Prediktivno programiranje (2. dio)

Prediktivno programiranje 2

Covid-19, smrtonosan virus? Sjećate li se iz 1. dijela onoga dokumenta iz 2015. godine s web stranice Britanske vlade u kojem je među „jednostavnim infekcijama“ naveden Covid-19? Znači, ako smo tada obolijevali od tog virusa, u obliku gripe ili prehlade, do sada smo postali imuni, zar ne? Ako su svjetski moćnici toliko duboko i široko umreženi, od vrha piramide prema dolje, preko vlada svih država svijeta do portira u zgradama tih vlada, zar bi oni pustili smrtonosni virus da pobije i one koji za njih rade? Ako je virus nastao negdje između Fort Dereck vojnog laboratorija u Sj. Carolini i laboratorija u Wuhanu (1), on je stvaran, ali nije ubojit. Ako nije ubojit, onda je „pandemija“ paravan.

Ako je pandemija paravan, što joj je cilj? Cjepivo radi spasa čovječanstva? Ne, jer već postoji učinkovita terapija za liječenje virusa. Da na cjepivu zarade milijarde dolara? Da, ali ne primarno, jer oni imaju novac. Upravljati „daljinskim“ cijelim čovječanstvom, pobiti sedam milijardi ljudi? Da, ali ne primarno, jer iza smanjenja i/ili kontrole populacije krije se puno važniji cilj, naša DNK.  Zašto DNK i zašto im se toliko žuri da to brzo sprovedu, o tome u sljedećem tekstu.

A sad krenimo, ne od početka, jer bi nas to vratilo tisućama godina unatrag, već od onog trenutka kad se sa snažnijim razvojem znanosti agenda počela intenzivno razvijati.

Samo godinu dana poslije objave knjige O postanku vrsta Charlesa Darwina, Thomas Henry Huxley – poznat kao „Darwinov buldog“, djed Aldousa Huxleya, autora Vrlog novoga svijeta, romana o društvu uređenom eugenikom i eugeničara, Juliana Huxleya – napisat će svojoj supruzi kako će „do sljedećega petka svi biti uvjereni da su majmuni“. Oxfordski biskup Samuel Wilberforce „tvrdio je da su ljudska svojstva, … slobodna volja i razum, ‘nepomirljivi s idejom sirovog podrijetla onoga koji je stvoren na sliku Boga‘“.  Nešto će kasnije Benjamin Disraeli, ministar financija, postaviti pitanje „Je li čovjek majmun ili anđeo?“(2). Na njegov će govor negativno reagirati svi, i znanstvenici i teolozi, a Huxleyeve će se riječi ostvariti i „majmuni“ će izvojevati pobjedu nad „anđelima“. Tada je bilo potrebno da prođe nekoliko desetljeća da jedna ideja poput teorije evolucije izgradi utvrdu u znanstvenoj zajednici.

Od tada do danas, umjesto Prirode znanost će stvarati evoluciju. Ono za što bi Prirodi trebalo 800 godina, znanost će stvoriti u samo jednoj dekadi (3).

Teoriju će evolucije podržavati i National Geographic, pa će tako ovaj prestižni časopis i na svojim naslovnicama izražavati želje nekih o evolucijskom putu kojim bi se čovječanstvo trebalo kretati. Naslovnica iz kolovoza 2016. godine pod naslovom „DNA Revolution“ (DNK revolucija) (4) prikazuje DNK izgrađenu od različitih bioloških vrsta, promjenu u DNK molekuli, odnosno novu biotehnologiju. Druga naslovnica iz siječnja 2017. godine pod naslovom „Gender Revolution“ (Rodna revolucija) (5) govori o legalizaciji istospolnog braka i novoj biotehnologiji („genski drajvovi“) prema kojoj će istospolni partneri imati sposobnost „rađati“ djecu. Treća naslovnica iz travnja 2017. godine pod naslovom „The Next Human“ (Budući čovjek) (6) prikazuje sliku evolucijskoga razvoja čovjeka, od majmuna, kao prvog u pozadini, preko kosmata hominoida, „karike koja nedostaje“, do suvremena čovjeka, a potom do, u prvome planu istaknuta, biorobota, transhumanističke kombinacije biološkoga čovjeka i informatičke tehnologije.

Onaj tko pogleda video zapis „ Čovek 2 0 – Poziv svetu na buđenje“ (7) uvidjet će koliko poveznice ima između treće naslovnice National Geographica  i prijelaza s „Čovjeka 1.0“ na „Čovjeka 2.0“ o kojem prijelazu govori američka liječnica dr. Carrie Madej, specijalistica interne medicine.  Cjepivo protiv Covid-19 uvodi novu tehnologiju koja će nas promijeniti u vrlo kratkome roku. Jedan od glavnih kandidata za Covid-19 cjepivo tvrtka je simbolična imena – ModeRNA (RNA=RNK), koja još nije proizvela ni jedno cjepivo, a koju je osnovao Derek Rossi, uspješnik u području modificirane RNK i mogućnosti reprogramiranja matične stanice u tijelu. Moderna napreduje brzo i u nevjerojatno kratkome roku, od nekoliko mjeseci, prešla je s eksperimentom iz 1. u 2. i 3. fazu za što je inače potrebno 5-6 godina. Kod skupine s visoko-doznim cjepivima 100% testiranih je imalo neželjene nus-pojave, a kod nisko-doznih cjepiva 80%. Kako to rade? Moderna predlaže da se koristi MIKROIGLIČNA PLATFORMA, koju možete primijeniti i sami. Ideja je nabaviti zavoj koji stavite na ruku,  a kad skinete naljepnicu, vi ste cijepljeni. Taj zavoj sadrži mikroiglice dizajnirane po ugrizu očnjaka zmije viperide ili zmije ljutice, a u njima je hidrogel,  a unutar hidrogela enzim vrlo znakovita imena LUCIFERAZA i cjepivo, što je u biti  modificirana RNK ili DNK, ovisino o proizvođaču. Ideja je da mikroiglice probuše staničnu membranu, a ovaj sintetički dio RNK koji služi za kodiranje dijela virusa, ušao bi u staničnu jezgru. A stanična jezgra nosi staničnu genetsku uputu koja određuje razvoj organizma (8).

Problem je u tome, kaže nadalje dr. Madej, što se koristi proces koji se zove TRANSFEKCIJA, a transfekcija je način na koji stvaramo genetski modificirane organizme. Proizvođači cjepiva dali su izjavu da ovo neće promijeniti našu DNK i naš genom. Ali nameće se pitanje, ako se ovaj proces primjenjuje za genetski modificirane organizme, a znamo kakvo je npr. genetski modificirano povrće, zašto se to isto ne bi moglo dogoditi i čovjeku ? Ako pogledate presudu Vrhovnog suda u Americi o sintetički modificiranoj DNK ili genima, koja ili koji se mogu se patentirati, a patenti imaju vlasnike, znači li to da će Moderna ili Bill i Melinda Gates Fondacija ili američko Mistarstvo obrane, a svi su oni uključeni u patente, biti vlasnicima našeg genoma – pita se dr. Madej. Encim Luciferaza je patentiran. Ime dolazi od bioluminiscentne osobine što znači da može proizvesti svjetlost ili da ima izvor svjetlosti, nalazi se pod kožom i cijepljena osoba ga ne može vidjeti, ali vidi onaj koji kontrolira je li određena osoba cijepljena ili ne. Prethodno spomenuti HIDROGEL je zapravo nanotehnologija, koja ima sposobnost prikupljanja svih podataka iz našega tijela, uključujući emocije i naše aktivnosti, i sve te podatke povezuje s pametnim telefonom. Na video dr. Madej oglasio se Fact Check tvrdeći da informacije iznesene u video NISU znanstveno utemeljene ni činjenične (9).

Ako se prikupljeni podaci povezuju s pametnim telefonom, time postaje razumljivijom izjava Vilija Beroša dana Večernjemu listu 27. srpnja o.g. kojom nas priprema na „scenarij u kojem bi aplikacija mogla postati obavezna za sve“. Ktome, Beroš kaže da je „Hrvatska potpisala jedan … ugovor gdje smo rezervirali oko milijun i pol doza … novog cjepiva“ i dodaje da „novci nisu problem, kada se pojavi novo cjepivo koje je relevantno…“ (10).

O prvom registriranom, ruskome cjepivu Sputnik V, koji kao platformu koristi adenovirusne vektore (11), dala je izjavu Dijana Mayer, epidemiologinje HZJZ, koja kaže da je „sasvim sigurna“ da „Hrvatska neće koristiti rusko cjepivo“ jer „nema znanstvenih dokaza za to cjepivo“ , i „sigurna je“ da svoju kćer „ne bi cijepila tim cjepivom (12). A s kojim bi cjepivom epidemiologinja Mayer cijepila svoju kćer, onim trenutno nepostojećim iz ugovora koji je potpisao Beroš ili onim trenutno nepostojećim iz ugovora koji je potpisala EU?

Ako je „EU potpisala ugovor za isporuku 400 milijuna doza Covid-19 cjepiva sa sintetičkim DNK manipulatorom“(13), ako Hrvatska nikad ne čini ništa suprotno odlukama EU, je li ovih Beroševih rezerviranih milijun i pol doza, trenutno nepostojećeg, budućeg, novog cjepiva, zapravo dijelom onih 400 milijuna  doza cjepiva sa sintetički modificiranom DNK?!

I hoće li nas, kao što je to bio slučaj s lijekom Remdesivir, na nekoj od sljedećih presica, dr. Alemka Markotić izvijestiti o tome kako su u Hrvatsku ušle prve doze cjepiva? Hoće li nas, tom prilikom, dr. Alemka Markotić točno izvijestiti o kakvu se zapravo cjepivu radi?

Taj isti, skupi i neprovjereni lijek Remdesivir, posvuda u eksperimentalnoj fazi (14) od Konga preko Italije do EU i, naravno, Hrvatske, izvojevao je pobjedu nad kombinacijom učinkovita i jeftina, na tržištu već 70 godina prisutna, hidroksiklorokina i hrvatskoga antibiotika, na tržištu prisutna već 40 godina, azitromicina. O tome kakav je zapravo lijek Remdesivir (15), kakve znanstvene studije o njemu postoje, kako je znanstvena zajednica utrla put Remdesiviru uključujući ga u istraživački program Discovery, a izostavljajući hidroksiklorokin i azitromicin kao uspješne u terapiji koju je primjenjivao francuski liječnik dr. Didier Raoult – u brojnim je člancima iscrpno izvješćivao portal logicno.com.

I Američka je udruga liječnika „America’s Frontline Doctors“ jasno ustvrdila da se Covid-19 liječi hidroksiklorokinom u kombinaciji s azitromicinom, kao i to da ljudi ne trebaju nositi maske, nakon čega je Udruga brzinski cenzurirana i skinuta sa svih platformi na webu (16). Također, dalje u tekstu spomenuta Dr. Mikovitz potvrđuje ovu informaciju u intervjuu danom Mikkiju Willisu, izjavivši da je u anketi u kojoj je sudjelovalo 2.300 liječnika iz 30 različitih zemalja hidroksiklorokin rangiran kao najučinkovitiji lijek za liječenje virusa. Američko medicinsko udruženje AMA reagiralo je na ovo izjavom da će liječnici koji u liječenju budu primjenjivali hidroksiklorokin izgubiti svoje licencije.

Dr. Judy Mikovitz, autorica knjige „Plague of Corruption“ („Kuga korupcije“), s doktoratom iz područja liječenja HIVa, na vrhuncu svoje karijere objavljuje moćni članak časopisu „Science“ koji je tada priličito uzdrmao znanstvenu zajednicu, jer je otkrio da uobičajena uporaba ljudskih i životinjskih fetalnih tkiva oslobađa razarajuće kronične bolesti. Objava istine uništava joj život, karijeru i ime. Biva uhićena i zatvorena bez dokaza, optužbi i mogućnosti da koristi odvjetnika i 97 svjedoka kojih bi izjave mogle uzrokovati da dr. Anthony Fauci i Ian Lipkin izgube svoje vrlo visoke pozicije u zdravstvu. Na pitanje novinara zašto se ponovo izlaže opasnosti govoreći javno, dr. Mikovitz odgovara, ako ih sad ne zaustavimo, onda možemo zaboraviti i našu slobodu i čovječanstvo. Zločin je također, kaže dalje dr. Mikovitz, dopustiti nekome poput Billa Gatesa, s mijardama dolara, za kojega nitko nikad nije glasao, koji nema nikakvu medicinsku pozadinu i niti jednu ekspertizu, da nam kaže da će se normalnost  vratiti među nas kad čovječanstvo bude masovno cijepljeno. Ljudi poput Billa Gatesa, kaže dr. Mikovitz, zaradit će mijune dolara i ubiti milijune ljudi (17).

Cjepivo je imuno terapija, kao što je to interferon alfa imuno terapija (18),  a Dr. Sladoljev kaže da je „lijek za koronavirus interferon koji je Imunološki zavod prestao proizvoditi 2004. (19). Na ovu će izjavu, naravno, opet reagirati Faktograf izjavljujući da „za tvrdnje Srećka Sladoljeva nema trenutno nikakvih dokaza“ (20). Nadalje, dr. Mikovitz kaže da „sada ne postoji ni jedno učinkovito cjepivo za bilo koji RNK virus“ (21), a dr. Sladoljev na svom FB profilu od 10. kolovoza 2020. godine, kaže da se „Paklenih planova s konstruiranjem smrtonosnih virusa ne trebamo bojati. Ali bojati se moramo novih cjepiva. Posebno invazivnih RNK cjepiva“.

I nakraju još nešto, „Izrael će uskoro proizvesti ORALNO cjepivo protiv koronavirusa. Želi za sebe SIGURNO cjepivo, onakvo kakva jedino trebamo“, kaže dr. Sladoljev. Znači, ni igla, ni mikroigla, ni luciferaza, niti nanotehnologija… (22).

(nastavlja se…)

 1. Croativ, Kako je dr. Fauci prevario znanstvenu zajednicu i cijelu Ameriku, intervju s dr. Judy Mikovitz
 2. Michael Cremo, Ljudska devolucija, Vedska alternativa Darwinovoj teoriji, Zagreb, Stari grad, str. 31-32
 3. Croativ, Kako je dr. Fauci prevario znanstvenu zajednicu i cijelu Ameriku, intervju s dr. Judy Mikovitz
 4. dr. Tomislav Terzin, Prijetnja novih biotehnologija, YT Dobar dan, 16:43
 5. dr. Tomislav Terzin, Prijetnja novih biotehnologija, YT Dobar dan, 18:33
 6. dr. Tomislav Terzin, Prijetnja novih biotehnologija, YT Dobar dan, 21:41
 7. Čovek 2 0 – Poziv svetu na buđenje, YT Vivid Light 888
 8. hr.wikipedia.org/wiki/Stanična_jezgra
 9. Fach Check: Video „Urgent Information on Covid Vacc!ne“ By Dr. Carrie Madej is NOT All Science-Based Or Factual
 10. Teleskop, Tajio informaciju dva dana: Beroš rezervirao čak milijun i pol doza cjepiva protiv koronavirusa
 11. Logicno, Rusko cjepivo – Zabranjena istina koju nitko ne želi objaviti
 12. Narod, Epidemiologinja HZJZ-a Dijana Mayer: Hrvatska, gotovo sam sigurna, neće koristiti rusko cjepivo
 13.  2012-transfromacija svijesti, EU potpisala ugovor za isporuku 400 milijuna doza Covid-19 cjepiva sa sintetičkim DNK manipulatorom
 14. Narod, Što znači da će Hrvatska ući u kliničku studiju za novi lijek u liječenju koronavirusa?
 15. Logicno, Što prešućuju Alemka Markotić i mainstream mediji o lijeku Remdesivir?
 16. Croativ, Ultimativna bitka za kontrolu weba, Unatoč tome što ih je Trump više puta  retwitao, viralni video AFD-a više puta izbrisan s mreže…
 17. Croativ, Kako je dr. Fauci prevario znanstvenu zajednicu i cijelu Ameriku, intervju s dr. Judy Mikovitz
 18. Paraf, Dr. Sladoljev: Lijek za koronavirus je interferon koji je Imunološki zavod prestao proizvoditi 2004.
 19. Faktograf, Srećko Sladoljev ne govori istinu …
 20. Croativ, Kako je dr. Fauci prevario znanstvenu zajednicu i cijelu Ameriku, intervju s dr. Judy Mikovitz
 21. Maxportal, Drugačiji pogled na koronavirus: Poznati imunolog dr. Srećko Sladoljev otkriva krajnji cilj ‘korona ludila’

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
231 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
CAN

Praksa na dijelu,znači zločin.

Heinrich

Generalno tekst je dobar, ono što je bitno i što govori puno toga ću sada citirati: “I nakraju još nešto, „Izrael će uskoro proizvesti ORALNO cjepivo protiv koronavirusa. Želi za sebe SIGURNO cjepivo, onakvo kakva jedino trebamo“, kaže dr. Sladoljev. Znači, ni igla, ni mikroigla, ni luciferaza, niti nanotehnologija”. E… Pročitaj više »

Patriot

Odličan osvrt, bravo!

puki

 Bavarska je prva njemacka pokrajina u kojoj se uvodi obaveza nosenja maski na ulicama! Odnosno najprije glavni grad Muenchen.- to javlja Bild Zeitung danas.  I kaze, njemacka vojska Bundeswehr, treba pomoci policiji u Muenchenu, da se silom natjera ljude da nose maske… Dakle, pocelo, je pocelo… diktatura se sve vize… Pročitaj više »

puki

@stara kuka , da ti odgovorim na repliku od prije 2 dana citat iz tvog posta: “A to što je jedan od glavnih ruskih operativaca za cjepivo židov ne mora puno značiti. Židovi već jako dugo zauzimaju vrlo istaknuta mjesta u ruskom društvu i možeš ih, iako imaju relativno mali… Pročitaj više »

puki

https://www.naslovi.eu/spektar/bil-gejts-se-brani-ne-cipujem-ljude-nisam-stvorio-virus-umrece-milioni-video/
 evo Rotšildov i Rokerfelerov operativac, “broj 3” dao intervju Spiegelu i kao gazda se kurči i daje ocjene i prognoze…

Naravno Spiegel je jedan od kabalinih medija, to jest, Gatesovih.
Gates mu je donirao 2.537,294 dolara i to i ne krije, piše na portalu njegove zaklade:

https://www.gatesfoundation.org/How-We-Work/Quick-Links/Grants-Database#q/k=spiegel

Heinrich

Mi smo kao nacija mali, jako mali i u igri velikih mi moramo biti poslušni vazali. Kako kod nas tako i u drugim zemljama na vlastu su DOVEDENI oni koji će služiti cio gospodarima a ne narodu, problem je što to narod ne može shvatiti, a drugi je problem možda… Pročitaj više »

puki

“Ako su svjetski moćnici toliko duboko i široko umreženi, od vrha piramide prema dolje, preko vlada svih država svijeta do portira u zgradama tih vlada, zar bi oni pustili smrtonosni virus da pobije i one koji za njih rade? Ako je virus nastao negdje između Fort Dereck vojnog laboratorija u… Pročitaj više »

puki

-od svih onih “vidovitih” prognoza, koje je autorica opisala u 1. dijelu, kao Scenarijh zaklade Rockefeller i film Contagion, itd.., treba spomenuti i roman americkog (hazarskog) autora Deana Koontza. Eyes of darkness, izislog 1981. Radnja romana: opasni virus prijeti covjecanstvu, virus je nastao u Kini i naziva se “Wuhan-400!”… radnja… Pročitaj više »

puki

nemam rijeci da izrazim prezir i gadost, prema ovim likovima.. evo sada djubrad pokazuju svoje pravo lice, a glupim ovcama u BiH i dalje bacaju price da se svadjaju, Hrvati, Bosnjaci i Srbi…. a svi oni, SDA, Dodikova stranka i HDZ odlicno suradjuju i rade za kabalu, da pobiju vlastito stanovnistvo..… Pročitaj više »

puki

I jos o onoj gudi, Ankici Gudeljević , nemam rijeci da izrazim prezir i gadost, prema ovim likovima.. evo sada djubrad pokazuju svoje pravo lice, a glupim ovcama u BiH i dalje bacaju price da se svadjaju, Hrvati, Bosnjaci i Srbi…. a svi oni, SDA, Dodikova stranka i HDZ odlicno suradjuju… Pročitaj više »

Zvrk

nadam se preko 300 komentara

puki

https://www.naslovi.eu/spektar/bil-gejts-se-brani-ne-cipujem-ljude-nisam-stvorio-virus-umrece-milioni-video/
 evo Rotšildov i Rokerfelerov operativac, “broj 3” dao intervju Spiegelu i kao gazda se kurči i daje ocjene i prognoze…

Naravno Spiegel je jedan od kabalinih medija, to jest, Gatesovih.
Gates mu je donirao 2.537,294 dolara i to i ne krije, piše na portalu njegove zaklade:

puki
Slovenac1

Ako treba da uzmem cepivo selim se u slobodne zemlje a vi uzivajte u slobodi

Trondhjemite

Teorija evolucije nije nastala 1859. godine kada je Darwin objavio knjigu O porijeklu vrsta (zajedno s Alfredom Russelom Wallaceom). To je teorija, u biološkom smislu, koja se postepeno razvijala. U 18. stoljeću Jean-Baptis Lamarck je iznio drugačiju teoriju evolucije, a Darwin i Wallace su kasnije objavili novu teoriju (koja je… Pročitaj više »

Lucija
Bosanac

Dobar i 2. dio ‘Harry Pottera’ za citaoce / citatelje koji treba u kratkom vremenu da se update-uju.

Kako zamijenise covjeka (Sladoljev) sa hibridom (Mayer), tako su odradili u svim bitnim strukturama.

Son of Alerik

Autorica iznosi uglavnom sve ono što sam i sam pročitao, ali to čini tako skoncentrirano, detaljno, sa zaokruženim, čistim rečenicama čineći tekst jednim od onih na koje se sutra možemo pozivati. Samo cijepljenje – vjerovao bih samo dr Sladoljevu, ali i to u krajnjoj nuždi. I dalje mislim da je… Pročitaj više »

Max

Svaka čast autorici.

MambaSamba

Izvrstan članak 🙂

Audax

… i ti podmukli satanisti u svojoj neljudskoj egzaltaciji, plešući oko vatre, smišljajući ovaj opaki plan za pretvorbu čovjeka u kiborga, ne mogoše odoljeti iskušenju, pa nazvaše taj opaki enzim LUCIFERAZA, iako su bili svjesni da ih to može odati. …. xaxaxaxaxaxa urnebes !

mario

IMBEX HR
Capakova zamjenica: Bit će neugodno ljudima koji ne nose maske, a ne onima koji nose
Bezdusna spodoba

mario

Imbex hr:
Madrid traži pomoć vojske u suzbijanju koronavirusa

OVO NAS CEKA

Slonica

Švedski model -švedska firma ikea Zg Nigdje rigorozniji tretman Opominju maske na nos Nadobudni čuvari reda nadziru Ljudi se moraju pravdati za vc,više redara nego kupaca Dali je strah i koga se toliko boje…ali za masku bez pokrivenog nosa zovu redare Na tren pomisliš da si u noćnoj mori i… Pročitaj više »

mario

IDI NA IMBEX TAMO SVI SVE VJERUJU

nepoželjni

“Od tada do danas, umjesto Prirode znanost će stvarati evoluciju. Ono za što bi Prirodi trebalo 800 godina, znanost će stvoriti u samo jednoj dekadi (3).” Postoje dvije razine znanosti Prva razina je obrazovanje i “znanost” koja radi na temeljima već poznatih činjenica uči iz zastarjelih knjiga koje su danas… Pročitaj više »

mario

UREDNICI TREBALO BI OTVORITI STRANICU IMBEX HR, U NJOJ KOPIRATI SVE NAJZLOČINAČKIJE NASLOVE IZ MEDIJA I STILOM HUMOR – PARODIJA OBRADITI NJIHOVE TEXTOVE. IZ DANASNJEG IMBEXA PARDON INDEXA OVAJ NASLOV:Capakova zamjenica: Bit će neugodno ljudima koji ne nose maske, a ne onima koji nose
SAVRŠENO ZA PARODIJU

Stara kuka

Gledao sam taj video doktorice Carrie Madej, ali mislim da su njeni strahovi ipak malo pretjerani. Ne zato što kabalisti ne bi imale želje za tako nečim, nego zato jer tehnološki i znanstveni napredak ipak nije na toj razini da omogućuje takve stvari i neće tako skoro biti. Nanoroboti, a… Pročitaj više »

Mali Mujo

Dobro mene zanima jeli kabala otporna na sve ove muke koje snalaze obicne male ljude, jesu li oni otporni i na snajperske metke ili se njih ne boje. Sto ako se pojave neki koji im snajperskim mescima posalju neke poruke, hoce li oni to znati rastumaciti, ili ce do sv.… Pročitaj više »

mQstar

BRAVO

100% točno.

Radi se o tome: „Je li čovjek majmun ili anđeo?“


POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.