fbpx

REMDESIVIR – Znamo sumu: 63.000.000 €, znamo tko lobira i znamo imena naručitelja – Kada će biti podignuta optužnica?

REMDESIVIR - Alemka Markotić - Zatvor

REMDESIVIR – Maske su pale, a stvari su postale i više nego jasne. Uz pomoć “pete kolone”, korporacije su dobile bitku, jer svi naručuju vrlo upitna cjepiva, a sada i lijekove.

Europska komisija je kupila za sve svoje članice kontroverzni lijek Remdesivir, a račun od 63 milijuna eura ćemo platiti mi, iako to nismo tražili. “Pazite, ovo je samo prva narudžba”, tvrde agencije. Kao da probaju puls ovcoidima, a kada prva pilula prođe, druge će ići puno lakše.

Briselska birokratska tvorevina odavno nemilice troši naš novac, dok im narodi 27 članica ulaze u agoniju iz koje se neće izvući sljedećih 20 godina.

Remdesivir nije obična “pepermint bombona” koja ne djeluje, a skupo košta, te se nalazi esencijalnoj listi koju su progurali razni farmaceutski lobiji. Ne, Remdesivir je lijek za sve i ništa s ozbiljnim nuspojavama i brutalno visokom cijenom u odnosu na klorokin kojem je istekao petent i koji se doista može kupiti po cijeni pepermint bombona. Klorokin djeluje i spasio je mnoge kojima je prijetila malarija, a danas, prema profesoru Didieru Raoulutu, uspješno smanjuje smrtnost oboljelih od koronavirusa.

Remdesivir je stvorila kontroverzna američka korporacija Gilead Sciences tvrdeći da liječi Ebolu, a naknadno je ovaj lijek povučen jer rezultati nisu bili zadovoljavajući.

Moramo ponoviti da su u ovu korporaciju investirali lešinarski fondovi, koji već direktno ili indirektno operiraju u svim zemljama uz pomoć domaćih petokolonaša i grupica (mislimo na Faktograf) koje se hrane mrvicama istih.

Što smo pisali prije mjesec dana o lijeku Remdesivir?

EMA (Europska agencija za lijekove), koja kontrolira i autorizira lijekove u EU, odlučila je, danas 25. lipnja, preporučiti kontroverzni i opasni lijek, opskurne tvrtke Gilead Sciences, što je prvi korak za njegovu komercijalizaciju na europskom tržištu.

“Remdesivir je prvi lijek protiv Covida-19 koji se preporučuje za autorizaciju u EU”, navodi se u izvješću ove agencije sa sjedištem u Amsterdamu, dodajući da preporuku sada mora odobriti Europska komisija.

Europska komisija “ima za cilj donijeti odluku o uvjetnom odobrenju stavljanja lijeka u promet za Remdesivir u narednom tjednu”, priopćila je EMA. Preporuka agencije odnosi se na liječenje novog koronavirusa kod odraslih i adolescenata od 12 godina, koji pate od upale pluća i treba im dodatni kisik, tj. oni koji boluju od teškog oblika bolesti”.

Istraživanje EMA-e otkrilo je da se pacijenti Covid-19 liječeni Remdesivirom oporavljaju u prosjeku četiri dana brže od ostalih bolesnika. Izvorno razvijen za Ebolu od strane američkog laboratorija Gilead, Remdesivir je prva terapija koja je pokazala značajnu učinkovitost u bolesnika hospitaliziranih zbog Covida-19 prilikom kliničkih ispitivanja, čak i ako se smatra da je učinak skroman.

Ako ste zaboravili, to je onaj isti lijek kojeg je stožerašica Alemka Markotić promovirala dva mjeseca ranije. Remdesivir je lijek s vrlo ozbiljnim nuspojavama u odnosu na klorokin koji se smatra jednim od najsigurnijih lijekova na tržištu.

Prema profesoru Didieru Raoultu, postoje dvije studije vezane za Remdesivir. Prva je objavljena u Lancetu, koja je zaključila kliničku neučinkovitost. Drugu studiju je financirala farmaceutska tvrtka Gilead Sciences, koju je spomenuo dr. Fauci i koja također ne daje značajne rezultate. Ova studija je objavljena u New England Journal of Medicine. Studija je zaključila da 60 % pacijenata ima nuspojave, 23 % nuspojava su vrlo ozbiljne, a 8 % je zahtijevalo prekid tretmana. Znanstvenici znaju da je neetično davati pacijentu placebo ako su im već ugroženi životi. “Također, ne smije se zaboraviti da studija koja ne uključuje ni krajnju točku ni usporedbu, ne može dopustiti da zaključimo bilo što, tvrdi profesor Didier Raoult.

Tko je Gilead Sciences?

Radi se o tvrtki o kojoj smo već pisali, a čija je lista akcionara identična onoj koja stoji iza mainstream medija u vlasništvu Black Rocka, The Vanguard Groupe i Capital Research&Managementa. To su oni mediji koji napadaju profesora Didiera Raoulta i njegovu jeftinu bi-terapiju klorokinom i azitromicinom.
Pročitajte što je portal Logično pisao 7. svibnja 2020.

Što znamo o Remdesiviru?

Remdesivir, još jedan je eksperimentalni antivirusni lijek koji je razvila laboratorija Gilead Sciences. U početku se koristio za liječenje virusa Ebole. Integriran je u istraživački program Discovery, onaj koji nije uključio klorokin i azitromicin profesora Didiera Raoula. Remdesivir je 2018. godine povučen u Kongu jer nije dao zadovoljavajuće rezultate protiv Ebole. Ali…

“Remdesivir je jedini lijek za kojeg možemo smatrati da je učinkovit”, rekao je Bruce Aylward, pomoćnik generalnog direktora WHO-a. Testiran je in vitro i in vivo na životinjskim modelima protiv patogenih virusa MERS i SARS, također koronavirusa koji su strukturno slični Covidu-19″.

Međutim, proizvođač ovog lijeka Gilead France je ipak objasnio: “Nema podataka koji bi dokazali bilo kakvu potencijalnu kliničku učinkovitost Remdesivira protiv Covida-19 kod ljudi”. Interesantno. WHO tvrdi jedno, a proizvođač drugo.

“Ako klinička ispitivanja budu uspješna, Gilead se priprema za veliku potražnju. Industrijski postupak zahtijeva provođenje sedam kemijskih reakcija. Farmaceutska tvrtka uspjela je prepoloviti vrijeme proizvodnje. Uz naporan rad, ovaj je rok smanjen na šest mjeseci”, rekao je šef francuske podružnice Gileada, Michel Joly za Les Echos.

Kompanija se nada da će do listopada proizvesti “više od 500.000 tretmana mjesečno i više od milijun mjesečno do kraja godine”, uvjerava Daniel O’Day, izvršni direktor u priopćenje za javnost. Također je zajamčio: “Naša trenutna zaliha iznosi 1,5 milijuna pojedinačnih doza. Ovisno o optimalnom trajanju liječenja, koje proučavamo u kliničkim ispitivanjima, to bi moglo omogućiti liječenje za više od 140 000 pacijenata. ” Osim toga, tvrtka “nastavlja s pružanjem Remdesivira djeci i trudnicama na temelju pojedinačnih zahtjeva”.

Nuspojave lijeka Remdesivir kojeg guraju mainstream mediji

Nuspojave lijeka Remdesivir kojeg guraju mainstream mediji

Trag novca

Usporedimo li francusku tvrtku Sanofi koja proizvodi jeftini klorokin i američku tvrtku Gilead Sciences koja proizvodi četiri puta skuplji Remdesivir, stvari postaju jasne. Akcionari tvrtke Gilead su suvlasnici medija koji mogu utjecati na javnost, a time i na vrijednost akcija na burzama. Na donjem grafikonu jasno vidimo kako je vrijednosti akcije tvrtke Gilead Sciences do početka koronakrize bile stabilna, a odmah po početku krize, akcija je porasla za 16 %. Kapitalizacije tvrtke iznosi 93,77 milijardi dolara, gdje 16 % predstavlja skoro 15 milijardi dolara. Ipak cjepiva i lijekovi donose veliki profit, iako neki tvrde suprotno.

Sanofi i Gilead

Sanofi i Gilead

Cijene terapije

Tvrtka ima već pripremljenu količinu Remdesivira, samo čeka da prođu klinička ispitivanja kako bi ga masovno ponudila pacijentima. Idemo vidjeti koliko koštaju tretmani za koronavirus:

  • Klorokin x 14 dana x 0,28 € = 3,92 €
  • Hidroksiklorokin x 14 dana x 0,92 € = 12,88 €
  • Azitromicin x 14 dana x 1,29 € = 18,06 €
  • Lopinavir/ritonavir x 14 dana x 3,68 = 51,52 €
  • Sofosbuvir/declatasvir x 14 dana x 4,60 € = 64,40 €
  • Remdesivir x 10 dana x 8,28 € = 82,80 € (cijena može biti još viša za nekoliko puta)
  • Favipiravir x 14 dana x 18,40 € = 257 €
  • Pirfenidone x 28 x 28,52 € = 798,56 €

Bi-terapija klorokinom i azitromicinom profesora Didiera Raoulta, koja do danas nema alternative jer daje daleko najbolje rezultate bez nuspojava, košta ukupno 21,98 €, a terapija Remdesivirom, uz vrlo ozbiljne nuspojave, košta četiri puta skuplje tj. 82,80 €.

Zašto Alemka Markotić spominje samo Remdesivir i tvrdi da nema teških nuspojava, kada znanstvene studije govore sasvim suprotno? Tko lobira za ovaj američki lijek iza kojeg stoji poduzeće u vlasništvu fondova, koji također “drže” mainstream medije? Kako možemo vjerovati jednoj WHO (Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji) kada njen visoki dužnosnik ne čita znanstvene studije, a usput zaboravi spomenuti klorokin i azitromicin? Pitanja su na koja tek treba dati odgovor, ne samo gospođa Alemka Markotić, nego svi koji su uključeni u koronakrizu.

Gornji članak je objavljen prije 30 dana

Zar trebaju dodatni dokazi za istragu protagonista?

Prije odluke Europske komisije, sva upozorenja su bila javna, a portal Logično je u više članaka, citirao znanstvenike i znanstvene studije koje raskrinkavaju Remdesivir i tvrtku Gilead Sciences.

Za informacije iznad, koje smo iznova objavili, zločinačka organizacija Faktograf je ocjenila naš članak lažnim, jer prema njima imati većinsku količinu akcija u Gilead Sciences ne znači biti vlasnik.

Iako se čini da naš trud nije nagrađen, stvari su ipak puno bolje nego je to tako. Dans je sve jasno. Znamo o kakvom se lijeku radi. Znamo tko ga proizvodi i tko za njega lobira. Znamo tko naručuje i plaća račun. Znamo tko će u budućnosti odgovarati. Trag je ostao i neizbrisiv je.

Ivo Sanader je također bio “svemoguć”. Neki od današnjih protagonista su njegova ideološka djeca. Završio je kako je završio, jadno kao i njegove odluke koje su unazadile lijepu zemlju Hrvatsku.

Pitanje je jednostavno. Treba li današnju petu kolonu istražiti i procesuirati?

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
185 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
soifvnoaesfvnasefvnaefnvanfvinaidfvaf
Gost
soifvnoaesfvnasefvnaefnvanfvinaidfvaf
6 mjeseci prije

Tko radi za tamu i pripada čildrensima ne odgovara nikomu, njega može samo onaj za koga radi suditi, uhititi, poslati pod zemlju. Takovi su nedodirljivi i sve im je dozvoljeno i imaju zaštitu onoga tko vlada planetom milenijima.

otpisani
Famed Member
otpisani
6 mjeseci prije

soifvnoaesfvnasefvnae

… ne bi rekao da su nedodirljivi…. možda ih nije baš lako “dodirnuti” ali je njihova koža probojna isto kao i naša.

Sam
Gost
Sam
6 mjeseci prije
Reply to  otpisani

Mozda se u ovom momentu cini da su nedodirljivi,ali nikada u historiji nije bilo moguce nesto tako kvalitetno i jednostavno zadokumentovati i arhivirati.
Snijeg je pao a zvijeri tragove ostavile.
Vrlo jasne i vidljive.
I znamo bas,koje zvijeri.
Kada prodje “zabrana” lova,onda po redu loviti.
A doci ce i taj dan.
Ne treba sumnjati

Lucija
Gost
Lucija
6 mjeseci prije
Reply to  otpisani

otpisani

Bilo je već vrijeme da to netko napiše.
Samo, ti si to sad napisao, a on svoje poruke pune beznađa i defetizma piše min. 3 puta dnevno…

Sam
Gost
Sam
6 mjeseci prije
Reply to  Lucija

Ovo je komentar covjeka s Index.hr. Mnogo
je ljudi koji vide,a jos vise onih koji upravo cine.
Dobrodosli.

“Pravi teroristi našeg svijeta ne susreću se na dokovima u ponoć ili vrište” Allahu Akbar “prije neke nasilne akcije. Pravi teroristi našeg svijeta nose odijela od 5000 dolara i rade na najvišim pozicijama u financijama, vladi i poslu. ”
Pa tko su danas pravi teroristi? Oni su koji žele steći ukupnu moć i kontrolu nad svima nama, a nazivaju ih država. Politički gledano, upotreba terorizma moćno je oružje jer unosi mnogo straha u čovjekova srca, a strah može tjerati mase u paniku i skrivanje, ostavljajući otvorena vrata tiraniji. Vladajuća klasa u potpunosti razumije ovaj koncept i koristi ga kao psihološki alat za kontrolu naroda, a čineći to teroristička država tvrdi da je naš zaštitnik i spasitelj umjesto našeg agresora. Samo bi sustav kontroliran od strane psihopata koristio takvu strategiju.
Nemojte pogrešiti ništa o onome što se događa danas i nemojte podcjenjivati ​​zlokoban aspekt ove dugo planirane i namjerno proizvedene lažne pandemije.Ovo je teroristički akt stvoren u svrhu širenja straha kako bi se dobila veća snaga i potpuna kontrola nad svjetskim stanovništvom . To nije samo sponzorirani državni terorizam, već je i aktivni teroristički zaplet koji provodi sama država. Razlika je u tome što nije skrivena u tajnosti ili tajnosti, ne postoji prijetnja bombama, a niti jedna grupa ne preuzima odgovornost za ovaj napad na čovječanstvo. Teror je samo prikrivanje, jer se navodi da je ovaj novi ubojica nedužnih virus koji nikad nije bio ni pravilno ni znanstveno izoliran niti identificiran. Nijedan pucanj nije trebao biti ispaljen da bi panizirao mase, a sve što je bilo potrebno je laž koja se može lako prodati populaciji patetičnih ovaca ispranih mozgova koji čekaju vlastiti pokolj.
Ova vrsta terora u potpunosti se oslanja na propagandu i ta propaganda mora biti stalna i neumoljiva tako da niže klase nemaju sklonost ni vremena ni za što osim koncentriranja na privid koji je pri ruci. Ova strategija opskrbljivača terora pametna je shema ne zato što se temelji na sjaju, već zato što se temelji na prihvaćenom uništavanju inteleda stada. Nakon što je to postignuto, a plan je i lakši. Zbunjenost i strah su sve što je potrebno kako bismo dovršili shemu.

: Srećom, međutim, neki su prilično budni zbog onoga što se događa:
‘Naša sloboda se krade’: Preko milijun ljudi u Berlinu protestira protiv koronavirusnih mjera
‘Maske su njuške’: Prosvjednici se okupljaju ispred sjedišta BBC-a i marširaju se na Downing Street nakon što je britanska vlada proširila naredbe za nošenje maski
Nedavni naslovi kontroliranih i zajedničkih glavnih medija otkrivaju opseg stalne i neodoljive propagande koja dolazi iz vijesti . Zračni valovi svakodnevno su preplavljeni zastrašujućim naslovima, u ovoj zavjeri o noćnoj mori zvanoj “coronavirus”. Ova stalna borba o izvještavanju o sudbinskom danu ima za cilj oboriti umove običnih ljudi do točke zasićenja.To je bit uspješne propagande, a ova se taktika majstorski koristi kako bi se postiglo stado u skladu s vladinim nalozima koji su trebali donijeti potpuna pokornost državi kako bi se unaprijedila masovna izmjena ponašanja.
Sviđa mi se · Odgovor · Označi kao spam · 3 · 28 min

Ovo je komentar covjeka na index.hr.
Mnogo je danas ljudi koji vide,a mnogo je i onih koji to tek cine.
Ali svejedno.
Dobrodosli u OTPOR.

Mrčikola
Gost
Mrčikola
6 mjeseci prije

Subaru, farmaceutski moguli su direktni potomci snake oil salesman-a, koji su prodaju otrova podigli na viši, a preko plaćenika, vidimo, i na službeni nivo.
Dobro govoriš, dok rade za majstore, nikakve kazne ne dolaze u obzir, samo nagrade, dok god nas uspješno…lijeće.

piždro
Gost
piždro
6 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

Mrčikola koja ti je ljepuškastija Gretica il naša Alemkica.? Ovako sa osmjehom ima i ona šarma.. ?

Mrčikola
Gost
Mrčikola
6 mjeseci prije
Reply to  piždro

piždro, jedva sam odolio odvaliti kompliment ljepuškastoj Alemki, i to baš iz razloga da ne izazovem ljubomoru kod Gretice, jer srce ipak nije krumpir i izgleda da kad ljubim, ljubim jednu u životu.
Ko” stari Mišo.
Doduše, možda me malo odvratilo i to što su mi komentatori nudili da ljepuškastu Angelu povedem doma nakon par bezazlenih komplimenata upućenih dotičnoj.
Ne znam sam, nisam pametan.
Uglavnom, preplavljuju me i miješaju mi se razni osjećaji i nisam ti u stanju iskreno odgovoriti

piždro
Gost
piždro
6 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

hehe znao sam… svejedno njen družnik ima dobar apetit i zeludac.. da mišo je stvarno legenda bio a ova pjesma :
Miso Kovac – Jedina prava bila je ona (1980)
Pozz

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
6 mjeseci prije

Ja čaram da asteroid pogodi one koji rade za sile tame 😊😊😊

Z.A.
Gost
Z.A.
6 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Da ti pomognem malo ; Caralo baralo ; Abrakadabra …. e sad smo im na cvatali (nacarali ) hahahaaa gotovi su hahahaaa

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
6 mjeseci prije
Reply to  Z.A.

Moj komentar je ublažavanje Subaruove ekspresije bespomoćnosti na šaljiv način 😊😊😊

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
6 mjeseci prije

Oluja je prevara kao i korona. Proslava oluje je identična nošenju maski protiv korone. Olujašima i koronašima maska ega je podjednako neprobojna.

Z.A.
Gost
Z.A.
6 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Spacevoodo gledam juce obljetnicu Oluje i ne mogu da vjerujem niko nenosi masku …?!!!

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
6 mjeseci prije
Reply to  Z.A.

Z. A. Nisam gledao tv ali ti potpuno vjerujem jer su pravila i cjepiva ionako za ovce a ne za njih!

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
6 mjeseci prije

Sve je stvar polariteta, lažna mirovina u lažnom sustavu je istina, odnosno dva minusa daju plus, ako misliš kako je sustav istinit, a mirovina lažna isto kao kad misliš kako je sustav lažan, a mirovina prava onda ti je um potpuno uronjena u matrix.
Najbitnija je spoznaja čije su misli, tvoje ili matrixove.

Mrčikola
Gost
Mrčikola
6 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Spacevoodoo, kad govoriš o polaritetu i matrixu, baš se jučer mislim, kad sam iz znatiželje bacio pogled na ove , kako si ih nazvao, olujaše, pa u kakvom svijetu ti ljudi žive.?
Je li oni stvarno puše one patetične i infantilne fraze, stare kao i sama propaganda, koje su valjali “govornici” s pozornice ili samo glume radi osobne dobrobiti.
Osobno, ne znam šta je gore ali njima je svejedno, bitno je identificirati se sa sustavom i izvlačiti benefite.
Uglavnom, netko je sigurno u matrixu kako kažeš, ili oni ili ja ili svi skupa u nečemu trećem, još većem.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
6 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

Nisam pisao komentar da bih tebe optužio kako te matrix ima nego kako bih upozorio na širi aspekt pojava proslavljanja oluje i nośenja maski.
Dio olujaša i koronaša su do jaja popuśili prevaru, plaču na obljetnicu oluje i bez maske ni u ludilu nebi ušli u dućan kupiti hranu, radije bi bili gladni. Dio ih ne želi uopće razmišljati jer ih je matrix disciplinirao da budu u strahu od odgovora na postavljena pitanja i to se zove “magic thinking” odnosno, ako se o nećemu ne govori, onda to nešto i ne postoji, a ako netko to ipak spomene izbor etiketa je neograničen.
Zamisli nesretnu ženu kojoj je sin nestao u ratu i ona sve zna, ali isto misli kako će joj se sin jednog dana vratiti. Logika ima svoje granice, a iza tih granica nalazi se magija, a mađionićari imaju vještine i znanja koja mi nemamo.

Mrčikola
Gost
Mrčikola
6 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Spacevoodoo, ma znam, kakve optužbe.
Nadožunta sam malo o martixu u praksi, u smislu da postoji jedan svijet i način razmišljanja u onih s maskom, a drugi svijet i način razmišljanja kod onih bez maske, a sve to skupa je, vjerojatno, pod kontrolom onog poznatog “oka”.
Vidim gore kako pišu da nije bilo maski na proslavi oluje pa bih uputio na snimak mise iz konkatedrale sv. Petra gdje drčne vojničine, u korona formacij s maskama na licu, skrušeno slušaju i gledaju pope, ministrante i zbor HRM, bez maski na licu.
Situacija idealna za grotesku.

CAN
Gost
CAN
6 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

He space, Jo’s je gore kad paranoja ozivi policiju diktature u glavi pojedinca.game ower.

Gaja
Gost
Gaja
6 mjeseci prije

Problem religioznosti je u tome sto se sve pripisuje svevisnjem te se na taj nacin automatski odbacuju logika, zakljucivanje, propitkivanje..zato vlast voli religiozne ljude. Ne oitaju ouno, cesto samo izvrsavaju.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
6 mjeseci prije
Reply to  Gaja

Osnovni problem nije u religioznosti nego u kontrolnom sistemu kojeg su religije uz znanost, medije, obrazovanje i ostalo samo dio. Kontrolni sistem promiče kako religijsku, tako i znanstvenu dogmu te mu oboje dogme služe za kontrolu.
Logika je dobra i ona je potrebna, ali logika je ipak ograničena jer sve što se oko nas događa nije moguće uvijek logički objasniti.

Istrazuj
Gost
Istrazuj
6 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

@guest_459501
To je to.

Stjepan Vujec
Gost
Stjepan Vujec
6 mjeseci prije

Zaboravili napomenuti da ti isti lopine permanentno kokodaču (mute vodu) da je TITO zločinac, jer su sve te opljačkane tvornice, banke stvorene narodnom žrtvom (radom) po direktivi tog istog “zločinca” i njegove partije !!??XX

Željko
Gost
Željko
6 mjeseci prije

OFF TOPIC Malo smijeha u ovim ludilima koji nas okružuju nije za baciti! Čujte ovo : “Na prodaju minsko polje u (Bosanskom) Brodu!”

Željko
Gost
Željko
6 mjeseci prije

Pitanje svih pitanja je po mom mišljenju šta će biti sa nama koji se ne želimo cijepiti-vakcinirati-vakcinisati??
Da li ćemo moći imati putne isprave, osobne dokumente, račune u bankama, da li ćemo moći putovati, da li ćemo moći djecu upisivati u škole, etc.??!!

Tink
Gost
Tink
6 mjeseci prije
Reply to  Željko

Zeljko, kako izgleda tesko, to ce biti poluge ucjene za svakog ko zeli ostati dio “civilizacije”

Sam
Gost
Sam
6 mjeseci prije
Reply to  Željko

Zeljko
Neces se morati ovaj put vakcinisati.
To je samo moje misljenje.
Na osnovu izjava Faucija,Tedrosa,Putina koji kaze da nece biti obavezno i drugih izjava i analiza koje govore da nisu u stanju napraviti vakcinu koja ce dugatrajno djelovati,praveci antitijela,a pogotovo im je rizik sto je to vakcina koja manipulira nas RNK i koja bi bila ustvari prvi takav eksperiment u historiji farmakologije.
Nuspojave su nesrazmjerno vece u odnosu na sve do sada i ipak ne smiju toliko rizikovati.
Takodjer je prica provaljena i mnogi nece dozvoliti da ih se bode ovaj put.
A tu je i prica o remdesiviru kao nekoj alternativi.
Ali Kill Bill je najavio vec 2025 novi i smrtonosni virus,tako da ce im ovo posluziti kao vjezba za Agendu 2025.
Do tada izdrzi i ne daj se.
Ako “tada” i dodje ikada.

Stvor
Gost
Stvor
6 mjeseci prije

Subaru
Toliko navijas za njih, reklo bi se da si njihov.

Mirsad Dubravic
Gost
Mirsad Dubravic
6 mjeseci prije

Treba biti korektan i reći da se u Hrvatskoj , za razliku od mnogih većih zemalja npr SAD-a ili UK, terapija hidroksiklorokinom može dobiti, i u protokolu je tretmana osoba oboljelih od COVID-19 koji imaju ozbiljnije simptome. O tome možete vidjeti više na službenoj stranici kliknie Fran Mihaljević
http://www.bfm.hr/en_GB/page/koronavirus

Zax
Gost
Zax
6 mjeseci prije

Kad dodje ovaj cudotvoran ljek koji je odobrila eu oprosti se s klorikinom

Stara kuka
Gost
Stara kuka
6 mjeseci prije

To da li će ga pacijent dobiti ovisi o procjeni tj. poštenju liječnika. Nije baš da ga “struka” u Hrvatskoj previše promovira.

CDC i WHO = HIV i EBOLA
Gost
CDC i WHO = HIV i EBOLA
6 mjeseci prije
RoPe
Gost
RoPe
6 mjeseci prije

Mize neki clanak o Bejrutu pa da komenturamo.

Sam
Gost
Sam
6 mjeseci prije
Reply to  RoPe

@guest_459281
Zasto o Bejrutu,magarce?!
Sta ti je cilj ovim komentarom?!
Smece neljudsko.
@L.R. zasto dopustate ovakve komentare od idiota i provokatora o jednoj temi koja je za covjecanstvo zivotno vazna,i gdje se vecina komentatora ponasa civilizovano i eticki?

Mario
Gost
Mario
6 mjeseci prije
Reply to  Sam

tocno tako, smeće neljudsko se moze saliti sa stradanjima ljudi

mirko
Gost
mirko
6 mjeseci prije
Reply to  Sam

Bravo!

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
6 mjeseci prije
Reply to  Sam

Članak o Bejrutu je objavljen u 0900h, 05.08. na ovom portalu i ako si propustio vidjeti i obavijestiti čovjeka nejasno je zašto ga nazivaš magarcem, idiotom, provokatorom.
I mene je interesiralo zašto je u skladištu gdje je navodno bila pirotehnika koja je eksplodirala da bi izazvala megaeksploziju u skladištu odma do u kojemu je bilo 2700 tona amonijevog nitrata. Priča se kako je jačina eksplozije bila jedna sedmina eksplozije atomske bombe bačene na Hirošimu.
Smanji malo bahatluk.

Sam
Gost
Sam
6 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Spacevodoo
U pravu si.
Definitivno sam pretjerao.
Imao sam utisak da provocira i da je jedan od onih koji dodju ovdje samo da smutnju prave.
Prihvatam ktitiku i izvinjavam se @RoPe.
Izvini jos jednom.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
6 mjeseci prije
Reply to  Sam

Ma ne radi se tko je u pravu nego ti ovaj komentar malo strši po retorici od ostalih pa sam udario “warning”, inače ovih nekoliko komentara koje si ispisao su iznad prosjeka i s većim dijelom navoda se potpuno slažem s tobom.
Vidim kako se smanjio broj trolova po komentarima, a mi svi ostali što komentiramo imamo razumijevanja za razlike u pogledima među nama i to me usitno veseli.
A što se tiče Bejruta tamo svatko navlači priču na svoju stranu i sad se spominje ruski brodar koji je 2013 navodno bio nelikvidan pa je teret uzapćen što sve može biti i posljedica sankcija uvedenih Rusiji 2014 tako da sumnjam kako je i u ovoj velikoj nesreći kumovala visoka politika.
Piše se o nevažnm detaljima, a oni najbitniji ostaju skriveni kao i uvijek.

Sam
Gost
Sam
6 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Prihvatam kritiku,definitivno i volio bih da RoPe ovo procita i da prihvati izvinjenje.
A za Bejrut,ne bi me zacudilo da su “Odabrani” umijeseni.
Drzanje toga od 2007 do sada i ovakav BUM je operacija koja lici na njih.
Insinuiram samo.
A i Libanon spada u podrucje njihovog interesa koje se nalazi izmedju dvije plave crte na zastavi.
A i sam znas gdje ce se “igra zavrsavati”.
Tako da….
Ali saznace se sigurno uskoro.
Pozz

Gile
Gost
Gile
6 mjeseci prije
Reply to  RoPe

Zašto o Beirutu? Ima boljih stvari za skretanje pozornosti. Maja Šuput – manje ili više Photoshop a, poslovanje Disney world-a u doba “pandemije”, što misle Vučić/Plenković/Izetbegović o vremenskoj prognozi u idućih par dana… Sve samo ne o Covid 19 i mjerama, lijekovima, cjepivu…

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
6 mjeseci prije

nikakve tuzbe nece biti, a i da kojim slucajem bude bila bi to farsa u kojoj bi sami sebi sudili uz pomoc namjestenih sudaca. Ma i da slucajno izgube sud pa da bude neke odstete, opet to ide iz dzepova sirotinje koja placa poreze…Tim zlikovcima nemozes naskodit njihovim oruzijem ,igrajuci po njihovim pravilima,na njihovu terenu dajte shvatite to!
Dalje, predlazem da se ne nadmudrujete u komentarima s
onima koji zele cjepivo. Pustite ih neka ih davo pomete s lica zemlje, ne trosite dragocijeno vrijeme i energiju!
Savijet svima koji shvacaju sto se dogada i ne zele cjepivo, prvo sto trebate znati je da se nece Njemci u Berlinu boriti za Vasa prava, to morate sami ali ne pred zaslonima.
Oni koji misle da ce ih nekakav tvorac u zadnji tren spasit, znajte da nece ko sto nije milijarde poginulih i to svih mogucih religija u svim mogucim ratovima ili konc. Logorima,dakle uzmite stvar u svoje ruke!
Isto tako ne zanosite se da je nekakvo dodavanje lopte izmedu Trumpa i Putina dokaz da ce nas njih 2 spasit Kabale uz pomoc Q i nekakvog prerusenog Kenedya koji je kao ziv ali se krio svih ovih godina (wtf?),NECE!
Poseban osvrt na one koji ce se pokusat podmicivanjem i raznim smicalicama izvuci obaveznog cjepljenja, ostavite se i toga jer ce u pocetku to biti lako za izvesti (zlotvori ce na to pristati kako bi bilo sto manje otpora) a kasnije ce novim pravilima postati sve teze i teze. Nekad se i fakultet ili vozacka lako kupovalo, no danas je to znatno otezano i moze biti ozbiljno kaznjeno!
Dakle uzmite sudbinu svoje djece u svoje ruke!
Sretno, predobri ljudi!

fvnadsfbvsjadfvjsbydfvbsdfvjsdfv
Gost
fvnadsfbvsjadfvjsbydfvbsdfvjsdfv
6 mjeseci prije

Brutalnu istinu može podnjeti samo brutalno iskren čovjek i mentalno snažan.

piždro
Gost
piždro
6 mjeseci prije

Da Subaru ima jedna kin.poslovica koja kaze upravo to što ti veliš :
“Svi koji žele čuti istinu trebaju se prethodno pitati mogu li je podnijeti”..

Max
Member
Max
6 mjeseci prije

@guest_459283 Kolega u pravu ste.: Sretno i vama!

Diego
Gost
Diego
6 mjeseci prije

Sve se slažem,potpisujem svaku reč.Samo ni malo nisam optimista.Mislim da će svako morati pojedinačno koliko može da se bori za sebe i svoje,pošto nekog jakog organizovanog otpora jako teško da će biti.Ne želim da izgleda da se pravim nešto pametan,ali činjenica je da su ljudi globalno u zadnjih desetak godina toliko zaglupljeni da je to za neverovati.
I mislim da je to bio i plan zlotvora,sačekati koju godinu da rulja otupi i zaglupi što više,i onda idemo u naš krvavi pir.Ja sam ubeđen da je krajnji cilj svega ovoga ozbiljna depopulacija planete i totalna promena funkcionisanja celog sveta.Sa istim zlotvorima na vrhu,naravno.
Treba se uvek nadati najboljem naravno,ali brzina kojom su oni uspeli da jednostavnom dresurom stave milijarde ljudi u ponižavajuće potčinjen položaj,u konc logor,ne sluti na dobro.
Šta da očekuje čovek u Madridu koji uđe u restoran i koji je primoran da između svakoga zalogaja hrane stavlja masku.Ako to ne uradi 500 eura kazna!I sve u redu,nisam čuo da se iko pobunio.Ostavljaju svoje lične podatke na ulazu u kafić u mnogo zemalja.I sve OK.Koliko ja vidim,jako malo problema oni imaju u sprovođenju svog zločinačkog projekta.
I mislim da se njima i ne žuri baš toliko.Idu čak lagano,po ranije utvrđenim fazama.I to će trajati nekoliko godina minimum.A kako vreme ide i oni svoje faze odrađuju bez nekih velikih problema,prostora za otpor i borbu biće sve manje.
Ne znam,jako teška budućnost nas čeka.Realna situacija u svetu i među ljudima ne daje nam mnogo nade,nažalost.
Nikako se ne treba predavati,treba se žestoko boriti,pa da vidimo.

otpisani
Famed Member
otpisani
6 mjeseci prije
Reply to  Diego

Diego
Pa tko tjera čovjeka da uđe u restoran i za svakim zalogajem diže masku (?!)
… ili tko tjera čovjeka u kafić koji pri ulasku traži osobne podatke ?
ako ima već toliko mentalno s.ebanih ljudi na svijetu i pristaju na sva ta sran.a, upitaj se, kome oni uopće trebaju na Svijetu, zašto ih žaliti – neka crknu mirno i poslušno !
Ja imam viziju svog mogućeg kraja pa mirno i sabrano čekam da budem stjeran u kut iz kojega mi više nema izlaza… pretpostavljam da ima dosta pojedinaca poput mene koji neće mirno i poslušno umrijeti…
Ako dođemo do toga da moramo umrijeti onda daj da ta naša smrt bude korisna neka sa nama ode bar jedan, tri ili trideset štetočinja, zlotvora ili njihovih slugu… pa neka se misle kada biraju stranu.

Savršeno je jasno što je ZLO pa onaj koji odabere svoj kruh služeći zlu mora znati da će mu taj “kruh” doći glave moguće već na sljedećem koraku.
Za sada gotovo sve vlade svijeta pristaju na službu tom ZLU i poslušno nam sve više zagorčavaju život, ali svi to mirno gledamo jer još uvijek čak i oni najnevjerniji očekuju nekakav pozitivan pomak i kažem, još uvijek nam to ne ugrožava gu.icu do te mjere da izložimo svoj život. …ali ako tome ne bude kraja svi će se iznenaditi a naročito zlotvori i njihovi sluge koliki kaos mogu prouzročiti ljudi koje samo smrt može slomiti…

Mikojan
Gost
Mikojan
6 mjeseci prije
Reply to  otpisani

@otpisani
da, zato već godinama traje razoružavanje ljudi, više ni zračnu pušku ne možeš posjedovati, pazi, a Jugoslaviji, tiraniji i diktaturi mogao si je kupiti u svakom dućanu sportske opreme. Zbilja smo slobodni, razoružani, probu zatvaranja u općine i gradove su odradili, rade se analize za buduća zatvaranja. A kako kažeš, kad me stjeraju u kut, ne odlazim sam, nisam ja Japanac, ja ću kao naši partneri Amerikanci, prvo njih što više a onda adijo.

Sam
Gost
Sam
6 mjeseci prije
Reply to  Mikojan

Svi mi ovdje pisemo i istina je to,da samo jedan mali procenat ljudi na zemlji posjeduje bogatsvo i i opet samo jedan dio tog procenta ucestvuje u ovom Projektu.
Ostali dio od tog 1% je s njima indirektno,po inerciji.
Ostalih 99%smo mi,objekti ili priloske odredbe za radnju.
Vise je nas koji smo skontali o cemu se ovdje radi i koji nisu zaglupljeni kao vecina puka,nego onih gornjih.
Siguran sam u to.
Kada dodje vrijeme otpora, a jos nije,ma kako ga ovdje neki pozurivali,vecina puka ce stati na stranu Istine,jer makar u podsvijesti znaju da Rotachildi,Rokefeleri,Gatesi i slicni nisu oni koji su na Istini.
Ni jedan otpor u historiji nisu pokretali oni koji su “zatupljeni” kako neko vecinu puka naziva,(prije bih rekao da su prestraseni,izgubljeni,dezorjentisani itd.),nego oni koji “koji su skontali” i sto je najvaznije koji nisu odustali i koji nikako nisu pokazivali znakove pesimizma.
Razmislimo samo o stanju po pitanju Projekta od prije 3 mjeseca i stanju svijesti i nas i NJIH danas.
Tada je toliki dril bio,da skoro niko nije pitao,zasto mjere,zasto maske,zasto karantin,zasto vakcina,zasto policijski sat itd.
A danas?
Cobani na planinama govore o Kill Billu i zavjeri,stare nene ne zele da se vakcinisu,mladi postaju sve vise buntovni,protesti po svijetu sa stotinama hiljada ucesnika,sve je vise doktora i intelektualaca koji dizu glave i ukazuju na Projekat itd.
Ako neko misli da ce pobjeda biti tako lahko postignuta i jos preko noci ili pak da nema sanse… hm,onda on po meni spada u onaj veliki dio obicnog puka koji je zatupljen i uspavan.
Neki takodjer govore o tome kako ne dodje pomos s Neba i kako ne unisti te zlotvore koji sav ovaj nered cine.
Tesko da ce takva pomoc doci bas nama i i ovom vremenu.
Dosla je recimo Musau a.s. ili Mojsiju svojevremeno kad se more rastavilo i kad je bio pomognut direktno s nebesa,ali gdje je Mojsije a gdje smo mi danas?!
Bozija moc se manifestuje preko prirodnih i drustvenih zakona a nekada i direktno.
Nase je da uradimo ono sto je do nas,da pisemo,pozivamo,govorimo,spremamo se,ne odustanemo,duhom da ne klonemo,a kada dodje trenutak za akciju,onda pokazemo da nismo samo revnosni komentatori i pricalice.
Tada mozemo ocekivati i pomoc s Neba.

Z.A.
Gost
Z.A.
6 mjeseci prije
Reply to  Sam

Odlican komentar Sam i smatram ga bitnom podrskom u ovim ludim vremenima , i ovo je bitno da postoje ljudi koji razmisljaju na isti nacin i mislim da ce se morati cuti i nas glas . Uopste nije vazno kako cu otici odavde ali ne zelim otici kao kukavica da me neke blente pelcuju a bog me je ovamo poslao bez ikakvog tudjeg biljega a njihovi mi kjafirski netrebaju .

Lucija
Gost
Lucija
6 mjeseci prije
Reply to  Z.A.

Z.A.

Sad mi je sjevnulo da bi se vi, barem u početku, mogli izvući na religiju !!
Mogla bih i ja tvrditi da sam muskiman…😊 nije teško jer sam žensko.

Sam
Gost
Sam
6 mjeseci prije
Reply to  Lucija

Lucija
Ovo je opca stvar,koja se tice i onog koji vjeruje i onog koji ne vjeruje.
Svi smo ugrozeni.
Meni moja vjera pomaze da shvatim ko sam i sta sam,odakle sam i kuda idem.
I mislim da se dobro drzim,hvala Bogu.
Moze neko misliti da je to floskula,ali ja to znam.
Kaze jedna mudrost… ono sto te je zadesilo,nije te moglo mimoic i obrnuto.
Pa kako da brinem za nesto na sto ne mogu uticati.
Ono na sto mogu,to i i uradim.
Pokusavam si pojednostaviti.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
6 mjeseci prije
Reply to  Sam

Sam, nije da branim Luciju ali pises nesto sto je opce prihvaceno a uopce nije istina! “Nesto na sto ne mogu utjecati! “e pa vidis ja smatram suprotno ali samo ako se potrudis i to jaaaaaako!

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
6 mjeseci prije
Reply to  Lucija

U ovoj borbi treba izbjegavati sve što sistem nameće, a to su podjele na kršćane i muslimane, lijeve i desne, muškarce i žene, homo i hetero itd.
Zamisli kad se oko očite prevare ti i ja nebi složili jer si ti žena, ja muškarac, Z.A. desničar, ja ljevićar, Sam katolik, ja ateist, Subaru teoretičar zavjera, ja teoretičar slučajnosti itd. Mogli bi se mlatiti svatko sa svakim, a “oni” bi se smijali i svih nas podržavali 😊😊😊

CAN
Gost
CAN
6 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Vec je pocelo…I to zbog ( ne)nosenja maski,javni prijevoz,pa cak i cekaonicama kod doktora(nije obvezno)…pacijenti….

Z.A.
Gost
Z.A.
6 mjeseci prije
Reply to  Lucija

Boga mi Lucija i to cu probati ali da ti pravo kazem da su mi i tu sanse male od kad sam za Kurban bajram gledao prenos iz Hrvatske i onog hodzu (neznam mu ime ) sto je vazio (govorio) prosto sad sumnjam i u tu soluciju . Onaj efendija iz Hrvatske sve prica vjernicima pa i o Koroni sve u interesu Hrvatskih politicara i on ti naruzi vjernike ako se ne budu vakcinisali .A posto je onaj iz Hrvatske takav, onda i ovaj moj ovdje nije drugaciji ista je to skola . Samo oni kao oni meni nisu potrebni da ostvarim vezu s bogom kroz molitvu . Vec poodavno mnogi se ne boje Alaha i zaobilaze njegove upute i uzimaju za pravo sebi da govore i ono sto nije od gospodara. Recimo Alah je zabranio muslimanima svinjsko meso i mnogo toga , pa ako je to tako nevidim razlog da se jedan musliman cijepi vakcinom od Bilija koji ne voli Alaha i kako onda da vjernik uzme nesto od nevjernika i ne izadje iz vjere .. Ako bi vjernik pojeo svinjetinu on zbog tog cina nebi umro samo bi pocinio grijeh prema sebi i odredbi koja dolazi od gospodara a ako bi vjernik primio vakcinu i to ovakve koje su sklepali za dva , tri mjesca mogao bi i umrijeti zbog te vakcine a bit ce ih mnogo koji ce i umrijeti radi iste vakcine a Bili je tu mogucnost najavio cak i brojku potencijalnih smrti onda se ja pitam kako ce taj efendija pred Alaha a insistiro je da vjernici se vakcinisu . Gledao sam one predstavnike iz Irana a i iz SA i saznao da oni svi duvaju u istu tikvu u korist vakcina . Mogo bi ti mnogo sta napisati sto ti i znas a nije na odmet ponoviti gradivo ali predugo bi bilo a i ovo sad sta pisem je predugo . Samo cu ti jos ovo reci i to iz iskustva nema lijeka da nesto lijeci barem to vrijedi za obicne gradjane pa ti je to tako i sa vakcinama , danasnja nauka je prevara o tome je i veliki Tesla govorio .Kad otvoris televiziju i pocnes slusati kvazi strucnjake a sve ;lopov do lopova i kako se kao fol brinu za nase zdravlje i zivote pocne mi se povracati od tih spodoba iz razloga koji je istovjetan kao i kod vas u Hrvatskoj drzavu operusali do temelja , mnoge ljude ostavili bez egzistencije i napravili ih bijedom , pravo na zivot imaju samo podobni to jest njihovi i da ne nabrajam i ti isti koji su uradili sve da ti zagorcaju zivot sad se kao bore za nase zivote da ovo nije za plakati bilo bi za smijanja . Vidi ja imam neke sanse da se i ne vakcinisem jer i u Jugi koja je imala stroge zakone mene nisu htijeli vakcinisati jer ja od rodjenja nikad nista nisam primio od tih karafeka cak nisam ni pelcovan ali sta cu za familiju eto opet briga . I molim te Lucija za kraj bez ikakvog straha i glavom kroz zid hahaha Ma ja sam Bosanac meni nista nece biti a za vas ostale neznam , treba poceti trenirati .

Sam
Gost
Sam
6 mjeseci prije
Reply to  Z.A.

Z.A.
Ubo si u sridu,sto se tice hodze,SA,Irana i ostalih.
Mnoge hodze su klasicni munafici,a Rezimi u SA,u Iranu i sire su prodali duse djavolu.
Hodze su u sistemu i ako hoce tu ostati,moraju po njihovom.
A ti moras i trebas imati svoj stav.
I tvoja vjera ne zavisi ni od hodze ni hodzinice.
Imas Knjigu i imas ucene ljide koji se nisu prodali.
I nemoj pobrkati neke stvari o vjeri i opcim stvarima u drustvu.
Vjera ti pomaze da shvatis ko si,sta si,odkle si i kuda ides.
Da shvatis cilj zivota.
A ove stvari u drustvu,oko vakcine,zavjere itd….
Pa imas mozak.
Bog ti ga dao i naredio da njime razmisljas.
Toliko je ovo ocigledno da nema hodze ni popa koji nas moze ubijediti da nam je Kill Bill prijatelj.
Nije to ni malo komplikovano.
Zelim ti svako dobro i puno zdravlja

Piretis
Member
Piretis
6 mjeseci prije
Reply to  Sam

@guest_459384 – Drago mi je da je to netko (tako lijepo) rekao. Nevažno bili vjerujući ili ne pomoć sa strane, u našem poimanju svijeta od Boga, možemo očekivati samo ako smo se i sami angažirali. U narodu ima ona: Pomozi sebi pa će ti i Bog pomoći.
A osviještenost ljudi je svakim danom veća. Zato se druga strana i žuri da napravi što više od plana u što kraćem vremenu. U Berlinu je prije koji dan izašla masa svijeta, idući put će ih biti neuporedivo više i pitanje je hoće li tada moći prekinuti skup. Vrijeme sigurno radi za nas, na nama je da ga što bolje iskoristimo za informiranje i pripremu.

Z.A.
Gost
Z.A.
6 mjeseci prije
Reply to  Piretis

Piretis sto bi u narodu rekli iz tvojih usta u bozije usi …

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
6 mjeseci prije
Reply to  Mikojan

a ne Mikojan, to su zbog migranata zabranili koji ce naseliti RH i Srbiju tako da ce se 2 naroda s sjetom prisjcati ex YU

Mario
Gost
Mario
6 mjeseci prije
Reply to  otpisani

“Ako dođemo do toga da moramo umrijeti onda daj da ta naša smrt bude korisna neka sa nama ode bar jedan, tri ili trideset štetočinja, zlotvora ili njihovih slugu… pa neka se misle kada biraju stranu.”

SLAŽEM SE

Gile
Gost
Gile
6 mjeseci prije
Reply to  otpisani

A da ne čekamo baš taj zadnji trenutak? Ovaj portal okuplja ljude, većinom, tzv. slobodare, inteligentne, relativno obrazovane ljude sa izgrađenim osobnostima i mišljenjem, stavom. Nismo “štakori da čekamo zadnju sekundu… Počnimo se boriti za sebe i svoje!

Sam
Gost
Sam
6 mjeseci prije
Reply to  Gile

Gile
Mnogi hrabri ljudi su nastradali i pokvarili mnoge projekte u historiji,zato sto su pozurivali na bojno polje a da nisu pripremili teren,ljude i razminirali ispred sebe.
Drago mi je da ovdje ima masa ljudi hrabrih,drcnih i spremnih ali apelujem na sve da ne zurimo i da radimo na pripremi,dok ne dodje vrijeme.
Ako neko od nas mora da “ide”,neka ide i mnogo NJIH s njim.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
6 mjeseci prije
Reply to  Sam

Sam a da prvo pricekamo kako ce djelovati 7 ili 8 cjepivo po redu na nasu djecu pa tek onda krenemo ako ostanu sterilni, invalidi ili umru da nebi kojim slucajem stradali prije toga na minskom polju?

Sam
Gost
Sam
6 mjeseci prije

Emiliano
Malo si predaleko otisao sa 7 i 8 vakcinom,ali hajd,ti mislis tako i ja to postujem.
A da pokusam da ti malo plasticnije napisem.
Ne da ti drzim lekciju,nego malo metafore da upotrijebim.

U zadnjih 100-200 godina Bliski istok a prvenstveno muslimani dozivljavaju pad i dekadencu kakvu historuja nije zapamtila.
U svakom segmentu zivota i na svim poljima.
A mnogi znaju kakav su doprinos ljudskoj civilizaciji dali kroz srednji vijek pa do kraja otprilike 15 stoljeca.
Od danasnjih arapskih brojeva,aritmetike,matematike,medicine itd.
I onda su zapostavili i vjeru i nauku,okrenuli se slatkom zivotu i…. naravno popusili,najkrace receno.
I tako vec nekoliko vijekova.
I onda se pojave ljudi koji hoce u svojim drustvima promjene,hoce slobodu,skolovanje,hoce da zive kao svi slobodni ljudi na Zapadu(barem do sada),zele da upraznjavaju vjeru itd.
Pojave se u toj grupi ljudi autoriteti i pocnu to lijepo i demokratski zahtijevati,rade s narodom i afirmisu znanje i nauku kako bi ta drustva prestala biti najzaostalija i najnepismenija.
Medjutim,tirani na vlasti videci opasnost da ce obrazovani i skolovani primijetiti da su oni najveci razlog takvog stanja,zapocnu represiju i torturu,jer odose im vlast i privilegije.
A ovi koji su trazili promjene i obrazovanje i njihovi autoriteti nemajuci strpljenja krenu grlom u jagode.
Malo ih i nisu spremni.
Nisu dovoljno s narodom radili i nemaju kriticnu masu.
Jedni od njih bivaju likvidirani,drugi zatvoreni,treci procesuirani itd.
I onda ti tirani u dosluhu sa svojim zapadnim kompanjonima odrede jedan POJAM koji ce prisiti tim ljudima i koji ce ih obiljeziti za sva vremena.
Od tada do danas je taj POJAM rezervisan samo za jednu grupu ljudi u svijetu ili u najvecoj mjeri.
Jedni su eliminisani,drugi zatvoreni,treci to cekaju ali su svi oni obiljezeni i oznaceni

I evo nas u nasem vremenu.
S obzirom da je taj POJAM poprilicno potrosen i izlizan tj odradio posao,barem sto se tice te grupe ljudi ili citave religije,ONI mu traze nove klijente.
Kada OVI vide da su ugrozeni kao i oni gore koje sam pominjao, koji su pozurili i nisu narod pripremili i strpljanja imali,napravice ovima isto kao i onima.
Posto ih je malo,jedni u zemlju,drugi u tvorza,treci u procesu a svi ce biti obiljezeni POJMOM ili TERMINOM koji ih obiljezava za sva vremena.
I nije to toliki problem da se ima i snage i kvantiteta,pa da se bori do smrti ili do pobjede.
Ne znam buducnost ali poznajem historiju pomalo i ne bi me zacudilo da nas sve ili barem one koji su najgrlatiji obiljeze TERMINOM a jos nismo ni poceli.
Opet kazem,ime je manji problem od toga jesmo li spremni za zavrsnu fazu preskacuci barem dvije prije nje.
Znas vec koji je to termin…
I sam sam “vojnik”,iz JNA mladji vodnik,sve vojske i novije ratove prosao ali ako krenem u bitku,volio bih biti spreman,sa onima koji i lijevo i desno od mene spremni i sa realnim sansama za uspjeh.
Do tada,”obucavanje” i priprema.
Neko ce pomisliti da pametujem,ali ja ne znam drugacije.
Apsolutni optimista,sretan sto sam na nasoj strani,na raspolaganju,imam svoje ideale i principe i nemam namjeru odustati.
Ali i realan i u stanju da analiziram i procijenim kada i gdje.
Moja je procjena da je prerano.
A ti sto god da ucinis,imas moju podrsku,zato sto si na pravoj strani.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
6 mjeseci prije
Reply to  Sam

Sam, ajmo mi nazad na temu o RH o kojoj se sad radi u clanku. Zemlju koju su opustosili korumpirani politicari, pokvareni tajkuni i ostali paraziti. Zemlju iz koje uskoro vise neces moci ni dugme ukrasti jer ga nece biti. Zemlja u kojoj se branitelji samoubijaju jer vide za sto su ginuli i gubili udove. Zemlja iz koje mladi bjeze cim skupe dovoljno za aviokartu, a ostaju uhljebi i clanovi gore navedenih obitelji parazita. Naravno ,cast iznimkama, svuda i uvijek ih ima ponesto, no ti su u malom broju. Dakle zemlja koju kosi negativni demografski prirast zbog svega navedenog vise nego sto su pokosili svi dosadasnji ratovi na ovik prostorima. Hrvati nestaju zbog toga vise nego zbog ratova! No sto se dogada nista? Dali se netko ustaje zbog toga, pocinje otpor, buni bilo sta? Nista! Pa kad treba poceti? Zar vec nije kasno s obzirom koliko je nezadovoljnih otislo? Kad IP napravi neki protest skupi se 15 do 18 ljudi? Kad se glasa, ljudi glasaju za hdz izravno ili neizravno ostajuci doma. Sad kad taj isti nastavlja s mjerama, s kradom i svime ostalim, dajete im puno pravo i legitimitet cak i sad nakon izbora tako sto se ne bunite!
P. S. da sad netko ne misli kako navijam za Srbiju, mogu identican tekst napisat o njima samo promjenit ime stranke jer i tamo vladaju isti ljudi damo uz pomoc drugih politicara. Eto ako si shvatio, da je odavno kasno za borbu, shvatio si ako ne ti cekaj da se slucajno nebi zaletio koji minut ranije…

Sam
Gost
Sam
6 mjeseci prije

Emiliano.
Razumio sam te i ne slazem s tobom.
Prihvatam da je stanje lose i da mnoge stvari ne pasu.
Nema sanse da sebi dozvolim i pored tako loseg stanja toliku kolicinu defetizma i beznadja.
To sto je vlast takva kakva jeste svugdje na prostoru ex Yu pa i sire je i nasa zasluga jarane.
Svenarodna.
Jer ti u vlasti nisu s Marsa dosli,nego su to nasa braca,rodjaci,bratici,sestrici,komsije itd
Izmesju nas su oni dosli na vlast.
Kada se mi promijenimo,na vlasti ce biti bolji,jer imace repromaterijala za to.
Neki Dzeronimo ili Bik koji sjedi. Oni indijanci sto ih ti pomenes.
Ali ovi ce biti nasi.
I necu ti vise pisati nocas da ne bi jedan drugom zamjerili,obzirom da cesto pozivam na zajednistvo i ljudskost u ovom vremenu.
To je ujedno i jedan moj mali doprinos ocuvanju energije za nadolazeca iskusenja..
Pozdrav

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
3 mjeseci prije

Prvo treba shvatiti da borba je konstanta. Bilo da se radi o uspjehu, ciljevima, slobodi. Rat se nije zavrsio. Stalno se vodi samo drugim sredstvima. Mnogi toga nisu svijesni barem za sada. Zato ti SAM govori da je prerano. Zakasnilo se nije. Međutim kad dođe do fizicke borbe sto je tu najbitnije? Svijest iz koje proizlazi borbeni moral. Kad dođe boca ili veliki reset onda ces na jednoj strani imati aktere koji nemaju sto izgubiti osim jebenog zivota koji bi u slucaju da prihvatis robovlasnistvo bio samo patnja i ruski rulet u strahu kad ce te iskljuciti. S druge strane imas placenike kojima je netko nesto naredio. Sad mi reci tko ce “lakse” poginut onaj za placu il onaj sto brani svoju slobodu obitelj i na kraju krajeva narod. Jer kad postane jebeno onom na placi pada moral i prvo pitanje mu je “Sta je meni ovo trebalo”? Drugo da li sam ja i moji slijedeci na redu? Što mislis zasto se sve vise lijecnika “budi”? Jer su skuzili da ce oni prvi morat popusit. Kad krenes pobolijevat ljude ne treba ti netko da ih lijeci, zar ne? Dio njih lagano osjeca jezu jer im pocelo dopirat do mozga. Tako je i sa drugim ” strukturama”. Dovoljno im ubaciti pitanje/virus u glavu : Ako svi moraju biti cijepljeni sto ce biti sa nama necijepljenima nakon sto ostale silom cijepimo? Da sam ja nwo planer ne ni bilo nikakve “boce”. Ja bih stoku sitnog zuba cijepio testovima. Cijepivo bi bilo dvokomponentno. Tek kad se spoje obje komponente pocinju efekti. Tako da bih procijepio stoku, a da nit ne primjeti. U međuvremenu bih preko mass media kakio o bocama kako se testiraju boce, tko proizvodi i slicno. Nano tehnologija je spremna prije sluzbene plandemije. Ovako jedno jutro se probudite i cujete na vijestima: Naša patentirana nano tehnologija se nalazi u vama. Pristupite global reset programu jer mi vas posjedujemo. Mi smo Borg. Svaki otpor je uzaludan! Bilo bi idealno da secto sad sve prekine, ali jos uvijek ne postoji dovoljno snazna kolektivna svijest. Zato je jos rano. Međutim bit ce je i rasti ce eksponencijalno kad dođe vrijeme. Najbolje vrijeme za podizanje svijesti je vrijeme gladi, a to ce kroz koji mjesec.Do Božića ce biti postepeno onemoguceno kretanje između opcina. U posjete cete moci ici samo ako ste napravili test. Test punktovi i jebeni kovid redari ce nicat kao gljive poslije kise. Bit ce drive-in testni punktovi. Kad dođe usljed zakljucavanja do poremecaja opskrbe i gladi to ce biti to vrijeme o kojem pricamo. Do tada kako rece onaj doktor: Ne sudjelujte u korona farsi ne testirajte se i ne cijepite se.

piždro
Gost
piždro
6 mjeseci prije
Reply to  Sam

Ali Sam žuri se i njima, jer znaju da su pročitani . ja sad imam ovdje jedan članak, dvoumim se stvitit ga logičarima na uvid – jer upravo je tema članka kako se i njima jako žuri .. oni su tako i tako i bez korone i vakcine više od pola svjta zombirali..

Sam
Gost
Sam
6 mjeseci prije
Reply to  piždro

@guest_459476
Pa stavi taj clanak dok smo jos zivi.
To je samo clanak.
Nije vakcina protiv KURONE.
I mozda pomogne da se bolje pripremimo.
Samo naprijed

piždro
Gost
piždro
6 mjeseci prije
Reply to  Sam

Evo Sam jedna blaža varijanta. ovo sad puštam na logično samo što si tražio da se još više i ‘mi pripremimo’..pozz.

“:Covid-19 je četvrti svjetski rat: naravno da su svi testirani pozitivni …

Infowars izvještava: Pentagon s pravom kaže da je hladni rat bio Treći svjetski rat. Sada je četvrti svjetski rat: održava se na psihološkoj, medicinskoj i kulturnoj razini i paralizira našu ekonomiju. Nešto što ni bombaši ni nuklearno oružje nisu mogu pritisniti, sad su naše plaće i čine nas robovima, ali to ljude čini da padnu na koljena i mole da (ne)budu robovi.

Svjedoci smo premještanja Event 201, globalne operacije svjetske vlade za preuzimanje vlasti uvođenjem umjetne inteligencije, bezgotovinskog društva za sve kupovine i prodaje i prisilnog pretvaranja naše nekad otvorene i slobodne civilizacije u tehnokratiju. Velike tehnološke i farmaceutske tvrtke, kao i vojno-industrijski kompleks, gigantski su sustav. Autor: Alex Jones

Imamo komunističko-kineski sustav EU, hollywoodski sustav, koji se natječe s pentagonskim i angloameričkim sustavom umjetne inteligencije, ali sve je to isto i u konačnici porobljava cijelo čovječanstvo.
Glavni holivudski studiji imaju svoju podrznicu tehno firmu koja ima kamere za prepoznavanje lica koja namće nošenje maski primjerice, kada je uveden sustav socijalnih kredita, govoreći: “Oh, samo skeniramo vaše lice kako bismo bili sigurni da nosite masku.” i mogu prepoznati čije su čelo i oči iza maske da bi vas prijavili kad se nađu u nevolji.
Elon Musk: “Koristimo umjetnu inteligenciju kako bismo pozvali demone.”

Dolaze robotski policajci. Dolazi ne-čovjekovo doba. Došao je red globalista. U stvari, koncept da postoje muškarci i žene nije dio transhumanizma, jer u njemu ništa nema ime, jer ništa nema identitet. Ništa uopće nema pravo postojati. Mi smo društvo odbačenih, odričemo svoji beba, svoji stariji osoba, a sada se odrićemo na kraju i sami sebe.

I s vrlo teškim srcem vidim da Trump, koji je započeo prije samo nekoliko tjedana, krećući se pravim putem koristeći Fauci-ja, Gatesa, UN, prevaru Covid-19, laboratoriju Wuhan i američki zdravstveni institut NIH razotkrijo, sada i sam sudjeluje u prevari zagovarajući cjepiva i maske, dok su se svi s kojima bi razgovaram na ulici probudili i znaju da je to sve bila prijevara…”

“odi negdje dok se još možete!
A gdje..??” ps. ovo je bila poruka na njemačkom tekstu da se negdje ide gdje je manji utjecaj matrixa

Sam
Gost
Sam
6 mjeseci prije
Reply to  piždro

@guest_459476
Citao sam o svemu ovome,na jednom bh portalu,samo je to sve napisano jednim malo blazim jezickim stilom.
Ovdje se koristi stilistika apokalipse,da bi nam mozda to sto vise priblizila i da shvatimo kakva opasnost vreba.
Da,mislim da planiraju u tom pravcu, i jedan moj komentar ovdje dole govori o silama tame koje nemaju nista ljudsko u sebi,i bivaju direktno od sejtana/sotone dirigirane.
Mozda prica ima nekih dodatih detalja,kako bi se malo “ruzno uljepsala” i da izgledaju kao dodatni “ukrasi”.
Ali gledaj malo,da je neko rekao covjeku koji razmislja kao vecina nas ovdje prije 40 god. da cemo ziviti danas u ovakvom svijetu,sa ovakvim internetom,tehnoloskim mogucnostima pracenja,pa i cipovanja,online poslovanja,bankomat kartica,gdje te mogu samo iskljuciti i osiromasiti za sekundu,5G mreze itd,vjerovatno bi histerisao i brinuo sta i kako.
Za mene nije ovaj nacin tehnoloskog napretka sporan,mada mi nije nesto plaho na srcu jer sam prirodnjak,nego ono demonsko sto je u svemu ovome.
Ono ce pokusati sve ovo zlupotrijebiti u svom planu porobljavanja covjecanstva.
Ali opet,svo to zlo moze covjek pobijediti.
I pobijedice,vjeruj u to.
Ali bice “veselo” pizdro.
Ne mogu se nesto plaho sekirati,jednostavno moram biti spreman,pa sta bude.
Ne znam za drugo rjesenje.
Ako ga neko ima ovdje od nasih,neka ga ispljuje.

piždro
Gost
piždro
6 mjeseci prije
Reply to  Sam

Z.A. sve si ljepo obrazložio. Samo iskustvo mi kažei da u ovcoidnoj populacji ima previse naive i posluha a i straha, tako da ”prosvjetljeni’ vrlo dobro poznaju psihu adamovića i to vjekovima.. pozz

mladen3x
Gost
mladen3x
6 mjeseci prije
Reply to  Diego

Diego-več sam pisao da na ništa nebudeš bio primoran osim nošenja maski i pranja ruku a i to je upitno,vidiš da ih večina nosi na vratu a ne na licu.Kvaka je u ovome što kažeš za Madrid i tamošnje ponašanje ljudi,znači ljudsku svijest.Ljudska svijest kod puno ljudi bude dovedena do te razine.Uostalom,tko im kriv što su glupi,ali,opet neka ih.Zašto ih neka?Zato što je očito plan da se prestraši svjetsku populaciju u vezi Korona virusa ali u dvije etape.U prvoj etapi pustiti virus od kojeg može oboliti svaki stanovnik a umrijeti jako mali postotak i na taj način “osvijestiti” dio populacije.U drugoj fazi se ubacuje jači virus od kojeg umire više ljudi(ne previše) i virus koji je agresivniji.Na taj način raste “svijest” svjetske populacije koja se želi cijepiti.Neka broj te svijetske populacije bude samo 100 milijona ljudi a cijepivo neka košta 80 dolara to je 8 milijardi dolara po sezoni.Moj izračun je bio da se dobrovoljno cijepi najmanje 500 milijona ljudi po sezoni a to je 40 milijardi dolara.KOJA KOMPANIJA ZARAĐUJE TOLIKE NOVCE?KOJA KOMPANIJA IMA TOLIKI RAST DIONICA?Dobar posao zar ne?A zahvaljujuči čemu?Korisnim budalama.Zato kažem,neka ih.

Piretis
Member
Piretis
6 mjeseci prije
Reply to  mladen3x

@guest_459412 – Nije samo novac, odnosno zarada, u igri. I novac im je bitan no oni ga svejedno kreiraju ili jednostavno uzimaju od nas, bitnija je moć. Moć da se “kreira” svijet po svojem ukusu, da se ljude iskoristi po potrebi pa da ih se odbaci, da se bude na vrhu piramide, da ih se slavi i da im se divi. Oni već imaju novac s kojim ne znaju što bi, imaju doduše i moć ali žele SVU moć. Žele biti mali bogovi. Žele kontrolirati i usmjeravati svakog pojedinca. Žele eliminirati neposlušne i stvoriti pokorne. Da to postignu neće birati sredstva, koristit će svaku priliku, kupiti svakog političara i maknuti svakog pobunjenika. Ako protivnika bude malo imaju lak posao ali ako ih bude masa onda imaju problem. E u tom mogućem problemu za nih ja vidim jedinu istinsku šansu za sve nas. Oni imaju policiju, tajne službe i zakonodavce. Mi nemamo ništa od toga ali ako nas je dovoljno onda imamo priliku.

Sam
Gost
Sam
6 mjeseci prije
Reply to  Piretis

@Piretis
Upravo to.
Ni manje,ni vise.
Ni novac,ni zene,ni pokretnine,ni nekretnine,cak ni polu MOC,,nego apsolutna MOC.
I zato ta njihova namjera i poriv nije nimalo ljudska,kao da nije s ovoga svijeta.
To je nesto neljudsko,mracno,u cijelosti sejtansko,sotonisticko,koje melje sve pred sobom.
Bez milosti i milimetra empatije i zato nam treba biti drago,ako nista,vec sto smo na strani dobra.
To je vec jedan vid pobjede…… ovo je za one od nas koji malo posustanu,pa spuste glavu i pocnu se brinuti.
Ljudi,mi smo dobili veliku bitku,samim tim sto smo tu gdje jesmo.
Alternativa je biti na strani sejtana/sotone.
Ima li neko da to zeli medju nama?!

mladen3x
Gost
mladen3x
6 mjeseci prije
Reply to  Piretis

Piretis-slažem se s tobom u jednu ruku ali oni nikad neče imati tu moč i nitko im se neče diviti.U drugu ruku,vidiš i sam kako ljudi reagiraju na maske i kako ih nose,to ti dovoljno govori.Otpor je trenutno pasivan jer je i “kazna” na takvoj razini.Vidiš i sam da več sada u nekim državama određene mjere dovode do protesta i pobune u narodu.A te mjere su za mene preblage.Misliš da bi mi kao narod dugo izdržali onu situaciju sa samoizolacijom,zabranu putovanja i slično,nebi,vjeruj mi,brzo bi sve to “puklo”.Zato nemogu i neče imati moč koju oni žele.Mogu samo zaraditi,uostalom oko toga se i bore.Zapravo,zbog zarade je večina mjera ukinuta,mnogo nafte,automobila i raznorazne robe je ostala neprodana,misliš da im je to cilj,a ne,sasvim suprotno,zaraditi i samo zaraditi.Naftni lobi je još uvijek prejak da bi pao pod utjecaj jednog virusa a gdje je tek automobilska i ostala industrija.Jedina moč koju oni mogu pokazati jest ta da pokupuju one koje je pogodila ova kriza i sve stave pod svoj kaput.Ako hočeš nešto kupiti jeftino,spusti mu cijenu,odavno naučeno od preprodavača auta na sajmovima.Dođe ti njih nekoliko koji rade za istog gazdu i spuštaju ti cijenu dok se i sam nakraju ne uvjeriš da je tako.I ovdje je tako ali na drugačije načine.

iesfivnsegfnvusenfuvnseufdsfvef
Gost
iesfivnsegfnvusenfuvnseufdsfvef
6 mjeseci prije
Reply to  mladen3x

Mladene u drugoj i trećoj fazi radit će 5G i bojni otrovi…………………

Z.A.
Gost
Z.A.
6 mjeseci prije
Reply to  Diego

Diego izvini opet ja se kacim na tvoj komentar … Znas Diego ja mislim da se ljudi puno ne bune radi kazni za ne nosenje maski i ostalih propisanih mjera jer jos uvijek su u soku, pod narkozom u dubokoj komi a i ljudi u ovakvim stanjima permanentnog straha reaguju linijom nizeg otpora sve radi uticaja ovih emocija koje nam se neprestano usadjuju putem medija i javnih glasila a sa ciljem da zavladaju nasim umomi i nadju pogodno tle u nasoj podsvijesti . Ovo ti sve pisem iz razloga da imamo posla sa veoma mocnim i intiligentnim osobama koji veoma dobro znaju kako funkcionise ljudska psiha . I mislim da ce sve ovo na ovakav nacin ici do momenta kada ces morati primiti vakcinu a to ce za mnoge biti otreznjavajuci momenat kada ce se u istim nama a nadam se jednom vecem broju ljudi i javiti reakcije neprihvatanja na sudjelovanje u ovoj igri i da ce u nama istim proraditi emocije za goli opstanak koje ce biti i destruktivne prirode , jer puno je neispoljenog bijesa i ljutnje . Nesumnjam da ce jedna odredjena masa ljudi reagovati na onaj nacin na koji se oni nece nadati u svemu su vazni prvi koraci da neko zapocne prvi a rijeka ce nabujati .

Mrčikola
Gost
Mrčikola
6 mjeseci prije
Reply to  Z.A.

Z.A. druže u pravu si da su neprijatelji čovjeka vrlo inteligentni i moćni, a to bi povezao sa ovim da bi se u nama trebale probuditi emocije za goli opstanak ali u smislu da su majstori uspjeli te emocije za goli opstanak, ” i još malo više”, već probuditi u onima koji nose maske i učiniti ih najboljim oružjem u borbi sa slobodnomislećim ljudima.
Mislim da je ovo veliki dokaz koliko psihopati poznaju psihološke metode i psihologiju mase i da to stalno moramo imati na umu ako ih mislimo, barem usporiti u sotonskom naumu.

Lucija
Gost
Lucija
6 mjeseci prije
Reply to  Diego

Diego

Nisu zaglupljeni samo medijima i stvarima tipa”zadruga”.
Objektivno su gluplji. Od ’95. Tada su mjerili IQ regrutima (18 god) Norveške i Danske. Pao i od tada pada.
Mlađe dijete u familiji (dakle, nisu geni, ni prehrana), – gluplje.
Pretpostavlja se da je to zbog toga što u školi ne računaju napamet – odmah kalkulator i – ne čitaju; dakle, nema apstraktnog razmišljanja. Previše vizualnog.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
6 mjeseci prije
Reply to  Lucija

Više ili manje ja tako kako si napisala. Dodao bih kako je još jedan od razloga sve više digitalnog, a sve manje analognog u našem okruženju. Kod analognog nije sve crno ili bijelo, a kod digitalnog ili radi ili neradi, odnosno ili ima informacije ili je nema, a i kad je ima ta informacija je algoritamska i te algoritme pišu nama nepoznati entiteti.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
3 mjeseci prije
Reply to  Lucija

Klor fluor i ostali “derivati” rade svoje.

Z.A.
Gost
Z.A.
6 mjeseci prije

E. Z. iznenadio si me … sjecas li se prije 3-4 mjeseca (a sjecas ne sumnjam ) moje i tvoje konverzacije . Covjece ja te ne prepoznajem ti si ipak borac …

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
6 mjeseci prije
Reply to  Z.A.

Z. A. mozda jesam nekakav “borac”to cemo jos vidjeti, no tada sam bio siguran a i sada sam, da sam u toj borbi potpuno sam te da cu pasti uzalud dok vecina bude lajkalo neku starletu u nekom showu. To sto sam za borbu ne znaci da sam siguran u ishod, naprotiv mislim da nemamao puno sanse. Ovo zlikovci pripremaju desetljecima,a drze se skupa tisucama godina i radene su razne studije koje govore koliko ce karantena unistit brakova ali i donjeti novorodencadi, suicida, psiholoskih poremecaja, raznih bolesti zbog nosenja maski, tocno znaju kako se nositi s tim ako netko slavan poput Noleta stane uz narod, znaju sve o svojim slugama, ovcama, robovima . Oni tocno znaju da je bolje pustit iz pocetka da se cjepljenja izvuce tko god pozeli na razne nacine kako bi ih tek kasnije napali uz pomoc onih koji se budi rado odazvali cjepljenju. Zamisli kad se ovve cjepe prvim (o, da biti ce mozda i jednom mjesexno boca) cjepivom i nista im se ne dogodi ?(nisu blesavi da truju prvim cjepivom) pa zatim kazu da sve mjere ostaju na sanzi jer eto mnogi se ne zele cjepit pa imaju i dalje nekakava zarista kovida. Napasce te zbog toga cjepljeni susjedi ko u zombi filmovima!

Z.A.
Gost
Z.A.
6 mjeseci prije

Ne zaboravi nikad ali nikad nisi sam i ne dozvoli da strah vlada tobom , onog cega se bojimo to nam se i dogadja . Jeli ti slucajno ovo poznato .Ja sam danas saznao da imam fore jos godinu a za godinu ko ziv ko mrtav …

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
6 mjeseci prije
Reply to  Z.A.

Z. A. zao mi je sto to cujem…
Isto tako smnjam da svi skupa imamo vise od godine, mozda dvije?

Mrčikola
Gost
Mrčikola
6 mjeseci prije
Reply to  Z.A.

Z.A. daj nemoj nas strašit s tim još godinu fore.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
6 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

Mrcikola ako se ne pobunimo, nema nitko od nas puno vise

Z.A.
Gost
Z.A.
6 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

Mrcikola boga mi a bog nije sala , nakav nas strucnjak i to vrhunski govorio na N1 kad bi to sa vakcinama moglo poceti . Covjece ja ga slusam a iz njegovih usta sve izlazi med i mlijeko…Covjece vrhunski pametnjakovic ali neda meni da ostanem glup . Star kenjac valja mu uskoro i ici gore ali boli njega za gore daj da on ovde pametuje . Da sam kako mogao izvuko bi ga iz televizora i svezo mu usi u masnu ali svi su izgledi da ce on meni svezati masnu … Ne brini se drug moj sve ce biti drugacije nego sto mislimo , barem to pravilo vazi za mene , ja sve sto sam u zivotu planirao uvijek je drugacije ispalo hahahaaa izgleda da ce me pelcovati …

Sam
Gost
Sam
6 mjeseci prije
Reply to  Z.A.

@guest_459413
Supruzi mog dobrog prijatelja su prije 4 godine otkrili malignu bolest u poodmakloj fazi i procijenili joj rok od nekoliko mjeseci.
Dakle,vise od 4 godine je proslo i jos je ziva.
Drzi se i bori.
Koristila je razne bio preparate,neke lijekove iz Turske koji nisu otrovni kao oni klasicni,zatim redovno uzima ulje kanabisa sa THC izvjesno vrijeme.
Najkvalitetnije,pomalo skupo,ali nema izbora.
Nemoj mi zamjeriti sto ovako otvoreno pisem,jednostavno zelim pomoci ako te interesuje.
Ako si zainteresovan,samo javi,ovdje ti saljem mail adresu i dalje cemo korespondirati.
Ne daj se.

Sam
Gost
Sam
6 mjeseci prije

Emiliano
Ti si sada predstavio najgori moguci scenario.
A da razmislis da ih mnogo ima?!
Recimo da su sanse 50:50.
Teoretski je tako,pa kako da kukam.
Ipak su to dobri procenti za ljude “borce”

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
6 mjeseci prije
Reply to  Sam

Sam neznam hoces li mi vjerovati ali najgori scenariio 100% nisam predstaviio, niti cu ikada jer ovo malo istine tesko podnosite. Iako je upravo bas taj scenario najizgledniji!

Sam
Gost
Sam
6 mjeseci prije

Emiliano.
Malo si ipak pretjerao.
Malo istine i ja se prepao?!
Hm.
Sta mislis kada covjek krene u borbu i moli Boga da bude sehid?
Jesi li cuo za to ili ikada upoznao nekoga takvog?
Mozda nisi ali eto ….
Nisam bio u zemunici ili rovu,nego ispred.
Gdje smo prolazili, trava vise nije nicala.
U vrijeme halife Mutesima prije otprilike jednog Milenijuma,bila je jedna muslimanka u posjeti kod svojih u tudjini i biva zarobljena od strane neprijatelja.
Cuvsi za to halifa pise pismo vladaru te drzave i kaze… O psu taj i taj,imas taj rok da je vratis nedirnutu sa svim pocastima ili ti saljem vojsku koja vise voli smrt na Bozijem putu,nego sto ti volis zivot.
Licno smrt dozivljavam kao prelaz iz jednog svijeta u drugi,pa kako da se bojim te neke 100% istine?!
A ona mi je bliza od kragne za vratom mojim.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
6 mjeseci prije
Reply to  Sam

Sam, onda za tebe problem rjesen!
Lijepo zavrni rukav sebi i djeci kad bude cjepljenje pa setajte skupa medu tim svojim svijetovima!
Sretan put i svako dobro, nema potrebe da se dalje raspravljamo!!!

Sam
Gost
Sam
6 mjeseci prije

Eto vidis.
Kako sam ga jednostavno rijesio a?
Dva sina,od 24,i 18.
Ja jos u snazi i pameti.
Ne dam vakcinu i njih naucio isto.
Spreman umrijeti, a i boriti se.
Razlika izmedju mene i tebe po pitanju otpora je vrlo mala.
Samo u fazama,tj vremenu.
Da li prije ili poslije.
A ona druga je mnogo velika.
Prevelika.
Problem je zaspati sa stanjem duha i misljenjem da je gotovo,ostaje nam jos godina,ubost ce nas 7-8 puta.
Ja tako ne mogu,makar i kad bih pokusao.
Ne vjerujem da si nesto uradio vise od mene u vremenu ove korone i da se vide neki veliki rezultati.
Nisi dao na sebe,kao i ja,razmisljas i govoris kao i ja po pitanju zavjere,spreman si kao sto sam i ja sprrman…
Samo ja ni u snu ne pomisljam napisati komentar kao sto je tvoj.
Ono… ostalo nam je jos malo,nema nas,sanse su nam male itd.
Stanje duha.
To je to.
Da bih sutra bio spreman i odlucan,ne dam pesimizmu da me obori.
Nema sanse

Mali Mujo
Gost
Mali Mujo
6 mjeseci prije

Njima ne trebaju tuzbe, njima treba metak u glavu i neoznacen grob uz prethodno oduzimanje cjelokupne imovine.

Meine Ehre heißt Treue
Gost
Meine Ehre heißt Treue
6 mjeseci prije

Možda si u pravu, a šta je sa sudom i osudom NARODA?

Qzm
Gost
Qzm
6 mjeseci prije

Psi laju, karavane prolaze…

Mirko
Gost
Mirko
6 mjeseci prije

Čudo, kako HR obiluje domaćim izdajnicima koji se prodaju za judien škude. A djeca su crtala alemku i ona njena 3 jahača apokalipse kao dobre ljude. Koja moć medija. Gori je 1 domaći izdajnik nego 1000 neprijatelja.

Mario
Gost
Mario
6 mjeseci prije
Reply to  Mirko

djeca crtaju tu ludu jer im roditelji ovcoidi nisu objasnili tko je zločinka

CAN
Gost
CAN
6 mjeseci prije
Reply to  Mario

84…?

Jxlspsp
Gost
Jxlspsp
6 mjeseci prije

Koliko će sati trebati faktografu da cenzurira ovaj članak?

Istrazuj
Gost
Istrazuj
6 mjeseci prije

“…. Interesantno. WHO tvrdi jedno, a proizvođač drugo….”

Ma to vise nista nije cudno.
Ljudi su se vec navikli da zivimo u banditskom sistemu – i jedina stvar koja je pozitivna glede tog sistema – jeste da malo ko sumnja da je on banditski.
Cak ni oni penzioneri sto ih bombarduju drzavnom (cionistickom / WHO) propagandom 24/7/365 praktino nemaju nikakvog povjerenja u sistem.
Mozda postoji jos pokoji glupak da “vjeruje u mudre vodjei sistem” ali mislim da se taj procenat moze prebrojati prstima jedne ruke.
Naprosto – sistem je banditski….
Vrh piramide je banditski i smrdi iz tzv UN/WHO sa genocidnim manijacima i banditima – koji na ocigled svijeta – pripraju genocid financiran od samih ovaca koje namjeravaju potrovati.
Tzv “vodje” su korumpirani banditi…
Svi ovi “eksperti i saradnici oko vodje” na nizoj piramidi od zlocinacke WHO (iza koje je Gates i cionisti) – takodjer su korumpirni banditi!
….a onda i cijela piramida moci – sve do portira u sudu takodjer je korumpirana!
To za sudstvo.
Da ne spominjemo tzv “nauku” u kojoj Bill Gates moze platiti “naucnu studiju” preko zlocinackog WHO – koja ce pokazati dabje lijek koji se bez ikakvih problema koristi skoro 60 godina (klorokin) – postaje naprasno “opasan” za upotrebu, te se po preporuci zlocinacke WHO izbacuje iz upotrebe!
Samo jedna “naucna studija” placena od “filantropa” Bill Gatesa – jeste dovoljna da zlocinacki “autoritet” u Gatesovom vlasnistvu tzv WHO – “donese odluku”!
Jos je i gore!!!!
Ta odluka je nakon ogromnih protesta stvarnih naucnika – POVUCENA od strane zlocinacke WHO! Medjutim – nista se nije desilo, jer su banditi i zlocinci poput ove Alemke ili Kona (sa “strukom” korumpiranih klovnova iza) – dobili naredjenje – da NISTA ne talasaju, nego da “gojimima” poture skupi otrov – u obliku ovog Ramesdira…
Znaci – sve je oko nas TOTALNA LAZ i cisti bamditizam!
Svako ko se na bilo koji nacin “uklapa” u ovaj banditizam – koji smo prisiljeni zvati “demokratija” – radi to ISKLJUCIVO iz vlastitog interesa!
Stvari su ogoljene do koske….
Cisto sumnjam da ce ovaj sistem lazi jos dugo opstati… Na svakoj poziciji u ovom banditskom sistemu su prakticno hijene, koje samo cekaju da prikolju jedna drugu.
Sve je manje ovaca – a sa svakom ovakvom banditskom i zlocinackom “operacijom” cijela piramida ZLA sa politickim zidovstvom (cionizmom) na vrhu – naprosto se osipa sve vise…. Mogu pokusati platiti policajce i vojsku 10 puta vise da lome kosti narodu (na dnu banditske piramide) – medjutim- nece ni to dugo….
Mislim da se blizi kraj cionistickoj imperiji, koja je bukvalno vladala svijetom (iz mraka obmanom, pljackom, trgovinom robljem i drogama, a u zadnjih 50 godina “proizvodnjom” para iz – nicega) – mozda i vise od 300+ godina!…
“Proizvodnja” tzv para iz nicega – im je ocito vrhonac moci te cionisticke imperije. Piki su krv i sisali energiju narodima Svijeta – ne ulazuci bukvalno nista osim “zraka” i obmane. Stvorili najvecu Ponzi piramidu u ljudskoj istoriji , napuhali se ko pihane zabe od ispijene krvi naroda koje su potlacili – i sad dosli do zida….
Kraj….

fvnadsfbvsjadfvjsbydfvbsdfvjsdfv
Gost
fvnadsfbvsjadfvjsbydfvbsdfvjsdfv
6 mjeseci prije
Reply to  Istrazuj

Istražuj, d thinks čildrense može zaustaviti u milenijskom zulumu nad zemljanima samo onaj za koga oni rade ili netko drugi koji je močniji od fatera stvora. Ja sam ko i Zapata brutalno iskren i ne želim gajiti lažne nade. Nadam se da si pročitao bogove ruske od Istarhova.

Istrazuj
Gost
Istrazuj
6 mjeseci prije

Subaru,
Citam ga i dobar je.
Medjutim, premda se slazemo prakticno uz potpunosti da je prakticno zidovstvo (tj politicko zidovstvo) preuzelo sve Abrahamske religije – on cijelu pricu gradi na jezuitskoj istoriji, tj kronologiji.
To je ono sto se ne uklapa.
Ne moze biti sve prevara a kronologija koju je pravila jezuitska banda – za koje ja takodjer mislim da su pod kontrolom politickog zidovstva od onog “kredita” koji je Rotschild dao Vatikanu prije 100+ godina!

Bez obzira na sve, trenutno mi se cini da ima samo dvije mogucnosti raspada ovog zlog sistema (mozda i tri, ali cemo sad tu trecu izostaviti da kolega Emilio ne bi pizdio 😉 )
1. ljudi ce masovno otkazivati bravecu poslusnost.
Moguce…cak se i desava, poput Berlina – ali takodjer je moguce da ce ZLO pojacati teror, kao sto su u Berlinu prekinuli demonstracije 4 sata prije glavnog dogadjaja – jer se pocelo prikupljati previse ljudi!
Kad kazem ljudi – NE MISLIM na policajce!
Njihova pozicija i mozgovni sklop – u svakom sistemu terora jeste isti. Terorizirat ce i vlastitu rodbinu sa zadovoljstvom.
Ipak – ako bi ljudi MASOVNO odbijali da se povinuju ovom cionistickom teroru – on se ne bi mogao nametnuti niti sa 1000 puta vise policajaca!
Medjutiim – nekako sam malo manje optimist da ce ljudi MASOVNO otkazivati poslusnost, cak i kada shvate da se radi o teroristickoj prevari cionista/satanista. (Takodjer treba shvatiti da mnogi to jos ni danas ne vide, a kada do sada nisu skontali (premda su i mnogi penzioneri skontali) – onda nece NIKAD niti skontati…)
2. Ovaj banditski sistem – naprosto ce se SAM urusiti!
Dakle, sve sto je banda cionisticka-satanisticka planirala u zadnjih 100+ godina, te svu energiju i krv koju su popili ljidima cijelog Svijeta – bice prakticno i njihova propast.
(Ja se iskreno nadam da ce ovi “novinari” sa drzavnih i cionistickih “televizija” – bukvalno kamen tucati zajedno sa njihovim vlasnicima, jer evo sad bas gledam cionisticki OBN i onu “reklamu za koronu”… ODVRATNO covjece… Koja banda i koje ispiranje mozga ljudima!)
Dakle – banditski sistem ne moze opstati.
Evo da idemo u krajnost…
Ovaj kre.en iz Rotschildovog “americkog” FED – naprasno se brine za “javno zdravlje” – i zahtijeva novi “lock down”!
Dakle – nije lazna “pLandemija” zbog cipovanja (premda je to vjerovatno planirano ubrzo nakon u onih “Protokolima cionskih mudraca) – nego se naprosto radi o tome da Cionisticka Imperija stara 300+godina pocinje da se urusava!
Naravno, kad Rotschildov pulen predlaze nesto – ostali banditi slusaju i izvrsavaju a kre.teni zvani “epidemiolozi” glume “strucnjake” poput ove spodobe Alemke. Jedino sto bi dobro bilo da sistem jos malo opstane – jeste da ove spodobe prve prime Gatesove “vakcine”!… Medjutim, meni se cini da ni ti nece funkcionirati.

Cijela Cionisticka Imperija je bazirana na obmani (“Protokoli …” do u detalj opisali!) i na parama (“U parama je moc” kaze zlocinac i satanist “mesija” Habada – Mahachem Schnerson!)…
Obmana je sve prozirnija! (Cak i penzosi kontaju da se radi o obmani!…)
Ogromna MOC koju su sticali “proizvodnjom” para iz nicega – pocinje da se urusava, jer svaka Ponzi piramida neminovno vodi ka urusavanju ako se BAZA ne siri u nedogled!
Parazit cionisticki ima pozicije – koje je stekao tokom ovih 300+ godina obmane i pljacke ljudi – po cijelom Svijetu.
Medjutim, cak i izmedju samih bandita postoji – konstantna borba.
Kao u mafiji! Kada brod tone – onaj koji je najbrzi na oruziju – upucace shefa, da bi on bio shef.

Ocekujem masovni pritisak i propagandu na “digitalizaciju” PARA!
Naprosto zato sto su cionisti-satanisti u trci sa vremenom!
Namjeavaju sav novac rapidno “digitalizirati” – u namjeri da brzinom opticaja novca ne dozvole urusavanje Ponzijeve piramide.
Prakticno tada bi imali tzv “hiperinflaciju” (to je uvijek krajnji proizvod Ponziia) – ali bi to cio-satanistima bio mali problem, jer bi i dalje “proizvodili” pare iz nicega, ali samo “digitalne”!
Za uzvrat bi zadrzali neogranicenu moc – i Cionisticka Imperija bi bila spasena.
Moj prijedlog je:
– STO je moguce manje (a najbolje NIKAKO) ne koristi nikakve kartice i ostala cio-sranja.
– koristiti koliko je moguce – kesh i robe…
– povuci pare iz banke u keshu, tj cak i kada stignu na racun – podizati SVE u keshu.
– mozda kupiti srebro ili zlato po mogucnosti u kovanicama.


… i tako sve do NEMINOVNE hiperinflacije, koja ce doci prije nego kasnije… mozda cak i do Nove godine!
Tada vise nema sanse da ovaj sistem ZLA Cionisticke Imperije – opstane. Ako ne uspiju “digitalizirati” sve pare i transakcije – ostadose bez moci, a onda klanica izmedju samih satanista… kao i kod svakog pada Imperije.
Naravmo – bice cupavo, jer kod pada svake Imperije – svasta moze biti…
Cionisticka Imerija moze pokusati izazvati rat vecih razmjera.
Svi ti cio-satanisti imaju isto vjerovanje…kao sto Wolfgang Eggert objasnjava (pizdro odlican lik).
Uvijek je povezano sa Izraelom.
– jedmna grupacija cionista smatra da Izrael mor biti prvo napadnut – a onda ce oni zajedno sa Jehovom – istrijebiti sve “gojime” … (i to mora doci samo od sebe!)
– Habad Lubawitch (koji je navodno blizak Rotschildima i koji je prakticno preuzeo skoroi svo zidovstvo po Svijetu) – smatra da se tu nema sta cekati – te da oni (cionisti) moraju SAMI “pomoci” Jehovi da se cijela stvar “sudnjeg dana” izrezira – a onda da poubijaju sve, kao i oni prvi.
Medjutim – toj poganij bandi cini mi se nece ici kako je planirala.
Specijalno ako se Ponzi – koji im da je neogranicenu moc – urusi…
A svijet – sada jasno vidi – KO u stvari komandira tzv “demokratijama”…

piždro
Gost
piždro
6 mjeseci prije
Reply to  Istrazuj

Istražuj izbacit će keš sktoz iz upotrebe, to ni grama sumnje nema.. To u bibliji čak piše
još u ona vremena.. jer su sad i sve izbjeglice dobile kreditne katrice..

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
6 mjeseci prije
Reply to  piždro

Zašto te panika hvata da će ukinuti gotovinu?
Točno je da oni to žele.
Međutim da li si ti do ovog trenutka poduzeo sve što si mogao?
Da li koristiš karticu?
Da li ulaziš u shopping centre ti i oni koje eventualno uzdržavaš?
Da li imaš novca na bankovnom računu umjesto da ti je taj novac u gotovini i srebru i zlatu skriven i tebi dostupan u bilo kojem trenutku, pa makar se radilo o ukupnom iznosu od 1000kn?
Da li imaš lokalne dobavljače hrane koje plaćaš isključivo u gotovini i bez ikakvog posrednika?
Da li imaš bilo kakvi kredit?
Da li imaš bar dio rodbine, susjeda, prijatelja, poznanika kojima možeš vjerovati?
Da li si spreman kopati vrt, kositi travu i čuvati ovce?
Najprije pokušaj rješiti ove stvari i biti spreman na ostale stvari ako već nisi, a ako jesi čemu panika?
Nakon što rješiš ovo ima još stotinu stvari za rješiti i dok to budeš rješavao nećeš ni primjetiti kako je gotovina ukinuta.
Svašta sam ja ovdje napisao, ali nisam napisao kako je lako izaći iz konformizma.
Da budem iskren ni ja nisam sve od ovog rješio, ali većinu bitnog jesam, uz to spreman sam na sve.

Tihi
Gost
Tihi
6 mjeseci prije
Reply to  Istrazuj

Na zalost,slazem se sa svime osim da je to kraj ili pred kraj..NE ! Na žalost ZLO nema kraja na ovom svijetu i u ovom životu.

Tink
Gost
Tink
6 mjeseci prije
Reply to  Tihi

Tihi, na zalost ali tako je. Medjutim ne treba ocajavati zivot je stalna borba, od embriona pa do naseg fizickog nestanka, znate mozemo stvari i drugacije sagledavati, zamislite da nema zla, kako bismo znali onda sta je dobro.

Sam
Gost
Sam
6 mjeseci prije
Reply to  Tink

Tink
Tako je druze. Na kraju krajeva,to je bit zivota,koji je sastavljen od dobra i zla.
Borba neprestana,do groba.
Za sve ce nekada biti grob,ali je najvaznije na kojoj je strani neko bio.
U tome je poenta.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
6 mjeseci prije
Reply to  Tink

Bravo Tink! Tako su indijanci shvatli da postoji zlo dok su ih istrebljivali a africki robovi dok su ih porobljavali, oni koji su sa sapunom u ruci cekali da im puste vodu u tusevima u Aushvizu i mnogi ,mnogi drugi!!! Neka ih sad su naucili da postoji zlo! Bez toga bi zivjeli u zabludi! Bas super!
(Muka mi je vise od jeftinih fraza, zamotanih u nekakve religiozne celofane od Istrazuj i slicnih) …

Sam
Gost
Sam
6 mjeseci prije

Postoje dvije opcije Emilijano.
Jedna je tvoja,fatalisticka, u kojoj nemamo nimalo sanse, i druga je ona u kojoj imamo realne sanse.
Moja je ova druga,jer ja izgubiti ne mogu.
Bio bih glup uzeti sebi za primjer indijance ili robe porobljene.
Mislim i da je to pomalo mahnito,kako mi u Bosni kazemo.
To je upravo primjer koji normalan covjek ne treba uzimati za primjer.
Ma nema sanse covjece.
Ne bi mi to ni naum palo.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
6 mjeseci prije
Reply to  Sam

Sam, ok zaboravi njih. Sto je sVietnamom na koji je baceno vise bombi nego ukupno u ww2 ? Sto je s crvenim Kmerima u Kambodzi? Sto je s 20mil. stradalih u kazamatima po Sibiru? Sto je s Aboridzanima, sto je s stanovnicima npr. Dominikanske republike? Osobmo sam im stajao nad grobovima! Tamo niti jedan orginalni stanovnik nije prezivio! Sto je s…..ma cekaj malo pa mogao bi ovako do sutra! Nego gdje su tebi argumenti za suprotno? Po tebi “normalan covjek njih nebi trebao uzimati za ptimjer”??? Znaci sve te dogadaje zaboravit, potisnuti, ne uzimati za primjer??? Drug odi ljetovat na Bikini Islands, slobodno zaboravi na to koliko je tamo radeno nuklearnih proba bombi ,zanemari sve i vrati nam se preplanuo i lep!

Sam
Gost
Sam
6 mjeseci prije

Emiliano
Uzecu za primjer prezivjele iz Vijetnama koji su pobijedili,one iz Sibira koji su oslobodjeni,one iz Kambosze koji sada hodaju slobodni.
Eto alternative.
A necu zaboraviti ni one nastradale,da mi to bude pouka i da se spremim.
Tako razmisljam.

Istrazuj
Gost
Istrazuj
6 mjeseci prije

@guest_459283
Kolega,
Mislim da bi trebao da pogledas ovaj video (naravno preporucujem ga i drugima)…
Profesor govori malo sporo (pa se video moze ubrzati na 1.25 napr) – ali definitivno svaka mu je na mjestu.
https://www.youtube.com/watch?v=cDdERocEaU8
Nadam se da ce ti pomoci da se smiris i opustis 😉

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
6 mjeseci prije
Reply to  Istrazuj

Istrazuj, lako je tebi opustit se kad vjerujes da ce te nekakav tvorac spasit!
Pusti mene koji raspolazem s vise informacija i koji gleda unazad u povijest kako su prosle razne civilizacije , narodi, pa i dinosaurusi pa me slobodno zovi pesimistom, defetistom, cime god hoces.
Meni su poznati optimisti poput tebe i Sama koji bi pjevali s sapunom u ruci cekajuci da prorade tusevi u Aushvizu, nadajuci se toploj vodi…
Viama dvojici je rano borit se, a u nekim zemljama policija vec ima pravo bez sudakog naloga ulazit u domove i provjeravat sve redom. Vise drzavnika je najavilo obavezno cjepljenje od Srbije do Filipina. Tamo npr. je od pocetka mjenjan policijski sat . To mjenjaju bar 2puta mjesecno ko da kovid19 nosi sat na ruci! Slobodno zivite u svome lijepom svijetu, mirisite cvijece na lijepim livadama, gledajte dugu, jasite u suton! Mene, molim ostavite na miru s tim pricama!

Z.A.
Gost
Z.A.
6 mjeseci prije
Reply to  Tink

Bravo Tink , divno si se izrazio ; zamislite da nema zla , kako bi smo znali onda sta je dobro . Valjda bi nastavak bio kad budemo upoznali dobro zla ce nestati .

Stara kuka
Gost
Stara kuka
6 mjeseci prije
Reply to  Istrazuj

“…. Interesantno. WHO tvrdi jedno, a proizvođač drugo….”

Nije to ništa čudno i nelogično. Naprotiv. cijelo vrijeme koliko traje ovaj korona “ivent” bombardirani smo proturječnim informacijama, često od strane istih osoba. To je smišljeno i namjerno. Cilj je proizvesti opću konfuziju i nepovjerenje među stanovništvom tako da ono na kraju nema pojma što je istina i ne vjeruje više nikome. Pa ni onima koji im govore očiglednu istinu. Tako se postiže da građani više ne slušaju ničije savjete, pa ni one ispravne i dobronamjerne jer ne znaju što da misle. Pa onda prestanu misliti i jednostavno naprave što im onaj tko ima vlast i moć naredi.

invmb
Gost
invmb
6 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Potpisuje to. Nadam se da ce se osnovati neki pokret protiv toga da mogu da mu se pridruzim za bolji zivot nase djece.

Mrčikola
Gost
Mrčikola
6 mjeseci prije
Reply to  invmb

invmb, naslute li majstori osnivanje takvog pokreta, osnovati će ga sami, a dalje će ići kako je već x puta u povijesti išlo.
Za nekakav uspješan otpor, trebat će nešto inovativno, možda čak nešto et.

Tink
Gost
Tink
6 mjeseci prije
Reply to  Istrazuj

Istrazuj, volio bi biti takav optimista kao vi, medjutim da su doterani do zida je daleko od istine. Apsolutne pobede nad zlom nikad nece biti ali u pravu ste, protiv njega se stalno mora boriti i bar odrzavati tu ravnotezu jer mislim da i zlo nikad nece apsolutno pobjediti dobro bez obzira na moc. I dobro i zlo su sastavni dio svakog od nas, ako neko misli da u njemu ne postoji tama grdno se vara, a ona se moze pokrenuti upravo iz humanih i plemenitih pobuda. To je najbolje opisao veliki Dostojevski, neka dela sam na pravi nacin(barem mislim) shvatio tek iz drugog citanja. Nikada nece samo sijati sunce ili biti samo noc, tako je sa dobrom i zlom. Sto je zlo vece cini mu se da je nadomak pobjede, ustvari tada se dobro naj jace budi i potiskuje ga. Mi smo ovde samo nukleus koji pokusava da odrzi zar i vatru dobra, ako ovo nije previse gordo vidjenje nasih malih uloga.

Istrazuj
Gost
Istrazuj
6 mjeseci prije
Reply to  Tink

“… Sto je zlo vece cini mu se da je nadomak pobjede, ustvari tada se dobro naj jace budi i potiskuje ga….”
@guest_459443
Ova vam je dobra!
Ime jedna kod Srba poprilicno dobra, a ako se ne varam ide od prilike:
“… nije bitno to kolika je sila koja mi prijeti, nego to koliku svetinju branim…”
Pozz

iesfivnsegfnvusenfuvnseufdsfvef
Gost
iesfivnsegfnvusenfuvnseufdsfvef
6 mjeseci prije
Reply to  Tink

Tink, dobra ti zadnja rečenica, hvala na njoj.

Buntovnik s razlogom
Gost
Buntovnik s razlogom
6 mjeseci prije

Subaru i Tink nažalost dobro i zlo ne postoje. To je još samo jedna od brojnih podvala židovskih religija i njihovih derivacija. Naravno cilj takve podvale je od ljudi napraviti “dobre” (ponizne, krotke, čitaj: ovce) s kojima se onda može lako manipulirati.
Posebno me čudi za tebe Subaru da si prihvatio njihov koncept “dobra i zla” kad tako dobro razumiješ programiranjje ljudi.

sefbvsnfvsnefvnsjefvsefvsefvsef
Gost
sefbvsnfvsnefvnsjefvsefvsefvsef
6 mjeseci prije

Buntovnik, rečenica lijepo zvuči za mene zemljanina sa empatijom a ne bez razuma. Nama su podvalili tko tebi šamar a ti okreni i drugi obraz a za sebe su ostavili oko za oko zub za zub.

Tink
Gost
Tink
6 mjeseci prije

Buntovnik, nije problem da predjemo na filozovsko poimanje dobra i zla, medjutim bojim se da tu nema mesta diskusiji ako vi zidovsko programiranje ljudi stavite kao nesto apsolutno, znate ljudi su ziveli i pre zidova kada jos nije postojao koncept naroda i nacija a da ne govorimo o razradjenim tehnikamo kontrole nad ljudima. Dobro i zlo postoje pa makar oni bili proizvod nase subjektivne percepcije u objektivnim okolnostima.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
3 mjeseci prije

Jeli to priča o Demiurgu i konceptu dobra i zla gdje je pozornica (matrix) tako postavljena da ako si na bilo kojoj strani si u “rotoru”. Nekako bas ne nalazim puno ” materijala” o tome. Izgledno mi postaje da bih trebao vise prakticirati, a manje citati. Ako netko zna za takav resurs neka sapne.
P.S. Bolje da sam prakticiram i istrazujem nego da samo citam o tuđim iskustvima.

Lucija
Gost
Lucija
6 mjeseci prije
Reply to  Tink

Tink

I u čovjeku postoji ravnoteža. Jako dobri ljudi imaju jako crni “alterego”…

Tink
Gost
Tink
6 mjeseci prije
Reply to  Lucija

Lucija, neka digne ruku taj majcin “svetac” koji nema u sebi klicu zla.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
6 mjeseci prije
Reply to  Istrazuj

Istrazuj, zaboravio si da ovce biraju dio tog vrha, kako u RH o kojoj je clanak, tako i u Srbiji i ostalim zemljama…
U posljednje vrijeme ti dosta toga promice i to me dodatno brine. Znas ,nije u redu pljuvati po vlasti koju je izabrao narod izravno na izborima ili tako sto je ostao doma ne glasajuci za nikog ili na koncu tako sto tim parazitima dopustaju da i dalje rade sto pozele.
Znaci cak zbog te 3 stvari, paraziti imaju legitimetet da nas distanciraju jedne od drugih dok se sami ljube i grle u izbornoj noci!

Istrazuj
Gost
Istrazuj
6 mjeseci prije

@guest_459283
Ma nisam zaboravio…
To je bila i prosla sansa.
Ljudi su mogli izaci nasovno i probati promjeniti stvar. I u Hrvatskoj i u Srbiji. (Kao u slucaju Trumpa)
Naprosto ostali su kuci (kao sto su cionisti i predvidjeli kada su pravili tzv “demokratiju” za “gojime”)…
Ameri su protiv svih prognoza izabranli Trumpa.
Hrvati i Srbi su u ovim bratoubilackim (cionisticki organizovanim) trvenjima – poprilicno zaglupljeni!
(Nije dzaba zlocinac i “mesija” Habada Lubawitscha Manachem Schnerson – uvijek napominjao – da Slavensko govedo treba istrijebiti na sve nacine, a najbolje je da se sami istrebljuju po staroj “zavadi pa vladaj”)

Ipak mislim da paraziti – ne zbog nas, nego zbog prirode banditskog sistema – nemaju sanse.
Imas gore detaljniji odgovor Subaruu.
Dakle mislim da je ovo pocetak – KRAJA – Cionisticke Imperije.
Znaci to moze trajati i desetljece!
Ta Imperija ZLA nije od juce, a sto je najgore – skrivena je u TAMI, toliko stoljeca, da smo se mi narodi Evrope i Svijeta – bukvalno tamanili izmedju sebe dok je ova satanisticka gamad – lihvarila svaki narod u SVAKOM ratu koji je ta gamad i zametnula!

Slovenac
Gost
Slovenac
6 mjeseci prije

Baciite djubre neka amerikanci uzmu sve gratis

Max
Member
Max
6 mjeseci prije

Da treba ih Procesuirati.

otpisani
Famed Member
otpisani
6 mjeseci prije
Reply to  Max

Max
Slažem se, ali onako, po partizanski…

bumbar
Gost
bumbar
6 mjeseci prije

Koji sud će im suditi kad je mafijaška hobotnica sve premrežila, i zdravstvene institucije, i medije i pravosuđe?

Mario
Gost
Mario
6 mjeseci prije
Reply to  bumbar

NAŠ SUD

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
6 mjeseci prije
Reply to  Mario

Mario koji to “nas” sud? Tebe ,mene i jos par ljudi s portala? Nemoj zaboravit da su ljudi birali te kretene izravno ili ne izravno tako sto su na dan izbora ostali doma. Osim toga ne vidim na ulicama RH neko izrazeno nezadovoljstvo pa stoga imaju jos jednu potvrdu da su na dobrom putu barem sto se tice ostatka naroda ,naravno ne tebe ,mene i jos par komentatora, no vecina je uz parazite!

čekajsamo...
Gost
čekajsamo...
6 mjeseci prije

“Krv je ljudska (h) rana naopaka, na nos vam je počela skakati, prepuniste i mješinu grijeha” , ( evo vještice!) .

Zax
Gost
Zax
6 mjeseci prije

Vec vidjeno. Tamiflu je ista prica. Zapravo jedini ljek protiv korone i ostalih gripi slicnih virusa je nas imunosni sustav. Ostalo su samo pripravci koji olaksavaju simptome ili ubijaju zbog nuspojava. Sto nije tako rijetko

Stara kuka
Gost
Stara kuka
6 mjeseci prije

Više je tu velikih igrača u igri svaki sa svojim interesima, ali međusobno jako dobro povezani i koordinirani.

Globalna kabalistička kamarila psihopata, utjelovljena u američkoj dubokoj državi, EU institucijama, kineskoj KP, najmoćnihim “filantropima” i još nekim formalnimi neformalnim, manje ili više javnim organizacijama je ovo pokrenula prije svega kao test da vidi koliko brzo i efikasno mogu podvrgnuti stanovništvo praktično cijelog svijeta kontroli i pokornosti kombinacijom širenja histerije i straha od “smrtonosne bolesti” i prisilom na prihvaćanje “mjera”. A kako je pokus više nego uspio sada su spremni krenuti u stvarnu implementaciju onoga što su isplanirali i sada isprobali.

Big Pharma je naravno našla svoj interes u ogromnim profitima koje će ostvariti prodajom kojekakvih nedovoljno isprobanih otrova sumnjive učinkovitosti a čiji razvoj su im, što je najljepše od svega, financirale države odnosno porezni obveznici. Štoviše, osim cjepiva i “lijekova” za ovu babarogu oni sada mogu povećati prodaju svojih proizvoda i za mnoštvo drugih bolesti od kojih će neke biti izmišljene kao kovid, a neke se stvarno proširiti kao posljedica ovih globalnih “mjera”, a možda i njihovih novih cjepiva i lijekova.

Isto važi za “tehnološke” tj. internetske kompanije kojima je bogatstvo znatno poraslo u ovih par mjeseci jer je ogroman broj ljudi prisiljen stvarni život zamijeniti virtualnim preko interneta. Od posla “od doma”, preko komunikacije pa do naručivanja hrane i druge robe.

Banksteri će logično omastiti brke kreiranjem ogromne mase novca iz čistog zraka i njegovim davanjem u zajam uništenom gospodarstvu i bankrotiranim državama te kasnijom naplatom duga i kamata.

Investicijski fondovi će doći u priliku za bagatelu pokupovati masu uništenih poduzeća i nekretnina.

Političari, mediji, “struka” i “znanstvenici” i razne aktivističke “građanske udruge” iako su samo portkala i sluge a ne kreatori ovog kaosa isto računaju na svoj dio kolača ili barem mrvice istog.

Suzana
Gost
Suzana
6 mjeseci prije

Alemka Mar( Smrk) kotic, curica iz siromasnog kraja, zeljna grandioznosti, radila sa dr Sreckom Sladoljevom 10 godina na imunoloskom, prodana dusa Sorosa, desna ruka HDZ, je idealna , onako priglupa, zena staklenog pogleda, da gura otrovan lijek naciji..
Vili Beros ,,zidov porijeklom, Willim Berosh, clan Rotary Cluba, iz pouzdanih izvora , znam, neurokirig ne bas na cijeni, anonimus, do jucer , kako je rekao Zoran Milanovic, sada kroji sudbinu zdravlja naciji,
Djikic, Djikan, uvijek je nadomak super nekom lijeku, ali fali…
Davor Bozinovic, rep komunistcki, prva cijev Hrvatske za represiju..
Krunoslac C(P) apak, ….rezimira sve, a na sve daje tocku Plenkovic.

Nicija nije do vijeka, nije bio Hitlerov Treci reich,,pa neci ni Plenki
Pitanje je samo kada, koliko ce Naciju kostati njegova igra pod kapom i rukom fasisticke globalisticke EU, ciji je on izvrsioc 100%.

Mikojan
Gost
Mikojan
6 mjeseci prije
Reply to  Suzana

@guest_459379
Hrvatska lagano izumire ako su prihvatili igru da i ovo malu ljudi treba prepoloviti onda taj čin veleizdaje ili nazovite kako hoćete, nije za suđenje. Ako se nekome ne sviđa partizanski način, možemo to riješiti kako je vermaht to riješavao, za jednog ubijenog Hrvata od antiCovid cijepiva, deset političara, neka ih sami imenuju.
Teške riječi ali kamilica pantagane ne truje.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
6 mjeseci prije
Reply to  Suzana

Suzana, za tvoju informaciju u ww2 je poginulo oko 50mil. ljudi ,tako da uopce nije bitno jer se Hitler ubio ili je kako neke price kazu, lijepo i sretno zivio u Juznoj Americi zar ne?
50mil. mrtvih i oko 200mil. ranjenih, osakacenih i sl. nemogu se utjesiti sudbinom pojedinca.
Slaba nam bude utjeha ako Kill Billa G. budu rascerecili na kraju ako izgubimo vecinu najmilijih?
Mada osobno vjerujem da on ima itekako isplaniranu rutu bijega do nekog lijepog privatnog tropskog otoka na kojem neki drugi Jeffrey trenira djevojcice za masazu!

Lucija
Gost
Lucija
6 mjeseci prije
Reply to  Suzana

Suzana

Kako znaš? Po imenu i izgledu mogao bi biti Mađar ili čak Albanac.
U krajnjoj liniji bitno je kako je donesena odluka da se pljune 1.5 milijardi za mačka u vreći…i gore, T- Rex u vreći.

Mario
Gost
Mario
6 mjeseci prije

SAM:
“Snijeg je pao a zvijeri tragove ostavile.
Vrlo jasne i vidljive.
I znamo bas,koje zvijeri.
Kada prodje “zabrana” lova,onda po redu loviti.
A doci ce i taj dan.”

TOCNO TAKO

Mali Mujo
Gost
Mali Mujo
6 mjeseci prije

PITANJE JE JEDNOSTAVNO. TREBA LI DANAŠNJU PETU KOLONU ISTRAŽITI I PROCESUIRATI?
Odgovor je jednostavan. Ne trebaih istrazivati nego pohapsiti i pred prijekim vojnim medjunarodnim sudom suditi po kratkom postupku a poto sve izmedju zida i strojnica.
Ovo je samo jos jedan u nizu dokaza da je kapitalizam zlo po prirodu, zlo po ljudski rod. Svaki drustveni poredak u kojem su interesi pojedinaca iznad nacionalnih i ljudskih interesa uopce treba zatrti u samoj srzi svoga postojanja, a te pojedince ztrati da im se nezna ni za grob uz prethodno oduzimanje cijele imovine.

Ive
Gost
Ive
6 mjeseci prije

Kako Kina i kinezi nagradjuju svoje upletene u korupciju zasto ne prepisemo recept, a jednostavan je: 7:62 ili 7:65.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
6 mjeseci prije
Reply to  Ive

Ive, kad bi znao da u Kini ista sudbina ceka ovakve komentatore poput tebe koji su protiv sistema i partije, nebi zazivao kineski model.

Ive
Gost
Ive
6 mjeseci prije

Emiliano,
A gdije si ti procitao da sam ja protiv postenog sistema, ja jesam protiv sistema LOPOVA LOPINA iz ZLOCINACKE HDZ

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
6 mjeseci prije
Reply to  Ive

Ive, nisi me razumio, naime rekoh ako podrzavas Kinesku partiju i kineski sistem. Niti
jednom rjecju nisam spomenio tebe i hdz

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
6 mjeseci prije
Reply to  Ive

Svojevremeno je bio djelotvoran i 7,9

Jomla
Gost
Jomla
6 mjeseci prije

Remdesivir prodaje Pandanm iz Kine. Imate ga kao reklamni link u ovom članku.

Antivalidator
Gost
Antivalidator
6 mjeseci prije

Prvo podjeliti ovaj lek svim amerofilima i američkim fanaticima…… Oni imaju prednost…..

Mario
Gost
Mario
6 mjeseci prije

EMILIANO ZAPATA realno sve pišeš “(Sam neznam hoces li mi vjerovati ali najgori scenariio 100% nisam predstaviio, niti cu ikada jer ovo malo istine tesko podnosite. Iako je upravo bas taj scenario najizgledniji),”
Prijatelju nije sve tako crno ovo je vrijeme smjene svemirskih perioda, vec je odluceno da se zemlja očisti od parazita, u pitanju su daleko veće sile nego ljudi mogu razumjeti. Tko razumije multidimenzionalnost zna od koga smo porobljeni zadnjih 300 000 godina i programiranje sa njihove strane je zavrseno. Ceka se samo kraj. Nakon toga oni i drugi dolaze svak po svoje. Ipak njihovi namjesnici na zemlji boriti ce se do zadnjeg daha jer tako sebi produzuju opstanak.
Ja sam takodjer mnogo vremena proveo u trazenju, ljutnji, borbi i iscekivanju, sada sam malo mirniji., Predugo smo cekali. Paraziti broje zadnje godine

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
6 mjeseci prije
Reply to  Mario

Mario, molim te za izvor gdje si pronasao to o 300000 godina i da nam stize spas pa da se i ja radujem? Neka knjiga? Moze ime pisca, link, da je negdje uklesano u nekakv spomenik? Bilo sto? Daj molim te malo pomozi, nemogu se nadat bez nekog uporista, pogotovo sto u povijesti imamo stradavanja i istrebljivanja citavih naroda!

Ive
Gost
Ive
6 mjeseci prije

Emiliano,
Ti se uhvatio za 300,000 a vidis da je ZLOCINACKOM HDZ trebalo manje od 30 godina da sje*u i uniste Hrvatsku i da dojucerasnji gologuzani postanu tajkuni, milijuneri i milijarderi.

piždro
Gost
piždro
6 mjeseci prije
Reply to  Ive

Ive imaš pravo ljudi nisu ni svjesni sta su
u zadnjih 30 godina naiveNAGATIVE progutali! Čak i nebo se crtalo negativom chemtrailsima ljudi su jako uspavljiva stvorenja..

Mario
Gost
Mario
6 mjeseci prije

Odgovorio sam ali nece da jos objave

Mario
Gost
Mario
6 mjeseci prije
Reply to  Mario

Urednici zasto ne objavite moj odgovor emilianu

IVICA
Gost
IVICA
6 mjeseci prije

OVAJ “LIJEK” REMDESIVIR za Covid19 Inhibira RNA polimetazu virusa i time očito – navodno, sprječava replikaciju. Možda to kod Ebole šljaka ili kod hanta virusa Kod covida19, nema dokaza, NEGO ANALOGIJA, što NIJE DOBRO. Obzirom da isti proces imamo i kod stanične replikacije čovjeka na RNA matrici, prije kopiranja u DNA , ima li dokaz da istovremeno taj lijek ne spriječava polimerazu i kod ljudi. Vjerojatno su upravo to razlozi visokih nus pojava.a razlika između učinka i štete je u korist štete, obzirom da učinak od 4 dana opravka prije od opravka 4 dana kasnije NIJE NIŠTA. Što je sa onima KOJI SE NISU OPIRAVILI???? Znači i BEZ REMDESIVIRA, bi se neki pacijenti oporavili, ali 4 dana kasnije ali su zato imali 4 dana snažne nus pojave i neželjene učinke duže od onih, koji taj “lijek” nisu uzimali. Gđo. MARKOTIĆ, nemamo podatke o GENOTOKSICITETU, niti MUTAGENOSTI REMDESIVIRA, pa to djeci i odraslima davati i masno plaćati NIJE U REDU.
EC 507 regulstiva o uvjetnoj registraciji, lijeka nije dovoljna i ne dopušta MASOVNU PRIMJENU, nego nadzirane slučajeve BEZ ALTERNATIVE.
To morate imati u vidu, SVE OSTALO JE KRIMINAL

Tanja
Gost
Tanja
6 mjeseci prije

🙂

Američki brod zatvor, nazvan Yuma, pristao je u Kopru.

Istini za volju nije od Vardara pod do Triglava već obrnuto.

Ramzes XXV
Gost
Ramzes XXV
6 mjeseci prije

Ma koji Remdesivir?Od pocetka pandemije korone moja supruga i ja te punac uzimamo vitamin D ,25 000 IU, svakih 14 dana.I do sada nismo cini se “ulovili” koronu.Neka tako i ostane,sto je moguce duze.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
6 mjeseci prije
Reply to  Ramzes XXV

Ranzes, niste je ulovili jer nemate preko 100g. a ne zbog vitamina. Da ste kojim slucajem stradali u prometnoj, mafijaskom obracunu, barskoj tuci i sl. vec bi vas se statisticki vodilo kao umrle od Korone

Stara kuka
Gost
Stara kuka
6 mjeseci prije

Nije vezano uz Remdesivir ali evo još jedna dobra vijest za sve koji željno isčekuju cjepivo ili bilo kakav lijek prije nego što nas sve pokosi “smrtonosna bolest”. Dakle “stručnjaci” sa londonskog King’s Collegea su svojim najnovijim “istraživanjem” došli do revolucionarnog zaključka da žene općenito, a posebno one sa višom razinom estrogena i progesterona imaju manje šanse za razvoj težih oblika nepostojeće bolesti covid-19.

Također su ovim “istraživanjem” otkrili zašto ustvari mlađe žene bolje podnose bolest nego starije.Kako je naglasila suvoditeljica “studije” Dr Karla Lee to nije zbog toga što su mlađe, imaju snažniji imunološki sustav i nemaju toiko drugih ozbiljnih oboljenja,, nego zato jer imaju više estrogena i progesterona od onih starijih. Navodno su “analizirali” podatke za više od pola milijuna žena, što mi je malo teže za povjerovati.

A kako kontraceptiven pilule sadrže znatne doze estrogena i progestina (sintetički oblik progesterona) tako se njihovim oralnim unošenjem u organizam, aleluja, smanjuje vjerojatnost od razvijanja “težih oblika” izmišljene bolesti. I to ni manje ni više nego 13%. Stoga “stručnjaci” a u cilju borbe protiv “nevidljivog neprijatelja”, odnosno “smrtonosne bolesti” bez simptoma preporučuju redovno oralno uzimanje kontracepcijskih pilula.

Ali stručnjaci te pilule ne preporučuju samo ženama. A neee. Oni jednako brinu i o zdravlju muškaraca pa i njima preporučuju uzimanje tih pilula. Jer će na taj način povećati razinu estrognea i progestina u organizmu i tako postati 13-% sigurniji da neće teže oboliti od covida-19.

Dakle, dobri ljudi. izgleda da je spas na vidiku. Ako se Remdesivir i ne pokaže previše efikasan, a dok nam Wild Bill ne isporuči spasonosno cjepivo, sve što trebamo učiniti je žene učiniti neplodnima, a muškarce feminizirati kljukanjem kontraceptivnim pilulama. I tako svi skupa imamo 13% veće šanse da živi dočekamo spas u vidu Gatesovog cjepivo.

https://www.independent.ie/world-news/europe/britain/contraceptive-pill-may-offer-coronavirus-protection-study-finds-39424613.html

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
6 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Hahahaha, bravo!

sefbvsnfvsnefvnsjefvsefvsefvsef
Gost
sefbvsnfvsnefvnsjefvsefvsefvsef
6 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Dobar Kuko hahahaha.

sokre
Gost
sokre
6 mjeseci prije

cijeli ovaj članak sam prenio u komentare na YUtarnji, članak je odmah maknut.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/glavni-americki-epidemiolog-ocekuje-deset-milijuna-cjepiva-do-pocetka-2021-15012156

Saša V.
Gost
Saša V.
6 mjeseci prije

Fake news financiran od strane Kremlja. Bolje da su novce potrošili na modernizaciju zaostale ruske infrastrukture

Meine Ehre heißt Treue
Gost
Meine Ehre heißt Treue
6 mjeseci prije

Ova naša 4 jahaća aokalipse su niš drugo neg domaći izdajnici koji rade protiv svog naroda a za interese farmaceutskih lobija.
Postavlja se pitanje, kad se ova farsa razotkrije šta s njima? Šta se inače radi u ratu s domaćim izdajnicima?
Jer ovo je oblika rata, specijalnog rata?

piždro
Gost
piždro
6 mjeseci prije

Njiima ce ‘veliki bratko’ i njihovim obiteljima na vrijeme osigurat pitovnice, novce, te novi indetitet sa svim ostalim sto sljedi prebacit na sigurno mjesto.. na neki drugi kraj svjeta..

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
6 mjeseci prije

Slicno ce odgovarat ko Mamic, Horvatincic, Kutle, Vidosevic, Bandic……….(nastavi niz do ujutro pisat)…….
.Zar zbilja zaboravljate u kakvoj zemlji zivite?

Boris
Gost
Boris
6 mjeseci prije

Kao Hrvat slobodne suverene države imam pravo na izbor vakcine ,ako se bude moralo vakcinirati, moj izbor bi bio za Ruske vakcine ,jedino njima vjerujem i bio bih siguran od svih ovih podvala o virusu.

roni
Gost
roni
6 mjeseci prije
Reply to  Boris

Borise ne živi u zabludi zar ne govorimo o globalizaciji i svi su gori od virusa jer kao naši ali nisu naši. Globalizacija jednostavno nema nacije, granica ni država, a na tome se radi zato i je ovo sranje.. NEMA sigurnog cjepiva za par mjeseci a pogotovo ako virus nije izoliran. Sjeti se samo Kochovih postulata…….ispada da nema virusa jbg. Tko tu koga.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
6 mjeseci prije
Reply to  Boris

Sretno BoRiSe!

Perun
Gost
Perun
6 mjeseci prije
Reply to  Boris

Hoces iglu ili pilulu Borise …..P.S..Neki rezimi koji su investirali u platni sistem suverenih drzava podrzavaju ovaj metod reketiranja naroda nacija i drzava ….uz pomoc obicnog virusa ….Platne bilance ovih reketara (citaj krunisanih glava )obicno idu
preko privatnih bankarskih kuca ….Piletina sa salmonelom ili ljudsko meso sa sa koronom sve ima svoju cijenu ,oprostite ima tu i bio-proizvoda oslobodjenih od kojekakvih derivata za dezinfekciju ili necega slicnog tome primjenjenom na zivotinjski ili ljudski organizam….algoritmi nekih aplikacija biljeze pojmove upotrijebljene u komunikaciji medju zarazenom populacijom vezane uz krizu sa korona virusom …tko to analizira i zasto, nije to pitanje to je dilema, Borise

Mario
Gost
Mario
6 mjeseci prije

Molim vas procitajte na hr sott net clanak “elite spremaju veliki reset”

robinhood
Gost
robinhood
6 mjeseci prije

Ma to su laži !!! Da naša misica Alemkica i onaj super Vili , Plenkovićev hemoroid da rade protiv svog naroda ma dajte nema šanse…..pa oni pripadaju najdomoljubnijoj stranci na svijetu KRadeZeu……ma dajte molim vas nema šanse……ma neeeeeeeee !!!!!

Brainstorm
Gost
Brainstorm
6 mjeseci prije

63 milijuna eura?
pa to i nisu bas neki novci. cijena jednog nogometnog transfera.

Brainstorm
Gost
Brainstorm
6 mjeseci prije

63 milijuna eura je 15 euro centi po glavi stanovnika EU. to je jedna kuna.
pa ne mozes masku kupiti za to. minuta stajanja proizvodnje kosta vise od jedne kune.
zar stvarno mislite da bi se trgovina i proizvodnja obustavljale da bi netko zaradio kunu po glavi stanovnika?
ima tu nesto drugo a to treba misliti.

Perun
Gost
Perun
6 mjeseci prije

Finacijer Faktografa… GONG, Trg bana Josipa Jelačića 15/IV, Zagreb….Mislave Lave ako treba razvalit cemo i Faktograf ….. Slaven Bijelac Slobodan Strijelac…..P.S. Evo jedna pjesma od Daleke Obale da razbije ucmalost i monotoniju….
Postoji obala
gdje more je cisto
daleka obala

Stijene su gole
a djevojke isto
daleka obala, pjevaju

Dale-kao
daleka obala nas mami
dale-kao, daleka obala

Oborita riba
iz mora me gleda
daleka obala

Ja bih je oborio
a ona se ne da
daleka obala, i mislim

Pred obalom igraju se
cetiri morska pasa
daleka obala

Koga oni popapaju
tome nema spasa
daleka obala

Sunce na zalazu
obalu zlati
daleka obala

Pijani mornar se
obalom klati
daleka obala, i urla

Valovi sume
a brnistra cvate
daleka obala

Ruski spijuni me
obalom prate
daleka obala, sapucu …..

Jele
Gost
Jele
3 mjeseci prije

Ta peta kolona djeluje dugo. Imate organizaciju Amcham Hrvatska pa pogledajte tko nam upravlja drzavom. Oni čak to i kazu da utječu na političke odluke u ovoj drzavi . Znači nas kao narod se ne pita već se pita korporacije. Dokle god se ne ukinu takve organitacije mi ćemo nestajati. Oni vas drze u stupici da se bavite sa onim što je bilo dok mi imamo u tijeku okupaciju drzave.

samo pitam
Gost
samo pitam
30 dana prije

Jest ruzna zena.

Hrvoje
Gost
Hrvoje
18 dana prije

Alemka se od početno razborite žene i uvažene liječnice kontradiktornim stavovima razotkrila i prometnula u jeftinu promotoricu lošeg društva iz farma ekipe kojoj nitko razborit više ne vjeruje a doći će vrijeme kada će morati objasniti što je i zašto radila

POVEZANE VIJESTI

Izbornik