Marin Miletić je politički mućak i to je dokazao današnjim javljanjem iz Izraela

Fotomontaža - Marin Miletic-Gaza
174 komentara

O Marinu Miletiću nikada nismo promijenili mišljenje. Ova osoba nikada nije imala prostor na portalu Logično, jer od samog početka, iz vremena koronaša, smo znali da se radi o klasičnom političkom mućku. Danas je iznova to i pokazao, javio se iz Izraela kome je dao punu podršku, a pri tome je zaboravio desetljećima tlačene Palestince.

Prenosimo u cijelosti poruku Marina Miletića, koji je s još dva profesinalna političara, a kao izaslanik Hrvatskog sabora otišao u Izrael.

Došao sam u Izrael, na ratno područje, svojim očima vidjeti što se događa. Došao sam kao izaslanik Hrvatskog sabora, uz pismeno dopuštenje predsjednika Sabora, zajedno s kolegama saborskim zastupnicima – dragim bratom i prijateljem Zvonimirom Troskotom i dobrim čovjekom zastupnikom Bojanom Glavaševićem. Posjetili smo Sderot i Be eri, svega kilometar udaljenosti od Gaze. Smješteni u Tel Avivu. Sutra ujutro smo u Jeruzalemu, nekoliko dana tu provodimo.

Teško je bilo susresti obitelji žrtava. Teroristi Hamasa ubili su 1.400 civila. Oteli su 220 civila od kojih je preko 30 djece, čak i male bebe. Slušali smo njihova svjedočanstva. Neki koji su oteti čak su financijski pomagali Gazu, volontirali tamo… ali i oni sami su stradali. Znate, mi koji smo prošli, makar kao djeca, Domovinski rat, znamo donekle naličje zla koje se manifestira u ljudima koji potpuno izgube dimenziju ljudskosti, pretvore se nekom čudnom preobrazbom tame – u zvijeri.

Izraelci imaju sada žrtvu – zlikovci su to snimali s gopro kamerom – ubijene žene. Ali, prvo su joj izrezali dijete iz utrobe, koje je trebalo doći na ovaj svijet, a potom su nju ubili nakon što je gledala mrtvu, ubijenu svoju bebu. Zvijeri. Zvijeri su ovo. Sjećate li se Hrvatice Ružice Markobašić? Njoj su četnici stavili kalašnjikov u vaginu i ubili njezinu dijete i nju. Zvijeri istog oca – đavla.

Dolazimo u Be eri. Kilometar otprilike od prve linije. Pucanje odzvanja ulicama. Topovi udaraju na područje Gaze. Ovdje su teroristi prvo projektile stukli na civilno naselje. Pa su ljude ubijali gdje su stigli. Ulazimo u dječji vrtić. Tamo gdje roditelji ostave svoju djecu dok idu na posao i tamo gdje očekuju da su im djeca sigurna. Hamas je ovdje ubijao djecu, tete u vriću. Metci po podu, obilje krvi. Smrad smrti i krvi u zraku. Neki parlamentarci izlaze i povraću. Groza pustoši. Iran je HAMAS-u omogućio naprednu tehnologiju, dronove. Dvije godine su pripremali ovaj teroristički napad. Prekinuli su Izraelcima komunikaciju, ugasili kamere i veze i – napali.

Teško je ovdje nešto smisleno reći. Ovo je sukob koji traje desetljećima, sukob u kojem Iran financira (i ne samo Iran) terorističke organizacije. Kao da je previše onih koji navijaju, a premalo onih koji rade da bude – mir. Izrael ima svako pravo teroriste privesti pravdi, samo je važno da ne stradavaju civili. Strašno je gledati kako Hamas namjerno koristi nevine ljude kao štit, kao živo meso. Slušao sam obitelji žrtava koje su teško kritizirale aktualnu vlast. Ovo nećete pročitati u medijima. Iskazuju nezadovoljstvo dosadašnjim politikama. Ne vidim kako će ovdje biti mira dok teroristi upravljaju s Gazom. Evo, ne znam…

Znam samo da vođa Hamasa koji živi u bogatstvu Katara naređuje svojim poludjelim ljudima da – ginu. Znam samo da moćnici proizvode smrt i ratna stradanja. Znam samo da oni svoje sinove ne šalju u rat. I znam samo da na kraju uvijek nagrabusi – sirotinja. I najviše mi je žao stradalih civila, uništenih obitelji i tolikih života koji nisu htjeli nikakve ratove. I molim da nam dođe – mir.

I još nešto… Europa mora sve učiniti, a tako i naša mala Hrvatska da osigura mir svojim građanima. Legitimno pitanje je: što sa stotinama tisuća legalnih i ilegalnih migranata koji su na području Europe, a nažalost sa sigurnošću možemo reći da su neki pripadnici terorističkih organizacija. Gdje su svi oni ISIL-ovci, gdje su svi HAMAS-ovci? Teška vremena nas očekuju. Ne generalizirati, ne napadati nedužne ljude. Ali, napraviti sve da imamo mir i sigurnost. Za druge države Europe nije naša odgovornost misliti, ali za Hrvatsku – jest! Išli bi mi i u Gazu, ali tamo sada nije moguće ući.

E sada…

Kako vidimo, Marin Miletić nije mogao izdržati i pokazao je svoje pravo lice. Nije mu prvi put. Sjećate li se kako je prozivao Ivana Pernara koji se protivio cijepljenju, a nakon godinu dana Marin Miletić je izbrisao sve svoje video snimke i fotografije na kojima se šepurio s maskom na licu, te je postao najveći “antivakser”.

Marin Miletić i gotovo svi političari u Hrvatskoj i u svijetu su obične marionete. Trče tamo gdje je toplije. Neki dan smo opisali slične profile na našem portalu. Radi se o oportunistima svih vremena i svih sustava. Logičare Marin Miletić nije mogao prevariti.

Suosjećaj s civilnim židovskim žrtvama je opravdan i tu nemamo što za reći. Normalna osoba će svaku nevinu žrtvu žaliti, a hrabri će je pokušati zaštiti. Nebitno radi li se o Palestincima, Židovima, Hrvatima, Bošnjacima, Srbima, Amerikancima, Rusima…

Međutim u ovom sukobu imamo Izrael koji desetljećima okupira tuđi teritorij. Terorizira domicilno stanovništvo, a od Gaze je napravio najveći koncentracijski logor na otvorenom, što svijet još nikada nije vidio.

Žrtve u Gazi su mahom civilne, a broj ubijene djece je zastrašujući. Radi se o klasičnom ratnom zločinu, zbog kojeg optužnice moraju pljuštati. Marin Miletić govori o teroristima Hamasa, ali ne govori da su Hamas stvorile izraelske tajne službe. To ne govori portal Logično, nego Izrael, preko kojeg su godinama prolazili kuferi dolara za Hamas. Da, dobro ste čuli. Katar je preko Izraela financirao Hamas.

Za kraj smo ostavili najpodliju izjavu Marina Miletića, koji je u cijelu priču uvukao četnike, nastojeći izazvati sukobe koji su nam najmanje potrebni. Da Marine Miletiću, zvijerstva u ratu su nezaobilazna. Njih čine pojedinci svih strana. Stari rim je ubijao, Aleksandar veliki je ubijao, Džingis Khan je ubijao, Napoleon je ubijao, ustaše su ubijale, četnici su ubijali, partizani su ubijali,…povijest o tome svjedoči i tu tajni nema.

Problem je tko i što gura te zvijeri da ubijaju. Kako normalna osoba postaje koljač? Tko priprema teren za slične zločine gdje susjed susjeda ubija? Tko koristi svaku priliku da raspiruje mržnju. Odgovor je jasan, političari bez karaktera i empatije, a zbog svoje osobne koristi, su najodgovorniji.

gazaHamasIZRAELMarin MiletićPalestinaRaskrinkavanje
Pretplatiti se
Obavijesti o
174 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tihobl
6 mjeseci prije

Nije to nista: na rumunskom dnevniku novinarka se javila uzivo iz Tel Aviva sa pricom kako padaju rakete po gradu. Reportaza je nastala tako sto je na trotoar u Bukurestu spustila kameru, legla ispred nje i panicno pricala. Malo ju je zeznulo sto prolaznici mirno hodaju trotoarom pored nje.

damjan
6 mjeseci prije

uvik san tvrdia da je on ĐUBRE BIA A I OSTA JE…tip je dvolični laskavac i teški seronja….

