Marion Maréchal Le Pen protivi se QR kodu kojim će se pratiti Francuzi

Marion Marechal Le Pen
23 komentara

Iako je vlada najavila 18. travnja da će aplikacija Tous Anti Covid potvrditi testove i cijepljenje, direktorica Issepa Marion Maréchal Le Pen vjeruje da je usvajanjem mjera ove vrste Francuska na putu prema Kini i da se odriče svojih temeljnih sloboda.

Ideja o sustavnom praćenju francuskog stanovništva pomoću QR kodova zabrinjava Marion Maréchal koja je na BFM TV upozorila vlasti zemlje na ovu mjeru.

“Jako sam zabrinuta da ideja QR kodova također počinje cvjetati. Uvozimo sve što Kina napravi i odsad će se pratiti vaš privatni život jer ćete na ulazu u trgovine morati bljeskati QR kodom. Ne želim taj život”, objašnjava Marion Maréchal Le Pen.

Prema njezinim riječima, rješenje je prvo u prevenciji, u liječenju, kao i u odgovoru bolnice, a ne u “protjerivanju” temeljnih sloboda u Francuskoj. “U tom slučaju, postanimo Kina, a zatim porekinimo sve što je jedinstveno za našu civilizaciju”, dodaje direktorica Issepa.

Nećakinja Marine Le Pen ne protivi se tome što postoji “dokument koji olakšava putovanje”. Ona se boji da će takav postupak dovesti do “obveznog cijepljenja”.

Aplikacija Tous Anti Covid

U nedjelju, 18. travnja, francuska je vlada najavila da će aplikacija Tous Anti Covid uskoro uključiti registar koji omogućuva dokazivanje pozitivnih ili negativnih rezultata testa za otkrivanje virusa, a zatim potvrdu statusa cijepljenja.

Sustav se trenutno testira na letovima za Korziku, gdje putnici mogu predstaviti svoj telefon prilikom ulaska u zrakoplov na kojem je prikazan QR kôd koji potvrđuje negativan PCR test koji je poslao laboratorij.

Državni tajnik za digitalnu tranziciju rekao je za AFP 27. travnja da je Francuska prva europska zemlja koja je postavila ovu vrstu propusnice i rekao da se nada da će je koristiti i druge zemlje članice do lipnja za “učiniti granične prijelaze fluidnijim”.

Marion Marechal Le PenQR kod
Pretplatiti se
Obavijesti o
23 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Perun
2 godine prije

Lijepo prica i lijepo izgleda …..Elegantna i inteligentna ….Marion Maréchal Le Pen….P.S…Sloboda nema cijenu i ova dama govori jezikom normalnog ljudskog bica … Liberté, égalité, fraternité: Vive la France …

Stara kuka
2 godine prije

Marion je po moem mišljenju vrlo zgodna žena. I to je otprilike sve što bih imao reći o njenoj poltici, Jednako kao i njena teta Marine Le Pen ona koristi obiteljski ugled i silnu želju desnih opcija da privuku na svoju stranu žene za pravljenje političke karijere. Istovremeno su i jedna i druga zajedno s ostalim članovima vodstva stranke uspjele od jedne od rijetkih istinskih desnih stranaka u Europi učiniti “košer desnicu” koja nijednog trenutka neće biti u mogućnosti ugroziti vladajuće oligarhije. Skrivajući se iza imena Le Pen, Marine, a i Marion su stranku pretvorile u francusku inačicu Domovinskog pokreta – jalovu kvazi oporbu bez odlučnosti i hrabrosti da barem imenuje glavne probleme društva. Pogledajte samo ovo njeno jadno “ni vrit ni mimo” lamentiranje i tipično košerdesničarsko izvrdavanje: “Prema njezinim riječima, rješenje je prvo u prevenciji, u liječenju, kao i u odgovoru bolnice…” Što to uopće znači? A onda kaže… Čitaj više »

Max
2 godine prije

U pravu je.

Alen
2 godine prije

Dobra maca..

провокатор
2 godine prije

hoće zaradit prodajom smartpfoneova ali nema ih više otkad su brača Kinezi uveli tihe sankcije na čipove ,

francuski Alcatel me dobro i dugo služio čak i nakon što sam ga svom snagom prasnuo u zid kad me neko mučko drubre probudilo reklamom u 5 ujutro nakon junačke bale tj pijanstva ako neko ne razumije….lijepi moj alkiić počivaj u miru a dalo bi se iskoristit koji čip iz njega ako primatelju neće smetat miris vina koje mu je dalo smrtonosni udarac nakon slučajnog kupanja u krigli crnoga

Bosanac
2 godine prije

…. “lepo pricaš, lepo hodaš, stalka mala nemoj lako da se prodaš” ….da li će Marion Maréchal Le Pen da bude “partibrejker” korona diktature u Francuskoj?
https://youtu.be/v4Xka03AT94

2 godine prije zadnji put uredio Bosanac
nekoime
2 godine prije

Dođe vrijeme, prođe rok,
diktatura skok na skok…

Zorule
2 godine prije

Efikasnost c19 vakcina, konkretno za pfizer je 0.7% a modernu 1.1%, i to je dobiveno iz samih podataka proizvodjaca.
Ono od >90% sto se prodaje narodu je relativna efikasnost koja kao podatak je neupotrebljiva bez ovog drugog podatka.
Mozda da napravite neki clanak o tome

Dr. Ron Brown Discusses Outcome Reporting Bias in COVID-19 mRNA Clinical Trials
https://youtu.be/Jkwn5I8tLmE

2 godine prije

Nije o francuskim vakcinama, ali i onako ovaj zlocin protiv covjecnsoti i nije francuski … A svuda je isti… Dakle – evo zanimljiva i dobra vijest: https://www.cbsnews.com/news/covid-vaccine-miami-centner-academy-teachers/ Skola u Majamiju objavila javni natjecaj za ucitelje, gdje naglasava da NECE zaposljavati one koji su primili Covid19 tzv “vakcinu” – jer se tu ne radi o vakcinaciji nego o genetskoj terapiji… I to javlja MSM – CBSNews… Sta je ovo? Da li ce idioti “vakseri” (i “talibani“) – poceti shvacati da je ovo zlocin protiv ljudske rase, ukljucujuci i njih same..? Cisto sumnjam… Sa druge strane zalosna slika banana na Balkanu (a i sire)… Evo neki dan sam saznao da se po gradovima BIH – idioti masovno truju ovom genetskom terapijom od AZ (koju su one Nordiske zemlje “velikodusno” ponudile BIH, jer su je zabranile u vlastitim zeljama zbog masakra nad idiotima koji su primili to smece)… I sto je jos gore… Čitaj više »

2 godine prije zadnji put uredio Žx
jsenipfjvbewiurvnewu
2 godine prije

Još jedna obmana za gale.

Kalle balle
2 godine prije

NE LETITE I NECE VAS SILOVATI STAPOVIMA U NOS DO MOZGA. MASONSKA KABALA OLOS.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI