Što prešućuju Alemka Markotić i mainstream mediji o lijeku Remdesivir? (Ažurirano)

Alemka Markotić - Remdesivir

Farmaceutski lobi potpomognuti mainstream medijima, iznova reklamiraju kontraverzni i skupi lijek Remesivir, kojeg navodno koristi predsjednik Donald Trump. O ovom lijeku smo odavno sve napisali, a danas vam nudimo članak iz svibnja mjeseca 2020. godine, kada smo već spoznali o kakvoj se manipulaciji radi.

7. svibnja 2020. godine.

Alemka Markotić, nedavno je odgovarala na pitanja o lijeku i cjepivu za koronavirus na presici Stožera. Donosimo vam interesantan odgovor na pitanja o lijekovima i cjepivima protiv koronavirusa, ali i analizu odgovora.

“Ako bi drugi val trebao biti na jesen, moglo bi biti iako ne mora, ali o tome špekuliramo. Znači, ima jako puno istraživanja. 5 cjepiva je u prvoj kliničkoj fazi, jedno u drugoj, 71 je prijavljeno WHO-u za ispitivanje. Do prije par dana nijedan lijek nije dobio oznaku da bi mogao biti učinkovit, sada je to s Remdesivirom, gdje je američki Centar za kontrolu i prevenciju bolesti dao odobrenje za praćenje u kliničkim studijama, a vjerojatno će i europski centar dati odobrenje da prođe testove jer trenutno drugih lijekova nema i jer ovaj nije dao neke nuspojave, a ima pozitivne učinke”, izjavila je Alemka Markotić, ravnateljica Klinike za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” u Zagrebu.

Dakle, prema Alemki Markotić, danas ne postoji efikasna terapija, a Remdesivir ne uzrokuje neke ozbiljne nuspojave.

Ipak da provjerimo što je istina?

Prema profesoru Didier Raoultu, postoje dvije studije vezane za Remdesivir. Prva je objavljena u Lancetu, koja je zaključila kliničku neučinkovitost. Drugu studiju je financirala farmaceutska tvrtka Gilead Sciences, te koju je spomenuo dr. Fauci i koja također ne daje značajne rezultate. Ova studija je objavljena u New England Journal of Medicine. Studija je zaključila da 60% pacijenata ima nuspojave, 23% nuspojava su vrlo ozbiljne, a 8% je zahtijevalo prekid tretmana. Znanstvenici znaju da je neetično davati pacijentu placebo ako su im već ugroženi životi. “Također ne smije se  zaboraviti da studija koja ne uključuje, ni krajnju točku ni usporedbu, ne može dopustiti da zaključimo bilo što, tvrdi profesor Didier Raoult.

Nuspojave lijeka Remdesivir kojeg guraju mainstream mediji
Nuspojave lijeka Remdesivir kojeg guraju mainstream mediji | Link prema studiji

Sjećate li se tvrtke Gilead?

Radi se o tvrtci o kojoj smo već pisali, a čija je lista akcionara identična onoj koja stoji iza mainstream medija u vlasništvu BlackRocka, The Vanguard Groupe i Capital Research & Managementa. To su oni mediji koji napadaju profesora Didier Raoulta i njegovu jeftinu bi-terapiju klorokinom i azitromicinom.

Medijska korporacija koja napada profesora Raoulta
Medijska korporacija koja napada profesora Raoulta

Što znamo o Remdesiviru?

Remdesivir, još jedan je eksperimentalni antivirusni lijek koji je razvila laboratorija Gilead Sciences. U početku se koristio za liječenje virusa Ebole. Integriran je u istraživački program Discovery, onaj koji nije uključio klorokin i azitromicin profesora Didier Raoula. Remdesivir je 2018. godine povučen u Kongu jer nije dao zadovoljavajuće rezultete protiv Ebole. Ali…

“Remdesivir je jedini lijek za kojeg možemo smatrati da je učinkovit”, rekao je Bruce Aylward, pomoćnik generalnog direktora WHO-a. Tretman je testiran in vitro i in vivo na životinjskim modelima protiv patogenih virusa MERS i SARS, također koronavirusa  koji su strukturno slični Covid-19″.

Međutim, proizvođač ovog lijeka Gilead France je ipak objasnio: “Nema podataka koji bi dokazali bilo kakvu potencijalnu kliničku učinkovitost Remdesivira protiv Covid-19 kod ljudi”. Interesantno. WHO tvrdi jedno, a proizvođač drugo.