Tortiljo
6 mjeseci prije

Dali je okupirano ili nije je drugi par rukava.
Teroristi hamasa su uletjeli i ubili civile slijedi kazna, nema novog zavjeta i oprosta nego stari zavjet i oko za oko zub za zub i jos malo povrh..
Zar ste tolike neznalice ili samo manipulirate..

A Miletic je gofno ali ipak manje od Pernara.

Hattori Hanzo
6 mjeseci prije

Ološ koji čak i ženinu smrt iskoristio za samopromociju.

Tuširo MIKITU
6 mjeseci prije

Klasično smeće!

ady
6 mjeseci prije

e…. da je samo to govno marin ….puna hrvatska je takvih..

roberto
6 mjeseci prije

Ma nije..hehe…pa jbti,kaj ne ode branit svinjogojce,a on op,pa u izrael..ima se može se..hehehe
Joojjjjjj..sad bi napisao,nešto o novom formularu,za dobivanje asistenta za invalidne ljude…ali mi se fakat ne da..dobar jedan dio je kao porezna prijava i vlasništvo imovine i koliko je ima..
Čak postoji pitanje.. Jeste li ikad otuđili nekretninu?..ma ono,a ovaj u izrelu,plazi po onom zidu i valjda onanira sa chabad lubovich bandom..hehehehe…eeeeeeeeeeeeee stari rimokatolik;);););)

Гавран
6 mjeseci prije

Ono što se dešava u Gazi je tipična pobuna očajnika u koncentracionom logoru.

6 mjeseci prije

Šta kaže , izaslanik hrvatskog sabora ..

Trsje
6 mjeseci prije

Mostov sam glasač, no da je Miletić u mojoj izbornoj jedinici nikada ne bi dobili moj glas, tip je narcisoidni folirant kojeg je na javnu scenu instalirao Aleksandar Stanković, a otkud ga je izvukao i po čijoj preporuci neznano je.
Neznano je i tko ga je i po što slao u Izrael, znano je da jednoumlja ima dovoĺjno i ovdje…

Max
6 mjeseci prije

S kim je takav je, posvudaš i grebator.

Hogar
6 mjeseci prije

Sotona sotoni ruku miluje

Sam
6 mjeseci prije

Ovaj je covjek paradigma licemjernosti,pokvarenosti,hinjaluka,kakvog se tesko nalazi na ovoj nasoj Planeti.
Gledao sam ga cesto i nisam imao nista protiv njegovih klipova gdje se busao u prsa kao vrli krscanin,ali ovo javljanje danas iz Zionistana je dno dna ljudske pokvarenosti.
Takvo ulizivanje onima koji ga drze za Goyima,koji negovog boga drze za kopile a majku mu za prostitutku,je vrhunac necovjecnosti koju samo on moze imati.
Kakav ljudski otpad i nesoj?!

Alen
6 mjeseci prije

Marin je OK, dokazao je to svojim radom i žrtvom. Ne znam tko je ovo pisao, i iz aviona se vidi da subjektivizam na djelu, da ne kažem što drugo, Nisam ovo očekivao za “Logično”, ali valda udobnost foteljskog naslonača uradi svoje. Izađite malo iz konfora. Zar ćete postat kao i drugi portali? Šteta.

Marija
6 mjeseci prije

Tesko je zadovoljiti visoke standarde ovog portala…

Cobra
6 mjeseci prije

Obični muljator, izaslanik hr. Sabora, ma jadna nam država sa takvim. I k tome veliki vjernika. Fuj.

Ahmet
6 mjeseci prije

Bravo super komentar i mene je to govno dvolično koje samo žica nije ništa bolji od HDZ-a.
Najobičniji smarad, to je sva bijeda i sjaj HR politike, a kad ga slušaš rekao bi dobar čovjek. GOVNO.

aragorn
6 mjeseci prije

Važno je biti svjestan da ne moraš zauzeti ničiju stranu. Zlo je zlo i ne može ga nitko opravdati.

Biti-ili-ne-biti
6 mjeseci prije

I Zoran Milanović izvodi slično glumatanje, a njegovi u Saboru za sve važne odluke glasaju kako im EU i SAD narede – protiv interesa ljudi u Hrvatskoj.
Njihova djela ih odaju.

you
6 mjeseci prije

On je gladna nato lisica

dupla kamilica
6 mjeseci prije

Marine moj Marine

dupla kamilica
6 mjeseci prije

Kladio sam se na ovog lika, jebem se glupog.

Emiliano Zapata
6 mjeseci prije

Mileticu, ako nemozes shvatit da nisu bez razloga
iz ciste dosade napali Israel sto je kao da lovacko seosko drustvo napadne USA, to je tvoj problem, medutim daj kad si vec tamo intervjuiraj bilo kojeg pravog Jevreja (tkzv.ortodoksnog)pa cuj sto misle o svemu ?

xxx
6 mjeseci prije

pa on i onaj zvekanovic su isti ko jaje jajetu, nije ni pernar daleko.

tuf
6 mjeseci prije

Već je dovoljno pogledati s kime se družio. Američkim trojanskim konjem Troskotom i soroševom bu*daletinom Bojanom Glavaševićem. Gdje ćeš “boljeg društva”. A licemjerje najbolje takvi sami pokazuju svojim objavama poput te Miletićeve, gdje, kao, žao mu je civila i ne bi htio da civili stradaju. A govori samo o civilnim žrtvama jedne strane i opravdava nekontrolirano divljaštvo te iste strane. Plaćeničko smeće baš kao i ostatak političke scene.

držnedaj
6 mjeseci prije

Vidi se i na faci govno od hohštaplera..

Gabriel
6 mjeseci prije

Izgleda da je uskočio kao zamjena za Kolindu dati podršku dubokoj državi, samo što ona putuje s tjelohraniteljima, a on s dva ” brata”.
U trenutku dok se nad Mediteranom nadvila tužna sjena od dvije tisuće poginule djece, on skuplja donacije za sebe da i slijedeće četiri godine može “promovirati” Hrvatsku. Od vodje skautskog društva u Rijeci gdje se reklamirao preko djece do saborskog izaslanika koji skuplja donacije za svoju političku kampanju.
P.S. Kad su Madeline Albright pitali o 50.000 poginule djece u ratu u Iraku, rekla je to je cijena koju se isplatilo platiti. Sto je za takve ubojstvo 2.000 djece zatvorene u logoru u Gazi.

Kokolo
6 mjeseci prije

OK, nit ga podržavam, nit pratim, a samim tim što je političar govori kako s njim nije nešto u redu….MEĐUTIM…ovo je napad na osobu i prozivanje na razini JARIĆA iz Index-a. Hoćete li dati njemu prostor za odgovor….koliko god vam je iritantan…ali na to ima pravo…ili NE?

Hagar
6 mjeseci prije

Kuzite koliko i on. On nije los covjek i kad je skuzio cemu maske jasno se digao protiv za razliku od mnogih. Sad ne kuzi da su ratovi u Ukrajni i na bliskom istoku iz iste kuhinje sotonista. Bas ko sto niti vi ne kuzite da su pazljivo planirani da sukobe antiglobaliste i antisotoniste medjusobno. Treba pujo vuse mudrosti pobjediti samog Sotonu koji ocigledno doslovno hoda zemljom. Cisto sumnjam da je covjek sam sposoban za ovakvo profinjeno, duboko i ne patvoreno zlo kakvo se odvija od covida kad je pocela egzekucija plana koji se dugo kovao i vise ljudskih generacijai ima tragove. 1945 te godine zlo ww2 je rezultiralo nastankom UN da bi danas isti UN bio glavno sredstvo unistavanja drzava i porobljavanja svijeta. Slucajno. Mos misliti…

Gad
6 mjeseci prije

Ko je pak taj jadnik?

Ingerman
6 mjeseci prije

Ma idite svi u Palestinu…taj narod bi pobio sutra sve židove i one koj ne misle kao oni .Da je odnos snaga drugaciji vec bi islamisticke rakete šištale nad Europom zato i jesu u getu. Evo u najslobodnijim zemljama svijeta se samogetoiziraju i rade sranja,Švedska, Njemačka, danska,Francuska, Nizozemska itd…islam je kameno doba….a vi nekad stvarno ironicno nosite naziv logicno

Bruno
6 mjeseci prije

Jadna je crkva u Hrvata ako ovakvi likovi mogu završavati bogosloviju. Pa je li ikada zavirio u Bibliju. I Isus je mogao pobiti one rimljane, ali je vratio uho na mjesto onomu komu ga je Petar odsjekao. Pa povjest ne počinje njegovim rođenjem. Zna li on uopće za Sabru i Šatilu. Je li zna da već 75 godina treba da se stvori i Palestinska država. Obećali Anglosaksonci kada su napravili Izrael, a potvrdio UN. Kreten. Sramoti crkvu, prijatelja Gandija, “diktatora ” Titu koji je imao muda otkantat Izrael, za razliku od svih svjetskih uguzbenih političara. Ne znam uče li na bogosloviji biologiju, ali ovaj čovjek je katastrofa. Zamislite ga kao predsjednika vlade. Nema tako maštovitih ljudi.

H/K
6 mjeseci prije

Budimo realni, jako malo ljudi je prije 10 – 15 godina imalo nešto protiv cijepiva. Velika većina je progledala tek za vrijeme korone, kada je prevara bila očita, i kada su mogli svjedočiti dok se prevara tkala. Prije su majstori iz sijena vrlo domišljato i poskrivečki skrivali laži poput cijepiva, co2 i zelene politike, ratove i ostale sukobe, financijske krize, itd itd…. Danas se ekipa iz sjena totalno pogubila i više ne da nisu majstori nego su totalni luzeri jer su im sve laži očite. Jeli Marin stvarno njihov igrač ili je samo bio vjeran lažima koja su mu se nametala od djetinjstva teško je prosuditi. Što se tiče ovog rata, zastrašujući ratni zločini su sa obje strane. Logično je za očekivati da teroristička organizacija Hamas njih provodi, ali legitimno vodstvo jedne države (Izrael) čini jednako gnjusne zločine je još više zastrašujuće. Jeli Marin samo pogubljen ili stvarno mućak, ja… Čitaj više »

trajko
6 mjeseci prije

Taj je miletić zaslužio fetvu po svim islamskim uzusima.

R M
6 mjeseci prije

Ne bih komentarisao hrvatske političare, dovoljno imamo političkih mućkova i ovde u Srbiji. Jedino mi se čini da je taj Miletić u nekom trenutku iskazao jasan antivax stav. Ovde kod nas je to bilo jako retko, mada je bio jak pasivan otpor, nisu hteli ljudi, samo pod pritiskom i penzosi. Jedino je ova Jovana Stojković bila prilično jasna po tom pitanju. Ali…ja ne glasam na izborima, nego ajde da probamo da ovde osnujemo opštinski odbor, nešto da proguramo i naiđem na tako neko muljanje sa njihove strane da shvatim da su svi oni u istoj priči

Smak
6 mjeseci prije

Na zadnju vassu recenicu samo bi dodao rijec reliigiije ko onoozza seebe kaze da je iizaabran. I eto uzrroka svih. Uzroka.

tatamata
6 mjeseci prije

vidi ,danas nam nema hibera ,ocito mu sef javio da ce ostati bez parizera…. lose im ide

Gabriel
6 mjeseci prije

“Prekinuli su Izraelcima komunikaciju, ugasili kamere i veze i – napali.” Ovaj lik kao da je iz stripa, nesvjestan sto se oko njega zbiva. Izraelci imaju najjaču tajnu službu na svijetu , ne samo da im nitko nije prekinuo komunikaciju, cak su unaprijed imali informacije i bili obaviješteni sto Hamas sprema. Zrtvovali su 1400 ljudi da ubiju čitavo stanovništvo Gaze, i djecu i zene i kršćansku zajednicu u Gazi i novinare i radnike UN i medicinsko osoblje, da nasilno istjeraju 2,4 milijuna civila iz njihovih domova, da bombardiraju bolnice, škole i ranokršćanske crkve koje su bile pod zaštitom. Ratni zločin po svim konvencijama. I za kraj kaže “išli bi i u Gazu, ali tamo sada nije moguće ući”, kao da ne zna da se u logor ne može ući bez propusnice. Marine ni humanitarna pomoć ne može ući to je tragedija. A ne može se ni izići iz ograđenig prostora… Čitaj više »

Mimo
6 mjeseci prije

Nikad mi se ta ljiga nije sviđala

Ludi Zoka
6 mjeseci prije

Klošaru izađi iz Mosta samo sramotiš stranku

Gabriel
6 mjeseci prije

Grčka pravoslavna crkva sv Porfirija iz 11.st. u kojoj je bilo skloništa stotine raseljenih Palestinaca u Gazi je pogođena tokom noći u izraelskom bombardiranju
Svećenik je izjavio da se najmanje 500 muslimana i kršćana koji su morali napustiti domove sklonilo u crkvu od izraelskog napada.
” Jerusalemska patrijaršija izražava najoštriju osudu izraelskog zračnog napada.” Možda su to četnici koje Miletić spominje.

zasto
6 mjeseci prije

Marin ce dobiti kredit na 200 godina sa 0,1% kamata

Lucija, prva
6 mjeseci prije

Jesam vam stavljala ovdje, prije godinu, dvije, da je pričao kako mu je neki rabin, kada je bio u Izraelu, poklonio neku staru Toru?

Ovaj je očiti primjer kriptoJ.

O perverzijama kada mu je žena bila bolesna isto je sve poznato.

Partizan
6 mjeseci prije

Zar nije ovaj isti Marin Miletić nedavno žicao penzionere da mu uplate po 20 eura za njegovu političku kampanju? Onda se hvalio kako su mu uplatili ukupno oko 4000 eura. To je obraz đon.

Lucija, prva
6 mjeseci prije

Nažalost, nisam sve mogla pronaći. Pogledajte ove komentare:

“forza fiume

Hoćeš i sada braniti go.vno kao što si branio i Dragu Ljubičića sa Raba,smeće jedno narkomansko sa vežice,Fućak bivši diler heroina,Šalov ub.ojica dobri su ti prijatelji,go.vno jedno miletiću”

Lucija, prva
6 mjeseci prije

Marina Miletića kojega pamte riječki javni WC-i njegovo klečanje u njima, ali ne da moli boga.

Doduše, navodno je ipak klečao pred punoljetnima, prije nego se jave i njegove žrtve. Pričekajmo još malo”

Nomen
6 mjeseci prije

Ako se Marin ispriča Ivanu, to bi bilo fer korektno. Svatko ima pravo pogriješiti i promijeniti svoje mišljenje.

JoeP
6 mjeseci prije

Neznam ko je ti Miletić ni ko ste to vi. Iz priloženoga može se vidit kako je Miletić saborski zastupnik, a vi portal Logično.
Neznam koja je razlika između njega i vas osim u odabiru strana koje podržavate jer ja njega i vas vidim kao one koji podržavaju kontrolni sistem, jer kako je on od sistema dobio dopuštenje za predstavljanje Sabora u Izraelu, tako ste i vi dobili dopuštenje za rad u Hrvatskoj. Svi koji nisu svojim djelima podržavali sistem rad im nije dopušten ili su ugašeni.
Demokraciju i Miletić i vi shvaćate na isti način, ja je uopće ne shvaćam jer je to najveća prevara današnjice. Htjeli vi to ili ne, fiskalnim i parafiskalnim nametima koje plaćate kako bi vam bio dopušten rad i vi također podržavate Izrael. To je tako, nemam ja ništa protiv toga, ali licemjerje je licemjerje ili hipokrizija kako god oćete.

Observeterius
6 mjeseci prije

Bojan Glavašević – dobar?!?
Šuti Miletiću, šuti i sakrij se od javnosti. Iritiraš patetičnom llaskavošću najgorima u društvu, a kako to uporno činiš iritiraš gdje god se pojaviš.

GMBH
6 mjeseci prije

Teška dilajla, odavno pročitana, Taj može samo u opskurnom Mostu s istim takvima palamudit visoku politiku, a maksimalni domet mu je voditi izviđače na izlet..

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI