fbpx

Prediktivno programiranje (2. dio)

Prediktivno programiranje 2

Covid-19, smrtonosan virus? Sjećate li se iz 1. dijela onoga dokumenta iz 2015. godine s web stranice Britanske vlade u kojem je među „jednostavnim infekcijama“ naveden Covid-19? Znači, ako smo tada obolijevali od tog virusa, u obliku gripe ili prehlade, do sada smo postali imuni, zar ne? Ako su svjetski moćnici toliko duboko i široko umreženi, od vrha piramide prema dolje, preko vlada svih država svijeta do portira u zgradama tih vlada, zar bi oni pustili smrtonosni virus da pobije i one koji za njih rade? Ako je virus nastao negdje između Fort Dereck vojnog laboratorija u Sj. Carolini i laboratorija u Wuhanu (1), on je stvaran, ali nije ubojit. Ako nije ubojit, onda je „pandemija“ paravan.

Ako je pandemija paravan, što joj je cilj? Cjepivo radi spasa čovječanstva? Ne, jer već postoji učinkovita terapija za liječenje virusa. Da na cjepivu zarade milijarde dolara? Da, ali ne primarno, jer oni imaju novac. Upravljati „daljinskim“ cijelim čovječanstvom, pobiti sedam milijardi ljudi? Da, ali ne primarno, jer iza smanjenja i/ili kontrole populacije krije se puno važniji cilj, naša DNK.  Zašto DNK i zašto im se toliko žuri da to brzo sprovedu, o tome u sljedećem tekstu.

A sad krenimo, ne od početka, jer bi nas to vratilo tisućama godina unatrag, već od onog trenutka kad se sa snažnijim razvojem znanosti agenda počela intenzivno razvijati.

Samo godinu dana poslije objave knjige O postanku vrsta Charlesa Darwina, Thomas Henry Huxley – poznat kao „Darwinov buldog“, djed Aldousa Huxleya, autora Vrlog novoga svijeta, romana o društvu uređenom eugenikom i eugeničara, Juliana Huxleya – napisat će svojoj supruzi kako će „do sljedećega petka svi biti uvjereni da su majmuni“. Oxfordski biskup Samuel Wilberforce „tvrdio je da su ljudska svojstva, … slobodna volja i razum, ‘nepomirljivi s idejom sirovog podrijetla onoga koji je stvoren na sliku Boga‘“.  Nešto će kasnije Benjamin Disraeli, ministar financija, postaviti pitanje „Je li čovjek majmun ili anđeo?“(2). Na njegov će govor negativno reagirati svi, i znanstvenici i teolozi, a Huxleyeve će se riječi ostvariti i „majmuni“ će izvojevati pobjedu nad „anđelima“. Tada je bilo potrebno da prođe nekoliko desetljeća da jedna ideja poput teorije evolucije izgradi utvrdu u znanstvenoj zajednici.

Od tada do danas, umjesto Prirode znanost će stvarati evoluciju. Ono za što bi Prirodi trebalo 800 godina, znanost će stvoriti u samo jednoj dekadi (3).

Teoriju će evolucije podržavati i National Geographic, pa će tako ovaj prestižni časopis i na svojim naslovnicama izražavati želje nekih o evolucijskom putu kojim bi se čovječanstvo trebalo kretati. Naslovnica iz kolovoza 2016. godine pod naslovom „DNA Revolution“ (DNK revolucija) (4) prikazuje DNK izgrađenu od različitih bioloških vrsta, promjenu u DNK molekuli, odnosno novu biotehnologiju. Druga naslovnica iz siječnja 2017. godine pod naslovom „Gender Revolution“ (Rodna revolucija) (5) govori o legalizaciji istospolnog braka i novoj biotehnologiji („genski drajvovi“) prema kojoj će istospolni partneri imati sposobnost „rađati“ djecu. Treća naslovnica iz travnja 2017. godine pod naslovom „The Next Human“ (Budući čovjek) (6) prikazuje sliku evolucijskoga razvoja čovjeka, od majmuna, kao prvog u pozadini, preko kosmata hominoida, „karike koja nedostaje“, do suvremena čovjeka, a potom do, u prvome planu istaknuta, biorobota, transhumanističke kombinacije biološkoga čovjeka i informatičke tehnologije.

Onaj tko pogleda video zapis „ Čovek 2 0 – Poziv svetu na buđenje“ (7) uvidjet će koliko poveznice ima između treće naslovnice National Geographica  i prijelaza s „Čovjeka 1.0“ na „Čovjeka 2.0“ o kojem prijelazu govori američka liječnica dr. Carrie Madej, specijalistica interne medicine.  Cjepivo protiv Covid-19 uvodi novu tehnologiju koja će nas promijeniti u vrlo kratkome roku. Jedan od glavnih kandidata za Covid-19 cjepivo tvrtka je simbolična imena – ModeRNA (RNA=RNK), koja još nije proizvela ni jedno cjepivo, a koju je osnovao Derek Rossi, uspješnik u području modificirane RNK i mogućnosti reprogramiranja matične stanice u tijelu. Moderna napreduje brzo i u nevjerojatno kratkome roku, od nekoliko mjeseci, prešla je s eksperimentom iz 1. u 2. i 3. fazu za što je inače potrebno 5-6 godina. Kod skupine s visoko-doznim cjepivima 100% testiranih je imalo neželjene nus-pojave, a kod nisko-doznih cjepiva 80%. Kako to rade? Moderna predlaže da se koristi MIKROIGLIČNA PLATFORMA, koju možete primijeniti i sami. Ideja je nabaviti zavoj koji stavite na ruku,  a kad skinete naljepnicu, vi ste cijepljeni. Taj zavoj sadrži mikroiglice dizajnirane po ugrizu očnjaka zmije viperide ili zmije ljutice, a u njima je hidrogel,  a unutar hidrogela enzim vrlo znakovita imena LUCIFERAZA i cjepivo, što je u biti  modificirana RNK ili DNK, ovisino o proizvođaču. Ideja je da mikroiglice probuše staničnu membranu, a ovaj sintetički dio RNK koji služi za kodiranje dijela virusa, ušao bi u staničnu jezgru. A stanična jezgra nosi staničnu genetsku uputu koja određuje razvoj organizma (8).

Problem je u tome, kaže nadalje dr. Madej, što se koristi proces koji se zove TRANSFEKCIJA, a transfekcija je način na koji stvaramo genetski modificirane organizme. Proizvođači cjepiva dali su izjavu da ovo neće promijeniti našu DNK i naš genom. Ali nameće se pitanje, ako se ovaj proces primjenjuje za genetski modificirane organizme, a znamo kakvo je npr. genetski modificirano povrće, zašto se to isto ne bi moglo dogoditi i čovjeku ? Ako pogledate presudu Vrhovnog suda u Americi o sintetički modificiranoj DNK ili genima, koja ili koji se mogu se patentirati, a patenti imaju vlasnike, znači li to da će Moderna ili Bill i Melinda Gates Fondacija ili američko Mistarstvo obrane, a svi su oni uključeni u patente, biti vlasnicima našeg genoma – pita se dr. Madej. Encim Luciferaza je patentiran. Ime dolazi od bioluminiscentne osobine što znači da može proizvesti svjetlost ili da ima izvor svjetlosti, nalazi se pod kožom i cijepljena osoba ga ne može vidjeti, ali vidi onaj koji kontrolira je li određena osoba cijepljena ili ne. Prethodno spomenuti HIDROGEL je zapravo nanotehnologija, koja ima sposobnost prikupljanja svih podataka iz našega tijela, uključujući emocije i naše aktivnosti, i sve te podatke povezuje s pametnim telefonom. Na video dr. Madej oglasio se Fact Check tvrdeći da informacije iznesene u video NISU znanstveno utemeljene ni činjenične (9).

Ako se prikupljeni podaci povezuju s pametnim telefonom, time postaje razumljivijom izjava Vilija Beroša dana Večernjemu listu 27. srpnja o.g. kojom nas priprema na „scenarij u kojem bi aplikacija mogla postati obavezna za sve“. Ktome, Beroš kaže da je „Hrvatska potpisala jedan … ugovor gdje smo rezervirali oko milijun i pol doza … novog cjepiva“ i dodaje da „novci nisu problem, kada se pojavi novo cjepivo koje je relevantno…“ (10).

O prvom registriranom, ruskome cjepivu Sputnik V, koji kao platformu koristi adenovirusne vektore (11), dala je izjavu Dijana Mayer, epidemiologinje HZJZ, koja kaže da je „sasvim sigurna“ da „Hrvatska neće koristiti rusko cjepivo“ jer „nema znanstvenih dokaza za to cjepivo“ , i „sigurna je“ da svoju kćer „ne bi cijepila tim cjepivom (12). A s kojim bi cjepivom epidemiologinja Mayer cijepila svoju kćer, onim trenutno nepostojećim iz ugovora koji je potpisao Beroš ili onim trenutno nepostojećim iz ugovora koji je potpisala EU?

Ako je „EU potpisala ugovor za isporuku 400 milijuna doza Covid-19 cjepiva sa sintetičkim DNK manipulatorom“(13), ako Hrvatska nikad ne čini ništa suprotno odlukama EU, je li ovih Beroševih rezerviranih milijun i pol doza, trenutno nepostojećeg, budućeg, novog cjepiva, zapravo dijelom onih 400 milijuna  doza cjepiva sa sintetički modificiranom DNK?!

I hoće li nas, kao što je to bio slučaj s lijekom Remdesivir, na nekoj od sljedećih presica, dr. Alemka Markotić izvijestiti o tome kako su u Hrvatsku ušle prve doze cjepiva? Hoće li nas, tom prilikom, dr. Alemka Markotić točno izvijestiti o kakvu se zapravo cjepivu radi?

Taj isti, skupi i neprovjereni lijek Remdesivir, posvuda u eksperimentalnoj fazi (14) od Konga preko Italije do EU i, naravno, Hrvatske, izvojevao je pobjedu nad kombinacijom učinkovita i jeftina, na tržištu već 70 godina prisutna, hidroksiklorokina i hrvatskoga antibiotika, na tržištu prisutna već 40 godina, azitromicina. O tome kakav je zapravo lijek Remdesivir (15), kakve znanstvene studije o njemu postoje, kako je znanstvena zajednica utrla put Remdesiviru uključujući ga u istraživački program Discovery, a izostavljajući hidroksiklorokin i azitromicin kao uspješne u terapiji koju je primjenjivao francuski liječnik dr. Didier Raoult – u brojnim je člancima iscrpno izvješćivao portal logicno.com.

I Američka je udruga liječnika „America’s Frontline Doctors“ jasno ustvrdila da se Covid-19 liječi hidroksiklorokinom u kombinaciji s azitromicinom, kao i to da ljudi ne trebaju nositi maske, nakon čega je Udruga brzinski cenzurirana i skinuta sa svih platformi na webu (16). Također, dalje u tekstu spomenuta Dr. Mikovitz potvrđuje ovu informaciju u intervjuu danom Mikkiju Willisu, izjavivši da je u anketi u kojoj je sudjelovalo 2.300 liječnika iz 30 različitih zemalja hidroksiklorokin rangiran kao najučinkovitiji lijek za liječenje virusa. Američko medicinsko udruženje AMA reagiralo je na ovo izjavom da će liječnici koji u liječenju budu primjenjivali hidroksiklorokin izgubiti svoje licencije.

Dr. Judy Mikovitz, autorica knjige „Plague of Corruption“ („Kuga korupcije“), s doktoratom iz područja liječenja HIVa, na vrhuncu svoje karijere objavljuje moćni članak časopisu „Science“ koji je tada priličito uzdrmao znanstvenu zajednicu, jer je otkrio da uobičajena uporaba ljudskih i životinjskih fetalnih tkiva oslobađa razarajuće kronične bolesti. Objava istine uništava joj život, karijeru i ime. Biva uhićena i zatvorena bez dokaza, optužbi i mogućnosti da koristi odvjetnika i 97 svjedoka kojih bi izjave mogle uzrokovati da dr. Anthony Fauci i Ian Lipkin izgube svoje vrlo visoke pozicije u zdravstvu. Na pitanje novinara zašto se ponovo izlaže opasnosti govoreći javno, dr. Mikovitz odgovara, ako ih sad ne zaustavimo, onda možemo zaboraviti i našu slobodu i čovječanstvo. Zločin je također, kaže dalje dr. Mikovitz, dopustiti nekome poput Billa Gatesa, s mijardama dolara, za kojega nitko nikad nije glasao, koji nema nikakvu medicinsku pozadinu i niti jednu ekspertizu, da nam kaže da će se normalnost  vratiti među nas kad čovječanstvo bude masovno cijepljeno. Ljudi poput Billa Gatesa, kaže dr. Mikovitz, zaradit će mijune dolara i ubiti milijune ljudi (17).

Cjepivo je imuno terapija, kao što je to interferon alfa imuno terapija (18),  a Dr. Sladoljev kaže da je „lijek za koronavirus interferon koji je Imunološki zavod prestao proizvoditi 2004. (19). Na ovu će izjavu, naravno, opet reagirati Faktograf izjavljujući da „za tvrdnje Srećka Sladoljeva nema trenutno nikakvih dokaza“ (20). Nadalje, dr. Mikovitz kaže da „sada ne postoji ni jedno učinkovito cjepivo za bilo koji RNK virus“ (21), a dr. Sladoljev na svom FB profilu od 10. kolovoza 2020. godine, kaže da se „Paklenih planova s konstruiranjem smrtonosnih virusa ne trebamo bojati. Ali bojati se moramo novih cjepiva. Posebno invazivnih RNK cjepiva“.

I nakraju još nešto, „Izrael će uskoro proizvesti ORALNO cjepivo protiv koronavirusa. Želi za sebe SIGURNO cjepivo, onakvo kakva jedino trebamo“, kaže dr. Sladoljev. Znači, ni igla, ni mikroigla, ni luciferaza, niti nanotehnologija… (22).

(nastavlja se…)

 1. Croativ, Kako je dr. Fauci prevario znanstvenu zajednicu i cijelu Ameriku, intervju s dr. Judy Mikovitz
 2. Michael Cremo, Ljudska devolucija, Vedska alternativa Darwinovoj teoriji, Zagreb, Stari grad, str. 31-32
 3. Croativ, Kako je dr. Fauci prevario znanstvenu zajednicu i cijelu Ameriku, intervju s dr. Judy Mikovitz
 4. dr. Tomislav Terzin, Prijetnja novih biotehnologija, YT Dobar dan, 16:43
 5. dr. Tomislav Terzin, Prijetnja novih biotehnologija, YT Dobar dan, 18:33
 6. dr. Tomislav Terzin, Prijetnja novih biotehnologija, YT Dobar dan, 21:41
 7. Čovek 2 0 – Poziv svetu na buđenje, YT Vivid Light 888
 8. hr.wikipedia.org/wiki/Stanična_jezgra
 9. Fach Check: Video „Urgent Information on Covid Vacc!ne“ By Dr. Carrie Madej is NOT All Science-Based Or Factual
 10. Teleskop, Tajio informaciju dva dana: Beroš rezervirao čak milijun i pol doza cjepiva protiv koronavirusa
 11. Logicno, Rusko cjepivo – Zabranjena istina koju nitko ne želi objaviti
 12. Narod, Epidemiologinja HZJZ-a Dijana Mayer: Hrvatska, gotovo sam sigurna, neće koristiti rusko cjepivo
 13.  2012-transfromacija svijesti, EU potpisala ugovor za isporuku 400 milijuna doza Covid-19 cjepiva sa sintetičkim DNK manipulatorom
 14. Narod, Što znači da će Hrvatska ući u kliničku studiju za novi lijek u liječenju koronavirusa?
 15. Logicno, Što prešućuju Alemka Markotić i mainstream mediji o lijeku Remdesivir?
 16. Croativ, Ultimativna bitka za kontrolu weba, Unatoč tome što ih je Trump više puta  retwitao, viralni video AFD-a više puta izbrisan s mreže…
 17. Croativ, Kako je dr. Fauci prevario znanstvenu zajednicu i cijelu Ameriku, intervju s dr. Judy Mikovitz
 18. Paraf, Dr. Sladoljev: Lijek za koronavirus je interferon koji je Imunološki zavod prestao proizvoditi 2004.
 19. Faktograf, Srećko Sladoljev ne govori istinu …
 20. Croativ, Kako je dr. Fauci prevario znanstvenu zajednicu i cijelu Ameriku, intervju s dr. Judy Mikovitz
 21. Maxportal, Drugačiji pogled na koronavirus: Poznati imunolog dr. Srećko Sladoljev otkriva krajnji cilj ‘korona ludila’
4.8 67
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
233 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije

Praksa na dijelu,znači zločin.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

Nista vi ne brinite sve dok ne pocnu streljati ko dezertere one vojnike koji budu odbili pucati na civile koji ne nose maske i ne pridrzavaju se mjera…

Eto i mene
Gost
Eto i mene
1 mjesec prije

A sto ne nosis masku onda stalno? Gripe i upale pluca uvijek bilo do sad…. Tko zna koliko si bakica ubio kroz protekle godine svojim neodgovornim ponasanjem…

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije

Gdje se ti nalaziš?

U prolazu
Gost
U prolazu
1 mjesec prije

Prodajem stakleno zvono, sa bocom kisika…

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Kupujem blindirano višeslojno stakleno zvono, sa bocom kisika, cijena nebitna, hitno! Ponude na broj..

Coca Corona
Gost
Coca Corona
1 mjesec prije

Prodajem bocu sa zvonom,stakleni kisik gratis:)

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Ima li popusta na količinu?

Heinrich
Gost
Heinrich
1 mjesec prije

Generalno tekst je dobar, ono što je bitno i što govori puno toga ću sada citirati:
“I nakraju još nešto, „Izrael će uskoro proizvesti ORALNO cjepivo protiv koronavirusa. Želi za sebe SIGURNO cjepivo, onakvo kakva jedino trebamo“, kaže dr. Sladoljev. Znači, ni igla, ni mikroigla, ni luciferaza, niti nanotehnologija”.
E sada ako znate čitati između redaka onda vam je iz ovog teksta puno toga jasno, kao npr. tko je sve orkestrirao, tko stoji iza svega. A vi sada razmišljajte.

ijdfnviuert8gureuvne
Gost
ijdfnviuert8gureuvne
1 mjesec prije

Nemaju čime da razmišljaju oni kojima upravlja tamin program.

Daba
Gost
Daba
1 mjesec prije

Vaaauuuu
🙂
Tablete su sigurne? ???
🙂
Za one koji se boje igle
Znaci
Izmislimo umjesto cjepiva tablete I sva paranoja nestaje? ???
🙂

Eto i mene
Gost
Eto i mene
1 mjesec prije

Nisu tablete nego kapi, kod nas se tako davao polio, na kocki secera. Sastav je nesto sigurniji, ali primjena je pogotovo sigurnija jer tako cjepivo prolazi kroz probavni sustav koji moze neutralizirati dio stetnih tvari…
Ne kazem da je to nuzno dobro, samo ispravljam…

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

kap po kap, kiša sprema se

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

Pljusak pa poplava! 😉

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

Čitaj strip *Komadant Mark* i pronađi se u liku *žalosna sova* 🙂

Heinrich
Gost
Heinrich
1 mjesec prije

Evo opet ovaj chifutarski trol Daba, je li te plaća faktograf ili soroš dirketno ili si član lgbt i ostale bolesne udruge. Idi smrade u chifutilandiju pa tamo kenjaj kao kengur kako se više nisi zgadio sam sebi vidiš da imaš samo minuse ljudi su te pročitali. Takvi kao ti su problem ove države a Bogami trebaš biti i rješenje i to konačno, da se jednom za svagda oslobodimo ološa kao ti koji služe vanjskim gospodarima, koliko si šekela dobio ovaj mjesec za trolanje smared chifutarski?

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

⭐⭐⭐⭐⭐👍

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Nema se o čemu razmišljati, sve je kristalno jasno.

Audax
Gost
Audax
1 mjesec prije

Nehotice si definirala mentalni sklop većine na ovom portalu.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Šta želiš s time reči? U kontekstu tvog razmišljanja….

CIA
Gost
CIA
1 mjesec prije

Sta nije bil gejts otrova pustu dicu u africi s oralnim cjepivom

Heinrich
Gost
Heinrich
1 mjesec prije

nije bilo oralno već igla imaš slike

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

Sipat ce ga u gradsku vodu…

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Bunari će opet dobiti na vrijednosti

Audax
Gost
Audax
1 mjesec prije

Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je u Općoj skupštini UN-a da treba osnažiti Svjetsku zdravstvenu organizaciju (WHO) kako bi koordinirala globalni odgovor na pandemiju koronavirusa i predložio je konferenciju na visokoj razini o suradnji u razvoju cjepiva. A vi sada razmišljajte.

Istrazuj
Gost
Istrazuj
1 mjesec prije

Haha….
Stvarno zanimljivo.
Cak je ponudio ruski sputnik V – badava za svakog u (zlocinackom) UN 😉

https://www.rt.com/russia/501417-putin-free-sputnik-vaccine-un/

Sta se iza brda valja 😉
Hoce li Rusija dobiti “drugi val” lazne pLandemije?

Patriot
Gost
Patriot
1 mjesec prije

Odličan osvrt, bravo!

puki
Gost
puki
1 mjesec prije

 Bavarska je prva njemacka pokrajina u kojoj se uvodi obaveza nosenja maski na ulicama!
Odnosno najprije glavni grad Muenchen.- to javlja Bild Zeitung danas.
 I kaze, njemacka vojska Bundeswehr, treba pomoci policiji u Muenchenu, da se silom natjera ljude da nose maske…

Dakle, pocelo, je pocelo… diktatura se sve vize steze..

– Nakon dijelova Australije i dijelova Francuske, sada zmijolika kabala je ocito naredila , da se to sprovodi i u Njemackoj. Bavarska odnosno Muenchen trebajui biti pokusni kunic.. da se vidi kako ce ovcice biti poslusne,– pa ce se onda vjerojatno prosiriti i na druge pokrajine..
Nije slucajno, sto je zapocelo u Bavarskoj–jer bavarski premjer Markus Soeder, pokazao se vec u ozujku i travnju kao najzesci i najstrozi kabalin placenik..koji je u Bavarskoj uvodio najstroze mjere zakljucavanaja..Ova odvratna ljiga, koja je prije 2 godine mahala s krizem u ruci i glumila velikog krscanina, pokazala je svoje pravo lice.. Soeder laze a da ne trepne okom, vec prije mjesec dana srao je da je poceo 2. val, a sada sere da brojevi infekcija rastu i da se nosenjem maski, mora spreciti da bolnice navodno ne budu opterecene. Iako bas u Njemackoj one nikada nisu bile opterecen, i zjapile su prazne, jos u ozujku, kada je tzv. korona bila na vrhuncu, iako Njemacka trenutno ima samo oko 270 oboljelih koji se lijece u bolnicama, a mrtvih skoro da i nema…

Kabalisti su vec poceli sa pripremom insceniranja 2. vala, njihovi zmijoliki mozgovi puni crvi i larvi, su toliko pohotni, nestrpljivi, ne mogu cekati dolazak hladnih dana i vala gripe, vec su naredili inscenitranje odmah… Stvara se titpicna panika… Jedan mali grad u Bavarskoj, vec je prvi grad, koji je opet pozatvarao sve skole, a to ce uciniti i grad Hamm u pokrajini Sjeverna Rajna-Vestfalija.. Kofol sve zog rastucih “brojeva zarazenih”.. Naravno je je testiranje drasticno poviseno…

Kladim se u ovo: nakon uvodjenja obaveza mski u Muenchenu i drugim mjestima– javiti ce se “strucnjaci” i “znatsvenici”, sa znastvenom studijom- koji ce kazati– cjelodnevni nosenje maski pomaze da se smanji broj infekcija– i onda ce slijediti i druge pokrajine i gradovi,..
 a vrlo je vjerojatno da to uskoro uvedu i nase prdez drzavice ovdje u regiji

Daba
Gost
Daba
1 mjesec prije

Lupetas! !!!
Iz Münchena je sve krenulo u Njemackoj…
Nije ni cudno da su burno reagirali

Pingvin
Gost
Pingvin
1 mjesec prije

Kad je krenulo iz Munchena? Prije jedno 80- ak godina. Na to mislis, ako imas sa cime?

Heinrich
Gost
Heinrich
1 mjesec prije

daba nestani sa ovog portala nađi neki drugi recimo jeruzalem post ili barmicva post pa tamo kenjaj

Eto i mene
Gost
Eto i mene
1 mjesec prije

Tako je zamisljeno, ali unatoc velikom trudu koji je ulozen u propagandu maski, brojevi im vec ne idu u prilog. I to brojevi dobiveni vlastitim nepouzdanim testovima… Vec je danas u jutarnjem osvanuo clanak koji postavlja pitanje mogucnosti povecanog broja infekcija upravo maskama, a kao dokaz navodi spanjolsku, konkretnije madrid, gdje su maske vec 2 mjeseca obavezne na otvorenom, a zarazenih je sve vise… Tako da ce strucnjaci morati biti jako mastoviti u osmisljavanju studija ako misle opravdati maske na otvorenom…

CIA
Gost
CIA
1 mjesec prije

Pa kakva masta. Prdez je u glavam umjesto mozga. treba tri puta rec dolzi komet pijte svoju mokracu i jedite govna ponasajte se odgovorno jer svi smo nastali od kumpira. I svi ce poslust jer je to djikica znanstveno potvrdio

bumbar
Gost
bumbar
1 mjesec prije

I Španjolska drži korak: “Madridske vlasti zatražile su u ponedjeljak pomoć VOJSKE u suzbijanju koronavirusa, samo nekoliko sati nakon što su ograničile kretanje za 855.000 stanovnika u najpogođenijim dijelovima grada”
Pitanje dana je kada će Plenki-mun i svoje ovce utjerati u tor. Baš me zanima kako će naša pobjednička vojska hrvatskim građanima sada uskraćivati slobodu nakon što ih je prije 30 godina oslobađala.

Pingvin
Gost
Pingvin
1 mjesec prije

Jednostavno. Prije 30 godina je to bila vojska, sad su to placenici, pardon profesionalci. Treba ti objasnjavati sta su placenici?

Papi
Gost
Papi
1 mjesec prije

Vezano za minhen, od cetvrtka vridi za jedan trg, pazar I ulicu u centru, malo po malo, navodno samo tjedan dana, svaki dan tuzno ponavljam heh nije to nista bit ce I gore.
Jesi zna da soderova zena ima biznis Sa maskama..
A sta se njega tice taman kad odradi sta mu je naredeno okrenit ce kopita kako mi se cini.
Odi na YouTube udri printscreen na video od jucer I prije 9 miseci I usporedi facu, lik je gotov.
Negdi si spomenia Spiegel, to govno ovde niko ne cita

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

Kad sam o ovome pisao, ljudi su bili toliko uplaseni i ljuti da su mi govorili kako sirim pesimizam.
Milione minusa sam dobivao…
Nije mi drago sto sam ovo najavio, bilo bi mi draze da ste se organizirali i poceli s otporom al jbga…

puki
Gost
puki
1 mjesec prije

@stara kuka
, da ti odgovorim na repliku od prije 2 dana

citat iz tvog posta:

“A to što je jedan od glavnih ruskih operativaca za cjepivo židov ne mora puno značiti. Židovi već jako dugo zauzimaju vrlo istaknuta mjesta u ruskom društvu i možeš ih, iako imaju relativno mali udio u stanovništvu, naći na mnogim istaknutim pozicijama moći. Tako je već dugo, a još će prilično dugo i ostati. Njih se nije tako lako riješiti. Bar ne mirnim putem.

Van der Layen je samo obična lutka na koncu koja je praktično slučajno, kao nekakvo kompromisno rješenje upala na to mjesto i koja ne smije ni mengu dobiti da ne pita za dozvolu svoje lutkare. Ona i njene izjave i svi njoj slični pajaci nisu nimalo relevantni ni za što.

Puno će toga biti jasnije o planovima kabale poslije američkih izbora. Ipak je rušenje Trumpa glavni kratkoročni cilj pokretanja cijelog “projekta” i ovisno o ishodu mnoge stvari će postati jasnije. Na jedan ili drugi način.”
—–
kao prvo; ovo o židovima, – pa u tome i jeste, “vic”, ironično rečeno– malo ih je, ali zauzimaju istaknute pozicije u Rusiji… U SAD-u da i ne govoriš, 2% ih je, ali je SAD faktički u njihovom vlasništvu.. i to nije tek tako ispaljena tvrdnja, već činjenica: financije (FED i Wall Street) su u njihovim rukama, ekonomija također, a onaj tko kontrolira novac, kontrolira i vladu. ( to je još rekao Mayer Amaschel Rostchild, krajem 18. stoljeća, osnivač dinastije Rotšild). Mediji su u njihovim rukama i Hollywood, koji su oni i stvorili, i ostala cijela industrija zabave je u njihovim rukama… kabala lukavo huška crnce i hispanike na bijelce, i preko svojih medija im palamudi ono o zločestom rasističklom bijelcu,– i tako skreće pažnju, da ustvari cio-kabala vlada, a ne “bijelci”, a da crnci i hispanici (zajedno čine skoro 40% stanovištva SAD-a) imaj pun kurac, u dva ne može stati.. kabala se pravi njihov zaštitnik protiv “zlih bijelaca”, ali naravno ne da im ništa…

kao drugo: znam da je v. d. Leyen, lutka, — ali pouzdana, jer inače, ne bi je pozivali 3 puta uzastopce na skup Bilderbergovaca i ne bi je postavili za predsjednicu EK-a, iako ona uopće nije bila kandidat na zadnjim izborima za EU parlament. Kandidati za šefa EK-a bili su Manfred Weber za kvazi-konzervativce i košer demokršćane , a Frans Timmernans za košer socijaldemokrate. Ustvari oba su bili kandidati klabale, isti vrag, drugo pakovanje, ali zbog protivljenja država Višegradske skupine, Sorosev potrčko, Timmermans, nije mogao postati šef EK-a, a zbog protivljenja Macrona, bezlični Soederov potrčko (član CSU-a), Weber, također nije mogao postati. Također i zato, što mu se suprostvaila Mađarska, jer je Weber, kao predsjednik europskih košer pučana i demokršćana EPP-a, zabio nož u leđa u Mađarskoj, kada u se on i ostali zastupnici bavarskog CSU-a, prije 3 godine u EU parlamentu izjasnili za mjere sankcije protiv Mađarske i Orbana.
Zato je kabala iz šešira naprosto izvukla Ursulicu, pouzdanu Merkeličinu desnu ruku i osobnu prijateljicu, koja je u 3 od ukupno 4 mandata Merkeličine vlade bila na 3 različita ministarsak položaja (za obitelj, za rad i za obranu)– Kao ministrica za obitelj, 2007. zataškala je pedofilski skandal, kada je izišlo na vidjelo da su u pojedinim dječijim vrtićima u NJemačkoj, bile u upotrebi brošure, pririučnici za roditelje u kojima se faktički promicala pedofilija i incest… U brošurama pod naslovom “Tijelo, ljubav, igre liječnika”, izmneđu ostaloga, po Kinseyu, se preporučavača masturbacija male djece i da očevi trebaju dirati i simulirati spolovila svojih malih kćerkica… Takve kriminalne gadosti, i nitko nije odgovarao za to, brošure su samo povučene iz upotrebe u vrtićima, ali nisu čak ni zabranjene ni uništene.

slažem se sa nekim kolegama, koji su ti već repricirali- da ti sve to pokušavaš objasniti na racionalan način. I ja uvijek pokušavam razmišljati i objašnjavati sve racionalno i logično… I baš zato, kada razmišljam stalno o tome, kako je moguće da je kabal zaključala cijeli svijet, kako je moguće da su naredili 193 državama da maltretiraju vlastito stanovništvo i da ga pripreme za klanje… dolazim samo do jednmog logičkog objašnjenja. Koje možda nije racionalno ( u smislu da mi pod racionalno podrazumijevamo, samo ono što je ajmo reći vidljivo očima i normalno, ovozemaljsko…), ali naprosto nema drugog objašnjenja. A to je, odgovor na moje vlastito pitanje, dakle, kako je to mogiuće je, da kabala oni koji vuku konce, doista imaju nele sotonske/satanističke snage, neku crnu magiju, neku nadljudsku moć,– pa ih svi moraju slušati… dakle, nije bez veze, to što Icke govori godinama, a kod nas je i Mišak nešto govorio o tome.
Pri tomu sam ja kao osoba jako racionalan i trezven čovjek,– i baš nikad nisam bio sklon vjerovanjima u nekakve okultne stvari, demone i slično.. Naprotiv, ranije , prije 5-6 godina, dok je portal dnevno još bio desni i nezavisni, imali su rubriku Planet X, u kojoj su objavljivali i dobre stvari o kabali, Rokefeleru, Sorosu itd.. ali katkada su lupali o navodnim sotonističkim porukama i simbolima, u nekim pjesmama ili filmovima i slično.. Pa su čak tvrdili da se skrivene poruke kriju i u nekim bezazlenim crtićima. Takve stvari su mi tada bile smiješne… ali sada mislima da tu ima nečega… da ne možemo sve, pogotovo ovo što se sada događa, objasniti na racionalan način… Jer ovo je toliko gigantska, toliko divovska stvar– da iza toga moraju biti nekakve okultne i sotonske snage..

Jer, bez obzira na sve; novac, potplaćeni i korunmpirani političari, medijsko pranje mozga, itd.. ipak to ne može objasniti, kako je moguće da 193 države manje, više pokorno sudjeluju u ovoj prevari. Pa čak i one za koje mislimo da su nezavisne. Čak i Iran. Dakle, zašto Iran, prihvata “plandemiju”, -iako zna da su svi podatci i vijesti o plandenmiji došli iz tabora “neprijatelja”: SAD-a, odnosno SZO-a, Gatesa i kompanije. Inače Iran znamo to, nikada ništa ne vjeruje onome što dolazi iz SAD-a, i po logici stvari i sada Iran ne bo trebao vjerovati, onome što kažu de fakto američki SZO, Gates, Sveučilište John Hopkins i kompanija…- ali ipak vjeruje i ne samo to već i sluša. Dakle i Iran je ovdje poslušan. Iako, oni isti zapadni kabalini mediji, koji su zadnjih godina inače stalno napadali Iran da je teroristička država,– ti isti mediji sada najviše šire laži o koroni… Dakle, samo to, bi za Iran trebalo biti dovoljno, da posumnja u sve, ali ne.. I Iran pokorno sluša i sudjeluje u toj farsi… I gle to, kako to da Iran spada navodno u one države, koje imaju najviše problema sa koronom (puno zaraženih i mrtvih), ali susjedni Afganistan (potpuno razjebana država) i Pakistan (koji ima dva i pol puta više stanovnika od Irana i 3 puta je siromašniji), nemaju tolikih problema sa koronom..

Mucke
Gost
Mucke
1 mjesec prije

Odgovor na postavljena pitanja imas u dokumentarcu “Plandemic -Indoctornation ” kao i u intervjuu Rose-Martin na LRL .
Ako se slozis sa misljenjem C.Martina da je virus proizvod americko-kineske suradnje na relaciji Ft.Detrick-Wuhan i da je namjerno pusten na 5 lokacija u svijetu kao biolosko oruzje ,onda je ponasanje vecine drzava ,pa i Irana,razumljivo.
Zasto je virus,za sada,toliko bezopasan da mjere koje uvode vlasti sirom svijeta a koje nemaju nikakve veze sa stvarnosti na terenu i izazivaju zgrazanje kod normalnih ljudi je pitanje na koje bi rado cuo odgovor.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije

Vec sam to detaljnije objasnio (po meni), ali ukratko. Napravili su dvije vrste. Jedna manje virulentna sa jacim simptomima za kinesko trziste ili tamo gdje ima veci broj Kineza kao populacije i druga virulentna sa slabijim simptomima. Moguce da se ta dva soja ” sudarili” i rekombinirali pa ispala secerna vodica koju sad moraju umjetno odrzavati. Druga stvar da su se preracunali glede imuniteta opce populacije. Izgleda da nas nisu dovoljno zatrovali i disbalansirali imuni sistem. Na Fes Tv kod Gorana sam nabasao na video koji govori o eksperimentu Rosenau napravljen 1919 godine. Pravo je cudo da se o tome nista ne zna. Uglavnom pokusalo se 100 dragovoljaca/dobrovoljaca vojnika potpuno zdravih zaraziti s virusom spanjolske groznice koja je potamanila 50 miliona ljudi. Probali su sve zivo i nitko nije bio zarazen. Islo se cak dotle da se od bolesnika u najtezem stadiju uzimala krv i intravenozno davala dragovoljcima. Nitko nije obolio. Onda su mislili da neka bakterija mozda slabi virus pa su ponovno vadili krv oboljelima i filtrirali cisti virus. Ogromnu kolicinu cistog virusa su primjenili intravenozno direkt u krvotok dragovoljaca i opet nitko nije obolio. Stvarno pokus da se covjek duboko zamisli nije li ta virologija samo jos jedan unosan biznis. Dakle poanta tog pokusa je ako ste apsolutno zdravi imuni sistem sve rjesava. S ovom izmjenom naseg dnk se otvara pandorina kutija jer nas imuni sustav kad detektira stranu dnk u stanici napast ce vlastiti organizam. Također je lako moguce da nakon cijepljenja dobijete obavijest kao seljaci od Monsanta : Nasa patentna tehnologija se nalazi u vama. Platite!!! Tako je Monsanto zatro autohtono sjeme soje u SAD. Dakle omaklo im se, ali imaju rezervnu kartu “Medical Martial law”. Medicinski terorizam. Temeljem samo sumnje da ste necim ” zarazeni” gubite sva prava. Sve me to jako podsjeca na inkviziciju. Formiranje nwo je u tijeku. Ako je u svim drzavama isto stanje isti zakon isti postupci onda je to jedna drzava sto je i krajnji cilj. Robovlasnicka drzava bez mogucnosti robova da se oslobode. Lp.

max
Gost
max
1 mjesec prije

To su kolonije a ne drzave

Traže se Domaća Jaja
Gost
Traže se Domaća Jaja
1 mjesec prije

A vi ste ono sada u NJemačkoj?

Sam
Gost
Sam
1 mjesec prije

Dotaknuvsi se u jednom trenutku crne magije i na taj nacin kontrole citavog covjecansta,otkinuo si onaj mali vrsak ledenog brijega ispod kojeg se nalazi upravo ono na sto aludiras….. SIHR,MAGIJA,VRACARSTVO u najstrasnijem obliku.
Dugo se omisljam da li da nesto napisem o tome i evo me ti nehotice natjera na to.
Naravno,neki ce opet reci vjera,religija,nije ovo portal religijski itd.
Ali upravo u vjeskim izvorima koje nesumnjivo podrzava historija nalazi se odgovor na ovo pitanje.
Moramo se vratiti do Abrahama/Ibrahima,oca monoteizma i njegova dva sina Ajzaka/Ishaka i Ismaila/Jismaela.
Od Ishaka/Ajzaka vode porijeklo Jevreji a od Jismaela/Ismaila arapi.
Dakle,semitski narodi.
Od Ajzaka porijeklo vodi Jakob ili Jakub koji je imao 12 sinova od dvije zene,a od njih 12 je upravo i 12 plemena Jevrejskog naroda(otud i ona prica o 13tom plemenu tj hazarskom koje nije uopce semitskog porijekla).
Sve Bozije Objave od Talmuda,Starog i Novog zavjeta,kao i Kur’ana govore da su Jevreji svojevremeno bili Odabrani Boziji narod.
Narod kome je Uzviseni Gospodar slao najvise Svojih poslanika,najvise blagodati i najveca cuda tim poslanicima kako bi ljudina taj nacin lakse povjerovali u Uzvisenog Boga.
Ko zna i ko je makar malo citao Bibliju ili Kur’an naci ce mnogo toga o tom narodu i njegovoj historiji.
Od toga da je David pobijedio Golijata Bozijom voljom,Solomon je imao vlast kakvu niko prije njega i poslije njega nije i nece imati,potop faraonove vojske i pomoc Mojsiju pri prolasku kroz more,zatim Uzviseni Bog im je dao oblak koji im je pravio hlad dok su lutali pustinjom kao i njukusniju hranu sa Nebesa prepelice i manu tj tartufe.
Ali sta je bio njihov osnovni problem?!
Oholost i obijest cinjenicom da su odabrani Boziji narod.
Svako malo bi pravili probleme i okretali se protiv Boga i Bozijih poslanika gdje su neke prognali a neke ubijali cak.
Redovno su krsili obecanja data Uzvisenom Bogu i nakon opomena i kazni se kajali i opet bili pomilovani.
I tako kroz dugo vremena cinili su zlo i nered dok se Bog Uzviseni nije konacno rasrdio na njih i prokleo ih do Sudnjeg Dana i odredio da ce im svako nekog vremena slati odredjene narode i ljude koji ce ih kaznjavati i muciti.
(Znamo da su bili odvedeni zbog grijeha i nereda koji su pravili u Babilon kao obicno roblje i ponizeni kao malo ko do tada,faraon im je ubijao musku djecu a u zivotu ostavljao zensku,vise puta su im ruseni hramovi bivali protjerani na sve strane svijeta itd)
Sustina price je Boziji poslanik/prorok SOLOMON.
Njemu je Uzviseni dao vlast kakvu nikome drugom nije.
Pokorio mu je vjetar i dao da pomocu njega prelazi za jednu noc svojim ladjama koliko bi normalno za mjesec dana presao,dao mu je da razumije govor zivotinja,dao mu je i pokorio kraljicu od Sabe(gledali ste vjerovatno film),dao mu je pravednost i mudrost dok je presudjivao sporove medju ljudima i nije nikako grijesio itd itd.

A sada ono najvaznije…. dao je Uzviseni Bog Solomonu vlast i kontrolu nad sejtanima i dzinima tj demonima koji su radili sta god bi im zapovijedio.
Posto su mnogo jaci i mocniji od ljudi,otuda jos uvijek vidimo razne gradjevine i objekte za koje nauka ne zna kako ih je tadasnji covjek mogao uopce napraviti.
Covjek nije ni mogao ali su to mogli ti sejtani tj dzini ili demoni.
Svu tu mudrost koju je dobijao Bozijom Objavom je zapisivao i ostavljao ispod svoga prijestolja zakljucano.
I onda nakon njegove smrti,nakon sto su ti demoni shvatili da nema vise Solomona da ih kontrolise, odaju tajnu ucenim ljudima iz Jevrejskog naroda gdje se nalaze ti drevni spisi koji su do u detalje objasnjavali kako kontrolisati te sejtane i demone i kako ih upotrebljavati za svoje namjere.
Kako sam vec rekao zbog pokvarenosti mnogih u tom narodu,dobijanjem tih tajni o kontroli demona i sejtana,oni pocinju s onim sto rade do dana danasnjeg.
Crna magija ili Sihr tj upotreba tih, za nas nevidljivih bica u ostvarivanju svojih zlih zamisli.
Na taj nacin su dosli u posjed svog bogatstva ovog svijeta kao i kontrole kako ti rece 193 drzave i vlade svijeta.
Ovo je istinito i jedino objasnjenje za sve ovo sto se desava i ne postoji drugo.
Znam da neki nece ovo vjerovati ali zato kazemo da postoje Vjernici i Nevjernici.
Za neke je ovo cista fantazija a ja kazem ako je fantazija to sto nam se dogadja i sto tek (mnogo strasnije) slijedi onda je sve ovo fantazija.
A svi mi ovu fantaziju osjecamo evo vec 7-8 mjeseci.
Sa tendencijom da ona postane jos fantasticnija.
Da Puki,Magija ili Sihr i to ona najgore vrste za koju covjek jos nije ni cuo niti je svu vidio.
A tek ce je biti.

Eto i mene
Gost
Eto i mene
1 mjesec prije

Sam, mislim da si na jako dobrom tragu, ali ti po meni nesto fali. Ja sam odgajana u katolickom duhu, citala bibliju i svasta, ali tek kad sam tu knjigu odbacila kao “istinu” pocela sam shvacati neke stvari i tek onda su neki podaci iz biblije i ostale literature pocele sjedati na svoje mjesto. Po meni, a to ne mora znaciti da je istina, sam taj bog, el iz biblije nije bas neki dobar lik. Mislim da ti je mozda to ipak u podsvjesti, iako svjesno ne vjerujes, ali kad si vec napisao da je solomon gospodario sejtanima… Znaci, njemu je dano da gospodari zlim silama i on je to radio “dobro”, ali ne znamo drugu stranu price, vjerojatno su postojali neki solomonovi suvremenici koji bi rekli da je bio zao, a radio za svoju korist (mozda kao danasnji filantropi)… A kasnije njegovi nasljednici nisu znali niti izbliza gospodariti sejtanima kao on pa se zagovnalo. U bibliji ima mnogo opisa okrutnosti boga, ali i opisa favoriziranja nekog naroda na stetu svih ostalih. Ako je pravi bog stvorio zemlju i sve na njoj, zasto voli samo jednu rasu, a ostale ne? Meni se cini da je u bibliji zapravo nametnuto covjekovo udaljavanje od izvora i dobroga, a serviran je el kao bog (koji u stvari to izgleda nije) i kroz cijeli stari zavjet se promoviraju neke zle sile, zrtvovanje, krv, brutalnost da bi se nama ostalima to priblizilo kao nesto dobro, a zidove prikazalo kao njegovu djecu (sto mozda stvarno i jesu, tj oni bi mogli biti potomci tog nekog bica, dok mi ostali to nismo). Ne znam sa sigurnoscu reci tko je el, mozda je kakav vanzemaljac reptil, mozda pripadnik nekolicine prezivjelih iz prethodne propale civilizacije,karika koja nedostaje, ali ne vidim ga kao boga. Bog smo svi mi. Energija koja je u nama,pozitivna vibracija i ljubav…
Nemoj se molim te uvrijediti, znam da ti je vjera vazna, ali mislim da si jak u svojoj vjeti pa da te ovakvo misljenje nece pokolebati, mozda samo potaknuti da stvari pogledas i iz drugog kuta, koje bi isto moglo biti moguce. Jer u konacnici, svi mi mozemo nesto vjerovati, ali nitko od nas ne zna puno…

Sam
Gost
Sam
1 mjesec prije

Zahvaljujem na podrsci i razumijevanju i zbog takvih stvari sam ovdje na Logicno.
Ljudi razmisljaju svojom glavom,analiziraju,razmjenjuju misljenje itd.
Napisao ovo gore iz prostog razloga sto je Puki prvi pomenuo tu stvar i sto mimo nje nema racionalnog objasnjenja za sve sto se dogadja od postanka svijeta,ne samo za trenutnu situaciju.
Nema objasnjenja za nista ako covjek ne vjeruje u Boga i takodjer metafizicki svijet oko nas.
Pa nek pogleda covjek sam sebe kako je stvoren i kako je savrsen,nije valjda od amebe evolucijom nastao zivot a on sam od majmuna.
Pa to bi bila degradacija samog covjeka ako bi tako vjerovao.
Ili ga stvorila priroda.
Naravno da ima zloupotrebe vjere i raznih devijacija ali bez nje nema objasnjenja za sav zivot,kosmos i sve sto je izmedju nebesa i Zemlje.
Da bi covjek shvatio zlo i cestu njegovu dominacijuu drustvu opet mora vjerovati u Boga i drugi svijet jer samo tamo je apsolutna pravda.
Bez toga sve je uzalud.
Ja nemam licno s tim problem i vrlo dobro te stvari razumijem.
Kolege @Istražuj i Puki cesto imaju dobre analize i sve su one na tragu otkljucavanja razloga,povoda i pravaca djelovanja mnogih pojava i procesa jos od prije pa do danas ali im fali samo jos ova dimenzija tj vjerski narativ a ja ga ne bih nazvao samo vjerski nego i ultimativno zivotni koji daje odgovor na svako slovo ili zarez gdje se pojavi odredjena dilema u vezi nekog dogadjaja ili pojave.
Samo na taj nacin se moze zaokruziti po meni ispravan stav i dijagnoza i po ovom pitanju koje nas trenutno muci.
Definitvno idemo ka kraju ovoga Svijeta i mnogo stosta ukazuje na to.
Mnogi predznaci su tu,oko nas… jevreji se okupljaju na”mjestu okupjanja”,Solomonov hram vec spreman za pocetak gradnje,antihrist koga jevreji cekaju samo sto nije dosao,njihova dominacija i sijanje smutnje i nereda kao nikad do sada ukazuju na istinitost vjerskih prorocanstava,opsihirenost i izgubljenost vecina koja uopce ne shvata sta se dogadja kao i mnoge prirodne i drustvene katasttofe.
Ovo je Zadnje Vrijeme i vrijeme najvecih dogadjaja od postanka covjeka na Zemlji i samo jaka vjera uz koristenje razuma moze pomoci covjeku da pobijedi kao vjernik i covjek,makar i poginuo u tom sukobu dobra i zla.
Zato kazem i vjerujem da postoji i drugi svijet tj Ahiret i tamo je konacni Sud.
To je moje objasnjenje ali svako za sebe.
Svako dobro.
Pozdrav

Eto i mene
Gost
Eto i mene
1 mjesec prije

Da je netko drugi iznio svoje stajaliste iz vjerskog kuta, ne znam bih li mu napisala nesto, jer mnogim ljudima se ne moze takvo nesto reci. Ali ti imas otvoren um i, sto je jos vaznije, otvoreno srce, pa znam da mozes prihvatiti i razlicito misljenje od svog po tom pitanju…
Slazem se da mora postojati neka druga, ajmo reci vjerska dimenzija, jer mozemo mi racionalizirati do mile volje i pricati o razvoju covjeka iz amebe, ali stvarno nesto fali u toj prici… Meni mozda nije neka degradacija razmisljati da smo mozda nastali od nizih bica, jer je sve sto postoji u svojoj funkciji savrseno, ali mi ta prica isto nekako ne drzi vodu… I onda tu dolazi ono nesto, i da, slazem se da treba ukljuciti ono nesto iznad svega, samo se na kraju svi razidjemo u zadnjem dijelu promisljanja, kad nitko od nas ne moze dokazati to u sto vjeruje. Ali, koliko god mozda zvucalo glupo, mislim da smo opet mozda svi u pravu, kao sto kroz zivot nalazimo potvrde svoga vjerovanja, tako cemo i u smrti. Ako vjerujes u boga, na kraju ces se njemu i vratiti. Ako vjerujes u energiju, na kraju se njoj i vracas. Taj neki izvor je u stvari isti za sve nas, samo ga drugacije opisujemo i shvacamo…
Jedino se mozda oko tih vjerskih prorocanstava mozda ne slazem, jer jos uvijek pokusavam shvatiti sto su ona ustvari, da li je to stvarno buducnost koju nam je netko otkrio ili je to mozda opet neko programiranje koje nas usmjerava da prihvatimo kraj covjecanstva i da se sami dovedemo do unistenja… Ali izgleda da cemo uskoro saznati jer se nesto veliko dogadja i kroz neko vrijeme ce se morati otkriti o cemu se radi… Zato je ovo neko vrijeme i vazno, da se svi osvijeste, ali i ujedine, jer sto god da bilo, morat cemo se zajedno boriti…

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
1 mjesec prije

Kad razumijemo da je “izabrani narod” zapravo čovječanstvo na Zemlji,onda puno toga bude prihvatljivije.Ja tako čitam.

Promatrac
Gost
Promatrac
1 mjesec prije

Kad seu se vec pojedinci pozurili udariti ti minuse, bilo bi dobro da prvo prouce gradju u tekstu spomenutog izdavaca Stari grad. Povijest templara je jasna i opsezna tema koja se ne moze opovrgnuti. Za mene malo preduga da je ovdje pojasnjavam. Probat cu skratiti u najosnovnije crte:

 • po uvodjenju prve vjerske indoktrinacije tijekom koncila u Niceji, bratic organizatora (Konstantina velikog) dao je spaliti Aleksandrijsku knjiznicu. No, ocito su pohranjena dijela o deluvijanskom svijetu promijenila vlasnika.
 • stoljecima poslije, crkveni krugovi tocno znaju da moraju organizirati iskopavanje pod Solomonovim hramom. U tu svrhu nastaje templarski odred, slijede krizarski pohodi.
 • nikada nije javnosti obznanjeno na sto su templari naisli ali ono sto povijest pamti je da su odjednom bili u stanju ucijenjivati plemicke obitelji Europe i samu crkvu. Postali su prvi bankari u svijetu (De Medici banka kao prva u svijetu jos uvijek stoji i funkciniora), svijet je odjednom dobio renesansu i sve sto je s njom doslo u arhitketuri, glazbi, itd. Nista od navedenog postdelivijanski svijet do tada nije vidio.
 • progon templara organiziraju francuski kralj Filip Lijepi i tadasnji papa jer su templarima dugovali preko 200 godina otplate kamata bez glavnice. Jedna se grupa templara uz pomoc lokalnog stanvnistva prebacuje preko Alpa i organizira danasju Svicarsku. Druga grupa zbog tadasnjih politickih prilika na britanskom otoku bijezi u Skotsku gdje i danas stoji njihov spomenik, katedrala u Rosslyn-u prored Ediburgha-a. Jedna od optuzbi za progon je stovanje Baphometa.
 • Grupa koja je zavrsila u Skotskoj je ujedno dosla do Amerike prije prema sluzbenoj povijesti Kolumba, o cemu svijedoce templarski grobovi u New Scotia te freske biljaka koje potjecu iz Amerike u Rosslynskoj kapeli sagradjenoj prije dolaska Kolumba na novi kontinent. Ista grupa kasnije postaje Scottish Rite of Freemasonry ciji hram gleda na bovalni ured bijele kuce i pred kojim se nalazi spomenik Albertu Pike-u. Potonjeg javnost pamti po preepsci s Manzinijem.
 • Sto se oklutnog tice, ipak je rijec o tehnologiji o kojoj ce vam otvoreno govoriti postanete li clanom unutarnjeg kruga nekog od utjecajnih tajnih drustava, sva su pod patronatom SRoF. Vanjki krugovi mogu prakticirati, ukoliko su dovoljno talentirani ili pripadaju odredjenim templariskim lozama, biti ce primljeni u unutarnji krug.

I naposlijetku, zao mi je sto se o ovoj temi ne moze detaljno napisati bez pomnog studiranja. Slijedeci put kada dijelite minuse uzmite u obzir da smo svi u istoj kasi koja nam je nametnuta. Neki su proveli dugi niz godina kako bi naucili stvari o kojima pisu. Barem im pokazite postovanje otvorenim umom.

Uno
Gost
Uno
1 mjesec prije

Dobar si promatrač. Templari su jedan od bitnih dijelova u čitavom mozaiku.

Q T
Gost
Q T
1 mjesec prije

Naravno, kako bi inače država banki i bankara Švicarska uspjela ostati “neutralna” u svjetskom ratu.

Armagedon
Gost
Armagedon
1 mjesec prije

Promatrac … Prokleto si u pravu ………Naveo si Izvor svog zla a koji vlada svijetom , svi ostali su podcinjeni njima .

Oni su vrhovni vladari svijeta.

Posijeduju Znanje (starih civilizacija, kontroliraju ,Arheologiju) , tehnologiju , hranu , vodu , medicinu, vojsku , skole i novac i sve skupa im daje …neogranicenu moc nad svima.

Nalaze se u svakom segmentu naseg zivota .

Imaju mnoge sekte i “organizacije ” koje indirektno provode njihove planove .

Za mnoge za koje biste se kleli u njih upravo su njihovi izabranici .

Politika i ratovi su im “hobi.”

Q T
Gost
Q T
1 mjesec prije

I Jezuiti s njihovim kupovanjem oprosta grijeha (odnosno ucjenama dobivati usluge od kraljeva i plemstva) su dio Templara, čisto da dodam da ne bi bili zaboravljeni i također i Teozofsko društvo koje je na zapad donijelo indijske duhovne prakse, sve s ciljem uništavanja kršćanstva zapravo katoličanstva jer je ono zapravo jedina prepreka masonskoj filozofiji. Sve druge vjere i filozofije (pogotovo raznorazna prosvjetljenja) podržavaju njihove ciljeve i svjesno ili nesvjesno na razini simbola (na najjačoj razini) rade za njih.

mali mozak
Gost
mali mozak
1 mjesec prije

ako misliš da su svi drugi u krivu, a samo ti u pravu, obično je obrnuto.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije

Mali mozak pojmi, a veliki mozak misli, razmislja, uspoređuje iskustva i stvara nove zakljucke, sagledava i jos puno toga.

Mali Mujo
Gost
Mali Mujo
1 mjesec prije

Dobro a SREDNJI MOZAK, ako ima veliki i mali mora po logici biti i srednji a gdije je on???

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije

Hehe Mali Mujo moram ti odgovorit na saljiv nacin. Srednji mozak se nalazi između nogu. Kad se pusti njemu vodstvo nestašluci se desavaju.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije

Ni sam ne “vjerujem” u te stvari, ali imam osjecaj da postoje. Gledao sam neke video materijale americke vojske o spijuniranju polozaja ruskih balistickih raketa. Koristila se metoda remote viewing. Sad vise ne koriste jer postoje daleko mocnije metode. Cim su pokazali tu metodu znacinda je debelo zastarila. Uzmite samo u obzir da svaki drzavnik ima neke svoje “magove” koji ga kao stite od psihickih napada. Buduci da nam sve lijepo pokazuju kroz filmove “Avatar” je taj na koji bih tipovao. Samo sto se ovdje ne radi o konekciji putem interneta nego mentalnoj. Jos vise mi se zagolicala masta kad sam vidio Killary Clinton kad su je spopali novinari kad je stala okretati ocima i mahati glavom kao da je opsjednuta pa pokusava vratiti kontrolu. One vibracije Merkelice su tu negdje, a mogu biti i posljedica papanja pozlacenih fetusića. Mozda i kombinacija. Tako da se i meni cini da ti svi lideri nisu ucjenjeni nego zastraseni. Nesto slicno je pokazano u Zvjezdanim stazama. Tamo je “to” nazvano simbiot. Uglavnom čačkanje mečke sa kojekakvim demonima ili entitetima uvijek zavrsi lose po domacina. Samo jedan izvor pruza besplatnu energiju kao i zivot ostalo su cisti paraziti i navlakusa masteri. Najgore od svega je sto sam tek s 50 godina shvatio da sam isprogramiran i zivio u iluziji i lazi. Sve je jebeni matrix. Od religije, povijesti, nauke i ostalog sve je netko prepravio i prilagodio sebi. Ako je netko nesto ucinio za napredak taj je onemogucen (Tesla) ili eliminiran. Bolje ikad shvatit nego nikad. Materija je samo pojavnost dok prava moc je u duhu. Svi ti igraci iz druzbe Pere Kvrzice su popusili jednu vrlo jednostavnu varku. Za 100 godina ovozemaljskog materijalnog bogatstva i moci trampili su za svoju vjecnost. U toj vjecnosti ce ostati samo sluge onom s kim su potpisali ugovor. Zato su ti politicari, industrijalci, razne psihopate lak plijen jer su kontaminirani negativom, egom i gramzivoscu, sebicnosti. Oni su u vlasti i zato se ponasaju kao izgubljene lutke. Takvi nemocni pokusavaju i nas ubijedit da smo i mi nemocni. Tko ih šljivi? Oni nek vrte svoj film, a mi cemo svoj. Lp.

ijdfnviuert8gureuvne
Gost
ijdfnviuert8gureuvne
1 mjesec prije

Progledao si kroz koprenu obmane a to rijetki uspiju.

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

‘Koprena Obmane’ , dobar naslov za neki blockbuster

Kihot
Gost
Kihot
1 mjesec prije

Na server se oni misle prebacit

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

Prvo da ti odgovorim zašto mislim su zemlje kao Iran “pristale” sudjelovati u igri. Dva su osnovna razloga. Prvi je taj da je vlažni san baš svakog režima, bez obzira koliko se demokratskim predstavljao, što veći stupanj kontrole stanovništva. Korona histerija upravo to omogućuje. A Iran je ipak teokratska diktatura i njihovim vlastima je ovo došlo kao kec na desetku jer su zadnjih godina ionako kod njih počeli sve veći nemiri i neposlušnost stanovnika, osobito mladih u gradovima. Sada su dobili “opravdan razlog” da malo stisnu i “discipliniraju” građane. I skoro sve druge zemlje koje ne spadaju u zapadni kabalistički tabor su ili čiste diktature kao Sjeverna Koreja i Kuba ili imaju autokratske vladare poput Rusije, Turske Sirije zemalja arapskog poluotoka, pa i Brazila i Mađarske naprimjer.. Kinu ne treba ni spominjati. Dakle, svim tim zemljama odnosno njihovim vođama cijela ova histerija dobro dođe da prošire mjere kontrole i tako učvrste vlast.

Drugi razlog je strah da bolest ipak jeste ili može postati stvarna i opasna i da može uzeti maha te zaista prouzročiti masovni pomor stanovništva. Tu se svi vode onom da gdje ima dima ima i vatre. A nedostatak pravih informacija, odnosno širenje dezinformacija i panike ostavlja stotine milijuna ljudi, pa tako i one koji vode zemlje u nedoumici i na oprezu. Misle da bolest možda i nije tako opasna, ali nikad se ne zna…Bolje puhati i na hladno..

To su po meni osnovni razlozi zašto su svi prihvatili namještaljku koju su zajedno osmislili i proveli zapadna kabala i kineski vlastodršci koji iako glume nekakvo rivalstvo više nego dobro i uspješno surađuju već barem 30-ak godina. Istina aktivnost predsjednika Trumpa prema Kini su im sada poremetile idilu, pa je zato i njegovo rušenje postalo obostrani prioritet.

A što se tiče židova, moramo biti svjesni da su oni već stoljećima duboko infliltrirani u sve pozicije moći u zapadnom, kršćanskom svijetu. Pa tako i u Rusiji. I nekakvim normalnim, demokratskim procedurama i načinima se njih ne možeš riješiti. A često mnogi uopće ni ne znaju da su neke osobe na pozicijama moći židovi. Ja recimo do neki dan nisam znao da je premijerka Belgije Sophie Wilmes židovka. Židovi u Belgiji čine 0,25% stanovništva, ali evo dadoše premijerku. U Ukrajini ih prema podacima udruge židovskih organizacija ima oko 300.000, dakle 0,7% pa imaju predsjednika, a donedavno su imali i premijera. U Italiji je vođa Demokratske stranke, dijela vladajuće koalicije Nicola Zingaretti – židov. A u Italiji su židovi pola promila stanovništva. Kako vidiš svugdje su zastupljeni pa i tamo gdje ih ne bi očekivao.

Zato za mene nije nimalo neočekivao naći ih i na ključnim pozicijama raznih instituta i znanstvenih ustanova u bilo kojoj zemlji zapadne hemisfere. Uostalom i šef srpskog Kriznog štaba za borbu protiv korone dr Predrag Kon je židov. A koliko je židova u Srbiji? Prema zadnjem popisu 787.

Želim reći da prisustvo židova na utjecajnim položajima ne znači samo po sebi da je ta zemlja, odnosno njihovo vodstvo po vlašću kabale. Tu mislim prije svega na Rusiju i Putina. Jer mnogi ovdje činjenicu da je direktor moskovskog institua koji razvija korona cjepivo židov Aleksandar Ginsburg odmah tumače kao potvrdu da su Putin i Rusija isto kabalistički sluge i dio globalne plandemijske zavjere. Takvo razmišljanje je pretjerano ikontraproduktivno.

I na kraju, nema u cijelom tom, kako si napisao, divovskom globalnom projektu nikakvih natprirodnih, sotonskih i okultnih snaga. Priča o tome skreće pozornost javnosti s pravih razloga zašto im to prolazi. A prolazi zato jer točno znaju što žele. fokusirani su na uspjeh pod svaku cijenu, što je osobina psihopata, pomno planiraju svoje postupke, vrhunski su organizirani i povezani kako interesno, tako i obiteljskim vezama, i imaju neograničene financijske i medijske resurse kojii im omogućuju kupovinu političara i totalnu kontrolu informacija.

S druge strane njihove žrtve – mi smo neorganizirani, neinformirani, nepovezani, nehomogeni i podijeljeni na međusobno suprotstavljene grupacije. I dok oni planski i intenzivno rade na provođenju svojih ciljeva, mi opasnosti jedva da smo svjesni, ne znamo pravo stanje stvari, ne možemo se ništa dogovoriti, pa tako ni poduzeti nikakvu konkretnu akciju protiv njih. Tu nema ničeg sotonskog i okultnog, nego je u pitanju čista ljudska priroda.

puki
Gost
puki
1 mjesec prije

https://www.naslovi.eu/spektar/bil-gejts-se-brani-ne-cipujem-ljude-nisam-stvorio-virus-umrece-milioni-video/
 evo Rotšildov i Rokerfelerov operativac, “broj 3” dao intervju Spiegelu i kao gazda se kurči i daje ocjene i prognoze…

Naravno Spiegel je jedan od kabalinih medija, to jest, Gatesovih.
Gates mu je donirao 2.537,294 dolara i to i ne krije, piše na portalu njegove zaklade:

https://www.gatesfoundation.org/How-We-Work/Quick-Links/Grants-Database#q/k=spiegel

Heinrich
Gost
Heinrich
1 mjesec prije

Mi smo kao nacija mali, jako mali i u igri velikih mi moramo biti poslušni vazali.
Kako kod nas tako i u drugim zemljama na vlastu su DOVEDENI oni koji će služiti cio gospodarima a ne narodu, problem je što to narod ne može shvatiti, a drugi je problem možda i glavni a to je da u HR 64% radi u državnom aparatu (općine, mup, sud, uredi, itd) i njima je dobro oni redovito dobivaju plaću samo su toliko kratkovidi da ne mogu shvatiti da će i oni na kraju platiti cijenu kad se sve uruši a idemo k tomo u 5. brzini.
Da se vratim na temu po meni a to je i elita objavila konačni cilj je depopulacija šta će se vidjeti kad se ljudi počnu cijepiti ovim sumnjivim cjepivima, budite uvjereni da Bero, Capek, Plenki, Alemka i ostali neće cijepiti svoju djecu ali će zato nama svima nametnuti obvezno cijepljenje.
Izlaz iz ove situacije, hm dobro pitanje težak odgovor.
Ono šta sigurno mogu reči je to da je ovaj neprijatelj (domaći izdajnik) gori od onog 91.
Baš se pitam gdje su sada branitelji da odbrane narod, uvijek govore da su oni stvorili HR, gdje su sada da je ponovo odbrane ili se podiže šator samo kad se traže privilegije, jer lakše se zapaliti nego zaposliti i raditi.

Daba
Gost
Daba
1 mjesec prije

Depopulacija se moze uraditi laksim I diskretnijim nacinima. …

Bondone
Gost
Bondone
1 mjesec prije

Daba Pokazi nam vlastim primjerom!

Piretis
Member
Piretis
1 mjesec prije

Neki dan sam odgovorio na pitanje gdje su branitelji. Kako ko, neki na groblju (prosječan životni vijek branitelja je jedva nešto preko 50 godina a svi su prebacili te godine), neki su stvarno bolesni, bilo fizički bili psihički, neki još rade ali i oni su u godinama i u skladu s tim više nisu u najboljoj formi. Pravo bi pitanje bilo gdje su sada oni koji su rođeni neposredno prije rata i kasnije? Oni su mladi i zdravi, njima će ZLO napraviti ozbiljnu štetu, meni sigurno ne, ja ionako nemam više puno pred sobom, godina više ili manje ne znači nešto.
Pozivati branitelje meni miriši na pozivanje na oružje. Iz ove situacije, pa i one koja tek slijedi, izvući će nas zajedništvo, odlučnost da branimo svoje prava i svoj integritet po svaku cijenu a ne rat.
Nitko, ali stvarno nitko ne može nikoga pod kapom nebeskom natjerati da se preventivno liječi, ne može natjerati čak ni da se bez privole bilo kako liječi. Može prijetit, kažnjavati, otežati život ali onoga tko odluči reći NE ničim osim gole sile ne može prisiliti. A ako pođu golom silom onda tek treba računa sa…

Mali Mujo
Gost
Mali Mujo
1 mjesec prije

A neki su dobili velike mirovine i sada smiju samo cutati da nebi ostali bez povlastenih mirovina.

puki
Gost
puki
1 mjesec prije

“Ako su svjetski moćnici toliko duboko i široko umreženi, od vrha piramide prema dolje, preko vlada svih država svijeta do portira u zgradama tih vlada, zar bi oni pustili smrtonosni virus da pobije i one koji za njih rade? Ako je virus nastao negdje između Fort Dereck vojnog laboratorija u Sj. Carolini i laboratorija u Wuhanu (1), on je stvaran, ali nije ubojit. Ako nije ubojit, onda je „pandemija“ paravan.”
—-
Icke kaze; oni nisu htjeli pustiti stvarni virus, jer onda ga ne bi mogli kontrolirati– jer virus ne poznaje razliku izmedju prijatelja i neprijatelja, pa bi onda tako mozda stradali i pojedinci koji rade za kabalu…. zato su oni pustili u javnost iluziju virusa i napravili insceniranu kazalisnu predstavu

U Fort Dericku u USAMRIID-u, gdje je laboratorija za biolosko oruzje (Institut americke armije..) boravila je i nasa Alemkica i dobila nagradu od USAMRIID-a, pocetkom 2000-ih godina., pise u njenoj sluzbenoj biografiji

puki
Gost
puki
1 mjesec prije

-od svih onih “vidovitih” prognoza, koje je autorica opisala u 1. dijelu, kao Scenarijh zaklade Rockefeller i film Contagion, itd.., treba spomenuti i roman americkog (hazarskog) autora Deana Koontza. Eyes of darkness, izislog 1981.
Radnja romana: opasni virus prijeti covjecanstvu, virus je nastao u Kini i naziva se “Wuhan-400!”
radnja romana dogadja se u godini 2020-oj!

puki
Gost
puki
1 mjesec prije

nemam rijeci da izrazim prezir i gadost, prema ovim likovima.. evo sada djubrad pokazuju svoje pravo lice, a glupim ovcama u BiH i dalje bacaju price da se svadjaju, Hrvati, Bosnjaci i Srbi…. a svi oni, SDA, Dodikova stranka i HDZ odlicno suradjuju i rade za kabalu, da pobiju vlastito stanovnistvo..

pa i rotšildov etnički burazer Kon (Kohn) je još prije mjesec dana, rekao da će Srbija biti među prvima, koji će dobiti cjepivo…
a potajni burazer Vili Berosch je prije 2 mjeseca već naručio milijun i pol doza cjepiva za Hrvatsku…

dakle, najjadniji prdeži iz balkanskih prdež državica se kurče i hvalisaju, tko će najprvi početi ubijati vlastito stanovništvo, tojest tko će se kabali dubolje uvući u debelo crijevo…

puki
Gost
puki
1 mjesec prije

I jos o onoj gudi, Ankici Gudeljević ,

nemam rijeci da izrazim prezir i gadost, prema ovim likovima.. evo sada djubrad pokazuju svoje pravo lice, a glupim ovcama u BiH i dalje bacaju price da se svadjaju, Hrvati, Bosnjaci i Srbi…. a svi oni, SDA, Dodikova stranka i HDZ odlicno suradjuju i rade za kabalu, da pobiju vlastito stanovnistvo..

pa i rotšildov etnički burazer Kon (Kohn) je još prije mjesec dana, rekao da će Srbija biti među prvima, koji će dobiti cjepivo…
a potajni burazer Vili Berosch je prije 2 mjeseca već naručio milijun i pol doza cjepiva za Hrvatsku…

dakle, najjadniji prdeži iz balkanskih prdež državica se kurče i hvalisaju, tko će najprvi početi ubijati vlastito stanovništvo, tojest tko će se kabali dubolje uvući u debelo crijevo…

Zvrk
Gost
Zvrk
1 mjesec prije

nadam se preko 300 komentara

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Biće i preko 300, tenzije se dižu

puki
Gost
puki
1 mjesec prije

https://www.naslovi.eu/spektar/bil-gejts-se-brani-ne-cipujem-ljude-nisam-stvorio-virus-umrece-milioni-video/
 evo Rotšildov i Rokerfelerov operativac, “broj 3” dao intervju Spiegelu i kao gazda se kurči i daje ocjene i prognoze…

Naravno Spiegel je jedan od kabalinih medija, to jest, Gatesovih.
Gates mu je donirao 2.537,294 dolara i to i ne krije, piše na portalu njegove zaklade:

puki
Gost
puki
1 mjesec prije
Slovenac1
Gost
Slovenac1
1 mjesec prije

Ako treba da uzmem cepivo selim se u slobodne zemlje a vi uzivajte u slobodi

Tvrtko
Gost
Tvrtko
1 mjesec prije

U koje to ?

Uno
Gost
Uno
1 mjesec prije

Shangri-La

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Di je to? Idem i ja! 🏃‍♀️💉

ijdfnviuert8gureuvne
Gost
ijdfnviuert8gureuvne
1 mjesec prije

U divljinu gdje nema civilizacije samo treba raditi od jutra do sumraka da bi se preživjelo a to rijetki žele i mogu.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Moguće je. Pod broj 1 – baciti svu pametnu elektroniku, sam sebe odrezati od svijeta i prekinuti sve kontakte, jer…imamo sve više špijunskih aplikacija + GPS u mobitelu. Tko je spreman?

ijdfnviuert8gureuvne
Gost
ijdfnviuert8gureuvne
1 mjesec prije

Pa naravno, sav binarni kod odbaciti i prigrliti samo analogni svijet oko sebe. Sad me u tome sprječava samo lova.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Neke krupne stvari ponekad se riješe na jednostavan način, moja mi iskustva to dokazuju. Šta sam više svijesna toga, sve mi se češće problemi rješavaju na čudesne načine. Tek kad se sve okolnosti povežu i usklade, problem se rješava. Nadam se da će ti se cilj ostvariti, na bilo koji način prestaneš li se fokusirati na novac kao sredstvo postizanja cilja. Kad se fokusiraš na cilj, otvaraš put za razne mogućnosti koje će te dovesti do cilja putem novaca ili drugačije. Novci će doći u svoje vrijeme, ako ne odustaneš od cilja. Ti si ključna karika u tom lancu. Druga karika je kuća putujuća, Jeep – Cherooke XJ. Zadnja karika koja zatvara lanac je Šveđanka sa Jeepom 😍(osim ako već nisi oženjen – u tom slučaju, vidim drugačije rješenje). Sve ti funkcionira po zakonu privlačenja.

ijdfnviuert8gureuvne
Gost
ijdfnviuert8gureuvne
1 mjesec prije

Kako je rako onaj u Alkemičaru: “Ako nešto zaista želiš onda se čitav svijet uroti da se to ostvari”.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Dobro je rekao. Sad to trebamo i osvijestiti da privučemo ciljeve.

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

Ona gore replika ‘lova’ ova sad ‘alkemicar’ , sumnjiv si 🙂

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Kako sumnjiv? Ima više točaka gledišta o istoj stvari, u određenim slučajevima, mada djeluje oprečno. 😉

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

smjesko znaci salim se … a alkemicar + lova = ‘ ‘?

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

😅 čekaj da skontam tu jednadžbu…
alkemičar je konzument alkohola i kemije + lova = treba mu lova za oboje

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

ŽAO MI JE TAJ ZAKON NE DJELUJE NA ZEMLJI

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Ne na zemlji iz tog aspekta. Djeluje na duhovnoj razini ali se odražava na materijalnoj jer smo u takvoj dimenziji.

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

PUNO JE TO KOMPLICIRANIJE, TU IMA VEZA SA PROSLIM ZIVOTIMA, VANZEMALJSKOM KONTROLOM, TEŽNJOM DUŠE ITD. OGROMAN BROJ LJUDI OSTVARIO JE SUPROTNE UČINKE. NEKI SU POD HIPNOZOM IZJAVILI DA SU NEDOSTOJNI BOLJEG ZIVOTA ILI DA MORAJU PATITI IZ RAZLOGA PROSLIH ZIVOTA, NEKI SU POD KONTROLOM ENTITETA ILI SAMIH KONTROLORA….

ijdfnviuert8gureuvne
Gost
ijdfnviuert8gureuvne
1 mjesec prije

One tri rečenice njene gore u sredini se mogu svesti na to da je sudbina logika karaktera. Dobro je to posložila.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

…i zato svaki pojedinac ima svoju putanju postojanja. Ne možemo gledati općenito, niti raditi neki prosjek. Svaka duša je unikat. Svatko odlučuje sam za sebe. Šta je bilo, bilo je, šta će biti ne znamo. Stvarnost je samo sada. Nitko ne može nositi teret drugoga, ali mu može u tome pomoći ili odmoći. To šta su neki skrenuli sa svog puta nimalo ne utječe na moj put…ili tvoj…svatko postupa prema vlastitom stupnju svijesti.

Q T
Gost
Q T
1 mjesec prije

To jednostavno nije točno. Još kako djeluje na druge kad netko skrene s puta. Ova izjava može biti točna jedino u slučaju da potpuno sam čovjek živi i nema veze s nikim.

Audax
Gost
Audax
1 mjesec prije

Ajde se prvo odreknite Interneta da malo ohanemo od ovih nebuloza ?

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

A tko ste to VI? Trolovi 😈? 😄 Šta čekaš? Odreci ga se i ohani.

Audax
Gost
Audax
1 mjesec prije

Pa to si ti predložila, ne ja. Ja vam samo dajem podršku da ustrajete.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Podrška mi nije potrebna , pogotovo tvoja. Kažeš neka se MI odreknemo interneta da bi VI ohanuli 😂😂😂😂 a šta još radiš tu među nama gdje ti nije mjesto? Preskači moje komentare i ohani, umorio si se…🤪

Audax
Gost
Audax
1 mjesec prije

Pa ovo je javni medij. Odakle tebi pravo da ga svojataš i da određuješ kome je ovdje mjesto a kome nije ?

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Tko je tebi dao pravo da drugima naređuješ šta da rade?
“Ajde se prvo odreknite interneta…”
kažeš ti nama. Onako kako ti pišeš meni – tako ja odgovaram tebi. Ako ti ne leže NAŠI komentari, ne moraš se nužno baviti njima. Ništa ja ne svojatam, izražavam se na svoj način. Ti si napravio podjelu na VAS i NAS. Zato ti mogu samo reči: razlika je između iznošenja svog načina mišljenja i uzimanja sebi za pravo na pisanje drugima šta po tvom trebaju činiti. Ako ti je do toga da “malo ohanete od ovih nebuloza” koje naglašavaš, ne vidim razloga da trošiš vrijeme na njih. Ti bi ohanuo…tko ti brani? Ti bi da se mi odreknemo interneta – da bi ti malo ohanuo? Eto, sa tom izjavom svojataš javni medij, a mene za to optužuješ. Odgovorila sam ti onako kako si sam tražio. To je jednako tome kao kad bi ti došao kod nekoga i rekao mu: smetaš mi, iritiraš me, makni se od mene. Taj koji nije došao tebi, nego ti njemu, nema se šta tebi sklanjati sa puta. On je na svom mjestu. Ako ti smeta, ne moraš mu prići, možeš ga zaobići.

Slonica
Gost
Slonica
1 mjesec prije

Ima nas još….ali nismo otok ,pa većina ima djecu školsku,neškolsku…
Pa je to teže izvedivo …ili zapravo nemoguće
Lako je prihvatiti ljubav koju daje priroda
Teško je ostaviti čari tehnologije

Histrion
Gost
Histrion
1 mjesec prije

Koje slobodne zemlje, brate?

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Da ne misli, za početak, u Švedsku dok ne razmisli kuda dalje…

ijdfnviuert8gureuvne
Gost
ijdfnviuert8gureuvne
1 mjesec prije

Noguiliero, Swedwoods, Eric Norman, Living in a Jeep Cherokee XJ – Traveling Sweden…………….

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Evo, pakujem se…👝👜🛍🎒

Eto i mene
Gost
Eto i mene
1 mjesec prije

Ovo ce nam zapravo i biti buducnost vjerojatno. Znate svi one price, barem sa sata povijesti, kako su uvijek postojali idioti koji su se opirali modernim stvarima a danas su te stvari opveprihvacene i oni su bili samo paranoici? E pa danas smo mi ti idioti i paranoici koji cemo mozda morati otici u sumu ukoliko se ostatak svijeta ne probudi.. Meni iskreno ne smeta, samo nek nas ne diraju, zivit ko vlasicki robinzon nije pokora nego dar…

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Da, treba znati živjeti sam sa sobom, u samoći i u društvu.

ijdfnviuert8gureuvne
Gost
ijdfnviuert8gureuvne
1 mjesec prije

Travnički robinzon je sretan čovjek za razliku od “građana” svijeta.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije

Off the grid rekao bih pokret pogotovo u Americi. Međutim ne dozvoljava se iskljucivanje iz matrixa. Život u skladu i zdrava jedinka i obitelj ne odgovara vladarima. Kako ce vladati “odspojenima”?

Eto i mene
Gost
Eto i mene
1 mjesec prije

Dokle god nas je relativno malo van mreze i dokle god nas mogu prikazivati kao glupa primitivna plemena, kao sporke cigane i slicno, sve je ok i nismo im zanimljivi. U momentu kad (i ako) nas zivot postane vidljiv onima u sustavu i vide ga kao nesto dobro i vrijedno iskljucivanja, onda ce nas pobrisati. Prije toga mislim da ne, ima po cijelom svijetu takvih solo ljudi, pa i manjih zajednica i nitko od njih ne trazi da se ukljuce… Imas predstavljene cak i u medijima takve ljude-morske cigane koji su prikazani kao cudaci koji ne idu na kopno, busmane koji vlacaju bocu coca cole bogovima, robinzon je stara spaljevina, onaj decko koji je poklonio firmu i otisao na papuk je malo puko glavom… Svi su oni prikazani kao jako cudni i neprirodni, dok je zivot modernog roba super i bas kako treba biti,svi su hepi sa svojim imbecilnim poslovima, kreditima, plastikom u sebi i oko sebe… Ne koristi se cesto prisila, uglavnom te natjeraju da mislis da zelis nesto sto apsolutno ne trebas…

Trondhjemite
Member
Trondhjemite
1 mjesec prije

Teorija evolucije nije nastala 1859. godine kada je Darwin objavio knjigu O porijeklu vrsta (zajedno s Alfredom Russelom Wallaceom). To je teorija, u biološkom smislu, koja se postepeno razvijala. U 18. stoljeću Jean-Baptis Lamarck je iznio drugačiju teoriju evolucije, a Darwin i Wallace su kasnije objavili novu teoriju (koja je danas nadograđena jer Darwin nije imao znanje koje danas poznajemo). To znači da su znanstvenici prije Darwina uvidjeli naznake evolucije, postepene promjene u vrstama (Lamarck je proučavao tkz. Pariški bazen i fosilne ostatke mekušaca). Dakle, nije bio hop i Darwin je promijenio svijet. Od 17. stoljeća intenzivira se razvoj znanosti, paleontologije, zoologije, stratigrafije i znanstvenici, prirodoslovci (i svećenici) su sve više uviđali evoluciju oko nas i to ne samo biološku nego i kemijsku i geološku. Zato je Darwinova teorija bila relativno “plodna”. U isto vrijeme su i drugi znanstvenici dolazi do “revolucionarnih” otkrića jer su svojim opažanjem, a i opažanjem generacija prije, uvidjeli određene stvari, a s tehnološkim razvojem ideje su se lakše širile i znanstvenici su jednostavnije izmjenjivali ideje, promišljanja, a time i brže napredovali.

I nadalje. Manipulacija DNK je ogromno ostvarenje znanstvene zajednice. I takve stvari treba naglašavati! Samo ne smijemo dopustiti (!) da se upotrijebi u negativne svrhe.

ijdfnviuert8gureuvne
Gost
ijdfnviuert8gureuvne
1 mjesec prije

Pa SVE što je “znanost” izmislila je zloupotrebljeno protiv zemljana, S V E……………

Trondhjemite
Member
Trondhjemite
1 mjesec prije

Nije “znanost” nego je znanost i nemojte toliko generalizirati. Samo se mali dio može zloupotrijebiti. Kao da se otkriće biologa o ponašanju čopora neke životinje može zloupotrijebiti ili otkriće geologa o postojanju ocena prije nekoliko milijuna godina ili istraživanje geografa o reljefnim promjenama prilikom djelovanja ledenjaka.

Sustavno se napada znanost i znanstvenici bez uvida u ono što rade. Ne osporavam da postoje znanstvenici koji trče za novcima i da zbog toga rade suprotno od moralnih načela, ali pljuvanje znanosti općenito je neodgovorno.

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
1 mjesec prije

Seizmolog najavljuje 30 puta jači potres od onog u ožujku. Od ožujka, pa svaki dan,izvješćuju o svakom,ma i najmanjem,malom,malenom potresiću.o kojem, do sadašnjih vremena, struci nije padalo na pamet (i hvala bogu da nije) uopće izlaziti u javnost,jer NEMA SMISLA. SADA to rade.Znanost i novinari,u suradnji.Strah,samo strah…A kad bi znanost,kao takva,odbacila svoje “teorije” i ostala samo na čvrstim,dokazanim činjenicama, ne bi toga znanja ostalo ni 20%.Moja pokojna baka znala je za 30% (20% što oni znaju plus životna škola).

Trondhjemite
Member
Trondhjemite
1 mjesec prije

Ne izlaze seizmolozi u javnost nego ih novinari maltretiraju i izvače stvari iz konteksta. Također se napokon i javnost mogla informirati o seizmolozima. Pojavili su se i manji tekstovi i slike o geologiji Medvednice pa su ljudi mogli nešto i naučiti. I mene živcira vidjeti svakakve naslove, ali znam što je iza njih.

I baratate s proizvoljnim postotcima. Ne znate svaku granu znanosti i ne znate koje dokaze imaju za svoje teorije.

Znanstvena teorija je skup provjerenih hipoteza!!! Nije “ja sam nešto rekao” nego je provedena hrpa analiza da bi se tek onda postavila teorija.

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

A D ODEŠ NA IMBEX TAMO ĆES SE UKLOPITI, OVDJE SU LJUDI KOJIMA SU SVJESNI I KOJIMA NEMOŽEŠ PRIČATI I BRANITI ZLOČINCE KOJI SU NAS DOVDE DOVELI. UZALUD TI TRUD ZA BILO ČIJI INTERES KOJI ZASTUPAŠ

Trondhjemite
Member
Trondhjemite
1 mjesec prije

Da, i ja sam sorošev plaćenik i sotonist!

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

OK

Simon
Gost
Simon
1 mjesec prije

Ovdje su razni ljudi, a ja ne poznajem čovjeka koji može suvislo objasniti postanak života pa prema tome mogao bi u najmanju ruku dopustiti viđenja različitih ljudi na pitanja za koja nitko nema odgovor.

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

DOPUŠTALI SMO MI I PREVIŠE PA SAD NAS ZLOČINCI ZATVARAJU, TRUJU, UVODE DIKTATURU I NA KRAJU CE NAS PRETVOROTO U ZOMBIJE DALJINSKI KONTROLIRANE
INAČE KOME I KAKO OBJASNITI POSTANAK AKO NIJE ZAINTERESIRAN ZA DUH, METAFIZIKU, SVEMIRCE, DIMENZIJE I SVEMIR. NEZANIMA ME KOLIKO TI JE ILI KOLIKO VAM JE TO NEVJEROJATNO ALI TKO NIJE U TOME NEMOZE RAZUMJETI, A TO IMA VEZE SA GENETIKOM, SVIJEŠĆU, TIPOM I STAROŠĆU DUŠE I VRSTOM DUHOVNOG NAPREDOVANJA. DAKLE, JESI LI TI TAJ

Simon
Gost
Simon
1 mjesec prije

Sama zainteresiranost nije dovoljna kako bi se saznalo ono što se u ovom trenutku nezna bez obzira na ovu situaciju. Apsolut je ljudima nepoznat i za sada do njega nemožemo doći ni evolucionističkim ni kreacionističkim putem.
Nije meni ništa nevjerojatno, ali mi nije ništa ni crno ili bijelo. Svi mi imamo ego bez kojeg nebi mogli funkcionirati u materijalnom svijetu međutim postoji cijeli spektar ljudi u ovisnost koliko im se duha kroz oklop ega probije do uma. Nekim ljudima je ego neprobojan i oni su duhovno potpuno uspavani, a nekima se nešto duha do uma probije. Kad bi živjeli puni duhovni život to bi podrazumijevalo izlazak iz fizičkog i potpuni prelazak u metafizičko tijelo.

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

Apsolut je ljudima nepoznat i za sada do njega nemožemo doći ni evolucionističkim ni kreacionističkim putem

APSOLUT, PRA SVIJEST JE U OSNOVI POZNATA VELIKOJ GRUPI LJUDI A SIGURNO NECES SAZNATI EVOLUCIONISTIČKIM ILI KREACIONISTIČKIM PUTEM.
DAKLE NAJBITNIJA JE TEŽNJA I STAROST DUŠE

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

SIMON IZ PRASVIJESTI SVE POTJEČE, ODATLE SMO KRENULI, SPUSTILI SE U MATERIJALNOST I NA KRAJU ZA MILIONE GODINA OPET CEMO BITI U JEDINSTVU SA PRASVIJESTI ILI JEDINSTVU SA JEDNIM. NAKON TOGA OPET SE SVE CIKLIČKI PONAVLJA JER JE CIJELI SVEMIR CIKLIČNO ORGANIZIRAN. POSTOJE SAMO DVA PUTA DUHOVNOG NAPRETKA.
AKO SU TI TAKVA PITANJA U PODRUČJU INTERESA SIGURNO SI NA DOBROM PUTU. EGO JE BITAN ALI NIJE NAJBITNIJI. BITNIJE JE JESI LI PRETEZNO OKRENUT SEBI ILI DRUGOME ODNOSNO EMPATIJA.

Simon
Gost
Simon
1 mjesec prije

Dobro, a odakle potječe prasvijest?
O kojem kraju ti pišeš, gdje i kad je kraj?
Ali mi i sad nismo u jedinstvu svijesti, samo što smo toga nesvjesni odnosno manje ili više svijesni?
Svijest ne poznaje linearno vrijeme jer je to društveni konstrukt i miljuni godina su za svijest nepoznati.
Meni su sva pitanja u području interesa, međutim svi odgovori mi nisu došli.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Odgovori kroz uvide dolaze nam kada smo spremni razumjeti ih. Od nas se ne očekuje ništa, osim dopustiti odgovorima da nam dođu. Naš um je naš najveći neprijatelj, naša kočnica. Naše ograničenje. Živimo, a ne poznajemo prirodne zakone života. Preduvjet za oslobađanje od ograničenja je unutarnja nevezanost.
Knjiga “Vodi me istini – razgradnja ega” – autori: Nouk Sanchez i Thomas Vieira pomogla mi je u podizanju svijesti i dobivanju mnogih uvida. I još jedna prije nje (nije slučajnost šta sam najprije pročitala ovu drugu pa prvu jer se savršeno nadovezuju)
“Moć, sloboda i milost” – Deepak Chopra

Simon
Gost
Simon
1 mjesec prije

Odgovori nam dolaze onoliko koliko smo spremni otvoriti um zatvoren egom. Ego je naš neprijatelj, a ne um jer um vrti ono šro se nalazi u oklopu ega. Prirodne zakone ne poznajemo jer su kintaminirani društvenim konstruktima i prvi korak za razumijevanje prirodnih zakona je oslobađanje od društvenih konstrukata.

Simon
Gost
Simon
1 mjesec prije

Kad dopustimo da duh afektira naš um tad um postaje naš prijatelj, ali prijateljstvo uma ne ovisi o umu. Um je procesor percepcije i on samo procesuira percipirano, tako da od uma procesuirano ovisi o percepciji.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Spomenula sam um jer se ego njime služi. Zato i upućujem na knjigu “…razgradnja ega” koja izvrsno objašnjava utjecaj ega na ljudski um. Ovako kompleksna stvar ne može se zaokružiti u nekoliko rečenica. To je dugotrajan proces koji bi trebalo dobro prožvakati. Mislim da mislimo na isto.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Kvantni skok u polje čiste svijesti, u četvrti denzitet

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

istina se krije u tebi

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

To je najveća istina o istini

Simon
Gost
Simon
1 mjesec prije

Točno, kad dođemo do sebe došli smo i do istine i vice versa. Kad bi to bilo tako lako onda nebi tuminjali ovdje po komentarima.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

⭐⭐⭐⭐⭐

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
1 mjesec prije

Teorija koju će sutra zamjeniti druga,a od prve ni spomena.I tako redom, i tome slično…Ma, jasno mi je da tako stoji stvar sa novinarima,što rekoste…samo ozbiljni ljudi (znanstvenici) ne bi se trebali dati upecati ….Postoci su proizvoljni, istina,mogli su biti i bolji, samo u korist moje pokojne bake.

.

Trondhjemite
Member
Trondhjemite
1 mjesec prije

To što se znanstvenici daju upecati od lešinara novinara samo dokazuje da su neiskusni što se tiče javnosti, ali to ne znači da nisu stručni u svojem području.

I da, znanost funkcionira na taj način da sama sebe preispituje. Ali opet naglašavam, potrebno je napraviti na tisuće testiranja da bi se postavila teorija. Ona se s vremenom može modificirati i mijenjati, a ponekad i osporiti jer dolaze naprednije i preciznije tehnologije.

I da se opet ponovim. Ne znate sve znanstvene teorije, ne znate s čime se bave sve znanstvene grane i onda se nemojte praviti pametni i spominjati izmišljenje postotke.

Simon
Gost
Simon
1 mjesec prije

Znanost radi dobre stvari, ali znanost radi i loše stvari. Drugim rječima osim što znanost radi testiraja kako bi postavila teoriju, znanost zna i varati na način da se izborom načina testiranja postignu odgovarajući rezultati kako bi se postavila unaprijed zadana teorija.

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
1 mjesec prije

“Tko zna, ah, nitko ništa ne zna,krhko je znanje”

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije

Evo mali primjer. Voda. Sto su nas ucili u skoli o vodi? H2O mjenja agregatna stanja, vreliste 100 celzija i ne mozete zagrijati vodu preko stoje. Anomalija vode na +4 stupnja. I to je to od strane nauke. Crkva pak zna nesto više i vodu koristi za “posvećenje” stoljecima. Jeste li znali da bi u pravilu vodu trebao “posvecivati samo onaj tko ima zlatnu auru ili “jaču” tj. čišću. Što mislite zasto? Kad sam bio klinac izlazio je casopis Studio. U oglasima sam procitao da neki dr. Giovanni lijeci na daljinu. Posalje vam flasku s vodom. Što je tada mislio moj strogo naucni buduci “inzenjerski” um veselo zatupljen materijalizmom? Hahaha koji porez na budale. Jednostavno tada bijah zakinut za puno toga. Tako su me isprogramirali. Sa tog nivoa svijesti nisam to mogao shvatiti. Prvo sam morao shvatiti da sam u matrixu i otvoriti svoj um i za “najvjerojatnije gluposti”. Ne slijepo vjerovati samo dopustiti informacijama da se ugnijezde. Rusi to nazivaju ” živa voda” imate na netu. Alternativna znanja su zabranjivana. Voda ima memoriju!!! Ne boravimo uzalud u “plodnoj vodi” prije rođenja. Smijer u kojem ide nauka i medicina je cisto dogmatski i konsenzualni. U medicini vidite s vrha definirani korona “protokol”. Pozitivan test i nema veze sta vam je ulazite u protokol jednak za sve, a znamo da 2+2 u medicini nije uvijek 4. Kod nauke googlajte Paul Panton i njegov plazma geet generator i eto vam jebene nauke. Banksteri mu davali milion dolara za patent tj. da im preda pronalazak, ali nije htio. Zelio je da svi ljudi imaju korist. I sto je ucinila sprega nauke i medicine? Proglasili covjeka ludim i strpali u ludaru. Samo lud covjek moze odbit milion sarenih papirica!!!! Hocete primjer Nikole Tesle. Istrazite. Kad vidite samo Bibliju kao sveto pismo smuljao kako je kome odgovaralo kroz povijest i proglasena kao apsolutna istina i rijec Bozija. Malo morgen. Kad samo toga covjek covjek postane svijestan dolazite do pojma ” sluzbeno” i “rezimski” sto mijenja samo jedna rijec “kakica”. Pretpostavljam da sam vam servirao dovoljno ” kakice” da mozete dalje sami promisljati Quo vadis homine?

Trondhjemite
Member
Trondhjemite
1 mjesec prije

I što vi meni želite reći? Da su znanstvenici krivi za sve? Ili oni gore koji iskorištavaju novostvoreno znanje?
Alternativna znanja nisu zabranjena. Znanstveni svijet funkcionira na taj način da radi eksperiment i ako ne može to dokazati, onda je vrlo vjerojatno da hipoteza ne stoji. Znanstvenik si ne može dopustiti da slijepo vjeruje informacijama. Da je tako, ne bi se otkrivale nove stvari. To što ste vi bili zatvoreni ili što smatrate da su osobe koje ne vjeruju u neka nedokazana svojstva vode zatvorena, to ne znači da je u stvarnosti tako. Moj prvi komentar je išao u smjeru krivih informacija oko evolucije. Oko toga mi nitko nije ništa prokomentirao nego se opet napada znanost, govori se da je “zatvorena”, da izmišlja, da nas truje i sve moguće.
Kako očekujete od nekog znanstvenika da kaže da je “voda živa”, a nema dokaz za to? On onda nije znanstvenik. Na taj način ulazimo u kaos gdje svatko može reći svoje bez dokaza i tvrditi da je u pravu. Vi koji ste imali zatvoren um smatrate znanost “rezimskom”. Ja nemam zatvoren um, divim se znanosti i otkrivam fenomenalne stvari u prirodi i ne smatram ju režimskom. To što zahtjeva dokaz, nije negativna. Kada otvorite um prema znanosti koja je i duhovna, onda ćete shvatiti što znači prava znanost. Kada proučavate, mozgate, čitate i tražite i onda na kraju dobijete rezultate koji vam sve informacije u glavi slože kao kockice – dobijete ogromno duhovno zadovoljstvo. To što znanstvenik kaže da voda nije živa u tom nekom smislu, ne znači da je zatvoren. On samo nema dokaz za to!

Spominjete taj pogon na vodu. Spominjete i Teslu. Oni nemaju veze sa znanstvenicima u današnjem smislu. Zapravo su pravi primjer što moćnici rade danas, na koji način nas tjeraju da ovisimo o njima. Znanstvena zajednica ima velikih problema isključivo zbog takvih moćnika! I umjesto da se informirate o problemima onih običnih znanstvenika i da otvorite um prema njima, vi ih napadate. Kada biste uistinu otvorili um, shvatili biste puno toga i počeli biste se boriti za znanost!! I s razlogom to govorim.

nonwo
Gost
nonwo
1 mjesec prije

Nažalost,znanstvenici iz mnogih područja “upregnuti” su za postizanje tuđih ciljeva(često nehumanih)-bili oni toga svjesni ili ne.To ne znači da ne rade naporno i da je njihov cilj(za koji znaju) loš.
Znanstvenici koji rade na GOF (gain of function) studijama (samo primjer) moraju biti vrhunski -raditi “kao stoka” i imati ogromna znanja i sposobnosti-to ne može svatko.A na kraju će proizvesti himera virus koji je patogeniji/opasniji po čovjeka.Koji će iskoristiti psihopate u nehumane svrhe.Takvi primjeri su ,opet nažalost,česti.
Voda je čudo,a pokusi s njenim pamćenjem su začuđujući,…nisam ih potanko proučavala ali poanta je ma kako razrijedio vodu u kojoj je bila neka tvar/spoj/molekula,tako da ne ostane ni djelić te tvari-voda može zadržati (pamtiti)svojstva te tvari…
Voda koja”prima dobre vibracije” kristalizira se pravilno i suprotno…
Ako uzmemo da je čovjek u najvećem postotku voda?Što to znači za nas.I zašto to ne proučavamo na “svakom čošku”..
I žalosno je da o tome saznajemo na net-u -Masaru Emoto-voda,tajna vode,ruskim dokumentarcima i sl.
A ne u školama.
Znanost “ne smije pretpostaviti,nije politički korektno prema Darwinu” da stotinu tonske megalite/strukture/ građevine nisu mogli napraviti ljudi s “čekićem”,pa da krene tražiti tko je to mogao biti ???A ima Sitchinove(Zecharia) glinene pločice i svašta toga još…
Beskrajne krugove/likove vidljive samo iz letjelica(Michael Tellinger) znanost smatra torovima za stoku???
Cenzura PRAVIH istraživaćkih tema za znanstvenike je više nego vidljiva a znanstvena dgma sve prisutnija.To će samo naštetiti pravim znanstvenicima.Trondhjemite,ja Vas razumijem,ali i Vi morate shvatiti razočarenje u kompromitiranu “znanost” kupljenu za pogrešne ciljeve.

Simon
Gost
Simon
1 mjesec prije

Znanstvenici rade točno ono za što su plaćeni isto kao i novinari. Znanost i mediji su dio istog sustava. Barem tu nema nekih nepoznanica.

Trondhjemite
Member
Trondhjemite
1 mjesec prije

Oh…. Otiđite u jednu od znanstvenih institucija u RH ili već gdje, pa se raspitajte tko ih, koliko i za što plaća. Institut Ruđer Bošković jednom godišnje organizira dane otvorenih vrata tako da imate priliku saznati informacije iz prve ruke.

Simon
Gost
Simon
1 mjesec prije

Napisao sam kako znanost radi i dobre stvari, tako uopće ne sumnjam da na Ruđeru ima znanstvenika koji u dobroj vjeri rade na napretku čovječanstva.
Međutim ja gledam svijet oko sebe i u njemu tražim dokaze za razne stvari.
Ima nekih stvari koje neznam, a htio bih znati, evo pada mi na pamet jedna omiljena tema obiju suprotstavljenih strana koju mainstream mediji svrstavaju u jednu od teorija zavjere, a to su chemtrailsi. Do danas nisam vidio znanstvenika u Hrvatskoj koji je s punom odgovornošću, imenom i prezimenom istupio ispred znanstvene ustanove u kojoj radi i javno objasnio točno o čemu se radi. Do tada imam sve razloge za sumnjati u bilo koju teoriju po tom pitanju.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Zato imamo Mišakovu emisiju o chemtrails “Na rubu znanosti” (koja mu je zabranjena za repriziranje, kao i mnoge druge teme koje otkrivaju istinu, ali se još može naći na you tube) i istraživanje chemtrails od Švedske organizacije Zelenih, koja je laboratorijski ispitala sastav – poduži niz elemenata tog famoznog koktela sa kojim smo zaprašeni. Uzorke chem. uzimali su sa kose, kože, odjeće…svega tu ima.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

CHEMTRAILS -KEMIJSKI SASTAV:
▪Aluminijev oksid
▪Soli barija
▪Visoke razine bakterija Pseudomonas aeruginosa i P. Florescens
▪Bacili i enterobakterije
▪Streptomyces i druge vrste gljivica i plijesni
▪Dehidrirana ljudska crvena i bijela krvna zrnca
▪Dibrometan – kancerogen dodatak za gorivo i insekticid
▪Enzimi i bakterije koje se koriste u postupcima modificiranja DNK
▪Vlaknaste tvari smeđe boje, slične paučini

(kemijski sastav se s vremenom mijenjao)
Navedeni su simptomi i bolesti koje prate chemtrails

▪www.transformacijasvijesti.com

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

Ne trebaju nas ni vakcinisat, sve nam to izbace iz avi(j)ona, pa mi to udahnemo punim plucima Jedino sto nemaju podatke u koga je koja nanocestica uletila.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije

Tu negdje čuče i Morgeloni. Zanimljiva nano tehnologija. Trebala je ostati skrivena, ali kod miliona ljudi se pojavno manifestirala. Opet racun bez krčmara.

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

Nedostojni misle da su svu pamet pokupili i da su zreli da preuzmu ono za sta nikad nece bit zreli, jer nisu za to tu.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Da, i zato nam spremaju vakcinu koja to nije, da bi se dočepali tih i drugih podataka. Nije im cilj vakcinisanje, samo šta to ne smiju otvoreno reći…a vide oni da sa chemtrails ljudi i dalje žive, pa planiraju ubrzati stvar…raspisali se koliko im se žuri…

Simon
Gost
Simon
1 mjesec prije

Hvala na info, nije to sve teško naći, međutim moj komentar o chemtrailsima je bilo pitanje zašto su i dobri i zli znanstvenici nijemi kao ribe po pitanju chemtrailsa. Mene interesira stav i obrazloženje službene znanosti kako bih i to uzeo u obzir pri formiranju nekog mišljenja. Kako objašnjenje znanosti izostaje sumnja i u samu znanost kao takvu je legitimna.
I interesantno je to kako bivši šef CIA-e John Brennan slobodno govori o geoinženjeringu odnosno o injektiranju aerosola u stratosferu kako bi se smanjio uticaj sunca. Kako bi rekao Mišak, Johnu Brennanu bi se moglo vjerovati.
Za shvatiti o čemu se radi meni su bitniji odgovori na ova pitanja nego odgovori koliko točno čega u postocima se uštrcava u atmosferu ili porijeklo i vrsta bakterija i virusa koji se u atmosferi pojavljuju jer o tome bi mogli na dugo i na široko.

Trondhjemite
Member
Trondhjemite
1 mjesec prije

Što je službena znanost? Kako ne razumijete da jedan humanistički znanstvenik iz područja filozofije ili prirodoslovni znanstvenik iz područja biologije ne može iznijeti provjereni stav o chemtrailsima! Ne možete napadati znanost u globali jer se ne izjašnjava o jednom problemu kad mali broj znanstvenika ima barem nekakva saznanja o tome. Jedan fenomelan seizmolog vam ne može potvrditi ni opovrgnuti chemtrailse jer nema nikakve dokaze o tome. On može samo iznijeti svoje mišljenje isto kao i vi, ali to nije znanost.

Simon
Gost
Simon
1 mjesec prije

Bilo bi mi drago kad bi ti odgovorio na moja konkretna pitanja, a ne da se raspravljamo što je to službena znanost, evo sad da pojasnim malo, to je za mene znanost s kojom se bave znanstvenici i na Ruđeru i drugim ustanovama, ne mislim na seizmologe nego na znanstvenike koji proučavaju i atmosferu, pa mi sad molim te odgovori zašto se ne izjašnjavaju o chemtrailsima?
Moje pitanje je konkretno. A najveća zavjera je zavjera šutnje.

Simon
Gost
Simon
1 mjesec prije

A ako to radi bivši šef CIA-e bez da ga itko pita i šalje mu dopise, onda to znači kako je to dovoljno važno i za znanstveno izjašnjavanje;
https://www.youtube.com/watch?v=WBG81dXgM0Q

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

⭐⭐⭐⭐⭐

nonwo
Gost
nonwo
1 mjesec prije

Da to(što pada iz zraka) nekoga od znanstvenika zanima (a trebalo bi) treba pokupiti padaline(kišu,snijeg) i testirati u laboratoriju-nije navodno ni skupo, oko 50 dolara.I nikome to ne pada na pamet-zašto?
A može završiti kao testiranje na GMO hranu s polica velikih marketa u lab u (mislim)Osijeku-kad su rezultati(koji se nisu sviđali),ostali tajna.Uzorci bili preneseni u Zagreb(tako nekako) pa se “zaboravilo”.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Shvaćam u potpunosti tvoj komentar i ne sumnjam da si o tome itekako dobro informiran. Samo sam se nadovezala sa popisom sastava chemtrails zbog drugih koji čitaju. Da o tome nas dvoje raspravljamo “u 4 oka” spika bi bila sasvim drugačija i bez navođenja sastava te mješavine o kojoj znanstvenici šute. Naglasak je na njima tj njihovom izbjegavanju odgovora.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije

Dovoljno je pogledati u nebo i vidjeti postojanje istih. Zatim se zapitati zasto netko trosi toliko kerozina da bi nas besplatno prskao za nase dobro. I to globalno.

Simon
Gost
Simon
1 mjesec prije

Do prije 15 godina toga nije bilo. U životu mi je bilo važno, i sad je, vrijeme i stalno sam gledao u nebo kako bi po obliku, visini i brzini kretanja oblaka mogao predvidjeti vrijeme u slijedećih nekoliko sati, tako da znam o čemu pričam.
Chemtrailsa definitivno nije bilo. Nemam volje to nešto puno pratiti, ali koliko sam primjetio više chemtrailsa ima zimi, također neznam ni kad je oblačno da li ih ima, uglavnom ujutro osvanu, ali vide se i avioni na nebu u istom trenutku jedan sa contrailsima i jedan sa chemtrailsima. Vidi se kao na tanjuru.

nonwo
Gost
nonwo
1 mjesec prije

Geoengineering Whistleblower ~ Ex Military ~ Kristen Meghan, Hauppauge, NY, January 18th, 2014 720p
Žena čiji je posao bio da zna čemu si izložen u zraku,od prve do zadnje kemikalije.I nije joj se svidjelo što je vidjela.

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
1 mjesec prije

propuh

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
1 mjesec prije

Htjedoh reći:zatvori vrata,propuh je.Usput dodati – znanost kojoj se vi divite sama je sebi svrhom, kao i ona umjetnost radi umjetnosti, a ovaj “vidljivi” dio znanosti ,ili praktični,toliko je napredovao da se živjeti nemože od napretka ! Hvala vam na pažnji i, u svakom slučaju,moje poštovanje.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije

Odgovor se krije u “tko ih, koliko i zasto placa”.

Trondhjemite
Member
Trondhjemite
1 mjesec prije

U mom komentaru piše prijedlog pa ih slobodno pitajte i tražite odgovor.

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

“Samo se mali dio može zloupotrijebiti. Sustavno se napada znanost i znanstvenici bez uvida u ono što rade”

TI TVOJI ZNANSTVENICI, OTROVALI SU NAM HRANU, VODU, ZRAK, LJEČE NAS OTROVIMA, UNIŠTAVAJU NAM EKONOMIJU, ZDRAVLJE I SLOBODU ZBOG OBIČNE GRIPE. D O S T A!

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

JA SAM SRETNIJI U PEĆINI NEGO SA OVIM KVAZIZNANSTVENIM DOSTIGNUĆIMA, HVALA NA DOBRIM ŽELJAMA.
TI NASTAVI L A G O D N O I K V A L I T E T N I J E UZIVATI U OVAKVOJ CIVILIZACIJI STVORENOJ OD SOTONISTA ZA UPRAVO TAKVE DA OVDJE UŽIVAJU

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

Svaki stap ima dva kraja. Pojedini dogadjaji danasnjice nam daju slobodu da zakljucimo koji kraj dominira.

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije

Lažeš,otac mog oca je živio99 godina,bez pomoći tzv. Lijekova&co…baka 97!
Danas te truju,da te mogu liječit-a pećinaće za par godina biti luksuz.

Audax
Gost
Audax
1 mjesec prije

Čovjek se ponajviše razlikuje od životinja po tome što ima sposobnost apstraktnog razmišljanja. Većina tehnološkog napretka postignuta je zahvaljujući upravo sposobnosti čovjeka da razmišlja na apstraktni način, izvan okvira koji nam određuju čula. Međutim, koliko god da je korisno ako se pravilno usmjeri, to apstraktno razmišljanje može biti i štetno i čovjeka odvesti u kojekakve nerealne misaone konstrukcije, koje često nemaju veze sa zdravim razumom. Takva osoba naizgled normalno funkcionira, ali u mozgu ima “podstanara” ili “stvora” kojeg je sama stvorila.

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije

a algoritamsko programiranje je bezgrešno,k’o začeće dijevice marije

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

PODRZAVATI TAKVE TEHNOLOGIJE JE ISTO KAO NAORUZATI UBICE I ZLOČINCE I REĆI NESMIJEMO DOPUSTITI DA ONI TO UPOTRIJEBE U NEGATIVNE SVRHE

Trondhjemite
Member
Trondhjemite
1 mjesec prije

Ta tehnologija vam je omogućila da sjedite za laptopom/računalom/mobitelom i pišete na portalu (da ne kažem da pišete budalaštine).

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

E SVIMA BI BOLJE BILO DA TO NIJE OMOGUCILA

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

STARE CIVILIZACIJE IMALE SU SVU TEHNOLOGIJU KRISTALA, ZVUKA I FREKVENCIJA I BILE SU PUNO NAPREDNIJE BEZ RAZNIH ČIPOVA. TEHNOLOGIJA ČIPA NEMINOVNO VODI U MJEŠANJE LJUDI I ROBOTA A NA KRAJU U NADVLADAVANJU ROBOTA. TAKODJER, SVRHA I CILJ SVIH PA I ONIH KOJI TO NEZNAJU JE DUHOVNI RAZVOJ, A OVE TEHNOLOGIJE NAS ODVAJAJU OD BILO KAKVOG DUHOVNOG RAZVOJA.

LJUDI KRATKOVIDNI, MATERIJALISTI, NEZAINTERESEIRANI ZA DUHOVNI NAPREDAK I NEEMPATIČNI PODRŽAVAJU OVU ZLOČINAČKU NAUKU KOJA NAS JE ODVOJILA OD PRIRODE, SVEMIRA I NAS SAMIH

Simon
Gost
Simon
1 mjesec prije

Odakle tehnologija?

ijdfnviuert8gureuvne
Gost
ijdfnviuert8gureuvne
1 mjesec prije

Imaš dolje na kraju od Otpisanog odakle tehnologija…………..

Simon
Gost
Simon
1 mjesec prije

Da, ali i u taj stadij je tehnologija od nekud došla. Ništa od toga nebi bilo da ljudi prije deset i više tisuća godina nisu izmislili kolo i ležaj koje je koristilo i Nikoli Tesli za njegove izume i tako sve do danas. Ništa nebi trebalo gledati izdvojeno kao jedino i presudno. A potpuno su druga pitanja gdje to sve danas ide, kako i zašto.

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

u genima zapisano, pa kad sazri ispliva na povrsinu, isto ko sto ti kad udjes u pubertet postanes sposoban da oplodis zenku.Al’ nauka pocela petljat malo previse tamo ‘đe’ ne treba jer eticki nije dovoljno sazrela za to, slicno k’o sto oni iz skriljaca na silu vade naftu.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije

Mili mi zborimo o zlouporabi tehnologije ne protiv tehnologije.

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

Točan odgovor, sjedi 5 🙂

Mali mozak
Gost
Mali mozak
1 mjesec prije

Trebalo bi na ovom sajtu uvesti lockdown zbog svih izrecenih gluposti.

Simon
Gost
Simon
1 mjesec prije

Znači trebalo bi ukinuti komentare, a ti bi odredio što je glupost, a što ne.

Mali Mujo
Gost
Mali Mujo
1 mjesec prije

Mali mozak iz male glavice

Pero
Gost
Pero
1 mjesec prije

Znači, rađena je studija o produžetku ljudskog života . Navedeno je da su najzasluzniji stambeni uvijeti i dostupnost pitke vode. I to do preko 80%. Cjepivo je tek manji dio. I nisu sva cjepiva losa niti im je intencija u početku bila loša. Problem je sto se kasnije zbog nezasitne zelje farm industrija, počelo manipulirati njima. Frekvencije liječe, također. Godinama su ljude koji su njima liječili, ismijavali. Prije koju godinu je u Britaniji, čudom, jedna firma uspjela izliječiti 10 tumora kod 8 oboljelih ljudi. Uplela se politika i farma mafija, Johnson i Johnson su uložili novce u to , vjerojatno kupili i ugasili. Ne vidim da je to došlo u uporabu i da se o tome piše. A imali su sto postotni rezultat izliječenja. Imaš danas ljude, i to jako uspješne ljude, koji se liječe frekvencijama, a skrivaju to. I to u suradnji sa doktorima koji nisu bili zadrti. To je pouzdan podatak koji konkretno znam.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije

Nemojte se uvrijedit, ali je izgledno da je kod vas lockdown vec ucinjen. Zakljucani ste na nivou malog mozga. On uglavnom brine o automatici u nasem organizmu. Kaze da je i podsvijest u malom mozgu. Ona radi na pricipu bogatog maharadže “zapakuj zapakuj”. Ne propituje nista. Subliminalne poruke djeluju na tom nivo. Dakle pls pls prestanite zauzimati prostor porukama iz malog mozga. Hvala unaprijed. Od sad ignoriram sa štovanjem.

Lucija
Gost
Lucija
1 mjesec prije
ijdfnviuert8gureuvne
Gost
ijdfnviuert8gureuvne
1 mjesec prije

Kad sam ja pričao ovdje o braku čovjeka i binarnog koda smijali su mi se.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije

Putin je naredio stvaranje baze dnk za Rusiju. Pored quantnog imaju i biolosko racunalo. Sve se poslo naglo ubrzavati nakon 30nm tehnologije. Kao da je netko dobio znanje od nekog, ali ne kompletno.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Jesam. Hvala. 👍

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

dok ‘čekamo sabah sa šejtanom’, ima’l kakvih boljih prijedloga za ubit vrijeme, dosta nam je šifri i kodova

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Ima, ima! Čevapi u lepinji i Corona pivo

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

Daj kak’e salate od hobotnice, cevape treba ostavit za turiste kad dodju gledat piramide.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

😂😂😂👾

radijacija2000
Gost
radijacija2000
1 mjesec prije

Da, gledao pre neki dan. U pravu je Goran oko Moorse-ovog zakona, sa korištenjem poluvodiča ne može se više povečavati rezolucija integrisanih kola , a time niti čestota od koje pak direktno zavisi brzina izračunavanja u zadatom vremeno. Pre 20-tak godina, dok sam još studirao elektrotehniku govorilo se o zamjenu poluvodiča sa oruganskih C-H ujedinenja, ali se izgleda od toga odustalo i počelo sa eksperimentiranjem oko kvantnog računala. Točno je i to da sa postojećom tehnologijom nije moguće praviti hard diskove koji ni izdaleka ne bi imali dovoljnu brzinu i kapacitet kako bi se iskoristila brzina kvantnog procesora. E sada, točno je i da se u DNK mogu da se pohrane podaci sa neverovatnom gustoću (gledajte videa molekularnog biologa d-r Terzina), al kako bi to sve skupa bilo spojeno, kako bi se podaci pisali i čitali na DNK-e stvarno ne mogu shvatiti…Ali da postoje moćni ljudi sa bolesnom psihom koji žele kontrolirati ceo svet uopće nije vredno debate, to je odavno apsolvirano ! Kad ne bi bilo njih i njihovih manipulacija ne bi ni bilo ratova i bedastoće kroz ljudsku povijest…

ijdfnviuert8gureuvne
Gost
ijdfnviuert8gureuvne
1 mjesec prije

Napravili su oni bolje reći dobili su od onog koji vlada planetom tehnologiju pretvarača binarnog koda u u dnk-a i obratno.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije

Nisam siguran al po sjecanju Darpa je razvila prijemnike i “odasiljace” dnk koda putem neta. Dnk prijemnik moze biti reprogramiran putem koda. Ono sto izađe u javnost uglavnom debelo kasni za najnovijim saznanjima barem 10-20 godina.

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

Dobar i 2. dio ‘Harry Pottera’ za citaoce / citatelje koji treba u kratkom vremenu da se update-uju.

Kako zamijenise covjeka (Sladoljev) sa hibridom (Mayer), tako su odradili u svim bitnim strukturama.

Son of Alerik
Gost
Son of Alerik
1 mjesec prije

Autorica iznosi uglavnom sve ono što sam i sam pročitao, ali to čini tako skoncentrirano, detaljno, sa zaokruženim, čistim rečenicama čineći tekst jednim od onih na koje se sutra možemo pozivati.
Samo cijepljenje – vjerovao bih samo dr Sladoljevu, ali i to u krajnjoj nuždi. I dalje mislim da je sposobnost kontrole stresa jedna od najbitnijih stvari na koje možemo utjecati, kao i prehrana te kvaliteta zraka kojoj smo izloženi dugotrajno.
Danas, kad je većini jasno da je covid predstava, oni po medijima ne prestaju ni na jedan jedini trenutak – i dalje je ‘broj oboljelih’ prva vijest na svim medijima, ovi pod kontrolom kraljice su pred novim lockdownom, ostali se jogune još. Sve vodi k tomu da nas ne misle pustiti na miru prije nego li nas cijepe. Cijepiti – naravno s RNA cjepivom radi genetske modifikacija. Točnije, žele cijepljenjem poništiti eventualnu genetsku modifikaciju koju je proizveo njihov virus.
Smisao virusa je bio nešto slično temi filma Let iznad kukavičjeg gnijezda,
Nije problem izbjeći sutrašnje možebitno obvezno cijepljenje. Bez covid putovnice nas ne misle pustiti da žiimo kao dosad. Bit ćemo pred izborom, cijepiti se i pristati na vlastitu lobotomizaciju pa imati kartice, kredite i putvnice ili ništa od toga pa biti izvan sistema. Neki od nas će to moći sebi priuštiti, većina neće.

TražeseDomaćaJaja
Gost
TražeseDomaćaJaja
1 mjesec prije

“I rekli su: na kolena!I pustićemo da preživiš,
stavi lance,veseli se i pleši.
Tvoje usne su napisale:beži!

Ovde je mračno,spusti svetlost na put!”

(N,Marić alias KraljČačka)

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

zatp ‘ovi’ i zabranjuju pušenje, da se ljudima ne izližu koljena

Max
Member
Famed Member
Max
1 mjesec prije

Svaka čast autorici.

MambaSamba
Gost
MambaSamba
1 mjesec prije

Izvrstan članak 🙂

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

IMBEX HR
Capakova zamjenica: Bit će neugodno ljudima koji ne nose maske, a ne onima koji nose
Bezdusna spodoba

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

Imbex hr:
Madrid traži pomoć vojske u suzbijanju koronavirusa

OVO NAS CEKA

Simon
Gost
Simon
1 mjesec prije

Pobjednička hrvatska vojska će pobjediti hrvatski narod?

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

NE, POBJEDNIČKA HRVATSKA VOJSKA STAVITI CE SE U SLUŽBU SOTONISTA I ZLOČINACA KAKO BI OSTVARILA NJIHOVE ZLOČINAČKE PLANOVE NAD HRVATSKIM NARODOM KOJI ĆE I SAM PRIPOMOĆI REPRESIVNO OSLOBODILAČKIM ORGANIMA PRETVORIVŠI SE U POLICIJSKOG DOUŠNIKA SA CILJEM NEUTRALIZIRANJA SLOBODNO MISLEĆIH SUSJEDA

ijdfnviuert8gureuvne
Gost
ijdfnviuert8gureuvne
1 mjesec prije

On to ironizira.

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

OK NISAM SHVATIO

Slonica
Gost
Slonica
1 mjesec prije

Švedski model -švedska firma ikea Zg
Nigdje rigorozniji tretman
Opominju maske na nos
Nadobudni čuvari reda nadziru
Ljudi se moraju pravdati za vc,više redara nego kupaca
Dali je strah i koga se toliko boje…ali za masku bez pokrivenog nosa zovu redare
Na tren pomisliš da si u noćnoj mori i da to nisu istine

ijdfnviuert8gureuvne
Gost
ijdfnviuert8gureuvne
1 mjesec prije

Nema tko me nije zvao da idem tamo rekao sam da neću jer je to tamina firma.

Slonica
Gost
Slonica
1 mjesec prije

Čudo neviđeno…uz svakodnevne obaveze čovjek više manje donekle odradi
Al tamo otići
Kao da ljudi strahuju jedni od drugih
Pa to moraju prenositi da bi se dokazali…ili opstali
Dobra odluka

Mikojan
Gost
Mikojan
1 mjesec prije

A da ljudi zaobilaze taj prodajni centar, od čega bi ti pametni trgovci dobili plaću? Nije sad zabrana rada pa da država subvencionira, nema kupaca, nema plaće, nema profita zatvaramo i odlazimo, ni prvi ni zadnji. Hvala, doviđenja!

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije

Hehe,odmah sam ih kužno,da me nebi okużili.

Gaja
Gost
Gaja
1 mjesec prije

Meni su u Ikei rekli na kasi da ne mogu kupiti robu jer sam hodao bez maske po cijeloj trgovini. Tako da sam ostavio stvari na kasi i izasao van. Nitko drugi to nije ucinio koliko sam vidio. Tehnika je podijeli pa vladaj. Stoka sitnog zuba sa IQ sobne temperature tjera ovce da se postroje, pognu glavu i sute. Nesto slicno kao u Nazi konc logorima kada je zidovski kapo kaznjavao svoje najzesce i najteze.

Slonica
Gost
Slonica
1 mjesec prije

Dobro znana politika trgovine a i drugih grana.
U svojim matičnim drzavama poznati lanci,po plaćama, odnosu prema radniku,neradnim nedjeljama
Kod nas iskoristili sve pogodnosti a sva prava uskratili.
Ništa nova ,sve već viđeno ,udri bika koji hoće vuć

Mikojan
Gost
Mikojan
1 mjesec prije

Pasivni otpor, bojkot !

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije

Aktivan otpor!?pljačka!?

otpisani
Member
Famed Member
otpisani
1 mjesec prije

“Od tada do danas, umjesto Prirode znanost će stvarati evoluciju. Ono za što bi Prirodi trebalo 800 godina, znanost će stvoriti u samo jednoj dekadi (3).”

Postoje dvije razine znanosti
Prva razina je obrazovanje i “znanost” koja radi na temeljima već poznatih činjenica uči iz zastarjelih knjiga koje su danas samo digitalizirane, pa kao što slijepa kokoš pokušava među šljunkom ubosti zrno žita ili muha bez glave pronaći izlaz iz prostorije, tako i ta “znanost”, uglavnom, nema bolji uspjeh od slijepe kokoši ili muhe bez glave, no ona je tu da zabavlja (obmanjuje) ljudsko roblje kako bi vjerovalo da svo znanje i imanje koje imamo možemo zahvaliti toj “znanosti” i slobodnim ljudima koji su se eto na “prirodan” način razvili na zemlji i “evoluirali”.

Druga razina znanosti je znanost koja uči iz medija kojima upravlja superiorni entitet božanskih sposobnosti i znanja a svoje znanstvenike regrutira iz redova “znanstvenika” prve razine po strogim pravilima odabira kako bi ti odabrani mogli savladati znanstvenu materiju najviše razine poteklu od samih vladara i vlasnika planeta.
Ta druga razina znanosti je nosioc ovog ubrzanog tempa u usvajanju znanja i razvoju raznih tehnologija i nikada (ili vrlo rijetko) nećete čuti imena izumitelja već se sve tehnološke novotarije jednostavno pojave i mi ih moramo ili kupiti ili koristiti po naredbi naših vlasti i zakona i moramo im se prilagoditi.
Ova znanost ne komunicira sa javnošću niti joj je odgovorna – odgovorna je samo nadređenom entitetu a posebnim kanalima komunicira samo sa malim brojem odabranika iz vrhovne ljudske vlasti koja po principu hijerarhije djeluje prema roblju.

Da se razumijemo, sama organizacija ljudska vlast pa čak i ona koju nazivaju duboka država najjačih i največih naroda je također roblje, ali sa zadatkom i ovlastima goniča robova i imaju na izboru sve moguće načine da nas vode putem i cilju kojega određuje naš vlasnik i stvoritelj.
Nije slučajno “izmišljen” internet i cijela ta papazjanija od komunikacijskih tehnologija i uređaja – sve je to tu da bi nas se masovno kontroliralo i prediktivno isprogramiralo na ciljano razmišljanje i ponašanje…

(moguće da i ova moja pisanja nisu i stvarno moje izvorne misli i zaključci (iako u to volim vjerovati))

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

AKO SUMNJAŠ U MISLI I ZNAŠ DA SE NA MISLI UTJEČE NA RAZNE NAČINE, ODNOSNO SAMOKONTROLIRAŠ MISLI I EMOCIJE, ONDA SU TO TVOJE MISLI

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

UREDNICI TREBALO BI OTVORITI STRANICU IMBEX HR, U NJOJ KOPIRATI SVE NAJZLOČINAČKIJE NASLOVE IZ MEDIJA I STILOM HUMOR – PARODIJA OBRADITI NJIHOVE TEXTOVE. IZ DANASNJEG IMBEXA PARDON INDEXA OVAJ NASLOV:Capakova zamjenica: Bit će neugodno ljudima koji ne nose maske, a ne onima koji nose
SAVRŠENO ZA PARODIJU

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

Gledao sam taj video doktorice Carrie Madej, ali mislim da su njeni strahovi ipak malo pretjerani. Ne zato što kabalisti ne bi imale želje za tako nečim, nego zato jer tehnološki i znanstveni napredak ipak nije na toj razini da omogućuje takve stvari i neće tako skoro biti. Nanoroboti, a pogotovo takvi koji bi se mogli sami preslagivati i reproducirati još nisu odmakli dalje od snova “futurista”, a umjetna inteligencija jednostavno ne postoji. Postoje samo sve jači kompjuteri i programi koji stvaraju dojam iinteligencije. A ona neće ni postojati tako dugo dok ne shvatio kako funkcionira prirodna inteligencija, a ni tu nismo daleko odmakli. Srećom.

Također, nisam siguran da bi kabalistima bilo u interesu direktno petljati po ljudskim genima jer je to još uglavnom potpuno neistražen teren i posljedice su potpuno nepredvidljive. A oni vole pomno isplanirane i predvidljive stvari.Mislim da su “GMO ljudi” stvar ipak dosta daleke budućnosti, ako do toga ipak dođe.

Tako da su ovi strahovi od cjepiva vjerojatno preuranjeni. Ali bojati ga se treba jer cjepiva imaju po meni drugu svrhu. Profite koji će biti naravno ogromni, ali cjepiva, ako postanu na bilo koji način obavezna nesumnjivo predstavljaju uvod i pripremu za obavezno čipiranje ljudi. Jer, ako im prođe obavezno cijepljenje, ako ne dođe do masovnog otpora i bunta, nakon još koje “pandemije” i masovnih obaveznih cijepljenja uopće nema sumnje da će im proći i čipiranje.

A u čipiranju leži prava opasnost. Jer osim mogućnosti cjelodnevnog praćenja kretanja čipirane osobe, tu je i praćenje bioloških procesa u tijelu i što je najopasnije, mogućnost ugradnje “kill switcha” u te čipove koji bi čovjeka mogli na daljinu onesposobiti ili čak ubiti, utjecati na njegovo ponašanje i biološke funkcije. A takve tehnologije nisu stvar daleke budućnosti kao one gore navedene.

Čipiranje je u stvari prvi korak prema transhumanizmu zbog toga što su RFID čipovi zamišljeni kao prvi uređaji koji će omogućavato neprekidnu dvosmjernu komunikaciju čovjeka i kompjutera i to takvu koja će se odvijati neovisno od naše svjesne volje. Time doslovno prestajemo biti individue i postajemo dronovi, sastavni dio borgovskog kolektiva.

No ono čega se stvarno moramo bojati nisu tehnologije budućnosti nego sadašnjosti, a koje već sada omogućuju skoro potpunu kontrolu ako ili kad budu implementirane u potpunosti. Tu prije svega mislim na 5G tehnologiju koja će omogućiti nesmetan promet informacija stotina milijuna nadzornih kamera sa dodacima kao što je prepoznavanje lica ili termodetektorima.

To je vrlo učinkovita metoda kontrole, a u paru s digitalnim novcem bez ikakvog prisustva opipljivog novca – gotovine koju će pokušati ukinuti ne ostavlja ljudima više nikakve mogućnosti otpora ili neposluha. A sjetimo se samo onih silnih savjeta da zbog spriječavanja širenja virusa izbjegavamo gotovinu i plaćamo karticama ili mobitelima. Ako se dovoljan broj ljudi na to navikne i prihvati, ukidanje gotovog novca je samo pitanje vremena. A što to znači mislim da ovdje ne treba objašnjavati. .

otpisani
Member
Famed Member
otpisani
1 mjesec prije

“Ako se dovoljan broj ljudi na to navikne i prihvati, ukidanje gotovog novca je samo pitanje vremena.”
Gotovina može biti ukinuta samo robovima koji su postali “tehnološki višak”, kojima država mora osigurati potpuni minimum za egzistenciju, a ako bi se pokušalo ukinuti svima onda bi prvo trebalo promijeniti ekonomski sustav sa tržišne na plansku ekonomiju i lišiti sve robove bilo kakve osobne imovine a naročito vlasništva nad zemljištem, u tom bi primjeru moralo nestati privatno vlasništvo i svi resursi, sredastva za rad i zemlja bi morali biti u vlasništvu nekakvog novog oblika države, jer bi drugačije bilo nemoguće spriječiti roblje da ne počne živjeti i raditi “na crno”.Nestankom gotovine i promjenama koje sam naveo sustav bi automatski postao “komunistički” dakle, utopija koja ne bi bila osnovana na svijesti i savjesti ravnopravnih ljudi, već na prisili i totalnim porobljavanjem. Ako socijalistički sustav nije doveo do komunističke utopije neće to uspijeti ni represija nad robljem

Spreman sam se kladiti u karton odležanog IstarskogTerana,da mi koji ovdje na Logičnom pokušavamo sagledati i riješiti svjetske probleme, nećemo doživjeti sustav koji će biti potpuno lišen gotovine kao sredstva kompenzacije vrijednosti našeg rada i kao sredstvo za razmjenu vrijednosti dobara.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije

Hehe pola kartona ti vec ode. U Hr vlasnik si samo 15 cm u dubinu “svoje” zemlje. Iskopaj bunar i navodnjavaj pa ce ti doci lik iskubicirati vodu i naplatiti. Covjek imao dvije njive. Onu zasađenu mu poplavilo i on prokopa kanal i preusmjeri vodu na nezasađenu. Dođe lik i kubicira mu vodu kao za ribnjak! Hallo !

Q T
Gost
Q T
1 mjesec prije

I opet će se naći dovoljno veliki broj ljudi koji će prihvatiti taj čip (koji će biti već u cjepivu) i prodavati svoje bio podatke za cripto novce, baš onako kako je to DeBill i zamislio da postane “novo normalno”. Uz reklamicu za Coca Colu: What if we choose to be open like never before? I sve prolazi, kao i do sada.

Mali Mujo
Gost
Mali Mujo
1 mjesec prije

Dobro mene zanima jeli kabala otporna na sve ove muke koje snalaze obicne male ljude, jesu li oni otporni i na snajperske metke ili se njih ne boje. Sto ako se pojave neki koji im snajperskim mescima posalju neke poruke, hoce li oni to znati rastumaciti, ili ce do sv. Petra na konzultacije.