fbpx

Nastave li iskorištavati djecu za svoje globalističke agende, Joseph Goebbels će reinkarnirati i dobiti Nobelovu nagradu

Nastave li iskorištavati djecu za svoje globalističke agende, Joseph Goebbels se reinkarnirati i dobiti Nobelovu nagradu

Nema minute da se ne pojavi slika autistične djevojčice Grete Thunberg, koja upozorava svijet o njegovom izumiranju. Binarne osobe plaču i zadivljeno gledaju ovu nesretnu djevojčicu, gutajući sve što im se stavi pred oči i usta. Logične osobe šute i pitaju se jesu li normalne, jer vide i osjete manipulaciju dok ih stado vuče prema sebi i svom ludilu.

Analize o iskorištavanju djece za raznorazne agende smo već objavili (Bana, Noora, Alla i Hala).  Naš kolega Babić je napisao odličnu analizu Prosvjedi naše djece za klimu – Lukavo korištenje “pedolatrije” u propagandne svrhe.

Sada vam nudimo jedan stari video iz 1992. godine u kojem možete pogledati još jednu “Gretu”. Obratite pažnju na kadrove kamera. Nešto slično smo gledali i dok je govorio Hitler. Manipulacija javnog mijenja je perfektna i dobro proračunata. Svi emotivni elementi su tu. Još samo čekamo moment kada će nas izvijestiti o visini poreza na CO2 kojeg ćemo plaćati za disanje, a za kojeg će ruku dići oni kojima smo ukazali povjerenje na izborima.

Još jedna djevojčica, korisni idiot globalističke agende

Sada pogledajmo i poslušajmo Gretu Thunberg

Victoria Grant nije postala medijska zvijezda jer je pričala o bankovnim prevarama

Mala Victoria Grant je očito prošla ispod radara. Netko je pokušao nešto što baš i nije upalilo. Brzinom kojom se pojavila na medijskoj sceni, identična je brzini njenog uklanjanja. Sve možemo kritizirati, ali naše “drage banke” ne. One su zaštićene i mogu raditi što god žele.

0 0 vote
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
26 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Iza_horizonta
Gost
Iza_horizonta
1 godina prije

Gebels bi se postidio kakav je amater da ih vidi šta rade.

Iza_horizonta
Gost
Iza_horizonta
1 godina prije

Poruka ove djevočice je: “Ako platite porez na klimatske promjene neće biti smaka svijeta i ja ću biti srećna.’

NE i u HR
Gost
NE i u HR
1 godina prije

Vlastitu djecu guraju pred tenkove i manipuliraju ih u histerične luđake … zelene stranke najveća su kuga liberalizma, čista diktatura bez imalo srama i interesa van odobrenih ideologija. HR bi trebala istupiti iz EU što prije.

Hattori Hanzo
Gost
Hattori Hanzo
1 godina prije

Sa novim porezom svi cemo biti sigurniji a mala ce zavrsiti na kasi u supermarketu dok odigra svoju ulogu u ovoj laži.

shumadinac
Member
1 godina prije

Nije ovo nova pojava, propaganda prati čoveka od postanka samo što su danas sretstva mnogo sofisticiranija.
Prvo se počne sa lažnom vesti-mišljenjem koji vremenom, ako se “prime” postaju stereotipi i kao takvi mogu dugo da opstaju. Neki stereotipi opstaju milenijumima ali su noviji mnogo brojniji.

Sve to je postalo toliko opterećenje za društvo da se ono urušava pred našim očima ostavljajući nas nesposobne da bilo šta uradimo. A ako ne uradimo platićemo vrlo skupu cenu koju smo već plaćali. Uvek postoji izbor i trebamo biti svesni da dobijamo tačno ono što smo zaslužili. “Ja to ne podržavam, ja nisam kriv…” A ko je kriv? Političari koje smo mi izabrali? Šta smo konkretno, pojedinačno ili u nekom kolektivu učinili da promenimo ovakvo stanje? Ne, sve što radimo je da kukamo i dižemo ruke prema nebu očekujući pomoć od Boga, vanzemaljaca, Putina… Na kraju, dobijamo tačno ono što smo zaslužili svidelo se to nama ili ne.

Iza_horizonta
Gost
Iza_horizonta
1 godina prije
Reply to  shumadinac

@Shumadinac – 👏👏👏

Aga
Gost
Aga
1 godina prije

IMDB
Greta Thunberg
Actress | Miscellaneous Crew

Greta Thunberg Picture
Greta Thunberg was born on January 3, 2003 in Sweden as Greta Tintin Eleonora Ernman Thunberg. She …

Born: January 3, 2003
Filmography

politicki nekorektan
Gost
politicki nekorektan
1 godina prije
Reply to  Aga

…jbt, ime joj je k’o telefonski imenik….tko je od ovih,navedenih, ona prava ?

Oko
Gost
Oko
1 godina prije

Ujutru je Greta, popodne je Elonora a vecera kao Titin. Njena dijagnoza je laksi oblik psihoze i bipolarni poremecaj. Roditelji bili poznati pa nestalo para i od tada krece strajk gladju njihove cerke ispred parlamenta pa memoari ( dete menstuaciju nije dobilo a objavila memoare ) pa optuzbe za prevaru da su roditelji napisali knjigu, pa izdavac povukao citav tiraz kada je prevara oitkrivena i tuzio ih za prevaru jer je mala potpisana kao autor.
Sto bi rekao srpski ministar “mali plagijatori mogu da govore u UN-u a samo u zatucanoj Srbiji ljudi traze ostavku kada Mali ukrade tudj doktorat”.

Oko
Gost
Oko
1 godina prije

Keva joj bila ucesnik evrovizije a tekst pisan perom Jen Psaki ( sada je kolumnistkinja CNN-a) koja nije novinarska legenda mada se medju dopisnicima iz WH i dalje prepricavaju njene legendarne izjave o USA floti na obalama Belorusije i tranzitu gasa iz EU preko UA u Rusiju. I svaki put kada bi joj novinari rekli da Belorusija nema more i obalu ili da gas ide iz Rusije u EU ona bi ponovila legendarnu mantru “posavetovacu se sa strucnim timom i naknadno vas obavestiti”.
Kako smo sistematski unisteni od idiota 2.0

Pero
Gost
Pero
1 godina prije
Reply to  Oko

Kako sam sistematski unisten od idiota – vrhunski film sa vrhunskim glavnim glumcem. Hollywood se moze sakriti i 99% njegovih glumaca naspram Bate.
J..i ga, zivimo u Babilonu 2.0. samo je sada globalno, a ne lokalno.

Brainstorm
Gost
Brainstorm
1 godina prije

mora se naci nacin da se zaustavi konzumerizam na zapadu i natalitet na jugu. vi necete poreze ali nista ljude ne motivira kao udarac po dzepu.

Mercury
Gost
Mercury
1 godina prije
Reply to  Brainstorm

@ Brainstorm

I što ćeš ti osobno napraviti kada dobiješ udarac po džepu? Djecu si rekao da nećeš imati. Da vidimo što ćeš još napraviti?

Moreno
Gost
Moreno
1 godina prije

Ova mala ima bolestan pogled da ne napišen zločest . . . šta će od nje bit kad bude baba sam bog zna . . .

shumadinac
Gost
shumadinac
1 godina prije
Reply to  Moreno

Bice Hilari Klinton

Kile
Gost
Kile
1 godina prije
Reply to  Moreno

Već sad izgleda ko baba, a moš mislit šta će tek bit

eoeueriveiuriurifuernfnefnrf
Gost
eoeueriveiuriurifuernfnefnrf
1 godina prije
Reply to  Moreno

Moreno dobro čitaš dušu kroz njeno zrcalo oči.

puki
Gost
puki
1 godina prije

Ima onaj poznati film “Selo prokletih” (Village od the Damned), mješavina znastveno-fantastičnog filma i filma strave… Snimljen 50-ih godina, a ima i novija verzija , snimljena 90-ih godina.. Skupina zle djece, odnosno tinejdžera, koji su ustvari nešto kao izvanzemaljci, tako nešto, i koji svi imaju plavu kosu i ukočen pogled, kao roboti…
Ovo švedsko derište- kao Rockefelerova marioneta, baš podsjeća na djecu iz tog filma..
Onaj nastup u zgradi UN-a, pa ukočeni pogled, pa stisnute usnice kao kofol od bijesa, pa one glumljene suze, na ivici plača,- tako ne izgledaju normalni tinejdžeri…
Da su Gretica i ostala balavurdija doista neovisni, kao prvo, oni ne bi mogli prismrditi ni na 5 kilometara vodećim svjetskim organizacijama i političarima elite, a kao drugo- propagandni mainstrema mediji u službi te elite o njima ne bi izvjestili ni slova.
Ali ovako oni kao od šale, kad požele idu na skupove vodećih svjetskih političara elite, idu u UN, u zgradu EU, i posvuda…, a svi mainstream mediji reklamiraju ih penetrantno.

Naravno da su Greta i cijeli pokret “Fridays for future”, inscenirane marionete elite. Kao i “Greenpeace”, WWF i sve ostale kvazi organizacije za zaštitu prirode… Nedavno bio međunarodni sajam automobila u Berlinu. Bila tamo i Merkelica i ostale zvjerke. Usred sajma, dok su bili Merkelica i ostali političari, upadnu aktivisti Grinpisa sa plakatima protiv automobila na gorivo. I nikom ništa.. Ha, ha, ha, koja zajebancija u zdrav mozak… Da su ti aktivisti doista neovisni, oni se ne bi mogli približiti niti na kilometar tom sajmu. Na kojem su angažirani, najbolji zaštitari i specijalci, kao čuvari reda. Naravno da je sve inscenirano, i tim zaštitarima je rečeno da ih puste… Isto kao i onaj cirkus sa onim ukrajinskiam droljama iz “Femena”. Koje su upadale na sve moguće skupove, kao od šale i pokazivale sise, “kao znak protesta za zaštitu žena.. Ha, ha, ha, to ti je kao da dođe grupa najvećih pijandura, svaki sa bocom lozovače u ruci, i svi piju rakiju, u znak protesta protiv alkoholizma.
Kad je ono prije 6-7 godina, Putin bio u posjeti Berlinu kod Merkelice. I tako stoje Putin i Merkelica pred novinarima, kad ono upadoše drolje iz Femena pred Putina i galame nešto protiv njega… Naravno da je zaštitarima netko iz vrhova bliskim Merkelici, rekao da oni te drolje puste, da dođu u blizinu Putina.
A Gretica i ostali vodeći aktivisti tog pokreta “Frajdejs for fjučer”, su sve iz bogatih, dobrostojećih obitelji, povezanih sa elitom, Kao naprimjer vodeća aktivistica njemačke podružnice ovog pokreta Fff, Luisa Neubauer, 19-godišnjakinja iz bogate “progresivne” obitelji, koja će, u to se mogu već sada kladiti, za koju godinu postati jedna od vodećih politačarki u stranci Zelenih, ili u nekoj drugoj stranci elite. I ona guska, Carola Rackete, koja je prevozila migrante je također kći bogatog tatice, koji inače radi u industriji oružja. Inače, nedavno su joj u Barceloni uručili neki nagradu, a uručio joj je osobno Pep Gaurdiola…

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije
Reply to  puki

Puki
Bolje ” Djeca kukuruza”. 😊
Btw, nisam uspjela sa videom od Viktorie Grant, ali ima na Youtubeu, 1,1 milijun pregleda, cca 6 minuta. Relativno stara stvar.

puki
Gost
puki
1 godina prije

I onaj austrijski homić i amaterski pjevač, Tom Neuwirth, je bio inscenirani produkt elite. Njegova pobjeda na Eurosongu, 2014., bila je isncenirana namještaljka., Neuwirth se nekoliko godina bezupsješno natjecao na austrijskim verzijama emisija kao Ameirican Idol, Super talent, Ja imam talent i slično smeća za zaglupljivanje narodnih masa. Onda ga je austrijska državna TV ORF, bez ikakvog prednatjecanja, kao jedinog kandidata, odabrala, da predstavlja Austriju na Eurosongu 2014. U liku dženderske kreature “Conchita Wurst”, za propagandu LGBT ideologije, rodne ideologije i “različitosti”. Muškarac sa bradom u haljini, zapravo lik, koji nije ni muško, ni žensko, već i muško i žensko istovremeno. Baš po rodnoj ideologiji čiji je izumitelj bio luđak i zločinac dr. John Money. Da je njegova pobjeda bila namještaljka i da je sve bilo inscenirtano, to se moglo vidjeti nakon pobjede. Jer, inače, skoro svaki pobjednik Eurosnoga, najkansije nakon 2-3 mjeseca padne u zaborav. I nijedan drugi pobjednik, nije imao takvu silnu reklamu kao Neuwirth. Nakon pobjede Tom Neuwirtha/Conchitu Wurst, mainstrema mediji i vodeći političari su dizali u nebesa, kao oličenje za pobjedu “različitosti”, kao dokaz eto da većina Europljana želi toleranciju, različitost i LGBT ideologiju.. Neuwirtha je nakon pobjede odmah primio tadašnji austrijski predsjedik, Heinz Fischer (sudionik skupova grupe Bilderberg), pa je kasnije Neuwirth/Conchita Wurst primljen/a svečano u EU u parlamentu u Strassburgu, pa nakon toga u UN-u gdje ga je primio tadašnji glavni tajnik UN-a, onaj američki isprdak, Korejac, zaboravio sam mu ime. Onaj koji je uoči početak ZOI u Sočiju, bio doletio u Soči da kritizira Putina zbog homofobije.. Inače takvu čast, da budu primljeni u UN-u, nikada nisu imali ni najveće svjetske zvijezde, kao naprimjer Tina Turner ili Paul McCartney. Ali amaterski pjevač, jeste.
Anaterskiog pjevača Newuirtha svečano je pozvala i Opera u Sydneyu u Australiji, gdje su mu dali da pjeva sa simfonijskim orkestrom. Amaterskom pjevaču, prosječnog glasića. A ta ista opera, prije toga, dala je otkaz, profesionalnoj opernoj pjevačici, Gruzijki Tamar Iveri, zato što se ona izjasnila protiv nametanja gej parade u svojoj domovini Gruziji.
Neuwirt/Wurst je pozivan i na sve mogiće festiivale, skupove, elitne modne revije (sa modnim dizajnerim gejom Jean-Paulom Gaultierim), itd., itd. Pjesmuljak Toma Neuwirtha/Conchite Wurste sa kojim je pobjedio na Eurosongu, bio je ustvari fijasko. Osim u Austriji, nigje nije bio niti među 20 pjesama na top listama, U susjednoj Njemačkoj, pjesmuljak j bio tek negdje na 35. mjestu… I cijela dva albuma, koje je Neuwirth/Wurst nakom toga izdao u zadnjih 5 godina, bili su fijasko, još veći, Malo tko je to kupovao i slušao. Ali, unatoč tomu, svugdje su ga pozivali kao nekog heroja borbe za različitost. A o njemu se pohavlno izrazio i austrijski kardinal Christoph Schonborn, jedan od miljenika Bergoglia i Vatikana. Povodom svjetskog dana borbe protiv AIDS-a, krajem 2017., Schonborn je u katedrali Svetog Stjepana u Beču, održao kao neku priredbu za solidarnost borbe protuv AIDS-a.Međutim sve to je ustvari bio gej dernek, na kojem su bili pozvani i Conchita Wurst i vodeći austrijski gej aktivist Gerry … prezime sam mu zaboravio, Inače, obojica i Neuwirth/Wurst i ovaj Gerry imaju virus AIDS-a, za tog Gerryja se odavno zna, a Neuwirth je javnosti objavio da ima AIDS, prije godinu i pol dana.
I to, tada se saznalo, da on ima AIDS već odavno, da ga je imao, već tada kada je pobjedio na Eurosongu, ali je to krio. Međutim, prije 2 godine, jedan drugi austrijski gej, bivši ljubavnik Neuwuirtha ga je ucjenio i zaprijetio da mu, da će u austrijskoij javnosti odati, da Neuwirth ima AIDS. I onda Neuwirth, stjeran pred zid, nije imao kuda, već je osobno izišao u javnost i rekao da ima AIDS…Inače, kada je Neuwirth bio gost u EU parlamentu prije 4 godine, rekao je nešto isto što je rekla i Gretica nedavno na govoru u UN-u: “Nitko nas ne može zaustaviti!”. Ovo “nas”, Neuwirth je mislio na LGBT družinu i širenje rodne ideologije, a Gretica je mislila na svoju družini FFF i širenje religije zatopljenje klime. Ali oni koji stoje iza marioneta Neuwirtha i Grete, sa ovim “nas”, naravno misle na sebe, osobno: globalističku elitu. Koju nitko ne može zaustaviti u stvaranju svjetske države i NWO-a.

Tiha voda.
Gost
Tiha voda.
1 godina prije
Reply to  puki

Uuh,raturio,brate🏆

Bobi
Gost
Bobi
1 godina prije
Reply to  Tiha voda.

Potpisujem i dajem 1000000 pluseva i pečenog vola! 👏👏👏👏👏👏👏👏

Max
Member
Max
1 godina prije
Reply to  puki

bravo kolega puki a korejac je ban ki moon.

puki
Gost
puki
1 godina prije

Od manipuliranih djece-marioneta, zaboravili ste još spomenuti i onu nesretnu Malalu iz Pakistana. Koju su dovukli u London, pa je izdresirali i pisali joj govore, Ono kada je Malala držala govor u UN-u, sve je to bilo namješteno i inscenirani, kao i ovo sa Gretom sada

Iza Grete Thunberg i pokreta Friday for future, konce vuče organizacija “Plant-for-the-Planet”, koja je sastvani dio elitarnog, fašističko-eugeničkog Rimskog kluba, kojega je stvorio Rockefeller. Rimski klub se bavi pitanjima smanjivanja populacije još od ranih 70-ih godina, a obitelj Rockefeller se tim pitanjima bavi preko 100 godina. Svi takozavni znanstvenici, koji svakodnevno siju paniku od zatopljenja klime i propasti, svi političari i svi drugi aktivisti, svi su na ovaj ili onaj način povezani sa Rimskim klubom. Naravno i sve podorganizacije UN-a, koje se bave pitanjima stanovništava i klime. Svi putevi, direktno ili indirektno vode ka Rimskom klubu. Naprimjer, vodeći njemački “stručnjak” za klimu Mojib Latif, koji stalno u njemačkim mainstream medijima propagira zatopljenje i katastrfične scenarije propasti, je član Rimskog kluba, međutim to se javnosti prešućuje. Latif je inače sin nekog bivšeg pakistanskog diplomata, ili tako nešto, koji je odrasatao i školovao se u Njemačkoj.

samo tako
Gost
samo tako
1 godina prije

Ako jedna polupismena šmrkavica drži govor “zvaničnicima” OUN-a, otvoreno je pitanje tko je tu lud a tko manipuliran.
Teatar apsurda na sceni

eoeueriveiuriurifuernfnefnrf
Gost
eoeueriveiuriurifuernfnefnrf
1 godina prije

Izvrsno je ubaćena ova treća mala, čudi me da je nisu obrisali sa jubitoa, kao komparacaija na onu drugu šiziku i onu prvu koja je barem normalna.

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.

Izbornik