Hoće li se suditi odgovornima za fabricirani kaos?

Stožeraši
500 komentara

Rusi su novim cjepivom protiv koronavirusa uznemirili svijet profita i manipulacija. Medijski, politički, lobistički i drugi ratovi su pokrenuti. Profit i investicija su ugroženi pa se pokušava na sve načine ugušiti sloboda riječi i propitivanje “znanstvenog konsenzusa”, sinonima za dogmu koja je u prošlosti spaljivala i ubijala najbolje među nama na koje se “znanstveni konsenzus” danas poziva. Apsurd svih apsurda.

Portal Logično podupire slobodan izbor pri cijepljenju. Tko hoće da se cijepi ruskim, američkim, kineskim, britanskim, izraelskim ili nekim desetim cjepivom, na to ima puno pravo, ali neka ostavi druge na miru da stječu prirodni imunitet ili umiru – s maskama ili bez njih. Cijepiti se cjepivima nastalim u nekoliko mjeseci nije razumno, ali kako napisasmo, sve je stvar osobnog izbora.

Iskreno smo uvjereni da maske također nisu potrebne, jer da jesu, priroda bi ih odavno stvorila, kao što nam je stvorila nos i usta. Dakle, kao i za cjepiva, neka svatko bira hoće li na lice stavljati masku, plastičnu vrećicu ili vreću od krumpira. Respektiramo osobni izbor, jer do dan danas ne postoji niti jedna znanstvena studija koja će potvrditi korisnost nošenja maske izvan zatvorenog prostora.

Zašto je bitno rusko cjepivo?

Koronavirus je virus kao i svi drugi virusi iz obitelji korona virusa koji napada 7-8 % populacije svake godine. Autor ovog članka je također obolijevao dva do tri puta u svom životu od korona virusa. Sva tri puta je gubio čulo okusa i mirisa, što je znalo potrajati do mjesec dana. Dva puta je obolio dok je bio dijete i jednom prije par godina. Svaki put se završilo bez posljedica, osim što mu je zadnji put propisan najbolji i najpoznatiji svjetski antibiotik Sumamed izumljen u Hrvatskoj.

Danas Sumamed, prema mnogim intelektualno poštenim liječnicima, predstavlja najbolje rješenje za današnje oboljele osobe od koronavirusa, kojima virus slabi imunitet, a Sumamed rješava bakterijski infekciju od koje se doista može umrijeti.

Želimo reći, a što potvrđuju statistički podatci, da aktualni koronavirus, ne ugrožava svjetsku populaciju i da mu se daje previše pažnje, čime cjepivo, bilo ono rusko, američko ili kinesko postaje gotovo beskorisno.

Zdrava osoba s očuvanim imunitetom, koronavirus u većini slučajeva prebolijeva bez simptoma, a mali broj novonastalu bakterijsku infekciju može riješiti antiviralnim lijekom klorokinom na početku viralnog napada i Sumamedom nakon što tijelo napadnu određene bakterije.

Mjesecima vlada društveni eksperiment koji strahom pokušava ostvariti cilj koji nam još nije 100 % jasan. Kraj pandemije je pred nama. Za nove pozitivne osobe ne znamo jesu li pozitivne sa simptomima ili su pozitivne jer su nedavno preboljeli koronu?

Statistički podatci govore da je pandemija Covida-19 gotovo u svim zemljama svijeta ugašena. Ne postoji više niti jedna zemlja gdje se povećava smrtnost, što je očiti znak kraja.

Očito su novi pozitivni, ustvari u većini osobe sa stečenim imunitetom, jer su već odavno imale dodir s koronavirusom, a koje više nemaju potrebe primiti bilo kakvo cjepivo.

Važnost ruskog cjepiva nije u njegovoj eventualnoj efikasnosti i nedostatku nuspojava, nego u tome što je ugrozilo društveni eksperiment kojem smo bili izloženi. Investicija uložena u korona krizu je propala, a cijena propasti je katastrofalna po cijelo svjetsko gospodarstvo.

Sve nam to govori da su cjepiva samo maska, a da iza svega postoje druge perfidnije agende. Sljedećih mjeseci će propasti mnoge banke, koje će se pokušati spašavati preko vaše štednje. Većina pravnih i fizičkih lice neće moći plaćati rate svojih kredita. Propasti će ili će ući u još gore dužničko ropstvo.

Teorija šoka postaje praksa

Agonija će se nastaviti jer se populaciju priprema na velike promjene koje ne bi prošle bez osjećaja straha. Nisu isključeni ni sukobi uskih i širokih razmjera na većini kontinenata. Organizator kaosa kontrolira sve: medije, političare, a putem indoktrinacije većinu naroda.

Uskoro će zabraniti ili ugušiti većinu alternativnih medija. Vjerojatno ćemo svjedočiti i navodnom virusnom napadu globalne internet mreže, putem kojeg će ukinuti zdravu komunikaciju. U ime demokracije već pripremaju uredbe i direktive na razini EU i pojedinih članica koje će pokriti buduće aktivnosti.

Osobe koje nas predstavljaju su kompromitirane raznim gospodarskim, koruptivnim i seksualnim aferama. Na njih se ne može računati, ali će ipak mnogi od njih biti žrtvovani i osuđeni na visoke zatvorske kazne na kraju aktualne globalne prekretnice.

Kolaboratori tajkuna i korporacija među koje ubrajamo političare, stručnjake i sluge-mrvičare stranog faktora (npr. Faktograf) će također platiti svoju cijenu. Imena su poznata, a kada završi svođenje računa, sve će ličiti na Nürnberški proces.

Alternativni mediji i njihova uloga u društvu

Prije interneta, informirali su nas privatni i javni mainstream mediji koji su suodgovorni za većinu prošlih ratova u svijetu. Kriminalne pohode i osvajanja su nam podvalili pod širenje demokracije. I najotporniji su popuštali i gutali ono što im je servirano.

Danas to više nije moguće. Mali, ali logičan, broj osoba odlično zna što se događa i kako funkcionira manipulacija. Odlično znaju da problem nisu ustaše, četnici i partizani, vjernici ili nevjernici, heteroseksualci ili homoseksualci, lijevi ili desni, komunisti ili kapitalisti… Problem su organizatori i kolaboratori. Sve je ovo dio tisućljetne manipulacije koja je u smrt odvela na stotine milijuna nedužnih. Razni sociolozi, ekonomisti, teolozi i filozofi u povijesti su svojim djelima stvarali ideološke sukobe, kako bi logične osobe skrenuli s puta istine.

Alternativni mediji često griješe i to nije zlo. Greška je dio znanstvenih metoda i bez grešaka nema napretka. Alternativne medije krase tri uzvišene osobine: emocija, vjera u bolju budućnosti i iskrena namjera. Osobe koje krase ove tri vrijednosti nije moguće ugušiti.

Hoće li biti suđeno osobama koje su odgovorne za kaos?

S velikom vjerojatnošću možemo reći da hoće. Nije ovo predizborna kampanja i izbori nakon čega se ništa ne događa gdje jedni zamjenjuju druge u kontinuitetu.

Demokracija koju smo uzimali kao najviše dostignuće je kompromitirana. Sve je učinjeno da osobe ne biramo po djelu nego po izmanipuliranoj inerciji i sitnim osobnim interesima. Racio nam je uništen, a to su organizatori kaosa osjetili i zato se ponašaju kako se ponašaju – bahato. To im je bila velika greška.

Aktualna, do u detalj, fabricirana kriza je civilizacijska prekretnica koja uvijek nosi svoje žrtve. Ne samo na strani napaćenog čovjeka, nego i na strani elite i njenih poslušnika koji misle da je sve pod kontrolom.

Prije interneta, bilo je vrlo lako prikriti dokumente o kriminalnim aktivnostima, izjavama i djelovanjima. Sada to više nije moguće. Sve je zapisano i svatko može stvoriti svoju privatnu arhivu kod kuće, izvan kuće i izvan dosega represivnog aparata koji ne služi narodu, nego strani tame.

Zato smo optimistični glede mogućnosti sudskog progona osoba koje su sudjelovale u stvaranju aktualnog društvenog i gospodarskog kaosa. Pao je Rim, pala je Atena, pali su kraljevi, pao je Hitler, pasti će i aktualni protagonisti.

Pesimizam ili optimizam?

Odavno se zna da nelogične osobe ne možemo promijeniti. Upravo su iz ovog razloga svi pokušaji nametanja svjetske hegemonije propali. Prirodna ravnoteža ne poznaje i ne dozvoljava globalnu dominaciju.

Za svaku apokalipsu, bila ona klimatska ili društvena, priroda ima rješenje. Kada kažemo klimatsku apokalipsu ne mislimo na ovu manipulativnu društveno stvorenu koju nazivaju “globalno zatopljenje”, već na onu koju izaziva priroda, vulkani i asteroidi.

Svako biće na planetu iz svake krize izlazi jače i sposobnije. Uči i nama još nepoznatim putem prenosi svoja iskustva na buduće generacije koje se tik nakon poroda adaptiraju okolini i točno znaju što i kako činiti.

Ovo je i odgovor na podnaslov trebamo li biti pesimistični ili optimistični. Optimizam je zapisan u našim genima koji omogućava napredak našeg društva. Optimizam raste eksponencijalno kada se udruži više osoba, pogotovo u velikim krizama, a tada je samo nebo granica.

Sada vam je jasno zašto fizičkom distancom žele izazvati društvenu distancu, koja nas na kraju uništava. Također vam je jasno zašto nam nameću maske koje će od svjetske populacije stvoriti globalnu Saudijsku Arabiju u kojoj žive žene bez lica. Bagra želi stvoriti ljude bez lica, glasa, kontakta i riječi. Možda će sve ići kako je zamišljeno, ali se zasigurno neće završiti kako je planirano. Suđenja će biti.

Alemka MarkotićDavor BožinovićhrvatskaKrunoslav CapakStožerašiVilim Beroš
Pretplatiti se
Obavijesti o
500 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Emiliano Zapata
3 godine prije

NE

nepoželjni
3 godine prije

Ako je ta grupica (jeftino) prodanih duša, stala na stranu sile koja je nepobjediva onda im nikada neće biti suđeno.

No, ako su organizatori kaosa nasjeli na propagandu i ciljeve koji su u domeni ljudi (običnih smrtnika), onda će im promjenom odnosa snaga sigurno biti suđeno i biti će drastično kažnjeni, i to potpuno zasluženo jer sudjeluju u destrukciji i šteti ogromnih razmjera počinjenoj pripadnicima svog vlastitog naroda. (da sam na njihovom mjestu ne bi mogao mirno spavati)

Mario
3 godine prije

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2205302

CLANAK SA IMBEXA, kakva je magija natjerala zatupljenog ovcoida na komadic istine

9953
3 godine prije

Hoče li im se sudit po ovom uobičajenom pravu ili kanonskom pravu, bude li po ovom drugom dobit če za kaznu 3očenaša i lagano odšetat na neku lokačinu i žderačinu

Eto i mene
3 godine prije

Je, oce, evo cim se donese presuda za prevaru sa svinjskom gripom… Ako dode do sudjenja, kako ce onda doci iduca pandemija za 5 godina?

Ja sam optimist, ali mislim da ce ipak sve biti sredjeno kao i ovi izbori – nitko ne voli hdz prije izbora, cak ni mediji, pa svejedno pobijede… Ako cemo vec biti optimisti, onda bi se mogli okrenuti drugim rjesenjima….

Draguljće
3 godine prije

Bravo redakcijo SUPER članak i super pitanje u naslovu. Da li će narod suditi ova 4 jahača HR apokalipse koji siju strah paniku i ostale budalaštine po čijem naputku?
Tko im govori šta da rade? Da li američki CDC ili neki europski globalisti.
Definitivno da im se treba suditi i osuditi za sva zlodjela prema hrvatskom narodu, samo da li je narod toliko pametan da prepozna domačeg izdajnika????????????
Nadam se da će im se suditi “U IME NARODA”, i osuditi. Pročitajte koliko obe zapadnjačke farmaceutske firme daju novaca alemki, capeku i ostaloj kliki pa će vam sve biti jasnije.
Smrt korono sloboda narodu.

Umpah Pah
3 godine prije

Šotovoće :

Stožera mi :
Neće !
Hoće ?

puki
3 godine prije

„Hoće li se suditi odgovornim za fabricirani kaos? Nasi „koronarci“, Alemke i Beroshi su sporedni likovi. Tek kada se zmiji unisti glava, tek onda ce svima biti sudjeno… a glava Zmije je u prostorijama FED-a. Tek kada FED bude gorio, a gorjeti. ce, tek tada ce njih uhvatiti panika opet se sjetih bajke „Bas čelik“, bajke nastale na ovim prostorima. Tamo se glavni junak bori protiv troglave aždaje, medjutim ne moze joj nista. On joj odsjece jednu glavu, naraste nova i tako redom. I onda mu neka mudra vila kaze, kako jedino moze savladati aždaju. U nekoj skrivenoj pecini, daleko u planinama, tu se se nalazi snaga aždaje . U toj pecini je jedan orao. I junak treba pronaci tu pecinu, i onda najprije ubiti orla, iz orla ce onda izletjeti golub, i on onda treba ubiti goluba, a i z goluba ce ispasti jaje i onda treba unistiti jaje,… Čitaj više »

mars
3 godine prije

Autor u tekstu spominje i maske. Ja licno, nemam nista protiv Maske, cak stavise jako je volim – onu u kojoj Jim Carrey igra glavnu ulogu. A ovo su brnjice, a zna se kome su i cemu su brnjice uopste, namjenjene. A uz brnjice ide i pelcovanje i najnovije – cipiranje. Lijepu perspektivu su namjenili ljudima – reverzibilan evolucijski proces – sa dvije opet prelazimo na kretanje na cetiri noge i stanje uma koje odgovara takvom kretanju.

piždro
3 godine prije

Na ovoj gore slici sve strani plaćenici, a raja misli narodni poslanjici.. lud zbunjenoga ..

Mario
3 godine prije

Ajde objavi gdje je napisano da virus ne postoji. Ruska vakcina je dobrovoljna i unistava plan zlocinaca da nas drze u karanteni pod maskom, unistava I’m plan rusenja ekonomije I obaveznog cijepljenja kao I zatiranja medijske i opcenito slobode

Tupko Glupko
3 godine prije

Kada je itko ikada pravomoćnom presudom zatvorski (ne pritvorom od mjesec dana da ne utječe na svjedoke) odgovarao od hrvatskih političara za posljedice svojih djela? Npr., mediijski su eksponirana dva slučaja najpoznatijeg i najozloglašenijeg kralja privatizacije u 90-ima, tajkuna Miroslava Kutle. I nakon što je prošlo 25 godina od inkriminirajućih radnji, presude su još uvijek – nepravomoćne. I vječito im prijeti zastara. Hrvatskom pravosuđu je ionako nedostupan jer je rođo pobjegao na svoju rodnu grudu. https://www.vecernji.hr/vijesti/miroslav-kutle-zatvor-osudjen-afera-dubrovacka-banka-1179770 Koliko je samo tisuća radnih mjesta uz političko zaleđe u devedesetima taj lik uništio.. Sudstvo je jednostavno žestoko korumpirano kada su politički moćnici i one koje štite u pitanju. I to se ne mijenja 30 godina, svejedno je li vlada HDZ ili SDP. Imaju oni dodatno i svoj “sigurnosni mehanizam” zvan Ustavni sud (gdje ustavne suce biraju političari u Saboru), koji – ako dođe slučaj do njih kada prođe sve druge sudove – može… Čitaj više »

čekajsamo
3 godine prije

Naravno, Plenkimun čim dobije signal postupit će po naređenju- zato on ima stožer-struku koju on,kao takvu, struku, sluša i on nije tu ništa kriv,kao ni mi što nismo.Čist,kao ruža (sa sjajem u očima….) A zašto mislim da će dobiti naredbu-zato što ONI ZNAJU da treba biti i MRKVE a ne samo BATINE, u ovom eksperimentu.

tedi
3 godine prije

“Dokrina Soka”,knjiga Naomi Klajn.
Samo na krizama,ratovima ili izmisljenim krizama bogati su jos bogatiji.
Putin im je udario smrtni kolac, da ne postanu u ovoj krizi jos bogatiji ,milune $ im je odletilo u nebo,one $ koje su bacali iz helikopter, racunajuci da ce im se vratiti visestruko, bacili su u vijetar i sada slijedi ateriranje bez cvonjka na racunima.Svi koji su po njihovom nalogu pljackali narode i drzave i cuvali na njihovim racunima zemljama rajevima, biti ce opljackani,da bar malo gazde vrate $ i njima ce se suditi.Kokice u krilo i gledajte kako sluge necastivog jedan po jedan padaju u pakao koji su sami napravili. A narod ce prezivjeti i ovu koronu , kao i sve krize,nadam se pametniji i oprezniji za u buduce.

Stara kuka
3 godine prije

Iako smo sve ovo znali, ovaj tekst predstavlja jedan vrlo lijep rezime cijelog ovog hepeninga kojem smo ne samo svjedoci, nego i žrtve. Slažem se da priroda ne podnosi globalnu dominacijui da će se ta dominacija prije ili kasnije urušiti. Problem je samo uz kakve posljedice. Hoće li ostati išta za popravljati. Ali ne bih rekao da svako biće izlazi iz krize jače i sposobnije, Zato jer mnoga bića iz krize ne izađu. Mnoge nesreća ne ojača nego ipak ubije. A ojačaju samo oni koji su već bili dovoljno jaki da krizu prežive i dovoljno odvažni da se bore. A zadnji pasus ovog teksta je nešto što je svima nama koji još imamo funkcionalan mozak u glavi dužnost ponavljati u svakoj mogućoj prilici i svima. Moramo biti spremni da ćemo pritom biti neshvaćen i napadani, ismijavani, ušutkivani i kažnjavani često od istih onih kojima želimo pomoći. Ali druge nam nema.… Čitaj više »

uzvztvztfvzočjkjklbhjvfcdfydaad
3 godine prije

Ne zaluđujte se glupostima, oni koji rade za vlasnika planeta se ne sude po sudovima za gojevice. Iznimka može biti samo ako gospodar planeta odlući (jer neki izvršitelj zapovjedi ne sluša doslovno svaki zarez od zapovjedi pa si umisli ko Sandi da može solirati) i nahuška čildrense na dotičnog što smo kod nas gledali kazališnu predstavu uteknuće premijera u Vijenu i uhićenje i razvlačenje po sudovima a nitko se ne pita TKO ga i kad smjeni……………..

Zvrk
3 godine prije

Ne znam baš. Ne dijelim Mislavov optimizam. Prije će biti da će nas i dalje vući za nos.

PlanetB
3 godine prije

Da virus ne postoji i da bolest ne postoji to nazalost nije istina. Pa zasto bi ljudi se razboljevali usred ljeta od neke gripe? Kada je to bilo ? Ocito da je bolest zarazna i da se virus i dalje siri sa covjeka na covjeka. Kraj pandemije je pred nama ??? Nazalost cinjenice pokazuju suprotno. Kraj pandemije je za Svedsku. Svedska ke inteligentno rjesila problem. I sada imaju imunitet! A neke zemlje su isle na eliminaciju i s time se zakopale u rupu iz koje vise ne mogu izaci. Australija je isla na eliminaciju i sda u Melbournu imaju policijski teror. Zemlja im lici na neku bliskoistocnu diktatorsku drzavicu gdje se policija se izivljava na obicnim gradjanima do besvjesti: ‘https://twitter.com/i/status/1291725053051183105’ – Oruzje su im pokupili krajem 90 -tih i sada se izivljavaju ‘https://youtu.be/UfuIAd_nCgg’ – Cisto ludilo Za tu zemlju vise nema govora o nikakvoj demokraciji sve maske su pale .… Čitaj više »

Lucija
3 godine prije

“…Sve je zapisano i svatko može stvoriti svoju privatnu arhivu kod kuće…”

Teško. Jučer na indexu identičan intervju sa Gatesom. Malo veći.
ALI
Maknuta 3 kom. o izbjegavanju poreza, čovjek dao primjer kako se to radi; drugi komentirao kako je ovo što je G. donirao zapravo sukob interesa, jer ima uloženu lovu u te tri farm. kompanije, treći objasnio koliko je u 5 godina zaradio na uštedama poreza i osnivanju zaklada jer fizičke osobe ne mogu donirati.

Pa ako netko ima pristup direktno na fb, može to potražiti, ako nije i tamo maknuto.

puki
3 godine prije

@rudi vrlo dobar komentar na moj komentar od prekjucer… samo jedna stvar, ipak… ti kazes, – spominjanje bilderbergovaca, Sotonista, itd.. ne vodi nicemu, jer mnogi ljudi ne vjeruju u to… Znam, ali, jedno je cinjenica (ovo o Bilderbergu), a drugo ovo da je elita sotonska, naprosto jedino logicko objasnjenje, za ono sto oni rade.. Skupina Bilderberg, kao neka vrsta zacetka tajne svjetske vlade, osnovana 1954., fakticki je donijela sve vazne odluke u zadnjih 66 godina, od kada postoji.. Iza nje stoji kabala, ili RKM (rotschilds-khazarian-mafia), koja je upravljala svjetskim dogadjajima i prije osnivanja Bilderberga. I prije osnivanja FED-a (1910. odnosno 1913.). Skupina Bilderberg je donijela odluku o osnivanju EU-a (odnosno EEZ-a). Na sastanku Bilderbergovaca su napisani tzv. „Rimski ugovori“, koji su onda 1957. podastrti, Adenaueru i ostalima da ih potpisu. Na sastanku Bilderberga je donesena i odluka ouvodjenu eura, i odluka o Mastrichtskom ugovoru 1992. (sa kojim je EEZ prertvoren… Čitaj više »

Kažun d.d.
3 godine prije

Tko su ovi ,gore na slici?
Nacionalni spomenik Mount Rushmore ?

Kihot
3 godine prije

Neces. Bio bi vec na ulici sa masom. No mase nema. Masa se boji brojanja zvijezda na nebu i sto ce presveti stozer reci. Dodes prosvjedovat na trg, a ljudi obicni pocnu pljuvat po tebi i zele te doslovno istuc. Tad shvatis da je gotovo. Indoktrinacija je apsolutna i kontrola potpuna. 10 posto s mozgom na nivou drzave/planete su nebitni, jer nema kohezije ni resursa za konkretizaciju otpora. Batka ce ubit. Kod nas debilcina Bunjac unisti Zivi zid i sad jutarnji o njemu pise clanke, covjek eto zivi super zivot u irskoj. Spasa nema. Borba je uzaludna. Stize cas kad će nas spojit do kraja sa njihovim sintetickim bogom. Sveti Đuro je lagao, zmaju je odsjekao sve tri glave, a izraslo ih je nakon par tisucljeca još 33. Otpor je uzaludan.

piždro
3 godine prije

Na slici sve strani službenici a raja ko fol nardni zastupnici ..to se jzove demokracija… ‘ne brinite se komentar čeka validaciju….

Emiliano Zapata
3 godine prije

Cigo, izazivam te da otvoris bilo koju temu, a ja cu ti rado objasniti kako su te presli i kako si rob u svemu!
Njihovi prsti su doslovce u svemu, samo sto si se ti na to navikao i neprimjecujes, zato si idealan kao rob jer ne primjecujes da nisi slobodan!

Vrane
3 godine prije

Nažalost ništa drugačije nije bilo ni dok je sdp bio na vlasti, uostalom poznata je izreka Emmi Goldman: “Kad bi izbori mogli nešto promijeniti bili bi zabranjeni”.

uzvztvztfvzočjkjklbhjvfcdfydaad
3 godine prije

Ti si istinu koju sam izjavio protumačio kao defetizam u svom programu u glavi koji ti instaliraše ovi koji prave brnjičare brnjičarima. Jak si na riječima, budemo vidjeli kad se ne budeš mogao šetati ni po kvartu bez da si cjepljen a mozgom ti upravlja umjetna preko 5G dal češ se oduprijeti. Ne budeš mogao raditi ako nisi cjepljen, ne možeš uči nigdje ako nisi cjepljen javi mi se hrabriša što tada radiš. Ja malodušan, pa što uze pušku 91-e a ne pobježe, ne znam što mi bi.

puki
3 godine prije

„Sada vam je jasno zašto fizičkom distancom žele izazvati društvenu distancu, koja nas na kraju uništava. Također vam je jasno zašto nam nameću maske Bagra želi stvoriti ljude bez lica, glasa, kontakta i riječi. Možda će sve ići kako je zamišljeno, ali se zasigurno neće završiti kako je planirano. „ Tocno, i ovo je jos jedan dokaz da su to Satanisti. Doista ima nesto demonsko u svemu tome, pogledajte slike iz cijelog svijeta. Ljudi kao robovi sa maskama, na plocnicima nacrtana upustva za odstojanje, itd.. U skolama u Njemackoj i drugim drzavama, cak i prvacici moraju nositi maske, u Tajlandu cak novorodjenim bebama, stavljaju one zastitne stitove, kao od vatrogasaca..vidio sam slike Kako je rekao dr. Sucharit Bhakdi,– djeca ce od toga imati trajne psihicke smetnje.. Ali to i jest cilj kabalista… Da one najamanje- djecu, odmah pretvore u robove. U Njemackoj, su prijetili roditeljima oduzimanjem djece! Ako su roditelji… Čitaj više »

puki
3 godine prije

evo jedan link o tome (o prijetnji oduzimanja djece roditeljima).
Link je od BZ (Berliner Zeitung), mainstrema list, dakle nije neki portal „teoreticara zavjere“..

https://www.bz-berlin.de/deutschland/bei-corona-verdacht-gesundheitsamt-will-eltern-die-kinder-wegnehmen

Lucija
3 godine prije

Nije ovo nikakav kaos nego – plan.
A koji je stvoren kad je Wuhan zatvoren. Operativni plan. Imali su namjere i prije, a ovo je bila prilika.
O ovome sam pisala krajem 3. mjeseca. Zaduživanje. Upropaštavanje tvrtki i država. Jeftina kupovina.
“Oni” uvijek igraju win- win.
Zarada na cjepivu je djelomično propala, ali je B.G. sasvim sigurno zaradio, što na izbjegavanju poreza, što na porastu cijena dionica tvrtki kojima je ‘donirao’.
Račun će, kao i kod krize 2008., platiti mali ljudi.
U većini eu država, podaci za 2017/18. govore da 40% ljudi nema – nikakvu ušteđevinu.

Koliki je sad taj broj? Sasvim sigurno prešao 50%.

piždro
3 godine prije

Na ovoj gore slici sve strani sluzbenici, a raja pusi da su narodni poslanjici…

puki
3 godine prije

@Kora, imas pravo…, jer je veliki broj ljudi 1) totalno zaglupljen i debiliziran i 2)-jer veliki broj ljudi jos uopce ne shvata da ce se morati boriti da dobije“normalnost“(slobodu) natrag, i 3)- jer su ljudi smeksani i imaju strah od velikih nemira, pa ce najprije, radije prihvatiti svaku vlast i razne gadosti, koje ima ta vlast namece, samo da bi izbjegli velike nemire i kaos… Jer se veliki broj jos boji da izgubi sve, egzistenciju i ostalo.. Dakle, radije slijedom manjeg otpora, ngo da se boris za nesto Tako je bilo i u proslosti, da su ljudi prihvatali tirannije i diktature… samo u teznji za nekakvim umjetnim skladom i u strahu od nemira i rata Zmijoliki vrlo dobro znaju tu pishologiju obicnih narodnih masa Medjutim…. nema drugog izbora, i kada dogori do noktiju, ljudi ce se morati boriti… Ja ipak najprije ocekujem otpor bas u zapadnim zemljama, jer tamo ipak… Čitaj više »

pera lozac
3 godine prije

Velika vecina covecanstva je predisponirana za podnosenje.
Nesvesni ljudi, totalno manipulirani.
Ko je shvatio, shvatio je, netrebaju mu saveti. Onaj ko nije nikada nece ni shvatiti.
Nekrivim te ljude jer oni su stvoreni samo da bi ziveli.
Sta znaci samo ziveti?
Jesti, piti, disati, radjati, raditi, gledati tv, pojesti picu u subotu navece, ici na utakmicu.
Njihov svet tu zavrsava, nisu u stanju videti ni shvatiti nista drugo.
Ali zato, postoji jako mala grupa ljudi sa “fabrickom greskom”: izbegli su kontrolu kvaliteta na proizvodnoj traci.
Malo ih je, oni su jeretici, oni su ratnici.

Carlos Castaneda

Mozda najbolji opis covecanstva ikada.
Tesko da ce doci do neke planetarne pobune a kabala daje sve od sebe da i ove sa “fabrickom greskom” utera u torove.
Nadam se da gresim.

Perun
3 godine prije

,,, Korona -Test macht frei ”’.. da li ljudski zivot poprima egzistencijalni oblik prilagodjavanja organizmima bez sive mase (citaj mozga ) radi experimentisanja par sumanutih likova koji kao promoviraju drustvo znjanja i progresa u kloaki demokratizma. Debili sa kvazi akademskim znanjem i prosirenim hemoroidima pricaju o opasnosti koje vrebaju u svijetu mikrorganizama ..Bizarna uloga akademske zajednice koja zivi na grbaci naroda i ne cini nista da poboljsa status te zajednice iz koje crpi i znanje i energiju. Dali je to steceno znanje u obrazovnom sistemu dovoljno da se suprotstavi jahacima apokalipse poput Kill Bill Gatesa & Co.. i drugih kvazi politicara ,znanstvenika dobrotvora ,lidera ,etc etc …Idiot iz Hrvatske i idiot iz USA su dva idiota ,Pametan covjek iz Hrvatske i pametan covjek iz USA su dva pamentna covjeka …Ali tko moze sa sigurnoscu tvrditi da postoje Idioti i pametni ljudi …Netko kome su primitivizam i spoznaja dio zivota ,neopterecen… Čitaj više »

Filip
3 godine prije

zajednički nazivnik za ova 4 jahaća HR apokalipse je domaći plaćenici tj. izdajnici.
da li im treba suditi? apsolutno!
su daroda ih treba osuditi i presuditi, domaći izdajnici su najgore smeće, to nisu ljudi nemaju dušu niti empatiju za vlastiti narod.

nekoime
3 godine prije

Od kaosa do Adolfa samo je mali korak.

puki
3 godine prije

evo jedan link o tome (o prijetnji oduzimanja djece roditeljima).
Link je od BZ (Berliner Zeitung), mainstrema list, dakle nije neki portal „teoreticara zavjere“..

https://www.bz-berlin.de/deutschland/bei-corona-verdacht-gesundheitsamt-will-eltern-die-kinder-wegnehmen

uzvztvztfvzočjkjklbhjvfcdfydaad
3 godine prije

“Istinozborac”, ne brini, Hrvatska će ostati u uniji i natoss-u i dobit će uskoro 5G i pametne gradove i kredite od kamatara i bit će super svima……………..

rudi
3 godine prije

Uvijek je od davnina na ovim našim balkanskim prostorima bilo poslušnika i ubijao se vlastiti narod zbog interesa drugih velikih sila, a samo u novijoj povijesti krvavo se istrebljivalo u logorima i za Hitlera i za Staljina pa zašto ne bi i za Gatesa. (isprika Hitleru i Staljinu jer su bili mali miševi u odnosu na apetite Gatesa i ekipe eugeničara) Po kaznenom i prekršajnom Zakonu RH oni koji dezinformiraju javnost i dovode u opasnost živote snose odgovornost. Pitam se što je sa onim medijima koji negiraju istinu ili je jednostavno ne žele prikazati? Nekad se suradnik sa okupatorom zvao kvisling po norveškom političaru Vidkunom Quislingom koji je surađivao sa nacistima i završio neslavno, a Hitler je upravljao okupiranim područjima baš preko preko kvislinških i marionetskih vlasti. Danas bi se trebali svi zapitati: Da li su onda svi koji slušaju bez pogovora WHO, a iza kojeg stoji eugeničar Bill Gates… Čitaj više »

Kio
3 godine prije

Kovid kampanja otpocetka je smisljena zarad politickih cilljeva. U tu svrhu da zavladaju svijetom su i inducirali virus a sada fino u svrhu kampanje sponzoriraju i medije i ostale institucije. Po principu zavadi pa vladaj idu svadjati clanice Eu kojima su obecali pare za dobru kampanju ali nece proci..nece jos dugo.

uzvztvztfvzočjkjklbhjvfcdfydaad
3 godine prije

Fulao si fudbal dečko………..

piždro
3 godine prije

Cigo idi pred sabor i demonstriraj i pozovi jos 100ne koje poznajes. a od Subarija možeš samo učit ako hoćeš.. on ti samo skreće pažnju gede je problem i gdje ljudi su slijepi i nevide.

zeus
3 godine prije

Portal Logično podupire slobodan izbor pri cijepljenju.skreno smo uvjereni da maske tađer nisu potrebne, jer da jesu, priroda bi ih odavno stvorila, kao što nam je stvorila nos i usta.
——————

za pametnoga dosta – naravno ako se razmišlja instinktivno – logično – svi ostali neka več jednom počinju da razmišljaju zdravim mozgom – jer je za to krajnje vreme .ali se bojim , da če ipak masa podleči masovnoj histeriji ,,krstaško- naučnog ,, rata protiv neprijateljskih ,,šeitan – virusa – a zna se kakav če tome biti kraj ….

Becko
3 godine prije

:-))))😂😂😂
Toliko poziva na logiku u tekstu.
Fabricirana kriza na planetu s virusom u glavnoj ulozi😁
Pisac ocigledno nikad nije vodio imalo veći tim ljudi a ne pokusao organizirati nešto konspirativno s njima.
Kad bi elite bile sposobne za ovu razinu manipulacije ne bi to radile s virusom niti bi mi uopće bili svjesni da smo manipulirani

Komentar
3 godine prije

Xyz…pravi se javio 😂😂 tebi,sudeći po zaključku koji donosiš,teško da će biti otvorene oči pored gomile gluposti kojima puniš glavu…

Pero
3 godine prije

Ne sudi se od 1945., kada Isti vladaju. Kako i tko tocno bi im sudio?

Mario
3 godine prije

Subaru govori istinu koja vam je prestrasna a nije sve ni rekao pa ipak umjesto da to istrazite ubijate glasnika, a samim time I svoju svjesnost I dusu

Max
3 godine prije

Logično je bastion istine i slobode . A tamničarima će biti suđeno.

Lucija
3 godine prije

Da se ne bi zaboravilo: vidi ovoga:

“Lauc: Dobro je što se virus sada širi Hrvatskom, to je oblik prirodnog cijepljenja prije jeseni

Hrvatski znanstvenik kaže da ovo može olakšati situaciju na jesen, kada će se vratiti TEŽI, zimski Covid-19”, telegram.hr

Ma, ‘ajde. 😊 On već zna da će biti – TEŽI.

Do zime, ova korona morala bi, naprotiv, primiriti se, i jednostavno postati 5. korona virus koji izaziva blage prehlade.
Dan danas neznamo izazivaju li te korone 30%, 17% ili 7% prehlada.
Nije se nitko time bavio. I kako bi?

Dakle, ne samo da sve zoonoze prelaze u blaži oblik, sa velikom vjerojatnošću, nego i sve korone.
Rođak predzadnje korone koja čini sadašnju četvorku otkriven je kod šišmiša u Africi.

Mario
3 godine prije

POSTOJI ODREDJENA GENETIKA I KRVNA GRUPA KOJA JE SPOSOBNA SVJESNO RAZMISLJATI. ZADNJIH DECENIJA SVE VAKCINE DIZAJNIRANE SU DA OSLABE TAKVE OSOBE. Dakle RADI SE O GENOTIPU I KRVNOJ GRUPI. Autizam JE DIREKTNO SA TIME POVEZAN. Od KRVNE GRUPE NAJUGROZENIJI SU MINUSI I NULE. Cijepljenjem do sada NISU PUNO BILI UGROZENI OVCOIDI JER SU ONI I TAKVI KAKVI JESU NJIHOVA NAJVJERNIJA VOJSKA

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI