fbpx

Plenković i Markotićka korak bliže optuženičkoj klupi zbog novih saznanja o mutagenosti Remdesivira

Plenković - Markotić - Remdesivir

Svođenje računa smo najavili odmah na početku korona krize, jer smo posumnjali u opravdanost nametnutih suludih mjera.  Korona godina je prošla, a svođenje računa tek dolazi. Izlaze nove znanstvene studije, javljaju se renomirani stručnjaci, a tužbe intelektualno poštenih pravnih timova protiv organizatora krize na svjetskoj razini su već spremne. Ovaj put se vraćamo na lijek Remdesivir koji će mnoge otjerati na optuženičku klupu, uključujući promotore i potpisnike ugovora o kupovini Remdesivira.

Javni i privatni mediji su zabilježili izjave Alemke Markotić, koja je promovirala lijek Remdesivir, iako smo upozoravali na dvije znanstvene studije koje su stavile u sumnju njegovu efikasnost i sigurnost.

Premijer Plenković je čak otišao dalje, te protivno preporukama Europske agencije za lijekove, ipak potpisao milijunski ugovor s vrlo kontroverznom burzovno-mešetarskom tvrtkom Gilead Sciences. Vidjet ćemo kasnije u tekstu koje su moguće posljedice ove kupovine, ne samo financijske, nego i zdravstvene.

O neučinkovitosti i opasnosti lijeka Remdesivir, govorili su profesori Didier Raoult i Christian Péronne, dva francuska autoriteta za infektivne bolesti kojima Plenkovićevi savjetnici i suradnici nisu ni do koljena.

Osim što smo prenosili njihove izjave i znanstvene studije, istraživali smo trag novca i pronašli da je proizvođač opasnog lijeka Remdesivir umrežen preko investitora s medijima i liječnicima koji su bezupitno promovirali i branili terapiju upitnim lijekom. Lobiji su uspjeli prodati skupi i opasni lijek čak i Bosni i Hercegovini, što očito govori o sprezi duboke države s financijskim i farmaceutskim lobijima.

Nova skandalozna saznanja o Remdesiviru su povećala mogućnost suđenja onima koji su zatvorili oči i ignorirali prijeko potreban oprez pri komercijalizaciji lijeka. U ovom slučaju opasnog Remdesivira.

Da podsjetimo. Remdesivir je stvoren da liječi bolesne od Ebole, međutim sve je propalo i lijek je povučen.

Istraživanja, koje citira profesor Didier Raoult, govore o novoj skandaloznoj “nuspojavi” Remdesivira tj. njegovoj mutagenosti pri pokušajima liječenja Ebole i drugih korona virusa od kojih svake godine oboli 7-10 % populacije. Već odavno se zna, ali se krije, da Remdesivir ima sposobnost izmjene ribonukleinske kiseline unutar RNK virusa. Ova mutagenost RNK virusa je jako izražena pri korištenju Remdesivira.

Kada smo mi i naše kolege stavili u kontakt Remdesivir i koronavirus, došlo je do spektakularnog broja mutacija unutar virusa. Osobe koje su dugo vremena imale virus i koje su liječene Remdesivirom, imale su u sebi spektakularan broj mutacija, pogotovo mutaciju 501, karakterističnu za engleski soj“, objašnjava profesor Didier Raoult.

Mislimo da je aktualni veliki broj mutacija korona virusa, rezultat uporabe Remdesivira. Sve je nedavno objavljeno u The New England Journal of Medicine. Bolesnici su tretirani Remdesivirom do 30 dana tijekom kojih su primali do 4 doze (4 x 2000 €). Tijekom cijelog perioda od 30 dana, virus je i dalje bio prisutan, što je očiti dokaz da Remdesivir ne funkcionira i što odavno znamo… Interesantno je vidjeti da mutacije koje stvara Remdesivir su mutacije u virusima o kojima danas govorimo i na koja cjepiva slabije djeluju“, završava profesor Didier Raoult.

Nadamo se da ste shvatili o čemu se radi? Remdesivir stvara nove mutirane viruse za koje su potrebna nova cjepiva. Što se pacijenti više liječe Remdesivirom, više imamo mutacija i populacija je ugroženija. Ovo nije razultat novih istraživanja, nego starih, što znači da su informacije o mutagenosti Remdesivira bile poznate od samog početka korona krize.

Zar ovo nije zločin svih zločina zbog kojeg treba mnogima suditi?

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
129 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
roberto
Gost
roberto
10 dana prije

E da mi je i to doživjet i lijepo ih poslat na ljetovanje na onaj naš divni otok;);)

mike
Gost
mike
10 dana prije
Reply to  roberto

eci peci pec…. ti si mali zec…. koga ce pustiti niz vodu…. ko ce platiti ceh… ko je najslabija karika?!?!

Suzy
Gost
Suzy
10 dana prije
Reply to  mike

O Boze…daj nam snage da ubrzo tome svjedocimo..

Necu prestat slaviti taj dan..koji Ce donijeti slobodu i mir..
Ove dvije njuske na slici…skupa sa monstrumima iz Stozerokracije na Goli otok.. cjepit ih svih,i fizička distanca do kraja života da peru ruke ,maske ,drze distancu..bez druzenja i bilo kakvog socijalnog zivota..

Ah ah . Brzo Ce i to
Neces Plenkoviću dokle hoces

Maaja
Gost
Maaja
9 dana prije
Reply to  Suzy

MISLAV KOLAKUŠIĆ:09.veljače 2021.PCR testovi i lockdown su zločin protiv čovječnosti
“Lockdown, PCR testovi i kampanja straha oduzeli su građanima slobodu, pravo na kretanje i pravo na rad. Zabranjuje se rad pojedinim građanima, izgubljeni su milijuni radnih mjesta. Uvođenje PCR testova kao metode utvrđivanja bolesti i uzroka smrti je zločin protiv čovječanstva, to je zločin protiv svakog čovjeka osobno. U povijesti su ujedinjene države pobijedile nacizam i fašizam. Sada, novom nacizmu koji raste i kojem nitko ne želi stati na kraj u ime država, stati će na kraj slobodni građani. Vrijeme je da se slobodni građani udruže i kažu dosta. Želimo istinu, dosta laži, dosta straha. Nekada su se ratovi vodili oružjem, sada će se voditi istinom.”

JOSIP BROZ TITO
Gost
JOSIP BROZ TITO
9 dana prije
Reply to  Maaja

A gdje i kuda s tom istinom,svatko u svojoj sobi na kompjuteru ili mobitelu ?

noman
Gost
noman
10 dana prije
Reply to  roberto

Trebamo se ugledati u bosnu, tamo nema virusa ni cjepiva i nitko ne umire.

Ivana
Gost
Ivana
10 dana prije
Reply to  noman

Jeste, ali zato je sve bijedno i siromasno. Nema turista u Mostaru i Medhugorju. Nikad gore nije bilo u BiH kao sada. Tuga, lokalno stanovnistvo zivi sa 250 eura place. Tuga

JOSIP BROZ TITO
Gost
JOSIP BROZ TITO
10 dana prije
Reply to  Ivana

Ma kakvi,neki tvrde da je sve super !!!

The Who
Gost
The Who
10 dana prije
Reply to  Ivana

Kakva tuga, tuga ti je glavi. Povijesno, nikad se nije bolje živjelo, a to što su ljudi zavidni i tužni zato što mu susjed ima više…

Željko
Gost
Željko
9 dana prije
Reply to  Ivana

U BiH 250 eura vam dođe kao 600 eura u Zagrebu, po trenutačnom omjeru cijena !

Maslina-Želja
Gost
Maslina-Želja
10 dana prije
Reply to  noman

Da nisu 3 vlade x 5 (najmanje)stranaka bilo bi i u BiH isto.

Nego je sreća u Nesreći ovaj put,
jer Duboka država teže utiče na sve 3 vlade po istoj matrici.To bi bilo očitije.

Jomla
Gost
Jomla
10 dana prije
Reply to  roberto

Više preferiram srednjevjekovni tretman: zatvoriti u kavez i izložiti javnosti.
Naravno, maske su obvezne!

JOSIP BROZ TITO
Gost
JOSIP BROZ TITO
10 dana prije
Reply to  Jomla

To će se prije tebi desiti nego ovome dvojcu !!!

Praetorian
Gost
Praetorian
10 dana prije
Reply to  roberto

Napravit cemo opcenarodnu festu tjedan dana ce se slaviti

Quds
Gost
Quds
10 dana prije
Reply to  roberto

Ja sam više za nešto kao Nurnbeški proces i onda poviješati gamad. Kao što je Antun Gustav Matoš: “Hrvatska već vidje dosta raznih čuda, ali ne nađe štrika za toliko Juda!”

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
10 dana prije
Reply to  roberto

Sjajna fotka!

Željko
Gost
Željko
9 dana prije
Reply to  roberto

Možda anemičnog pošalju ali Markotićka će, kao i stotine osuđenika, put pod noge u svoje Zavidoviće ili Sarajevo i onda pjevati u duetu sa Mamićem “Ne može nam niko ništa…”!

Mlata
Gost
Mlata
9 dana prije
Reply to  roberto

Nemoj biti smešan

JOSIP BROZ TITO
Gost
JOSIP BROZ TITO
9 dana prije
Reply to  roberto

A tko će ih osuditi na “”ljetovanje””na tom otoku,HDZ-ovo pravosuđe ili ovaj narod koji ih i dalje podržava????

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
10 dana prije

Mornari ?
Hrabri ko legende glas ?

roberto
Gost
roberto
10 dana prije
Reply to  Umpah Pah

hoist your colours..di je jack sparrow?;);)

JOSIP BROZ TITO
Gost
JOSIP BROZ TITO
10 dana prije
Reply to  Umpah Pah

Mornari s Titovih lađa ???

KISIK
Gost
KISIK
9 dana prije
Reply to  Umpah Pah

U moru je izlaz iz more?

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
9 dana prije
Reply to  KISIK

More !

KISIK
Gost
KISIK
9 dana prije
Reply to  Umpah Pah

Mori me 1.pitanje…
Di je Dalton…sigurno mu upala kašika u…
more?! Ili upala…
šake,giht artroza…
A more bit I virus, ili vanzemljaci?

Picajzl
Gost
Picajzl
10 dana prije

Da, treba ih naganjat,oduzet i licencu i neka vrate novac, plus kazna, i prekršajna i krivična ali preporuka još nije izmjenjena, na linku (strana4, na dnu stavka 4), međutim, imaju bolje kliničke rezultate, što nam ipak govori kako su interno izbacili otrov i koriste nešto drugo (pretpostavljam odobreni Hidroksiklorokin).:
https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Smjernice_COVID_19_27_11_2020.pdf

nonwo
Member
nonwo
9 dana prije
Reply to  Picajzl

I dalje je remdesivir u smjernicama, a dokazano je neučinkovit (solidarity studija,i takav je od prvog dana) i toksičan ,prvenstveno za bubrege.Povijesti bolesti umrlih “od covida” sa zatajivanjem bubrega se revidiraju/ispituju i ima ih -zamjetno previše.

Dokazi o neefikasnosti potvrđeni(po više puta,pa dokle?).

NAJNOVIJE:11.02.2021.
N Engl J Med 2021; 384:497-511
DOI: 10.1056/NEJMoa2023184

CONCLUSIONSThese remdesivir, hydroxychloroquine, lopinavir, and interferon regimens had little or no effect on hospitalized patients with Covid-19, as indicated by overall mortality, initiation of ventilation, and duration of hospital stay. (Funded by the World Health Organization; Registry number, ISRCTN83971151; ClinicalTrials.gov number, NCT04315948

Remdesivir SIGURNO nema efekta- na mortalitet,na potrebu za ventilacijom,na dužinu hospitalizacije.Svatko tko ga dobije u liječenju nema nikakve koristi, ali mogu mu otkazati bubrezi.
Ivermectin značajno smanjuje moratalitet( 75-85%)i još ga pacijenti u hr ne mogu dobiti.

Za ne vjerovati…A da im netko javi.

Iz Perua stižu vijesti – praćenje mortaliteta na 33 MILIONA ljudi nakon uvođenja ivermectina u protokol-značajan pad 11 dana nakon uvođenja MOT protokola.

AbstractOn May 8, 2020, Peru’s Ministry of Health approved ivermectin (IVM) for the treatment of COVID-19. A drug of Nobel Prize-honored distinction, IVM has been safely distributed in 3.7 billion doses worldwide since 1987.

It has exhibited major, statistically significant reductions in case mortality and severity in 11 clinical trials for COVID-19, three with randomized controls.

The indicated biological mechanism of IVM is the same as that of antiviral antibodies generated by vaccines—binding to SARS-CoV-2 viral spike protein, blocking viral attachment to host cells.

These clinical data associated with IVM treatments beginning in different time periods, April through August 2020, in each of 25 Peruvian states, spanning an area equivalent to that from Denmark to Italy and Greece in Europe or from north to south along the US, with a total population of 33 million, provided a rich source for analysis.

For the 24 states with early IVM treatment , excess deaths dropped 59% (25%) at +30 days and 75% (25%) at +45 days after day of peak deaths. For nine states having mass distributions of IVM in a short timeframe through a national program, Mega-Operación Tayta (MOT), excess deaths at +30 days dropped by a population-weighted mean of 74%, each drop beginning within 11 day after MOT start. These sharp major reductions in COVID-19 mortality following IVM treatment thus occurred in each of Peru’s states, with such especially sharp reductions in close time conjunction with IVM treatments in each of the nine states of operation MOT.

Its safety well established even at high doses,

Note: Funding: This paper received no funding.

Picajzl
Gost
Picajzl
9 dana prije
Reply to  nonwo

Dr. Vladimir Zelenko

Web stranica: Vladimirzelenkomd.com

 

Opća načela

Ukoliko postoji klinička sumnja, pacijente treba liječiti što je prije moguće, najbolje unutar prvih 5 dana simptoma. Treba izvesti PCR testiranje, ali dok se čekaju rezultati, liječenje se ne bi trebalo uskratiti.

 

Podjela rizičnosti pacijenata

Pacijenti s niskim rizikom – mlađi od 45, nemaju popratnih bolesti, i klinički su stabilni

Pacijenti s visokim rizikom – stariji od 45, mlađi od 45 s popratnim bolestima ili s kliničkom nestabilnošću

 

Mogućnosti liječenja

Pacijenti s niskim rizikom – bez recepta:

1. Elementarni Cink 50 mg 1 dnevno, 7 dana[2]

2. Kvercetin 500 mg 2 puta dnevno, 7 dana[3] ili

    epigalokatehin-galat (EGCG) 400mg 1 dnevno, 7 dana[4]

3. Vitamin C 1000 mg 1 dnevno, 7 dana

4. Vitamin  D3 5000iu 1 dnevno, 7 dana

 

Pacijenti s visokim rizikom: 

1. Elementarni Cink 50 mg 1 dnevno, 7 dana

2. Hidroksiklorokin (HCQ) 200 mg 2 puta dnevno, 7 dana

Ako HCQ nije dostupan, Kvercetin 500 mg 3 puta dnevno 7 dana ili EGCG 400 mg 2 puta  dnevno, 7 dana

3. Azitromicin 500 mg 1 dnevno, 5 dana ili Doksicilin 100 mg 2 puta dnevno, 7 dana

4. Vitamin C 1000 mg 1 dnevno, 7 dana

4. Vitamin  D3 50000iu 1 dnevno, 1 ili 2 dana

 

Ostale mogućnosti liječenja

1. Ivermektin 6 mg 2 puta dnevno, 1 ili 2 dana[5]

2. Budezonid 1 mg/2cc rješenje putem raspršivača 2 puta dnevno, 7 dana[6]

3. Deksametazon 8 mg 1 dnevno, 7 dana[7]

4. Sredstva za razrjeđivanje krvi (tj. Lovenox)[8]

5. Ambulantna monoklonska antitijela kao što je REGN-COV2 „umjetni koktel“ ili Bamlanivimab

6. Kućna terapija IV s tekućinama i kisikom

To je njegova prepotruka od poije skoro 10 mjeseci (Peru ga koristi), Ali Ivermektin, i Južna Afrika, Indija, I Slovačka od prije 1 mjesec…itd.

Starina
Gost
Starina
10 dana prije

Sotonisti koji se pretvaraju da su pošteni, dobronamjerni, da se brinu za zdravlje masa nažalost neće ni pasti sa vlasti a kamoli biti osuđeni, a di još poslani u zatvor!!
Sve dok je ovog trulog Sistema!
Dokle god sprovode agendu svog vrhovnog vladara oni imaju zaštitu, mogu eventualno bit maknuti sa svjetla arene. To im je obećano, i toga se vladari drže. Primjer je i Christine Lagarde koja je pravomoćno osuđena a i dalje je premještaju sa funkcije na funkciju. Oni čak namjerno ostave takvu osobu na položaju da bi pokazivali ostalima svoju snagu, da bi poslušnicima govorili : Gledaj Christine, ako smo nju ostavili kako nećemo tebe, samo poslušno sprovodi što ti se kaže..
Jer kad bi se pokrenuo bilo gdje val zatvaranja i uništavanja takvih poslušnika sistema, sam sistem bi pao i raspala bi se cijela agenda. Zato vladar neće dozvoliti da padne i jedan..
Stoga ne vidim niti jedan argument za ovako senzacionalan naslov.
Evo šta oni rade i kuda idu, oni ne staju u svojim zlim namjerama
https://www.bbc.com/news/uk-56052673

Ali doći će van sistema oslobođenje od ovih zlih sotonskih satrapa!!!

Stara kuka
Gost
Stara kuka
10 dana prije
Reply to  Starina

Do sada jedini pametan i suvisli upis ovdje. Slažem se od riječi do riječi.

Inače umjesto senzacionalizma u naslovu i slici i “whishful thinkinga” (hrvatski “što se babi snilo”) o zatvaranju zločinaca na vlasti bolje bi bilo dati link na taj rad u The New England Journal of Medicine i možda pokušati pronaći nekakvog odvjetnika, suca ili kakvog drugog pravnog stručnjaka koji bi pojasnio na koji način bi se moglo nešto učiniti pa da netko zaista odgovara.

Ova vijest, ako je točna, je prava bomba i zaista predstavlja mogućnost akcije koja bi pravosuđu, koliko god korumpirano bilo predstavljala vrlo “vruć krumpir” koji bi teško mogli samo tako zanemariti i zataškati.

Pa zamislite samo Doslovno silom nametnuti “lijek” ne samo da je potpuno beskoristan, nego stvara nove mutirane viruse za koje su potrebna nova cjepiva. Što se pacijenti više liječe Remdesivirom, više imamo mutacija i populacija je ugroženija. Kako na ovo “struka” stožeri i vlast mogu odgovoriti?

Mrčikola
Gost
Mrčikola
10 dana prije
Reply to  Stara kuka

Stara kuko, u Nirnberškom procesu je za sve nacističke zločine osuđeno 12-13 ljude, a zločini pobjednika (Dresden, Hirošima, Nagasaki i još… ohoho toga) su proglašeni neizbježnima i ratnim uspjesima, tako da Starina i ti dobro govorite da se nekom, pa niti “pro forma” suđenju ne treba nadati.
S druge strane, ako majstori procjene da je broj nezadovoljnika i onih koji sumnjaju u sve ovo postao prevelik, puštati će se niz vodu oni niže, a ako situacija bude zahtijevala, i oni više pozicionirani namjesnici da posluže kao “ispušni ventil” nakupljenom nezadovoljstvu.
To je “uobičajena procedura” pa su tako i kod najpoznatijih revolucija pred rulju bacane glave, i to ne samo glave onih protiv kojih su se revolucije dizale nego i onih koji su se smatrali nedodirljivima, a navodno su pokušali “ukrasti revoluciju”.
Iz toga je i nastala ona da “revolucija jede svoje ljude” i stvarno ih “jede” ali u tome nema nikakve mistike nego je u pitanju samo interes onih istih majstora koji i danas operiraju i stoje iza ove “pandemije”.
Tako da bi i ovih dvoje s ilustracije, a i ne samo oni, trebali pokušati razmišljati o svemu tomu ako im opijenost moći i pohlepa nije, uz dušu, pojela i mozak.

JOSIP BROZ TITO
Gost
JOSIP BROZ TITO
10 dana prije
Reply to  Mrčikola

Od toga ništa,sada danas ,sutra niti u dalekoj budućnosti ! Ludom radovanje !

Dinarosaurus
Gost
Dinarosaurus
9 dana prije

Čitaš kriomice?

Stara kuka
Gost
Stara kuka
10 dana prije
Reply to  Mrčikola

Pa sve to stoji. Ali ne znači da ne treba probati. Ovakve ćinjenice, ako je ovo istina, ne mogu se čak i danas samo tako pomesti pod tepih. A ako nitko i ne bude kažnjen, barem bi se moglo ozbiljno pokrenuti pitanje cijelog korona terora, kao i protokola liječenja u bolnicama što bi nekima moglo spasiti život.

Sve što si napisao je istina, ali ta istina ne smije biti izlika da se ništa ne poduzima. Upravo zbog nedostatka reakcije sve ovo i prolazi. Mnogo je već dokaza da remdesivir ne pomaže, da maske ne pomažu, da mjere nemaju nikakav utjecaj na širenje virusa i slično, ali još, barem u Hrvatskoj nisam čuo ni za nijednu tužbu podnesenu bilo kojem sudu u vezi toga. Sad se već radi o previše jakim argumentima da ih korumpirano pravosuđe može samo tako zanemariti i zataškati.

Bukva
Gost
Bukva
10 dana prije
Reply to  Stara kuka

Sve njih treba tuziti i za netacnost testova, zdravom covjeku kazu da je pozitivan i onda mu daju te smrtonosne i stetne ljekove od tih ljekova covjeku padne imunitet covjek umre a bijo zdrav ko dren. Koje su ovo prevare..citao sam da od remdesvira odkazu bubrezi.

Mrčikola
Gost
Mrčikola
10 dana prije
Reply to  Stara kuka

Stara kuko, tako je, dokazi se gomilaju takvom brzinom da će ih uskoro biti teško posve ignorirati ali napisao sam po kojem to, otprilike, obrascu majstori rješavaju već stoljećima.
Oni će to i u ovom slučaju po potrebi ponovo učiniti i to tako lukavo i perfidno da će “zadovoljiti” i mnoge od onih koji misle da vide ili zaista vide malo šire, a to znači i neke od nas komentatora i čitalaca s ovog portala.

nonwo
Member
nonwo
9 dana prije
Reply to  Stara kuka

A Doctor Needed a Life Flight to a Texas Hospital to Get a Pill that Would Save His Life (Feb 12, 2021)
https://covid19criticalcare.com/
Radost uz suze kad ga žena i djeca zagrle na izlasku iz bolnice vrijede borbe za efikasnu terapiju i spašavanje života.
CT pluća mu je bio strašan(više “covida” nego pluća) i četvrti dan terapije ivermectinom (nakon tjedna pogoršavanja)nastupa oporavak.Žena mu je liječnik-mislili su da će ga izgubiti.Dr Espinoza(pacijent) je isto doktor, inače asmatičar.
Šest ambulantnih letećih kompanija ga je odbilo prebaciti (covid) u bolnicu u Texasu u kojoj se liječi ivermectin MATH + protokolom,..sedmi su pristali.
Ženi je za liječenje ivermectinom rekao lokalni liječnik (toliko o bolnicama i obaviještenosti).
Liječenje efikasnim protokolom radi big pharma,WHO,NIH,CDC igara bez granica umjesto rutine postaje borba.

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
10 dana prije
Reply to  Starina

Ali doći će van sistema oslobođenje od ovih zlih sotonskih satrapa!!!

van sistema mos’ jos samo sprcit komsinicu, da, a i to je pitanje;)

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
10 dana prije
Reply to  Starina

Slazem se s svime osim ovoga na kraju: “Ali doći će van sistema oslobođenje od ovih zlih sotonskih satrapa!!!”
Sumnjam jer u zadnjih par tisuca godina samo krv pada,vecinom nevinih dok satanisti poput Belgijskog kralja Leopolda drugog mirno umiru u svojim krevetima u dubokoj starosti…

DJ Krmak
Gost
DJ Krmak
10 dana prije

Jos od malih nogu sam trazio da me upoznaju sa Isusom, al do danas nije bilo fajde od toga…Jos ondak sam teo da ga priupitam par stvari al nista od toga…Eno u Medugorju svaki dan slusaju poruke vec 40 godina i nikakve koristi od toga…Jedni im ne vjeruju jer je tesko vjerovati u nebeske stvari, drugi se mole i ne razmisljaju, treci ih mrze jer su uvjereni da vidioci lazu, cetvrti (poput mene) se pitaju tko je tu lud a tko ludji tj. tko je tu glup, a tko gluplji i tako nebeski entiteti dzabe 40 godina ko papige pokusavaju ljudskim cudovistima prenijeti nekakve poruke mira i ljubavi, pa kad ljudska cudovista ne shvacaju te poruke jer su jednosmjerne i kontradiktorne u odnosu na prirodu/narav stvorenoga svijeta onda slijedi kazna u obliku Bill Gatesa. Neki dan sam ostavio ovakav komentar na facebooku : Ako ljudi ne shvacaju vjeru onda nesto ne stima sa vjerom, a ne sa ljudima. A i to sto nesto ne stima sa ljudima nije greska ljudi nego proizvodaca. Tko je proizvodac covjeka? Nebeski entitet koji prenosi poruke mira i ljubavi. LOL U ovakvom svijetu ludila i klanja prenositi poruke mira i ljubavi je stvarno urnebesno komicno. Ljudi su preglupi i prepovodljivi da bi vjerovali istini, a ne lazima, ali nisu ljudi za to krivi vec istina u koju je tesko vjerovati i laz u koju je puno lakse povjerovati. Zar su nebeski entiteti toliko glupi da to ne razumiju?

Starina
Gost
Starina
10 dana prije
Reply to  DJ Krmak

U istinu nije uopće teško povjerovati. Stvar je osobnog naginjanja stvarima koje su isprazne, koje su taština i bez prevelikog smisla za naš život. To je ono što privlači velike mase, progutali su udice koje baca majstor prijevare, otac laži i božji klevetnik. Neprijatelj života, promicatelj zla, patnje, smrti i bola.
On je zaveo cijeli svijet ispraznošću kao zlatnom medaljom na svjetskom prvenstvu, olimpijadi, europskom, ligi ovoj i onoj.
Zatim ispraznošću nanizanih
reckica mačo tipova, pa sjajnih preplanulih guza i dubokih dekoltea koji se uvaljuju u brze sportske aute, i fensi penthouse. Na plažama koje oplakuju najbolji ranojutarnji partiji..
To je uzrok zašto ljudi prihvaćaju šarene laži! Njihova odluka da prihvaćaju takav lažan način života kao jedini ispravan je ustvari temelj za dolazak pLandemije i lažova koji ju predvode. To nije greška Stvoritelja nego stvorenja. Sami odabiru kome će vjerovati, i čemu će težiti, kojem načinu života.
Dosad se nisi pitao zašto ljudi prihvaćaju laži i maglu za vodilju u životu, nego tek sad kad je vladar stisnuo svoje sljedbenike. Svi su mislili da im vladar daje nešto dobro, nisu ni sumnjali koliko je zao. A već je ono što im je ranije davao bilo duboko nepravedno.
Nitko se nije osvrtao na gladne koji dnevno umiru u tisućama a ne stotinama. A problem je bio jako brzo rješiv, ali nije bilo želje za istinom i pravdom.

Emiliano Zapaata
Gost
Emiliano Zapaata
10 dana prije
Reply to  DJ Krmak

Odlicno zapazanje

Stara kuka
Gost
Stara kuka
10 dana prije
Reply to  DJ Krmak

Jos od malih nogu sam trazio da me upoznaju sa Isusom, al do danas nije bilo fajde od toga…Jos ondak sam teo da ga priupitam par stvari al nista od toga…

Bit će da se Isus raspitao o tebi pa se uplašio tvojih oštroumih pitanja i britkog uma. I odlučio te izbjegavati.

Kera Kokot
Gost
Kera Kokot
9 dana prije
Reply to  Stara kuka

LoL…Da, najgora (najteza) su pitanja trogodisnjeg djeteta…

Starina
Gost
Starina
10 dana prije

Znam da je to tvoje stajalište, ali kao ni kod ostalih nije to pitanje intelekta i dokaza, nego morala. Prema tvojim upisima to bi bilo vjerojatno snažno naginjanje hedonizmu tj promiskuitetu.
A znaš da onaj koji nas je stvorio misli drugačije, dao je drugačije upute. Mislim da je tu korijen tvoje nemogućnosti da sagledaš stvari realno. Da prihvatiš stvarnost i moć Stvoritelja u svom životu.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
10 dana prije
Reply to  Starina

Emiliano naginje hedonizmu tj promiskuitetu…??
☺️😊🤣

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
9 dana prije
Reply to  Lucija, prva

Nepce nisam unistavao cigaretama i alkoholom pa se veseli vrhunskim delicijama.
Lijepim i zgodnim djevojkama nisam nikada naucio kako odoliti,a uskracen sam i time sto nisam rasist pa volim djelit ljubav po citavu svijetu.
Zbog toga ste se vise volim zabavit i putovati nego dosadivat mnogi me optuzuju nevinog da sam hedonist…
Ako je poneki skok padobranom, bangee, carting, paintball, utrke, zip line, escape rooms, planinarenje, setnje svijetskim parkovima prirode, ronjenje po najpoznatijim svijetskim lokacijama ili photsafari znak da sam los covijek onda priznajem iako smatram da nisam jer nebi nikad kao Vidosevic ubijao polarnog medu, lava, nilskog konja i sl. Jedino sto ubijam su komarci i ponekad dosada jer nista neradim u zivotu.

Emiliano Zapaata
Gost
Emiliano Zapaata
10 dana prije
Reply to  Starina

Lako za mene, nego sta je s nevinom djecom stradalom u potopu?
Onima koji se nisu uspjeli ukrcati na Noinu barku?
Kako dobri bog moze gledati kako se utapaju, kako ih ribe jedu?
Kako ih danas politicari jedu?
Adrenohom?
Igracke za sex?

DJ Krmak
Gost
DJ Krmak
10 dana prije

Tebe su upozoravali – veli mu on – a bilo je dovoljno opomene i savjeta, ali ti nisi slušao one koji su te upozoravali, nego si odbacio jedini put koji vodi do sreće ljudske, ali, na sreću, kad si odlazio, djelo si predao nama. Ti si obećao, ti si potvrdio svojom riječi, ti si nam dao pravo da vežemo i razvezujemo, i, dakako, ne možeš ni pomišljati da nam sad oduzmeš to pravo. Zašto si došao da nam smetaš?«

–A šta znači: bilo je dovoljno opomena i savjeta?, zapita Aljoša.

-A to je bilo i glavno što je starac htio da kaže.

– »Strašan i mudar duh, duh samouništenja i nepostojanja – produži starac – duh veliki govorio je s tobom u pustinji, i nama je predano u knjigama kao da je on tebe ‘iskušavao’. Je li tako? I je li se moglo reći išta istinitije od onoga što je on objavio tebi u tri pitanja i što si ti odbio, a što se u knjigama naziva ‘iskušenjima’? A, međutim, ako je na zemlji ikad došlo do pravoga gromovitog čuda, onda se to desilo tog dana, na dan tih triju iskušenja. Baš u pojavi tih triju pitanja i postalo je čudo. Kad bi se moglo i pomisliti, jedino zbog pokušaja i primjera, da su ta tri pitanja strašnog duha bez traga nestala iz knjiga, te da ih treba obnoviti, ponovno izmisliti i sastaviti, i zbog toga sastaviti sve mudrace na zemlji – vladaoce, prvosvećenike, učenjake, filozofe, pjesnike, i postaviti im zadatak: izmislite, sastavite tri pitanja, ali takva koja bi ne samo odgovarala veličini događaja nego bi, još povrh toga, izražavala, u tri riječi, samo u tri ljudske rečenice, svu buduću povijest svijeta i čovječanstva – misliš da bi sva premudrost na zemlji, sabrana u jedno, mogla izmisliti bilo šta što bi po snazi i dubini bilo slično onim trima pitanjima koje ti je onda zaista zadao moćni i mudri duh u pustinji? Već samo po tim pitanjima, po čudesnosti njihove pojave, može se poznati da tu nije riječ o svakidašnjem čovjekovom umu, nego o vječnom i apsolutnom. Jer u ta tri pitanja kao da bijaše zbijena u jednu cjelinu i unaprijed prikazana sva potonja povijest čovječanstva, te kao da bijahu pokazana ona tri obrasca, u kojima će se usredotočiti sva neriješena povijesna protuslovlja ljudske prirode na cijeloj zemlji. Onda nije moglo to biti još tako jasno, jer je budućnost bila nepoznata, ali sad, kad je proteklo već petnaest vjekova, vidimo da je sve u ta tri pitanja tako pogođeno i prorokovano i da se tako ispunilo, da im se zaista ne može ni bilo šta dodati ni bilo šta oduzeti.«

 »Zaključi sam tko je imao pravo: ti ili onaj koji te je onda pitao? Sjeti se prvog pitanja; njegov je smisao, iako ne doslovan: ti hoćeš da pođeš u svijet, i polaziš praznih ruku, obećavajući nekakvu slobodu koju oni u svojoj prostoti i u urođenoj nepristojnosti ne mogu ni da shvate, koje se boje i plaše – jer za čovjeka i za ljudsko društvo nije bilo nikad ništa strašnije od slobode! A vidiš li ovo kamenje po ovoj goloj i vreloj pustinji? Pretvori ga u kruh, i za tobom će potrčati čovječanstvo kao stado, zahvalno i poslušno, iako vječno u strahu da bi im mogao ustegnuti svoju ruku i uskratiti svoj kruh. Ali ti nisi htio da lišiš čovjeka slobode, ti si odbacio prijedlog, jer kakva je to sloboda, mislio si ti, ako je poslušnost kupljena kruhom? Ti si odgovorio da čovjek ne živi samo o kruhu, ali, znaš li ti da će se upravo zbog toga zemaljskog kruha dići duh zemaljski, i kad se sudari s tobom, da će te pobijediti, i sve će pohrliti za njim i klicati: ‘Tko je ravan ovoj zvijeri, ona nam dade vatru s neba!’ Znaš li da će proteći vjekovi, i čovječanstvo će proglasiti, na usta svoje premudrosti i nauke, da nema zločina, pa dakle da nema ni grijeha, nego da postoje jedino gladni. Nahrani ih pa onda zahtijevaj od njih vrline! eto što će napisati na zastavu koju će dići protiv tebe i kojom će se razrušiti tvoj hram.«    

F. M. Dostojevski, Braća Karamazovi, Znanje, Zagreb 1987, 275-280.    

DJ Krmak
Gost
DJ Krmak
10 dana prije

Jedini izlaz vidim u velikom resetu u obliku nuklearnog rata. Jedino je problem da bi i taj rat opet prezivjeli bas oni koje treba pobit ko stakore tj. oni koji su proizveli virus te svi oni koji sute o toj kljucnoj cinjenici iako jako dobro znaju da je to tema svih tema od koje treba krenuti da bi se rijesio ne samo ovaj kovid problem nego i svi ostali stvarni problemi ovog svijeta. Jedini stvarni problem svijeta su elite koje treba giljotinirati. Buduci da elite uvijek prezive nadam se nuklearnom ratu koji nitko nece prezivjeti. Buduci da od Boga nema pomoci jer otkad je svijeta otad je i zla, opet jedino rjesenje vidim u nuklearnom ratu. Poanta je da niti jedan covjek ne prezivi, niti jedan. Da je Bog dobronamjeran ne bi stvorio covjeka, stvorio bi samo kamenje i zivotinje i sve bi bilo super. Ustvari ne bi osim ako sve zivotinje ne bi bile biljojedi i ako bi ti biljojedi vjecno zivjeli sretni i zadovoljni u mitskom zemaljskom raju ciju harmoniju ne bi mogla ugroziti cudovista u obliku Adama i Eve.

Nekamuda
Gost
Nekamuda
10 dana prije
Reply to  DJ Krmak

Dj, percepirajuci tvoj komentar dosao sam do zaključka, da sve stoji ako ti nije “jasno” sta se krije u pozadini smisla života humanoida.

Da bi to ti bilo posluzeno kako sto treba, moras saznati:
i) koja su limite Života, znaci Univerzalnog Života;
II) koje su limite materije.

🙏

Stara kuka
Gost
Stara kuka
10 dana prije

comment image

Kera Kokot
Gost
Kera Kokot
10 dana prije
Reply to  Stara kuka

A e, rekli bi Dalmosi…

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
10 dana prije
Reply to  Stara kuka

Da ja sam nekakv sinonim za pesimizam a to sto sve ide nizbrdo tocno onako kako sam najavio citiriajuci pametnije od sebe nema veze?
To sto i sam priznajes da se medu milionima nemoze naci voda koji bi poveo ljude nije razlog za pesimizam?
To sto prokleti poput Kill Billa sve najave pa se poslije dogodi daje nam nekakvu nadu?
Vjeru u bolje sutra?
Previse si naivan, pogotovo kad se sijetim koliko hvalis krivoustog a uveo je zemlju u rat i usput ubijao one poput Josipa Rihlkira koji se trudio da do rata ne dode,a uzdizao one poput Branimira Glavasa koji su po Garazama operirali…
O tome da je postavio profesionalne pljackase da je uniste i opljackaju da i ne govorim

Stara kuka
Gost
Stara kuka
9 dana prije

Ovo da je dr Tuđman (nazivajući ga “krivousti” samo pokazuješ svoju psihopatologiju) “uveo zemlju u rat” je naravno odvratna laž o kojoj zaista ne vrijedi raspravljati. A što se Reihl-Kira i Galvaševih garaža tiče si se vjerojatno informirao na Imbexu ili kod Štrpca u Veritasu. Nekad stvarno pišeš nevjerojatne gluposti.

A “profesionalni pljačkaši” su bili neminovnost a ne njegova poltika. To je bio uvjet koji su nam naši zapadni “prijatelji i saveznici” postavili ako ne želimo da nam oni sjebu državu koju smo tek pravili. Dovoljno je pogledati za koga su oni odradili posao i tko je pobrao vrhnje i uzeo što je najvrijednije. Nitko iz Hrvatske

Tuđmanov najveća greška nije bila lopovska pretvorba nego vjera u svehrvatsko pomirenje “ustaša” i “partizana” zbog čega se nikad nije razmišljalo o lustraciji.

Što se tiče tvog pesimizma on mi ne smeta. Istina nije da pomaže, ali nije ni bez osnova. Ali mislim da je štetno što ti okolo širiš defetizam i beznađe i što vjerojatno ima ljudi na koje na taj način djeluješ. To je ono što ja tebi cijelo vrijeme zamjeram. Ako već ne možeš ili ne želiš pomoći, onda barem nemoj odmagati.

tucker carlson
Gost
tucker carlson
9 dana prije
Reply to  Stara kuka

ispricavam se sha se ukljucujem u vasu zanimljivu raspravu,bez sarkazma..ja ne podnosim index jer je onaj najnizi esalon ispiranja mozga,financiran od drzave i stranih elemenata..george soros..ali josip reihl kir..molim vas,ne dirajte u njega.slicno poput vlade gotovca,posten domoljub.zato je bio gubitnik.ovi prostori nemaju mjesta za postene patriote i domoljube.hvala.

xyx
Gost
xyx
9 dana prije
Reply to  Stara kuka

Lustracija nije bila moguća.Udbokos je postavija uvjet Tuđamanu ILI SA NAMA ABOLIRANIMA ili sve ide u papar i nestanak!Rimska crkva ,bojeći se za svoje popove špijune kao nezgodnu činjenicu koja se može razotkriti ,pristala ja je ne otkriti imena udbokosovaca i tako je prihvatila stvaranje udbokosove RH.Udbokos je zajamčio RKCu velike prihode i silencio o popovima špijunima…Itd…

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
9 dana prije

Zaista, kraj toliko izvora, arhivske građe, objavljenih činjenica vi po udbakosozna metodama.
Istina je samo jedna, svima dostupna, a prvog hrvatskog predsjednika dr Tuđmana ostavite na miru.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
9 dana prije
Reply to  ZAGREPCANKA

Da mozda ostavim i Slobu s kojim se tajno sastajao dok su bijesnile borbe i to 28 puta!
Gle ironije sudbine, sastajali se u Titovim rezidencijama i lovistima…
Da ga mozda ostavim na miru jer nije htio proglasiti rat?
Znao je on da ako proglasi rat sva “pretvorba i privatizacija” nikad ne ide u zastaru jer se moze suditi akterima zbog ratnog profiterstva i oduzimat imovina.
No jadan, nije znao tko ga okruzuje.
Kakav olos mu radi iza leda…
Eto nebi znao ni koliko mu zena ima na racunu da nije bilo Ankice Lepej.

Vi gospodo imate malo godina ili kratko pamcenje sto je u ova vremena jako dobro po vas.
Pogotovo nakon sto vas analno testiraju!

Mladen
Gost
Mladen
9 dana prije

Sanader osuđen za ratno profiterstvo na 2 godine i tri mjeseca te oduzet dio imovine.Znaci postoji zakon za ratno profiterstvo i sve je u rukama državnih odvjetnika do sada.PS možda bih se i Tita posmrtno moglo sudit za ratno profiterstvo za otuđivanje rezidencija ,vila ili lovišta.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
9 dana prije
Reply to  ZAGREPCANKA

“…a prvog hrvatskog predsjednika dr Tuđmana ostavite na miru.”
Ne može on to. To je jače od njega. Kao što je u SAD raširena pojava Trump derangement sindroma tako i mi u Hrvatskoj i bližem nam okruženju imamo Tuđman derangement sindrom. Čak je i kratica ista (TDS).
I dok još mogu razumjeti otkud takva pojavu među Srbima, dugo me zbunjivalo zašto i kako se kod jednog dijela Hrvata razvila takva patološka mržnja prema dr Tuđmanu, a i svemu vezanom uz njega – Domovinskom ratu, braniteljima, HDZ-u (ondašnjem, Tuđmanovom ne današnjem), pa i prema samoj neovisnoj hrvatskoj državi za koju dr Tuđman ima velike zasluge.
I tek kad sam počeo ozbiljnije shvaćati psihopatologiju zapadih, pogotovo američkih i njemačkih etničkih i rasnih mazohista postalo mi je jasno da se radi o hrvatskoj inačici te pojave. Jednako kako se u SAD, Njemačkoj i ostalim zapadnim zemljama bijelci, a posebno bijelkinje histerično odriču vlastite kulture i vlastitih korijena, s neopisivom mržnjom ruše spomenike svojih velikana iz prošlosti, ulaguju se crncima i ostalim etničkim i rasnim manjinama tako se i ovi naši slučajevi jednako histerično i s užasno puno mržnje obrušavaju na Tuđmana i gore navedeno.

Pritom dr Tuđmanu pripisuju stvarne, a daleko češće izmišljene i iskonstruirane grijehe, glume velike moraliste dok se skrivaju iza osuđivanja pretvorbene pljačke (inicirane i nametnute izvana) i tobožnje brige za osiromašene hrvatske građane (za koje ih boli ona stvar). Ali nikad neće priznati ono što ih iz nekog razloga najviše muči. Ono što stvarno zamjeraju dr Tuđmanu. Uspjeh u ostvarivanju glavnih ciljeva prije svega samostalne i neovisne hrvatske države.

Uspjeh je Tuđmanov Magnum crimen. Uspjeh je ono što mu naša domaća sorta etnomazohista ne može oprostiti. Sve druge njihove priče su samo dimna zavjesa.

Ne bih sad dublje ulazio u analizu te mazohističke psihopatologije kako kod nas tako i među bijelcima uopće, ali kad vidimo čemu ih u školama i na fakultetima uče i kakav ih kadar tamo uči, a pogotovo kad vidimo medije i njihovu obradu te tematike može se steći jasna ideja da se radi o višegodišnjoj (barem 20 godina) uspješnoj operaciji ispiranja mozga s istim ciljevima kao i na Zapadu. Uz naravno jednu dobru dozu poslovičnog hrvatskog jala.

xyx
Gost
xyx
9 dana prije
Reply to  Stara kuka

UDBOKOS je u igri već 30 godina.Pere hrvatsku lovu i usmjerava je u rušenje RH.

VasilisaPremudra
Gost
VasilisaPremudra
9 dana prije

Časnom čovjeku kakav je Josip Reihl Kir bio, u nečasnim rabotama mjesta nije bilo. Rabotama toliko nečasnim, da je častan čovjek lišen života na najkukavičkiji mogući način.

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
9 dana prije
Reply to  Stara kuka

Kak stavite fotku? LP

nonwo
Member
nonwo
9 dana prije
Reply to  Starina

“Andrew Pollard, professor of paediatric infection and immunity, and chief investigator on the Oxford vaccine trial, noted that most children were relatively unaffected by Covid and were unlikely to become unwell with the virus.

Pazi,djeca od 6-16 g koja će se cijepiti (na kojoj će vršiti eksperiment) UOPĆE NEMAJU POTREBU za to jer ako se i zaraze neće imati nikakvih problema.
Ali zato mogu imati trajno poremećeni imunitet,razviti autoimune i/ili neurodegenerativne bolesti i biti invalidi cijeli život -od cjepiva.Neki ljudi zaista ne bi smjeli imati djecu.Roditelje bi trebalo tužiti za zlostavljanje jer djeca se sama ne mogu obraniti.
Ispitivače cjepiva na djeci po kratkom postupku.Dno dna.

Tupko Glupko
Gost
Tupko Glupko
10 dana prije

Kada je ijedan političar u Hrvatskoj završio sa pravomoćnom sudskom presudom i odležao presuđenu zatvorsku kaznu?

U 30 godina otkada je Hrvatska međunarodno priznata država nikada.
Jedino Čačić koji je smrtno pregazio autom dva čovjeka, te ga ni sudovi nisu mogli osloboditi.
Odležao nepunih godinu dana igrajući golf u zatvoru u istarskoj Valturi.

Sudi se političarima dok ne umru od starosti ili dok ne dođe do zastare.
Tu i tamo odleže mjesec dana u pritvoru, ili su tek povremeno u zatvoru, ili su u zatvoru otvorenog tipa – vječito na sudovima, žalba na žalbu, sigurnosni okidač im je Ustavni sud RH koji dugogodišnje suđenje gdje su osuđeni može vratiti opet na početak.
A tu je i bosansko-hercegovačko utočište.

Hrvatska je jedinična mjera za primjenu poslovice “Quod licet Iovi, non licet bovi”.

Zato mladi ljudi masovno i iseljavaju iz Hrvatske, plaća im je kao razlog tek negdje na trećem-četvrtom mjestu.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
10 dana prije
Reply to  Tupko Glupko

Bravo!

XYZQ
Gost
XYZQ
10 dana prije
Reply to  Tupko Glupko

Slažem se. Ja sam otisao prije godinu dana jer nisam htio biti dio sistema. Prijavim se za posao ostanemo nas dva, ja imam iskustvo znanje njemu je tata u Hdz, tko dobije posao? I takvih slucajeva znam XY od mladih ljudi.
Koji je logican korak? Pokupit stvari i otic negdje drugo. Žalosno ali tako je. Opet odes vani prvo te svi tretiraju kao smeće, ako ne pricas njihov jezik onda jos gore, na gledo sam se svega u godini dana, al evo sad je sve doslo na svoje imam odlican posao radim vecinom od kuce i nemam nikakvog HDZSDP uhljeba iznad sebe. Ako hocu promjenit posao za godinu 2 to cu lako napraviti i ubrzo naci novi, bez veza bez kumstva i lizanja supaka.

Ive
Gost
Ive
10 dana prije
Reply to  XYZQ

E moj kume ja znan jednoga koji je 1992. odbio uplatiti HDZ-u “dobrovoljni” prilog od milijun DEM i postati tajkun, i birati firmu u kojoj će biti gazda. Pa ih je debitirao onda su mu zaprijetili likvidacijom pa je otišao daleko i još malo dalje i reka je nikada nazad u CRIMOCURVATIJU.

Mladen
Gost
Mladen
10 dana prije
Reply to  Ive

Ive brate koji ti je to komunistički direktor državne firme jer su samo oni mogli imati toliki novac 1992 ,znaci pokupio lovu i biz vanka .da mu je HDZ ova mafija zatražila lovu ne bi on dosa ni do granice općine a ne pobiga priko granice ,pusti toga tanka mu je priča.

Mladen
Gost
Mladen
10 dana prije
Reply to  XYZQ

Kolega dragi da ti nije zao sto si pokupio stvari i otišao ne bih se sad oglašavao i ovdje se opravdavao za svoj čin.Uostalom zašto mislis da bih nas interesirala tvoja priča o nekakvom natječaju u državnoj službi i na kojoj je posao dobio nekakav sin HDZovca,iz toga ispada da ti je otac HDZ ovac imas prioritet u dobivanju državnog posla ,imaju HDZ ovci takvih otaca i članova koliko hoćeš ali će dobit zaposlenje samo oni od kojih će interesne skupine imati dugoročni interes.Taj posao sto sad radiš van Hrvatske mogao si i ovdje raditi za iste pare sto bih se reklo,ali eto za takav čin će se vijek naći neki razlog da je drugi kriv za moju nemoć i nesposobnost da nešto napravim za sebe i svoju obitelj u Hrvatskoj .U mojoj užej obitelji nitkonije član ni jedne političke stranke pa svi dobro zaradjujemo u privatnom sektoru i lijepo živimo od svog rada tako da nikome ne pada na pamet odlazak vani.Pokušala mladja kćerka prošle godine u 8 mjesec u Njemačkoj pa se vratila nakon mijesec dana ,razlog, Non stop lije kiša ,hladno ,nema izlazaka na kavu , nema gradela ni peke,fali domaći pršut i janjetina , nema hobotnica ni liganja ,riba nikakva,nema mora ni kupanja cijelu godinu.Samo ti kolega stoj di jesi nismo ni mi svi budale sto smo ovdje ostali kako ispada po priči od ovih sto su otputovali .

Taugo
Gost
Taugo
9 dana prije
Reply to  Mladen

Ajde Mladene ne piz..te..svi znamo da vam treba jeb…veza za dobit bilo kakav bolji posao ..probajte se zaposlit u Inu ..Hep ..bez politickog zaleđa…
Posao ..priznajem se moze nac i ovdje ..ali to spada pod prezivljavanje a ne zivot bez straha za egzistenciju..
Jednostavno ..mlade smeta nepravda i besperspektivnost jer vide da se zakon ne odnosi jednako na sve..
Pretpostavljam da ovi koji su isli van su slabijeg imovinskog stanja ..i ja im skidam kapu dole na hrabrosti ..jer u tuđini nije lako ..
Onaj kome otac ili djed nisu ostavili puno za zivota …su jednostavno prisiljeni na to ..
Vama su Mladene ostavili podosta ..i vi te mlade ljude ne mozete razumjet
Ovo sto govori stara kuka .. tu je u pravu…svakodnevno se pljuje po ovoj drzavi ..kao da se natjecu tko ce je vise ..
Sa druge strane razumijem i zapatu..smeta ga nepravda i bahatost
tajkuna …sto vecinu i smeta ..sa njim se ne slazem samo u jednoj stvari ..a to je da je dr. Tudman kriv za rat ..to je nebuloza..i to i zapata zna ali u’zaru borbe” mu je to izletjelo..
Pustimo mlade .. neka sami odlucuju o svom putu .. bio dobar ili los ..na njima je odluka…

Stara kuka
Gost
Stara kuka
10 dana prije
Reply to  XYZQ

Slažem se. Ja sam otisao prije godinu dana jer nisam htio biti dio sistema.
Pokupit stvari i otic negdje drugo.

I sad nisi dio sistema tamo gdje si?

Ako hocu promjenit posao za godinu 2 to cu lako napraviti i ubrzo naci novi,...”

Jesi baš 100% siguran u to?

Jomla
Gost
Jomla
10 dana prije

Kako ono kažu: iz vaših usta u božje uši!
Ali…

Ninđa
Gost
Ninđa
10 dana prije

Ništa od toga biti neće

Fredy bez žive
Gost
Fredy bez žive
10 dana prije

Obečanje ludom radovanje.
Non pasera iun Croatia.

bumbar
Gost
bumbar
10 dana prije

Tko će bagri veleizdajničkoj suditi kad je i tužilaštvo i sudstvo u istoj zločinačkoj mreži?

Vrane
Gost
Vrane
10 dana prije

Ništa od toga, ne kažu uzalud da vrana vrani oči ne kopa

Zvrk
Gost
Zvrk
10 dana prije

Haha, da korak bliže optuženičkoj klupi.
Ništa drugo nego kako bi neki rekli: “Wishful thinking”.

Daleko je veća šansa da Plenković bude čelnik EK-e, a Markotićka glasnogovornica WHO-a ili da portal logično otvori forum ili da nas desetak komentatora trabunjamo isto na sličnom Mislavljevom članku za primjerice mjesec dana.

Josip
Gost
Josip
10 dana prije
Reply to  Zvrk

Razumljivo, nije ti HDZ besplatno sredio radno mjesto u državnoj službi. Uživaj još malo.

Zvrk
Gost
Zvrk
10 dana prije
Reply to  Josip

Na ovaj ubojit argument odgovor ne postoji.

Kalle balle
Gost
Kalle balle
10 dana prije

Svi masonski klubovi u svojim visokim lozama odgovaraju jednom centru a taj centar ima svoje gospodare koji nemaju potrebe izaci na svijetlo. Oni imaju politicare, suce, rektore, velike sefove, novine i naravno farmaco i banke sirom svijeta. Ne trebam ni pisati ovo ima tone slova na internetu.
Cak je mislim drzava Portugal oborila relevantnost PCR testova kao smece. I sta sad opet se nastavlja testiranje po svijetu. Zdravi ljudi u karantene. STIDIMO SE STA TRPIMO. Sutra ce biti konc logori za asimptomaticne?

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
10 dana prije

Vjerujem da hoće, no ne u Hrvatskoj, svi su umreženi, ljudi bez obraza.
Treba nam neki novi, kako kažu, Nurnberški proces.
https://www.logicno.com/politika/kaznene-prijave-za-dorh-i-haag-predane.html

DJ Krmak
Gost
DJ Krmak
10 dana prije

Rezignacija braco robovi, rezignacija!

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
10 dana prije
Reply to  DJ Krmak

da, i sto blize vatri;)

Jack Shadow
Gost
Jack Shadow
10 dana prije

Boli njih tuki,preveč je mita i love od kabale sjelo na tajne račune u drugim državama,ak i nekim čudom završe u prdekani,bili buju tam najbogatiji.

Ive
Gost
Ive
10 dana prije

Optuženika klupa je jedno, a presuda u krimokoruptivnom HR sudstvu je drugo. No ja obećajem da ću donirati u HR humanitarne organizacije kada von Anemica dvoglavnika praznih šupljih glava osude na bezuvijetni zatvor pa makar 3 mjeseca. I time mu začepe prljavu lažljivu gubicu kriminalca u politici.

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
10 dana prije

ovako, kao na slici, e, tako su već oku ugodniji

Jokic Mara
Gost
Jokic Mara
10 dana prije

Obadvoje treba na sud u Ninberg i ostale političare koji su radili protiv svog naroda i Države treba i život dati ako treba za domovinu i svoj narod a ne podmuklo uništavat sve docice istina još na vidjelo počelo je

Jokic Mara
Gost
Jokic Mara
10 dana prije

Trebe ih obadvoje i sve ostale političare na sud u Ninberg odmah treba se borit za svoj narod i Državu ako treba i život dati a ne uništavati sve i lagati sram ih sve BOGA DRAGOGA kako mogu gledat narod u oci istina izlazi na vidjelo a još BOG NIJE REKO SVOJE

Stara kuka
Gost
Stara kuka
10 dana prije

A kad već govorimo o efikansosti lijekova podsjetimo se još jednom i na “mjere” odnosno legendarne “zaštitne” maske koje nas tjeraju nositi. Podsjetimo se na jedno ispitivanje provedeno još ljetos, u 11 američkih sveučilišnih zdravstvenih ustanova. Oni su tada ispitivali dvije grupe pacijenata od kojih je jedna bila negativno testirana (njih 160), a druga pozitivno bez jačih simptoma (156 njih).

Od onih pozitivnih čak njih 65, odnosno 42% su bili u bliskom kontaktu s nekim zaraženim, dok je među negativnima taj postotak bio samo 14,5% (23 njih). Dakle negativni su bili tri puta rjeđe u kontaktu s nekim već zaraženim.

Ali bitne su maske. Pitanje je bilo koliko redovno nosite maske. I rezultati su zanimljivi. Među negativnima ukupno njih 141 odnosno 88,7% je odgovorili da maske nose često (23) ili uvijek (118) , dok je samo njih 18 (jedan se nije izjasnio) dakle 11,3% reklo da maske nose ponekad, rijetko ili nikad. Iz ovoga se može zaključiti da maske ipak funkcioniraju.

Ali tu sad dolazi kvaka. I među pozitivnima (zaraženima) njih 130 odnosno 85% je reklo da maske nose uvijek (108) ili često (22) dok je 23 dakle 15% reklo da ih nosi ponekad rijetko ili nikad. Troje se nisu izjasnili.

Znači u dvije podjednako velike grupe ljudi postotak onih koji su često ili uvijek nosili maske je podjednak (89 : 85%), razlike je na razini statističke greške, ali u jednoj grupi nitko nije zaražen, a u drugoj svi. A čak i ova mala razlika u postocima onih koji često ili uvijek nose masku se poništava kad znamo da su ovi iz grupe “zaraženih” vjerojatno zaraženi, ne zato jer su malo manje nosili maske, nego zato jer su daleko češće (3 puta češće) bili u bliskom kontaktu sa ranije zaraženim osobama.

Ova studija a i brojne druge jasno pokazuje da maske nemaju baš nikakav utjecaj na širenje zaraze pa ipak smo ih prisiljeni nositi i u krajnjoj liniji i kupovati tj. trošiti novce koje nemamo za bacanje na njih. A tu je i problem otpada, odnosno odbačenih maski. Nadalje, kao i kod Remdesivira, osim što su potpuno beskorisne u spriječavanju zaraze definitivno su i štetne za ljude koji su ih prisiljeni dugotrajnije nositi jer im snižava razinu kisika, povećava razinu ugljičnog dioksida i spriječava ih u izbacivanju raznih patogena iz organizma jer se oni zadržavaju na maski i ponovo udišu.

Ali kao i kod Remdesivira, ni ovdje nema nikakvih pokušaja (ili vrlo malo, ali ne u Hrvatskoj) da se ovakve sulude i kontraproduktivne “mjere” ospore na nekom od sudova.

ledeno doba
Gost
ledeno doba
10 dana prije

Šef Pfizera za Europu Albert Bourla, rekao je na virtualnom skupu WEF-a u Davosu, siječnju, da bi cjepiva Pfizera i Biontecha mogla postati neučinkovita. I zato Pfizer radi na tome da stvori učinkovto cjepivo u roku od 100 dana, ili još kraće vrijeme. Za slučaj, ako jednoga dana sadašnje cjepivo postane neučinkovito, zbog mutacija virusa
Bourla je rekao – da se ubuduće pandemije , vrijeme između otkrivanja i proglašenja pandemije i pronalska cjepiva za novu pandemiju i dobivanja dozvole za nju, mora skratititi na 100 dana, ili još manje.

Dakle; banda je smuvala ovo cjepivo za samo 8 mjeseci. Ali i to im je sada predugo. Pa će za buduće pandemije, smuvati cjepivo za okruglo 3 mjeseca..

Inače, ovog Alberta Bourlu (Grk), jesenas je jedan grčki desničarski medij optužio da Bourla kao židov, želi cjepiti nežidove, tako nešto, i taj medij je optužen za širenje antisemitizma.

ledeno doba
Gost
ledeno doba
10 dana prije

Poznati kritičar mjera korone, dr John P. Ioannidis sa Sveučilišta Standford u svojoj studiji, koju je prezentirao krajem 2020., je rasturio propagandu korone i štetne mjere.

U toj studiji, Ioannidis je dokazao da su velika većina “umrlih od korone” imali prethodna oboljenja i u prosjeku oko 80 ili više godine- što je zapravo i prosječna životna dob u zapadnim državama. On je dokazao i da su sve te mjere za zaustavljanje pandemije nanjele više štete. I da je povišena smrtnost u pojedinim državama, ponajviše rezultat tih mjera. Kao naprimjer srčani bolsnici, koji zbog mjera korone i jer su bolnice kofol čuvale mjesta za pacijente od korone, nisu mogli pravovrememo otići liječniku i mnogi su umrli. I on navodi da bi samo 1.400.000 bolesnika od tuberkuloze, moglo umrijeti u narednih 5 godina, zbog dugog prekida terapija, zbog mjera lokdauna.

Ioannidis je na osnovu službenih podataka o broju umrlih od korone izračunao prosječnu smrtnost. Iako je to bilo teško, jer su u statitiske o mrtvima, ubacivani svi mogući slučajevi koji su umrli od drugih bolesti, ali su, samo zbog lažnog testa, ubrojeni u umrle od kovida. Smrtnost kod onih najstarijih i najslabijih u staračkim domovima, bila je između 2 i 25%. Ali, kod ostalih starih osoba, iznad 75 godina starosti, koje nisu živjele u domovima, smrtnost od koviuda bila je samo 2% . Kod osoba između 65 i 74 godine- smrtnost je bila 1%.
Kod visokorizičnih pacijenata ispod 65 godina, – samo 0,2%. Kod mlađih zdravih losoba- samo 0,01%.

Računajući sve zajedno, osobe svih starosnih dobi,- prosječna smrtnost od kovida iznosila je 0,19%

– To što su službeni podatci WHO-a u jesen (kada je on izdao svoju studiju) brojali oko milijun umrlih od kovida- Ionnnidis je proglasio rezulatom “grešaka i pogrešnog menadžmenta”.

– Lokdaun i sve te mjere , kaže on, imati će katatstrofalne posljedice.
“Mnoge mjere za suzbijanje epidemije mogu ozbiljno doprinjeti destablizaciji. Stotinama milijuna ljudi prijete krize gladi i nezaposlenost. Teške bolesti kao tuberkuloza će se još više proširiti.

Početkom ove, 2021. godine, Ioannidis je sa još trojicom kolega, je još dopunio svoju studiju. I nakon analize mjera i statističkih podataka o zareženima i umrlima od kovida u 10 država, među njima i Južna Koreja i Švedska, koje nisu imale neke stroge mjere, Ionaidis je došao do rezultata- da sve te mjere (u onim državama koje su ih imale) nisu imale nikakve koristi.

Njegov zaključak: “.. nismo pronašli nikakav jasan pozitivan učinak strogih mjera na utjecaj na broj zaraženih. Naredbe da se ostane kod kuće ili da se zatvore firme- nisu donijele nikakvu dodatnu korist. Slični rezultati u smanjivanju broja zaraženih i oboljelih, mogli su se postići i sa manje strožim mjerama kao što su preporuke (za takvo i takvo ponašanje)..”

ledeno doba
Gost
ledeno doba
10 dana prije

Zanimljiv članak objavljen je u siječnju na portalu Russia Today za inozemstvo

Još jedan primjer nevjerojatnog zločina. u režiji gospodara kaosa.. Zločina za koji nitko nije odgovarao (izuzev jednog pakistanskog liječnika)

O otporu stanovništva u Pakistanu i Afganistanu protiv kampanja cjepljenja protiv bolesti polio-dječje paralize u ove 2 države zadnjih godina.

Posebno u seoskim područjima, stanovnici oružjem tjeraju ekipe za cjepljenje i ne dopuštaju im da sprovode cjepljenje. Prema podatcima zapadnih propagandih medija, zato su ove 2 države, navodno jedine 2 na svijetu, gdje bolest polio još nije iskorjenjena.
Ekipe za cjepljenje, iza kojih stoje zapadni “filantropi”, ne usuđuju se dolaziti u zabita seoska područja Pakistan, bez pratne policije i vojske.

 Zadnjih nekoliko godina, mnogi suradnici tih ekipa su ubijeni u napadima pobunjenih stanovnika, koji ne dopuštaju akcije cjepljenja svoje djece. Zadnji takav slučaj, bio je 12. siječnja u blizini grada Karak. Jedan policajac koji je trebao štititi “cjepitelje”, ubijen je iz vatrenog oružja.
Odkuda dolazi nepovjerenje prema akcijama cjepljenja? Indijski list na engleskom “Times of India” u siječnju je objavio jedan članak o tome u kojem se kaže: “Islamski otpor protiv cjepljenja porstao je onda, kada je CIA organizirala lažnu akciju cjepljenja, sa cilljem da pronađu Bin Ladena, koji se tad krio u gradu Abotabadu”. To je bilo dakle, prije nekih desetak godina.

Na ovo je reagirao američki (državni) kanal CBS News na svom portalu u članku od 16. siječnja. Oni su u tom članku ocjenili ovu tvrdnju iz “times of INdia”, kao teoriju zavjere, za koju su odgovorni antiamerički nastrojeni islamski klerici i plemenske vođe u tim područjima. Posebno, ako su akcije cjepljenja potaknute iz SAD-a. Ti klerici i vođe tvrde, da je se tim cjepivom muslimane želi sterilizirati, da je to zavjera Zapada protiv muslimana.
I u tom članku CBS-a kaže se, da je širenju “teorija zavjere” o cjepeljenju djece, potaklo to, kada je neki pakistanski liječnik, optužen da je provodio lažnu kampanju cjepljenja, da bi pomogao CIA-i u potrazi za BIn Ladenom.
Međuim, kako vjerovati CBS-u, kao jednom od glavnih američkih mainstream medija, koji šire ovakve “fake news”. Jer, 2014., čak je Bijela kuća priznala da je istina, ono što CBS naziva “teorijom zavhere”.- dakle da je doista postojala lažna kampanja cjepljenja od strane CIA-e. CBS je lako mogao provjeriti tu informaciju i napisati to, ali umjesto toga CBS je beskrupuloznu akciju CIA-e 2010./11 proglasio “teorijom zavjere”.

Jer, 16. svibnja 2014., tadašnja Obamina vlada je i službeno priznala da je postojala ova akcija cjeplenja od strane CIA-e. Čije su posljedice bile katastrofalne: broja pakistanska djeca su umrla ili su zadobila teške tjelesne posljedice.

The Guardian je izvjestio o svemu 11. 6. 2011. 3 mjeseca nakon akcije ubojstva Bin Ladena. Guardian je tada objavio da je CIA u pakistanskim selima provodila lažnu akciju cjepljenjea. Cjepljena su djeca i starije osobe- ali ne protiv polia, kako su bili naveeli, već su toj djeci i starcima uzimali genetski materijal, da bi tako saznali njihov DNK. Na taj način, CIA je htjela pronaći, da li se među cjepljenima nalaze rođaci odnosno srodne osobe Bin Ladena, da bi ga tako mogli pronaći. Nakon što su sve više tragova ukazivali na grad Abotabad, kao vjerojatno mjesto gdje se krije Bin Laden, CIA je unajmila poznatog pakistanskog liječnika dr. Shakila Afridija da pod plaštom međunarodne dobrotvorne akcije, sprovede lažnu kapmanju cjepljenja. Da bi kampanja izgledala uvjerljivije, najprije su je započeli u sirotinjskim četvrtima toga grada, pa onda u onim imućnijim četvrtima.

Nekoliko mjeseci nakon ubojstva Bin Ladena od strane američkih komnadosa, dr Afridi je uhapšen od strane pakistanske službe za obranu od špijunaže. Afridi je na sudu priznao da je radio za stranu obavještajnu službu i osuđen je na 33 godin zatvora. Nakon presude, vijest od tom se brzo proširila po tim pakistanskim područjima i onda su započeli oružani napadi na sve kasnije stvarne akcije cjepljenja i ekipe za sprovođenje tih akcija.
Zato seoske vođe i stanovništvio u tim područjima do danas nepovjerljivo i neprijateljski posmatraju akcije za cjepljenje djece, sprovođene od strane Zapada. I sumnjaju da se te akcije koriste i za špijuniranje, da bi se tako bolje locirao položaj tih područja, za kasnije moguće napade dronama.

DjK
Gost
DjK
10 dana prije

Ne slažem se u vezi tog lova vještica niti u vezi toga tko je veci medicinski autoritet. Treba pogledati kakvo je stanje u Hrvatskoj u vezi s koronom, i ono je izvrsno, vs. FRANCUSKA, na primjer. Meni to nešto smrdi na sezonu koja dolazi, treba izbaciti Markotićku iz igre! Pa da svijet poludi i svi na more.

rimtu
Gost
rimtu
9 dana prije
Reply to  DjK

Držiš lojtru?

Krmak
Gost
Krmak
9 dana prije

ZAR NE VIDITE? Nema vise Isusa, Allaha, Bude sada samo molimo i stitimo njegovo velicanstvo MUTIRANI FAKING COVID. Stvarno se ugravira u mozak. Druze covid mi ti se kunemo da sa tvoga puta ne skrenemo. Stvarno pucamo na mozak polako ali sigurno. Marshall Covid 19 hahahaha

Max
Member
Famed Member
Max
9 dana prije

Trovanje je kazneno djelo.

VasilisaPremudra
Gost
VasilisaPremudra
9 dana prije

Onaj…Daltone, gledam foto i nadam se da si im svoju oblekicu prepustio dragovoljno.

P.S.
Barem se oglasi da znamo da ne patiš razodjeven i svezan za kakvo stablo u šumi, sada kada nastupa potražnja pa posljedično nestašica odjevnih predmeta prepoznatljivo Tvoga modnog izričaja…

Anticenzura
Gost
Anticenzura
9 dana prije

Jednostavnije bi vam bilo da ste obrisali cijeli članak, nego ovako pojedinačno. gomilu komentara.

Hagar
Gost
Hagar
9 dana prije

Dan kad svi provoditelji plandemije završe u zatvoru treba postati nacionalni praznik ili čak međunarodni praznik. Nešto kao praznik rada, dan kada ce se ljudi prisjecati kako je lako izgubiti slobodu ako pameti nema.

Mali Mujica
Gost
Mali Mujica
9 dana prije

Evo pročitaj na jednom portalu kako plemeniti von Anemic brani cjepivo Astra zrnca kao najbolje. Dakle von Anemic dodji mi popušiti i biti ćeš još malo pametniji, ti korumpirana budaletina.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik