fbpx

Prediktivno programiranje (2. dio)

Prediktivno programiranje 2

Covid-19, smrtonosan virus? Sjećate li se iz 1. dijela onoga dokumenta iz 2015. godine s web stranice Britanske vlade u kojem je među „jednostavnim infekcijama“ naveden Covid-19? Znači, ako smo tada obolijevali od tog virusa, u obliku gripe ili prehlade, do sada smo postali imuni, zar ne? Ako su svjetski moćnici toliko duboko i široko umreženi, od vrha piramide prema dolje, preko vlada svih država svijeta do portira u zgradama tih vlada, zar bi oni pustili smrtonosni virus da pobije i one koji za njih rade? Ako je virus nastao negdje između Fort Dereck vojnog laboratorija u Sj. Carolini i laboratorija u Wuhanu (1), on je stvaran, ali nije ubojit. Ako nije ubojit, onda je „pandemija“ paravan.

Ako je pandemija paravan, što joj je cilj? Cjepivo radi spasa čovječanstva? Ne, jer već postoji učinkovita terapija za liječenje virusa. Da na cjepivu zarade milijarde dolara? Da, ali ne primarno, jer oni imaju novac. Upravljati „daljinskim“ cijelim čovječanstvom, pobiti sedam milijardi ljudi? Da, ali ne primarno, jer iza smanjenja i/ili kontrole populacije krije se puno važniji cilj, naša DNK.  Zašto DNK i zašto im se toliko žuri da to brzo sprovedu, o tome u sljedećem tekstu.

A sad krenimo, ne od početka, jer bi nas to vratilo tisućama godina unatrag, već od onog trenutka kad se sa snažnijim razvojem znanosti agenda počela intenzivno razvijati.

Samo godinu dana poslije objave knjige O postanku vrsta Charlesa Darwina, Thomas Henry Huxley – poznat kao „Darwinov buldog“, djed Aldousa Huxleya, autora Vrlog novoga svijeta, romana o društvu uređenom eugenikom i eugeničara, Juliana Huxleya – napisat će svojoj supruzi kako će „do sljedećega petka svi biti uvjereni da su majmuni“. Oxfordski biskup Samuel Wilberforce „tvrdio je da su ljudska svojstva, … slobodna volja i razum, ‘nepomirljivi s idejom sirovog podrijetla onoga koji je stvoren na sliku Boga‘“.  Nešto će kasnije Benjamin Disraeli, ministar financija, postaviti pitanje „Je li čovjek majmun ili anđeo?“(2). Na njegov će govor negativno reagirati svi, i znanstvenici i teolozi, a Huxleyeve će se riječi ostvariti i „majmuni“ će izvojevati pobjedu nad „anđelima“. Tada je bilo potrebno da prođe nekoliko desetljeća da jedna ideja poput teorije evolucije izgradi utvrdu u znanstvenoj zajednici.

Od tada do danas, umjesto Prirode znanost će stvarati evoluciju. Ono za što bi Prirodi trebalo 800 godina, znanost će stvoriti u samo jednoj dekadi (3).

Teoriju će evolucije podržavati i National Geographic, pa će tako ovaj prestižni časopis i na svojim naslovnicama izražavati želje nekih o evolucijskom putu kojim bi se čovječanstvo trebalo kretati. Naslovnica iz kolovoza 2016. godine pod naslovom „DNA Revolution“ (DNK revolucija) (4) prikazuje DNK izgrađenu od različitih bioloških vrsta, promjenu u DNK molekuli, odnosno novu biotehnologiju. Druga naslovnica iz siječnja 2017. godine pod naslovom „Gender Revolution“ (Rodna revolucija) (5) govori o legalizaciji istospolnog braka i novoj biotehnologiji („genski drajvovi“) prema kojoj će istospolni partneri imati sposobnost „rađati“ djecu. Treća naslovnica iz travnja 2017. godine pod naslovom „The Next Human“ (Budući čovjek) (6) prikazuje sliku evolucijskoga razvoja čovjeka, od majmuna, kao prvog u pozadini, preko kosmata hominoida, „karike koja nedostaje“, do suvremena čovjeka, a potom do, u prvome planu istaknuta, biorobota, transhumanističke kombinacije biološkoga čovjeka i informatičke tehnologije.

Onaj tko pogleda video zapis „ Čovek 2 0 – Poziv svetu na buđenje“ (7) uvidjet će koliko poveznice ima između treće naslovnice National Geographica  i prijelaza s „Čovjeka 1.0“ na „Čovjeka 2.0“ o kojem prijelazu govori američka liječnica dr. Carrie Madej, specijalistica interne medicine.  Cjepivo protiv Covid-19 uvodi novu tehnologiju koja će nas promijeniti u vrlo kratkome roku. Jedan od glavnih kandidata za Covid-19 cjepivo tvrtka je simbolična imena – ModeRNA (RNA=RNK), koja još nije proizvela ni jedno cjepivo, a koju je osnovao Derek Rossi, uspješnik u području modificirane RNK i mogućnosti reprogramiranja matične stanice u tijelu. Moderna napreduje brzo i u nevjerojatno kratkome roku, od nekoliko mjeseci, prešla je s eksperimentom iz 1. u 2. i 3. fazu za što je inače potrebno 5-6 godina. Kod skupine s visoko-doznim cjepivima 100% testiranih je imalo neželjene nus-pojave, a kod nisko-doznih cjepiva 80%. Kako to rade? Moderna predlaže da se koristi MIKROIGLIČNA PLATFORMA, koju možete primijeniti i sami. Ideja je nabaviti zavoj koji stavite na ruku,  a kad skinete naljepnicu, vi ste cijepljeni. Taj zavoj sadrži mikroiglice dizajnirane po ugrizu očnjaka zmije viperide ili zmije ljutice, a u njima je hidrogel,  a unutar hidrogela enzim vrlo znakovita imena LUCIFERAZA i cjepivo, što je u biti  modificirana RNK ili DNK, ovisino o proizvođaču. Ideja je da mikroiglice probuše staničnu membranu, a ovaj sintetički dio RNK koji služi za kodiranje dijela virusa, ušao bi u staničnu jezgru. A stanična jezgra nosi staničnu genetsku uputu koja određuje razvoj organizma (8).

Problem je u tome, kaže nadalje dr. Madej, što se koristi proces koji se zove TRANSFEKCIJA, a transfekcija je način na koji stvaramo genetski modificirane organizme. Proizvođači cjepiva dali su izjavu da ovo neće promijeniti našu DNK i naš genom. Ali nameće se pitanje, ako se ovaj proces primjenjuje za genetski modificirane organizme, a znamo kakvo je npr. genetski modificirano povrće, zašto se to isto ne bi moglo dogoditi i čovjeku ? Ako pogledate presudu Vrhovnog suda u Americi o sintetički modificiranoj DNK ili genima, koja ili koji se mogu se patentirati, a patenti imaju vlasnike, znači li to da će Moderna ili Bill i Melinda Gates Fondacija ili američko Mistarstvo obrane, a svi su oni uključeni u patente, biti vlasnicima našeg genoma – pita se dr. Madej. Encim Luciferaza je patentiran. Ime dolazi od bioluminiscentne osobine što znači da može proizvesti svjetlost ili da ima izvor svjetlosti, nalazi se pod kožom i cijepljena osoba ga ne može vidjeti, ali vidi onaj koji kontrolira je li određena osoba cijepljena ili ne. Prethodno spomenuti HIDROGEL je zapravo nanotehnologija, koja ima sposobnost prikupljanja svih podataka iz našega tijela, uključujući emocije i naše aktivnosti, i sve te podatke povezuje s pametnim telefonom. Na video dr. Madej oglasio se Fact Check tvrdeći da informacije iznesene u video NISU znanstveno utemeljene ni činjenične (9).

Ako se prikupljeni podaci povezuju s pametnim telefonom, time postaje razumljivijom izjava Vilija Beroša dana Večernjemu listu 27. srpnja o.g. kojom nas priprema na „scenarij u kojem bi aplikacija mogla postati obavezna za sve“. Ktome, Beroš kaže da je „Hrvatska potpisala jedan … ugovor gdje smo rezervirali oko milijun i pol doza … novog cjepiva“ i dodaje da „novci nisu problem, kada se pojavi novo cjepivo koje je relevantno…“ (10).

O prvom registriranom, ruskome cjepivu Sputnik V, koji kao platformu koristi adenovirusne vektore (11), dala je izjavu Dijana Mayer, epidemiologinje HZJZ, koja kaže da je „sasvim sigurna“ da „Hrvatska neće koristiti rusko cjepivo“ jer „nema znanstvenih dokaza za to cjepivo“ , i „sigurna je“ da svoju kćer „ne bi cijepila tim cjepivom (12). A s kojim bi cjepivom epidemiologinja Mayer cijepila svoju kćer, onim trenutno nepostojećim iz ugovora koji je potpisao Beroš ili onim trenutno nepostojećim iz ugovora koji je potpisala EU?

Ako je „EU potpisala ugovor za isporuku 400 milijuna doza Covid-19 cjepiva sa sintetičkim DNK manipulatorom“(13), ako Hrvatska nikad ne čini ništa suprotno odlukama EU, je li ovih Beroševih rezerviranih milijun i pol doza, trenutno nepostojećeg, budućeg, novog cjepiva, zapravo dijelom onih 400 milijuna  doza cjepiva sa sintetički modificiranom DNK?!

I hoće li nas, kao što je to bio slučaj s lijekom Remdesivir, na nekoj od sljedećih presica, dr. Alemka Markotić izvijestiti o tome kako su u Hrvatsku ušle prve doze cjepiva? Hoće li nas, tom prilikom, dr. Alemka Markotić točno izvijestiti o kakvu se zapravo cjepivu radi?

Taj isti, skupi i neprovjereni lijek Remdesivir, posvuda u eksperimentalnoj fazi (14) od Konga preko Italije do EU i, naravno, Hrvatske, izvojevao je pobjedu nad kombinacijom učinkovita i jeftina, na tržištu već 70 godina prisutna, hidroksiklorokina i hrvatskoga antibiotika, na tržištu prisutna već 40 godina, azitromicina. O tome kakav je zapravo lijek Remdesivir (15), kakve znanstvene studije o njemu postoje, kako je znanstvena zajednica utrla put Remdesiviru uključujući ga u istraživački program Discovery, a izostavljajući hidroksiklorokin i azitromicin kao uspješne u terapiji koju je primjenjivao francuski liječnik dr. Didier Raoult – u brojnim je člancima iscrpno izvješćivao portal logicno.com.

I Američka je udruga liječnika „America’s Frontline Doctors“ jasno ustvrdila da se Covid-19 liječi hidroksiklorokinom u kombinaciji s azitromicinom, kao i to da ljudi ne trebaju nositi maske, nakon čega je Udruga brzinski cenzurirana i skinuta sa svih platformi na webu (16). Također, dalje u tekstu spomenuta Dr. Mikovitz potvrđuje ovu informaciju u intervjuu danom Mikkiju Willisu, izjavivši da je u anketi u kojoj je sudjelovalo 2.300 liječnika iz 30 različitih zemalja hidroksiklorokin rangiran kao najučinkovitiji lijek za liječenje virusa. Američko medicinsko udruženje AMA reagiralo je na ovo izjavom da će liječnici koji u liječenju budu primjenjivali hidroksiklorokin izgubiti svoje licencije.

Dr. Judy Mikovitz, autorica knjige „Plague of Corruption“ („Kuga korupcije“), s doktoratom iz područja liječenja HIVa, na vrhuncu svoje karijere objavljuje moćni članak časopisu „Science“ koji je tada priličito uzdrmao znanstvenu zajednicu, jer je otkrio da uobičajena uporaba ljudskih i životinjskih fetalnih tkiva oslobađa razarajuće kronične bolesti. Objava istine uništava joj život, karijeru i ime. Biva uhićena i zatvorena bez dokaza, optužbi i mogućnosti da koristi odvjetnika i 97 svjedoka kojih bi izjave mogle uzrokovati da dr. Anthony Fauci i Ian Lipkin izgube svoje vrlo visoke pozicije u zdravstvu. Na pitanje novinara zašto se ponovo izlaže opasnosti govoreći javno, dr. Mikovitz odgovara, ako ih sad ne zaustavimo, onda možemo zaboraviti i našu slobodu i čovječanstvo. Zločin je također, kaže dalje dr. Mikovitz, dopustiti nekome poput Billa Gatesa, s mijardama dolara, za kojega nitko nikad nije glasao, koji nema nikakvu medicinsku pozadinu i niti jednu ekspertizu, da nam kaže da će se normalnost  vratiti među nas kad čovječanstvo bude masovno cijepljeno. Ljudi poput Billa Gatesa, kaže dr. Mikovitz, zaradit će mijune dolara i ubiti milijune ljudi (17).

Cjepivo je imuno terapija, kao što je to interferon alfa imuno terapija (18),  a Dr. Sladoljev kaže da je „lijek za koronavirus interferon koji je Imunološki zavod prestao proizvoditi 2004. (19). Na ovu će izjavu, naravno, opet reagirati Faktograf izjavljujući da „za tvrdnje Srećka Sladoljeva nema trenutno nikakvih dokaza“ (20). Nadalje, dr. Mikovitz kaže da „sada ne postoji ni jedno učinkovito cjepivo za bilo koji RNK virus“ (21), a dr. Sladoljev na svom FB profilu od 10. kolovoza 2020. godine, kaže da se „Paklenih planova s konstruiranjem smrtonosnih virusa ne trebamo bojati. Ali bojati se moramo novih cjepiva. Posebno invazivnih RNK cjepiva“.

I nakraju još nešto, „Izrael će uskoro proizvesti ORALNO cjepivo protiv koronavirusa. Želi za sebe SIGURNO cjepivo, onakvo kakva jedino trebamo“, kaže dr. Sladoljev. Znači, ni igla, ni mikroigla, ni luciferaza, niti nanotehnologija… (22).

(nastavlja se…)

 1. Croativ, Kako je dr. Fauci prevario znanstvenu zajednicu i cijelu Ameriku, intervju s dr. Judy Mikovitz
 2. Michael Cremo, Ljudska devolucija, Vedska alternativa Darwinovoj teoriji, Zagreb, Stari grad, str. 31-32
 3. Croativ, Kako je dr. Fauci prevario znanstvenu zajednicu i cijelu Ameriku, intervju s dr. Judy Mikovitz
 4. dr. Tomislav Terzin, Prijetnja novih biotehnologija, YT Dobar dan, 16:43
 5. dr. Tomislav Terzin, Prijetnja novih biotehnologija, YT Dobar dan, 18:33
 6. dr. Tomislav Terzin, Prijetnja novih biotehnologija, YT Dobar dan, 21:41
 7. Čovek 2 0 – Poziv svetu na buđenje, YT Vivid Light 888
 8. hr.wikipedia.org/wiki/Stanična_jezgra
 9. Fach Check: Video „Urgent Information on Covid Vacc!ne“ By Dr. Carrie Madej is NOT All Science-Based Or Factual
 10. Teleskop, Tajio informaciju dva dana: Beroš rezervirao čak milijun i pol doza cjepiva protiv koronavirusa
 11. Logicno, Rusko cjepivo – Zabranjena istina koju nitko ne želi objaviti
 12. Narod, Epidemiologinja HZJZ-a Dijana Mayer: Hrvatska, gotovo sam sigurna, neće koristiti rusko cjepivo
 13.  2012-transfromacija svijesti, EU potpisala ugovor za isporuku 400 milijuna doza Covid-19 cjepiva sa sintetičkim DNK manipulatorom
 14. Narod, Što znači da će Hrvatska ući u kliničku studiju za novi lijek u liječenju koronavirusa?
 15. Logicno, Što prešućuju Alemka Markotić i mainstream mediji o lijeku Remdesivir?
 16. Croativ, Ultimativna bitka za kontrolu weba, Unatoč tome što ih je Trump više puta  retwitao, viralni video AFD-a više puta izbrisan s mreže…
 17. Croativ, Kako je dr. Fauci prevario znanstvenu zajednicu i cijelu Ameriku, intervju s dr. Judy Mikovitz
 18. Paraf, Dr. Sladoljev: Lijek za koronavirus je interferon koji je Imunološki zavod prestao proizvoditi 2004.
 19. Faktograf, Srećko Sladoljev ne govori istinu …
 20. Croativ, Kako je dr. Fauci prevario znanstvenu zajednicu i cijelu Ameriku, intervju s dr. Judy Mikovitz
 21. Maxportal, Drugačiji pogled na koronavirus: Poznati imunolog dr. Srećko Sladoljev otkriva krajnji cilj ‘korona ludila’

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
231 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
CAN
Gost
CAN
8 mjeseci prije

Praksa na dijelu,znači zločin.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
8 mjeseci prije
Reply to  CAN

Nista vi ne brinite sve dok ne pocnu streljati ko dezertere one vojnike koji budu odbili pucati na civile koji ne nose maske i ne pridrzavaju se mjera…

Eto i mene
Gost
Eto i mene
8 mjeseci prije

A sto ne nosis masku onda stalno? Gripe i upale pluca uvijek bilo do sad…. Tko zna koliko si bakica ubio kroz protekle godine svojim neodgovornim ponasanjem…

CAN
Gost
CAN
8 mjeseci prije

Gdje se ti nalaziš?

U prolazu
Gost
U prolazu
8 mjeseci prije
Reply to  CAN

Prodajem stakleno zvono, sa bocom kisika…

Sony
Gost
Sony
8 mjeseci prije
Reply to  U prolazu

Kupujem blindirano višeslojno stakleno zvono, sa bocom kisika, cijena nebitna, hitno! Ponude na broj..

Coca Corona
Gost
Coca Corona
8 mjeseci prije
Reply to  U prolazu

Prodajem bocu sa zvonom,stakleni kisik gratis:)

Sony
Gost
Sony
8 mjeseci prije
Reply to  Coca Corona

Ima li popusta na količinu?

Heinrich
Gost
Heinrich
8 mjeseci prije

Generalno tekst je dobar, ono što je bitno i što govori puno toga ću sada citirati: “I nakraju još nešto, „Izrael će uskoro proizvesti ORALNO cjepivo protiv koronavirusa. Želi za sebe SIGURNO cjepivo, onakvo kakva jedino trebamo“, kaže dr. Sladoljev. Znači, ni igla, ni mikroigla, ni luciferaza, niti nanotehnologija”. E… Pročitaj više »

ijdfnviuert8gureuvne
Gost
ijdfnviuert8gureuvne
8 mjeseci prije
Reply to  Heinrich

Nemaju čime da razmišljaju oni kojima upravlja tamin program.

Daba
Gost
Daba
8 mjeseci prije
Reply to  Heinrich

Vaaauuuu
🙂
Tablete su sigurne? ???
🙂
Za one koji se boje igle
Znaci
Izmislimo umjesto cjepiva tablete I sva paranoja nestaje? ???
🙂

Eto i mene
Gost
Eto i mene
8 mjeseci prije
Reply to  Daba

Nisu tablete nego kapi, kod nas se tako davao polio, na kocki secera. Sastav je nesto sigurniji, ali primjena je pogotovo sigurnija jer tako cjepivo prolazi kroz probavni sustav koji moze neutralizirati dio stetnih tvari…
Ne kazem da je to nuzno dobro, samo ispravljam…

Bosanac
Gost
Bosanac
8 mjeseci prije
Reply to  Eto i mene

kap po kap, kiša sprema se

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
8 mjeseci prije
Reply to  Bosanac

Pljusak pa poplava! 😉

Bosanac
Gost
Bosanac
8 mjeseci prije

Čitaj strip *Komadant Mark* i pronađi se u liku *žalosna sova* 🙂

Heinrich
Gost
Heinrich
8 mjeseci prije
Reply to  Daba

Evo opet ovaj chifutarski trol Daba, je li te plaća faktograf ili soroš dirketno ili si član lgbt i ostale bolesne udruge. Idi smrade u chifutilandiju pa tamo kenjaj kao kengur kako se više nisi zgadio sam sebi vidiš da imaš samo minuse ljudi su te pročitali. Takvi kao ti… Pročitaj više »

Sony
Gost
Sony
8 mjeseci prije
Reply to  Heinrich

⭐⭐⭐⭐⭐👍

Sony
Gost
Sony
8 mjeseci prije
Reply to  Heinrich

Nema se o čemu razmišljati, sve je kristalno jasno.

Audax
Gost
Audax
8 mjeseci prije
Reply to  Sony

Nehotice si definirala mentalni sklop većine na ovom portalu.

Sony
Gost
Sony
8 mjeseci prije
Reply to  Audax

Šta želiš s time reči? U kontekstu tvog razmišljanja….

CIA
Gost
CIA
8 mjeseci prije
Reply to  Heinrich

Sta nije bil gejts otrova pustu dicu u africi s oralnim cjepivom

Heinrich
Gost
Heinrich
8 mjeseci prije
Reply to  CIA

nije bilo oralno već igla imaš slike

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
8 mjeseci prije
Reply to  Heinrich

Sipat ce ga u gradsku vodu…

Sony
Gost
Sony
8 mjeseci prije

Bunari će opet dobiti na vrijednosti

Audax
Gost
Audax
8 mjeseci prije
Reply to  Heinrich

Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je u Općoj skupštini UN-a da treba osnažiti Svjetsku zdravstvenu organizaciju (WHO) kako bi koordinirala globalni odgovor na pandemiju koronavirusa i predložio je konferenciju na visokoj razini o suradnji u razvoju cjepiva. A vi sada razmišljajte.

Istrazuj
Gost
Istrazuj
8 mjeseci prije
Reply to  Audax

Haha….
Stvarno zanimljivo.
Cak je ponudio ruski sputnik V – badava za svakog u (zlocinackom) UN 😉

https://www.rt.com/russia/501417-putin-free-sputnik-vaccine-un/

Sta se iza brda valja 😉
Hoce li Rusija dobiti “drugi val” lazne pLandemije?

Patriot
Gost
Patriot
8 mjeseci prije

Odličan osvrt, bravo!

puki
Gost
puki
8 mjeseci prije

 Bavarska je prva njemacka pokrajina u kojoj se uvodi obaveza nosenja maski na ulicama! Odnosno najprije glavni grad Muenchen.- to javlja Bild Zeitung danas.  I kaze, njemacka vojska Bundeswehr, treba pomoci policiji u Muenchenu, da se silom natjera ljude da nose maske… Dakle, pocelo, je pocelo… diktatura se sve vize… Pročitaj više »

Daba
Gost
Daba
8 mjeseci prije
Reply to  puki

Lupetas! !!!
Iz Münchena je sve krenulo u Njemackoj…
Nije ni cudno da su burno reagirali

Pingvin
Gost
Pingvin
8 mjeseci prije
Reply to  Daba

Kad je krenulo iz Munchena? Prije jedno 80- ak godina. Na to mislis, ako imas sa cime?

Heinrich
Gost
Heinrich
8 mjeseci prije
Reply to  Daba

daba nestani sa ovog portala nađi neki drugi recimo jeruzalem post ili barmicva post pa tamo kenjaj

Eto i mene
Gost
Eto i mene
8 mjeseci prije
Reply to  puki

Tako je zamisljeno, ali unatoc velikom trudu koji je ulozen u propagandu maski, brojevi im vec ne idu u prilog. I to brojevi dobiveni vlastitim nepouzdanim testovima… Vec je danas u jutarnjem osvanuo clanak koji postavlja pitanje mogucnosti povecanog broja infekcija upravo maskama, a kao dokaz navodi spanjolsku, konkretnije madrid,… Pročitaj više »

CIA
Gost
CIA
8 mjeseci prije
Reply to  Eto i mene

Pa kakva masta. Prdez je u glavam umjesto mozga. treba tri puta rec dolzi komet pijte svoju mokracu i jedite govna ponasajte se odgovorno jer svi smo nastali od kumpira. I svi ce poslust jer je to djikica znanstveno potvrdio

bumbar
Gost
bumbar
8 mjeseci prije
Reply to  puki

I Španjolska drži korak: “Madridske vlasti zatražile su u ponedjeljak pomoć VOJSKE u suzbijanju koronavirusa, samo nekoliko sati nakon što su ograničile kretanje za 855.000 stanovnika u najpogođenijim dijelovima grada” Pitanje dana je kada će Plenki-mun i svoje ovce utjerati u tor. Baš me zanima kako će naša pobjednička vojska… Pročitaj više »

Pingvin
Gost
Pingvin
8 mjeseci prije
Reply to  bumbar

Jednostavno. Prije 30 godina je to bila vojska, sad su to placenici, pardon profesionalci. Treba ti objasnjavati sta su placenici?

Papi
Gost
Papi
8 mjeseci prije
Reply to  puki

Vezano za minhen, od cetvrtka vridi za jedan trg, pazar I ulicu u centru, malo po malo, navodno samo tjedan dana, svaki dan tuzno ponavljam heh nije to nista bit ce I gore. Jesi zna da soderova zena ima biznis Sa maskama.. A sta se njega tice taman kad odradi… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
8 mjeseci prije
Reply to  puki

Kad sam o ovome pisao, ljudi su bili toliko uplaseni i ljuti da su mi govorili kako sirim pesimizam.
Milione minusa sam dobivao…
Nije mi drago sto sam ovo najavio, bilo bi mi draze da ste se organizirali i poceli s otporom al jbga…

puki
Gost
puki
8 mjeseci prije

@stara kuka , da ti odgovorim na repliku od prije 2 dana citat iz tvog posta: “A to što je jedan od glavnih ruskih operativaca za cjepivo židov ne mora puno značiti. Židovi već jako dugo zauzimaju vrlo istaknuta mjesta u ruskom društvu i možeš ih, iako imaju relativno mali… Pročitaj više »

Mucke
Gost
Mucke
8 mjeseci prije
Reply to  puki

Odgovor na postavljena pitanja imas u dokumentarcu “Plandemic -Indoctornation ” kao i u intervjuu Rose-Martin na LRL . Ako se slozis sa misljenjem C.Martina da je virus proizvod americko-kineske suradnje na relaciji Ft.Detrick-Wuhan i da je namjerno pusten na 5 lokacija u svijetu kao biolosko oruzje ,onda je ponasanje vecine… Pročitaj više »

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
8 mjeseci prije
Reply to  Mucke

Vec sam to detaljnije objasnio (po meni), ali ukratko. Napravili su dvije vrste. Jedna manje virulentna sa jacim simptomima za kinesko trziste ili tamo gdje ima veci broj Kineza kao populacije i druga virulentna sa slabijim simptomima. Moguce da se ta dva soja ” sudarili” i rekombinirali pa ispala secerna… Pročitaj više »

max
Gost
max
8 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

To su kolonije a ne drzave

Traže se Domaća Jaja
Gost
Traže se Domaća Jaja
8 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

A vi ste ono sada u NJemačkoj?

Sam
Gost
Sam
8 mjeseci prije
Reply to  puki

Dotaknuvsi se u jednom trenutku crne magije i na taj nacin kontrole citavog covjecansta,otkinuo si onaj mali vrsak ledenog brijega ispod kojeg se nalazi upravo ono na sto aludiras….. SIHR,MAGIJA,VRACARSTVO u najstrasnijem obliku. Dugo se omisljam da li da nesto napisem o tome i evo me ti nehotice natjera na… Pročitaj više »

Eto i mene
Gost
Eto i mene
8 mjeseci prije
Reply to  Sam

Sam, mislim da si na jako dobrom tragu, ali ti po meni nesto fali. Ja sam odgajana u katolickom duhu, citala bibliju i svasta, ali tek kad sam tu knjigu odbacila kao “istinu” pocela sam shvacati neke stvari i tek onda su neki podaci iz biblije i ostale literature pocele… Pročitaj više »

Sam
Gost
Sam
8 mjeseci prije
Reply to  Eto i mene

Zahvaljujem na podrsci i razumijevanju i zbog takvih stvari sam ovdje na Logicno. Ljudi razmisljaju svojom glavom,analiziraju,razmjenjuju misljenje itd. Napisao ovo gore iz prostog razloga sto je Puki prvi pomenuo tu stvar i sto mimo nje nema racionalnog objasnjenja za sve sto se dogadja od postanka svijeta,ne samo za trenutnu… Pročitaj više »

Eto i mene
Gost
Eto i mene
8 mjeseci prije
Reply to  Sam

Da je netko drugi iznio svoje stajaliste iz vjerskog kuta, ne znam bih li mu napisala nesto, jer mnogim ljudima se ne moze takvo nesto reci. Ali ti imas otvoren um i, sto je jos vaznije, otvoreno srce, pa znam da mozes prihvatiti i razlicito misljenje od svog po tom… Pročitaj više »

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
8 mjeseci prije
Reply to  Sam

Kad razumijemo da je “izabrani narod” zapravo čovječanstvo na Zemlji,onda puno toga bude prihvatljivije.Ja tako čitam.

Uno
Gost
Uno
8 mjeseci prije
Reply to  Sam

Dobar si promatrač. Templari su jedan od bitnih dijelova u čitavom mozaiku.

Q T
Gost
Q T
8 mjeseci prije
Reply to  Uno

Naravno, kako bi inače država banki i bankara Švicarska uspjela ostati “neutralna” u svjetskom ratu.

Armagedon
Gost
Armagedon
8 mjeseci prije
Reply to  Sam

Promatrac … Prokleto si u pravu ………Naveo si Izvor svog zla a koji vlada svijetom , svi ostali su podcinjeni njima . Oni su vrhovni vladari svijeta. Posijeduju Znanje (starih civilizacija, kontroliraju ,Arheologiju) , tehnologiju , hranu , vodu , medicinu, vojsku , skole i novac i sve skupa im… Pročitaj više »

Q T
Gost
Q T
8 mjeseci prije
Reply to  Sam

I Jezuiti s njihovim kupovanjem oprosta grijeha (odnosno ucjenama dobivati usluge od kraljeva i plemstva) su dio Templara, čisto da dodam da ne bi bili zaboravljeni i također i Teozofsko društvo koje je na zapad donijelo indijske duhovne prakse, sve s ciljem uništavanja kršćanstva zapravo katoličanstva jer je ono zapravo… Pročitaj više »

mali mozak
Gost
mali mozak
8 mjeseci prije
Reply to  puki

ako misliš da su svi drugi u krivu, a samo ti u pravu, obično je obrnuto.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
8 mjeseci prije
Reply to  mali mozak

Mali mozak pojmi, a veliki mozak misli, razmislja, uspoređuje iskustva i stvara nove zakljucke, sagledava i jos puno toga.

Mali Mujo
Gost
Mali Mujo
8 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

Dobro a SREDNJI MOZAK, ako ima veliki i mali mora po logici biti i srednji a gdije je on???

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
8 mjeseci prije
Reply to  Mali Mujo

Hehe Mali Mujo moram ti odgovorit na saljiv nacin. Srednji mozak se nalazi između nogu. Kad se pusti njemu vodstvo nestašluci se desavaju.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
8 mjeseci prije
Reply to  puki

Ni sam ne “vjerujem” u te stvari, ali imam osjecaj da postoje. Gledao sam neke video materijale americke vojske o spijuniranju polozaja ruskih balistickih raketa. Koristila se metoda remote viewing. Sad vise ne koriste jer postoje daleko mocnije metode. Cim su pokazali tu metodu znacinda je debelo zastarila. Uzmite samo… Pročitaj više »

ijdfnviuert8gureuvne
Gost
ijdfnviuert8gureuvne
8 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

Progledao si kroz koprenu obmane a to rijetki uspiju.

Bosanac
Gost
Bosanac
8 mjeseci prije

‘Koprena Obmane’ , dobar naslov za neki blockbuster

Kihot
Gost
Kihot
8 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

Na server se oni misle prebacit

Stara kuka
Gost
Stara kuka
8 mjeseci prije
Reply to  puki

Prvo da ti odgovorim zašto mislim su zemlje kao Iran “pristale” sudjelovati u igri. Dva su osnovna razloga. Prvi je taj da je vlažni san baš svakog režima, bez obzira koliko se demokratskim predstavljao, što veći stupanj kontrole stanovništva. Korona histerija upravo to omogućuje. A Iran je ipak teokratska diktatura… Pročitaj više »

puki
Gost
puki
8 mjeseci prije

https://www.naslovi.eu/spektar/bil-gejts-se-brani-ne-cipujem-ljude-nisam-stvorio-virus-umrece-milioni-video/
 evo Rotšildov i Rokerfelerov operativac, “broj 3” dao intervju Spiegelu i kao gazda se kurči i daje ocjene i prognoze…

Naravno Spiegel je jedan od kabalinih medija, to jest, Gatesovih.
Gates mu je donirao 2.537,294 dolara i to i ne krije, piše na portalu njegove zaklade:

https://www.gatesfoundation.org/How-We-Work/Quick-Links/Grants-Database#q/k=spiegel

Heinrich
Gost
Heinrich
8 mjeseci prije

Mi smo kao nacija mali, jako mali i u igri velikih mi moramo biti poslušni vazali. Kako kod nas tako i u drugim zemljama na vlastu su DOVEDENI oni koji će služiti cio gospodarima a ne narodu, problem je što to narod ne može shvatiti, a drugi je problem možda… Pročitaj više »

Daba
Gost
Daba
8 mjeseci prije
Reply to  Heinrich

Depopulacija se moze uraditi laksim I diskretnijim nacinima. …

Bondone
Gost
Bondone
8 mjeseci prije
Reply to  Daba

Daba Pokazi nam vlastim primjerom!

Piretis
Member
Piretis
8 mjeseci prije
Reply to  Heinrich

Neki dan sam odgovorio na pitanje gdje su branitelji. Kako ko, neki na groblju (prosječan životni vijek branitelja je jedva nešto preko 50 godina a svi su prebacili te godine), neki su stvarno bolesni, bilo fizički bili psihički, neki još rade ali i oni su u godinama i u skladu… Pročitaj više »

Mali Mujo
Gost
Mali Mujo
8 mjeseci prije
Reply to  Piretis

A neki su dobili velike mirovine i sada smiju samo cutati da nebi ostali bez povlastenih mirovina.

puki
Gost
puki
8 mjeseci prije

“Ako su svjetski moćnici toliko duboko i široko umreženi, od vrha piramide prema dolje, preko vlada svih država svijeta do portira u zgradama tih vlada, zar bi oni pustili smrtonosni virus da pobije i one koji za njih rade? Ako je virus nastao negdje između Fort Dereck vojnog laboratorija u… Pročitaj više »

puki
Gost
puki
8 mjeseci prije

-od svih onih “vidovitih” prognoza, koje je autorica opisala u 1. dijelu, kao Scenarijh zaklade Rockefeller i film Contagion, itd.., treba spomenuti i roman americkog (hazarskog) autora Deana Koontza. Eyes of darkness, izislog 1981. Radnja romana: opasni virus prijeti covjecanstvu, virus je nastao u Kini i naziva se “Wuhan-400!”… radnja… Pročitaj više »

puki
Gost
puki
8 mjeseci prije

nemam rijeci da izrazim prezir i gadost, prema ovim likovima.. evo sada djubrad pokazuju svoje pravo lice, a glupim ovcama u BiH i dalje bacaju price da se svadjaju, Hrvati, Bosnjaci i Srbi…. a svi oni, SDA, Dodikova stranka i HDZ odlicno suradjuju i rade za kabalu, da pobiju vlastito stanovnistvo..… Pročitaj više »

puki
Gost
puki
8 mjeseci prije

I jos o onoj gudi, Ankici Gudeljević , nemam rijeci da izrazim prezir i gadost, prema ovim likovima.. evo sada djubrad pokazuju svoje pravo lice, a glupim ovcama u BiH i dalje bacaju price da se svadjaju, Hrvati, Bosnjaci i Srbi…. a svi oni, SDA, Dodikova stranka i HDZ odlicno suradjuju… Pročitaj više »

Zvrk
Gost
Zvrk
8 mjeseci prije

nadam se preko 300 komentara

Sony
Gost
Sony
8 mjeseci prije
Reply to  Zvrk

Biće i preko 300, tenzije se dižu

puki
Gost
puki
8 mjeseci prije

https://www.naslovi.eu/spektar/bil-gejts-se-brani-ne-cipujem-ljude-nisam-stvorio-virus-umrece-milioni-video/
 evo Rotšildov i Rokerfelerov operativac, “broj 3” dao intervju Spiegelu i kao gazda se kurči i daje ocjene i prognoze…

Naravno Spiegel je jedan od kabalinih medija, to jest, Gatesovih.
Gates mu je donirao 2.537,294 dolara i to i ne krije, piše na portalu njegove zaklade:

puki
Gost
puki
8 mjeseci prije
Slovenac1
Gost
Slovenac1
8 mjeseci prije

Ako treba da uzmem cepivo selim se u slobodne zemlje a vi uzivajte u slobodi

Tvrtko
Gost
Tvrtko
8 mjeseci prije
Reply to  Slovenac1

U koje to ?

Uno
Gost
Uno
8 mjeseci prije
Reply to  Tvrtko

Shangri-La

Sony
Gost
Sony
8 mjeseci prije
Reply to  Slovenac1

Di je to? Idem i ja! 🏃‍♀️💉

ijdfnviuert8gureuvne
Gost
ijdfnviuert8gureuvne
8 mjeseci prije
Reply to  Sony

U divljinu gdje nema civilizacije samo treba raditi od jutra do sumraka da bi se preživjelo a to rijetki žele i mogu.

Sony
Gost
Sony
8 mjeseci prije

Moguće je. Pod broj 1 – baciti svu pametnu elektroniku, sam sebe odrezati od svijeta i prekinuti sve kontakte, jer…imamo sve više špijunskih aplikacija + GPS u mobitelu. Tko je spreman?

ijdfnviuert8gureuvne
Gost
ijdfnviuert8gureuvne
8 mjeseci prije
Reply to  Sony

Pa naravno, sav binarni kod odbaciti i prigrliti samo analogni svijet oko sebe. Sad me u tome sprječava samo lova.

Sony
Gost
Sony
8 mjeseci prije

Neke krupne stvari ponekad se riješe na jednostavan način, moja mi iskustva to dokazuju. Šta sam više svijesna toga, sve mi se češće problemi rješavaju na čudesne načine. Tek kad se sve okolnosti povežu i usklade, problem se rješava. Nadam se da će ti se cilj ostvariti, na bilo koji… Pročitaj više »

ijdfnviuert8gureuvne
Gost
ijdfnviuert8gureuvne
8 mjeseci prije
Reply to  Sony

Kako je rako onaj u Alkemičaru: “Ako nešto zaista želiš onda se čitav svijet uroti da se to ostvari”.

Sony
Gost
Sony
8 mjeseci prije

Dobro je rekao. Sad to trebamo i osvijestiti da privučemo ciljeve.

Bosanac
Gost
Bosanac
8 mjeseci prije

Ona gore replika ‘lova’ ova sad ‘alkemicar’ , sumnjiv si 🙂

Sony
Gost
Sony
8 mjeseci prije
Reply to  Bosanac

Kako sumnjiv? Ima više točaka gledišta o istoj stvari, u određenim slučajevima, mada djeluje oprečno. 😉

Bosanac
Gost
Bosanac
8 mjeseci prije
Reply to  Sony

smjesko znaci salim se … a alkemicar + lova = ‘ ‘?

Sony
Gost
Sony
8 mjeseci prije
Reply to  Bosanac

😅 čekaj da skontam tu jednadžbu…
alkemičar je konzument alkohola i kemije + lova = treba mu lova za oboje

mario
Gost
mario
8 mjeseci prije
Reply to  Sony

ŽAO MI JE TAJ ZAKON NE DJELUJE NA ZEMLJI

Sony
Gost
Sony
8 mjeseci prije
Reply to  mario

Ne na zemlji iz tog aspekta. Djeluje na duhovnoj razini ali se odražava na materijalnoj jer smo u takvoj dimenziji.

mario
Gost
mario
8 mjeseci prije
Reply to  Sony

PUNO JE TO KOMPLICIRANIJE, TU IMA VEZA SA PROSLIM ZIVOTIMA, VANZEMALJSKOM KONTROLOM, TEŽNJOM DUŠE ITD. OGROMAN BROJ LJUDI OSTVARIO JE SUPROTNE UČINKE. NEKI SU POD HIPNOZOM IZJAVILI DA SU NEDOSTOJNI BOLJEG ZIVOTA ILI DA MORAJU PATITI IZ RAZLOGA PROSLIH ZIVOTA, NEKI SU POD KONTROLOM ENTITETA ILI SAMIH KONTROLORA….

ijdfnviuert8gureuvne
Gost
ijdfnviuert8gureuvne
8 mjeseci prije
Reply to  mario

One tri rečenice njene gore u sredini se mogu svesti na to da je sudbina logika karaktera. Dobro je to posložila.

Sony
Gost
Sony
8 mjeseci prije
Reply to  mario

…i zato svaki pojedinac ima svoju putanju postojanja. Ne možemo gledati općenito, niti raditi neki prosjek. Svaka duša je unikat. Svatko odlučuje sam za sebe. Šta je bilo, bilo je, šta će biti ne znamo. Stvarnost je samo sada. Nitko ne može nositi teret drugoga, ali mu može u tome… Pročitaj više »

Q T
Gost
Q T
8 mjeseci prije
Reply to  Sony

To jednostavno nije točno. Još kako djeluje na druge kad netko skrene s puta. Ova izjava može biti točna jedino u slučaju da potpuno sam čovjek živi i nema veze s nikim.

Audax
Gost
Audax
8 mjeseci prije
Reply to  Sony

Ajde se prvo odreknite Interneta da malo ohanemo od ovih nebuloza ?

Sony
Gost
Sony
8 mjeseci prije
Reply to  Audax

A tko ste to VI? Trolovi 😈? 😄 Šta čekaš? Odreci ga se i ohani.

Audax
Gost
Audax
8 mjeseci prije
Reply to  Sony

Pa to si ti predložila, ne ja. Ja vam samo dajem podršku da ustrajete.

Sony
Gost
Sony
8 mjeseci prije
Reply to  Audax

Podrška mi nije potrebna , pogotovo tvoja. Kažeš neka se MI odreknemo interneta da bi VI ohanuli 😂😂😂😂 a šta još radiš tu među nama gdje ti nije mjesto? Preskači moje komentare i ohani, umorio si se…🤪

Audax
Gost
Audax
8 mjeseci prije
Reply to  Sony

Pa ovo je javni medij. Odakle tebi pravo da ga svojataš i da određuješ kome je ovdje mjesto a kome nije ?

Sony
Gost
Sony
8 mjeseci prije
Reply to  Audax

Tko je tebi dao pravo da drugima naređuješ šta da rade? “Ajde se prvo odreknite interneta…” kažeš ti nama. Onako kako ti pišeš meni – tako ja odgovaram tebi. Ako ti ne leže NAŠI komentari, ne moraš se nužno baviti njima. Ništa ja ne svojatam, izražavam se na svoj način.… Pročitaj više »

Slonica
Gost
Slonica
8 mjeseci prije

Ima nas još….ali nismo otok ,pa većina ima djecu školsku,neškolsku…
Pa je to teže izvedivo …ili zapravo nemoguće
Lako je prihvatiti ljubav koju daje priroda
Teško je ostaviti čari tehnologije

Histrion
Gost
Histrion
8 mjeseci prije
Reply to  Slovenac1

Koje slobodne zemlje, brate?

Sony
Gost
Sony
8 mjeseci prije
Reply to  Histrion

Da ne misli, za početak, u Švedsku dok ne razmisli kuda dalje…

ijdfnviuert8gureuvne
Gost
ijdfnviuert8gureuvne
8 mjeseci prije
Reply to  Sony

Noguiliero, Swedwoods, Eric Norman, Living in a Jeep Cherokee XJ – Traveling Sweden…………….

Sony
Gost
Sony
8 mjeseci prije

Evo, pakujem se…👝👜🛍🎒

Eto i mene
Gost
Eto i mene
8 mjeseci prije
Reply to  Sony

Ovo ce nam zapravo i biti buducnost vjerojatno. Znate svi one price, barem sa sata povijesti, kako su uvijek postojali idioti koji su se opirali modernim stvarima a danas su te stvari opveprihvacene i oni su bili samo paranoici? E pa danas smo mi ti idioti i paranoici koji cemo… Pročitaj više »

Sony
Gost
Sony
8 mjeseci prije
Reply to  Eto i mene

Da, treba znati živjeti sam sa sobom, u samoći i u društvu.

ijdfnviuert8gureuvne
Gost
ijdfnviuert8gureuvne
8 mjeseci prije
Reply to  Eto i mene

Travnički robinzon je sretan čovjek za razliku od “građana” svijeta.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
8 mjeseci prije
Reply to  Eto i mene

Off the grid rekao bih pokret pogotovo u Americi. Međutim ne dozvoljava se iskljucivanje iz matrixa. Život u skladu i zdrava jedinka i obitelj ne odgovara vladarima. Kako ce vladati “odspojenima”?

Eto i mene
Gost
Eto i mene
8 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

Dokle god nas je relativno malo van mreze i dokle god nas mogu prikazivati kao glupa primitivna plemena, kao sporke cigane i slicno, sve je ok i nismo im zanimljivi. U momentu kad (i ako) nas zivot postane vidljiv onima u sustavu i vide ga kao nesto dobro i vrijedno… Pročitaj više »

Trondhjemite
Member
Trondhjemite
8 mjeseci prije

Teorija evolucije nije nastala 1859. godine kada je Darwin objavio knjigu O porijeklu vrsta (zajedno s Alfredom Russelom Wallaceom). To je teorija, u biološkom smislu, koja se postepeno razvijala. U 18. stoljeću Jean-Baptis Lamarck je iznio drugačiju teoriju evolucije, a Darwin i Wallace su kasnije objavili novu teoriju (koja je… Pročitaj više »

ijdfnviuert8gureuvne
Gost
ijdfnviuert8gureuvne
8 mjeseci prije
Reply to  Trondhjemite

Pa SVE što je “znanost” izmislila je zloupotrebljeno protiv zemljana, S V E……………

Trondhjemite
Member
Trondhjemite
8 mjeseci prije

Nije “znanost” nego je znanost i nemojte toliko generalizirati. Samo se mali dio može zloupotrijebiti. Kao da se otkriće biologa o ponašanju čopora neke životinje može zloupotrijebiti ili otkriće geologa o postojanju ocena prije nekoliko milijuna godina ili istraživanje geografa o reljefnim promjenama prilikom djelovanja ledenjaka. Sustavno se napada znanost… Pročitaj više »

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
8 mjeseci prije
Reply to  Trondhjemite

Seizmolog najavljuje 30 puta jači potres od onog u ožujku. Od ožujka, pa svaki dan,izvješćuju o svakom,ma i najmanjem,malom,malenom potresiću.o kojem, do sadašnjih vremena, struci nije padalo na pamet (i hvala bogu da nije) uopće izlaziti u javnost,jer NEMA SMISLA. SADA to rade.Znanost i novinari,u suradnji.Strah,samo strah…A kad bi znanost,kao… Pročitaj više »

Trondhjemite
Member
Trondhjemite
8 mjeseci prije

Ne izlaze seizmolozi u javnost nego ih novinari maltretiraju i izvače stvari iz konteksta. Također se napokon i javnost mogla informirati o seizmolozima. Pojavili su se i manji tekstovi i slike o geologiji Medvednice pa su ljudi mogli nešto i naučiti. I mene živcira vidjeti svakakve naslove, ali znam što… Pročitaj više »

mario
Gost
mario
8 mjeseci prije
Reply to  Trondhjemite

A D ODEŠ NA IMBEX TAMO ĆES SE UKLOPITI, OVDJE SU LJUDI KOJIMA SU SVJESNI I KOJIMA NEMOŽEŠ PRIČATI I BRANITI ZLOČINCE KOJI SU NAS DOVDE DOVELI. UZALUD TI TRUD ZA BILO ČIJI INTERES KOJI ZASTUPAŠ

Trondhjemite
Member
Trondhjemite
8 mjeseci prije
Reply to  mario

Da, i ja sam sorošev plaćenik i sotonist!

mario
Gost
mario
8 mjeseci prije
Reply to  Trondhjemite

OK

Simon
Gost
Simon
8 mjeseci prije
Reply to  mario

Ovdje su razni ljudi, a ja ne poznajem čovjeka koji može suvislo objasniti postanak života pa prema tome mogao bi u najmanju ruku dopustiti viđenja različitih ljudi na pitanja za koja nitko nema odgovor.

mario
Gost
mario
8 mjeseci prije
Reply to  Simon

DOPUŠTALI SMO MI I PREVIŠE PA SAD NAS ZLOČINCI ZATVARAJU, TRUJU, UVODE DIKTATURU I NA KRAJU CE NAS PRETVOROTO U ZOMBIJE DALJINSKI KONTROLIRANE INAČE KOME I KAKO OBJASNITI POSTANAK AKO NIJE ZAINTERESIRAN ZA DUH, METAFIZIKU, SVEMIRCE, DIMENZIJE I SVEMIR. NEZANIMA ME KOLIKO TI JE ILI KOLIKO VAM JE TO NEVJEROJATNO… Pročitaj više »

Simon
Gost
Simon
8 mjeseci prije
Reply to  mario

Sama zainteresiranost nije dovoljna kako bi se saznalo ono što se u ovom trenutku nezna bez obzira na ovu situaciju. Apsolut je ljudima nepoznat i za sada do njega nemožemo doći ni evolucionističkim ni kreacionističkim putem. Nije meni ništa nevjerojatno, ali mi nije ništa ni crno ili bijelo. Svi mi… Pročitaj više »

mario
Gost
mario
8 mjeseci prije
Reply to  Simon

Apsolut je ljudima nepoznat i za sada do njega nemožemo doći ni evolucionističkim ni kreacionističkim putem

APSOLUT, PRA SVIJEST JE U OSNOVI POZNATA VELIKOJ GRUPI LJUDI A SIGURNO NECES SAZNATI EVOLUCIONISTIČKIM ILI KREACIONISTIČKIM PUTEM.
DAKLE NAJBITNIJA JE TEŽNJA I STAROST DUŠE

mario
Gost
mario
8 mjeseci prije
Reply to  mario

SIMON IZ PRASVIJESTI SVE POTJEČE, ODATLE SMO KRENULI, SPUSTILI SE U MATERIJALNOST I NA KRAJU ZA MILIONE GODINA OPET CEMO BITI U JEDINSTVU SA PRASVIJESTI ILI JEDINSTVU SA JEDNIM. NAKON TOGA OPET SE SVE CIKLIČKI PONAVLJA JER JE CIJELI SVEMIR CIKLIČNO ORGANIZIRAN. POSTOJE SAMO DVA PUTA DUHOVNOG NAPRETKA. AKO SU… Pročitaj više »

Simon
Gost
Simon
8 mjeseci prije
Reply to  mario

Dobro, a odakle potječe prasvijest? O kojem kraju ti pišeš, gdje i kad je kraj? Ali mi i sad nismo u jedinstvu svijesti, samo što smo toga nesvjesni odnosno manje ili više svijesni? Svijest ne poznaje linearno vrijeme jer je to društveni konstrukt i miljuni godina su za svijest nepoznati.… Pročitaj više »

Sony
Gost
Sony
8 mjeseci prije
Reply to  Simon

Odgovori kroz uvide dolaze nam kada smo spremni razumjeti ih. Od nas se ne očekuje ništa, osim dopustiti odgovorima da nam dođu. Naš um je naš najveći neprijatelj, naša kočnica. Naše ograničenje. Živimo, a ne poznajemo prirodne zakone života. Preduvjet za oslobađanje od ograničenja je unutarnja nevezanost. Knjiga “Vodi me… Pročitaj više »

Simon
Gost
Simon
8 mjeseci prije
Reply to  Sony

Odgovori nam dolaze onoliko koliko smo spremni otvoriti um zatvoren egom. Ego je naš neprijatelj, a ne um jer um vrti ono šro se nalazi u oklopu ega. Prirodne zakone ne poznajemo jer su kintaminirani društvenim konstruktima i prvi korak za razumijevanje prirodnih zakona je oslobađanje od društvenih konstrukata.

Simon
Gost
Simon
8 mjeseci prije
Reply to  Simon

Kad dopustimo da duh afektira naš um tad um postaje naš prijatelj, ali prijateljstvo uma ne ovisi o umu. Um je procesor percepcije i on samo procesuira percipirano, tako da od uma procesuirano ovisi o percepciji.

Sony
Gost
Sony
8 mjeseci prije
Reply to  Simon

Spomenula sam um jer se ego njime služi. Zato i upućujem na knjigu “…razgradnja ega” koja izvrsno objašnjava utjecaj ega na ljudski um. Ovako kompleksna stvar ne može se zaokružiti u nekoliko rečenica. To je dugotrajan proces koji bi trebalo dobro prožvakati. Mislim da mislimo na isto.

Sony
Gost
Sony
8 mjeseci prije
Reply to  Simon

Kvantni skok u polje čiste svijesti, u četvrti denzitet

Bosanac
Gost
Bosanac
8 mjeseci prije
Reply to  Simon

istina se krije u tebi

Sony
Gost
Sony
8 mjeseci prije
Reply to  Bosanac

To je najveća istina o istini

Simon
Gost
Simon
8 mjeseci prije
Reply to  Bosanac

Točno, kad dođemo do sebe došli smo i do istine i vice versa. Kad bi to bilo tako lako onda nebi tuminjali ovdje po komentarima.

Sony
Gost
Sony
8 mjeseci prije
Reply to  Simon

⭐⭐⭐⭐⭐

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
8 mjeseci prije
Reply to  Trondhjemite

Teorija koju će sutra zamjeniti druga,a od prve ni spomena.I tako redom, i tome slično…Ma, jasno mi je da tako stoji stvar sa novinarima,što rekoste…samo ozbiljni ljudi (znanstvenici) ne bi se trebali dati upecati ….Postoci su proizvoljni, istina,mogli su biti i bolji, samo u korist moje pokojne bake.

.

Trondhjemite
Member
Trondhjemite
8 mjeseci prije

To što se znanstvenici daju upecati od lešinara novinara samo dokazuje da su neiskusni što se tiče javnosti, ali to ne znači da nisu stručni u svojem području. I da, znanost funkcionira na taj način da sama sebe preispituje. Ali opet naglašavam, potrebno je napraviti na tisuće testiranja da bi… Pročitaj više »

Simon
Gost
Simon
8 mjeseci prije
Reply to  Trondhjemite

Znanost radi dobre stvari, ali znanost radi i loše stvari. Drugim rječima osim što znanost radi testiraja kako bi postavila teoriju, znanost zna i varati na način da se izborom načina testiranja postignu odgovarajući rezultati kako bi se postavila unaprijed zadana teorija.

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
8 mjeseci prije
Reply to  Trondhjemite

“Tko zna, ah, nitko ništa ne zna,krhko je znanje”

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
8 mjeseci prije
Reply to  Trondhjemite

Evo mali primjer. Voda. Sto su nas ucili u skoli o vodi? H2O mjenja agregatna stanja, vreliste 100 celzija i ne mozete zagrijati vodu preko stoje. Anomalija vode na +4 stupnja. I to je to od strane nauke. Crkva pak zna nesto više i vodu koristi za “posvećenje” stoljecima. Jeste… Pročitaj više »

Trondhjemite
Member
Trondhjemite
8 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

I što vi meni želite reći? Da su znanstvenici krivi za sve? Ili oni gore koji iskorištavaju novostvoreno znanje? Alternativna znanja nisu zabranjena. Znanstveni svijet funkcionira na taj način da radi eksperiment i ako ne može to dokazati, onda je vrlo vjerojatno da hipoteza ne stoji. Znanstvenik si ne može… Pročitaj više »

nonwo
Gost
nonwo
8 mjeseci prije
Reply to  Trondhjemite

Nažalost,znanstvenici iz mnogih područja “upregnuti” su za postizanje tuđih ciljeva(često nehumanih)-bili oni toga svjesni ili ne.To ne znači da ne rade naporno i da je njihov cilj(za koji znaju) loš. Znanstvenici koji rade na GOF (gain of function) studijama (samo primjer) moraju biti vrhunski -raditi “kao stoka” i imati ogromna… Pročitaj više »

Simon
Gost
Simon
8 mjeseci prije

Znanstvenici rade točno ono za što su plaćeni isto kao i novinari. Znanost i mediji su dio istog sustava. Barem tu nema nekih nepoznanica.

Trondhjemite
Member
Trondhjemite
8 mjeseci prije
Reply to  Simon

Oh…. Otiđite u jednu od znanstvenih institucija u RH ili već gdje, pa se raspitajte tko ih, koliko i za što plaća. Institut Ruđer Bošković jednom godišnje organizira dane otvorenih vrata tako da imate priliku saznati informacije iz prve ruke.

Simon
Gost
Simon
8 mjeseci prije
Reply to  Trondhjemite

Napisao sam kako znanost radi i dobre stvari, tako uopće ne sumnjam da na Ruđeru ima znanstvenika koji u dobroj vjeri rade na napretku čovječanstva. Međutim ja gledam svijet oko sebe i u njemu tražim dokaze za razne stvari. Ima nekih stvari koje neznam, a htio bih znati, evo pada… Pročitaj više »

Sony
Gost
Sony
8 mjeseci prije
Reply to  Simon

Zato imamo Mišakovu emisiju o chemtrails “Na rubu znanosti” (koja mu je zabranjena za repriziranje, kao i mnoge druge teme koje otkrivaju istinu, ali se još može naći na you tube) i istraživanje chemtrails od Švedske organizacije Zelenih, koja je laboratorijski ispitala sastav – poduži niz elemenata tog famoznog koktela… Pročitaj više »

Sony
Gost
Sony
8 mjeseci prije
Reply to  Simon

CHEMTRAILS -KEMIJSKI SASTAV: ▪Aluminijev oksid ▪Soli barija ▪Visoke razine bakterija Pseudomonas aeruginosa i P. Florescens ▪Bacili i enterobakterije ▪Streptomyces i druge vrste gljivica i plijesni ▪Dehidrirana ljudska crvena i bijela krvna zrnca ▪Dibrometan – kancerogen dodatak za gorivo i insekticid ▪Enzimi i bakterije koje se koriste u postupcima modificiranja DNK… Pročitaj više »

Bosanac
Gost
Bosanac
8 mjeseci prije
Reply to  Sony

Ne trebaju nas ni vakcinisat, sve nam to izbace iz avi(j)ona, pa mi to udahnemo punim plucima Jedino sto nemaju podatke u koga je koja nanocestica uletila.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
8 mjeseci prije
Reply to  Bosanac

Tu negdje čuče i Morgeloni. Zanimljiva nano tehnologija. Trebala je ostati skrivena, ali kod miliona ljudi se pojavno manifestirala. Opet racun bez krčmara.

Bosanac
Gost
Bosanac
8 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

Nedostojni misle da su svu pamet pokupili i da su zreli da preuzmu ono za sta nikad nece bit zreli, jer nisu za to tu.

Sony
Gost
Sony
8 mjeseci prije
Reply to  Bosanac

Da, i zato nam spremaju vakcinu koja to nije, da bi se dočepali tih i drugih podataka. Nije im cilj vakcinisanje, samo šta to ne smiju otvoreno reći…a vide oni da sa chemtrails ljudi i dalje žive, pa planiraju ubrzati stvar…raspisali se koliko im se žuri…

Simon
Gost
Simon
8 mjeseci prije
Reply to  Sony

Hvala na info, nije to sve teško naći, međutim moj komentar o chemtrailsima je bilo pitanje zašto su i dobri i zli znanstvenici nijemi kao ribe po pitanju chemtrailsa. Mene interesira stav i obrazloženje službene znanosti kako bih i to uzeo u obzir pri formiranju nekog mišljenja. Kako objašnjenje znanosti… Pročitaj više »

Trondhjemite
Member
Trondhjemite
8 mjeseci prije
Reply to  Simon

Što je službena znanost? Kako ne razumijete da jedan humanistički znanstvenik iz područja filozofije ili prirodoslovni znanstvenik iz područja biologije ne može iznijeti provjereni stav o chemtrailsima! Ne možete napadati znanost u globali jer se ne izjašnjava o jednom problemu kad mali broj znanstvenika ima barem nekakva saznanja o tome.… Pročitaj više »

Simon
Gost
Simon
8 mjeseci prije
Reply to  Trondhjemite

Bilo bi mi drago kad bi ti odgovorio na moja konkretna pitanja, a ne da se raspravljamo što je to službena znanost, evo sad da pojasnim malo, to je za mene znanost s kojom se bave znanstvenici i na Ruđeru i drugim ustanovama, ne mislim na seizmologe nego na znanstvenike… Pročitaj više »

Simon
Gost
Simon
8 mjeseci prije
Reply to  Simon

A ako to radi bivši šef CIA-e bez da ga itko pita i šalje mu dopise, onda to znači kako je to dovoljno važno i za znanstveno izjašnjavanje;
https://www.youtube.com/watch?v=WBG81dXgM0Q

Sony
Gost
Sony
8 mjeseci prije
Reply to  Simon

⭐⭐⭐⭐⭐

nonwo
Gost
nonwo
8 mjeseci prije
Reply to  Trondhjemite

Da to(što pada iz zraka) nekoga od znanstvenika zanima (a trebalo bi) treba pokupiti padaline(kišu,snijeg) i testirati u laboratoriju-nije navodno ni skupo, oko 50 dolara.I nikome to ne pada na pamet-zašto? A može završiti kao testiranje na GMO hranu s polica velikih marketa u lab u (mislim)Osijeku-kad su rezultati(koji se… Pročitaj više »

Sony
Gost
Sony
8 mjeseci prije
Reply to  Simon

Shvaćam u potpunosti tvoj komentar i ne sumnjam da si o tome itekako dobro informiran. Samo sam se nadovezala sa popisom sastava chemtrails zbog drugih koji čitaju. Da o tome nas dvoje raspravljamo “u 4 oka” spika bi bila sasvim drugačija i bez navođenja sastava te mješavine o kojoj znanstvenici… Pročitaj više »

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
8 mjeseci prije
Reply to  Simon

Dovoljno je pogledati u nebo i vidjeti postojanje istih. Zatim se zapitati zasto netko trosi toliko kerozina da bi nas besplatno prskao za nase dobro. I to globalno.

Simon
Gost
Simon
8 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

Do prije 15 godina toga nije bilo. U životu mi je bilo važno, i sad je, vrijeme i stalno sam gledao u nebo kako bi po obliku, visini i brzini kretanja oblaka mogao predvidjeti vrijeme u slijedećih nekoliko sati, tako da znam o čemu pričam. Chemtrailsa definitivno nije bilo. Nemam… Pročitaj više »

nonwo
Gost
nonwo
8 mjeseci prije
Reply to  Simon

Geoengineering Whistleblower ~ Ex Military ~ Kristen Meghan, Hauppauge, NY, January 18th, 2014 720p
Žena čiji je posao bio da zna čemu si izložen u zraku,od prve do zadnje kemikalije.I nije joj se svidjelo što je vidjela.

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
8 mjeseci prije
Reply to  Trondhjemite

propuh

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
8 mjeseci prije

Htjedoh reći:zatvori vrata,propuh je.Usput dodati – znanost kojoj se vi divite sama je sebi svrhom, kao i ona umjetnost radi umjetnosti, a ovaj “vidljivi” dio znanosti ,ili praktični,toliko je napredovao da se živjeti nemože od napretka ! Hvala vam na pažnji i, u svakom slučaju,moje poštovanje.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
8 mjeseci prije
Reply to  Trondhjemite

Odgovor se krije u “tko ih, koliko i zasto placa”.

Trondhjemite
Member
Trondhjemite
8 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

U mom komentaru piše prijedlog pa ih slobodno pitajte i tražite odgovor.

mario
Gost
mario
8 mjeseci prije
Reply to  Trondhjemite

“Samo se mali dio može zloupotrijebiti. Sustavno se napada znanost i znanstvenici bez uvida u ono što rade”

TI TVOJI ZNANSTVENICI, OTROVALI SU NAM HRANU, VODU, ZRAK, LJEČE NAS OTROVIMA, UNIŠTAVAJU NAM EKONOMIJU, ZDRAVLJE I SLOBODU ZBOG OBIČNE GRIPE. D O S T A!

mario
Gost
mario
8 mjeseci prije
Reply to  mario

JA SAM SRETNIJI U PEĆINI NEGO SA OVIM KVAZIZNANSTVENIM DOSTIGNUĆIMA, HVALA NA DOBRIM ŽELJAMA.
TI NASTAVI L A G O D N O I K V A L I T E T N I J E UZIVATI U OVAKVOJ CIVILIZACIJI STVORENOJ OD SOTONISTA ZA UPRAVO TAKVE DA OVDJE UŽIVAJU

Bosanac
Gost
Bosanac
8 mjeseci prije
Reply to  mario

Svaki stap ima dva kraja. Pojedini dogadjaji danasnjice nam daju slobodu da zakljucimo koji kraj dominira.

CAN
Gost
CAN
8 mjeseci prije
Reply to  mario

Lažeš,otac mog oca je živio99 godina,bez pomoći tzv. Lijekova&co…baka 97!
Danas te truju,da te mogu liječit-a pećinaće za par godina biti luksuz.

Audax
Gost
Audax
8 mjeseci prije

Čovjek se ponajviše razlikuje od životinja po tome što ima sposobnost apstraktnog razmišljanja. Većina tehnološkog napretka postignuta je zahvaljujući upravo sposobnosti čovjeka da razmišlja na apstraktni način, izvan okvira koji nam određuju čula. Međutim, koliko god da je korisno ako se pravilno usmjeri, to apstraktno razmišljanje može biti i štetno… Pročitaj više »

CAN
Gost
CAN
8 mjeseci prije
Reply to  Audax

a algoritamsko programiranje je bezgrešno,k’o začeće dijevice marije

mario
Gost
mario
8 mjeseci prije
Reply to  Trondhjemite

PODRZAVATI TAKVE TEHNOLOGIJE JE ISTO KAO NAORUZATI UBICE I ZLOČINCE I REĆI NESMIJEMO DOPUSTITI DA ONI TO UPOTRIJEBE U NEGATIVNE SVRHE

Trondhjemite
Member
Trondhjemite
8 mjeseci prije
Reply to  mario

Ta tehnologija vam je omogućila da sjedite za laptopom/računalom/mobitelom i pišete na portalu (da ne kažem da pišete budalaštine).

mario
Gost
mario
8 mjeseci prije
Reply to  Trondhjemite

E SVIMA BI BOLJE BILO DA TO NIJE OMOGUCILA

mario
Gost
mario
8 mjeseci prije
Reply to  mario

STARE CIVILIZACIJE IMALE SU SVU TEHNOLOGIJU KRISTALA, ZVUKA I FREKVENCIJA I BILE SU PUNO NAPREDNIJE BEZ RAZNIH ČIPOVA. TEHNOLOGIJA ČIPA NEMINOVNO VODI U MJEŠANJE LJUDI I ROBOTA A NA KRAJU U NADVLADAVANJU ROBOTA. TAKODJER, SVRHA I CILJ SVIH PA I ONIH KOJI TO NEZNAJU JE DUHOVNI RAZVOJ, A OVE TEHNOLOGIJE… Pročitaj više »

Simon
Gost
Simon
8 mjeseci prije
Reply to  Trondhjemite

Odakle tehnologija?

ijdfnviuert8gureuvne
Gost
ijdfnviuert8gureuvne
8 mjeseci prije
Reply to  Simon

Imaš dolje na kraju od Otpisanog odakle tehnologija…………..

Simon
Gost
Simon
8 mjeseci prije

Da, ali i u taj stadij je tehnologija od nekud došla. Ništa od toga nebi bilo da ljudi prije deset i više tisuća godina nisu izmislili kolo i ležaj koje je koristilo i Nikoli Tesli za njegove izume i tako sve do danas. Ništa nebi trebalo gledati izdvojeno kao jedino… Pročitaj više »

Bosanac
Gost
Bosanac
8 mjeseci prije
Reply to  Simon

u genima zapisano, pa kad sazri ispliva na povrsinu, isto ko sto ti kad udjes u pubertet postanes sposoban da oplodis zenku.Al’ nauka pocela petljat malo previse tamo ‘đe’ ne treba jer eticki nije dovoljno sazrela za to, slicno k’o sto oni iz skriljaca na silu vade naftu.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
8 mjeseci prije
Reply to  Trondhjemite

Mili mi zborimo o zlouporabi tehnologije ne protiv tehnologije.

Bosanac
Gost
Bosanac
8 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

Točan odgovor, sjedi 5 🙂

Mali mozak
Gost
Mali mozak
8 mjeseci prije
Reply to  mario

Trebalo bi na ovom sajtu uvesti lockdown zbog svih izrecenih gluposti.

Simon
Gost
Simon
8 mjeseci prije
Reply to  Mali mozak

Znači trebalo bi ukinuti komentare, a ti bi odredio što je glupost, a što ne.

Mali Mujo
Gost
Mali Mujo
8 mjeseci prije
Reply to  Mali mozak

Mali mozak iz male glavice

Pero
Gost
Pero
8 mjeseci prije
Reply to  Mali mozak

Znači, rađena je studija o produžetku ljudskog života . Navedeno je da su najzasluzniji stambeni uvijeti i dostupnost pitke vode. I to do preko 80%. Cjepivo je tek manji dio. I nisu sva cjepiva losa niti im je intencija u početku bila loša. Problem je sto se kasnije zbog nezasitne… Pročitaj više »

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
8 mjeseci prije
Reply to  Mali mozak

Nemojte se uvrijedit, ali je izgledno da je kod vas lockdown vec ucinjen. Zakljucani ste na nivou malog mozga. On uglavnom brine o automatici u nasem organizmu. Kaze da je i podsvijest u malom mozgu. Ona radi na pricipu bogatog maharadže “zapakuj zapakuj”. Ne propituje nista. Subliminalne poruke djeluju na… Pročitaj više »

Lucija
Gost
Lucija
8 mjeseci prije
ijdfnviuert8gureuvne
Gost
ijdfnviuert8gureuvne
8 mjeseci prije
Reply to  Lucija

Kad sam ja pričao ovdje o braku čovjeka i binarnog koda smijali su mi se.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
8 mjeseci prije
Reply to  Lucija

Putin je naredio stvaranje baze dnk za Rusiju. Pored quantnog imaju i biolosko racunalo. Sve se poslo naglo ubrzavati nakon 30nm tehnologije. Kao da je netko dobio znanje od nekog, ali ne kompletno.

Sony
Gost
Sony
8 mjeseci prije
Reply to  Lucija

Jesam. Hvala. 👍

Bosanac
Gost
Bosanac
8 mjeseci prije
Reply to  Lucija

dok ‘čekamo sabah sa šejtanom’, ima’l kakvih boljih prijedloga za ubit vrijeme, dosta nam je šifri i kodova

Sony
Gost
Sony
8 mjeseci prije
Reply to  Bosanac

Ima, ima! Čevapi u lepinji i Corona pivo

Bosanac
Gost
Bosanac
8 mjeseci prije
Reply to  Sony

Daj kak’e salate od hobotnice, cevape treba ostavit za turiste kad dodju gledat piramide.

Sony
Gost
Sony
8 mjeseci prije
Reply to  Bosanac

😂😂😂👾

radijacija2000
Gost
radijacija2000
8 mjeseci prije
Reply to  Lucija

Da, gledao pre neki dan. U pravu je Goran oko Moorse-ovog zakona, sa korištenjem poluvodiča ne može se više povečavati rezolucija integrisanih kola , a time niti čestota od koje pak direktno zavisi brzina izračunavanja u zadatom vremeno. Pre 20-tak godina, dok sam još studirao elektrotehniku govorilo se o zamjenu… Pročitaj više »

ijdfnviuert8gureuvne
Gost
ijdfnviuert8gureuvne
8 mjeseci prije
Reply to  radijacija2000

Napravili su oni bolje reći dobili su od onog koji vlada planetom tehnologiju pretvarača binarnog koda u u dnk-a i obratno.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
8 mjeseci prije

Nisam siguran al po sjecanju Darpa je razvila prijemnike i “odasiljace” dnk koda putem neta. Dnk prijemnik moze biti reprogramiran putem koda. Ono sto izađe u javnost uglavnom debelo kasni za najnovijim saznanjima barem 10-20 godina.

Bosanac
Gost
Bosanac
8 mjeseci prije

Dobar i 2. dio ‘Harry Pottera’ za citaoce / citatelje koji treba u kratkom vremenu da se update-uju.

Kako zamijenise covjeka (Sladoljev) sa hibridom (Mayer), tako su odradili u svim bitnim strukturama.

Son of Alerik
Gost
Son of Alerik
8 mjeseci prije

Autorica iznosi uglavnom sve ono što sam i sam pročitao, ali to čini tako skoncentrirano, detaljno, sa zaokruženim, čistim rečenicama čineći tekst jednim od onih na koje se sutra možemo pozivati. Samo cijepljenje – vjerovao bih samo dr Sladoljevu, ali i to u krajnjoj nuždi. I dalje mislim da je… Pročitaj više »

TražeseDomaćaJaja
Gost
TražeseDomaćaJaja
8 mjeseci prije
Reply to  Son of Alerik

“I rekli su: na kolena!I pustićemo da preživiš,
stavi lance,veseli se i pleši.
Tvoje usne su napisale:beži!

Ovde je mračno,spusti svetlost na put!”

(N,Marić alias KraljČačka)

Bosanac
Gost
Bosanac
8 mjeseci prije

zatp ‘ovi’ i zabranjuju pušenje, da se ljudima ne izližu koljena

Max
Member
Famed Member
Max
8 mjeseci prije

Svaka čast autorici.

MambaSamba
Gost
MambaSamba
8 mjeseci prije

Izvrstan članak 🙂

Audax
Gost
Audax
8 mjeseci prije

… i ti podmukli satanisti u svojoj neljudskoj egzaltaciji, plešući oko vatre, smišljajući ovaj opaki plan za pretvorbu čovjeka u kiborga, ne mogoše odoljeti iskušenju, pa nazvaše taj opaki enzim LUCIFERAZA, iako su bili svjesni da ih to može odati. …. xaxaxaxaxaxa urnebes !

otpisani
Famed Member
otpisani
8 mjeseci prije
Reply to  Audax
ijdfnviuert8gureuvne
Gost
ijdfnviuert8gureuvne
8 mjeseci prije
Reply to  otpisani

Ičeeeššš di ovo nađe………….

otpisani
Famed Member
otpisani
8 mjeseci prije

A, .ebiga, internjet je čudo 😉

mario
Gost
mario
8 mjeseci prije

IMBEX HR
Capakova zamjenica: Bit će neugodno ljudima koji ne nose maske, a ne onima koji nose
Bezdusna spodoba

mario
Gost
mario
8 mjeseci prije

Imbex hr:
Madrid traži pomoć vojske u suzbijanju koronavirusa

OVO NAS CEKA

Simon
Gost
Simon
8 mjeseci prije
Reply to  mario

Pobjednička hrvatska vojska će pobjediti hrvatski narod?

mario
Gost
mario
8 mjeseci prije
Reply to  Simon

NE, POBJEDNIČKA HRVATSKA VOJSKA STAVITI CE SE U SLUŽBU SOTONISTA I ZLOČINACA KAKO BI OSTVARILA NJIHOVE ZLOČINAČKE PLANOVE NAD HRVATSKIM NARODOM KOJI ĆE I SAM PRIPOMOĆI REPRESIVNO OSLOBODILAČKIM ORGANIMA PRETVORIVŠI SE U POLICIJSKOG DOUŠNIKA SA CILJEM NEUTRALIZIRANJA SLOBODNO MISLEĆIH SUSJEDA

ijdfnviuert8gureuvne
Gost
ijdfnviuert8gureuvne
8 mjeseci prije
Reply to  mario

On to ironizira.

mario
Gost
mario
8 mjeseci prije

OK NISAM SHVATIO

Slonica
Gost
Slonica
8 mjeseci prije

Švedski model -švedska firma ikea Zg Nigdje rigorozniji tretman Opominju maske na nos Nadobudni čuvari reda nadziru Ljudi se moraju pravdati za vc,više redara nego kupaca Dali je strah i koga se toliko boje…ali za masku bez pokrivenog nosa zovu redare Na tren pomisliš da si u noćnoj mori i… Pročitaj više »

ijdfnviuert8gureuvne
Gost
ijdfnviuert8gureuvne
8 mjeseci prije
Reply to  Slonica

Nema tko me nije zvao da idem tamo rekao sam da neću jer je to tamina firma.

Slonica
Gost
Slonica
8 mjeseci prije

Čudo neviđeno…uz svakodnevne obaveze čovjek više manje donekle odradi
Al tamo otići
Kao da ljudi strahuju jedni od drugih
Pa to moraju prenositi da bi se dokazali…ili opstali
Dobra odluka

Mikojan
Gost
Mikojan
8 mjeseci prije
Reply to  Slonica

A da ljudi zaobilaze taj prodajni centar, od čega bi ti pametni trgovci dobili plaću? Nije sad zabrana rada pa da država subvencionira, nema kupaca, nema plaće, nema profita zatvaramo i odlazimo, ni prvi ni zadnji. Hvala, doviđenja!

CAN
Gost
CAN
8 mjeseci prije

Hehe,odmah sam ih kužno,da me nebi okużili.

Gaja
Gost
Gaja
8 mjeseci prije
Reply to  Slonica

Meni su u Ikei rekli na kasi da ne mogu kupiti robu jer sam hodao bez maske po cijeloj trgovini. Tako da sam ostavio stvari na kasi i izasao van. Nitko drugi to nije ucinio koliko sam vidio. Tehnika je podijeli pa vladaj. Stoka sitnog zuba sa IQ sobne temperature… Pročitaj više »

Slonica
Gost
Slonica
8 mjeseci prije
Reply to  Gaja

Dobro znana politika trgovine a i drugih grana.
U svojim matičnim drzavama poznati lanci,po plaćama, odnosu prema radniku,neradnim nedjeljama
Kod nas iskoristili sve pogodnosti a sva prava uskratili.
Ništa nova ,sve već viđeno ,udri bika koji hoće vuć

Mikojan
Gost
Mikojan
8 mjeseci prije
Reply to  Slonica

Pasivni otpor, bojkot !

CAN
Gost
CAN
8 mjeseci prije
Reply to  Mikojan

Aktivan otpor!?pljačka!?

mario
Gost
mario
8 mjeseci prije

IDI NA IMBEX TAMO SVI SVE VJERUJU

otpisani
Famed Member
otpisani
8 mjeseci prije

“Od tada do danas, umjesto Prirode znanost će stvarati evoluciju. Ono za što bi Prirodi trebalo 800 godina, znanost će stvoriti u samo jednoj dekadi (3).” Postoje dvije razine znanosti Prva razina je obrazovanje i “znanost” koja radi na temeljima već poznatih činjenica uči iz zastarjelih knjiga koje su danas… Pročitaj više »

mario
Gost
mario
8 mjeseci prije
Reply to  otpisani

AKO SUMNJAŠ U MISLI I ZNAŠ DA SE NA MISLI UTJEČE NA RAZNE NAČINE, ODNOSNO SAMOKONTROLIRAŠ MISLI I EMOCIJE, ONDA SU TO TVOJE MISLI

mario
Gost
mario
8 mjeseci prije

UREDNICI TREBALO BI OTVORITI STRANICU IMBEX HR, U NJOJ KOPIRATI SVE NAJZLOČINAČKIJE NASLOVE IZ MEDIJA I STILOM HUMOR – PARODIJA OBRADITI NJIHOVE TEXTOVE. IZ DANASNJEG IMBEXA PARDON INDEXA OVAJ NASLOV:Capakova zamjenica: Bit će neugodno ljudima koji ne nose maske, a ne onima koji nose
SAVRŠENO ZA PARODIJU

Stara kuka
Gost
Stara kuka
8 mjeseci prije

Gledao sam taj video doktorice Carrie Madej, ali mislim da su njeni strahovi ipak malo pretjerani. Ne zato što kabalisti ne bi imale želje za tako nečim, nego zato jer tehnološki i znanstveni napredak ipak nije na toj razini da omogućuje takve stvari i neće tako skoro biti. Nanoroboti, a… Pročitaj više »

otpisani
Famed Member
otpisani
8 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

“Ako se dovoljan broj ljudi na to navikne i prihvati, ukidanje gotovog novca je samo pitanje vremena.” Gotovina može biti ukinuta samo robovima koji su postali “tehnološki višak”, kojima država mora osigurati potpuni minimum za egzistenciju, a ako bi se pokušalo ukinuti svima onda bi prvo trebalo promijeniti ekonomski sustav sa… Pročitaj više »