Prediktivno programiranje (2. dio)

Prediktivno programiranje 2

Covid-19, smrtonosan virus? Sjećate li se iz 1. dijela onoga dokumenta iz 2015. godine s web stranice Britanske vlade u kojem je među „jednostavnim infekcijama“ naveden Covid-19? Znači, ako smo tada obolijevali od tog virusa, u obliku gripe ili prehlade, do sada smo postali imuni, zar ne? Ako su svjetski moćnici toliko duboko i široko umreženi, od vrha piramide prema dolje, preko vlada svih država svijeta do portira u zgradama tih vlada, zar bi oni pustili smrtonosni virus da pobije i one koji za njih rade? Ako je virus nastao negdje između Fort Dereck vojnog laboratorija u Sj. Carolini i laboratorija u Wuhanu (1), on je stvaran, ali nije ubojit. Ako nije ubojit, onda je „pandemija“ paravan.

Ako je pandemija paravan, što joj je cilj? Cjepivo radi spasa čovječanstva? Ne, jer već postoji učinkovita terapija za liječenje virusa. Da na cjepivu zarade milijarde dolara? Da, ali ne primarno, jer oni imaju novac. Upravljati „daljinskim“ cijelim čovječanstvom, pobiti sedam milijardi ljudi? Da, ali ne primarno, jer iza smanjenja i/ili kontrole populacije krije se puno važniji cilj, naša DNK.  Zašto DNK i zašto im se toliko žuri da to brzo sprovedu, o tome u sljedećem tekstu.

A sad krenimo, ne od početka, jer bi nas to vratilo tisućama godina unatrag, već od onog trenutka kad se sa snažnijim razvojem znanosti agenda počela intenzivno razvijati.

Samo godinu dana poslije objave knjige O postanku vrsta Charlesa Darwina, Thomas Henry Huxley – poznat kao „Darwinov buldog“, djed Aldousa Huxleya, autora Vrlog novoga svijeta, romana o društvu uređenom eugenikom i eugeničara, Juliana Huxleya – napisat će svojoj supruzi kako će „do sljedećega petka svi biti uvjereni da su majmuni“. Oxfordski biskup Samuel Wilberforce „tvrdio je da su ljudska svojstva, … slobodna volja i razum, ‘nepomirljivi s idejom sirovog podrijetla onoga koji je stvoren na sliku Boga‘“.  Nešto će kasnije Benjamin Disraeli, ministar financija, postaviti pitanje „Je li čovjek majmun ili anđeo?“(2). Na njegov će govor negativno reagirati svi, i znanstvenici i teolozi, a Huxleyeve će se riječi ostvariti i „majmuni“ će izvojevati pobjedu nad „anđelima“. Tada je bilo potrebno da prođe nekoliko desetljeća da jedna ideja poput teorije evolucije izgradi utvrdu u znanstvenoj zajednici.

Od tada do danas, umjesto Prirode znanost će stvarati evoluciju. Ono za što bi Prirodi trebalo 800 godina, znanost će stvoriti u samo jednoj dekadi (3).

Teoriju će evolucije podržavati i National Geographic, pa će tako ovaj prestižni časopis i na svojim naslovnicama izražavati želje nekih o evolucijskom putu kojim bi se čovječanstvo trebalo kretati. Naslovnica iz kolovoza 2016. godine pod naslovom „DNA Revolution“ (DNK revolucija) (4) prikazuje DNK izgrađenu od različitih bioloških vrsta, promjenu u DNK molekuli, odnosno novu biotehnologiju. Druga naslovnica iz siječnja 2017. godine pod naslovom „Gender Revolution“ (Rodna revolucija) (5) govori o legalizaciji istospolnog braka i novoj biotehnologiji („genski drajvovi“) prema kojoj će istospolni partneri imati sposobnost „rađati“ djecu. Treća naslovnica iz travnja 2017. godine pod naslovom „The Next Human“ (Budući čovjek) (6) prikazuje sliku evolucijskoga razvoja čovjeka, od majmuna, kao prvog u pozadini, preko kosmata hominoida, „karike koja nedostaje“, do suvremena čovjeka, a potom do, u prvome planu istaknuta, biorobota, transhumanističke kombinacije biološkoga čovjeka i informatičke tehnologije.

Onaj tko pogleda video zapis „ Čovek 2 0 – Poziv svetu na buđenje“ (7) uvidjet će koliko poveznice ima između treće naslovnice National Geographica  i prijelaza s „Čovjeka 1.0“ na „Čovjeka 2.0“ o kojem prijelazu govori američka liječnica dr. Carrie Madej, specijalistica interne medicine.  Cjepivo protiv Covid-19 uvodi novu tehnologiju koja će nas promijeniti u vrlo kratkome roku. Jedan od glavnih kandidata za Covid-19 cjepivo tvrtka je simbolična imena – ModeRNA (RNA=RNK), koja još nije proizvela ni jedno cjepivo, a koju je osnovao Derek Rossi, uspješnik u području modificirane RNK i mogućnosti reprogramiranja matične stanice u tijelu. Moderna napreduje brzo i u nevjerojatno kratkome roku, od nekoliko mjeseci, prešla je s eksperimentom iz 1. u 2. i 3. fazu za što je inače potrebno 5-6 godina. Kod skupine s visoko-doznim cjepivima 100% testiranih je imalo neželjene nus-pojave, a kod nisko-doznih cjepiva 80%. Kako to rade? Moderna predlaže da se koristi MIKROIGLIČNA PLATFORMA, koju možete primijeniti i sami. Ideja je nabaviti zavoj koji stavite na ruku,  a kad skinete naljepnicu, vi ste cijepljeni. Taj zavoj sadrži mikroiglice dizajnirane po ugrizu očnjaka zmije viperide ili zmije ljutice, a u njima je hidrogel,  a unutar hidrogela enzim vrlo znakovita imena LUCIFERAZA i cjepivo, što je u biti  modificirana RNK ili DNK, ovisino o proizvođaču. Ideja je da mikroiglice probuše staničnu membranu, a ovaj sintetički dio RNK koji služi za kodiranje dijela virusa, ušao bi u staničnu jezgru. A stanična jezgra nosi staničnu genetsku uputu koja određuje razvoj organizma (8).

Problem je u tome, kaže nadalje dr. Madej, što se koristi proces koji se zove TRANSFEKCIJA, a transfekcija je način na koji stvaramo genetski modificirane organizme. Proizvođači cjepiva dali su izjavu da ovo neće promijeniti našu DNK i naš genom. Ali nameće se pitanje, ako se ovaj proces primjenjuje za genetski modificirane organizme, a znamo kakvo je npr. genetski modificirano povrće, zašto se to isto ne bi moglo dogoditi i čovjeku ? Ako pogledate presudu Vrhovnog suda u Americi o sintetički modificiranoj DNK ili genima, koja ili koji se mogu se patentirati, a patenti imaju vlasnike, znači li to da će Moderna ili Bill i Melinda Gates Fondacija ili američko Mistarstvo obrane, a svi su oni uključeni u patente, biti vlasnicima našeg genoma – pita se dr. Madej. Encim Luciferaza je patentiran. Ime dolazi od bioluminiscentne osobine što znači da može proizvesti svjetlost ili da ima izvor svjetlosti, nalazi se pod kožom i cijepljena osoba ga ne može vidjeti, ali vidi onaj koji kontrolira je li određena osoba cijepljena ili ne. Prethodno spomenuti HIDROGEL je zapravo nanotehnologija, koja ima sposobnost prikupljanja svih podataka iz našega tijela, uključujući emocije i naše aktivnosti, i sve te podatke povezuje s pametnim telefonom. Na video dr. Madej oglasio se Fact Check tvrdeći da informacije iznesene u video NISU znanstveno utemeljene ni činjenične (9).

Ako se prikupljeni podaci povezuju s pametnim telefonom, time postaje razumljivijom izjava Vilija Beroša dana Večernjemu listu 27. srpnja o.g. kojom nas priprema na „scenarij u kojem bi aplikacija mogla postati obavezna za sve“. Ktome, Beroš kaže da je „Hrvatska potpisala jedan … ugovor gdje smo rezervirali oko milijun i pol doza … novog cjepiva“ i dodaje da „novci nisu problem, kada se pojavi novo cjepivo koje je relevantno…“ (10).

O prvom registriranom, ruskome cjepivu Sputnik V, koji kao platformu koristi adenovirusne vektore (11), dala je izjavu Dijana Mayer, epidemiologinje HZJZ, koja kaže da je „sasvim sigurna“ da „Hrvatska neće koristiti rusko cjepivo“ jer „nema znanstvenih dokaza za to cjepivo“ , i „sigurna je“ da svoju kćer „ne bi cijepila tim cjepivom (12). A s kojim bi cjepivom epidemiologinja Mayer cijepila svoju kćer, onim trenutno nepostojećim iz ugovora koji je potpisao Beroš ili onim trenutno nepostojećim iz ugovora koji je potpisala EU?

Ako je „EU potpisala ugovor za isporuku 400 milijuna doza Covid-19 cjepiva sa sintetičkim DNK manipulatorom“(13), ako Hrvatska nikad ne čini ništa suprotno odlukama EU, je li ovih Beroševih rezerviranih milijun i pol doza, trenutno nepostojećeg, budućeg, novog cjepiva, zapravo dijelom onih 400 milijuna  doza cjepiva sa sintetički modificiranom DNK?!

I hoće li nas, kao što je to bio slučaj s lijekom Remdesivir, na nekoj od sljedećih presica, dr. Alemka Markotić izvijestiti o tome kako su u Hrvatsku ušle prve doze cjepiva? Hoće li nas, tom prilikom, dr. Alemka Markotić točno izvijestiti o kakvu se zapravo cjepivu radi?

Taj isti, skupi i neprovjereni lijek Remdesivir, posvuda u eksperimentalnoj fazi (14) od Konga preko Italije do EU i, naravno, Hrvatske, izvojevao je pobjedu nad kombinacijom učinkovita i jeftina, na tržištu već 70 godina prisutna, hidroksiklorokina i hrvatskoga antibiotika, na tržištu prisutna već 40 godina, azitromicina. O tome kakav je zapravo lijek Remdesivir (15), kakve znanstvene studije o njemu postoje, kako je znanstvena zajednica utrla put Remdesiviru uključujući ga u istraživački program Discovery, a izostavljajući hidroksiklorokin i azitromicin kao uspješne u terapiji koju je primjenjivao francuski liječnik dr. Didier Raoult – u brojnim je člancima iscrpno izvješćivao portal logicno.com.

I Američka je udruga liječnika „America’s Frontline Doctors“ jasno ustvrdila da se Covid-19 liječi hidroksiklorokinom u kombinaciji s azitromicinom, kao i to da ljudi ne trebaju nositi maske, nakon čega je Udruga brzinski cenzurirana i skinuta sa svih platformi na webu (16). Također, dalje u tekstu spomenuta Dr. Mikovitz potvrđuje ovu informaciju u intervjuu danom Mikkiju Willisu, izjavivši da je u anketi u kojoj je sudjelovalo 2.300 liječnika iz 30 različitih zemalja hidroksiklorokin rangiran kao najučinkovitiji lijek za liječenje virusa. Američko medicinsko udruženje AMA reagiralo je na ovo izjavom da će liječnici koji u liječenju budu primjenjivali hidroksiklorokin izgubiti svoje licencije.

Dr. Judy Mikovitz, autorica knjige „Plague of Corruption“ („Kuga korupcije“), s doktoratom iz područja liječenja HIVa, na vrhuncu svoje karijere objavljuje moćni članak časopisu „Science“ koji je tada priličito uzdrmao znanstvenu zajednicu, jer je otkrio da uobičajena uporaba ljudskih i životinjskih fetalnih tkiva oslobađa razarajuće kronične bolesti. Objava istine uništava joj život, karijeru i ime. Biva uhićena i zatvorena bez dokaza, optužbi i mogućnosti da koristi odvjetnika i 97 svjedoka kojih bi izjave mogle uzrokovati da dr. Anthony Fauci i Ian Lipkin izgube svoje vrlo visoke pozicije u zdravstvu. Na pitanje novinara zašto se ponovo izlaže opasnosti govoreći javno, dr. Mikovitz odgovara, ako ih sad ne zaustavimo, onda možemo zaboraviti i našu slobodu i čovječanstvo. Zločin je također, kaže dalje dr. Mikovitz, dopustiti nekome poput Billa Gatesa, s mijardama dolara, za kojega nitko nikad nije glasao, koji nema nikakvu medicinsku pozadinu i niti jednu ekspertizu, da nam kaže da će se normalnost  vratiti među nas kad čovječanstvo bude masovno cijepljeno. Ljudi poput Billa Gatesa, kaže dr. Mikovitz, zaradit će mijune dolara i ubiti milijune ljudi (17).

Cjepivo je imuno terapija, kao što je to interferon alfa imuno terapija (18),  a Dr. Sladoljev kaže da je „lijek za koronavirus interferon koji je Imunološki zavod prestao proizvoditi 2004. (19). Na ovu će izjavu, naravno, opet reagirati Faktograf izjavljujući da „za tvrdnje Srećka Sladoljeva nema trenutno nikakvih dokaza“ (20). Nadalje, dr. Mikovitz kaže da „sada ne postoji ni jedno učinkovito cjepivo za bilo koji RNK virus“ (21), a dr. Sladoljev na svom FB profilu od 10. kolovoza 2020. godine, kaže da se „Paklenih planova s konstruiranjem smrtonosnih virusa ne trebamo bojati. Ali bojati se moramo novih cjepiva. Posebno invazivnih RNK cjepiva“.

I nakraju još nešto, „Izrael će uskoro proizvesti ORALNO cjepivo protiv koronavirusa. Želi za sebe SIGURNO cjepivo, onakvo kakva jedino trebamo“, kaže dr. Sladoljev. Znači, ni igla, ni mikroigla, ni luciferaza, niti nanotehnologija… (22).

(nastavlja se…)

  1. Croativ, Kako je dr. Fauci prevario znanstvenu zajednicu i cijelu Ameriku, intervju s dr. Judy Mikovitz
  2. Michael Cremo, Ljudska devolucija, Vedska alternativa Darwinovoj teoriji, Zagreb, Stari grad, str. 31-32
  3. Croativ, Kako je dr. Fauci prevario znanstvenu zajednicu i cijelu Ameriku, intervju s dr. Judy Mikovitz
  4. dr. Tomislav Terzin, Prijetnja novih biotehnologija, YT Dobar dan, 16:43
  5. dr. Tomislav Terzin, Prijetnja novih biotehnologija, YT Dobar dan, 18:33
  6. dr. Tomislav Terzin, Prijetnja novih biotehnologija, YT Dobar dan, 21:41
  7. Čovek 2 0 – Poziv svetu na buđenje, YT Vivid Light 888
  8. hr.wikipedia.org/wiki/Stanična_jezgra
  9. Fach Check: Video „Urgent Information on Covid Vacc!ne“ By Dr. Carrie Madej is NOT All Science-Based Or Factual
  10. Teleskop, Tajio informaciju dva dana: Beroš rezervirao čak milijun i pol doza cjepiva protiv koronavirusa
  11. Logicno, Rusko cjepivo – Zabranjena istina koju nitko ne želi objaviti
  12. Narod, Epidemiologinja HZJZ-a Dijana Mayer: Hrvatska, gotovo sam sigurna, neće koristiti rusko cjepivo
  13.  2012-transfromacija svijesti, EU potpisala ugovor za isporuku 400 milijuna doza Covid-19 cjepiva sa sintetičkim DNK manipulatorom
  14. Narod, Što znači da će Hrvatska ući u kliničku studiju za novi lijek u liječenju koronavirusa?
  15. Logicno, Što prešućuju Alemka Markotić i mainstream mediji o lijeku Remdesivir?
  16. Croativ, Ultimativna bitka za kontrolu weba, Unatoč tome što ih je Trump više puta  retwitao, viralni video AFD-a više puta izbrisan s mreže…
  17. Croativ, Kako je dr. Fauci prevario znanstvenu zajednicu i cijelu Ameriku, intervju s dr. Judy Mikovitz
  18. Paraf, Dr. Sladoljev: Lijek za koronavirus je interferon koji je Imunološki zavod prestao proizvoditi 2004.
  19. Faktograf, Srećko Sladoljev ne govori istinu …
  20. Croativ, Kako je dr. Fauci prevario znanstvenu zajednicu i cijelu Ameriku, intervju s dr. Judy Mikovitz
  21. Maxportal, Drugačiji pogled na koronavirus: Poznati imunolog dr. Srećko Sladoljev otkriva krajnji cilj ‘korona ludila’
Prediktivno programiranje
Pretplatiti se
Obavijesti o
231 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
CAN
3 godine prije

Praksa na dijelu,znači zločin.

Heinrich
3 godine prije

Generalno tekst je dobar, ono što je bitno i što govori puno toga ću sada citirati:
“I nakraju još nešto, „Izrael će uskoro proizvesti ORALNO cjepivo protiv koronavirusa. Želi za sebe SIGURNO cjepivo, onakvo kakva jedino trebamo“, kaže dr. Sladoljev. Znači, ni igla, ni mikroigla, ni luciferaza, niti nanotehnologija”.
E sada ako znate čitati između redaka onda vam je iz ovog teksta puno toga jasno, kao npr. tko je sve orkestrirao, tko stoji iza svega. A vi sada razmišljajte.

Patriot
3 godine prije

Odličan osvrt, bravo!

puki
3 godine prije

 Bavarska je prva njemacka pokrajina u kojoj se uvodi obaveza nosenja maski na ulicama! Odnosno najprije glavni grad Muenchen.- to javlja Bild Zeitung danas.  I kaze, njemacka vojska Bundeswehr, treba pomoci policiji u Muenchenu, da se silom natjera ljude da nose maske… Dakle, pocelo, je pocelo… diktatura se sve vize steze.. – Nakon dijelova Australije i dijelova Francuske, sada zmijolika kabala je ocito naredila , da se to sprovodi i u Njemackoj. Bavarska odnosno Muenchen trebajui biti pokusni kunic.. da se vidi kako ce ovcice biti poslusne,– pa ce se onda vjerojatno prosiriti i na druge pokrajine.. Nije slucajno, sto je zapocelo u Bavarskoj–jer bavarski premjer Markus Soeder, pokazao se vec u ozujku i travnju kao najzesci i najstrozi kabalin placenik..koji je u Bavarskoj uvodio najstroze mjere zakljucavanaja..Ova odvratna ljiga, koja je prije 2 godine mahala s krizem u ruci i glumila velikog krscanina, pokazala je svoje pravo lice.. Soeder… Čitaj više »

puki
3 godine prije

@stara kuka , da ti odgovorim na repliku od prije 2 dana citat iz tvog posta: “A to što je jedan od glavnih ruskih operativaca za cjepivo židov ne mora puno značiti. Židovi već jako dugo zauzimaju vrlo istaknuta mjesta u ruskom društvu i možeš ih, iako imaju relativno mali udio u stanovništvu, naći na mnogim istaknutim pozicijama moći. Tako je već dugo, a još će prilično dugo i ostati. Njih se nije tako lako riješiti. Bar ne mirnim putem. Van der Layen je samo obična lutka na koncu koja je praktično slučajno, kao nekakvo kompromisno rješenje upala na to mjesto i koja ne smije ni mengu dobiti da ne pita za dozvolu svoje lutkare. Ona i njene izjave i svi njoj slični pajaci nisu nimalo relevantni ni za što. Puno će toga biti jasnije o planovima kabale poslije američkih izbora. Ipak je rušenje Trumpa glavni kratkoročni cilj pokretanja cijelog… Čitaj više »

puki
3 godine prije

https://www.naslovi.eu/spektar/bil-gejts-se-brani-ne-cipujem-ljude-nisam-stvorio-virus-umrece-milioni-video/
 evo Rotšildov i Rokerfelerov operativac, “broj 3” dao intervju Spiegelu i kao gazda se kurči i daje ocjene i prognoze…

Naravno Spiegel je jedan od kabalinih medija, to jest, Gatesovih.
Gates mu je donirao 2.537,294 dolara i to i ne krije, piše na portalu njegove zaklade:

https://www.gatesfoundation.org/How-We-Work/Quick-Links/Grants-Database#q/k=spiegel

Heinrich
3 godine prije

Mi smo kao nacija mali, jako mali i u igri velikih mi moramo biti poslušni vazali. Kako kod nas tako i u drugim zemljama na vlastu su DOVEDENI oni koji će služiti cio gospodarima a ne narodu, problem je što to narod ne može shvatiti, a drugi je problem možda i glavni a to je da u HR 64% radi u državnom aparatu (općine, mup, sud, uredi, itd) i njima je dobro oni redovito dobivaju plaću samo su toliko kratkovidi da ne mogu shvatiti da će i oni na kraju platiti cijenu kad se sve uruši a idemo k tomo u 5. brzini. Da se vratim na temu po meni a to je i elita objavila konačni cilj je depopulacija šta će se vidjeti kad se ljudi počnu cijepiti ovim sumnjivim cjepivima, budite uvjereni da Bero, Capek, Plenki, Alemka i ostali neće cijepiti svoju djecu ali će zato nama svima… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Heinrich
puki
3 godine prije

“Ako su svjetski moćnici toliko duboko i široko umreženi, od vrha piramide prema dolje, preko vlada svih država svijeta do portira u zgradama tih vlada, zar bi oni pustili smrtonosni virus da pobije i one koji za njih rade? Ako je virus nastao negdje između Fort Dereck vojnog laboratorija u Sj. Carolini i laboratorija u Wuhanu (1), on je stvaran, ali nije ubojit. Ako nije ubojit, onda je „pandemija“ paravan.” —- Icke kaze; oni nisu htjeli pustiti stvarni virus, jer onda ga ne bi mogli kontrolirati– jer virus ne poznaje razliku izmedju prijatelja i neprijatelja, pa bi onda tako mozda stradali i pojedinci koji rade za kabalu…. zato su oni pustili u javnost iluziju virusa i napravili insceniranu kazalisnu predstavu U Fort Dericku u USAMRIID-u, gdje je laboratorija za biolosko oruzje (Institut americke armije..) boravila je i nasa Alemkica i dobila nagradu od USAMRIID-a, pocetkom 2000-ih godina., pise u njenoj… Čitaj više »

puki
3 godine prije

-od svih onih “vidovitih” prognoza, koje je autorica opisala u 1. dijelu, kao Scenarijh zaklade Rockefeller i film Contagion, itd.., treba spomenuti i roman americkog (hazarskog) autora Deana Koontza. Eyes of darkness, izislog 1981.
Radnja romana: opasni virus prijeti covjecanstvu, virus je nastao u Kini i naziva se “Wuhan-400!”
radnja romana dogadja se u godini 2020-oj!

puki
3 godine prije

nemam rijeci da izrazim prezir i gadost, prema ovim likovima.. evo sada djubrad pokazuju svoje pravo lice, a glupim ovcama u BiH i dalje bacaju price da se svadjaju, Hrvati, Bosnjaci i Srbi…. a svi oni, SDA, Dodikova stranka i HDZ odlicno suradjuju i rade za kabalu, da pobiju vlastito stanovnistvo..

pa i rotšildov etnički burazer Kon (Kohn) je još prije mjesec dana, rekao da će Srbija biti među prvima, koji će dobiti cjepivo…
a potajni burazer Vili Berosch je prije 2 mjeseca već naručio milijun i pol doza cjepiva za Hrvatsku…

dakle, najjadniji prdeži iz balkanskih prdež državica se kurče i hvalisaju, tko će najprvi početi ubijati vlastito stanovništvo, tojest tko će se kabali dubolje uvući u debelo crijevo…

puki
3 godine prije

I jos o onoj gudi, Ankici Gudeljević ,

nemam rijeci da izrazim prezir i gadost, prema ovim likovima.. evo sada djubrad pokazuju svoje pravo lice, a glupim ovcama u BiH i dalje bacaju price da se svadjaju, Hrvati, Bosnjaci i Srbi…. a svi oni, SDA, Dodikova stranka i HDZ odlicno suradjuju i rade za kabalu, da pobiju vlastito stanovnistvo..

pa i rotšildov etnički burazer Kon (Kohn) je još prije mjesec dana, rekao da će Srbija biti među prvima, koji će dobiti cjepivo…
a potajni burazer Vili Berosch je prije 2 mjeseca već naručio milijun i pol doza cjepiva za Hrvatsku…

dakle, najjadniji prdeži iz balkanskih prdež državica se kurče i hvalisaju, tko će najprvi početi ubijati vlastito stanovništvo, tojest tko će se kabali dubolje uvući u debelo crijevo…

Zvrk
3 godine prije

nadam se preko 300 komentara

puki
3 godine prije

https://www.naslovi.eu/spektar/bil-gejts-se-brani-ne-cipujem-ljude-nisam-stvorio-virus-umrece-milioni-video/
 evo Rotšildov i Rokerfelerov operativac, “broj 3” dao intervju Spiegelu i kao gazda se kurči i daje ocjene i prognoze…

Naravno Spiegel je jedan od kabalinih medija, to jest, Gatesovih.
Gates mu je donirao 2.537,294 dolara i to i ne krije, piše na portalu njegove zaklade:

puki
3 godine prije
Slovenac1
3 godine prije

Ako treba da uzmem cepivo selim se u slobodne zemlje a vi uzivajte u slobodi

Trondhjemite
3 godine prije

Teorija evolucije nije nastala 1859. godine kada je Darwin objavio knjigu O porijeklu vrsta (zajedno s Alfredom Russelom Wallaceom). To je teorija, u biološkom smislu, koja se postepeno razvijala. U 18. stoljeću Jean-Baptis Lamarck je iznio drugačiju teoriju evolucije, a Darwin i Wallace su kasnije objavili novu teoriju (koja je danas nadograđena jer Darwin nije imao znanje koje danas poznajemo). To znači da su znanstvenici prije Darwina uvidjeli naznake evolucije, postepene promjene u vrstama (Lamarck je proučavao tkz. Pariški bazen i fosilne ostatke mekušaca). Dakle, nije bio hop i Darwin je promijenio svijet. Od 17. stoljeća intenzivira se razvoj znanosti, paleontologije, zoologije, stratigrafije i znanstvenici, prirodoslovci (i svećenici) su sve više uviđali evoluciju oko nas i to ne samo biološku nego i kemijsku i geološku. Zato je Darwinova teorija bila relativno “plodna”. U isto vrijeme su i drugi znanstvenici dolazi do “revolucionarnih” otkrića jer su svojim opažanjem, a i opažanjem… Čitaj više »

Lucija
3 godine prije
Bosanac
3 godine prije

Dobar i 2. dio ‘Harry Pottera’ za citaoce / citatelje koji treba u kratkom vremenu da se update-uju.

Kako zamijenise covjeka (Sladoljev) sa hibridom (Mayer), tako su odradili u svim bitnim strukturama.

3 godine prije zadnji put uredio Bosanac
Son of Alerik
3 godine prije

Autorica iznosi uglavnom sve ono što sam i sam pročitao, ali to čini tako skoncentrirano, detaljno, sa zaokruženim, čistim rečenicama čineći tekst jednim od onih na koje se sutra možemo pozivati. Samo cijepljenje – vjerovao bih samo dr Sladoljevu, ali i to u krajnjoj nuždi. I dalje mislim da je sposobnost kontrole stresa jedna od najbitnijih stvari na koje možemo utjecati, kao i prehrana te kvaliteta zraka kojoj smo izloženi dugotrajno. Danas, kad je većini jasno da je covid predstava, oni po medijima ne prestaju ni na jedan jedini trenutak – i dalje je ‘broj oboljelih’ prva vijest na svim medijima, ovi pod kontrolom kraljice su pred novim lockdownom, ostali se jogune još. Sve vodi k tomu da nas ne misle pustiti na miru prije nego li nas cijepe. Cijepiti – naravno s RNA cjepivom radi genetske modifikacija. Točnije, žele cijepljenjem poništiti eventualnu genetsku modifikaciju koju je proizveo njihov virus.… Čitaj više »

Max
3 godine prije

Svaka čast autorici.

MambaSamba
3 godine prije

Izvrstan članak 🙂

Audax
3 godine prije

… i ti podmukli satanisti u svojoj neljudskoj egzaltaciji, plešući oko vatre, smišljajući ovaj opaki plan za pretvorbu čovjeka u kiborga, ne mogoše odoljeti iskušenju, pa nazvaše taj opaki enzim LUCIFERAZA, iako su bili svjesni da ih to može odati. …. xaxaxaxaxaxa urnebes !

mario
3 godine prije

IMBEX HR
Capakova zamjenica: Bit će neugodno ljudima koji ne nose maske, a ne onima koji nose
Bezdusna spodoba

mario
3 godine prije

Imbex hr:
Madrid traži pomoć vojske u suzbijanju koronavirusa

OVO NAS CEKA

Slonica
3 godine prije

Švedski model -švedska firma ikea Zg
Nigdje rigorozniji tretman
Opominju maske na nos
Nadobudni čuvari reda nadziru
Ljudi se moraju pravdati za vc,više redara nego kupaca
Dali je strah i koga se toliko boje…ali za masku bez pokrivenog nosa zovu redare
Na tren pomisliš da si u noćnoj mori i da to nisu istine

mario
3 godine prije

IDI NA IMBEX TAMO SVI SVE VJERUJU

nepoželjni
3 godine prije

“Od tada do danas, umjesto Prirode znanost će stvarati evoluciju. Ono za što bi Prirodi trebalo 800 godina, znanost će stvoriti u samo jednoj dekadi (3).” Postoje dvije razine znanosti Prva razina je obrazovanje i “znanost” koja radi na temeljima već poznatih činjenica uči iz zastarjelih knjiga koje su danas samo digitalizirane, pa kao što slijepa kokoš pokušava među šljunkom ubosti zrno žita ili muha bez glave pronaći izlaz iz prostorije, tako i ta “znanost”, uglavnom, nema bolji uspjeh od slijepe kokoši ili muhe bez glave, no ona je tu da zabavlja (obmanjuje) ljudsko roblje kako bi vjerovalo da svo znanje i imanje koje imamo možemo zahvaliti toj “znanosti” i slobodnim ljudima koji su se eto na “prirodan” način razvili na zemlji i “evoluirali”. Druga razina znanosti je znanost koja uči iz medija kojima upravlja superiorni entitet božanskih sposobnosti i znanja a svoje znanstvenike regrutira iz redova “znanstvenika” prve razine… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio dzabaludin
mario
3 godine prije

UREDNICI TREBALO BI OTVORITI STRANICU IMBEX HR, U NJOJ KOPIRATI SVE NAJZLOČINAČKIJE NASLOVE IZ MEDIJA I STILOM HUMOR – PARODIJA OBRADITI NJIHOVE TEXTOVE. IZ DANASNJEG IMBEXA PARDON INDEXA OVAJ NASLOV:Capakova zamjenica: Bit će neugodno ljudima koji ne nose maske, a ne onima koji nose
SAVRŠENO ZA PARODIJU

Stara kuka
3 godine prije

Gledao sam taj video doktorice Carrie Madej, ali mislim da su njeni strahovi ipak malo pretjerani. Ne zato što kabalisti ne bi imale želje za tako nečim, nego zato jer tehnološki i znanstveni napredak ipak nije na toj razini da omogućuje takve stvari i neće tako skoro biti. Nanoroboti, a pogotovo takvi koji bi se mogli sami preslagivati i reproducirati još nisu odmakli dalje od snova “futurista”, a umjetna inteligencija jednostavno ne postoji. Postoje samo sve jači kompjuteri i programi koji stvaraju dojam iinteligencije. A ona neće ni postojati tako dugo dok ne shvatio kako funkcionira prirodna inteligencija, a ni tu nismo daleko odmakli. Srećom. Također, nisam siguran da bi kabalistima bilo u interesu direktno petljati po ljudskim genima jer je to još uglavnom potpuno neistražen teren i posljedice su potpuno nepredvidljive. A oni vole pomno isplanirane i predvidljive stvari.Mislim da su “GMO ljudi” stvar ipak dosta daleke budućnosti, ako… Čitaj više »

Mali Mujo
3 godine prije

Dobro mene zanima jeli kabala otporna na sve ove muke koje snalaze obicne male ljude, jesu li oni otporni i na snajperske metke ili se njih ne boje. Sto ako se pojave neki koji im snajperskim mescima posalju neke poruke, hoce li oni to znati rastumaciti, ili ce do sv. Petra na konzultacije.

mQstar
3 godine prije

BRAVO

100% točno.

Radi se o tome: „Je li čovjek majmun ili anđeo?“


© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI