Treba se osnovati posebno povjerenstvo za istraživanje Bidena

Biden
12 komentara

Od četvrtka su i predsjednik i njegov prethodnik pod istragom, zbog očitog pogrešnog rukovanja povjerljivim dosjeima

Glavni državni odvjetnik SAD-a Merrick Garland imenovao je posebnog tužitelja za ispitivanje postupanja predsjednika Joea Bidena s povjerljivim dokumentima. Bijela kuća je potvrdila da je Biden pohranio dvije serije osjetljivih datoteka u svojoj garaži i u uredu sveučilišta. Govoreći na tiskovnoj konferenciji Ministarstva pravosuđa, Garland je imenovao saveznog tužitelja Roberta Hura kao posebnog tužitelja, tvrdeći da će Hur “izvršiti svoju odgovornost na ravnopravan i hitan način”.

Bivši predsjednik Donald Trump 2017. imenovao ga je američkim državnim odvjetnikom za Distrikt Maryland, a Hur je podnio ostavku na to mjesto ubrzo nakon što je Biden preuzeo dužnost. Prethodno je radio s ravnateljem FBI-a Christopherom Wrayem, kojeg su bivši predsjednik i njegovi saveznici, unatoč tome što ga je također imenovao, optužili da je agenciju “naoružao” za progon konzervativaca.

Kao glavni tužitelj Marylanda, Hur je vodio istragu o krađi povjerljivih podataka od strane dvojice izvođača Agencije za nacionalnu sigurnost, osiguravajući zatvorsku kaznu za obojicu.

Savjetnik Bijele kuće Richard Sauber potvrdio je ovaj tjedan da su Bidenovi odvjetnici u studenom otkrili povjerljive dokumente u uredu Penn Biden Center for Diplomacy and Global Engagement, trusta mozgova povezanog sa Sveučilištem Pennsylvania. Dokumenti koji datiraju iz vremena kada je Biden bio potpredsjednik, uključivali su osjetljive informacije o Ukrajini, Iranu i Velikoj Britaniji, izvijestio je u utorak CNN.

Sauber je također potvrdio da je druga kutija s tajnim dokumentima pronađena u garaži u Bidenovoj kući u Delawareu, a još jedan dosje unutar imanja. Garland je rekao da je odobrio preliminarnu istragu o dokumentima u studenom, prije nego što je odlučio imenovati Hura za posebnog tužitelja.

S Hurovim imenovanjem i Biden i Trump sada su pod istragom zbog neovlaštenog uklanjanja povjerljivih dokumenata ili materijala. Trumpovo imanje Mara Lago na Floridi pretresli su naoružani agenti FBI-a prošlog kolovoza u operaciji prije svitanja, kada su pronađene na stotine vladinih dokumenata. Trump tvrdi da je skinuo oznaku tajnosti s dosjea prije nego što ih je odnio u Mara Lago te je optužio Bidenovu administraciju i FBI za orkestriranje “lova na vještice” protiv njega.

BidenistragaSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
12 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
bruegel the elder
1 godina prije

ADZ recept………….kada treba nešto zamračiti,osnovati povjerenstvo…….

Kobac
1 godina prije

Idite na bitchute .com i tu tipkajte doslovce termin pretrage “biden mask” da biste naučili kako ide obmana čovječanstva putem glumaca koji glume umrle političare(Joe Biden je zvanično mrtav još od 2010 e godine) i latex face maski koje navuku preko lica. Neslužbeno svuda na svim konferencijama za štampu lažnog i umrlog Joe Biden a glumi glumac Arthur Roberts. — Joe Biden replaced by DEEPFAKE and Latex Mask wearing Actors (Joea Bidena zamijenio je DEEPFAKE i glumci koji nose masku od lateksa) JOE BIDEN EXPOSED – IS ARTHUR ROBERTS PLAYING BIDEN AND WEARING A SILICONE FACE MASK? (JOE BIDEN RASKRIVEN – GLUMI LI ARTHUR ROBERTS BIDENA I NOSI SILIKONSKU MASKU ZA LICE?) BIDEN ACTOR CAUGHT WEARING FAKE MASK – TEACHER SAYS MASKS NOT COMPULSORY – FORD SAYS HE’S A PHONY (BIDEN GLUMAC UHVAĆEN KAKO NOSI LAŽNU MASKU – UČITELJ KAŽE DA MASKE NISU OBAVEZNE – FORD KAŽE DA JE LAŽAN)… Čitaj više »

Ivan Bgd
1 godina prije

Toliko su napadali Trampa da je saradjivao sa Rusima, i sad njihov adut Biden ispade jos gori. Pa ceo svet se smeje amerikancima. (A i oni nama…)

eukolonija
1 godina prije

Kockice se polako slažu. Do sada su bile teorije urote. Biden je prema tvrdnjama Trumpa trgovao tim povjerljivim informacijama. Trump kao predsjednik je imao pravo da koristi povjerljive informacije i izvan Bijele Kuće a Biden kao potpredsjednik nije smjeo iznositi te papire izvan BK. Glavni tužilac je zataškao ovu aferu pred međuizbore.

Max
1 godina prije

Bidena treba opozvati zbog zloporabe položaja i izdaje.

Boba Lazarević
1 godina prije

To je kost Republikanskim disidentima da nešto glođu i puste elitu na miru

Schwarze Hunderte
1 godina prije

E SVASTA !!! Pa u svakom , iole vjecem gradu u Americi vec postoji takav odjel – za tretman i pomoc u ljecenju demencije ..

Karma
1 godina prije

Senilni bandit

mrdo
1 godina prije

Zivio nam Biden da nije njega Ukrajina bi do sada bila okupirana ruskim fasistima. Pogledajte pozicije rusa sada i nekada .

Nena
1 godina prije

Jebo mu pas mater više..
Ali ovaj je lažnjak,ono govno je bilo levak pisalo je levom rukom i prilično mu se njuška razlikuje od ovog..

Klica
1 godina prije

E a da malo HRT objavi slike s Hunterovog laptopa, onako malo istine u javnosti ne bi bilo lose. Da je takav slucaj sa Trumpom, ne bi se to skrivalo, naprotiv

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI