svjedoci su pozvali policiju.

Beam je policiji rekla kako je sina vozila na dodatno testiranje nakon pozitivnog testa, a u prtljažnik ga je zatvorila kako bi sebe zaštitila od izlaganja virusu, piše Click2Houston

ledeno doba
2 godine prije

pa tvoja ekipa podržava australijske cio-fašiste i naslađuje se Đokoviću: Aco Stanković, Jadranka Kosor, Nenad Čanak, ili također hadezenjarska popina iz Čovićevog čmara, fra Luka Marković

Paladin
2 godine prije

Traže se žviždaći, ko sve od politike se je cijepio za fiziološkom vodicom…..

Jadranka S.
2 godine prije

Jutros dode kod mene na posao sabornik (kojeg znam od malena) sa maskom do ociju, a ja bez maske:”…. ovdije radis……….”

Max
2 godine prije

Tursko groblje.

NEdam rame
2 godine prije

U debelom smo zaostatku, ovi naši zavrnuti rukavi idu tek po treću. Sramota.

Satiricon
2 godine prije

Već napisao…

Najprije popušiš priču…
Onda počneš šmrkat
I već si na igli
Onda te s igle skidaju tabletama

Narkoklasika

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI