fbpx

Istražuje li FBI Alemku Markotić zbog neučinkovitog Remdesivira kojeg je promovirala?

Aleka Markotić - Istraga

Prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji, remdesivir, antivirusni lijek koji prodaje Gilead, nije učinkovit u liječenju Covid-19.

U izjavi objavljenoj danas, 20. studenog, Svjetska zdravstvena organizacija rekla je da ne preporučuje remdesivir za liječenje Covid-19.

“Antivirusni lijek remdesivir se ne preporučuje pacijentima primljenim u bolnicu zbog Covid-19, bez obzira na težinu njihove bolesti, jer trenutno nema dokaza da poboljšava preživljavanje ili da se izbjegava stavljanje na umjetno ventilaciju”, piše institucija. Odluka je pala nakon mišljenja odbora stručnjaka, čiji su zaključci objavljeni u medicinskom časopisu BMJ.

Ovi stručnjaci ističu “mogućnost značajnih neželjenih efekata” ovog lijeka, kao i “njegove relativno visoke troškove i logističke implikacije”, jer se “mora primjenjivati ​​intravenozno”. Prvobitno razvijen protiv hemoragijske groznice ebole, remdesivir se prodaje u laboratoriji Gilead pod trgovačkim imenom Veklury.

Bez interesa

3. srpnja Remdesivir je postao prvi lijek protiv Covida koji je dobio uvjetnu europsku dozvolu za stavljanje u promet. Međutim, to je izazvalo više entuzijazma u Sjevernoj Americi nego na Starom kontinentu. Sasvim očekivano, jer tvrtka Gilead Science koja stoji iza ovog kontraverznog lijeka je iz SAD-a.

U Francuskoj je Haute Autorité de santé (HAS) smatrao da je interes (ili “stvarna korist”) lijeka vrlo “niska”. Uz to, Europska agencija za lijekove (EMA) izjavila je 2. listopada da će istražiti izvještaje da bi se “akutni bubrežni problemi” mogli povezati s uzimanjem remdesivira.

Stručnjaci SZO su svoje zaključke zasnovali na analizi četiri međunarodna klinička ispitivanja koja su uspoređivala efikasnost različitih tretmana i uključivala više od 7.000 pacijenata hospitaliziranih za Covid-19. Studija objavljena sredinom listopada sprovedena je u više od trideset zemalja uz podršku SZO. Zaključila je da Remdesivir nije pokazao nikakvu korist u smislu smanjenja smrtnosti.

Nuspojave

Prema studiji objavljenoj krajem maja u američkom časopisu New England Journal of Medicine, lijek samo malo smanjuje vrijeme oporavka hospitaliziranih pacijenata s Covid-19 (s 15 na 11 dana u prosjeku). Stručnjaci SZO ističu da se u ovoj fazi ne može reći da Remdesivir nema koristi, ali činjenica je da njegova učinkovitost nije dokazana u kombinaciji s nedostacima (mogući neželjeni efekti i trošak), te se navodi da ga se ne preporučuje.

Krajem listopada, Gilead je objavio da mu je Remdesivir već donio profita od gotovo 900 milijuna dolara u trećem kvartalu.

Što misli Alemka Markotić i Faktograf?

Portal Logično već mjesecima govori o problemu s Remdesivirom i čudnim vezama investitora Gilead Science i medija koji su stigmatizirali jeftini Hidroksiklorokin. Zločinačka organizacija Faktograf je jedan takav članak proglasila teorijom zavjere, što možete pročitati na ovoj poveznici.

Bivši francuski ministar Philippe Douste-Blazy je na mainstream televiziji nedavno izjavio da američki i francuski istražni organi provode istragu kako bi saznali tko stoji iza stigmatizacije hidroksiklorokina, a u korist Remdesivira koje su pojedinci uporno promovirali.

Hoće li ova istraga doći i do lobija koji su možda utjecali na promociju Remdesivira od strane Alemke Markotić, nitko ne zna točno reći.

Ne radi se samo o promoviraju opasnog lijeka, kojega sada Svjetska zdravstvena organizacija ne preporučuje, nego i o burzovnim špekulacijama u kojima su Gilead Science i njegovi investitori stekli korist koja se broji u milijardama dolara.

Financije prevare ovoga tipa se ne opraštaju u Sjedinjenim državama i pitanja je momenta kada će pojedinci završiti iza rešetaka.

“Greška” portala Logično

Portal Logično jeste pogriješio, ali ne kod informiranja, nego kod cijene Remdesivira za koju je naveo da košta 82 €. Sada već znamo što se događa.

Cijena intravenozne terapije Remdesivirom, ne košta 82 € nego 3000 €. Dobro ste pročitali. Terapija koja ne liječi nego skraćuje za 4 dana bolest, a pri tome uzrokuje vrlo opasne nuspojave košta 40 puta više, nego su mediji ranije objašnjavali.

Europska unija je prije par dana kupila Remdesivira za 1.200.000.000 €, a kako vidimo to je sada bačen novac.

Nise samo pojedinci iz Hrvatske promovirali Remdesivir, nego su to činili i bosansko-hercegovački liječnici koji ne znaju tko im glavu nosi, a pacijente s upalama pluća su liječili aspirinima i juhicama.

Je li ovo još jedna teorija zavjere?


Što prešućuju Alemka Markotić i mainstream mediji o lijeku Remdesivir? (Ažurirano)

REMDESIVIR – Znamo sumu: 63.000.000 €, znamo tko lobira i znamo imena naručitelja – Kada će biti podignuta optužnica?

SAD – Farmaceutski lobi uz pomoć političara otvara put kontraverznom lijeku remdesivir, a pokopava bezopasni i jeftini klorokin

EU potpisuje ugovor s Gileadom kako bi osigurala pristup Remdesiviru

Koronaprofiteri nismo glupi. Ne silujte nam više mozak raznim “bajkama” s istom ekipom u talu

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
178 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Istražuj
Istražuj
3 mjeseci prije

Nadam se da ce ova spodoba (kao i svi ostali “stozerasi” Svijeta) – po hitnom postupku prema – “dugotrajnom odmoru” izmedju 4 zida!

Poceli su cak i natvrdji strucnjaci iz tzv “epidemiologije” – pa cak i same proizvodnje laznih “korona testova” (PCR test) da se javljaju!

“Iznenadjenje” iz Kanade!
Evo i “iznenadjenja”:
https://summit.news/2020/11/18/top-pathologist-claims-coronavirus-is-the-greatest-hoax-ever-perpetrated-on-an-unsuspecting-public/

Dr. Roger Hodkinson, u telefonskom razgovoru sa politicarima kanadske savezne drzave Alberta – iznio “sokirajuce podatke” – naravno samo za Covid-ovce

Inace ovaj dr. Roger Hodkinson, nije neki anonimus – nego do guse u cijelu ovu “epidemiolosku pricu” upleten.
Ne samo da je visestruki doktor i profesor na kojekakvim “infektologijama” – nego je i direktor kompanije koja proizvode ove PCR testove u Kanadi.
Time je i njegova prica jos “sokantnija” (za Covid-ovce ako je ikad i cuju)

Naime Hodskinson u ovom njegovom izlaganji kaze – izmedju ostalog:

 • “…trenutna kriza s koronavirusom najveća je prevara ikad počinjena nad naivnom javnošću….”
 • “…socijalno distanciranje beskorisno jer se COVID širi aerosolima koji prije slijetanja prijeđu 30-ak metara…”
 • “… Maske su krajnje beskorisne. Ne postoji nikakva baza dokaza o njihovoj učinkovitosti …”
 • “… Papirnate maske i maske od tkanine jednostavno su znak “vrline” (koju idiotski mediji propagiraju 24/7/365). Oni se većinu vremena niti ne nose učinkovito. To je krajnje smiješno. Vidjevši ove nesretne, neobrazovane ljude – ne kažem to u pogrdnom smislu – videći te ljude kako hodaju poput leminga (“zamoraca”) – koji se pokoravaju bez ikakve baze znanja kako bi stavili masku na lice….”
 • “…pozitivni rezultati PCR ispitivanja ne znače kliničku infekciju, a sva ispitivanja bi se trebala zaustaviti jer lažni brojevi pokreću javnu histeriju….”
 • “…pozvao na hitno ponovno otvaranje društva kako bi se spriječilo iscrpljujuće oštećenje uzrokovano zaključavanjima…”

Koliko ce jos idoti iz tzv “stozera i vlada” – terorizirati
“… te ljude kako hodaju poput leminga (“zamoraca”) – koji se pokoravaju bez ikakve baze znanja kako bi stavili masku na lice….”

Zavisi od INFORMACIJE!
Sve dok ovi idiotizirani “zamorci” (tj leminzi ili “gojimi”) – NE DOBIJU informaciju – recimo ovakvog tipa – gdje vrh-vhra pseudo-nauke pa i direktor kompanije koja direktno proizvodi LAZNE “testove – javno kaze da se radi o – najvećoj je prevari ikad počinjenoj nad javnošću – nece se puno desiti…

 • Teroristi i snishodljivi izvrsioci cionistickih naredjenja tzv “politicari” kako i bukvalno VOJSKA glupaka-korumpiranih tzv “epidemiologa” – nastavice Teror…
 • Medija i tzv “socijalne mreze” – po naredbi (vec odavno) bankrotiralih Cionistickih familija (u svakom pogledu) nastavice Cionisticki teror – INkvizicije…

Dakle – sirite informaciju.

Razumljivo, bice tu puno i bas zaglupljenih, koji cekaju da “vlada” kaze da je “pandemija prestala” – kao i nadobudnih glupaka koji ce sujetno “braniti” neodbranjivo, tj cjelokupni idiotsko-lazni i neljudski Narativ iza “pLandemije”… Cak ce i pseudo-nauku tzv “epidemiologiju” pokusati braniti…
Medjutim – tesko ce im biti – protiv kompetence ovog dr Roger Hodkinsona bilo sta reci…

Zato predlazem da procitate sto prije, skinete video i dijelite.
Hvala.

Senb
Gost
Senb
3 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Ne istražuje.
Imaš krivu hipotezu.

Maaja
Gost
Maaja
3 mjeseci prije
Reply to  Senb

Alina Grubnyak / Unsplash)Covid-19 ima ozbiljne simptome, a među njima su i neobični neurološki učinci koje doživljavaju mnogi pacijenti. Ujedno, to liječnici smatraju zapravo najvećim misterijem. Iznenadni gubitak okusa i mirisa bio je jedan od prvih neobičnih simptoma o kojima su izvijestili Covid pacijenti. No, kasnije su pacijenti doživljavali i moždane udare, oticanje mozga i napadaje.
 Kako piše Science Alert neki pacijenti kojima je dijagnosticirana zaraza koronom osjećaju i zbunjenost, osjećaj “kao da su u deliriju”, imaju poteškoće s koncentracijom, vrtoglavice, a neki od najtežih slučajeva dožive i gubitak pamćenja. Već par mjeseci liječnici neumorno pokušavaju razumjeti ovu bolest te njezine mnoge trajne posljedice koje utječu na mozak i ne mogu se u potpunosti objasniti. Pregled istraživanja provela su dva neurologa koji su promatrali kako Covid-19 remeti normalnu funkcionalnost mozga. Oni su pratili pacijente i preko EGG-a su mjerili sve promjene.Među 420 pacijenata kod kojih je zabilježena osnova za naručivanje EEG-a, najčešći je razlog bilopromijenjeno mentalno stanje: gotovo dvije trećine ispitanih pacijenata doživjelo je delirij, komu ili “opću zbunjenost”, prenosi Science Alert.
 Otprilike 30 posto pacijenata imalo je određenu vrstu napadaja, zbog čega je njihov liječnik naručio EEG, dok je nekolicina pacijenata imala problema s govorom i izgovorom riječi.Drugi su doživjeli iznenadni zastoj srca, što je moglo prekinuti dotok krvi u mozak. EEG snimke pokazali su čitav spektar abnormalnosti u moždanoj aktivnosti. Najčešća uočena abnormalnost bila je difuzno usporavanje, što je sveukupno usporavanje moždanih valova i što ukazuje na opću disfunkciju u moždanoj aktivnosti.
U fontalnom režnju otkrivena je trećina abnormalnosti.Radi se o dijelu mozga koji rješava izvršne zadatke razmišljanja, poput donošenja odluka i logičkog zaključivanja.Čeoni režanj također nam pomaže da reguliramo svoje osjećaje, kontroliramo svoje ponašanje i uključen je u učenje i pažnju.
“Ova otkrića govore nam da moramo isprobati EEG na širem krugu pacijenata, kao i druge vrste snimanja mozga, poput MR-a ili CT-a , što će nam dati bliži pogled na frontalni režanj”, rekao je neurolog i koautor studije Zulfi Haneef sa Medicinskog fakulteta Baylor u Houstonu. Nažalost, postojeći rezultati ne daju nikakve naznake koliko su ovi poremećaji rijetki ili uobičajeni u široj populaciji, jer su u analizu bili uključeni samo pacijenti s Covidom (koji su imali EEG test)
 Koronavirus može imati ozbiljan utjecaj na neurološko zdravlje čovjeka. Dr. Haneef kaže da je potrebno više istraživanja, ali da ova otkrića pokazuju da su to područja na koja se najviše treba usredotočiti. S nastavkom pandemije, shvaćamo koliko Covid može biti uporan kada pacijenti koji su preboljeli bolest tjednima nakon što su ozdravili osjećaju umor i iscrpljenost.
 “Mnogi ljudi misle da će se zaraziti, ozdraviti i kako će se sve vratiti u normalu. Ali ova otkrića govore nam da bi moglo biti dugoročnih problema, u što smo sumnjali, a sada nalazimo još dokaza koji to potkrepljuju”, prenosi Science Alert izjavu američkog neurologa.

Ria
Gost
Ria
3 mjeseci prije
Reply to  Maaja

Interesantno je da djeca ne obolijevaju a prenose vrus. Što bi značilo da se i oni trbaju zaštititi.

Mladen
Gost
Mladen
3 mjeseci prije
Reply to  Ria

Interesantno ,odakle ti ta informacija!Troje djece od mojih prijatelja.

indy
Gost
indy
3 mjeseci prije
Reply to  Maaja

Neocjenjujem,ali interesantno opisuje moju kliničku sliku,al to nekad zvali drukčije,di problem,po tome sam koronu i to najteži oblik prebolio 15 puta od toga imam doli komentar da bio i u komi,al to onda nisu zvali korona.molim točnu specifikaciju,ovo djelimično znači točna razlika između korone i drugih bolesti,isto tražim i od službenih ustanova prvi dopis o specifikaciji upučen cc.6 mjeseci zadnji prije dva mjeseca nema odgovora,telefonski odgovor nemogu specificirati,na upit za moje diagnoze i preboljeno što puno gorje od korone nemaju komentara telefonski a meilom nikako.Molim specifikaciju,jer ovo je navod postoječih stanja i bolesti prije korone,i prije Rimljana.Ljepi pozdrav i nadam se specifikaciji za nas milijone koji nemamo koronu ali smo više ili lakše bolesni od drugih bolesti koji imaju neka zdravstvena stanja,i za one koji su skroz zdravi.

Maaja
Gost
Maaja
3 mjeseci prije
Reply to  indy

…………………..Na pitanje: “Nije li koronavirus bio prirodan?” Montagnier je odgovorio: “Ne, to nije bilo prirodno, to je bio rad profesionalaca, molekularnih biologa. To je vrlo precizan rad, mogli bismo ga nazivati ​​i vrlo detaljnim radom”.

Montagnierove tvrdnje o dizajniranim umetcima sekvence HIV-a u SARS-CoV-2 potvrđene su u radu pod naslovom “Neprirodna sličnost jedinstvenih umetaka u vrhu proteina 2019-nCoV na HIV-1 gp120 i Gag”, koji su se morali povući zbog “prevelikog pritiska”. Dvoje drugih istaknutih virologa, naime Ruan Jishou sa Sveučilišta Nankai i Li Huan sa Sveučilišta Huazhong, došli su neovisno do istog zaključka.

Judy Mikovits bila je direktorica laboratorije američkog Nacionalnog instituta za rak i bila je dio tima koji je prvi izolirao retrovirus miševa XMRV. Također je nekoliko godina radila u Fort Detricku, najzloglasnijem istraživačkom laboratoriju za bio-oružje američke vojske. Mikovits je jedna od rijetkih koja se usudila kritizirati skandal s cjepivom, zbog čega je kasnije izgubila karijeru, štednju i ugled. Ona je javno izjavila da, s obzirom na zapanjujući broj (1.200) mutacija između novog SARS-CoV-2 i virusa šišmiša, to mora biti stvoreno:

   Ispitivač: Vjerujete li da je ovaj virus [SARS-CoV-2] stvoren u laboratoriju?

   Mikovits: […] To se prirodno ne može dogoditi. Netko nije otišao na tržnicu, nabavio šišmiša, virus nije skočio direktno na ljude. To ne funkcionira tako. To je ubrzana evolucija virusa. Da je to bila prirodna pojava, trajalo bi do 800 godina.

Bruno Coutard je istraživač za IHU Méditerranée Infection, jednu od najvećih svjetskih ustanova za istraživanje virusa. Travnja 2020. Coutard i sur. objavio je u Antiviral Research detaljnu analizu SARS-CoV-2:

   “Godine 2019. u Wuhanu u Kini pojavio se novi koronavirus (2019-nCoV) koji inficira ljude. Njegov genom je sekvenciran, a informacije o genima odmah puštene. Unatoč velikoj sličnosti sa sekvencom gena za SARS-CoV i SARS-u slične CoV, identificirali smo čudno mjesto rascjepa poput furina u vrhovima proteina 2019-nCoV, koji nedostaju ostalim SARS-u slične CoV. […] Ovo mjesto rascjepa poput furina… može pružiti pojačanu aktivnost proteinu 2019-nCoV za učinkovito širenje u ljudskoj populaciji.”

Na običnom engleskom jeziku, “pojačana aktivnost proteina” znači “umjetno stvoren”. Prema Coutardu, upravo je ova ljudska intervencija omogućila da zoonotski (šišmiš) virus ‘skoči’ na ljude.

Profesor etiologije na Nacionalnom sveučilištu u Tajvanu, Fang Chi-tai ,izjavio da je SARS-CoV-2 vjerojatno umjetno stvoren. U genskom slijedu SARS-CoV-2 postoje još četiri aminokiseline nego kod drugih koronavirusa. Prema Fangu, prirodne mutacije virusa rezultirat će samo malim, jedinstvenim promjenama, a upitno je vidjeti kako prirodno mutirani virus naglo preuzima četiri aminokiseline. Te su se aminokiseline mogle umjetno dodati kako bi se olakšao prijenos virusa.
::::::::::Uvjerljivi dokazi da je SARS-CoV-2 stvoren od strane čovjeka
Pierre Lescaudron
Sott.net

Maaja
Gost
Maaja
3 mjeseci prije
Reply to  indy

mislim da odgovore ne očekujete od internetskih stručnjaka sa računala već možete potražiti kod mjerodavnijih autoriteta pa npr:
Prof. dr. sc. Dragan Primorac, dr. med., hrvatski je liječnik i znanstvenik,Dragan Primorac, hrvatski je liječnik i sveučilišni profesor, pedijatar subspecijalist medicinske genetike, ekspert iz forenzične genetike, stalni sudski vještak……..

Istražuj
Istražuj
3 mjeseci prije
Reply to  Maaja

“… Kako piše Science Alert neki pacijenti kojima je dijagnosticirana zaraza koronom osjećaju i zbunjenost, osjećaj “kao da su u deliriju”, imaju poteškoće s koncentracijom…”

Kolegice,
To su sve ciste besmislice.
Evo cak imate i u mom postu link na ovog epidemiologa iz Kanade (Alberta)…
Tip je nesko kao ona spodoba Alemka, ali je i pored toga direktor kompanije koja proizvodi testove za laznu “pLandemiju”…

Ogromna provincija u Knadai sa preko 4.5 miliona stanovnika.
Cijala prica o tzv “Covid 19” – jeste totalna laz – medjutim ovi idioti “strucnjaci” koje spominjete, jos nisu dobili informaciju o tome – pa drle po obicaju…

D cm
Gost
D cm
3 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Koje je znacenje kriznog staba . Ja bih to preveo kao — Zdravstveni policajci kojima je dodjeljena tako jaka funkcija da su oni sefovi policije i doktora a mozda i vojske. A sto je najgore na celo te Zdravstvene policije (Krizni stab)se stavljaju licemjeri koji nemaju morala i koji sa svojim lazima manipuliraju sa doktorima i policijom putem laznih pcr testova i tako su u stanju da eleminisu i uplase svakog ko im stane na put. Znaci sistem napravljen na manipulaciji ,zastrasivanju ovaca i lazi.

Slučajni gost
Gost
Slučajni gost
3 mjeseci prije
Reply to  Maaja

Uopšte ne razumem komentatore koji su ti nalupali minuse?!

Ja sam preživeo pakao sa koronom 14 dana, dobio sam upalu pluća, 7 dana nisam mogao da spustim temperaturu ispod 38, a redovno je bila oko 39.6. Kritičnog 12. dana, temperatura je dostigla 40.3, 5 sati nisam mogao da je spustim ispod 40 i tek kada sam po isteku 6.sata, ponovo popio duplu dozu paracetamola, posle nekoliko sati je temperatura spala na 39.8. Ja presrećan.

Pakao koji sam preživeo je vrlo sličan onome što je opisano u vašem komentaru.

Mikojan
Gost
Mikojan
3 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Tom Summitu možeš vjerovati ko i “kamenjaru” ili našem Milanchetu iz Češka ili Slovačka, od kud se već javlja,

Istražuj
Istražuj
3 mjeseci prije
Reply to  Mikojan

Cini mi se da je informacija vazna – da bi se sirila…

Razumljivo, tip je doktor tzv “epidemilogije” te je prakticno nemoguce od njega ocekivati da kaze da je “doktor” Rockfellerove pseudo nauke (sto u stvari i jeste)…
Ipak, nije mali saraf u cijeloj ovoj zlocinackoj ujdurmi, a prakticno savjetuje guvernera i (idiote) politicare u kanadskoj saveznoj drzavi Alberta…
Ne zaboraviti – da je onaj zlocinac “premijer” Kanade Trudeau – totalni igrac kabale, a o njemu imas i onom teksut o psihopati Schvabu i distopiskoj budoicnosti…

Dakle – prakticno u centru ZLA – Kanada imas drzavu u kojoj “savjetnik epidemiolog” – katze da se radi o Prevari NEDJENIH razmjera…

Svaki sukob u Kabali – smatram dobrim za ljudsku rasu.

Mikojan
Gost
Mikojan
3 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Ma, slušao sam tog mladca par puta kod Alexa, ima priču a sad koliko istine, ko i u naših stožeraša, možda više, možda manje.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
3 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

A sto ako je sukob odglumljen poput ovog izmedu 2 kabalista?
Namjerno iznose dokaze o namjestanju izbora kako bi narod poludio i zasao na ulice da se obracunaju jedni protiv drugih i pobiju ucinkovitije metkom nego bocom,a nakon toga ce imati priliku zabraniti im i oduzeti oruzije i tako razoruzane, iscrpljene medusobnom borbom i razoruzane biti ce lako cjepiti.

Oprez
Gost
Oprez
3 mjeseci prije
Reply to  Mikojan

Na internetu nemožeš vjerovati baš NIKOME! Nitijednom od “novinarskih” portala. Režimskima baš ništa, a kod ostalih se može pronaći poneki trag istine.
Ali da bi došao do nje opet moraš plivati kroz ocean laži.

Ispran je svaki mozak koji zdravo za gotovo prima bilokakvu informaciju bez propitivanja pa je onda prenosi dalje kao ideju.

mladen3x
Gost
mladen3x
3 mjeseci prije
Reply to  Oprez

Nemoj na internetu ni tražiti.Borbu protiv Corone su otkrile dvije Američke poliklinike na taj način da su krv oporavljenih od Corona virusa transplanirali u oboljele od Corona virusa i na taj način njihova antitijela su savladala Corona virus i svi pacijenti su ozdravili.U SVRHU farmaceutske industrije te dvije poliklinike su zatvorene i zabranjen je njihov rad,daleko od fokusa javnosti….Dalje me ne pitajte…..

Oprez
Gost
Oprez
3 mjeseci prije
Reply to  mladen3x

Ti si bio tamo i vidio? Vlastitim očima? Ili si pročitao i izabrao vjerovati?
Mene je osobno iskustvo naučilo vjerovati Svetom Pismu samo, a sve ostalo propitivati. Za tuđa iskustva neznam niti mi se miješati u tuđa intimna i osobna pitanja. Još manje nametati svoja.

Mikojan
Gost
Mikojan
3 mjeseci prije
Reply to  Oprez

Svetom pismu vjeruješ a onome što pročitaš na internetu ne vjeruješ, u čemu je razlika ?

Oprez
Gost
Oprez
3 mjeseci prije
Reply to  Mikojan

U iskustvu.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
3 mjeseci prije
Reply to  Oprez

Ako cemo gledati iskustvo npr. posjetio sam gotovo sve drzave svijeta i mogu reci kako svaka ima glavni grad i mnostvo ostalih manjih i vecih. Dolazimo do ogromnog broja gradova. Naravno nisam sve posjetio gradove, no vidio sam da mnogi gradovi imaju po nekoliko bolnica cime dolazimo do jos veceg broja! U svakoj bolnici imamo onkoloske odjele na kojem uvijek leze i djeca…
ONA su za mene dokaz da bog ili nije svemoguc ili nevidi sve ili nas bas i ne voli ko sto se prica…

Oprez
Gost
Oprez
3 mjeseci prije

kukuriku-kokoda

Mikojan
Gost
Mikojan
3 mjeseci prije
Reply to  Oprez

Aha, u svetom pismi stalno isto napisano a na internetu svaki put drugačije, pa ok, ima tu istine.

OpREZ
Gost
OpREZ
3 mjeseci prije
Reply to  Mikojan

Evo ti primjer. Nemaštovito ime zapata u prijevodu znači cipela iako bi opanak bio prigodniji prijevod. Da se ima za što uhvatiti dok napreže organ za razmišljanje.

Sad za razliku od njega probaj bit malo maštovitiji i zamisli.

Dovoljno je otvoriti sajt u tri različita browsera. I već smo trojica. Virtual-spiritual-sexualaca uvjerenja da je i podjebavanje seks sa svim ustavnim pravima. Svi koji imaju nešto protiv nas su Virtual-spiritual-sexualoFOBI.

A zapravo smo drogirani getUpperi koji su opkolili stari opanak koji je zagrizao kao som na durdubak, što bi mu rekao duhovni vođa jer i DUH IM SE NALAZI U ISTOM ORGANU. I neumorno ga podjebavaju. Klik plus klik minus… Kad nas pukne blues slušamo reggae… get Up, stand Up… kad smo veseli onda smo funky… get Up like sex machine… for home ready…

To je samo jedna od mogućnosti manipulacije interneta kojih je bezbroj. Ako imaš imalo mašte te nisi nemaštovit kao opanak. Ali sve to je iluzija, privid, manipulacija i LAŽ! SVE! Pa i ovaj članak sa klasičnim klik-bait naslovom kakvi su svakodnevna praksa žutih tabloida… U Svetom Pismu ti je istina o svakome. Ali ohola budala, da ne kažem šupak, ispranog mozga, će na prvu odbiti i palamuditi, pljuvati, prditi i srati o nečemu što nije ni pogledao niti pojma o tome ima, napadati i tražiti sukob, pa nakraju podviti repicu u nedostatku duha i mašte.
A netko će možda i pročitati pokoju ISTINITU I ŽIVU RIJEČ. I o njoj u sebi duboko promisliti. Ako ima s čim.

Bez preporuke opet. Na slobodnu volju. Uz širok osmjeh i lijepi pozdrav.

Oprez
Gost
Oprez
3 mjeseci prije
Reply to  Mikojan

Malo detaljnije.

Sve proživljeno unutar sebe i okolo u vlastitom životu, detaljne istinite opise i proživljene osjećaje i događaje pronašao sam u Svetom Pismu. Napisanom davno prije mene i svih nas.

Na internet portalima nalaziš samo propagandu, laži, rat informacijama i dezinformacijama. Razbibrigu sa ograničenim emocionalnim uključivanjem.

Kad bih ti preporučio da sam otvoriš Sveto Pismo i otkriješ razliku, riskirao bih etiketu blabla katotalibana, vjerskog fanatika i već uobičajenog kukuriku-kokoda repertoara, stoga neka to bude po tvojoj volji. Bez moje preporuke.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
3 mjeseci prije
Reply to  Oprez

Ratove, lazi, prevare i bajke te pogotovo propagandu se da iscitati s lakocom i iz svetog pisma ili grijesim?

Oprez
Gost
Oprez
3 mjeseci prije

Eto načitao si se… kukuriku-kokoda

Mikojan
Gost
Mikojan
3 mjeseci prije
Reply to  Oprez

Sve što u naslovu ima sveto ne vjerujem baš ništa, eto, nije preporuka ali po volji.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
3 mjeseci prije
Reply to  Mikojan

Zato sto misli da je ono bog napisao…

Oprez
Gost
Oprez
3 mjeseci prije

Čitaš tuđe misli!? Kukuriku-kokoda

OpREZ
Gost
OpREZ
3 mjeseci prije

S obzirom da znaš što drugi misle, onda znaš da do riječi osoba koje sebi daju za pravo govoriti šta drugi misli držim koliko i do vjetra iz stražnjice ili prdeža iz guzice. S obzirom da iz takve duše izlaze. Znam razlikovati i šuplji prdež od šupljeg kukurikanja i kokodakanja.

OpREZ
Gost
OpREZ
3 mjeseci prije

Zato sto misli da je ono bog napisao…

Dragi Emiliano, pojma nemaš što si sve sa ovom rečenicom razotkrio.

Moja guzica je glupa, ali ja nisam glupa guzica.
Nije iz Svetog Pisma nego iz Tarantinovog filma.

Dakle znam da je već odavno normalno da većini ljudi isti organ služi za sranje, razmišljanje i seks, da ne kažem jebanje. Ok, poštujem to, nisam takav niti imam strahova i fobija od takvih iako mi nisu ugodno društvo.

Problem cijelog svijeta je u tome što nekolicina glupih pohlepnih guzica, da ne kažem šupaka, ispranog mozga, daje sebi za pravo misliti tuđim glavama.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
3 mjeseci prije
Reply to  Oprez

Ti se onda uopce nemoras brinuti.
Naprotiv, da sam osoba koja vjeruje u sveto pismo nebi ni pojas u autima koristio a kamoli ovdije gubio vrijeme.
Ionako ce bog sve rjesiti kao i mnogo puta do sada..
Eno rat u Vietnamu vec zavrsio a jedva par mil. civila stradalo pod napalm bombama…

Oprez
Gost
Oprez
3 mjeseci prije

kukuriku-kokoda

Ico
Gost
Ico
3 mjeseci prije
Reply to  Oprez

Nažalost i ti si samo izabrao vjerovati, a sada sve ostalo, pa i svoje “iskustvo” samo prilagođavaš i podređuješ tom odabiru. Znam da si uvjeren da nije tako, ali je. Na poslijetku si taj svoj odabir amenovao i više ga i ne propituješ, što je najveći neprijatelj svake istine. Vjerovati bezrezervno u bilo što je karakteristika fanatika.

OpREZ
Gost
OpREZ
3 mjeseci prije
Reply to  Ico

neki ljudi ostanu bez izbora…
ali u svakom slučaju hvala doktore
JA ZNAM DA ME UOPĆE NE POZNAJEŠ

mladen3x
Gost
mladen3x
3 mjeseci prije
Reply to  Oprez

Bia je tetka koja tamo živi i radi,ja vjerujem ljudima a ne ovima koji pišu masu gluposti….

OpREZ
Gost
OpREZ
3 mjeseci prije
Reply to  mladen3x

Dakle čuo si od tetke. Koju dobro poznaješ i vjeruješ joj. Nemaš razloga nikoga uvjeravati u to. Osobito u ovome kokošinjcu gdje svi misle tuđim glavama i znaju sve o drugima i njihovim vjerovanjima te ih automatski etiketiraju na osnovu vlastite ispranosti mozga. Imaš svoje ZNANJE na osnovu svog iskustva. I razmišljaš svojom glavom bez potrebe uvjeravanja nekoga u nešto. To svakako iziskuje duboko poštovanje. I više je za vjerovati tebi o kojem nikakvog pojma nemam, nego li medijskom prepisivačkom kokodakanju.

A vidim i da znaš da je u ovome kokošinjcu, gdje nitko nikoga zapravo ne poznaje i niti zna, moguće otvoriti stranicu u tri browsera i već ste trojica za klikanje pluseva i minusova. Vjerovatno onda znaš i ovo o peradi. Kokoši kokodaču, kljucaju i seru po dvorištu. Vrane najprije grakću, a onda kljucaju oči. Gavran grakne izdaleka nekoliko puta pa odleti o svom poslu.

Vjerujem da znaš i ponešto o prenesenom značenju.
Isto kao što vjerujem da znaš da se nije zdravo predugo zadržavati na ovakvim mjestima, koja umjesto za zajebanciju i smijeh, većini služi za frustraciju, napadanje, nametanje mišljenja i liječenje vlastitih kompleksa.

Svako dobro i lijepi pozdrav. Od srca s poštovanjem.

Grba
Gost
Grba
17 dana prije
Reply to  mladen3x

Hahahaha dobra…

D cm
Gost
D cm
3 mjeseci prije
Reply to  Oprez

Evo jedan sajt zove se – BITCHUTE.COM ima jako dobrih videa od inekcija za koje kazu su velika laz i prevara , pa do najnovih vjesti o prevarama vezanih za kradji izbora .

D cm
Gost
D cm
3 mjeseci prije
Reply to  D cm

Kada dodjete na Bitchute.com sajt kliknite samo na news&politics tamo ina jako dobri videa .

Ico
Gost
Ico
3 mjeseci prije
Reply to  Oprez

Da, a najgori su oni kojima su puna usta istine i pravde, a pod tom krinkom guraju neku svoju prikrivenu agendu.

OpREZ
Gost
OpREZ
3 mjeseci prije
Reply to  Ico

Sva je istina u Svetom Pismu. To su riječi Tesle i Einsteina, puno većih umova i duhova od svih nas skupa ovdje. Besmisleno za spominjati.

I opet ti NEĆU PREPORUČITI da istinu tražiš u Svetom Pismu, niti ću ti fanatički citirati nešto iz njega. Citirat ću ti Clinta Eastwooda: Mišljenje je kao i šupak, svaka guzica ga ima.

Senb
Gost
Senb
3 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

ne bojte se sve je to matrix i cio-kabala, iluminati itd. corona uopće ne postoji a ono što ne postoji ne može ostaviti niakvog traga. Stoga bacite maske i živite normalno kao i prije kineskog virusa koji ne postoji.
Sve je to zbog prodaje ljekova i cjepva koji su bezvrijedni, ne nasjedajte prevarantima od covida nitko nije umro, svi su živ i zdravi…..

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
3 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

“Nadam se da ce ova spodoba (kao i svi ostali “stozerasi” Svijeta) – po hitnom postupku prema – “dugotrajnom odmoru” izmedju 4 zida!”

Volio bi isto, medutim bas me zanima sto ti to daje nadu jer po meni je dokaza previse kako je sve prevara medutim ona ide punom parom dalje bez problema, bez prevelikog otpora, odnosno tocno onako kako su planirali!???
Eno djeca se guse pod maskama, po zemljama nekad vodecim po slobodama covjecanstva i demokracije policijski satovi, negdje je zabrana tocenja alkohola, brise se istina gdje god se pojavi, negdje bake i djedovi umiru sami, a boca stize ko u Star Treku Warp brzinom jer je Trump zamolio vojsku da “pomogne” podjelit metak, uf pardon vakcinu!

Istražuj
Istražuj
3 mjeseci prije

Emiliano,
Jesi u pravu… Medutim, nekako mi se cini da se sve vise informacije siri… A informacija je najvaznija.
To je ne jednu stranu…

Na drugu stranu, sjecas se da prakticno od pocetka lazne pLandemije – nisam puno polagao nadu u ljudsku inteligenciju…?
Medjutim – polagao sam nadu u kolaps Cionisticke Imperije…
On je prakticno oduvijek bio neminiovan, ali ga je ta satanisticka stoka (sa onim Habadom kao “ideologijom”) – prije svega odugovlacila, a koliko mi se cini i “pripremala” …
(Naime satanisti iz Habada – ocekuju Meshiaha… a to znaci za njih “Zadnji dani”… Za razliku od drugih “abrahamskih prevara” – satanisti Habada ne trebaju neko “mocno bice” za Meshiaha. To je obican covjek… Nesto kao “menadzer” Svijeta – pa moze biti bilo ko (koga satanisti smatraju “meshiahom”)… I Gates, i Putin, i Xi, i Netanyaho, i Trump, i onaj satanist Kuschner, ali cisto sumnjam da su planirali ovog debilnog pedofila Bidena… Tu nesto jos ne stima…)

E vidis – jucer sam gledao onog prdonju Alan Greenspana – dogogodisnjeg shefa FED… Taj zlocinac mi je izgledao kao da se usrao i to zesce… Blebetao je o “virusu”, ali svako normalan ZNA da ovaj prdonja odlicno zna da tzv “opasnog virusa” – NEMA…
Medjutim – misli da je prdonja prestravljen velicinom Ponzijeve sheme koju su cionisti napravili – a koja samo sto se nie urusila u samu sebe…
Prakticno – to je i kraj tiranske Cionisticke imperije ovih zlocinackih kamatara koja je prakticno vladala Svijetom 300+ godina…

Da li ce biti picvajza… Hoce…
Medjutim kada se Cinisticka Ponzi-piramida urusi, tada i ti satanisti gube onu moc koja im je dolazila iz nastampanih papirica (to su prije svega bili US dolari)…
A ljudi – rapidno – sve vise i kontaju i vide pred ocima…
Cak i oni najgluplji ili najnadobudniji – pocece optvarati oci sa urusavanjem Cionisticke Ponzi sheme…
To vrijeme, cini mi se da se priblizava rapidno – bez obzira sto tzv “Centralne banke” (sve pod kontrolom ili u Vlasnistvu familija porijekolm iz institucije “Dvorski zidov”) – stampaju enormne kolicine papira tj “digitalnog duga”…

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
3 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Lako je nekim drugima otvoriti novi FED MED RED i stampati neke druge sarene listice kojima ce zamjeniti prethodne ili uvesti da zlatom i diamantima placamo vodu i kruh.
Poznavajuci njih meni je to izglednije nego sto ce oni propast.
Na koncu nemamo vise dinar iz Jugoslavije pa opet sve rep. tj. danasnje drzavice imaju svoje sarene papirice. Tako da to uopce nije problem.
Optuze nekog, osude ga i ajmo iznova s novim papiricima, zlatom ili dragim kamenjem. Oni ionako imaju svega toga u nezamislivim kolicinama.
Ti vragovi se ne boje nicega,.
Imao sam priliku susresti se jednim od vodecih (ali manje javnosti poznatom) osobno i mogu ti reci da mi se cini da se oni ne boje nicega jer mislim da znaju nesto sto mi neznamo i to nebi iscupao iz njega ni da ga mucis.
Naravno to je moj subjektivni dojam…

evuhewruvbweurbvwerv
Gost
evuhewruvbweurbvwerv
3 mjeseci prije

Što ja imam od toga da mi taj što si ga upoznao i kaže neke stvari kad ja to sve što oni rade vidim oko sebe i znam da su zaštičeni svim institucijama bilo koje države. To ti dođe na isto kad mi ciganka govori kakovu ću sudbinu imati i da pogodi ne interesira me kao i komentar ovog tvog.

mladen3x
Gost
mladen3x
3 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Ti si pukao skroz….Žena mi ležala u bolnici,imala coronu,aparat joj radio na 80%,primjerice,kolegi s posla radio na 4 % pa se mučio i da onda ideš pričati ovakvu priču,pa ti nisi normalan,u kojem paralelnom svijetu ti živiš čovječe,jel takve kao tebe treba zabraniti i optužiti za širenje dezinformacija putem interneta,samo odgovori….nije prijetnja ali reci da se konačno suzbiju ovakve laži i da se krene normalnim putem jer ovo više nema smisla,ovakvi tekstovi,ljudi moji,da se konačno tome krene na kraj pod zaštitom institucija(sve jasno)…pa dajte se unormalite,ljudi umiru po bolnicama od korone a vi o prevari,dokažite…ja lako dokažem da korona postoji ,ok ste ali nemojte da počnemo drugačije,istinom protiv laži,nemojte da počnemo dokazivati da niste u pravu…korona postoji….

otpisani
Famed Member
otpisani
3 mjeseci prije
Reply to  mladen3x

pa hajde dokaži postojanje korone !

Mikojan
Gost
Mikojan
3 mjeseci prije
Reply to  otpisani

Nemoj ga mučiti, uzmi elektronski mikroskop i potraži virus, ako nemaš onda potraži na internetu, ima slika, grafika i animacija koliko voliš, ima izgled krune zato i naziv korona, svaka sličnost sa influenza virusom je slučajna i to nije isto, tako kažu na teveju.

mladen3x
Gost
mladen3x
3 mjeseci prije
Reply to  otpisani

ti si “otpisani”,tebi ne vrijedi ništa dokazivati ali ako te več zanima to bi trebali otiči do laboratorija da vidiš kako to izgleda,to je prvi korak a drugi korak je da staviš uzorak u usta ili nos…eto,jedino tako ti mogu dokazati…..

Mikojan
Gost
Mikojan
3 mjeseci prije
Reply to  mladen3x

Bolest postoji, mnoge bolesti su smrtonosne, da ti je supruga bila u bolnici prošle godine, od čega bi bolovala ? Ljudi su u velikom broju umrli prošle godine, od čega su umrli ? Pa tad nije bilo korone a umirali su, kako i zašto?
Umirali su nejčešće od virusne upale pluća, uzrokovanom jakom gripom, zar ne?
A gripa je, što, bolest, kakva bolest, što je uzrokuje?
Odgovori mi pa da i ja naučim jednom za svagda.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
3 mjeseci prije
Reply to  Mikojan

Nauci se da trolovi i sendwichari ne odgovaraju poput nas ostalih komentatora.

Oni obave posao i odu na Imbex i ostale portale zaradit za kruh svoj svagdasnji…

Mikojan
Gost
Mikojan
3 mjeseci prije

A ja naivna budala, opet sam nešto naučio !

mladen3x
Gost
mladen3x
3 mjeseci prije
Reply to  Mikojan

Pa normalno da ljudi umiru i od drugih bolesti,što je tu čudno?Gripa je infekcija dišnog sustava,dobiješ visoku temp.,malaksalost,glavobolju,curenje nosa,kašalj,mučnina,povračanje itd,kako kod koga.Uzrokuje je virus gripe.Kod korone,mnoge od ovih negativnih stvari nemoraš imati,većina ih i nema,dovoljno je da ti zahvati pluća i završiš na respiratoru a kasnije i umreš.Uzrok je COVID-19 virus.I nema lijeka,za gripu ima cijepljenje(neobavezno).Zbog svojih učestalih promjena (mutacija), virus gripe je još uvijek nepredvidiv za znanstvenike.Ali se razlikuje od virusa COVID-19.Valjda si nešto naučio.Ako nisi,neka ti Bog pomogne,ja nemogu.

Oprez
Gost
Oprez
3 mjeseci prije
Reply to  mladen3x

Svi se znanstvenici slažu oko toga da je korona virus uzročnik svih prehlada.

Cenzurirani znanstvenici tvrde da je covid-19 umjetno modificirani korona virus koji je samo labaratorijsko-medijsko-propagandni proizvod proizveden u svrhu profita, manipulacije masama i ekonomskog ratovanja. Što se i golim okom VIDI.

Režimski licemjerni korumpirani znanstvenici kao i političari neskriveno ti uzimaju slobodu, šire strah i paniku, cenzuriraju, prodaju maglu, maske, cjepiva i prozirne laži.

Ma kome li ću samo vjerovati?

Ico
Gost
Ico
3 mjeseci prije
Reply to  mladen3x

Pa naravno da Korona postoji. Osobno znam nekoliko poznanika koji su je preboljeli i koji su mi iz prve ruke opisivali šta su prolazili. I kome da sad vjerujem: Njima, ili ovima koji tvrde da je nema ? Pa nisu valjda svi ti moji poznanici plaćeni da glume i lažu da su bolesni ? Toliko daleko u ludilo ne mogu ići.

Mladen
Gost
Mladen
3 mjeseci prije
Reply to  mladen3x

Ajde imenjače sta trošiš energiju ovako kasno na obične provokatore .

istina boli
Gost
istina boli
3 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

čudno da se redakcija nije osvrnula na pressicu Trumpovih odvjetnika, još do sada ništa……nekada sam pratio advance i vidim kakvo su smeće postali, to je strašno….

https://www.youtube.com/watch?v=_KxhSqz3vxI

specijalne jedinice svih rodova vojske stavljene pod direktnu komandu novoizabranog šefa pentagona….ima na linku i video sa pressice. Miller djeluje jebeno odrešit i ima podršku oko sebe koja neće omanuti

https://beforeitsnews.com/military/2020/11/special-forces-assets-are-now-being-deployed-to-take-down-americas-domestic-enemies-traitors-mike-adams-videos-2485479.html

nešto se šuška da su svi vojni letovi višestruko povećani, znači možda se u skladu sa Millerovom presicom pripremaju konkretni koraci koji će rezultirati nekim akcijama uskoro u budućnosti? Saznaćemo odgovore za sve navedeno vrlo brzo.

evuhewruvbweurbvwerv
Gost
evuhewruvbweurbvwerv
3 mjeseci prije
Reply to  istina boli

Priće za malu djecu. A Advans je smeće od kad Marjanović napisa Putinofiliju.

istina boli
Gost
istina boli
3 mjeseci prije

vojni letovi mogu biti priče za malu djecu, ne znam na šta misliš…. prve dvije stavke?……..ili da su sve priče za malu djecu?

odddball
Gost
odddball
3 mjeseci prije

Čestitke portalu logično, kad ste u pravu u pravu ste, za remdesivir je od početka kod preliminarnih testova bio potpuno neunčikovit za liječenje covida, ali ne bih Alemku stavljao u prvi plan, ona je konformist koja nikada nije izrijekom rekla niti da je unčikovit niti neunčikovit tako da formalno ne može odgovarati, referenca za korištenje je ocjena američke agencije, koja je btw stigla naokn što je SAD izašla iz WHO-a koji je prvi službeno objavio da je remdesivir neunčikovit, neka me netko podsjeti kakva je uloga u svemu tome Trumpa? U RH politički bi trebao odgovarati ministar zdravstva jer je skup i nepotreban lijek naručen, a kako će to završiti, otprilike kao i Millinović sa tamifluom, za one koje se dulje sjećaju, dakle ujeo vuk magarca,…

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
3 mjeseci prije
Reply to  odddball

Ma dobro, sve je ovo ionako međustvarnost odnosno pretvaranje jedne stvarnosi u drugu 🙃🙃🙃

evuhewruvbweurbvwerv
Gost
evuhewruvbweurbvwerv
3 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Hahahaha………

Trt
Gost
Trt
3 mjeseci prije
Reply to  odddball

Ne bih rekao da baš nije promovirala remdesivir,svjesno se pozitivno izjasnjavala o njemu tvrdeci da pomaze u lijecenju korone. Mozda nije bas samo takav konformist,mozda jos ima nekih veza sa svojim pretpostavljenima u ustanovi americke vojske za istrazivanje bioloskog oruzja gdje je provela jedan (bitan) dio svog obrazovanja.Kao sto pise u njenoj biografiji.

Melita
Gost
Melita
3 mjeseci prije
Reply to  odddball

“5 cjepiva je u prvoj kliničkoj fazi, jedno u drugoj, 71 je prijavljeno WHO-u za ispitivanje. Do prije par dana nijedan lijek nije dobio oznaku da bi mogao biti učinkovit, sada je to s Remdesivirom, gdje je američki Centar za kontrolu i prevenciju bolesti dao odobrenje za praćenje u kliničkim studijama, a vjerojatno će i europski centar dati odobrenje da prođe testove jer trenutno drugih lijekova nema i jer ovaj nije dao neke nuspojave, a ima pozitivne učinke”, izjavila je dr. Markotić.

oddball
Gost
oddball
3 mjeseci prije
Reply to  Melita

nebitno, samo kažem političku odluku su donijeli drugi i ne smije se dopustiti da se ti sada skrivaju iza Alemke koja ne odlučuje o ničemu, uostalom ako je ministarstvo naručilo ovakav lijek po toj cijeni na riječ Alemke onda time još gore po njih, mislim da to nije slučaj

mladen3x
Gost
mladen3x
3 mjeseci prije
Reply to  oddball

Alemka odjednom po tebi glupa pa nezna o čemu priča a tolike škole ima,ma daj,na sud i da se riješi i ta nepoznanica….takvi ljudi su štetočine kada im se dopusti da vladaju…..

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
3 mjeseci prije
Reply to  Melita

Zar nije važno tko je dao stručno mišljenje? Ili možeš davati stručno mišljenje ( a to i rade s ovim terorom) bez odgovornosti za isto?

hiber
Gost
hiber
3 mjeseci prije
Reply to  odddball

Pa i portal Logično je tvrdio da nema virusa. Pa sada teško bolesni samo pristižu u bolnice. A raspiratori rade punim kapacitetom. Hoću reći da svi mi imamo krive procjene uzrokovane našim željama i predrasudama. S druge strane, Logično je učinio i dobre stvari jer nije stvari uzimao zdravo za gotovo. Nije pogledao početnoj panici koja je danas glavni uzrok pritiska na bolnice.

Mikojan
Gost
Mikojan
3 mjeseci prije
Reply to  hiber

Opet isto, pa što bi bilo sa bolnicama da su godinama prije za svaku prehladu, virozu, gripu sa temperaturom od 37.5-40C doktori slali pacjente u bolnice? Raspale bi se sve do temelja, što je sad tu čudno, šalju sve koje ne treba u bolnice i imamo preopterečenje, naravno da imamo. Najbolje da im odma spraše metak u glavu i idemo dalje, misllim na pacijente koji se žale da im je vruće a svih ovih godina im je to bilo normalno sezonski.

hiber
Gost
hiber
3 mjeseci prije
Reply to  Mikojan

Bešćutnost ste i banalni. Eto obezglavljen je i cijeli vrh SPC. A zašto? Samo zato što nisu vjerovali. Da su vjerovali u Stožer, još bi bili živi.

Senb
Gost
Senb
3 mjeseci prije
Reply to  hiber

Nije obeglavljen, samo su se preselili tamo gdje nema žute korone.

Mikojan
Gost
Mikojan
3 mjeseci prije
Reply to  hiber

Beščutan, ne ili odlučno možda, zapravo ne vjerujem dok ne probam, naravno, najgora solucija ali ja sam magarac koji ne ući na tuđim greškama već na svojim. Ajde ima i dobrih vijesti, kod nas sad pošast pozitivnih i obiteljski liječnici nikoga ne šalju u bolnicu jer znaju da lijeka nema i na kraju, šta će u bolnici, samo smetaju, što je i istina. Kažeš da je vjerovao da bi bio živ, pa ja sam kao klinac naučio da se ne ideš igrati prijatelju koji ima vodene kozice, fasovao sam ih za 7 dana ali naučio sam još nešto, bolje da sam ih onda dobio nego sada, vjerojatno bi me sad satrle, da ne kažem ubile. Dakle, da je pop bio mlad i jak ne bi umro, lahka mu zemlja.

mario
Gost
mario
3 mjeseci prije
Reply to  hiber

nevjerojatno ti još pozivaš da vjerujemo u plandemju, nakon ovoliko textova, linkova i objasnjenja

evuhewruvbweurbvwerv
Gost
evuhewruvbweurbvwerv
3 mjeseci prije
Reply to  hiber

Pa koknuli ih tvoji………….

mario
Gost
mario
3 mjeseci prije
Reply to  hiber

respiratori rade punim kapacitetom, a smrtnost kao i proslih godina

Mikojan
Gost
Mikojan
3 mjeseci prije
Reply to  mario

Strah, strah je u svoj ovoj priči najgora stvar i zato ljudi završe na respiratoru, znam to iz osobnog iskustva. Sad mogu biti zahvalan doktorici koja me doslovno sterala doma jer je pulmologija bila puna a disat samo mogao samu u vertikalnom položaju.

mario
Gost
mario
3 mjeseci prije
Reply to  Mikojan

pa da

mladen3x
Gost
mladen3x
3 mjeseci prije
Reply to  Mikojan

Ima i toga…

hiber
Gost
hiber
3 mjeseci prije
Reply to  Mr.T

Uobičajena stvar. Priča za novinare. O čemu bi inače pričali. Međutim, s jedne strane mi smo imali stožer sa paničnim mjerama u ožujku od kojih su mnoge bile sulude i više rezultat policijsko-birokratskog mozga (zatvaranje otvorenih tržnica koje su osnov epidemioloških mjera tropa, zabrana kretanja na otvorenome: sjetimo se gradonačelnika na Siciliji koji viče dronom na rekreativca ili policajce koji naskaču na žene u Splitu, itd) nego uobičajene mjere pozivanje na oprez, zatvaranja škola, bolnica i domova. Takvo poluludilo se prenijelo na ljeto kada je imunitet ojačao i prisustvovali smo nevjerojatnom paničarenju Kurca, Slovenaca i Njemaca, što ukazuje da mjere vodi politička logika povlađivanju gluposti i straha, a ne struka. Sve to uzrokovalo je otpor što je osnov psihologije masa, pa sada imamo i drugu krajnosti negiranja virusa i zarazne bolesti. Tako da sada kada ulazimo u pad imuniteta umjesto redovnih mjera i brze reorganizacije zdravstva, gospodarstva i sustava mi imamo kaos i sukob između dvoje grupe: stožeraša i nojeva koje zajedno izazivaju potpuni kaos i zapravo učinkovito pogoršavaju situaciju, i to ne trenutnu, pandemisku nego za dugi niz godina.

mladen3x
Gost
mladen3x
3 mjeseci prije
Reply to  odddball

Može odgovarati itekako jer je javno promovirala lijek o kojem nije imala u potpunosti klinička saznanja kako djeluje na pacijenta.Klinička saznanja imaju rok a ona je taj rok javno prekršila…..Odgovorna osoba na toj poziciji nesmije javno promovirati neki lijek,može samo o projekcijama tog lijeka,naročito u ovakvoj situaciji…..Treba je istražiti i po mogučnosti procesuirati….

Suzy
Gost
Suzy
3 mjeseci prije

Zena staklenog pogleda. Soroseva marioneta
Sram da je bude

Majk Majers
Gost
Majk Majers
3 mjeseci prije
Reply to  Suzy

Nema tu srama, nema grižnje savjesti, samo stroj koji izvršava naredbe. Stroj kojeg triba doživotno zatvorit

Trt
Gost
Trt
3 mjeseci prije
Reply to  Suzy

Žena koja ne može niti na HRT-u, u gostovanju kod Bolkovića,uza svu šminku i rasvjetu,kao i vrelinu Bolkovićevog gmizavog ulizivanja,ostaviti dojam topliji od sante leda. Vrsta majke koja gleda svoje dijete kako plače od gladi i ne razumije u čemu je problem.

evuhewruvbweurbvwerv
Gost
evuhewruvbweurbvwerv
3 mjeseci prije
Reply to  Trt

Gušteri nemaju emocije.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
3 mjeseci prije

Mene hvata smijeh kad vidim ovu Alemku Markotić koju bi nam sad mediji htjeli u vlažne snove ubaciti kao svojevremeno njenu stariju sestru Carlu del Ponte 🙃🙃🙃

Neko ime
Gost
Neko ime
3 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo
Max
Member
Famed Member
Max
3 mjeseci prije

Istina je Pobijedila I Logično s njom.

indy
Gost
indy
3 mjeseci prije
Reply to  Max

Neka je,i bi svjetlost.Al nažalost još uvik tama,a crno pišu pojedinim neistomišljenicima.A istinu pišu neki,i kako im odgovara.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
3 mjeseci prije

Ovo više nije zafrkancija sve mi je na portalu u engleskoj verziji. Nemogu ništa. Algoritam je jači 🙃🙃🙃

llll
Gost
llll
3 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

to ti je od 5G

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
3 mjeseci prije
Reply to  llll

Perhaps 6G but you are not aware of it.

Dominik
Gost
Dominik
3 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Zato što koristite google translate sa hr na eng automatski.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
3 mjeseci prije
Reply to  Dominik

I have not been using Google translater for a week.

otpisani
Famed Member
otpisani
3 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Don’t worry be happy, now you are on a right way to become an Englishman 😉

Ivica
Gost
Ivica
3 mjeseci prije

Alemki orden s pleteron za zasluge, za sve dobro šta je uradila za hrvatski narod.
Rijetki su hrabri i pošteni ljudi kao šta je ona, a to da je uzela mito da promovira Remdesivir ma to su bajke.
Ma gdje bi to uradila jedna moralna vertikala kao Alemka, ma vidite samo to nježno i pošteno lice sve vam je jasno, anđeo.

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije

Uh koja zlobnica! kladio bi se da honorarno šalje podatke jednoj stranoj moćnoj službi i dobija inpute… fuj, kako su ljudi podkupljivi i bezčasni.. i onda će otić meštru za otlanjanje smetnji na ispovjed i skinut sve sa savjesti, ako je uopće ima.

Mrčikola
Gost
Mrčikola
3 mjeseci prije
Reply to  piždro

Piždro, još nam ja ljepuškasta Alemka.

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

Mrči – alemkicu, enđi von berlin, macrona, kurza iz beča, malu greticu, epidemiologa billa, maga schwaba i još par kreatura iz sorošova arsenala i pozvat u jedan večernji tv. studio.. i da nam otvore dušu i slobodno nam isrpricaju svoj svijet i svoj pogled – e to bi volio vidjet pa taman da se debelo uplaćuje..

Histrion
Gost
Histrion
3 mjeseci prije
Reply to  piždro

Odlična ideja!

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije
Reply to  Histrion

Histrione ko zna koje se njima u tim iliminatim prestavama i ritualima vrte slike VIZIJE i filmovi kad imaju toliku odanost u SYSTEM. kad čovjek vidi ono čudovište iz berlina i kad ispod solarnog pleksusa pokazuje rukama ponosno znak vječni neuništive piramide… a lik joj se toliko raznježi i oči zasjaju – imas osjećaj da svršava i da su joj se sve čakre otvorile za nove dimenzije..

Mrčikola
Gost
Mrčikola
3 mjeseci prije
Reply to  piždro

piždro, Alemki je najdraži onaj stari iluminatski ritual kada se u ponoć ugase sva svijetla, pa ko” koga uhvati.
Tu ljepušksti najviše profitiraju.

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

hehe Mriči i ti sve vragove i tajne znaš.. a alemka čudovište iz mrduše donje. no merkel je još puno više misterioznija i lukavija. da ona sad jos malo pa petinu vjeka drži 85 mil. njemaca u šahmatu i to na gotovs. e tu nemam objasnjenje.. jos su joj svasta pisali, da je izdaica svih njemaca i evropljana. pisma, mailovi i svim su je nazivali i zviždali gdje je god nastupala. kad bi vidio i stavio na gugle gdje joj je masa webstranica objavili da je strana doušnica… nemos vjerovati da mora da ilumi imaju x⁶. potencije – misterij. znam, kabala je svemoćna, al tako – to ni u snu nisam zamislit mogao..

Oprez
Gost
Oprez
3 mjeseci prije
Reply to  piždro

Zatvorit u studio. Prenosit uživo. Pa pustit plin.
Smijavac sa plinovitim serumom istine.

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije
Reply to  Oprez

hehehe.. trebalo bi ih pustit dugo da zive i da vide koja su sva zla nanjeli drugima. koje nit znadu nit će ih ikad upoznati, al su im ogroman bol i štetu
svjesno nanjeli kao i njihovim najmilijima.

Oprez
Gost
Oprez
3 mjeseci prije
Reply to  piždro

Treba biti human i ispuniti im želje.
Sve što zagovaraju primjeniti SAMO na njima.

Mladen
Gost
Mladen
3 mjeseci prije

Evo jedva čekam da se javi onaj brat sto ima nick Otpisani da joj analizira lice,onako studijski kako on vec samo zna.

hiber
Gost
hiber
3 mjeseci prije

Inače, gdje je @debeli đura? On je imao kontakata ko u priči? Da nije završio kod stare vještice?

Mikojan
Gost
Mikojan
3 mjeseci prije
Reply to  hiber

Stavili ga na post, sad naglo mršavi !

mile
Gost
mile
3 mjeseci prije
onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
3 mjeseci prije
Reply to  mile

👍
@mile… Care!!
Odmaranje!!
Veliki izum! Sveta stvar!
P.S.
Ja odmaram unaprijed…
Je l’ se i to računa!?
🙂

Mikojan
Gost
Mikojan
3 mjeseci prije

Ma treba samo slušat stare i mudre:
youtu.be/VOXxR306gJU
🙂

Mrčikola
Gost
Mrčikola
3 mjeseci prije

Daltone, blaženi koji odmaraju, spoznali su tajnu života.

mile
Gost
mile
3 mjeseci prije
Reply to  mile

Pet dana nakon što mi je prošla temperatura ja otišao prošetati par kilometara i navečer mi se vratila temperatura, te dobih upalu porebrice. Rođak pet dana nakon što mu je nestala temperatura sjeo na bicikl da vrati kondiciju. završio 7 dana na kisiku u bolnici. Od tada svim govorim kako se ne smiju umoriti niti zadihati najmanje deset dana nakon što nestanu simptomi boleti. Nakon toga i tetka od 86 godina proživjela korovu lakše nego nekih ranijih godina gripu.

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije

Sad ćemo vidjet kojim Tempomat će ova naštimat. Evo kolege joj se u Špsnjolskoj jako žure, da srede i pelcuju svoje ovčice:

“Španjolska se priprema cijepiti više od 35 milijuna građana do lipnja 2021. godine

napisano 20. 11. 2020
Vlada planira u utorak objaviti svoj plan cijepljenja “značajnog dijela stanovništva” prije ljeta.
Ova strategija masovnog cijepljenja provest će se u prvih šest mjeseci 2021. godine, ali se ne odnosi na bilo koji određeni farmaceutski laboratorij
Pedro Sánchez najavio je u La Rioji da će sljedeći utorak Vijeću ministara predstaviti cjelovit raspored cijepljenja koji će obuhvaćati značajan dio stanovništva u prvih šest mjeseci 2021. godine. Španjolska i Njemačka bit će prve zemlje u Europi koje su provele takvu strategiju cijepljenja značajnog postotka svojih građana protiv COVID-19.
Ministar Salvador Illa odredio je horizont od 10 milijuna cijepljenih ljudi do svibnja, ali “idealno” za pokrivenost cijepljenjem je između 70 i 75% stanovništva tijekom duljeg razdoblja. Također, sve ovisi o tvrtkama koje se bave lijekovima koje se drže rokova, iako se očekuje da će do siječnja dobiti zeleno svjetlo od Europske agencije za lijekove”…: aprobará el martes su plan para vacunar a “una parte sustancial de la población” antes del verano

Sunseeker
Gost
Sunseeker
3 mjeseci prije

Pa kako sad….zar se nece ovi usranici sto nose brnjice po cijeli dan cijepiti s tim super cjepivom koje ce im omoguciti da nastave normalno zivot….

Mikojan
Gost
Mikojan
3 mjeseci prije
Reply to  Sunseeker

Zabrinut sam !
Od kad su brnjice, kako se to belosvecki kaže, mandatorne od tada sve više pozitivnih na viruse. Sve mislim da netko buši, male sitne rupice na maskama, oku nevidljive a za viruse pravi tunel i svi se međusobno pozarazili.
Pitam malo jel ko dobio kakvu spolnu bolest zadnjih mjeseci, nitko !!!!! Pa šta je ovo ljudi !?

indy
Gost
indy
3 mjeseci prije
Reply to  Mikojan

e to nikakve boleštine samo koronama sramotanedo svevišnji da oboliš jer doktori neče pomoč po direkivi nesmiju,samo se uzdat u ljude i ljudskost,žalosno.Ma držte se i nedajte se izmanipulirati.

vetmaniac
Gost
vetmaniac
3 mjeseci prije

interferon… s imunološkog…nekad jedan od najkvalitetnijih prirodnih b interferona…ehhh…priču znate i sami

Mladen
Gost
Mladen
3 mjeseci prije

Evo umra Srbski patrijarh Irinej od korone,ma jeli moguće,želim najnovije izvještaje Srbijanskih lekara o ovom slučaju na ovom portalu.

Mikojan
Gost
Mikojan
3 mjeseci prije
Reply to  Mladen

A koliko je jema godin ?

Majk Majers
Gost
Majk Majers
3 mjeseci prije
Reply to  Mikojan

Bija je mladić, u naponu

Oprez
Gost
Oprez
3 mjeseci prije
Reply to  Majk Majers

visoki napon, jaka struja

indy
Gost
indy
3 mjeseci prije
Reply to  Mladen

Eto čuo da bio u cvjetu mladosti i zdrav ko dren,a o boleštinama nečemo,jer korona kriva,žaloso eto ko Rimokatolik mu želim pokoj mirni njegovoj Duši.

Sebo
Gost
Sebo
3 mjeseci prije

Toj babi je mjesto u zatvoru skupa sa aktivistima iz Faktografa!

Hattori Hanzo
Gost
Hattori Hanzo
3 mjeseci prije

Već smo se složili oko toga da je SZO(WHO) kriminalna organizacija i leglo korupcije i ako oni osporavaju jedan otrov to je samo iz razloga da uvale drugi otrov.
Sa te strane nista dobro ne dolazi jer monstrumi tipa Gates,Fauci vode ovu igru i s njihove strane nema kritika na konacno rjesenje koje se forsira u vidu vakcine koja je sklepana za 8 mjeseci ili je mozda čekala godinama uskladistena dok mediji ne odrade svoj posao.

pera lozac
Gost
pera lozac
3 mjeseci prije
Reply to  Hattori Hanzo

Postoji sansa da ceka od svinjske gripe 2009-e.

Eto i mene
Gost
Eto i mene
3 mjeseci prije

Pa nije ta bez razloga postavljena tamo di je. Evo vec se ogradila i nema osnove za tuzbu… Ako je vec ruzna, izgleda da nije glupa…
https://net.hr/danas/hrvatska/markotic-remdesivir-nije-ucinkovit-za-lijecenje-covida-ugovor-za-taj-lijek-potpisali-smo-na-samo-3-mjeseca/

Gaja
Gost
Gaja
3 mjeseci prije

Opet i dalje jos jedna izdaja u režiji udbe, sorry HDZa. Stanovnici balkana, moraju znati da sa njihovim malenim patetičnim državicama u kojima ne funkcionira niti jedan državni element upravljaju stranci koji štite interese svojih matičnih zemalja. Gotovo sve strateške tj. bitne odluke u svim ex. Yu republikama su donesene na štetu domaćeg stanovništa a u korist drugih država tj. stranih korporacija.

indy
Gost
indy
3 mjeseci prije

Meningitis 42 temperatura povračanje totalna oduzetost nakon mjisedc dana me skinuli sa aparata,nisam imo cjev u plučima,i preživio,odslužio armiju,dragovoljac.I po njima to korona,a misec dana bio u komi na zaraznoj Zagreb,Zvjezda,a ova kaka,ta po njihovm trebo sam krepat,jer nepomažu nikome,i sad imam kroničnih problema al doktori nesmiju i nežele pomoči,a nama Braniteljima su bili svjetlo na kraju tunela,ja ču ispred al medicinar mora bit ko i potrebitri zaštičen.

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije
Reply to  indy

indy svaka čast junačina si!!! i na zdravlje

indy
Gost
indy
3 mjeseci prije
Reply to  piždro

ma svakome nek je zdravlje i sreča.Samo biti humani.Hvala

Oprez
Gost
Oprez
3 mjeseci prije

FBI trenutno samo sam sebe može istraživati.
Sigurno je samo da su kod nas baš svi kupljeni. Pitanje je samo od koga. Stožeri po svim zemljama su samo babe na pazaru zadužene za prodaju proizvoda. Svaka reklamira i nameće svoj o kojemu zna koliko i svatko tko zna proguglati bilo kakav pojam.
A sve ostale fraze su im ISTE. Od ključnih 15 dana pa nadalje.

indy
Gost
indy
3 mjeseci prije
Reply to  Oprez

istina više puta se osvjedočio,al nikom ništa.

Oprez
Gost
Oprez
3 mjeseci prije
Reply to  indy

Ovo su samo nakupine bajtova i pixela u hd rezoluciji prenošene, 3456G tehnologijom. Nisu to pravi ljudi. Njihova iluzija samo.

Zato odeš kod prave babe na pazar, žive i stvarne. Pa kupiš domaćeg luka, češnjaka, pancete, ljekovitog bilja za čajeve i liječiš koronu po starovinski kao i naši prapreci. Uz kuvano vino i čajeve. Tek ako to ne pomogne kod doktora. Kojega osobno poznaješ po mogućnosti. Ako ne poznaješ nijednoga možeš se pomoliti Bogu.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
3 mjeseci prije

Usporedimo naslov teksta:

Istražuje li FBI Alemku Markotić zbog neučinkovitog Remdesivira kojeg je promovirala?
Sa jedinom rečenicom gdje se u tekstu uopće spominje kriminalka Alemka Markotić_

“Hoće li ova istraga doći i do lobija koji su možda utjecali na promociju Remdesivira od strane Alemke Markotić, nitko ne zna točno reći.

Dakle naslov očigledno sugerira da FBI vrši nekakvu istragu u vezi neopravdanog promiviranja Remdesivira i da je i Alemka Markotić mogući predmet te istrage.

U čitavom tekstu se međutim FBI uopće ne spominje nego samo piše da je bivši francuski ministar Philippe Douste-Blazy je na mainstream televiziji nedavno izjavio da američki i francuski istražni organi provode istragu kako bi saznali tko stoji iza stigmatizacije hidroksiklorokina, a u korist Remdesivira.

I dodaje se pitanje, koje i nije pitanje nego više nekakva želja autora da će ova navodna istraga za koju nije sigurno da se uopće vodi možda doći i do lobija koji su možda utjecali na Alemku Markotić da bi promovirala Remdesivir. Ali dodaje se da to nitko točno ne zna.

I na ovako nebulozan članak, na ovakav krajnje neozbiljan “wishful thinking” koji djeluje očajnički umjesto ohrabrujuće sada svi ovdje svršavaju. Pa ljudi Božji sagledajmo malo činjenice:

 1. Ne znamo da li se ikakva istraga uopće vodi. Sve što imamo je izjava bivšeg francuskog ministra
 2. Razmislimo kolika je vjerojatnost da bi FBI, jedan od stupova oslonaca “duboke države” koja gura korona histeriju i sam Remdesivir sada odjednom istraživao svoje vlastite nalogodavce
 3. Ako se i vodi prije svega je usmjerena na neopravdanu stigmatizaciju hidroksiklorokina, a ne promoviranje Remdesivira
 4. Sam autor piše da nitko ne zna hoće li ta navodna istraga uopće doći do lobija koji gura Remdesivir, a kojem Alemka Markotić predstavlja samo jedan mali, potpuno beznačajni kupljeni žetončić iz male, siromašne i beznačajne državice za koju jedva da su čuli i u tom lobiju i u FBI-ju.

A po naslovu, koji velika većina čitalaca često jedino i pročita bi se moglo zaključiti da je ni manje ni više Alemka Markotić toliko globalno značajna figura pa nju glavom i bradom FBI eto istražuje.

Da se razumijemo, Alemka Markotić je po mojem mišljenju, kao i ostali članovi “stožera” a i veliki dio tzv. “struke”, zločinka i kriminalka i svakako bi se trebala naći na optuženičkoj klupi i potom ostatak života provesti iza rešetaka. Toliko je zajedno sa svojim jednako korumpiranim ortacima nanijela štete Hrvatskoj.

Ali ovakvi diletantski i neozbiljni članci i pogotovo senzacionalistički naslovi postižu upravo suprotan efekt od onog koji autori žele. Jer će netko sa strane tko još nije rasčistio s cijelom pričom, a takva je velika većina građana, kad pročita ovako nešto odmahnuti rukom i to će mu biti potvrda da se korona divljanju zaista protive samo neozbiljni marginalci, šarlatani i “ravnozemljaši”.

Također bi bilo dobro navesti izvore podatka o koštanju terapije Remdesivirom od 3000 eura. Jer ako je EU naručila tog lijeka u vrijednosti od milijardu i 200 milijuna eura kako to u članku piše onda je to za samo 400.000 intravenoznih terapija što je zanemarivo na 450 milijuna stanovnika EU.

Vjerojatno će sada početi pljuštati minusi, ali ipak preporučujem autorima portala Logično da prestanu zabijati autogolove i svom inače vrlo korisnom i hvale vrijednom radu ne oduzimaju na ozbiljnosti i kredibilitetu ovakim neozbiljnim pisanjem. Hvala.

Dr. N. E.
Gost
Dr. N. E.
3 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Ti si odavno prokužen. Privukao si sa da bi kasnije zatrovao i unosio nemir među komentatore ovog portala. Od danas si nebitan komentator. Džaba se trudiš.

Mutan si ali nedovoljno. Cijenu Veklurya pronađeš u sekundi na Googleu. Autor je naveo ispravnu cijenu.

https://www.bioworld.com/articles/499300-gilead-wins-first-fda-approval-for-covid-19-treatment-veklury

Stara kuka
Gost
Stara kuka
3 mjeseci prije
Reply to  Dr. N. E.

Ma unio sam nemir među mimoze je li. I sad si ti jadan sav usplahiren. Konjino glupa. Ali u pravu si. Iako ovdje među komentatorima ima zaista pametnih i obrazovanih ljudi, u zadnje vrijeme namnožilo vas se idiota koji ste potpuno izgubili kompas ako ste ga ikada i imali. A kada glupost negdje dostigne previsoku razinu, pametni ljudi jednostavno odu.

Dr. N. E.
Gost
Dr. N. E.
3 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Upravo sam istjerala zeca na livadu. Vrijeđaš jer si raskrinkan. Nastavi dalje.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
3 mjeseci prije
Reply to  Dr. N. E.

A zašto se predstavljaš kao žena? Rodna disforija?

Dr. N. E.
Gost
Dr. N. E.
3 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Nisi moj tip. Prestar si i narcisoidni manipulator.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
3 mjeseci prije
Reply to  Dr. N. E.

Nisi ni ti moj. Meni se sviđaju žene.

Dr. N. E.
Gost
Dr. N. E.
3 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Na internetu da, jer od komentiranja nemaš vremena biti sa ženama u stvarnom životu. Prokužen si. Ne bih te poslala ni po kruh.

mario
Gost
mario
3 mjeseci prije
Reply to  Dr. N. E.

Neslazem se ni ja uvijek sa kukom ali ima odličnih testova, mislim da smo svi protiv sotonista i njihovih planova, naše nejedinstvo njihova je prednost, netrebamo se svadjat imamo zajedničkog neprijatelja

mario
Gost
mario
3 mjeseci prije
Reply to  mario

Štiteći izgradjene slojeve programa odnosno osobnost upadamo u konflikte a lako je osjetiti tko je prirodno dobar i iskren

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije
Reply to  mario

imaš pravo mario!

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
3 mjeseci prije
Reply to  piždro

🙃🙃🙃

bauštelac
Gost
bauštelac
3 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

mario nije shvatio

Oprez
Gost
Oprez
3 mjeseci prije
Reply to  mario

Osoba koja sebi daje za pravo etiketirati druge ljude koje uopće ne poznaje takvima i onakvima, pa ih usput još i vrijeđa je bezobrazni i neodgojeni idiot. Bez obzira na spol, vjeru, naciju i seksualnu orijentaciju.

Ja neznam o kakvom ti jedinstvu pričaš u ovom virtualnom ćušpajzu i koliko ti ljudi odavde zapravo poznaješ ali svakako si u pravu kad kažeš da se ne trebamo svađati.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
3 mjeseci prije
Reply to  Dr. N. E.

Evo kad sam komentirao Kukašev komentar sad ću i tvoj. Svađa je nepotrebna. Čini mi se kako i ti i Kukaš i ja znamo kako se radi o globalnoj prevari.
Bespotrebno je sve racionalizirati do besvijesti jer na nekom nivou racionalizacije neminovno dolazi do neslaganja. Logika funkcionira do neke razine, ali iznad ne, i na nekom višem nivou postaje čak kontraproduktivna. Za nadmašiti logiku potrebni su viši sustavi navođenja.

Mikojan
Gost
Mikojan
3 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Nekako mi se vidi da si i ti došao u zadnje vrijeme ali to nije bitno. I da, odmahnuo sam i ja rukom jer šta nama znači FBI, šta je to, tko je to, pa nismo u americi.

Daniel Plainview
Gost
Daniel Plainview
3 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Koja je svrha naslova sa upitnikom na kraju, osim da ukazuje na nagađanje i neutemeljenost priče, izostavljanje subjekta u tekstu dovodi do manipulacije. Kako god, upalilo je i izazvalo željenu reakciju u obliku klikova. Cha-ching! Indexova škola.

pera lozac
Gost
pera lozac
3 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Neznam koliko kosta uHr ali znam da ga u Italiji naplacuju 2.100 eura za terapiju koja traje 4 dana, a realna cena mu je 5 dolara.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
3 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Ahahahaha, kad već spominješ naslov, ali nisi primjetio upitnik na kraju naslova?
Neznam zašto se pališ na naslove s upitnikom koje je neozboljno ozbiljno komentirati. Skrolaj gore do prvih nekoliko komentara i pogledaj mojih par komentara od danas.
Pa vidiš kako je ovo sveopće pretvaranje, i globalno i u ovom članku i kako je to dobra podloga za zafrkanciju koja je u svakom slučaju bolja od svađe.

Dani
Gost
Dani
3 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Aaaa, i ti voliš upitnike u naslovu? I ja ih obožavam! Malo prije sam napisao komentar ispod, a sad vidim tvoj… Imaš pravo, tu ne treba biti ozbiljan.
Pozz

Oprez
Gost
Oprez
3 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Logikom se ne da objasniti zašto kamikaza nosi kacigu.
Samo zajebancijom. Smjelo naprijed. 😉

Dani
Gost
Dani
3 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Dobro zboriš Kuko. Ovo je zbilja jadno i po mom mišljenju. Senzacionalistički naslov koji nema veze s tekstom. Puno “novinara” misli da može staviti bilo kakvu glupost u naslov ako na kraju stavi upitnik. Isfurano i loše, pre loše…

Mozart
Gost
Mozart
3 mjeseci prije

Zena je americki proizvod. Biznis
je sve i iznad svega. Naziva mladog hrvata u parku marginalcem. Ona je elita?

bauštelac
Gost
bauštelac
3 mjeseci prije
Reply to  Mozart

ma kako si ti to skužio ona je jedini epidemiolog koja je svoju struku odradila u ratna doba sarajeva ovi drugi bokte kad si čuo za ikoga i kad su uopće trebali toliko su radili u struci da više ne znaju šta su završili do sada su držali predavanja po vrtićima došlo pet minuta njihove slave

TražeseDomaćaJaja
Gost
TražeseDomaćaJaja
3 mjeseci prije
Reply to  bauštelac

U ratno doba u Sarajevu najbitnija bila epidemiologija?

bauštelac
Gost
bauštelac
3 mjeseci prije

voda za piće koje nije bilo nego se kopalo do cijevi pa se bušila svaka voda koja stoji duže od dva dana nije za piće mamu ti pitaj sarajlije pozdrav dobrinji

TražeseDomaćaJaja
Gost
TražeseDomaćaJaja
3 mjeseci prije
Reply to  bauštelac

bez vode se ne može, ali hantavirusi i specijalizacija…i crkveni i strani sponzori…pozdrav tebi jer si pošten i iskren

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
3 mjeseci prije

“Hoće li ova istraga doći i do lobija koji su možda utjecali na promociju Remdesivira od strane Alemke Markotić, nitko ne zna točno reći”

Evo ja znam!
Nece100%

1. strani sudovi nemogu joj sudit u RH.
2. RH sudovi rade savrseno samo kad ju upitas gdje joj je maska dok daje intervju u parku ali ne i zasto nenosi masku, zasto propisuje otrov ili na koncu kako to da ona nemora imati masku dok zbog nenosenja maske oca pred djetetom izbacuju naglavacke iz vlaka!

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije

pa koji je k…c taj fbi – jedna najkoruptnija organizacija na svjetu. i sami imaju milijune i milijone nerazjašnjenih slučajeva! počev od rušenje blizanaca do sad lazirsnih izbora…

65465456z54654hdghg
Gost
65465456z54654hdghg
3 mjeseci prije

kratko i jebitačno…ali fotka je vrh…koja je to plejada moralnih nakaza

pantagana
Gost
pantagana
3 mjeseci prije
Bepo
Gost
Bepo
3 mjeseci prije

Alemka Markotić
Biće iz močvare.
Nakon dugo godina svog života dobila je priliku da se osveti životu što je spodoba i biće iz močvare.
Slično kao neki sto su zlostavljanu u vrtiću, školi faksu itd., pa odu u policiju da sad oni mogu malo maltretira druge..
To je crkotićka.. Čudovište iz Loch nessa
Ne vidija je se u jezeru Loch ness odavno jer je preselila u Hrvatsku

Ico
Gost
Ico
3 mjeseci prije
Reply to  Bepo

Kako ti znaš vrijeđati. Daj još malo … please !
I ako imaš neku svoju fotku da vidimo na koje čudovište ti ličiš.

PS Boli me kita za Alenku i slične, ali ovakve virtualne “junake” obožavam.

Brainstorm
Gost
Brainstorm
3 mjeseci prije

alemka kaze da je sve znala a ugovor da su (netko, oni) potpisali zbog europske unije.

““Hrvatska je dobro napravila što taj ugovor nije potpisala na šest mjeseci. Bili smo svjesni da nema dosta podataka. Zato smo potpisali samo na tri mjeseca, svjesni da će možda do 12. mjeseca izaći nove informacije pa da ne bismo bili obvezni kupovati doze za sljedeća tri mjeseca”, kazala je Markotić.”

Svi smo mi ljudi
Gost
Svi smo mi ljudi
3 mjeseci prije

Nisam shvatio, zasto bi FBI pratio Alemku?
Razumijem da smo americka kolonija ali ipak je i dalje FBI samo za stvari i pitanja unutar USA….
CIA bi bila van USA.

Ico
Gost
Ico
3 mjeseci prije

Jer Alemka radi za CIA-u. A poznato je da se FBI i CIA ne vole. Žišku ?

Svi smo mi ljudi
Gost
Svi smo mi ljudi
3 mjeseci prije
Reply to  Ico

Ajmo opet, FBI je unutar USA, zisku?

Ico
Gost
Ico
3 mjeseci prije

Znaaaam … salim se … žikiš ?

MATIJA EMANOVIĆ
Gost
MATIJA EMANOVIĆ
3 mjeseci prije

zNAM SAMO DA BI OVU gaduru TREBALO OPALITI NOGOM U GUZICU.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik