fbpx

Što prešućuju Alemka Markotić i mainstream mediji o lijeku Remdesivir?

Alemka Markotić - Remdesivir

Alemka Markotić, odgovarala je prekjučer na pitanja o lijeku i cjepivu za koronavirus na presici Stožera. Donosimo vam interesantan odgovor na pitanja o lijekovima i cjepivima protiv koronavirusa, ali i analizu odgovora.

“Ako bi drugi val trebao biti na jesen, moglo bi biti iako ne mora, ali o tome špekuliramo. Znači, ima jako puno istraživanja. 5 cjepiva je u prvoj kliničkoj fazi, jedno u drugoj, 71 je prijavljeno WHO-u za ispitivanje. Do prije par dana nijedan lijek nije dobio oznaku da bi mogao biti učinkovit, sada je to s Remdesivirom, gdje je američki Centar za kontrolu i prevenciju bolesti dao odobrenje za praćenje u kliničkim studijama, a vjerojatno će i europski centar dati odobrenje da prođe testove jer trenutno drugih lijekova nema i jer ovaj nije dao neke nuspojave, a ima pozitivne učinke”, izjavila je Alemka Markotić, ravnateljica Klinike za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” u Zagrebu.

Dakle, prema Alemki Markotić, danas ne postoji efikasna terapija, a Remdesivir ne uzrokuje neke ozbiljne nuspojave.

Ipak da provjerimo što je istina?

Prema profesoru Didier Raoultu, postoje dvije studije vezane za Remdesivir. Prva je objavljena u Lancetu, koja je zaključila kliničku neučinkovitost. Drugu studiju je financirala farmaceutska tvrtka Gilead Sciences, te koju je spomenuo dr. Fauci i koja također ne daje značajne rezultate. Ova studija je objavljena u New England Journal of Medicine. Studija je zaključila da 60% pacijenata ima nuspojave, 23% nuspojava su vrlo ozbiljne, a 8% je zahtijevalo prekid tretmana. Znanstvenici znaju da je neetično davati pacijentu placebo ako su im već ugroženi životi. “Također ne smije se  zaboraviti da studija koja ne uključuje, ni krajnju točku ni usporedbu, ne može dopustiti da zaključimo bilo što, tvrdi profesor Didier Raoult.

Nuspojave lijeka Remdesivir kojeg guraju mainstream mediji

Nuspojave lijeka Remdesivir kojeg guraju mainstream mediji | Link prema studiji

Sjećate li se tvrtke Gilead?

Radi se o tvrtci o kojoj smo već pisali, a čija je lista akcionara identična onoj koja stoji iza mainstream medija u vlasništvu BlackRocka, The Vanguard Groupe i Capital Research & Managementa. To su oni mediji koji napadaju profesora Didier Raoulta i njegovu jeftinu bi-terapiju klorokinom i azitromicinom.

Medijska korporacija koja napada profesora Raoulta

Medijska korporacija koja napada profesora Raoulta

Što znamo o Remdesiviru?

Remdesivir, još jedan je eksperimentalni antivirusni lijek koji je razvila laboratorija Gilead Sciences. U početku se koristio za liječenje virusa Ebole. Integriran je u istraživački program Discovery, onaj koji nije uključio klorokin i azitromicin profesora Didier Raoula. Remdesivir je 2018. godine povučen u Kongu jer nije dao zadovoljavajuće rezultete protiv Ebole. Ali…

“Remdesivir je jedini lijek za kojeg možemo smatrati da je učinkovit”, rekao je Bruce Aylward, pomoćnik generalnog direktora WHO-a. Tretman je testiran in vitro i in vivo na životinjskim modelima protiv patogenih virusa MERS i SARS, također koronavirusa  koji su strukturno slični Covid-19″.

Međutim, proizvođač ovog lijeka Gilead France je ipak objasnio: “Nema podataka koji bi dokazali bilo kakvu potencijalnu kliničku učinkovitost Remdesivira protiv Covid-19 kod ljudi”. Interesantno. WHO tvrdi jedno, a proizvođač drugo.

“Ako klinička ispitivanja budu uspješna, Gilead se priprema za veliku potražnju. Industrijski postupak zahtijeva provođenje sedam kemijskih reakcija. Farmaceutska tvrtka uspjela je prepoloviti vrijeme proizvodnje. Uz naporan rad, ovaj je rok smanjen na šest mjeseci”, rekao je šef francuske podružnice Gileada, Michel Joly za Les Echos.

Kompanija se nada da će do listopada proizvesti “više od 500.000 tretmana mjesečno i više od milijun mjesečno do kraja godine”, uvjerava Daniel O’Day, izvršni direktor u priopćenje za javnost. Također je zajamčio: “Naša trenutna zaliha iznosi 1,5 milijuna pojedinačnih doza. Ovisno o optimalnom trajanju liječenja, koje proučavamo u kliničkim ispitivanjima, to bi moglo omogućiti liječenje za više od 140 000 pacijenata. ” Osim toga, tvrtka “nastavlja s pružanjem Remdesivira djeci i trudnicama na temelju pojedinačnih zahtjeva”.

Što kaže trag novca?

Usporedimo li francusku tvrtku Sanofi koja proizvodi jeftini klorokin i američku tvrtku Gilead Sciences koja proizvodi četiri puta skuplji Remdesivir, stvari postaju jasne. Akcionari tvrtke Gilead su suvlasnici medija koji mogu utjecati na javnost, a time i na vrijednost akcija na burzama. Na donjem grafikonu jasno vidimo kako je vrijednosti akcije tvrtke Gilead Sciences do početka koronakrize bile stabilna, a odmah po početku krize, akcija je porasla za 16%. Kapitalizacije tvrtke iznosi 93,77 milijardi dolara, gdje 16% predstavlja skoro 15 milijardi dolara. Ipak cjepiva i lijekovi donose veliki profit, iako neki tvrde suprotno.

Sanofi i Gilead

Sanofi i Gilead Sciences

Jesmo li shvatili?

Tvrtka ima već pripremljenu količinu Remdesivira, samo čeka da prođu klinička ispitivanja kako bi ga masovno ponudila pacijentima. Idemo vidjeti koliko koštaju tretmani za koronavirus:

  • Klorokin x 14 dana x 0,28 € = 3,92 €
  • Hidroksiklorokin x 14 dana x 0,92 € =  12,88 €
  • Azitromicin x 14 dana x 1,29 € =  18,06 €
  • Lopinavir/ritonavir x 14 dana x 3,68 = 51,52 €
  • Sofosbuvir/declatasvir x 14 dana x 4,60 € = 64,40 €
  • Remdesivir x 10 dana x 8,28 € = 82,80 €
  • Favipiravir x 14 dana x 18,40 € = 257 €
  • Pirfenidone x 28 x 28,52 € = 798,56 €

Bi-terapija klorokino i azitrociminom profesora Didier Raoulta, koja do danas nema alternative jer daje daleko najbolje rezultate bez nuspojava, košta ukupno 21,98 €, a terapija Remdesivirom, uz vrlo ozbiljne nuspojave, košta četiri puta skuplje tj. 82,80 €.

Zašto Alemka Markotić spominje samo Remdesivir i tvrdi da nema teških nuspojava, kada znanstvene studije govore sasvim suprotno? Tko lobira za ovaj američki lijek iza kojeg stoji poduzeće u vlasništvu fondova, koji također “drže” mainstream medije? Kako možemo vjerovati jednoj WHO (Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji) kada njen visoki dužnosnik ne čita znanstvene studije, a usput zaboravi spomenuti klorokin i azitromicin? Pitanja su na koje tek treba dati odgovor, ne samo gospođa Alemka Markotić, nego svi koji su uključeni u koronakrizu.


Izvori: The Lancet | New England Journal of Medicine | Andrew Hill & alii

158
Ostavite komentar

avatar
10000
 
55 Grupirani komentari
103 Odgovori unutar grupe
1 Pratitelji
 
Komentar koji izaziva reakcije
Najaktivniji komentar
147 Komentatori
centil100centil100SuzyJadranka BelančićVOLGA VOLGA Zadnji aktivni komentator
  Pretplati se  
Obavijest
Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo

Markotićka je prevarantica, a vara ljude za sitnu lovu i publicitet. Šljam.

neznanje
Gost
neznanje

Dokaži!

Lucija
Gost
Lucija

Space

Varaš se ako misliš da je “sitno”.
I nije – SAMO lova…

Kažun
Gost
Kažun

Lucija, 90* god,kada se predavale imovinske kartice,jedna poznata osoba,
rekla je kako nekretnine nije lova ,kao ne triba to u kartice.

onaj najgl.....veći Dalton
Gost
onaj najgl.....veći Dalton

”Novac nije imovina…”
Bivši predsjednik Ustavnog suda i ustavotvorac dr. Smiljko Sokol
P.S.
”Akademski uhljebi, dresirani da ponavljaju fraze koje su naučili kao stipendisti na političkim seminarima.”
Reče jedan naš vispreni društveni kroničar…….

Mrčikola
Gost
Mrčikola

Daltone, od tebe kao dugogodišnjeg uvaženog komentatora portala, ja, Mrčikola, kao dugogodišnji čitalac portala, tražim da od redakcije ultimativno zatražiš da pored slike Alemke Markotić postave sliku Pamele Bellucci, pa da vidimo tko ovdje laže.

onaj najgl.....veći Dalton
Gost
onaj najgl.....veći Dalton

Ja sam za Bellucci!
Bez Pamele…….
🙂 🙂

Tupko Glupko
Gost
Tupko Glupko

Mrčikola je mislio na Monicu Bellucci, kakva Pamela.
Mora da nije mrčio izvjesnu Pamelu, kada mu je na pameti 🙂

onaj najgl.....veći Dalton
Gost
onaj najgl.....veći Dalton

Monica Bellucci…. prekrasna žena.
Ali, nitko nije savršen.
Nitko ne može imati sve.
Tako i ona.
Eee, al’ da je upoznala mene……

Mrčikola
Gost
Mrčikola

Tupko Glupko, ćapa si mi analogiju, ali još u mašti mogu da je to čudo jedno
Ma, naravno da je Monica.

Mrčikola
Gost
Mrčikola

Daltone, znači, hibridi…ništa

Tupko Glupko
Gost
Tupko Glupko

I te kako treba prijaviti u imovinskoj kartici, ako ušteđevina prelaz godišnji prihod – pogledaj članak 8., stavak 7. “Zakona o sprječavanju sukoba interesa” (NN 48/13):

https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2013_04_48_914.html

To što Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa provjerava te imovinske kartice kako provjerava, to je već druga priča..

Istrian
Gost
Istrian

Nema dokaza, ali postoji zatvoreni krug indicija…. 😉

Slavonac
Gost
Slavonac

Logicno,sto nebrisete ovu budalu koji vredja znanstvenika (sljam).Ostavili ste sljam prvog.

Rodijak
Gost
Rodijak

Gdje je tu znanstvenik?

Jadranka Belančić
Gost
Jadranka Belančić

Alemka je znanstvenik iz područja virusa, sve nas je prevarila.. 😔😔

Kažun
Gost
Kažun

Hrvati u karanteni okupirali portal Logično 😂😂,😂.❤️ .

Slavonac
Gost
Slavonac

Spacevoodoo,sljam tije majka koja te nije naucila kulturi.Logicno,zsto ovoga ostavljate.

Jadranka Belančić
Gost
Jadranka Belančić

Ma koja sitna lova, jeste li čitali gdje se usavršavala? 😊✌️

centil100
Gost
centil100

Kako Vas nije sramota tako pisati o nasoj spasiteljici, velikoj moralnoj vertikali i jos vecoj vjernici!!! Bilo bi Vam bolje da se ugledate u neke druge medije koji pisu o njoj: https://www.gloria.hr/moda/inspiracija/sportska-elegancija-alemke-markotic-spicom-se-prosetala-u-udobnom-komadu-koji-bismo-i-mi-rado-nosili/10423621/

🙂 🙂 🙂

centil100
Gost
centil100

Evo jos jednog primjera kako treba pisati o njoj…
https://www.24sata.hr/news/alemka-markotic-ponijela-titulu-zene-godine-smirivala-je-naciju-poput-apaurina-706077

jbte kako je gadna…

Ive
Gost
Ive

Molim vas nemojte napadadti Almeku Markotic zasluznu clanicu ZLOCINACKE HDZ, ona nikada ne iznosi osobno vec stranacko misljenje, a stranacko misljenje je vezano sa mnogim interesima suprotnim interesima stoke sitnog zuba.

Mucke
Gost
Mucke

Plenkovicu jesi to ti?

Nitko s imenom
Gost
Nitko s imenom

Kad ti bude ponudila cjepivo a ti pozuri pa nam oslobodi prostor za zivot

Potres u glavi
Gost
Potres u glavi

Prihvaćam samo cijepivo “Imunološkog Zavoda Zagreb” i to ako država plati, sve drugo slobodno zaboravite.

onaj najgl.....veći Dalton
Gost
onaj najgl.....veći Dalton

@Potres u glavi
Eto, kako se jednom rečenicom može opisati u čemu je problem.
Nije upitno da li je cijepljenje jedan od načina u suzbijanju bolesti.
Nego nepovjerenje da cjepivo nije proizvedeno zbog zaštite zdravlja ljudi, nego da se radi o eliksirima, koji su radi bjesomučne trke za profitom, smućkani za ubrizgavanje u naše vene.

Željko
Gost
Željko

Prije par dana sam bio u Zavidovićima kod čuvenog kiropraktičara da ga ne reklamiram i vidim jednu prelijepu kuću, prije liči na zgradu, svježe obnovljenu i onda mi rekoše da je to kuća od Markotićke, da li se to može financirati od liječničke plaće e to je drugo pitanje?!

Kažun
Gost
Kažun

Može,Željko,može.
To su školovani ljudi,rade u klinici,popodne kod privatnika.
Onda te pošalju npr. da MR napraviš kod istog toga,privatno ili čekaj na rang listu
izazivača za MR.Ima puno caka.Još ako je stranačka iskaznica,postoje razni odbori,nadzori,komisije,
Institut za navodnjavanje krša…….

Ana Stavljenić Rukavina….dala ostavku u aferi Baxter,vrhunska u svojoj struci,sada u mirovinu,
prešla u Bandićev tim,po raznim odborima itd. navodno ubrala preko 400.000 kunića 2016-2020
Kada je Bandić na javnom mjesto vrijeđao novinarku u vezi odvajanja smeća,to je ona
gospođa koja se blaženo cereka u kadru iza Bandića.Još se dvije smiju na Bandićevo
prese*avanje.Jedna je kćerka osuđenog ratnog zločinca Brune Stojića…..čudno kako se uhljebila kod Milana.

Milan Bandić u obračunu s novinarkom
YOU TUBE 1:17 min.
Bez obzira na struku,spol,godine ,vrijedi poslovica
“U svakom žitu ima kukolja”
Pohlepa, moć,zloba…….odakle to dolazi?

onaj najgl.....veći Dalton
Gost
onaj najgl.....veći Dalton

@Kažun
Iz Pogane Vlake dođe u veliki grad. Studira, šta ono…. obranu i zaštitu?. Pronicljiv, nađe neku štelu za služit vojsku u Zagrebu. U ”Maršalki”, vojna policija. Dvije godine radio u ”Ledu”, u tvorničkom listu. Naporan je bio taj ”udruženi rad”, pa se prebacio u općinski komitet SK Pešćenica. Postao ”društveno-politički radnik”. Tamo se tek mlatila prazna slama. Dobro ajde, išlo se i na izlete. U Šmidhen. (Sad tamo nije popularno kupalište. Sad je tamo bara. Sigurno radi ekologije. Jer zbog čega bi drugog?) Pa bi društvo na povratku navratilo u ”Babylon”. Kod Horvatinčića. (Koji je bio bez gaća, dok mu Kićo Slabinac nije posudio lovu.) Jer je politički svjesno društvo plaćalo potpisom. Iće i piće.
A onda je pao Berlinski zid. Stigle demokratske promjene. Ispraznio se komitet, Socsavez, izgubili se predsjednici, sekretari, odbornici, omladinski aktivisti…. Borci iz SUBNOR-a, stručnjaci za odredit šta je šund. Da se može opalit porez. Na šund. One iz AFŽ-a, brigadiri akcijaši….. Svi se razbježali. Kao na JNA manevrima. Niko više neće bit’ crveni. Sad svi hoće bit’ plavi.
Kad je Račan radi popisa, obilazio prazne partijske nekretnine, na Pešćenici je našao samo budućeg građevinskog neimara, Mikija. A u Velikoj Gorici, prazne hodnike komiteta je meo izvjesni Tonino Picula…… Čuvar ključeva u zimskom periodu…..
Mic po mic i sada Picula, uz vrlo pristojnu apanažu po Europi širi, šta već širi, uz zvuke Ode radosti. A Miki po metropoli provodi poredak, koji prof. Mirjana Kasapović vrckavo naziva ”absolutismus und schlamperei” (diktatura i šlamperaj).
P.S.
Jbt, koji je nered nastao. A samo zato što neki u Njemačkoj nisu imali za građevinski materijal.
Pa odlučili srušiti neki veliki zid. Koji je tamo beskorisno stajao.

Kažun
Gost
Kažun

@Daltone, ja mislio da je došao iz Kurčani Donji.
Čovik je bio uporan i radišan “delati,delati i samo delati”.
Kako se uspio probiti pored Kalinića,zar nije on bio glavni
za ….obranu i zaštitu?
Lipe cvatu,sve je isto ko i lani……… i tako već 30 godina.

onaj najgl.....veći Dalton
Gost
onaj najgl.....veći Dalton

@Kažun
Ovaj se nalazi niže u hranidbenom lancu.
Vodonoša….

Kažun
Gost
Kažun

@Dalton,jel još dolazi do samozapaljenja dvorišta onog………ekologa Pripuza,
i on je pajdo ? i “tenisač” LJubičić.

octopus
Member
octopus

Kažun@ Nije bio glavni, već je bio obični referent. Ali je zato uredno dolazio prvi na posao i kuhao kavu za još 4 drugarice koje su dolazile kasnije. TO se zove upornost i radišnost!

Lucija
Gost
Lucija

Daltone

Sve točno. Uz dopunu. Mislim da je u navedenom mjestu (‘plava zgrada’?) bio i – kupleraj.
I čini mi se (?) da nije Pešćenica nego Trešnjevka.

onaj najgl.....veći Dalton
Gost
onaj najgl.....veći Dalton

@Lucija
”Plava zgrada”….. crvene plahte?
Pešćenica…. samo zato jer je vezana uz junaka našeg doba.
Iako može bit i Remiza…. Črnomerec, Kustošija čak.
Mjesta na kojima se 70-tih na jutarnjim matinejama prikazivala prva soft pornjava.
Intrigirajućih naslova, poput ”Hopa – cupa u krevetu”. Koje je u to vrijeme smišljao Nenad Brixy.
Čovjek čiji je prijevod ”Alana Forda” najcjenjeniji na prostoru bivše Jugoslavije.
Njegovo djelo su i misli nekih junaka toga stripa, koje se dosta često citiraju i na ovom portalu….
P.S.
Imaš nekog obožavatelja. Voli Tvoje komentare. Pa Te časti….
Ima neka tajna veza…… ♫♥♫….. između vas!

Mrčikola
Gost
Mrčikola

Daltone , pokušavaš kroz sarkazam propitivati apsolut.
uživanje te je čitati ali imaju majstori gromoglasan odgovor na tvoje prozivanje.
Apsolutnu tišinu.

onaj najgl.....veći Dalton
Gost
onaj najgl.....veći Dalton

Sa božanskih visina, s prezirom gledaju na moj stil.
Da je demode……
🙂 🙂

Sven
Gost
Sven

obožavam pjesnike ovog tipa, samo kad bi mogli i detaljnije

Jadranka Belančić
Gost
Jadranka Belančić

Prokleta Stavljeni ka, nema ni muža, odavno je umro, ni djece.. Nikad neću razumjeti kako žena od preko 80 godina može biti toliko pohlepna.. Poznajem je oko 25 godina, uvijek je bila zločesta.. 😞

Darth Vader
Gost
Darth Vader

Ako si ravnatelj bolnice u Zagrebu, može.

Željko
Gost
Željko

@Brave ne w world I ja sam je poštovao dok nisam vidio promidžbeni letak na komu poziva da se izađe na izbore i glasuje za KGK i to je bio THE END!

Slavonac
Gost
Slavonac

Ive,dok dodjes donje ,imas dosta crvena bagre.Zena koju i u BH cjene,osudjujedese vredjat.

Slavonac
Gost
Slavonac

Nemoj tako prijatelji,uguzicete ovi ljevi zombiji sa minusima.

Slavonac
Gost
Slavonac

Ive,gledaj bolje bravarovu kopiladi stoje pokrala.Nema veze u kojoj partiju.

Mrčikola
Gost
Mrčikola

Bnw, isključrn mozak ili… ma samo pitam.

Slavonac
Gost
Slavonac

Ive,jesili iti jedan sto zivi u ukradenom stanu.HDZ i ostale komunisticke stranke su na ovim prostorima zlo.Djeca i unucad komunisticki zlocinaca,upravljaju ovim prostorima.Kodnas se to ovako govori,gudani promjenuli samo valove.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic

Prakticna krscanka katolkinja izjavila da se priroda malo zaigrala i da je priroda najveci BIOTERORISTA. Svaki analitican um odmah prepoznaje dvije stvari. Prvo nazvala je event covid bioterorizmom sto u stvarnosti jeste kao jednu od niti specijalnog hibridnog rata. Zena je strucna i zna. U to ne treba sumnjati. Medjutim u ciju korist i za ciji racun djeluje to je drugi par opanaka. Sad o krscanki. U zemlji krscana ne treba postavljati pitanje tko je stvorio prirodu. Zna se. Indirektno ta prakticna krscanka optuzuje stvoritelja da je stvorio prirodu bioterorista u trenutku male zaigranosti. Kao zaigrani djecak. Najbolje od svega iz “crkve” nitko ni slova. Takve “spoznaje” moze siritii samo netko “iluminiran”. Razmislite o navedenom.

PlanetB
Gost
PlanetB

Super clanak koji razotkriva dubinu korupcije u tzv. Medicini.
Nema lijeka??!!!. Pa nema lijeka koji bi farmaceutskoj mafiji donio milijarde. E sada su izasli sa nekim Remdesivir-om. A za vrijem svinjske gripe imali su magicni Tamiflu. A taj Tamiflu je sve cinio samo nije pomagao protiv tzv svinjske gripe.

Svaka gripa e moze lijeciti i to vrlo uspjesno sa velimikim dozamna C -vitamina!. To je poznato od 1950-tih godina i dr. Frederick Klenner je bio pionir u tom istrazivanju i lijecenju. Narocito se specijalizirao u lijecenju djece. Visoke doze C vitamin je dr. Klenner davao djeci prekko injekcija znaci direktno u krv., Ascorbic Acid. I to je cinilo cuda . Samo se mora primjenjivati par puta . Samo jednom vec daje rezultate ali onda se mora ponavljati.
Ista terapija sa intravenoznim C- vitaminom je ispitana i sa draslim ljudima ali slusbena medicina nece niti zucnuti o tome iako su na tisuce znanstvenih medicinskih casopisa puni tih radova koji pokazuju: Da C- vitamin Ascorbic Acid je vrlo efikasan u lijecenju svih vrsta virusnih infekcija pa tako i bakterijskih i ono sto je najvaznije je: Doza , Doze moraju biti velike zato je intravenozno doziranje najefikasnije jer se oralni C – vitamin gubi vecim djelom ali i onda je ljekovit samo u manjoj mjeri. Znaci za kritine slucajeve apsolutno intravenozni C vitamin.
Danas je najveci autoritet na tom polju koliko je meni poznato Dr. Thomas Levy americki kardiolog koji je odrzao brojna predavanja o tome i tocno opisuje mehanizam kako C vitamin djeluje u prvm redu intravenozni C vitamin. A djeluje tako dobro je snazni antioksidans. I ne samo to C vitamin ima puno drugi korisnih efekata. Jer sve bolesti izazivaju oksidacionu stetu koju C vitamin ce brzo neutralizirati.

‘https://www.peakenergy.com/’

Intravenozni C – vitamin nema nikakve stetne efekte za razliku od kemikalije kao remdesivir ili Tamiflu i u nekim teskim slucajevima dr. Levy je pacijentima davao 300 grama intravenozno.

Mike Adams razgovara sa Dr Thomas Levy-em :
‘https://banned.video/watch?id=5e58563b44828200b297c580’
Evo koliko je ‘Medicina’ korumpirana . Jeftin lijek se nece prihvatiti jer je neprofitabilan ali ‘Remedesiviri’ su profitabilni patentirani i onda prihvatljivi. Nije stvar u efikasnosti nego je stvar u profitabilnosti. Ovo sigurno nema vise nikakve veze sa originalno medicinom osnivacem : Hipokritom, Neka ti bude lijek i lijek hrana… Hippocrates, 431 BC. Zbogom Moderna Medicino . Zbogom Korupcijo!

nekoime
Gost
nekoime

Podsjećam na simptome svinjske gripe: visoka temperatura i neodoljiva potreba za napojem.

Frenky
Gost
Frenky

Jesi li možda čuo da se vitaminom C može i predozirati?
“Toksičnost vitaminom C je rijetka, obzirom da je on topiv u vodi, te se izlučuje iz tijela. Doze do 500 mg predstavljaju neznatan rizik za zdravlje. Posljedice vrlo velikih doza (preko 2 g dnevno) su najčešće gastrointestinalne smetnje.” Ivona Dragičević, mag.nutr.
Naravno da se super hraniti zdravo, jesti puno voća i povrća, mesa i ribe(tuna je odlična za hrpu stvari), ali je ipak bolje da s time svime budemo umjereni.

Lucija
Gost
Lucija

Franky

Višak vitamina C izlučuje se za 2 sata !
U tome i jest problem. Tijelo nemože stvoriti zalihe.
Samo ljudi i morska prasad imaju taj problem s C vitaminom.
I Kinezi su sada za Covid davali C vitamin intravenozno.

PlanetB
Gost
PlanetB

DA izlucuje se kroz bubrege i onda mokracom ali ako se daj intravenozno ide direktno u krva gdje je sasvim druga prica onda se sav taj C vitamin koristi zato je intravenozna terapija najbolja i najefikasnija. I naravno za bolnice to bi bilo super lako napraviti.

PlanetB
Gost
PlanetB

DA izlucuje se kroz bubrege i onda mokracom ali ako se daj intravenozno ide direktno u krv gdje je
sasvim druga prica onda se sav taj C vitamin koristi zato je intravenozna terapija najbolja i najefikasnija.
I naravno za bolnice to bi bilo super lako napraviti.

PlanetB
Gost
PlanetB

500 mg to je pola grama s tim ne mozes lijeciti niti obicnu prehlad. Tih pola grama bi mozda bilo dostatno za bebu a ne za odraslog covjeka. Linus Pauling dvostruki nobelovac je tu isto vrsio brojna istrazivanja i mislim da jos on njega potice ta usporedba sa na primjer kozom. Koza je po masi slicna kao odrastao covjek i kada dodje zima koza proizvodi C vitamon u kolicini od 15 grama dnevno. A po ljeti samo par grama. Jer koza moze sintetizirati C vitamin iz glukoze sto covjek i jos neki sisavci ne mog. Znaci da bi optimalno funkcionirao u zimi svaki covjek bi trebao 15 grama C vitamina po zimi!
Sto govori da nasa ‘Medicina’ sa preporucenom dozom od oko 60 mg govore notorne budalastine ali eto to je nasa ‘savremena medicina’ koja nema postenja da barem iznese na vidjelo i pred javnost te poznate cinjenice do kojih su dosli vrhunski strucnjaci prije 50 godina!.
Usput budi receno kinezi su za vrijem Covid epidemije uvozili 24 tone C vitamina dnevno!. Oni nisu imali zabranu koristenja C vitamina u njihovim bolnicama. Cak su i doktori dolazili tamo u Wuhan noseci C vitamin kao dio svoje osobne opreme.

PlanetB
Gost
PlanetB

500 mg to je pola grama s tim ne mozes lijeciti niti obicnu prehlad.
Tih pola grama bi mozda bilo dostatno za bebu a ne za odraslog covjeka.
Linus Pauling dvostruki nobelovac je tu isto vrsio brojna istrazivanja i
mislim da jos on njega potice ta usporedba sa na primjer kozom. Koza je po masi
slicna kao odrastao covjek i kada dodje zima koza proizvodi C vitamon u kolicini
od 15 grama dnevno. A po ljeti samo par grama. Jer koza moze sintetizirati
C vitamin iz glukoze sto covjek i jos neki sisavci ne mog. Znaci da bi optimalno
funkcionirao u zimi svaki covjek bi trebao 15 grama C vitamina po zimi!
Sto govori da nasa ‘Medicina’ sa preporucenom dozom od oko 60 mg govore
notorne budalastine ali eto to je nasa ‘savremena medicina’ koja nema
postenja da barem iznese na vidjelo i pred javnost te poznate cinjenice
do kojih su dosli vrhunski strucnjaci prije 50 godina!.
Usput budi receno kinezi su za vrijem Covid epidemije uvozili
24 tone C vitamina dnevno!. Oni nisu imali zabranu koristenja
C vitamina u njihovim bolnicama. Cak su i doktori dolazili tamo
u Wuhan noseci C vitamin kao dio svoje osobne opreme.

asdfgh
Gost
asdfgh

AvatarPlanetB Žao mi je ali ne mogu se složiti s mega-dozama vitamina C. Biokemija u organizmu je fino tkanje. Ako u tu finu ravnotežu unosimo mega doze bilo kojeg vitamina ili minerala, napravit ćemo to da će se svi drugi nivoi i odnosi minerala i vitamina poremetiti i ispasti iz ravnoteže, jer u organizmu je sve povezano sa svime. Nije to kao sa automobilom, fali benzina – natoči benzina i stvar riješena. C vitamin je antagonist npr. bakra i cinka i mega doze C vitamina utječu na opasno smanjenje ovih minerala u tragovima koji su itekako bitni za imunitet organizma i brojne druge funkcije. Vitamin C je svakako koristan, ali u vrlo oprezno individualno prilagođenim dozama.

Lurker
Gost
Lurker

Asdfgh,
U tome i lezi problem, da bi znao koliko i kada je sigurno dati velike doze vitamina c moras napraviti opsezna i skupa testiranja na ljudima a to farma ne moze jer ne moze patentirati lijek pa ne moze isplatiti testiranja. Ima jos takvih supstanci, tu bi po meni drzava trebala uskociti i za takva istrazivanja odobravati porezne olaksice kako bi se i otkrio lijek i isplatio rad farme.

Kažun
Gost
Kažun

Linus Carl Pauling,dvostruki Nobelovac,konzumirao je 10 grama dnevno.
Vitamin C topiv je u vodi i višak se izlučuje mokraćom.
Vitamini topivi u ulju – tu treba biti pažljiv vitamini A,E, Beta karoten.
To sam naučio dok sam se bavio još . sportom.
Kolega gore točno je rekao,dolazi do disbalansa između vitamina i minerala.
Twinlab DUALTABS ima u sebi i vitamina i mineralea.Njihovi proizvodi su
skuplji i po meni ,kvalitetni.Da li su pogodili kombinaciju?
Svi smo različiti,pa ne vjerujem da ta kombinacija štima svima.
Branko Zorko,atletičar,jednom prilikom rekao je – najbolja vitaminizacija
je Mediteranski način prehrane.

PlanetB
Gost
PlanetB

asdfgh posoje vrlo brojne studije i svi ti vas iargumenti nikada nisu dokazano. Naproti dokazano je suprotno
da nema negativnih efekata i da je to bez ikakvih posljedica osim povraceno zdravlje. I sada dali cete vi azbijati glavu o poremecenosti ovog ili onog minerala * sto nije istina( ako vam je pacijent na rubu smrti ???
Ja znam za brojne slucajeve gdje je doktor to napravio i pacijent spasen i super zdrav,. Pa uostalom spomenuo sam dr. Frederick Klennera koji je lijecio djecu i Linus Paulinga a taj je bio nobelovac.

PlanetB
Gost
PlanetB

asdfgh Slagali se vi ili ne cinjenice su tu i postoje na desetke tisuca radova koji potvrdjuju da nema nikakih negativnih efekata intravenozne C vitamin terapije. Znaci dr Frederick Klenner koji je lijeci djecu je bio prevarant ?
I Linus Pauling dvostruki novelovac nije znao sto govori. Pa cak i kada bi to bil istina cak i kada bi se poremeti balans drugih minerala ili viamina pacijent vam je pred umiranjem ili samo sto ne umre pa za cete razbijati glavu o tome da ce se poremetiti balans minerala ? to jedno a drugo pa to nije istina. I znam za brojne slucajeve gdje je pacijenti izlijeceni i u perfektnom zdravlju nakon intravenozne C vitamin terapije.
Dr Thomas Levy je putovao citavim svijetom i iz vlastitog iskustva govorio da su i doze od 300 grama intravenozno u zaista kriticnim slucajevima vacali ljude sa ruba smrti.
Da bila je neko vrijeme polemika o tome da ce C vitamin izazvati bubrezni kamenac ali i to je pobijeno i to direktnim rezultatima i prezadovoljnim pacijentima.
I ja osobnno znam doktore koji mi priznaju da kada su bolesni sa prehladom uzimaju VELIKE doze C vitamina. Sto bi to znacilo? Javno nece priznati a kada je sam bolestan grabi C vitamin? Pa dokle ce ovo licemjerje trajati i LAZ i prevara i korupcija ?

asdfgh
Gost
asdfgh

@Planet
Mnoge tvari na ovome svijetu koje mogu biti lijek, mogu biti i otrov. Stvar je samo u doziranju. Npr. malo nikotina ili kofeina mogu djelovati stimulativno, ali već malo veće doze istih tvari mogu ubiti čovjeka. Doziranje je ključno, a svako od nas ima drugačiji metabolizam i prema tome treba prilagoditi doziranje. Ne kaže se uzalud “Što je za nekog lijek za drugog je otrov”. Igrom slučaja velik dio svog života proučavao sam biokemiju čovjeka i utjecaj raznih vitamina i minerala na organizam. Svako administriranje većih doza bilo kojeg vitamina ili minerala može biti “otrov” za organizam jer predstavlja udar na cijelu biokemiju u organizmu. Iz osobnog iskustva znam koliko mega doze C vitamina mogu biti opasne, ali nije ovdje ni vrijeme ni mjesto da ti opisujem to svoje iskustvo. Samo apeliram na oprez i razum kod primjene takvih “čudotvornih” metoda.

Rodijak
Gost
Rodijak

@asfdgh
Jesi probao ili si samo malo čitao o tome? Ako si samo čitao, gdje si to čitao?

asdfgh
Gost
asdfgh

AvatarRodijak
Probao ! Napisao sam u prethodnom postu da imam osobno iskustvo sa velikim dozama vitamina C. Rezultat je bio takav da sam nakon par dana morao prestati jer mi je bilo loše. Ali i za to postoji objašnjenje.

Bosanac
Gost
Bosanac

Sve sto je jace od andola i aspirina je otrov, samo hrana prirodna i voda nezagadjena (cega je svaki dan sve manje i manje) i vecine bolesti ovih virusnih nema.
A oko tih virusa ta ebola je u stvari modificirana malarija ako sam dobro amaterski izucio dok je trajala ova karantena.
Tako i corona…sve ove od prije bolesti na bazi corone kao i ova sad su neke labaratorijske modifikacije , i sto je najgore…vecina ljudi postaje podlozna primajuci ove moderne vakcine.

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah

Za čelično zdravlje :
Željezara (čelik),
prokuhati u vodi i dodati 1 kravatu
i davati drugima da piju
i masno naplatiti ?

Željočelikcin sa kravatinom ?

CAN
Gost
CAN

Ee Umpah…
Puno ih navija za fc Slobodu,
a draga im fc Budućnost ,
dok pak čekaju transfer u fc Napredak…

Željko
Gost
Željko

@CAN Bio jedan dobar nogometni klub i zvao se “Polet” iz Bosanskog Broda koji je igrao u ne znam kako se to zvalo u ligi SR Hrvatske jer mu je to bilo blizu i onda ga pred sam rat prebace u ligu SR BiH! Refren:Hej Polete iz Bosanskog Broda, Ti si junak pobjedničkog roda, Hej Polete pored rijeke Save, Volim tvoje ime i zastave! Još se sjećam toga!

Max
Gost
Max

AvatarŽeljko eljko to se zvalo Republčka Liga treća u bivšoj državi . U njoj su igrali BSK iz Slvonskog Broda Segesta iz Siska Mladost iz Petrinje… itd.

Mrčikola
Gost
Mrčikola

CAN, Umpah , koji vam je vrag!
Budite konstruktivni.
Šegate se sa smrtno ozbiljnim temama.

Maks
Gost
Maks

Ako se dese nus pojave a ko zna koliko nus pojava moze proizvesti pogresan ljek ili vakcina. Treba tuziti one koje su prihvatili odobrenje ljeka ili vakcine. I to netreba pojedinac neko kolektivno pa kad 200 tisuca ljudi skupi potpise i trazi odstetu ne u milionima nego u milijardama evra . Ona treba da zna sta potpisuje i da snosi posljedice. Na brdovitom balkanu politicari nesnose posljedice pa potpisuju i vise nego sta ovi traze i zestoko se dodvoravaju eliti.

Potres u glavi
Gost
Potres u glavi

Maks, pa ti misliš da su oni s kruške pali ?! Prije apliciranja cijepiva-vakcine dobiti ćeš papir formata A4 na kojem će sitnim slovima pisati sve i svašta a svojim potpisom prihvačaš rizike i odričeš se mogučnosti žalbe, pritužbe, tužbe, odštete.
Ako ne potpišeš nema vakcine a onda nema ulaska u dućan, autopbus, vlak, avion, bolnicu, umobolnicu samo ćeš biti “ostani doma-kući” ili “budimo odgovorni” . Ukaratko u prevodu od ljudi rade budale sve dok netko ne uzme vile i sjekire.

Maks
Gost
Maks

Neslazem se sa tobom . Na zapadu ce biti tuzbe . U americi je to normalno. Tamo je to biznis . Samo moras imati lovu i dobre advokate.

CAN
Gost
CAN

Ja Sam čuo za jednog mikrozoft virologa,čiji Tata e jaaak odvjetnik, pazit ga se treba!?

Siki
Gost
Siki

To je tocno ali te odstete ne placaju farmaceutske korporacije nego drzava! Drzava se obvezala da ce ona placat te odstete a tj mi, tako da to ne ide na teret globalista.

Lurker
Gost
Lurker

Siki, to vrijedi samo u USA i samo za cjepiva.

Rodijak
Gost
Rodijak

Potres u glavi
Šta će mi vlak i autobus kad imam auto? Direktnom kupnjom od proizvođača prođem jeftinije nego u trgovinama. Inozemstvo me ne zanima pa mi ni avion ne treba. Bolnica se čuvam. Vile i sjekiru imam.

Rodijak
Gost
Rodijak

@Maka
Ma ne treba ih samo tužiti nego i lično posjetiti.

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash

Jarane
Samo da dopunim: oni koji imaju problema određenih s jetrom ne smiju uzimati ni andol…

mladen3x
Gost
mladen3x

Da,voda s izvora je najbolja ako si u prilici doći do nje dok recimo gradska voda iz pipe,da bi je flaširao,imaš 30% gubitaka,iskoristiš 70% te vode,sve ti je jasno.

Lucija
Gost
Lucija

Bosanac

Očekivala sam da će netko drugi ovo komentirat…da ne budem uvijek ja “wise ass”. Ipak ovo se smatra nekim osnovnim znanjem (!?)

Andol = Aspirin

“Jedna tableta Andola sadrži 300 mg acetisalicilatne kiseline u puferiranom obliku.”
…ima analgetsko (smanjuje bol), antipiretsko (snižava povišenu tjelesnu temperaturu), antiinflamatorno (protuupalno) i antiagregacijsko djelovanje (sprečava zgrušavanje krvi).”, Pliva

“Aspirin® ili acetilsalicilna kiselina salicilatni je lijek koji se često koristi kao analgetik, antipiretik i antiupalni lijek (nesteroidni antireumatik)[1]. Također, ima svojstvo antiplateleta, odnosno sprječava nastanak tromboze.”, wiki

2. Uzročnik ebole je virus.
Uzročnik malarije je parazit.
Nebo i zemlja. Različit prijenos.
Potpuno različiti i simptomi.

ventilator
Gost
ventilator

JEZA ME HVATA ŠTO JE OVAJ NEOLIBERALNI KORPORATIVNI SUSTAV, ČIJI JE STOŽER OLI TI ŠTAB U USA . PRIREDIO OVOM SVIJETU. PA LJUDI SU NEKAD BEZ IKAKVE RAZERVE VJEROVALI U CIJEPLJENJA, JER SU ZNANSTVENICI KOJI SU RADILI NA TIM CIJEPLJENJIMA IMALI NEUPITAN KODEKS ČASTI, I NISU DOZVOLJAVALI MANIPULACIJE SA NJIHOVIM ZNANSTVENIM RADOVIMA I BILI PODLOŽNI PRITISCIMA FARMACEUTSKIH PROFITERA. PROFITERA KOJIMA JE PRIMARNI CILJ PROFIT PO SVAKU CIJENU, A LJUDSKO ZDRAVLJE KAO SIROVINA NA KOJOJ SE MOGU IŽIVLJAVATI, KOJEKAKVIM, ZA ČOVJEČANSTVO, OPASNIM EKSPERIMENTIMA. PITAM SE ČESTO PUTA, A VJERUJEM DA IMA DOSTA LJUDI, KAO I JA KOJIPOSTAVLJAJU PITANJE DALI JE OVAJ SVJETSKI SLUČAJ SA KORONOM SLUČAJAN ILI MEGA EKSPERIMENT.KAŽU DA VRIJEME LIJEČI SVE, MEĐUTIM MIŠLJENJA SAM DA JE DUH IZAŠAO IZ BOCE I NEZNAM HOĆEMO LI IMATI VREMENA DA GA VRATIMO U BOCU JER SMO SE PREVIŠE ZAIGRALI. ŽELIO BIH DA NISAM U PRAVU SA SVOJIM RAZMIŠLJANJEM.

PlanetB
Gost
PlanetB

Da ventilator djeluje sumnjiv ako je samo ‘slucaj’. Kako ‘slucaj’. ‘Bolest’ se pojavila bas u momentu kada treba da se izvrsi par velikih rezova na nama mislim socioekonomskih velikih rezova. I uvjek dodje neki pogodan ‘slucaj’ i eto sve id po planu. Medjutim mislim da su se preracunali jer kao i u slucaju svinjske gripe kriticne informacije dolazi do sirokih narodnih masa i njihov monstruozni plan pada u vodu. Djokovic, Lovran, sada Tony Cetinski,…. sve su to ljudi koje raja voli i kada oni izrazavaju sumnje Bill Gates kriminalac je gubitnik ispada glup.
A isti taj Bill Gates je ostavio na youtube Even201 gdje upravo govori o vrlo slicnoj pandemiji on i njegova vjestica Melinda i prosle godine brojne firme su se pripremale za rad ‘online’ znaci njihovi menadjeri su bili upozoreni da to slijedi !. Ovo ne moze biti slucajnost ne moze me nitko u to uvjeriti.
Sto se tice vakcina pa i u starim spisima vakcinacija je validna metoda zastite medjutim ne sa toksicnom vakcinom koja uzrokuje u najboljem slucaju samo neki rak jer mjenja nasu genetsku strukturu unosi viruse raka direktno u krv.
Sactaya Grantham , Vedac – vakcine, 2000 B.C.

Lucija
Gost
Lucija

Pa zanimljivo kako se ovdje komentarori ocjenjuju: kada sam ja napisala da su stari Arapi poznavali cijepljenje, dobila sam same minuse. Trolčine.

Dakle, nije se cjepivo stavljalo na nadlakticu, nego unutarnju stranu bedara.
Normalno, robinje koje su imale takvu oznaku, postizale su veću cijenu, jer se znalo da ne mogu dobiti velike boginje ( i poružnit).

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah

@Luce :
Kroz hulahopke ?
Šta je taj Bill perverzan (sad mi je jasno) ?
David Icke :
Melinda mu neda *icke !

Rocco
Gost
Rocco

Sve je ovo već najavljeno u najčudnijem otvaranju nekih olimpijskih igara.Mislim prije svega na OI London 2012. Stadion okolo svijetlo kao korona ,a perfomans na otvaranju nikakve veze sa sportom.Neki pacijenti leže po bolničkim krevetima a oko njih se rastrčali doktori i medsestre sa maskama na licu.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata

Zna ona jako dobro zasto tako govori, a zna i nas nekoliko…

Bez brnjice
Gost
Bez brnjice

Svaki tko dulje boravi u SAD postaje njihov je igrač.

Kažun
Gost
Kažun

” Hebrang i Shimadzu
Nastavljaju se napadi na ministra zdravstva i potpredsjednika hrvatske Vlade Andriju Hebranga. Uz nove podatke o nedavnom pokušaju atentata na njega, hrvatski mediji danas donose i analize unosnih natječaja za nabavku medicinske opreme, koje uglavnom dobiva tvrtka koju, prema nekim tvrdnjama, favorizira Hebrang.
Posljednjih sedam mjeseci, koliko je Hebrang na čelu ministarstva zdravstva, tvrtka Shimadzu svoj je udjel na tržištu povećala sa 12 na čak 95 posto, ustvrdio je bivši zdravstveni ministar Andro Vlahušić, te dodao da je upravo ta tvrtka u ovoj godini pobijedila na 14 od 15 raspisanih natječaja. Neki izvori navode kako je razlog takvoj prevazi Hebrangovo prijateljstvo s Berislavom Tomcem, ocem zastupnika Shimadzua za Hrvatsku, dok Hebrang, dakako, poručuje da je, uvođenjem javnih natječaja umjesto direktnih pogodbi, uspio smanjiti troškove nabave – u prosjeku – za 50 posto. No, slučaj Kliničke bolnice Osijek potvrđuje spomenute sumnje: tamošnji natječaj, koji je isprva dobio Siemens, i to još za vrijeme bivše vlasti, Hebrang je poništio i raspisao novi na kojem je pobijedio Shimadzu, iako je i Ministarstvo financija potvrdilo da je Siemens na prvom tenderu imao najbolju ponudu. Indikativan je i podatak da je na rezultate 90 posto natječaja raspisanih ove godine podnesena žalba. U međuvremenu nastavljaju se i spekulacije oko navodne sabotaže Hebrangova službenog vozila. Dnevnik Novi list, naime, prenosi neslužbenu informaciju iz Banskih dvora kako postoje naznake tko bi mogao biti počinitelj, te da se istraga razvija u tom smjeru. Policija, u interesu istrage, u javnost još ne izlazi s novim saznanjima. ”

11.8.2004

Bijelo Dugme.13.Lipe Cvatu Sve Je Isto Ko I Lani(LIFE)

Ljeto ide kako si mi ti
Gdje si s kim si da mi je znati
Ko li mi te ugrijao
Dok je zimus snijeg padao
Ko li mi te ljubio
Grom ga ubio
Bas me briga gdje si otisla
Ravna ti je jugoslavija
Bas me briga nisi dijete
Sve u korist tvoje stete
Samo tvoje
Ali moje srce boluje
Lipe cvatu
Sve je isto ko i ranije
Samo srce moje i srce tvoje
U ljubavi vise ne stoje
Zaklinjem se dusom i bogom
Krvi mojom plavom seljackom
Kunem ti se i lude cu
Ali ja te trazit necu
Necu necu
A lude cu
A lude cu

onaj najgl.....veći Dalton
Gost
onaj najgl.....veći Dalton

‘Ajmo curice, ‘ajmo dječaci……

Kažun
Gost
Kažun

@Dalton,ajmo na jah….orinu,jer tamo nema……..

Maks
Gost
Maks

To zaci da on vlasnik te firme i bez srama bahato krade i drzavu i narod . Ako je ovo istina treba odma da bude kaznjen. Nije on jedini takvih firmi ima puno svuda po svjetu gdje se pojedinci enornmno bogate i kriju iza drzave. Radi ovakvih biznisa drzave i propadaju a narod niko nista nepita. Najopasniji biznisi su kad se Bogati pojedinci kriju iza drzave i na kraju neodgovaraju za svoje postupke.

Dopizdilomi
Gost
Dopizdilomi

Pa kad nam je gazda u Washingtonu.

farre
Gost
farre

Ček Ček nije li ovo onaj Bill koji je glavni “spoznor “WHO” i ujedno suvlasnik (zajedno sa Rumsfeldom) Gilead Sience kojoj je Bush dao 7.5 Milijardi$ da razvije vakcinu protiv Sarsa (još jedan Corona virus), pa kada su razvili Novartis i prodali Vakcinu čitavom svijetu za nekih 50 Milijardi $ (jer je WHO proglasio pandemiju) ispostavilo se da je Vakcina totalno neunčikovita. Štose kaže druga sreća sa Covid-19.

Izgledaa da se Bill (ali vjerojatnije NATO doktrina) pobrinuo za to da se u svim zemljama instaliraju tipovi poput Alemke koji ce vrsiti “besplatnu” reklamu za lijekove sumnjivih kvaliteta. Interesantno je isto kko glupavi narod ima tako kratko pamcenje

Sven
Gost
Sven

napis’o si ono što sam htio reći, 🙂

Abe IV. Nepotvrdjeni
Gost
Abe IV. Nepotvrdjeni

Raste odbojnost. Lažna skromnost. Lažna slava lupi po glavi.

Ante
Gost
Ante

Čekam ministarstvo Istine iz Hrvatske i tobožnje nevladine udruge da se jave sa demantijima na članak.

onaj najgl.....veći Dalton
Gost
onaj najgl.....veći Dalton

Bili smo stalno budni…..
Jer neprijatelj nikad ne spava.
Sjebala nas nesanica…..

Abe IV. Nepotvrdjeni
Gost
Abe IV. Nepotvrdjeni

Valjda bi se u normalnoj zemlji prozvalo – ili premijer ili netko nadležan bi tražio odgovore zbog lobiranja za manjkavo i potencijalno opasno rješenje. Koji je željeni ishod, da opet iz proračuna iskrcaju milijune kao prošli put? Reakcije neće biti, svi pušu u isti rog?

Abe IV. Nepotvrdjeni
Gost
Abe IV. Nepotvrdjeni

antino=sumi?

hiber
Gost
hiber

Jedino što znamo je da je najmanje 150.000 stanovnika Hrvatske došlo u kontakt sa virusom što je prouzročilo 80 smrti. Dakle, smrtnost je 0,05%. A bila bi i dvostruko manje da HDZ uhljebi nisu na čelu staračkih ubožnica. Dakle, najbolji lijek je ljudski imunološki sustav koji je, za sada, besplatan, a zbog toga se i želi uništiti. Za razliku od ostalih članova stožera, stari šišmiš je dovoljno stručan da zna što se događa. Dakle, u početku je ista govorila o potrebi izravnanja krivulje u funkciji očuvanja zdravstvenog sustava. Isto je propovijedao i mudrac Rudan. A onda se sve to izgubilo u worldcorona takmičenju, u kojemu je i ono malo zdravstvenog sustava uništeno. Sada Rudan, kako bi spasio živu glavu govori o pravu na zarazu. Sve se pretvorilo u predizbornu kampanju. Dakle, samo je potvrđeno ono što se od početka znalo, da je u pitanju prehlada (zabluda je da prehlade i gripe nisu opasne, kao što je i zabluda da je lav opasniji od komarca), da je sezonskog karaktera kao i da je njena patogenost ovisna o klimi i općoj populaciji. Na kraju će se utvrđiti i da cjepljenje protiv prehlade i nije moguće, osim u funkciji uništenja imunološkog sustava.

PlanetB
Gost
PlanetB

I kako stvari idu ovo ce zavrsiti sa gorim skandalom od svinjske gripe!
Ali ekonomski cunami slijedi. A taj cunami bi trebao pomesti gamad na vrhu koja je dosla do krivih zakljucaka i pogresno reagirala preko svake mjere .

piždro
Gost
piždro

Prava stožerska faca! U Frankovom i latinskoamerickim režimima bi perfektno odradila zadano.

alex
Gost
alex

Teag smrada uvijek vodi od novca, ma o čemu bila riječ. Ameri vole reć da svatko ima svoju cijenu…s tim da je cijena političara, posebice na Hr sceni doživjela inflaciju…akcija!!!
Crnogorac bi rekao:”Čuvaj dupe, kad obraza nemaš!”

krezubi glasac
Gost
krezubi glasac

Nekidan trazim po jednoj jakoj eu zemlji caj od koprive. U velike otmjene butige nigdje caja od koprive. Idem kod arapa orient stvari i nadjem Frankov HR caj od koprive. Samo par kutijica. Jedan od najzdravijih cajeva. EU ne zeli koprivu nego tablete na lopate u vas. Bagra.
Kad ljudi dusu sotoni prodaju za uspjeh na zemlji onda nema vise kocnica sto mogu uciniti. Pijte caj od koprive, mislite pozitivno, ne gutajte tone secera, idite u prirodu. Moj doktor je rekao corona je malo jaca gripa. Radi na imunitetu. Stvar je sto mi to rekao na pice kao prijatelj. Sluzbeno to ne smije reci. Trenirajte i mislite svojom glavom.

Sven
Gost
Sven

u njemačkoj koprive ima koliko oćeš, što u prirodi, što u dućanima, pa i u online shop-ovima

Istrazuj
Gost
Istrazuj

BRAVO Logicno!
Ovako se to radi!
Dokumentima i faktima rasvijetliti Tamu!
.
Sto se tice ovog pitanja:
“…Zašto Alemka Markotić spominje samo Remdesivir i tvrdi da nema teških nuspojava, kada znanstvene studije govore sasvim suprotno?…”
Misljenja sam, da gradjani Hrvatske, neizostavno trebaju pokrenuti – krivicnu prijavu protiv ove protuve!
Dokaza ima samo u ovom novinskom clanku dovoljno, da se protuva krivicno goni.
Takodjer, podici krivicnu prijavu protiv vodstva tzv SZO koja nema veze sa “brizi za Svijet”, nego se radi o glasnogovorniku – privatnog kartela par milijardera “covjekolubaca”.
Sudski postupak jeste najbolje mjesto da se – provjetre cinjenice!
Uz sve to, gradjani Hrvatske imaju (jos uvijek) izuzetno laku mogucnost – podizanja tzv – Ustavne tuzbe – protiv lica i organizacija.
Ne kosta nista, a formular se skine sa interneta.
Jasno je da ova protuva zajedno sa SZO uskracuje gradjanima Hrvatske osnovna prava:
– slobode informisanja, izrazavanja, upraznjavanja religije, okupljanja, ….te u konacnici pravo na zdravlje, a sve zbog…..
privatnih interesa, koji uvijek vode prema SZO i farmaceutskim koncernima!
.
Mislim da bi kao prirodan nastavak ovog istrazivanja, Logicno mogao napraviti informativni clanak o ljudskim pravima u Hrvatskoj, te Ustavnom nacinu – borbe za ista.
Hvala.

PlanetB
Gost
PlanetB

Pun pogodak Istrazuj!. Krivicna prijava, za ovakve lazi. Iskrivljavati cinjenice i krivo prikazivati stvari je ozbiljno krivicno djelo. Pa ona je osoba broj jedan koja bi sve to morala ZNATI. !

Lucija
Gost
Lucija

istrazuj

– krivične prijave nisu za Ustavni sud.
– Ustavni sud je odbio razmatrati – podsjećam na članak ovdje- da li je prekršen Ustav. A jest. I to je bilo mišljenje i jednog ustavnog suca.
Prekršen je i Zakon o civilnoj zaštiti.

Ali pravni osnov i te kako postoji. Npr – kako je Plenković mogao formirati onaj krkanski stožer?
Ja ne vidim u kojim je to ovlastima.
Zna se tko obnaša koju vlast i kako.
Postoji još jedan sud koji bi ‘trebao biti upotrebljen’. Upravni.

Kažun
Gost
Kažun

Ustavni sud koristan je kao DORH,muške sise i Papin _ _ _ _ _ .
Izvinjavam se na riječniku,Lucija ,al je žalosna istina.

istrazuj
Gost
istrazuj

Lucija,
Ma stvarno nisam puno kopao po Hrvatskim pravnim aktima, ali eto naletih neki dan jer sam skontao da je to poprilicno komplicirano trazim na njemackom 🙂
Izgleda da su napravili sumu prepreka, da naprosto cak i kad covjek krene od neke tacke – toliko se stvar rastrka, da nije normalno…
Evo ovde sam nasao da svako moze podici tuzbu protiv lica i organizacije (a u Hrvatskoj ne kosta nista, dok u Austriji recimo traze 240Eur)
https://www.usud.hr/hr/obrazac-ustavne-tuzbe

Mislim da bi bilo dobro, kada bi Redakcija LogičnoRedakcija Logično – napravila neku temuo tome, na koji nacin se najefikasnije pravno cuvaju ustavna – ljudska prava u tzv “demokratijama”. (Siguran sam naime da ima ljudi bliskih Logicno, koji bi mogli i napisati koju o tome …)
Sto se tice ovoh protuva iz kojekakvih “strucnih stozera”…
Jasno mi je da niko od ovih protuva nece odgovarati po krivicnom pravu – ako ih tuzi bilo koji pojedinac. Od toga nema nista… Mora biti puuuno tih pojedinaca – da bi se ostvario neki efekat – informiasanja.
Ili da stoji neka organizacija iza toga sa strucnim juristima…
Napr… U slucaju organizirane tuzbe – kao u SAD u slucaju tuzbe protiv A. Faucija – od strane Judicial Watch, to je vec druga stvar.
Jedna organizacija sa gomilom strucnih advokata i novcem u pozadini – imaju puno vise izgleda nego pojedinac.
Medjutim, ako poveci broj ljudi zatrazi odgovornost – doticne protuve – pred Sudskim vlastima jedne zemlje, cini mi se da ce naprosto stvar biti osvjetljena sa jos jedne strane.
Generalno ishod tuzbe nije bitan, ali ce makar korumpirana MSM morati izvjestiti o recimo 2000 tuzbi protiv stozera i glavnog “experta” – zbog krsenja ustava.
Naravno, rado bih cuo i bolji i efikasniji metod – ako vi ili bilo ko od kolega znate nesto o tome.
Takodjer se nadam da ce i Redakcija LogičnoRedakcija Logično – dati neki doprinos informisanju o legitimnoj i legalnoj borbi za ljudska prava.
Naprosto, svi mi smo samo “nepotrebni zauzimaci prostora” – za ovu satanisticku kabalau… Ukljucujuci i glupake korumpirane “predsjednike sa vladama” i korumpirane tzv “novinare”, a bogami i ove spodobe “experte” poput opisane u tekstu …
Samo je pitanje, da li ce se ljudi dosjetiti i udruziti snage – ili ce cekati kao telad, i jos se svadjati ko ce prije na masinu za mljevenje mesa…

fićo
Gost
fićo

Švora.

Kkk
Gost
Kkk

Lekarka

Pero
Gost
Pero

I Modrička(neobično velika fizička sličnost sa Lukom Modričem) je na nečijem platnom spisku.

neznanje
Gost
neznanje

Mirsade P. Mislim da znam koja slova slijede iza onog P:
Da li ste imali uvid u bolničke liste liječenih pacjenata. Ukoliko niste, bio bi red da začepite gubicu i da ne ješkate čitatelje , samo i jedino , poradi čitanosti na ljude koji kvalitetno i samopregorno rade svoj posao. Dosta im je opterećenja i bez vašeg trabunjanja i mobiliziranja ulučnih mudraca i pluvačkog zbora. i rulje za vješanje.

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA

Zbog obveze RH da čipira stanovništvo koju su potpisali Šeparović (HDZ) i Mimica (SDP) u ime RH, izvanredne mjere se ne ukidaju!

https://zajednohrvatska.wordpress.com/2020/04/18/zbog-obveze-rh-da-cipira-stanovnistvo-koju-su-potpisali-separovic-hdz-i-mimica-sdp-u-ime-rh-izvanredne-mjere-se-ne-ukidaju/

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA

Isaac Ben – Izrael:
Statistika pokazuje da koronavirus gotovo nestaje nakon 70 dan, neovisno o karanteni.
https://www.timesofisrael.com/top-israeli-prof-claims-simple-stats-show-virus-plays-itself-out-after-70-days/

MelisMarsa
Gost
MelisMarsa

Odličan članak! E u tom grmu leži zec,profit,profit i samo profit! E nećete nas preveslati,nismo baš svi glupi!

Pipistrella
Gost
Pipistrella

Markotićka je obična manipulatorica. Ne ulazim u njene znanstvene sposobnosti, ali čim je imala onu izjavu da tko izađe van je isto kao da ima oružje u rukama i ubija ljude okolo, shvatila sam da ima nešto zlobno u sebi što skriva iza maske odmjerenosti i staloženosti. Još ona izjava o korona partiju, svi su ju slavili ko da je izrekla novu latinsku mudrost, a samo je prekopirala ostale. Malo mi izgleda mazohistički nastrojena, vidio joj se osmjeh užitka kad je plašila ljude.

max
Gost
max

takvi kao ona a i njeni nalogodavci ni dosad se nisu pretrgli u sluzbi svojih gradjana

Gogi
Gost
Gogi

Tko moze i zna, na sud je. Takve zvijeri u ljudskom obliku ne zasluzuju zivjeti medju ljudima, a ponajmanje biti u sferi odlucivanja o drugima.

Mamajev Kurgan
Gost
Mamajev Kurgan

Kakva njuska boze sacuvaj i sakloni….radije bi svaku krmacu poljubio nego ovu njusku…fuujjjj

Reflex
Gost
Reflex

Imamo izvrsne rezultate na europskoj razini. Ali neki uvjek iskopaju nekog profesora koji sve to znade bolje. Jasno da imamo uz to i dežurne ekstremne desničare i njihove siamske blizance jugiće kojima isto tako ni jedan uspjeh ne valja.

puki
Gost
puki

Ta firma Gilead Scienes također pripada Gatesovoj farmaceutskoj mafiji. William Engdahl ju je spomenuo u onom članku o WHO-u, koji sam ovdje objavio prije 10-ak dana. Gilead Scienes je jedan od mnogih koncerna, koji financiraju WHO, (zajedno sa Gatesom), i pored toga Gatesova zaklada donira love i ovoj firmi, kao i mnogim drugima.

puki
Gost
puki

Još jednom o Markotićki, (koja izgleda kao glumac Max Wright- otac obitelji iz nekad popularne serije “Alf”). Šefovi kriznih stožera kao Capak su potpuni kreteni, koji se sada seljačkim kurčenjem žele nametnuti i profilirati u javnosti. Capak nema pojma ni o čemu. Međutim, šefica epidemiolog, Alemka Markotić sigurno zna o čemu se radi i vjerojatno je također povezana sa mafijom iz SZO-a. I to se vjerojatno krije. Međutim, u njenim službenim biografijama, HAZU-a i ostalih institucija u kojima je član, upadljivi su podatci da se često motala u SAD-u i da je uključena u nekoliko službenih institucija EU-a. evo nekoliko citata iz te biografije: “Dr. Markotić je započela svoju karijeru znanstvenika na Medicinskom fakultetu, Sveučilišta u Sarajevu, Bosna i Hercegovina na međunarodnom projektu istraživanja učinkovitosti ribavirina u liječenju hantavirusnih infekcija u suradnji s US Army Medical Research Institute for Infectious Diseases (USAMRIID), Frederick, Maryland. Bila je stipendist National Academy of Sciences, National Research Council, SAD, za postdoktorska istraživanja imunopatogeneze hantavirusa u USAMRIID-u. Za rezultate ovih istraživanja je dobila Joel Dalrymple Memorial Award (American Society of Virology) i USAMRIID-ov novčić. ” “…Do sada je bila ili jeste glavni istraživač na deset domaćih i tri inozemna projekta, a između ostalog sada je suvoditelj međunarodnog projekta Telemedicine na temu opasnih infektivnih bolesti u suradnji s Medical Branch, University of Texas, Galveston, Teksas, SAD koji se održava na tri kontinenta (SAD, Europa i Afrika). Bila je ili jeste suradnica na osam domaćih i međunarodnih znanstvenih projekata…” “…. Ispred Ministarstva znanosti obrazovanja i športa je imenovana članicom High Level Group for Joint Programming – GPC pri EU Komisiji, Bruxelles.” “….U 2004., 2005. i 2009. bila je recenzent FP6 projekata (Europska komisija, Bruxelles) u oblasti imunologije i infektivnih bolesti. Članica je i European Network of Imported Viral Diseases. U razdoblju 2013.-2014. bila je članica NRC Committee on Science Needs for Microbial Forensics: Developing an Initial International Roadmap pri National Academy of Sciences, SAD, u okviru čega je organizirala istoimeni simpozij u HAZU u Zagrebu te izvijestila o radu simpozija na Biological Weapons Convention (BWC), Annual BWC Meeting of States Parties u Ženevi i sudjelovala u izdavanju istoimene knjige…” iz ovih podataka, također je upadljivo, da se Alemka dosta bavila virusima i to kao biološko oružje.. A što je zapravo ova ustanova “U.S. Army Medical Research Institute of Infectious Diseases (USAMRIID)” sa kojom je surađivala, gdje se usavršavala i u kojoj je boravila i ta ustanova joj je dodijelila nagradu? Prema podatcima sa vikipedije na engleskom, USAMRIID (Medicinski institut američke armije za zarazne bolesti) sa sjedištem u mjestu Fort Detrick u saveznoj državi Maryland, je službena organizacija američke armije (dakle državna ustanova) i najvažnija ustanova u SAD-u, za “mjere obrane od biološkog rata”. Dakle, slična ustanova kao i ona kineska u Wuhanu, koja kofol ima isti zadatak mjera zaštite od biološkog oružja. Tu se kaže i, da se u USAMRIID-u “razvijaju i istražuju cjepiva, te načini liječenja i dijagnoza za upotrebu na polju i laboratorijama”. I da USAMRIID usko surađuje sa CDC-om i sa WHO-om, dakle sa… Pročitaj više »

Tek---
Gost
Tek---

Dobro, ovaj post je interesantniji od samog clanka.

puki
Gost
puki

da se osvrnem ovdje na ono što se te jučer objavili o masovnom buđenju naroda Kolega Istrazuj i još neki na forumu ovdje, pitali su se jučer, kako su ovaj put uspjeli, a prije 10 godna (za vrijeme svnijske gripe) im to nije poslo za rukom? Evo što kaže njemački neovisni istraživački novinar Oliver Janich u svom najnovijem videu prije nekoliko dana. Janich kaže, – da je ono prije 10 godina bila proba, i tada su vidjeli da se velika većina neće dobrovoljno cijepiti. A sada je ono pravo. Janich je na početku tog videa prikazao kratki dio intervjua Billa Gatesa na američkoj TV od prije tjedan dana. Na njemu je Gates govorio nešto od dolasku 2. pandemije i o opasnosti biološkog oružja i napada biološkim oružjem . Za Gatesa je ovo sada “1. pandemija”, a druga treba tek da dođe. Kod nas to nazivaju 2. val. Janich je kaže, dugo razmišljao, što je Gates htio reći sa spominjanjem biološkog oružja i opasnosti od napada biološkim oružjem i došao je do ovog zaključka: Korona je bezopsana, koronavirus je samo trojanski konj. Masovno umiranje izazvat će cjepivo, a cjepivo je upravo to “biolško oružje”, sa kojim će oni napraviti masovno ubojstvo stanovništava širom svijeta. Janich kaže, očito je da oni (elita) nisu u stanju proizvesti jači virus kao biološko oružje, jer inače bi ga davno rado proizveli i pustili na stanovništvo. Ovaj koronavirus je smiješno slab, nije jači od gripe. Ali on služi samo kao trojanski konj, da odvuče pažnju. Onda dolazi prisilmo cjepljenje stanovništva i u cjepivu će biti sadržano “biološko oružje”. Janich spominje nano tehnologiju, nano čestice će biti u tom cjepivu, nano čestice, koje ulaze u naš prirodni genetski sustav svih ljudi, razgrađuju naš genetski kod, napadaju ga, tako da je onda cijeli naš organizam i imunski sistem oslabljen i uništen. Pokazao je izvadak iz nekog izvještaja iz američkih medija, (mainstream medija), u kojem s egovori u upotrebi tih nano čestica, ili tako nešto u istraživanjima novih cjepiva. (u tom izvještaju oni to naravno hvale kao nešto dobro). Ušpricavanjem cjepiva velikim dijelovim stanovništva., ljudi će brzo umirati kao muhe. Onda će elita preko svojih medija inscenirati, da je to napad biološkim oružjem, to što ljudi masovno umiru, i za taj “napad” će optužiti islamističke teroriste ili ekstremno desne teroriste. I to će biti onda povod za uvođenje svjetske diktature i proglašenje svjetske vlade. Države koje su budu opirale tome (cjepljenju i svemu ostalomu), bit će diskreditirane i napadnute, ne samo na riječima, već i oružjem. Janich (koji inače nije religiozan), kaže, to je “najđavolskiji” plan u povijesti čovječanstva. I on još kaže, da Njemačka 14. 5. faktički uvodi diktaturu. On je pokazao izvadtke iz “Nacrta zakona o zaštiti stanovništva za vrijeme epidemije”- kojega je već napravila Merkeličina vlada i njen ministar zdravlja Jens Spahn- Bilderbergovac. Taj zakon predviđa uvođenje tzv. imunitetskih pasoša ili propusnica. Taj zakon je kao neki uvod u kasniji zakon o obaveznom cjepljenju, koji će vjerojatno biti donešen, kada cjepivo bude gotov. Ali ovaj nacrt… Pročitaj više »

Mikojan
Gost
Mikojan

Puki, zar nije naivno pisati da nakon cijepljenja počinje pomor ljudi a za to će okriviti biološko oružije u rukama terorista ?! Pa tko bi u takvu glupost povjerovao a pogotovo što je nemoguće da cijepljenje bude 100% i da će necijepljen preživjeti ili misliš da će za svaku županiju biti posebno cijepivo-otrov da simptomi smrti ne budu isti, pa šta ako netko prisilno dovuće na to cijepljenje sve Saborske zastupnike, vladu i predsjednika, pa propašćemo skroza naskroz !
Eto, naša mašta može svašta !

PlanetB
Gost
PlanetB

Puki, Taj Oliver Janich mozda nije sasvim u pravu prvi dio slazem se vakcina ce sigurno biti skodljiva i vjerovatno smrtonosna jer vrlo dobro znamo da su glavni igraci iza toga eugenicari ljudi koji su sanjali stoljecima ovom : depopulacija.
Sto se tice drugog dijela da ce Mediji prikazati to kao pravi bioloski napad i to je moguce ali tu sam malo skeptican pa ipak ne samo ljudi nego i mnoge zemlje bi se uzbunile, Vakcina svakako mora biti obicna prevara jer do sada nisu uspjeli niti sa Aidsom – nema vakcine, niti SARS – nema vakcine, niti MERS – nista. I na bazi cega oni sada idu na novu vakcinu koja je slican vrl slican virus kao SARS znaci isti problem. Ocito nije cilj da se proizvede efikasna i bezopasna vakcina nego je cilj da se maksimalno osteti populacija ove zemlje koju oni pogrdno zovu : ‘Commoners’ ( na engleskom ). I mi imamo po njima junk genes jer se nismo selektivno parili i zato smo za odstrel. T je razmisljanje Bill Gatesa i kompanije.
Sto se Trumpa tice tu sam sve vise skeptican jer on isto istice ‘vakcinu’ kao rjesenje. Sve vise lici mi na jos jednog Trojanskog Konja koji zeli so duze ostati na vlasti. Naravno jako bih voli da je moja procjena pogresna.
Znaci jedino masovni ustanci koji trebaju poceti st prije i poceli su. Pa sto imamo izgubiti.? Unistili su nam sve. Ne mozemo se kretati, i ako da onda pod budnim okom policije, ne mozemo komunicirati osim online a pitanje je i koliko ce i to trajati.
44 miliona ljudi u Americi je izgubilo posao na primjer. Ovo je gre od Velike Depresije proslog stoljeca.
Evo sto e dogadja sada i lici na pobunu :
‘https://www.youtube.com/watch?v=2cmPhUAXsU0’

puki
Gost
puki

Nova desnica, koja se zadnjih 4-5 godina profirirala u Europi, na protivljenju EU-u i migraciji, je od početka korone faktički pometena. U Njemačkoj se formira novi otpor, i sve je više demonstracija na ulicama. I to građani iz svih slojeva društva, i lijevi i desni i svi mogući. Za 1. svibanj, bile su mnoge demonstracije u više njemačkih gradova.. Najviša je bila u Stuttgartu sa 5000 sudionika.. Zasada je to još manji broj, jer se ljudi boje, ali zna se da raspoloženje u stanovništvu vrije. Što je čak priznao i mainstrema list “Berliner Zeitung”, prije desetak dana, koji je napisao da će prvobotno odobravanje mjera ograničenja u stanovništvu ubrzo pasti i prerasti u otpor… Osnovana je nova stranka, odnosno pokret, sa ciljem otpora ograničenjima i raskrinkavanjima laži oko korone. Pokret nosi ime “Widerstand 2020” (Otpor 2020). A predvodi ga dr. Bodo Schifmann, o kojem sam ovdje pisao prije 2 tjedna. Jedan od više njemačkoh liječnika, koji negira laži o koroni i koji se protivi mjerama ograničenja.
Mainstream mediji pokušavaju demonizirati sve ove protivnike i demonstrante, tipičnom metodom,- da ih sve svrstaju u eskremiste i nekakve luđake i teoretičare zavjera, tako da bi odvratili veći broj ljudi da im se pridruži.
Istu taktiku su mainstrema mediji koristili da zastraše ljude, da se ne protive maosvnoj ilegalnoj migraciji. Međutim ono što se ovdje potpuno razlikuje od pitanja migracije je ovo: Veći broj ljudi se bojao da se uključi u te proteste (protiv migracije), da ne bili diskreditirani kao ekstremsiti, rasisti, ksenofobi, ali u ovom slučaju pitanju korone,- tu su pogođeni svi ljudi i oni domicilni Njemci, Francuzi, Talijani, Amerikanci, i svi oni migranti i manjine. Svi su ugroženi. U pitanjima korone se dakle ne radi o tome, da je jedan narod protiv drugoga naroda, rasa protiv rase, većina protiv manjine-već se radi o opstanku sviju, o borbi za opstanak sviju. Svi, cijelo čovječanstvo protiv onih 1%, protiv kabaline elite. Zato se nadam da će taj protest još narasti, da će se ljudi polako osloboditi straha.

puki
Gost
puki

Bivša njemačka političarka Pegide, Tatjana Festerling, izjavila je prije 5 godina: “Da ovaj narod ima imalo pameti, onda bi zgrabio vile za đubre u ruke i istjerao tu kriminalnu svitu iz parlamenata, sudnica i crkava.” Ona je tu simbolički upotrebila “vile za đubre”, kao oružje potlačenih masa u povijesti, kada su goloruke mase, u nedostaku drugog oružja posezale sa vilama, sjekirama i drugim poljoprivrednim alatkama. I ona je ovdje spomenula parlamente (dakle vlast i političare), sudnice (dakle; potplaćeni suci i sudovi, koji rade za vlast) i crkve (obadvije crkve u Njemačkoj, i evađelička i katolička su faktički režimske, slizane sa vlašću).
Ona je ovdje mislila na Nijemce, ali ove njezine riječi važe na žalost i za Hrvate i sve ostale u regiji, i sve ostale narode u Europi. Koji ne shvataju, da imaju snagu, da ovce kada se masovno okupe, mogu zgaziti vuka (tlačitelja) kao od šale. Pa da sada naprimjer u svakoj državi, na ulice iziđe stotine tisuća ljudi (ne moraju imati vile za đubre ni ništa), već da naprosto iziđu i prestanu biti poslušni, da bace brnjice sa usta, da kažu, jebite se sa vašim zabranama, da ljudi pohrle u restorane, kafiće, itd..- cijela stvar bi bila gotova za 24 sata. I korona i njihove mjere i njihove laži. Policija lako može suzbijati i hapsiti pojedince, 4-5 ili 10 ili 20 ljudi, koji se ne drže mjera, međutim, ona ne može suzbijati i hapsiti 100.000 ili 1 milijun ljudi. Kao što i vuk može lako zaklati jednu ili 2 ovce, ali protiv 100 ovaca nema šanse. To je to.
Ustvari, elita vlada najviše pomoću 1)manipulacija i propagande i 2)straha, jer ovce nisu svjesne svoje snage.

puki
Gost
puki

Da se još jednom osvrnem na donatorsku konferenciju za skupljanje novca za pronalazak cjepiva. Samnozvana “međunarodna konferencija”, održana preko interneta, putem skajpa. Predvodila ju je pishopatkinja i Bilderberka, nelegalna predsjednica nelegalne Europske komisije, Ursula von der Leyen, a iza kulisa je konce vukao Gates i njegove organizacije GAVI i ostale. Na toj “međuanarodnoj donatorskoj konferenciji”, sudjelovali su dakle EU (ustvari Njemačka, Francuska, Italija i ne znam još pokoja država i naravno naš jado Plenki), Kina, Velika Britanija,.. Japan, Kanada, J. Koreja (sve 3 vazalne države SAD-a, odnosno kabale), i ciodržave Izrael i Saudijska Arabija, koji su kako svi znamo već bili pajdaši u agresiji na Siriju i podržavanju ISIL-a. Je li tu sudjelovala i Srbija, odnosno Aca Vučić, kako su neki napisali ovdje na forumu? Kina je ovdje konačno pokazala svoje pravo lice i skinula masku, pa neka naivci na ovom forumu, koji imaju još neke romantičarske iluzije o “socijalističkoj” Kini, neka i dalje sanjaju.. I Madonna je darovala 1 milijun dolara. He, he, kako da ne. Poznata iluminatica (pogledajte njen performas lani na Eurosongu, za koji mnogi kažu, da je to bila simbolička najava ovog sa koronom danas). Gates je izrazio zadovojstvo sa skupljenih 7,5 ,milijardi. Italija, koja je totalno propala i u kurcu, donirala je 100 milijuna!!! Odnosno, Giuseppe Conti, blefer i Sorosev igrač. SAD , odnosno Trampijeva vlada nisu sudjelovali na toj konferenciji, ali još je rano za ocjenu, o Trampiju, vidjet ćemo.. Ustvari je ta “međunarodna donatorska konferencija” samo insceniranje i šou. Za onaj još uvijek debilni dio javnosti., Eto da se kofol pokaže, da se oni kao jako brinu, da udruženim snagama što prije pronađu spasonosno cjepivo za sve. U stvranosti oni odavno imaju spremno “cjepivo” (čitaj otrov kao u 2. sv. ratu za zatočenike koncetracijskih logora) i oni imaju dovoljno love, od Gatesa, Rockefellera, Rotschilda, Bezosa i ostalih bandita… Što je pišljivih 7,5 milijardi, kada sama obitelj Rotschild posjeduje imovinu od oko 5000 bilijuna dolara (500.000 milijardi!!!), Rockefelleri vjerojatno najmanje 1000 milijardi, Gates , ne znam točno, oko 70-80 milijardi, Bezos još više, itd, itd. i naravno farmaceutski koncerni, svi imaju godišnji profit, po nekoliko milijardi. Ova “konferencija” je dakle samo bila šou, da se kofol pokaže, – da se države i vlade brinu o tome, a ne privatnici i privatne firme. Dva dana kasnije, nakon “međunarodne donatorske konferencije”,- jučer je održana “konferencija o Zapadnom Balkanu”, također preko skajpa i interneta. Dakle, “predstavnici” (čitaj; plaćenici) Srbije, C. Gore, BiH, Makedonije, Kosova i Albanije, pozvani su od strane psihopatkinje Ursule von der Leyen, i EU-a na razgovor. Međutim u ovom trenutku, kada su sve granice zatvorene i sve je stalo, naravno ne može biti govora o pregovorima za budući ulazak u EU. Što je rečeno i u izvještajima o ovoj “konferenciji”-dakle da uopće nije bilo riječi o ulasku u EU. Već je tema ustvari bila “kriza korone”. Čitaj; iz Brisela je plaćenicima i nitkovima koji sebe nazivaju “predstavnici” ovih 6 država, naređeno, kako da i dalje održavaju mjere ograničenja, laganja i jebavanja ljudi u zdrav… Pročitaj više »

Tek---
Gost
Tek---

A ovdje, zar nisi mogao odvojiti paragrafe praznim prostorom. Izgleda kao sipak i zabolu me oci.

puki
Gost
puki

A da je i kofol “ruski prijatelj” Dodik, samo blefer, glumac i igrač kabale, kao i svi ostali u regiji, to sam odavno govorio.
Evo, nedavni članak na portalu beogradske Politike, kaže se između ostaloga:

“..Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izrazio je očekivanje da će EU nedvosmisleno potvrditi perspektivu članstva BiH i ostalih zemalja Zapadnog Balkana i ponovio da je članstvo u EU jedan od njenih najvažnijih prioriteta.

Dodik je danas posredstvom video-linka razgovarao sa šefom OEBS-a u BiH Ketlin Kavalek o predstojećem Samitu „EU – Zapadni Balkan”, koji počinje sutra i trajaće do 7. maja u Zagrebu, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsedništva BiH…”

http://www.politika.rs/sr/clanak/453534/Dodik-EU-da-potvrdi-perspektivu-clanstva-BiH

puki
Gost
puki

Dejan Lovren protiv gatesa, a evo sada se izjasnio i Toni Cetinski protiv cjepljenja, a Nina Kraljić protiv gradnji mreži 5G i po običaju, odmah i napali dežurni trolovi…
Ono što mi je upalo u oči u slučaju Lovrena- samo je Večernji, na svom portalu, objavio očigledno naručeni napadačkki komentar protiv Lovrena. Ostali kabalini mediji; Index, Jutarnji, net, N1 i drugi, su to naprosti ignorirali, nisu uopće ni spomenuli Lovrena… Dvije metode od ranije poznate, kada se želi diskreditirati neku poznati javnu ličnost, koja se usprotivi “religijskim dogmama” elite: bilo da netko kritizira rodnu ideologiju, ili politiku prema Rusiji, ili politiku na Bliskom istoku, itd..- njega se 1)napada i demonizira ili 2)-to što je ta javna ličnost rekla, naprosto se ignorira i prešućuje, vjerojatno da se ne bi davalo previše publiciteta…

Mikojan
Gost
Mikojan

Puki, ko je Lovren ?

puki
Gost
puki

pogledajte ovaj bljutavi naručeni kabalin napad na Lovrena na portalu Večernjega:

“Zašto je Lovrenova objava protiv Billa Gatesa opasna”

https://www.vecernji.hr/vijesti/dejan-lovren-ili-koliko-su-uistinu-opasni-influenceri-1399751/komentari

Isto ovako su prije 2 tjedna napali Đokovića, srpska “Alemka Markotić”, Predrag Kon (Kohn) i onaj naš kreten Capak.

Trolovi napali Ninu Kraljić
https://www.vecernji.hr/showbiz/ninu-kraljic-napali-zbog-5g-mreze-ona-obrisala-dio-komentara-pa-prozvala-severinu-1400220

Toni Cetinski protiv cjepljenja:
https://www.tportal.hr/showtime/clanak/tony-cetinski-se-pridruzio-pernaru-i-drustvu-otvorite-goli-otok-za-nas-koji-se-ne-zelimo-se-cijepiti-pa-nas-lisicama-privedite-zatvorite-i-uspavajte-20200506
————–
a procitajte tek ovo:
Ako ste se možda napili od ovog jada sa koronom, a imate mučninu, morate povratiti, a ne možete, pročitajte ova 2 plaćena šupkolizajuća članka sa portal Index, o obrani Gatesa i odmah ćete povratiti. Autor je poznati Petar Stošić, posprdno zvan “Jihadi Perica”, cionistički plaćenik, koji se prošlih godina istakao odbranom koljača ISIL-a i napadima na Asada i Putina.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/gates-nema-veze-s-koronom-ali-je-li-se-epstein-zaista-ubio/2177123.aspx

https://www.index.hr/vijesti/clanak/ne-bill-gates-ne-stoji-iza-pandemije/2175559.aspx

Lucija
Gost
Lucija

“… oko 1900. godine, naučnici su otkrili „petrohemikalije“ i sposobnost stvaranja svih vrsta hemikalija iz nafte. Na primer, prva plastika – nazvana bakelit – napravljena je od nafte 1907. godine.

Naučnici su otkrivali razne vitamine i pretpostavljali su da se od nafte mogu praviti mnogi farmaceutski lekovi.

Ovo je bila izvanredna prilika za ROKFELERA, KOJI JE UVIDEO MOGUĆNOST MONOPOLIZACIJE NAFTNE, HEMIJSKE I MEDICINSKE INDUSTRIJE ISTOVREMENO! Najbolja stvar u vezi sa naftnim hemikalijama bila je ta što se sve moglo patentirati i prodati za velike pare.
Ali postojao je jedan problem sa Rokfelerovim planom za medicinsku industriju: prirodni / biljni lekovi su u to vreme bili veoma popularni u Americi.

….poslali su muškarca po imenu Abraham Fleksner da putuje po zemlji i izveštava o stanju medicinskih fakulteta i bolnica širom zemlje. To je iznedrilo Fleksnerov Izveštaj, koji je zapravo stvorio modernu medicinu kakvu poznajemo.

Suvišno je reći da je u izveštaju bilo reči o potrebi obnove i centralizacije medicinskih ustanova. Na osnovu ovog izveštaja više od polovine svih medicinskih fakulteta ubrzo je zatvoreno. Homeopatija i prirodna medicina su bile ismevane i demonizovane, a doktori su čak bili stavljani u pritvor.

Da bi pomogao tranziciji i promenio mišljenje drugih lekara i naučnika, Rokfeler je dao više od 100 miliona dolara univerzitetima, bolnicama i osnovao filantropsku organizaciju pod nazivom „General Education Board“ (GEB).

U vrlo kratkom roku, svi medicinski fakulteti su bili racionalizovani i homogenizovani. Svi studenti su učili istu stvar, a medicina se bavila upotrebom patentiranih lekova…”, webtribune
Preporučam čitanje cijelog članka.

viktor
Gost
viktor

Samo ”satki pelin” i nema Korone. ”Lecenje bijem” -prof. Tucakov, moja Biblija. Preko 30 god. nisam popio nikakvu tabletu.

PlanetB
Gost
PlanetB

Istina Ziva, Hvala Lucija na izvrsnom i sazetom opisu korupcije u Medicini . Jos bih napomenuo da se taj djavao Rockefeller stariji lijecio citavog svog zivota heomeopatijom. A njegovu kemijsku medicinu nije htio niti taknuti.

Pametni laik
Gost
Pametni laik

Sumamed ima jednu nezgodnu nuspojave – proljev
Pa ipak se koristi
“Ozbiljna nuspojava” je kad lijek uzrokuje vise stete nego koristi
Cesto je to individualno

Nije fer teoriju bazirati na poluinformaciji

Mercury
Gost
Mercury

@ Pametni laik

“Ozbiljna nuspojava” je kad lijek uzrokuje vise stete nego koristi – apsolutno se slažem s tobom. Ako zbog istig lijeka preživim, a istovremeno izgubim 2 noge zbog vaskulitisa i jedan bubreg zbog otrova, to nije ozbilja nuspojava.

Max
Gost
Max

Logično hvala na hrabrosti.

Gott mit uns
Gost
Gott mit uns

oe24.at/coronavirus/Merkel-sprach-mit-Papst-Franziskus-ueber-Corona-Pandemie/429147076

piždro
Gost
piždro

Njih dvoje “svetih osoba” ako ne zaustave opaku Coronu u njenom pohodu – neće nitko…

Titov pionir
Gost
Titov pionir

Ahahahaha dobar!

Moris
Gost
Moris

Prema dr. Nestoroviću Klorokin pomaže u početnoj fazi infekcije, a kasnije ne. No sunce, velike količine D, A i C vitamina i propolis jako će osnažiti imunitet i skratiti trajanje bolesti. Isprobao na vlastitom primjeru. Tu je još i slatki pelin koji je izuzetno ljekovit i ima antivirusno djelovanje. Znam da oficijelna medicina koja je podložna farmaciji ne prihvaća ovakve prirodne stvari. No kada su u pitanju odnos liječnika i proizvođača lijekova nikada nismo sigurni da liječnici zapravo ne reklamiraju određeni proizvod.

PlanetB
Gost
PlanetB

Da Moris i ja sam dosta toga sam isprobao jer vec dugo godina znam da od Kemijske Medicine nema koristi uglavnom stete.
D vitamin je izvrstan za preventivu ako dr Nestorovic o tome govori onda mu svaka cast. Rijetki su takvi.

Illyricom
Gost
Illyricom
Antinwo.HR
Gost
Antinwo.HR

Mora da laže kako joj naredi lažov Plenković

Treba protiv kineza
Gost
Treba protiv kineza

bild.de/politik/trump/politik-ausland/usa-donald-trump-laestert-wegen-coronavirus-ueber-china-70520418.bild.html

Eh eh
Gost
Eh eh

ODLICNA analiza, sazeto jasno i sa dokazima. Uz napomenu da su svi lijecnici od lijecnika opce prakse do savjetnika vlada, bili posjeceni od predstavnika neke farmaceutske korporacije i upuceni koji lijek/cjepivo treba prepisivati/savjetovati. Najmanje sto dobiju za uzvrat je prisustvovanje nekom kongresu negdje u svijetu koji je pokrice za turisticko putovanje gdje im je sve placeno. To je minimum nagrade, a o maximumu zamislite sami.

Tupko Glupko
Gost
Tupko Glupko

Redakcijo Logičnog, što ne pitate direktno Alemku Markotić za komentar?
Članica je HAZU-a, – njen fiksni telefon, faks i dvije mail-adrese su na njihovim stranicama javno dostupni.

PlanetB
Gost
PlanetB

Sadasnji trenutni sistem pociva na 3 M-a: Medicina, Military , Market.
Sa korona virusom ruse Market ( Ekonomiku) preko Medicine, a eto Vojska je tu ( Military) da cuva red kako se ide u NOVI Sistem NWO.

Rodijak
Gost
Rodijak

Koliko je Alemka Markotić nekompetetna već smo utvrdili tijekom zadnjih 2 i pol mjeseca. Institut za koji radi je vrlo prijateljski orijentiran prema farmaceutskim kompanijama. Bez njih i ona bi ostala bez posla. Ovo joj je životna prilika za slavu i utjecaj jer je donedavno kao neugledna i ne baš osobito pametna osoba bila potpuno nepoznata javnosti i politici. A vidi je sad.
Ona je kompleksna osoba. Ne samo da je ružna nego je i glupa ali s crtom podle lukavštine što joj omogućuje da se uspne na hijerarhiji strahova i laži.

domagoj
Gost
domagoj

Ako i virus slici na na Alemku onda nam nema spasa!

Sven
Gost
Sven

bravo autoru, ovo je text koji ja pročitat’ volim

VOLGA VOLGA
Gost
VOLGA VOLGA

Ako je ovo točno,onda gospođa ne govori istinu i jasno ej u čijoj su službi gospoda iz Ministarstva ISTINE…da …još k tome liječnici…pa trebala bi u crnu zemlju propasti od srama ..prodati se za Judine škude ili pet minuta slave …a ugroziti zdravlje toliko ljudi…To je za preispitivanje bavljenja tih osoba medicinom,ako ne trajno,a onda na dulji rok..Ionako idu u politiku…tamo se ne gleda na savjest i moral,samo na pare…Sramotno i tužno…Doći ćete svi pred Božji sud…

Suzy
Gost
Suzy

Suvisno je uopce komentarati Alemka Markotić
Zena staklenog pogleda..
Svako zlo i laz je rezultat njenog djelovanja

POVEZANE VIJESTI

Izbornik