“Ako klinička ispitivanja budu uspješna, Gilead se priprema za veliku potražnju. Industrijski postupak zahtijeva provođenje sedam kemijskih reakcija. Farmaceutska tvrtka uspjela je prepoloviti vrijeme proizvodnje. Uz naporan rad, ovaj je rok smanjen na šest mjeseci”, rekao je šef francuske podružnice Gileada, Michel Joly za Les Echos.

Kompanija se nada da će do listopada proizvesti “više od 500.000 tretmana mjesečno i više od milijun mjesečno do kraja godine”, uvjerava Daniel O’Day, izvršni direktor u priopćenje za javnost. Također je zajamčio: “Naša trenutna zaliha iznosi 1,5 milijuna pojedinačnih doza. Ovisno o optimalnom trajanju liječenja, koje proučavamo u kliničkim ispitivanjima, to bi moglo omogućiti liječenje za više od 140 000 pacijenata. ” Osim toga, tvrtka “nastavlja s pružanjem Remdesivira djeci i trudnicama na temelju pojedinačnih zahtjeva”.

Što kaže trag novca?

Usporedimo li francusku tvrtku Sanofi koja proizvodi jeftini klorokin i američku tvrtku Gilead Sciences koja proizvodi četiri puta skuplji Remdesivir, stvari postaju jasne. Akcionari tvrtke Gilead su suvlasnici medija koji mogu utjecati na javnost, a time i na vrijednost akcija na burzama. Na donjem grafikonu jasno vidimo kako je vrijednosti akcije tvrtke Gilead Sciences do početka koronakrize bile stabilna, a odmah po početku krize, akcija je porasla za 16%. Kapitalizacije tvrtke iznosi 93,77 milijardi dolara, gdje 16% predstavlja skoro 15 milijardi dolara. Ipak cjepiva i lijekovi donose veliki profit, iako neki tvrde suprotno.

Sanofi i Gilead
Sanofi i Gilead Sciences

Jesmo li shvatili?

Tvrtka ima već pripremljenu količinu Remdesivira, samo čeka da prođu klinička ispitivanja kako bi ga masovno ponudila pacijentima. Idemo vidjeti koliko koštaju tretmani za koronavirus:

  • Klorokin x 14 dana x 0,28 € = 3,92 €
  • Hidroksiklorokin x 14 dana x 0,92 € =  12,88 €
  • Azitromicin x 14 dana x 1,29 € =  18,06 €
  • Lopinavir/ritonavir x 14 dana x 3,68 = 51,52 €
  • Sofosbuvir/declatasvir x 14 dana x 4,60 € = 64,40 €
  • Remdesivir x 10 dana x 8,28 € = 82,80 €
  • Favipiravir x 14 dana x 18,40 € = 257 €
  • Pirfenidone x 28 x 28,52 € = 798,56 €

Bi-terapija klorokinom i azitrociminom profesora Didier Raoulta, koja do danas nema alternative jer daje daleko najbolje rezultate bez nuspojava, košta ukupno 21,98 €, a terapija Remdesivirom, uz vrlo ozbiljne nuspojave, košta četiri puta skuplje tj. 82,80 €.

Neke nove informacije govore da terapija ne Remdesivirom ne košta 82 € nego vrtoglavih 2.500 €.

Zašto Alemka Markotić spominje samo Remdesivir i tvrdi da nema teških nuspojava, kada znanstvene studije govore sasvim suprotno? Tko lobira za ovaj američki lijek iza kojeg stoji poduzeće u vlasništvu fondova, koji također “drže” mainstream medije? Kako možemo vjerovati jednoj WHO (Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji) kada njen visoki dužnosnik ne čita znanstvene studije, a usput zaboravi spomenuti klorokin i azitromicin? Pitanja su na koje tek treba dati odgovor, ne samo gospođa Alemka Markotić, nego svi koji su uključeni u koronakrizu.


Izvori: The Lancet | New England Journal of Medicine | Andrew Hill & alii

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
205 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Spacevoodoo

Markotićka je prevarantica, a vara ljude za sitnu lovu i publicitet. Šljam.

Ive

Molim vas nemojte napadadti Almeku Markotic zasluznu clanicu ZLOCINACKE HDZ, ona nikada ne iznosi osobno vec stranacko misljenje, a stranacko misljenje je vezano sa mnogim interesima suprotnim interesima stoke sitnog zuba.

PlanetB

Super clanak koji razotkriva dubinu korupcije u tzv. Medicini. Nema lijeka??!!!. Pa nema lijeka koji bi farmaceutskoj mafiji donio milijarde. E sada su izasli sa nekim Remdesivir-om. A za vrijem svinjske gripe imali su magicni Tamiflu. A taj Tamiflu je sve cinio samo nije pomagao protiv tzv svinjske gripe. Svaka… Pročitaj više »

Bosanac

Sve sto je jace od andola i aspirina je otrov, samo hrana prirodna i voda nezagadjena (cega je svaki dan sve manje i manje) i vecine bolesti ovih virusnih nema. A oko tih virusa ta ebola je u stvari modificirana malarija ako sam dobro amaterski izucio dok je trajala ova… Pročitaj više »

ventilator

JEZA ME HVATA ŠTO JE OVAJ NEOLIBERALNI KORPORATIVNI SUSTAV, ČIJI JE STOŽER OLI TI ŠTAB U USA . PRIREDIO OVOM SVIJETU. PA LJUDI SU NEKAD BEZ IKAKVE RAZERVE VJEROVALI U CIJEPLJENJA, JER SU ZNANSTVENICI KOJI SU RADILI NA TIM CIJEPLJENJIMA IMALI NEUPITAN KODEKS ČASTI, I NISU DOZVOLJAVALI MANIPULACIJE SA NJIHOVIM… Pročitaj više »

Emiliano Zapata

Zna ona jako dobro zasto tako govori, a zna i nas nekoliko…

Kažun

” Hebrang i Shimadzu Nastavljaju se napadi na ministra zdravstva i potpredsjednika hrvatske Vlade Andriju Hebranga. Uz nove podatke o nedavnom pokušaju atentata na njega, hrvatski mediji danas donose i analize unosnih natječaja za nabavku medicinske opreme, koje uglavnom dobiva tvrtka koju, prema nekim tvrdnjama, favorizira Hebrang. Posljednjih sedam mjeseci,… Pročitaj više »

Dopizdilomi

Pa kad nam je gazda u Washingtonu.

farre

Ček Ček nije li ovo onaj Bill koji je glavni “spoznor “WHO” i ujedno suvlasnik (zajedno sa Rumsfeldom) Gilead Sience kojoj je Bush dao 7.5 Milijardi$ da razvije vakcinu protiv Sarsa (još jedan Corona virus), pa kada su razvili Novartis i prodali Vakcinu čitavom svijetu za nekih 50 Milijardi $… Pročitaj više »

Abe IV. Nepotvrdjeni

Raste odbojnost. Lažna skromnost. Lažna slava lupi po glavi.

Ante

Čekam ministarstvo Istine iz Hrvatske i tobožnje nevladine udruge da se jave sa demantijima na članak.

Abe IV. Nepotvrdjeni

Valjda bi se u normalnoj zemlji prozvalo – ili premijer ili netko nadležan bi tražio odgovore zbog lobiranja za manjkavo i potencijalno opasno rješenje. Koji je željeni ishod, da opet iz proračuna iskrcaju milijune kao prošli put? Reakcije neće biti, svi pušu u isti rog?

Abe IV. Nepotvrdjeni

antino=sumi?

hiber

Jedino što znamo je da je najmanje 150.000 stanovnika Hrvatske došlo u kontakt sa virusom što je prouzročilo 80 smrti. Dakle, smrtnost je 0,05%. A bila bi i dvostruko manje da HDZ uhljebi nisu na čelu staračkih ubožnica. Dakle, najbolji lijek je ljudski imunološki sustav koji je, za sada, besplatan,… Pročitaj više »

piždro

Prava stožerska faca! U Frankovom i latinskoamerickim režimima bi perfektno odradila zadano.

alex

Teag smrada uvijek vodi od novca, ma o čemu bila riječ. Ameri vole reć da svatko ima svoju cijenu…s tim da je cijena političara, posebice na Hr sceni doživjela inflaciju…akcija!!!
Crnogorac bi rekao:”Čuvaj dupe, kad obraza nemaš!”

krezubi glasac

Nekidan trazim po jednoj jakoj eu zemlji caj od koprive. U velike otmjene butige nigdje caja od koprive. Idem kod arapa orient stvari i nadjem Frankov HR caj od koprive. Samo par kutijica. Jedan od najzdravijih cajeva. EU ne zeli koprivu nego tablete na lopate u vas. Bagra. Kad ljudi… Pročitaj više »

Istrazuj

BRAVO Logicno! Ovako se to radi! Dokumentima i faktima rasvijetliti Tamu! . Sto se tice ovog pitanja: “…Zašto Alemka Markotić spominje samo Remdesivir i tvrdi da nema teških nuspojava, kada znanstvene studije govore sasvim suprotno?…” Misljenja sam, da gradjani Hrvatske, neizostavno trebaju pokrenuti – krivicnu prijavu protiv ove protuve! Dokaza… Pročitaj više »

fićo

Švora.

Kkk

Lekarka

Pero

I Modrička(neobično velika fizička sličnost sa Lukom Modričem) je na nečijem platnom spisku.

neznanje

Mirsade P. Mislim da znam koja slova slijede iza onog P: Da li ste imali uvid u bolničke liste liječenih pacjenata. Ukoliko niste, bio bi red da začepite gubicu i da ne ješkate čitatelje , samo i jedino , poradi čitanosti na ljude koji kvalitetno i samopregorno rade svoj posao.… Pročitaj više »

ZAGREPCANKA

Zbog obveze RH da čipira stanovništvo koju su potpisali Šeparović (HDZ) i Mimica (SDP) u ime RH, izvanredne mjere se ne ukidaju!

https://zajednohrvatska.wordpress.com/2020/04/18/zbog-obveze-rh-da-cipira-stanovnistvo-koju-su-potpisali-separovic-hdz-i-mimica-sdp-u-ime-rh-izvanredne-mjere-se-ne-ukidaju/

ZAGREPCANKA

Isaac Ben – Izrael:
Statistika pokazuje da koronavirus gotovo nestaje nakon 70 dan, neovisno o karanteni.
https://www.timesofisrael.com/top-israeli-prof-claims-simple-stats-show-virus-plays-itself-out-after-70-days/

MelisMarsa

Odličan članak! E u tom grmu leži zec,profit,profit i samo profit! E nećete nas preveslati,nismo baš svi glupi!

Pipistrella

Markotićka je obična manipulatorica. Ne ulazim u njene znanstvene sposobnosti, ali čim je imala onu izjavu da tko izađe van je isto kao da ima oružje u rukama i ubija ljude okolo, shvatila sam da ima nešto zlobno u sebi što skriva iza maske odmjerenosti i staloženosti. Još ona izjava… Pročitaj više »

max

takvi kao ona a i njeni nalogodavci ni dosad se nisu pretrgli u sluzbi svojih gradjana

Gogi

Tko moze i zna, na sud je. Takve zvijeri u ljudskom obliku ne zasluzuju zivjeti medju ljudima, a ponajmanje biti u sferi odlucivanja o drugima.

Mamajev Kurgan

Kakva njuska boze sacuvaj i sakloni….radije bi svaku krmacu poljubio nego ovu njusku…fuujjjj

Reflex

Imamo izvrsne rezultate na europskoj razini. Ali neki uvjek iskopaju nekog profesora koji sve to znade bolje. Jasno da imamo uz to i dežurne ekstremne desničare i njihove siamske blizance jugiće kojima isto tako ni jedan uspjeh ne valja.

puki

Ta firma Gilead Scienes također pripada Gatesovoj farmaceutskoj mafiji. William Engdahl ju je spomenuo u onom članku o WHO-u, koji sam ovdje objavio prije 10-ak dana. Gilead Scienes je jedan od mnogih koncerna, koji financiraju WHO, (zajedno sa Gatesom), i pored toga Gatesova zaklada donira love i ovoj firmi, kao… Pročitaj više »

puki

Još jednom o Markotićki, (koja izgleda kao glumac Max Wright- otac obitelji iz nekad popularne serije “Alf”). Šefovi kriznih stožera kao Capak su potpuni kreteni, koji se sada seljačkim kurčenjem žele nametnuti i profilirati u javnosti. Capak nema pojma ni o čemu. Međutim, šefica epidemiolog, Alemka Markotić sigurno zna o… Pročitaj više »

puki

da se osvrnem ovdje na ono što se te jučer objavili o masovnom buđenju naroda Kolega Istrazuj i još neki na forumu ovdje, pitali su se jučer, kako su ovaj put uspjeli, a prije 10 godna (za vrijeme svnijske gripe) im to nije poslo za rukom? Evo što kaže njemački… Pročitaj više »

puki

Nova desnica, koja se zadnjih 4-5 godina profirirala u Europi, na protivljenju EU-u i migraciji, je od početka korone faktički pometena. U Njemačkoj se formira novi otpor, i sve je više demonstracija na ulicama. I to građani iz svih slojeva društva, i lijevi i desni i svi mogući. Za 1.… Pročitaj više »

puki

Bivša njemačka političarka Pegide, Tatjana Festerling, izjavila je prije 5 godina: “Da ovaj narod ima imalo pameti, onda bi zgrabio vile za đubre u ruke i istjerao tu kriminalnu svitu iz parlamenata, sudnica i crkava.” Ona je tu simbolički upotrebila “vile za đubre”, kao oružje potlačenih masa u povijesti, kada… Pročitaj više »

puki

Da se još jednom osvrnem na donatorsku konferenciju za skupljanje novca za pronalazak cjepiva. Samnozvana “međunarodna konferencija”, održana preko interneta, putem skajpa. Predvodila ju je pishopatkinja i Bilderberka, nelegalna predsjednica nelegalne Europske komisije, Ursula von der Leyen, a iza kulisa je konce vukao Gates i njegove organizacije GAVI i ostale.… Pročitaj više »

puki

A da je i kofol “ruski prijatelj” Dodik, samo blefer, glumac i igrač kabale, kao i svi ostali u regiji, to sam odavno govorio. Evo, nedavni članak na portalu beogradske Politike, kaže se između ostaloga: “..Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izrazio je očekivanje da će EU nedvosmisleno potvrditi perspektivu… Pročitaj više »

puki

Dejan Lovren protiv gatesa, a evo sada se izjasnio i Toni Cetinski protiv cjepljenja, a Nina Kraljić protiv gradnji mreži 5G i po običaju, odmah i napali dežurni trolovi… Ono što mi je upalo u oči u slučaju Lovrena- samo je Večernji, na svom portalu, objavio očigledno naručeni napadačkki komentar… Pročitaj više »

puki

pogledajte ovaj bljutavi naručeni kabalin napad na Lovrena na portalu Večernjega: “Zašto je Lovrenova objava protiv Billa Gatesa opasna” https://www.vecernji.hr/vijesti/dejan-lovren-ili-koliko-su-uistinu-opasni-influenceri-1399751/komentari Isto ovako su prije 2 tjedna napali Đokovića, srpska “Alemka Markotić”, Predrag Kon (Kohn) i onaj naš kreten Capak. Trolovi napali Ninu Kraljić https://www.vecernji.hr/showbiz/ninu-kraljic-napali-zbog-5g-mreze-ona-obrisala-dio-komentara-pa-prozvala-severinu-1400220 Toni Cetinski protiv cjepljenja: https://www.tportal.hr/showtime/clanak/tony-cetinski-se-pridruzio-pernaru-i-drustvu-otvorite-goli-otok-za-nas-koji-se-ne-zelimo-se-cijepiti-pa-nas-lisicama-privedite-zatvorite-i-uspavajte-20200506 ————–… Pročitaj više »

Lucija

“… oko 1900. godine, naučnici su otkrili „petrohemikalije“ i sposobnost stvaranja svih vrsta hemikalija iz nafte. Na primer, prva plastika – nazvana bakelit – napravljena je od nafte 1907. godine. Naučnici su otkrivali razne vitamine i pretpostavljali su da se od nafte mogu praviti mnogi farmaceutski lekovi. Ovo je bila… Pročitaj više »

Pametni laik

Sumamed ima jednu nezgodnu nuspojave – proljev
Pa ipak se koristi
“Ozbiljna nuspojava” je kad lijek uzrokuje vise stete nego koristi
Cesto je to individualno

Nije fer teoriju bazirati na poluinformaciji

Max

Logično hvala na hrabrosti.

Gott mit uns

oe24.at/coronavirus/Merkel-sprach-mit-Papst-Franziskus-ueber-Corona-Pandemie/429147076

Moris

Prema dr. Nestoroviću Klorokin pomaže u početnoj fazi infekcije, a kasnije ne. No sunce, velike količine D, A i C vitamina i propolis jako će osnažiti imunitet i skratiti trajanje bolesti. Isprobao na vlastitom primjeru. Tu je još i slatki pelin koji je izuzetno ljekovit i ima antivirusno djelovanje. Znam… Pročitaj više »

Antinwo.HR

Mora da laže kako joj naredi lažov Plenković

Treba protiv kineza

bild.de/politik/trump/politik-ausland/usa-donald-trump-laestert-wegen-coronavirus-ueber-china-70520418.bild.html

Eh eh

ODLICNA analiza, sazeto jasno i sa dokazima. Uz napomenu da su svi lijecnici od lijecnika opce prakse do savjetnika vlada, bili posjeceni od predstavnika neke farmaceutske korporacije i upuceni koji lijek/cjepivo treba prepisivati/savjetovati. Najmanje sto dobiju za uzvrat je prisustvovanje nekom kongresu negdje u svijetu koji je pokrice za turisticko… Pročitaj više »

Tupko Glupko

Redakcijo Logičnog, što ne pitate direktno Alemku Markotić za komentar?
Članica je HAZU-a, – njen fiksni telefon, faks i dvije mail-adrese su na njihovim stranicama javno dostupni.

PlanetB

Sadasnji trenutni sistem pociva na 3 M-a: Medicina, Military , Market.
Sa korona virusom ruse Market ( Ekonomiku) preko Medicine, a eto Vojska je tu ( Military) da cuva red kako se ide u NOVI Sistem NWO.

Rodijak

Koliko je Alemka Markotić nekompetetna već smo utvrdili tijekom zadnjih 2 i pol mjeseca. Institut za koji radi je vrlo prijateljski orijentiran prema farmaceutskim kompanijama. Bez njih i ona bi ostala bez posla. Ovo joj je životna prilika za slavu i utjecaj jer je donedavno kao neugledna i ne baš… Pročitaj više »

domagoj

Ako i virus slici na na Alemku onda nam nema spasa!

Sven

bravo autoru, ovo je text koji ja pročitat’ volim

VOLGA VOLGA

Ako je ovo točno,onda gospođa ne govori istinu i jasno ej u čijoj su službi gospoda iz Ministarstva ISTINE…da …još k tome liječnici…pa trebala bi u crnu zemlju propasti od srama ..prodati se za Judine škude ili pet minuta slave …a ugroziti zdravlje toliko ljudi…To je za preispitivanje bavljenja tih… Pročitaj više »

Suzy

Suvisno je uopce komentarati Alemka Markotić
Zena staklenog pogleda..
Svako zlo i laz je rezultat njenog djelovanja

Bosanac

Trebao bi njoj neko ‘Dobro utjerat, a zlo istjerat i nje’.

Tumaralo

Kako vas nije stid napadati tu sveticu koja je spasila tisuće hrvata od sigurne smrti.
Ajmo faktografovci podržite me, jel tako da je Alemka svetica.
Ja bi joj dao Nobela za iskrenost.

puki

Tajna PIN-ovka, Merkelica nedavno izjavila, da je zabrinuta za situaciju sa koronom, da nam prijeti drugi val i da se kofol boji, da bi dnevno mogli imati 19 200 zaraženih… Zašto, baš ova brojka, odkuda joj 19 200?? Vjerojatno su još šapnula kabalčad iz Instituta Robert Koch,- koji je u… Pročitaj više »

puki

dobar satirički članak o ovcoidima, sa portala PI-News,: “Koronini svjedoci” Najprije se autorica članka osvrnula na one režimske idiote, koji i ranije nisu ništa razmišljali svojom glavom i propitivali u Merkeličinoj uništavajućoj politici u Njemačkoj, jer im je bilo udobno, jer kako kaže- imaju “… dva auta u garaži, dva puta… Pročitaj više »

puki

Švicarski komičar Marco Rima, poznat je i popularan u ostalim dvijema državama njemačkog govornog područja: Njemačkoj i Austriji. On je prije 2 tjedna sudjelovao na demonstraciji protiv mjera korone u Zürrichu i održao tamo govor u kojem se izjasnio protiv nošenja maski. O tome je također objavio poruku na facebooku…… Pročitaj više »

Stara kuka

Nije mi jasno ponavljanje već objavljenog članka bez ijedne nove informacije. Zar za cijelo ovo vrijeme nema nikakvih novih informacija o tom Remdesiviru? Nijedne nove studije? Prošli su sad već mjeseci kako se upotrebljava, točnije nameće, pa valjda ima nekakvih podataka o njegovoj učinkovitosti i posljedicama. Ili nema? Barem ja… Pročitaj više »

Bepo

Ako se neko pita di je nestalo čudovište iz Loch Nessa, neka potraži u Hrvatskoj, u stožeru civilne zaštite

Davor

.

mrkva

To da Trump “koristi” Remdesvir je fake news. Kad sam to pročitao shvatio sam da ćemo se opet bezveze objašnjavat o tom otrovu!

Hej..halooo

Zorule

Pitanje za redakciju, da li ste vidjeli ovaj izvjestaj o ucinkovitosti HCQ-a?
Podaci iz Svicarske kada su na 2 tjedna zabranili HCQ, pa ga ponovo vratili.
Trebalo bi ovo dodati da se popuni clanak

http://www.francesoir.fr/societe-sante/covid-19-hydroxychloroquine-works-irrefutable-proof?fbclid=IwAR1bUfld96c4Un0c7rYR5aZM-3kCXnVkpFFBUu0n9IqFhTR36L3Jrh0ivaQ

Trt

Bolje biti zdrav nego bolestan.

domagoj

Dabogda vam Alenka davala pomoc u disanju usta na usta!!!!

Vesna Šipuš

Markotićka je najveće zlo u stožeru. Beroš i Capak sitne su ribe. Pogledajte taj suludi stav! Što se tiče stručnosti svih njih, objavljuju u Kupusnom listu i dobro znaju da se spremaju dati eutanaziju onim jadnim starcima u staračkim domovima. Markotićka je Sotona, kao i Bergoglio. Njima ništa nije sveto… Pročitaj više »

Joe

Doći ću na ukop ove vještice i prdnut joj u raku.

Bepo

Crkotićka je veleizdajnici svoga naroda i svoje države za šaku dolara
Biće iz močvare

Marijan

U tome djepivu zbilja mora biti veliki vrag kada ga čuva vojska, policija, tajne službe i još k tome ambalaža na sebi ima GPS.

Tim Kunić

Miss Burns je samo duboko grlo iz kojeg izlazi ono što su u njega ugurali.

MLADEN

mora lagati po naređenju partije i vrhovnog zapovjednika PLE KI MUNA

Dr. Zarak

Svima treba biti jasno da niti jedan lijek ne liječi nego mu je zadaća da u organizmu pokrene remisiju programa samoizlječenja. Pri tome, ako placebo preko psihosomatike tjelesnog sustava pokrene taj program – nema boljeg i zdravijeg ljeka. Neznalice to zovu čudo. A trovačima to ne paše jer tako ne… Pročitaj više »

Vladimir

Ne znam koliko je plačen remidisvir i kolnika je količina nabavljena u Hr no sigurnosne radi o velikoj svoti pa bi tu nabavu trebalo ponovno rasvijetliti na vašem portalu.Stoga sto rijetko tko u ime države nabavlja veliku količinu a da nema osobnih interesa.Pri tome zreba naglasiti Da je remidisvir od… Pročitaj više »

Klara

Tko preporuča remdesivir sa kojim Je svijesno u b i j a n svijet , neka k o r i s t i u svom domu , a Najbolje da i dotični svaki dan 3 × popiju po jedan. Prisjelo im dabogds, i ž ì v i se raspadali potpomognutim… Pročitaj više »

klara

REMDESIVIR, JE POVUKLA WHO, ZBOG TOGA ŠTO ,,,UBIJA,,,ČOVIJEKA, RAZARA JETRU BUBREGE I OSTALE ORGANE , TO JE HTIJELA PREVAROM UVESTI MARKOTIČKA, PA KAD SE JAVNO OBJAVILO UŠUTILA. AKO JOJ JE DOBAR NEKA PONESE SVOJOJ KUČI IMA KOME DATI, A I DRUŠTVO U KORIŠTENJU MOŽE PRAVITI., NAJBOLJA BIH BILA KORIST.

POVEZANE VIJESTI