Macron napravio “budalu” od Plenkovića i njegovih savjetnika

Macron - Plenković
314 komentara

Plenković i klika su se totalno pogubili. Plenković jučer obeća “nema obveznih covid propusnica”, a danas preko medija pipa puls prestrašenih Hrvata i već najavljuje uvođenju istih, jer mu šef iz Francuske nije na vrijeme javio da je također preko noći promijenio mišljenje diskriminirajući 30 milijuna Francuza.

Tužno je vidjeti kako Plenković i njegovi savjetnici ne vide prst pred okom i guraju Hrvatsku u gospodarski kolaps.  Macron je suludom odlukom, iz samo njemu poznatih razloga, poslao na margine društva 30 milijuna svojih građana, zabranjujući im pristup javnim mjestima.

Samo dvije zemlje u svijetu su uvele obvezno cijepljenje, Turkmenistan i Tajikistan, koje su model za Macrona. Jedina zemlja koja je uvele sličnu zdravstvenu putovnicu kao Francuska je Pakistan. To je model Macrona i njegove bande… U Pakistanu razmišljaju o isključivanju struje za necijepljene. Radi se o tiraniji i diktaturi.

Pozivam sve snage slobode. Ne upadajte u klopku. Pozivam necijepljene i cijepljene, jer znam kako mnoge cijepljene krase visoke vrijednosti. Iako su se cijepili, oni ne podnose zdravstvene propusnice. Zato ih pozivam da nam se pridruže i da ne upadnemo u klopku korona-oligarhije. Macron vas želi posvađati…

Uvođenjem mjera, Macron nije bio uvjerljiv, nego je prijetio. Ponašao se kao tiranin. Fizički izgled mu je zabrinjavajući. To što je najavio je vrlo ozbiljno…Obećao je da neće uvoditi zdravstvenu propusnicu, ali ipak je uveo…

Volio bih da pričamo o liječenju koje ne donosi novac farmaceutskoj industriji. Volio bih da vidimo što se događa u Indiji gdje uspješno koriste Ivermectin, gdje nisu prijetili populaciji…

Ovo što se dogodilo, nije Francuska. Ovo je tiranski režim. Diktatura. Odmjeravam svoje riječi. Moramo se oduprijeti tome. Srećom banda koja nas vodi, nije bila na vlasti 80-tih godina, kada su željeli uvesti nešto slično za seropozitivne. Razgovaralo se, ali je sve odbijeno, jer tada je bilo etike i morala. Danas to više nije slučaj s bolesti koja je puno manje smrtonosna…

Nisam cijepljen i pozivam milijune Francuza na bojkot kako bi slomili vladu. Možemo si dopustiti ne ići u kino, kazalište, restorane… ali si ne možemo dopustiti gubitak ponosa, slobode i ljudskosti.

Nisam protiv vlasnika restorana, ali će ih bojkot natjerati da se okrenu protiv vlade koja nas sve tlači i da bace zdravstvene propusnice u smeće. Nismo QR kod država u kojoj sloboda ovisi o igli. To nije Francuska i moj koncept slobode“, objašnjava predsjednički kandidat Florian Philippot na mainstream medijima.”

Sve je rečeno i nemam što za dodati, a Plenković i njegovi savjetnici će odgovarati za tiraniju naroda i krvlju stvorene zemlje. Glavni glumac u firmu Gladijator reče: “Sve što radite danas, odjekuje u vječnosti”. Djeca, unuci i rodbina će pamtiti aktualne hrvatske političare po kukavičluku kakvom hrvatski narod nikada nije svjedočio. Ući će u povijesne knjige kao poslušnici Macrona koga su na vlast postavili financijski lobiji. Bogata Hrvatska, vrijedni i pametni ljudi, te idealno mjesto na zemaljskoj kugli, uništeno je zadnjih 30 godina od strane osoba koje nikada ništa u životu nisu napravile u realnom sektoru.

Kako reče Florian Philippot, treba se boriti svim legalnim sredstvima protiv tiranije svjetske oligarhije. Ni slučajno upasti u klopku manipulatora koji samo čekaju pogrešan korak tj. sukobe. Bojkot i mirni građanski neposluh su legalna sredstva, zapisana u ustavima zapadnih demokracija.

Stvarajući državu, narod je prepustio dio svoje osobne slobode, kako bi ga ta ista država štitila, a ne da ga tlači i potčinajva bjelosvjetskim vucibatinama. Pogledajte kako su legalni i mirni prosvjedi  u Londonu natjerali vlast da povuče sve mjere. Narod ima moć u svojim rukama, samo toga još nije svjestan. Aktualna tiranija neće dobro završiti, samo trebamo paziti da nam manipulatori uz pomoć domaćih poslušnika ne spakiraju sukobe, kao što to rade već 2500 godina.

andrej plenković
Pretplatiti se
Obavijesti o
314 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Dragačevac
2 godine prije

Čini mi se da će biti neka pobuna širom evrope, nezadovoljstvo se gomila a oni ga ničim ne mogu smanjiti.
Imajte u vidu da se ne plašimo samo mi političara već i da se političari plaše nas, naročito masovnih demostracija to je kao da im je neko ubacio kocku leda u košulju.
Vrlo neugodno.

2 godine prije zadnji put uredio Dragačevac
Stara kuka
2 godine prije

“Kako reče Florian Philippot, treba se boriti svim legalnim sredstvima protiv tiranije svjetske oligarhije.” 

Moj mali ispravak Philippotovih riječi: treba se boriti svim raspoloživim sredstvima protiv tiranije svjetske oligarhije

I usput rečeno, nije Micron napravio od Plenkovića “budalu” neko je čača Mario napravio budalu i to bez navodnika.

2 godine prije zadnji put uredio Stara kuka
Zvrk
2 godine prije

koliko vidim u grčkoj i francuskoj se prosvjeduje iako sam mišljenja da je to na kratke staze. ako se i oduži, uvijek postoje ubačeni provokatori i antife da usmjere prosvjede na režimski mlin.

tihobl
2 godine prije
Admin: ljubazno vas molimo da prekinete ubacivati kosti među čitatelje. Imate forum hr i tamo slobodno radite što želite, ovdje to nećemo tolerirati.

Danas se borimo protiv jednog neprijatelja koji tlači sve, bez obzira na uvjerenja i svjetonazore.
2 godine prije zadnji put uredio Logic
Mikojan
2 godine prije

Prije dvije godine sam vjerovao da će g. Plenović biti ponos Hrvata u EU institucijama, sada više ne djelim ta nadanja i vjerovanja, prodao se, sve na štetu Hrvatskog naroda, nešto poput onog iz 1941. koji nije bio svjestan da je samo odrađivao prljave poslove a u slučaju da je Hitler pobjedio završio bi pod zemljom brže nego što je pobjegao. Žalosno je da radi nekih osobnih interesa sve građane i one koji su glasali za njega i one koji nisu prodaje i dovodi u pogibelj. Klasična Hrvatska priča već viđena mnogu puta u povijesti.

2 godine prije zadnji put uredio Mikojan
Sardelino
2 godine prije

Osobno mišljenje:
Povijest je pokazala da čovječanstvo posjeduje bazni imunitete kojeg nisu uspjele narušiti i puno opasnije influence od covida , npr. kuga, španjolska gripa….
Postoji određeni postotak ljudi, recimo 20-30 posto koji su u startu bilo koje epidemije imuni i koji se neće zaraziti.
Da tomu nije tako ljudi bi kao vrsta izumrli. Oni su zalog općeg zdravlja čovječanstva uz naravno i onog dijela koji stekne imunitet preboljenjem bolesti.
Onaj tko inzistira i teži 100 % procijepiti čovječanstvo želi uništiti taj bazni imunitet odnosno učiniti ga ovisnim o rizičnim cijepivima i manipulaciji koja stoji iza cijepljenja.
Polovični imunitet stečen cijepljenjem je samo uzrok novih nevolja nama nepoznatog karaktera.

Mikojan
2 godine prije

Znaš li ti razloge ?

Kažun
2 godine prije

Gilad ATZMON
9. srpnja doznali smo da je Pfizer planirao zatražiti od američkih i europskih regulatora da odobre hitnu dodatnu dozu svog cjepiva COVID-19, „na temelju dokaza o većem riziku od zaraze šest mjeseci nakon cijepljenja i širenja vrlo zarazne Delta verzije . ”

Istog dana također smo saznali da FDA i CDC nisu baš oduševljeni tom idejom. U zajedničkoj izjavi obje su institucije priopćile da “Amerikancima koji su u potpunosti cijepljeni trenutno nije potreban pojačavač COVID-19”.

Kažun
2 godine prije

Dalje
Europska agencija za lijekove (EMA) također je rekla da je “prerano utvrditi hoće li se zatražiti više od dvije injekcije koje su trenutno potrebne, rekavši kako je zasad uvjerena da je uspostavljeni režim dovoljan.”

Kasnije istog dana otkriveno je da je Pfizerov zahtjev za hitnim pojačavanjem pokrenut nakon nekih katastrofalnih podataka iz Izraela.

Tragajući za tragom u hebrejskim medijskim izvorima, naišao sam na spektakularno otkriće od 6. srpnja koje je pokazalo da je oko 85% novih infekcija COVID Delta u Izraelu potpuno cijepljeno.

Antinwo HR
2 godine prije

Njemačkoj i Belgiji je stigla opomena,a uskoro stiže i Francuskoj!Plenkoviću neće ni Hrvatska ostati bez opomene zbog takvih bolesnika kakav si ti i tvoja ekipa lažova Božinovića i kompanije.U mišju rupu ćete se sakrivati ali nećete uspjeti bagro poganska

Kažun
2 godine prije

Dalje…..Navedeni podaci sugeriraju da su u najmlađoj dobnoj skupini (20-29) cijepljeni bili oko 2,3 prekomjerno zastupljeni među slučajevima infekcije COVID-om. U nekim starijim dobnim skupinama (na primjer 50-59) cijepljeni su bili prekomjerno zastupljeni čak više od 15 puta. Morali bismo uzeti u obzir da je u Izraelu većina starijih građana potpuno cijepljena. Pa ipak, budući da je u Izraelu samo 57% populacije potpuno cijepljeno, moglo bi se očekivati ​​da ravnotežu između slučajeva Delta u Izraelu dijeli stopa koja ne prelazi omjer beyonda 6: 4 između cijepljenih i necijepljenih. Jasno da to nije slučaj. U prosjeku, prema podacima iznad, cijepljeni imaju veću vjerojatnost da će uhvatiti deltu u omjeru 5: 1 u prosjeku.

Kažun
2 godine prije

Dalje……Budući da sam bio pomalo sumnjičav prema gornjim podacima i njihovom podrijetlu, zamolio sam izraelske partnere da pronađu službeni vladin dokument koji bi mogao potvrditi gore navedene brojeve. U roku od nekoliko minuta objava izraelskog ministarstva zdravstva za 6. srpnja pojavila se u mojoj pristigloj pošti i potvrđuje gore navedeni nalaz.

Najznačajniji podaci dobiveni su u sljedećoj tablici.

Kažun
2 godine prije

Dalje…….Gornja studija otkriva da dok su u veljači 2020. (31 / 1-27 / 2) necijepljeni dominirali slučajevima COVID omjerom 20: 1, šest mjeseci kasnije u lipnju 2020. (6 / 6-3 / 7), zapravo je cijepljeni koji su skloni zarazi u omjeru 5: 1. Cijepljeni su ti koji razvijaju simptome u omjeru 5: 1. Cijepljeni su ti koji imaju veću vjerojatnost da će biti hospitalizirani i razviti kritičnu bolest. Ako je Izrael bio ‘svjetski eksperiment’, kako ga je u jednoj fazi predstavio Benjamin Netanyahu, ovaj se eksperiment sada pretvara u katastrofu (barem za cijepljene). U Izraelu se cijepljeni rastu sve brže i kao takvi šire virus, a ne zaustavljaju ga. Također imamo dobar razlog vjerovati da će i ostatak zapadnog svijeta svjedočiti sličnom obrascu kao što je slijedio izraelsku doktrinu cjepiva.

Kažun
2 godine prije

Ljudi se vole petljati sa statistikama i donositi zaključke koji im odgovaraju. Ako samo 11 od 1271 cijepljenih slučajeva razvije kritičnu bolest, imamo posla s nešto manje od 1% cijepljenih koji razvijaju kritičnu bolest. Istodobno više od 2% necijepljenih razvija kritičnu bolest. Ipak, budući da su Delta slučajevi pet puta češći među cijepljenima kako prolazi vrijeme, mogu sugerirati da smo suočeni s mogućom katastrofom u nastajanju što se tiče cijepljenih protiv Pfizera.

Pretpostavljam da Pfizerovi znanstvenici sve ovo vrlo dobro razumiju i zato su zatražili hitno odobrenje.

Kažun
2 godine prije

ttps://www.unz.com/gatzmon/a-catastrophe-unveils-itself/

Zorule
2 godine prije

Čeka konkretnu akciju od onih generala

Škafiškafnjak
2 godine prije

Odličan članak! Braćo ne dozvolimo da nas zavade! Zajedno smo jači!
ZAJEDNO POBJEĐUJEMO!

Barba
2 godine prije

Njegoš: “Zlo činiti od zla se braneći, tu zločinstva nema nikakvoga.”

Burazer
2 godine prije

Ja se vec duze vrijeme bojim da ce ovo ic u smjeru totalnog fasizma, a cini mi se da se samo ceka 50%+1 cijepljeni.
Zapamtite taj dan, od tad odosmo svi u krasni….

Pingvin
2 godine prije

Niti Mikron niti Plenki neprave budale od sebe, nego prave budale od svih nas i super im ide. Stvarno netko misli da je tim likovima imalo stalo da drzavljana kojim vladaju, njegovu sudbinu i sl? I tko ce im to suditi? I kad kleknemo ekonomski, oni imaju otici gdje i sa cim. Mi ostali cemo se klati medjusobno po vjerskim, nacionalnim, cijepljeni- necijepljeni itd ( izaberite varijantu) podjelama. Ukratko, psi laju, karavane prolaze.

2 godine prije

ttps://dokumentarac.hr/wp-content/uploads/2020/12/COVID-Anderson.pdf

SLAJD 16

direktna službena stranica-od kada su znali za SVE nuspojave
CBER Plans for Monitoring COVID-19 Vaccine Safety and Effectiveness Steve Anderson, PhD, MPP Director, Office of Biostatistics & Epidemiology,
CBER ACIP Meeting October 30, 2020

Burazer
2 godine prije

Usput, plenkiju nije potrebna nikakva pomoc. On ce za stokn prodat i mater i cacu

Joe
2 godine prije

Ah..opet sin vojne lekarke i majora jna brigu brine za rvate..pljuc

Sardelino
2 godine prije

Građani velike Britanije sa covid putovnicom kao dokazom da su cijepljeni mogu kao turisti doći u Hrvatsku.
Covid putovnica nije garancija da nisu zaraženi Delta sojem.
Postoji mogućnost da cijepljeni unište turističku sezonu u Hrvatskoj.

Realno
2 godine prije

Oj rvacka mati, nemoj tugovati. Zovi, samo zovi, svi će ovcovi, za anemičnog i fajzerra život dati. Suviše ste jadni, suviše ste bedni, bit ćete na kraju gladni i žedni. Nema više kreni pa stani, stigoše vam crni dani. Još jednom letet će bezglavo roblje, lepa vaša bit će fajzerovo groblje. I zato kreni u boj, uzmi smrtonosni špric svoj. Kreće armija najgluplja na svetu, kreće armija ispranih zombija u osvetu, jednom zauvek armija retardirana do bola, jednom zauvek fajzer će da vas pobije do zadnjeg mentola.
Ajmoooooo po špriceve mentolčićiiiiiii zamorčićiiiiiiii.

2 godine prije zadnji put uredio Realno
hiber
2 godine prije

Nije Makron Plenkovićev gazda, nego oba primjenjuju taktiku kuhanja žabe. Ako uvedu obavezno cjepljenje žaba će iskočiti. Zato taktikom toplo-hladno zavaravaju žabu da ostane u vodi. Neumitno krivulja cjepljenih posustaje na 50% i vodi se borba za svakog cijepljenog makar i lažnog u sustavu. Nema sumnje da je cilj cijepiti sve, zadnjih 10% i prisilno.

Vuk
2 godine prije

Hvala

Mappet shou
2 godine prije

VLADAVINA DEMOKRACIJE I NJENA NAJLJEPSA KRALJICA JE GILJOTINA.
IZVADITI GILJOTINE NA TRGOVE GRADOVA EUTIRANIJA I ONDA CE VIJESTI NA TV BITI SASVIM UGODNIJE..
PODRSKA POTLACENIM FRANCUZIMA

Krmak
2 godine prije

Psihicki nestabilne osobe koje su dobile masu batina od mame, bake?

nekoime
2 godine prije

Operacija pranja izmišljenog novca bliži se kraju. Vladari iz sjene žrtvovat će svoje pijune, Macrona, Merkel, pa i trećeligaše kao Plenković, te ih zamijeniti novim poslušnicima. Hoće li se netko kladiti na strelovit uspon Tomaševića?

Simon
2 godine prije

Sveopće stanje je vrlo loše, krivci i budale su Macroni i Plenkovići, a da sebe nitko i ne pogleda. Mashaallah.

gargamel
2 godine prije

U Holandiji pucaju odjednom nasipi, stanovništvo se evakuira, haos je neviđen. Priroda je čudo, ali je čovjek čudovište, lično mislim da se zlo često udruži sa prirodom i potpomogne, dobro im dođe ova situacija.

piždro
2 godine prije

Prosvjedi protiv cijepljenja prolaze širom svijeta! 16. 07.2021 Dana 13. srpnja, “francuski predsjednik” Emmanuel Macron najavio je da će od kraja mjeseca francuskim građanima trebati dokaz o cijepljenju protiv Covid19 “ili negativni test” kako bi dobili pristup javnom prijevozu, klubovima, kafićima, trgovinama i supermarketima. Također je izjavio da će se zdravstveni radnici morati cijepiti Zašto su ga Macronovi poslušnici potaknuli na ovu najavu dan uoči Dana Bastilje, nikada nećemo saznati, pogotovo ako uzmete u obzir da su godine opsade Macronovog režima od strane pokreta Gilets Jaunes počele tek izbijanjem “Pandemije” kraj. Unatoč tome, to je i učinio … i negodovanje je bilo jednako glasno koliko je bilo i predvidljivo. Tisuće ljudi izašlo je na ulice gradova širom zemlje. Prikladno, Dan Bastilje pretvorio se u dan prosvjeda … koji se pretvorio u nasilno kada je policija pucala suzavac u masu. Francuska nije jedina zemlja s aktivnim, vidljivim i rastućim prosvjedima protiv… Čitaj više »

2 godine prije zadnji put uredio piždro
MATIJA EMANOVIĆ
2 godine prije

PLENKOVIĆ LIŽE ŠUPAK MACRONU I MERKELICI.
DOKAZANI ZLOČINAC PROTIV ČOVJEČNOSTI.

Stara kuka
2 godine prije

“Gotovo pet puta više djece počinilo je samoubojstvo tijekom prve godine pandemije koronavirusa u Velikoj Britaniji nego što je umrlo od samog virusa, pokazalo je istraživanje vodećih britanskih sveučilišta. Studije koje su proveli istraživači s četiri britanska sveučilišta potvrdile su široko rasprostranjeno vjerovanje da koronavirus ne predstavlja prevelik rizik za djecu. U još ne recenziranoj studiji utvrđeno je da je samo 25 djece mlađe od 18 godina umrlo od koronavirusa od početka pandemije do kraj veljače 2021. Ukupno je 61 dijete umrlo nakon pozitivnog testiranja na virus, međutim u 36 slučajeva utvrđeno je da virus “nije pridonio njihovoj smrti”, prenosi Breibart. U istom vremenskom razdoblju studije pokazuju da je bilo 124 samoubojstva djece i 268 smrtnih slučajeva od traume, Studija stoga donosi zaključak: “Rizik uklanjanja [djece i mladih] iz njihovih uobičajenih aktivnosti tijekom obrazovanja i društvenih događaja može se pokazati većim rizikom od rizika od samog SARS-CoV-2.” Čini se da samo… Čitaj više »

2 godine prije zadnji put uredio Stara kuka
Max
2 godine prije

On i jest lutak Pariza.

hiber
2 godine prije

Čini mi se da stvari dolaze kraju. Sada znamo da “znanstvenik” Plenković govori u ime Znanstvenog savjeta kojeg nije ni član, a ujedno se ograđuje od člana savjeta Lauca koji samo navodi službeno stajalište britanske SAGE da su cijepljeni mRNA i vektorskim cijepivima glavni genetatori novih sojeva virusa zbog” usko generiranog imunog odgovora”. To znači da svakim cijepljenim praktički stvaramo novu Petrijevu posudu za generiranje novih sojeva virusa. Drigim rječima moramo razmisloiti o najmanje šestomjesečnoj karanteni za sve cjepljene. Kao što davno rekoh: “Stvarno ne znam što bi moglo krenuti krivo?”

Legendarni Grk
2 godine prije

Cijeli svijet je pročitao prevaru s otrovnim cjepivima, a masonska banda se i dalje pravi grbava, kao da masovno trovanje nije otkriveno:

http://www.facebook.com/marija.stoj.1/posts/292437106005687

Žrtve se doslovno broje u milijunima, ali njihovi mediji to uporno ne objavljuju, niti će banda odustati od nasilnog “zakonskog” trovanja.
Na sreću, mnogi su spoznali da se radi o projektu namjernog trovanja, pa izbjegavaju cijepljenje, a masonska banda sada za kaznu nastoji Hrvatskoj uništiti turističku sezonu.

Mr Smith
2 godine prije

“Ni slučajno upasti u klopku manipulatora koji samo čekaju pogrešan korak tj. sukobe. Bojkot i mirni građanski neposluh su legalna sredstva, zapisana u ustavima zapadnih demokracija.“

😂😂😂 stvarno ste smijesni. Pa to se cijelo vrijeme i radi. I sto se postiglo? Kur…ac, samo dublje tonemo u nevolju iz koje cemo se sve teze i teze izvuci. Na prosvjede vam odgovaraju jos brutanijim policijskim protuodgovorima, medijskim blacenjem i lincem. Jos zescim restrikcijama i ukidanjem sloboda. Izgubljenu slobodu ces jos jedino krvlju morati vratiti, a sta vrijeme vise prolazi, cijena ce biti sve skuplja. Toliko vas je povijest mogla nauciti.

2 godine prije zadnji put uredio Mr Smith
George carline
2 godine prije

Primenljivo na svaku zemlju:
(S PREVODOM)
https://youtu.be/zw7Qv8tlPG4

Gof
2 godine prije

Zato je i kupio Raphale a ne Baracke, Phantome ili sl.
Još je netko prije njega u hrvatskoj povijeti služio tuđincima, zna se kako je završio on i njegovi. Od stranaca dobre su devize . . .

2 godine prije zadnji put uredio Gof
George Carline
2 godine prije

George Carline o Novom Svetskom Poretku. Primenljivo SVUDA
⚠️
Smatrajte se obaveštenim !!!
S PREVODOM:

https://youtu.be/vg4oVRv3GbQ

Davidschwartz
2 godine prije

Bit će pobune, bit će svega… ovo neće proći. Ovo je novi fašizam. Brane seksualne devijante od tobožnje diskriminacije, a ovdje žele milijune ljudi prisiliti na primanje opasnog i potpuno neprovjerenog genetskog modifikatora!?

Dajana
2 godine prije

Pozdrav svima,vrijeme je i za moj prvi komentar.Pricam juce sa jaranom Amerikancem i govori mi on kako je iscurila informacija da je broj vakcinisanih u nekom USA okrugu laziran s ciljem podsticanja vakcinacije Ali izgleda da otpor sirom svijeta sve vise postaje javan.Elite postaju sve bahatije i tu otvoreno pokazuju greske.Koriste experimente socijalne psihologije razvijene 60ih ali su se malo zeznuli.Stanford prison experiment je priznao da su napumpali rezultate,ko Kaze da su rezultati ostalih crno/bijeli.Uostalom nije svako podlozan na marketing.Ovce su se prve pelcovale ali uzmimo u obzir da je veliki broj vakcinisanih bio primoran,posao i to.Cesto pricam sa komsinicom,Britanka a usput je i virolog.Kaze Zena ona da odlucuje vakcinu samo starima i bolesnim,jer nije ispitano dovoljno.Njoj samoj se ne zuri da je primi I Kaze da ima kolega koji se slazu sa njom.Tako da nije sve bas toliko crno koliko se cini.Kolega sa posla pricao kako ga je Covid… Čitaj više »

Tim Kunić
2 godine prije

Francuzi imaju giljotinu, njima je lakše.

Pingvin
2 godine prije

Kao da je netko odlucivao hocemo uci u EU ili ne. Ako je EU odlicala da ulazimo, onda ulazimo. Ili mislis da referendum odlucuje o tome? Svasta.

ŠumUm
2 godine prije

U juznoj africi vekiki neredi. Jucer je ubijeno 70 ljudi. Vojska na ulicama. MSM o tome šute ko i portal logicno. Ako vam nije jasno zasto portal logicno o tome suti cijepite se.

ledeno doba
2 godine prije

BBC: Izbila zaraza na nosaču na kom su svi mornari cijepljeni s dvije doze, zabilježeno preko 100 slučajeva!

Prema britanskim novinama The Sun, gotovo polovica ratnih brodova u udarnoj skupini pogođena je pozitivnim slučajevima, unatoč obaveznom cijepljenju za mornare.

ttps://priznajem.hr/novosti/bbc-izbila-zaraza-na-nosacu-na-kom-su-svi-mornari-cijepljeni-s-dvije-doze-zabiljezeno-preko-100-slucajeva/160827/

Abe 04
2 godine prije

Ma dobro kako se to napravi budalu od budale?

Hvala, krotko pozdravljam!

Stela
2 godine prije

Drugovi i drugarice!
Neka nas raduje što idemo u susret jeseni s QR kodovima i socijalnim bodovima.
Pokažimo veliko oduševljenje radom naših institucija, što se od nas i očekuje.
Neka cvate tisuću cjepiva!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI