“Multipass” – Prediktivni eksperiment

Multi Pass Leeloo

Farmaceutsko-marketinška kampanja straha odradila je svoje prema onima koji su potpali pod taj strah. “Na frku” su ispikani umirovljenici, prvenstveno za početak oni koji su bili u domovima – ucijenjeni na finjaka da ”moraju” kako bi zaštitili sebe i druge, a zapravo realnost je – da bi tek zadržali mjesto u ustanovi. Kampanja straha navela je i one ostale građane, mahom starije životne dobi kojima je još od Tita svetinja dnevnik u 7 i koji su se, vjerujem, većinom sami dobrovoljno prijavili… Nemam ništa protiv dobrovoljnog – čega god. Samo dajte…

Ali znatiželjan kakav jesam, pitao sam se, a i pisao o tome nedavno – Što će biti dalje nakon što su navedeni, više ili manje dobrovoljno dobili svoju dozu, što će biti kada ostane tek na odluci ostalih, nerijetko rezerviranih u vezi s bockom, onih koji i dalje imaju slobodu odlučiti – hoću ili neću? Ne brinite, i pored ovih 15-ak mjeseci bez dileme najagresivnije globalne marketinške kampanje svih vremena, postoji i već pripremljeni plan B, plan ucjene i prisile od naših Gospodara…

Dobro nam došla prehlađena putovnico! Dobro nam došla ti potpuno diskriminirajuća, protupravna ucjeno koja direktno kršiš brojne članke našeg Ustava, ali i hrpe ostalih općeprihvaćenih ljudskih prava i sloboda. Dobro nam došla ti, koja ćeš povući sve one lakovjerne, nesvjesne da su protupravno izgubili svoja osnovna ljudska prava – jer sami govore kako ih bockom žele vratiti nazad, makar su dakle svjesni da su ih izgubili. Dragi moji, pristali ste biti eksperiment kako bi pokušali povratiti vaša temeljna ljudska prava, obzirom da su sve bocke u eksperimentalnoj fazi. Ne vjerujete mi? Provjerite službene stranice trenutno najpopularnijih brendova, koji se, usput rečeno prema našem Zakonu ne bi smjeli ni pod koju cijenu promovirati – ali Zakon i Hrvatska idu zajedno kao ćevapi i toplo pivo…

Ako mislite da je to sada to (ako ste i dobili obje doze), zapitajte se čemu toliko razgovora, a koliko čujem i realizacije centara koji će raditi bocke… Mislite da je to to? Ili ste pak spremni svake godine, u 2-3 navrata primiti opet taj koktel radi zaštite od bolesti koja na globalnom nivou nije niti blizu 1% preminulih i u kojoj su ‘mjere’ napravile neusporedivo više štete nego sama ‘bolest’?
Sretno vam bilo, od srca!

Zanimljivo je što osobno poznajem osobe koje primjerice nakon tek nekoliko sati ili par dana istraživanja prelaze na bio-šampone, bio-dezodoranse, neki čak rade svoje pripravke jer – komercijalni proizvodi sadržavaju teške metale, kancerogene sastojke, štetne sastojke…

Paradoks je da iste te ljude ne zanima sastav ovog eksperimenta. Eksperimenta koji, ne da će možda ući kroz njihovu kožu, nego ulazi direkt u njih. Ne zanima ih sastav koji potvrđeno u sebi sadržava teške metale, dijelove ljudskog fetusa i slične stvari koje nam ‘garantiraju’ zdravlje… Da, znamo, ‘znanost’ je rekla kako upravo ti metali izazivaju reakciju našeg imunosustava. ‘Znanost’ uvijek ima odgovor. Odgovor koji i dalje gura narativ njihovih financijera, njihovih vlasnika.

Pitanje – gdje je bila ta znanost da vas upozori na upravo te metale u tim kozmetičkim proizvodima koji su vas potakli da se odlučite na nešto novo, nešto zdravije? Ako se ne varam, svaki kozmetički proizvod mora proći jako detaljna i opsežna testiranja prije lansiranja na tržište… Da li ste vi anti-kozmetičari? Anti-kremisti? Anti-dezodoranti? Ili ste tek na temelju informacije koja je došla do vas, promijenili neke navike ili zamijenili određene kozmetičke proizvode?

Jeste li svjesni da ste upravo vi u tom trenutku postali teoretičari zavjere, a da niste toga niti svjesni? Jer, preispitali ste neki proizvod, dobili ste neku drugačiju informaciju od one službene i shvatili da XY proizvod nije ono za što se predstavlja da jest… Iako ste gledali nasmijana lica s reklama tih proizvoda, nešto vas je okrenulo protiv, bila to znatiželja ili tek neki članak koji je potaknuo istraživanje – u vezi primjerice dezodoransa. Bravo! Way to go!

Mnogi se hvale time da su prestali piti gazirane sokove… Jer su između ostalog saznali kako jedna boca od 2 litre Cole sadržava ekvivalent od 28 velikih žlica šećera… Da li ste selektivni teoretičari zavjere? Jer, da je nešto tako štetno i opasno, upozorili bi nas svi dušebrižnici koje gledamo svaki dan, unazad 15 mjeseci, zar ne? Upozorila bi nas ona divna WH0 organizacija jel tako, ona što se brine o našem životu već 15ak mjeseci, ona na čelu sa čovjekom koji vjerojatno očekuje suđenje za genocid u Africi, onaj financiran od meni dragog softveraša Billa?

Ne, nisu niti neće. Šutjeli su i pustili vas da se trujete, zajedno sa mnom koji prvi teško može zamisliti 90% hrane bez tog otrova… Dapače, išli smo im na ruku, što smo bolesniji, to je njihov biznis zeleniji. Jebiga ljudi, kapitalizam je vođen profitom – profit jako rijetko postavlja pitanje bilo kakvog kolaterala. Šutjeli su… Šute i danas…

Zato vas sad pitam, zašto sudite nama, koji smo pored „nasmijanih lica s reklame“ koje imamo priliku gledati svaki dan i slušati njihov „misli na druge“, kroz cijeli dan – došli do nekih informacija koje ne idu u prilog da je sve ovo sigurno? Tim više kada su ta ‘nasmijana lica’ lica naših političara i ostalih povezanih parazita. Zašto nam sudite ako smo se, kao i vi u vezi kozmetike, tek poveli brojnim renomiranim znanstvenicima, čak i nobelovcima koji govore protiv ovog DE FACTO eksperimenta ili makar pozivaju na oprez?

Zašto nam sudite što se svjesno izlažemo, trpimo uvrede na dnevnoj razini, tek sa željom da i vi makar dobijete uvid u neku drugu stranu ove priče… Drugu stranu koja je danas žestoko cenzurirana… Drugu stranu koja ne dolazi od Filipa Slipčevića, nego ih Filip tek prenosi vama – jer je kopao i tražio i jer zna da tu informaciju nećete čuti od Šprajca ili bilo kojeg voditelja na vašim omiljenim programima ili pročitati na portalima…

Ako ste postali teoretičari zavjere nakon jednog članka u vezi štetnog dezodoransa, zamislite kako funkcionira netko tko od 2006. prati ovu ekipu i njihove, ne teorije, nego zavjere koje idu kao po špagi danas. Zašto bi vaša ‘teorija zavjere’ bila vrijednija od moje? Zašto vi dobijete čak pohvalu, a ja, odnosno svi mi blato i kritiku?

Mada iskreno, da me to blato smeta, davno bi prestao s ovim, tek se zagrijavam, ne brinite… Blato se lakše opere od krvi…

Ponosan sam što sam roditeljima još u travnju 2020. najavio da je cilj ovoga da svi budu izbockani, a već početkom prosinca 2020. i prije nego se Krunoslav pobjedonosno slikao na kutijama eksperimenta nasumično počeo javljati ljudima da makar ne žure s tim… Bio sam blag, jako pazeći na to da ne ispadne kako im JA kažem da nešto trebaju ili ne. Zanimljivo je kada su problemi stigli, okrenula se priča kako nama, ‘antibockerima’ je ovo došlo kao naručeno da još više kao poludimo… Ne, krivo. Mi jesmo najavili potencijalne probleme, koji se činjenično – događaju.

Ponosan sam što su mi se javljali njegovatelji i njegovateljice iz Njemačke, Austrije koje govore o pomoru njihovih štićenika nakom što su „mislili na druge“… Ponosan sam na činjenicu da mi se javilo nekoliko profesora koji su čak sebe posuli pepelom za zlo koje se vrši nad djecom u školi – jer su i sami svjesni toga. Ponosan sam na sebe što su mi se javile osobe kojima sam – parafraziram – bio malo previše, pitali su se jesam li stvarno poludio, a danas vjeruju – ne meni – jer to i nije cilj, već su sami počeli preispitivati, kopati i hvatati konce malo dublje priče ili makar vidjeti i čuti drugu stranu, pa neka se odluče kojoj će vjerovati. Ponosan sam što sam u ovom procesu upoznao hrpu ljudi različitih podloga, osobnosti i karakteristika, a s jednom karakteristikom koju svi mi ‘luđaci’ dijelimo zajedno – jedemo govna da bi vama makar pokušali otvoriti oči.

Slobodno nam se nastavite smijati, mi nećemo stati, makar ja ne namjeravam… Slobodno i u tom segmentu vjerujte onima koji su nas sve pozatvarali bez razloga, koji vam stavljaju maske na vas i na vašu djecu dok oni paradiraju kako im se sprdne i koji vas ucjenjuju i tjeraju da postanete dio eksperimenta, kako bi oni profitirali – neovisno kroz novac, poziciju ili tek moć. Slobodno vjerujte onima koji usprkos dokazano užasnim socio-ekonomskim rezultatima zatvaranja i dalje promoviraju isto… I učiniti će isto, na jesen. Slobodno im vjerujte i da ćemo mi (nebockani) biti krivi kada grune, već od naše tete Alemke najavljeni četvrti val na jesen, slobodno im nastavite vjerovati kada kažu – …ali nije od bocke, i slobodno nastavite vjerovati onima koji su prodali i sebe i sve ostalo što su mogli… Ako su, a definitivno jesu prodali sebe, vas će prodati bez da trepnu.

Uostalom, svojim radom u borbi za “naše dobro” i prije ovoga su zaslužili to povjerenje, zar ne?


Multi pass
Prediktivno programiranje…
LeelooMulti PqssPrediktivno programiranje
Pretplatiti se
Obavijesti o
236 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Spacevoodoo
2 godine prije

Sve predradnje za ovo što se događa danas su odrađene već i prije same pojave korone. Percepcije masa su inverirane tako da se pristanak na ucjenu shvaća kao rješenje svih nametnutih problema.
Svaki pristanak na ucjenu psihopata oni to shvaćaju kao znak slabosti onih koje su psihopati ucjenjenili i time ucjenjeni sa svakim daljnjim pristankom na ucjenu postaju sve bespomoćniji. Ako tele umiljato gleda lava, to teletu neće pomoći jer lav vidi samo i isključivo teletinu.
P.S.
Ako Hrvatska ne uđe u EU, umirovljenici neće primati mirovine 🙃🙃🙃

2 godine prije zadnji put uredio Spacevoodoo
djfnvisjengisnergtun
2 godine prije

Hehehe, gdje to nađe, inače film je genijalan, iako naravno prediktivno programira kao i svi igrani filmovi koji su u stvari dokumentraci sa odgođenim vremenom shvačanja sadržaja kad se isti “desi” to jest bude planirano ostvaren.

2 godine prije

Nikada nisam bio za podjele medju ljudima.ali sada cemo se morati dijeliti..neki Ce uvijek ostati glupi i oni su mi manji problem.ali neki Ce se probuditi iz svoje gluposti i to mrzovoljni..Nece moci prihvati koliko su bili glupi i postati Ce zlocesti i agresivni prema onima koji otpočetka nisu bili glupi.i tada kreće podjela protiv koje nemam nish..sho dalje takvi ljudi od mene i nema problema.hvala.

Miči iglu od mene
2 godine prije

Ako se netko još nije cijepio, dajte mu savjet makar će vas možda popljuvati ali onima koji su se već bocnuli najbolje ni slova. Živčani su ako samo spomeneš da cijepivo nije nešto dobro za primiti u sebe. Znam ih koji se osjećaju loše nakon cijepljenja ali bar pola njih će unatoč tome ići po drugu dozu cjepiva. Nade ipak ima jer su ljudi ipak sve više informirani. Posljedice ovog eksperimentalnog cjepiva postaju očite. Sad već skoro svatko zna barem nekog tko je loše prošao nakon bockanja.

RENEW
2 godine prije

Čez čas bi se pa izkazalo, da so bili hekerji, ki so objavili podatke o mRNA cepivu bolj iskreni kot Urša in njena ekipa.
Čez čas bi pa ugotovili, da poškodovana mRNA v cepivih povzroča recimo prione in tu v linku so podatki zgolj za navadno nepoškodovano mRNA.
https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/23
Potem bi naši zločinci končno odgovarjali za vse, od Milice Rakić do Moamerja Gadafija. NATO je nalašč uničil libijski vodovod.

Patriot
2 godine prije

Evo mene među moje….sjebo sam Coronu u 2 dana, jedino još ne njušim smrad i hrana mi bljutava. Odradio sve kod kuće, što koga boli racku što je meni.
Nego, imamo vremena do jeseni. Jeste li počeli spremati fantomke? Hoće li biti ljudi s mudima da im polupamo pichke?

2 godine prije zadnji put uredio Patriot
Uno
2 godine prije

Dobar, Filipe…

Abe 04
2 godine prije

Naučili smo da ustav i povelja o ljudskim pravima i nirnberski kodeks ne predstavljaju ništa ako većina nije upoznata sa njima pa ih niti ne zna konzumirati. Dakle, još jedna pobjeda demokracije.

Mladen
2 godine prije

Bravo! Nastavi dokle god možeš, a ima nas još.
Poruka svima koji slijepo vjeruju u “znanost”:
Znanost podrazumijeva ispitivanje, propitivanje, praćenje rezultata i dokazivanje.
Ovo s čime smo u zadnje vrijeme suočeni nije znanost.

Abe 04
2 godine prije

Zaokruženo je na multipass
West park
Level 21
Ha-con 37

Zašto, sta mi promiče?

prolaznik
2 godine prije

Jel ima negdje na vidiku neki novi “Peti element”?
Ili barem asteroid.

no comment
2 godine prije

comment image

Zvrk
2 godine prije

Evo nakon više od tjedan dana i sudjelovanja na većem okupljanju i dalje ne osjećam ama baš nikakav simptom. Kad još spomenem još jedno okupljanje otprije mjesec dana jer ni tada mi nije bilo nikakvih tegoba.
Dakle, jesam li postao nadčovjek?

Siniša
2 godine prije

Peti element….izuzetan film!!!

2 godine prije

Zanimljivo je to što je posljednjih godina trend o zdravoj prehrani prilično dobio na značaju. Detoksikacije raznih vrsta uz pomoć svega i svačega! Kupuju se sokovnici, blenderi, egzotično voće po astronomskim cijenama…cvjeta promet bio tržištu.
I ona se cjepiš! Apsurd! Par takvih je u mojoj blizini.
Dakle, cjepivo je IN jednako kao i Chia sjemenke! Nema razlike!

Mar Jo
2 godine prije

SVE U SMECE POBACAT

Jadranka S.
2 godine prije

Onda sam ja “teoretičar zavjere” od rođenja, uvijek sam govorila da su tablete i injekcije fuuuj!

Danas je pred kućom zastala mamina poznanica diveći se i hvaleći mamino cvijeće. Raspričala se i o cjepivu i razlogu zbog kojeg se cijepila i da je jedva dočekala da se cijepi i radosno (RADOSNO!) izjavljuje da su ju danas pozvali za drugu dozu, (kao da ju pozivaju na svečanost kao dragog gosta kojeg cijene i kojem bi htjeli uručiti poklon) te da su svi njeni u obitelji cjepljeni i cijela ulica. Dok sam ju slušala i pokušala koju riječ izgoviriti (ni jedna riječ ne dopire), za žaljenjem sam uvidjela da je gospođa u zatvoru uma!
Učvrstila je svoje uvjerenje da postupa ispravno jer joj je cijela obitelj cijepljena i cijela ulica što i naglašava uz razloge da se sada manje boji i da može islobodno putovati!
Strašno!

Krmak
2 godine prije

NOSITE SE SVI VI KOJI RIJECJU, MISLIMA I DJELOM RADITE NA OVOM DEGENERICNOM PASSAPORTE U TRI MAJCINE VAGINE.
NITKO ALI NITKO NE MOZE ZDRAVOM, ZIVOM COVJEKU BRANIT PUTOVAT.
GAMADI

ratm
2 godine prije

Šta je to bilo sporno u mome komentaru L. ? Ma pu… k…. Jel to sporno?

Tabibambi
2 godine prije

U Srbiji petina revakcinisanih nema antitela

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/misterija-trece-doze-u-srbiji-petina-revakcinisanih-nema-antitela-drugima-uskoro/d63y4vp?Ref=fbblic

Procitajte komentare ljudi
Ocito su vakcinam unistili imuni sustav što je govorio Sladoljev i mnogi drugi

Any
2 godine prije

Da toliko povjerenje imaš u njih, stvarno moraš biti glup.

Jomla
2 godine prije

… jedemo govna da bi vama makar pokušali otvoriti oči.
Ovo je toliko tačno…

Scorpiorex
2 godine prije

Jako lose napisan clanak,negative,duple negacije,mozda postigne kontraproduktivan efekt. Informacija mora imati 3 stvari,brzinu,direktnost,jasnocu( 1 godina managmentPR,publicity, positiv manipolacion) . Vjerujem da je dosta ovoga tqcno,ali molim vas ubudyce pridrzite se nekoliko pravila Oglala Anja. Jer ovo je isto kao reklama,Werbung, potpuno. . Nudis svoj proizvod,siguran si da vrijedi,onda upakujga ljepo. Pozdrav

Magi
2 godine prije

Nisam mozak i nesmatram se pametnom ali danas ljudi nevjeruju niti svojim ocuma niti nikome eto dokle smo dosli nemozes cuti mi od koga kako se osjeca a kao vjeruje se tamo nekome ajme meni bas us hrabri zalim ih ali sto cu imam ih i u obitelji nista nemogu moja vakcina je militva pricest i vjer u Boga nebojim se 😇🙏🏻🙏🏻🙏🏻 i ovi koji gobire a nedaju im vise vjerujem njima

Busola
2 godine prije

Mene jedna stvar brine ako je 100% istina još više. Magnetizam cijepljenih , doslovno postoje na tisuće videa gdje cjepljeni bez problema privuku jači magnet prema sebi i drže na tijelu…

Kako to djeluje nemam pojma, ali provjereno i kod nas ljudi koji su cijepljeni stvore magnetizam ne veliki (nisam provjeravao sa jačim magnetima , ružno pitati…) ali magnetizam koji se bez problema osjeti čim privučete magnet na mjesto cijepljenja.

PS. kako vidim kasnije kroz par mjeseci tijelo razvije cjelokupno magnetizam, istina ili ne djeluje malo zastrašujuće…

Stara kuka
2 godine prije

Plan španjolske vlade za budućnost: Bez privatnog vlasništva, samo ugovor na određeno, povećanje imigracije, u mirovinu sa 70 godina

https://tribun.hr/plan-spanjolske-vlade-za-buducnost-bez-privatnog-vlasnistva-samo-ugovor-na-odredeno-povecanje-imigracije-u-mirovinu-sa-70-godina/

2 godine prije zadnji put uredio Stara kuka
Stara kuka
2 godine prije

U četvrtak, 20. svibnja, španjolski je premijer predstavio opsežan plan koji je tijekom godinu dana razvilo stotinu istraživača s više od 40 sveučilišta, nevladinih organizacija i međunarodnih organizacija, a čiji je cilj bio pretvoriti Španjolsku u socijalističku utopiju bez osobne slobode. Socijalistički premijer Pedro Sanchez predstavio je plan od 675 stranica pod naslovom Španjolska 2050, temelje i prijedloge za dugoročnu nacionalnu strategiju, pozivajući na kolektivno razmišljanje o izazovima zemlje nakon pandemije, u pokušaju da predloži vrstu zemlje „kakvom želimo biti za 30 godina“. „Vizija budućnosti mora biti vizija države, a ne vlade. Sadašnjost nas zaokuplja, ali moramo se brinuti i za budućnost“, rekao je premijer. Takozvani projekt Španjolske 2050., „kolektivni odraz“ na budućnost zemlje „u post-COVID svijetu“ u sljedećih 30 godina, naišao je na očekivane kritike. Španjolski list El Mundo zaključio je da prema Sanchezovom planu za 2050. Španjolci više neće posjedovati osobni automobil ili kuću i morat će dijeliti stan. Bit… Čitaj više »

Ingerman
2 godine prije

Muški PMS

ledeno doba
2 godine prije

gledao davno “5. elememt” Luca Bessona u kinu, ali tada (prije 20-ak godina), nisam ni pomišljao na ovo i ovo mi nije upalo u oči… što drži Mila Jovović
Inače se filma sjećam po jako, šarenim, drečavim kostimima… za razliku od drugih znastveno-fantastičnih filmova, u kojima je scenogarafija uvijek ono sivo-plavo tmurna..
Zato što je scenografiju i kostime u filmu radio francuski gej dizajner Jean-Paul Gaultier

ledno doba
2 godine prije

“….Ili ste pak spremni svake godine, u 2-3 navrata primiti opet taj koktel radi zaštite od bolesti koja na globalnom nivou nije niti blizu 1% preminulih i u kojoj su ‘mjere’ napravile neusporedivo više štete nego sama ‘bolest’?..”

nedavno pročitah dobru usporedbu na jednom austrijskom portalu: namjera da se ljude bocka svake godine po nekoliko puta je isto kao i stvoriti od njih teške narkomane, ovisne o heroinskoj igli..teški narkomani na heroinu, moraju se stalno nanovo bockati

Lovrenko Hađina
2 godine prije

☝️NAJGORE TEK DOLAZI, POMOĆU C-PUTOVNICE ŽELE LJUDIMA NAMETNUTI FAŠIZAM⁉️
TO JE HITLER PROBAO 1933.GODINE A ONI SADA TO U DJELO ŽELE PRETVORITI.
VIŠE NA MOM FACEBOOK PROFILU LOVRENKO NEUNIŠTIVI HAĐINA ILI LOLA LIČANIN.

ledno doba
2 godine prije

“..Zanimljivo je što osobno poznajem osobe koje primjerice nakon tek nekoliko sati ili par dana istraživanja prelaze na bio-šampone, bio-dezodoranse, neki čak rade svoje pripravke jer – komercijalni proizvodi sadržavaju teške metale, kancerogene sastojke, štetne sastojke… Paradoks je da iste te ljude ne zanima sastav ovog eksperimenta. Eksperimenta koji, ne da će možda ući kroz njihovu kožu, nego ulazi direkt u njih. Ne zanima ih sastav koji potvrđeno u sebi sadržava teške metale, dijelove ljudskog fetusa i slične..” baš mi ote riječ iz usta.. pa oni “napredni” većinom lijevo-liberalno-globalističko-univerzalističko-kozmičko-ekološko-zeleno-klimatske orjentacije koji inače pažljivo paze na sve sastojke u namirnicama, koji kupuju samo makrobiološku hranu na prirodnij osnovi, koji jedu musli, sjemenje lana, suncokreta, čia sjemenje iz Južne Amerike(najnoviji modni krik), koji se hrane strogo veganski, izbjegavaju čak i jedenje meda (jer je od pčela), koji piju samo mlijeko bez laktoze, ili mlijeko od soje ili badema ili zobi,.. koji jedu… Čitaj više »

Komplicirano
2 godine prije

Baš sam pričao sa suprugom o tome kako sve više oko sebe vidimo onih koji kao “šutke” primaju žig poslušnosti.Pa će nas koji to ne učinimo ,po meni,već na jesen krenuti maltretirati novim ucjenama,npr.ženo šta ćeš kada ti kažu,oprostite ali ne možemo vam isplatiti plaću,niste u evidenciji “sigurnih”?ili meni također?Šta ćemo s djecom?Ja to neću,ne želim i nadam se nekakvom preokretu koji bi barem pružio mogućnost ,tko želi,tko ne želi.Btw.Izrael ukida covid putovnice?!šta je reć?

ledeno doba
2 godine prije

prije 7 godina sa bloga Ratka Martinovića, subliminarne poruke pop zvijezda

među njima i tadašnji album Justina Timberlakea “Experience 2020”

https://blog.vecernji.hr/ratko-martinovic/pogledajte-subliminalne-poruke-koje-su-obiljezile-2013-godinu-3960

654654ewrwe564564565
2 godine prije

…film Songbird (2020)….pripremaju nas za 2024.

2 godine prije zadnji put uredio 654654ewrwe564564565
Krle
2 godine prije

Iz teksta se vidi koliko je autor ponosna i dobra osoba, svakome od srca želi sreću. Pristaje čak i na čudan režim ishrane a opet samo za naše dobro. Javljaju se još neki sa istim prehrambenim navikama ali teško da ih stalno zovu, pišu im iz Njemačke, Austrije, njegovateljice, profesori itd. Jednostavno ne kopaju dovoljno, ali vremenom ko zna koju će razinu dostići. Ljudi moji, čak i te nakupine bjelančevina imaju mozak. Prestanite da brinete za nas. Toliko toga je napisano i rečeno da je i budali jasno da neko laže. Sad je samo pitanje ko je taj. Za pravi zaključak potrebno je više informacija. Kako su one uglavnom nedostupne ili neprepoznatljive u moru dezinformacija preostaje samo logika. Ako je cjepivo otrov, izaziva sterilitet, uništava imuno sustav, ubija trombozama i sl., s obzirom na procijepljenost npr. do kraja 2021., može li neko da mi kaže koliko će približno ostati ljudi… Čitaj više »

Jesey
2 godine prije

Izvrstan clanak. Evala !

Slonica46
2 godine prije

Ima još pametnih ljudi koji misle svojom glavom! Bravo…

Red Dog
2 godine prije

U, hocu jedan.
Primam uredno sve vakcine, ne talasam i inace sam uzorni drug i gradjanin.
Kome/gde se mogu obratiti? 🙂

Max
2 godine prije

Moji su Baku spakovali u bolnicu sad je na rrespiratoru.. Sebe će cijepiti. Ja odoh s vama Logičarima u brda ili za bakom. A oni neka se cjepe. Osim sestričine bolje i ne zaslužuju.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI