Nakon terorističkih napada u Londonu Trump odbacuje političku korektnost

Donald Trump - ozbiljan
11 komentara

Američki predsjednik Donald Trump se nakon najnovijeg terorističkog napada u Londonu, u kojem je ubijeno sedam ljudi, požalio i zatražio “da se odbaci politička korektnost i poduzmu mjere kako bi se osigurala sigurnost građana”.

Trump je na Twitteru napisao “kako moramo prestati biti politički korektni i baciti se na posao kako bi osigurala sigurnost naših građana“.

Prema njegovim riječima, “ako se to ne dogodi, situacija će se samo pogoršati”.

Američki predsjednik je također kritizirao riječi gradonačelnika Londona, Sadiqa Amana Khana, koji je nakon terorističkog napada u britanskoj prijestolnici rekao “kako nema razloga za zabrinutost”.

“Najmanje sedam mrtvih i 48 ranjenih u terorističkom napadu, a gradonačelnik Londona kaže “kako nema razloga za zabrinutost”, napisao je Trump.

U subotu navečer na Londonsko mostu kombi pregazio nekoliko ljudi, a onda su teroristi otišli na Borough Marke, gdje su izašli iz auta i noževima napali prolaznike. Prema posljednjim podacima, u terorističkom napadu u Londonu je ubijeno sedam osoba, a 48 ih je ozlijeđeno.

politička korektnost
Pretplatiti se
Obavijesti o
11 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Karlo Stajner
6 godine prije

Bus ,Obama i Hilari su roditelji koji su ljuljali i negovali svetski terorizam.Nepomisljajuci da ce im se obiti o glavu u trnutku kada gube kontrolu nad njim.Opste je poznato ko je glavni finansijer i planer teroristickih akata. Ti isti koji su ih stvorili.Trum nije nista bolji , pre neki dan potpisaoje sa glavnim finasijerima ugovor na 300 milijardi dolara.

Sinisa
6 godine prije

Milane javi se!

shumadinac
6 godine prije

A Tramp je do sada bio “politički korektan”? Baš me interesuje kakva će biti njegova “nekorektnost”. Verovatno: “SVI muslimani i njihovi simpatizeri…”

Alen
6 godine prije

Hop.. Fantomska prijetnja….

tututu
6 godine prije

konacno

apolo
6 godine prije

Sad ce Trump optuziti Iran za terorizam i onda ga napasti uskoro sa saveznim zlocincima. Dok nitko nije nasao pasos na mjestu zlocina mirise na to.

Antonio
6 godine prije

SKANDAL U NEMACKOJ!
Makedonski rukometni klub Vardar je pre dva sata postao evropski prvak.
I zamislite tu drskost, klub financira milioner iz Rusije, a u njemu igraju brilijantni Hrvati, Rusi, Srbi, Makedonci…
Ovo se u EU smarta za provokacija Putina, a uskoro ce i Tramp da da izjavu…
NAPRED VARDARE! Bravo sto Balkan je na tronu rukometne Evrope

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI