Nastave li iskorištavati djecu za svoje globalističke agende, Joseph Goebbels će reinkarnirati i dobiti Nobelovu nagradu

Nastave li iskorištavati djecu za svoje globalističke agende, Joseph Goebbels se reinkarnirati i dobiti Nobelovu nagradu
26 komentara

Nema minute da se ne pojavi slika autistične djevojčice Grete Thunberg, koja upozorava svijet o njegovom izumiranju. Binarne osobe plaču i zadivljeno gledaju ovu nesretnu djevojčicu, gutajući sve što im se stavi pred oči i usta. Logične osobe šute i pitaju se jesu li normalne, jer vide i osjete manipulaciju dok ih stado vuče prema sebi i svom ludilu.

Analize o iskorištavanju djece za raznorazne agende smo već objavili (Bana, Noora, Alla i Hala).  Naš kolega Babić je napisao odličnu analizu Prosvjedi naše djece za klimu – Lukavo korištenje “pedolatrije” u propagandne svrhe.

Sada vam nudimo jedan stari video iz 1992. godine u kojem možete pogledati još jednu “Gretu”. Obratite pažnju na kadrove kamera. Nešto slično smo gledali i dok je govorio Hitler. Manipulacija javnog mijenja je perfektna i dobro proračunata. Svi emotivni elementi su tu. Još samo čekamo moment kada će nas izvijestiti o visini poreza na CO2 kojeg ćemo plaćati za disanje, a za kojeg će ruku dići oni kojima smo ukazali povjerenje na izborima.

Još jedna djevojčica, korisni idiot globalističke agende

Sada pogledajmo i poslušajmo Gretu Thunberg

Victoria Grant nije postala medijska zvijezda jer je pričala o bankovnim prevarama

Mala Victoria Grant je očito prošla ispod radara. Netko je pokušao nešto što baš i nije upalilo. Brzinom kojom se pojavila na medijskoj sceni, identična je brzini njenog uklanjanja. Sve možemo kritizirati, ali naše “drage banke” ne. One su zaštićene i mogu raditi što god žele.

Pretplatiti se
Obavijesti o
26 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Iza_horizonta
4 godine prije

Gebels bi se postidio kakav je amater da ih vidi šta rade.

Iza_horizonta
4 godine prije

Poruka ove djevočice je: “Ako platite porez na klimatske promjene neće biti smaka svijeta i ja ću biti srećna.’

NE i u HR
4 godine prije

Vlastitu djecu guraju pred tenkove i manipuliraju ih u histerične luđake … zelene stranke najveća su kuga liberalizma, čista diktatura bez imalo srama i interesa van odobrenih ideologija. HR bi trebala istupiti iz EU što prije.

Hattori Hanzo
4 godine prije

Sa novim porezom svi cemo biti sigurniji a mala ce zavrsiti na kasi u supermarketu dok odigra svoju ulogu u ovoj laži.

shumadinac
4 godine prije

Nije ovo nova pojava, propaganda prati čoveka od postanka samo što su danas sretstva mnogo sofisticiranija. Prvo se počne sa lažnom vesti-mišljenjem koji vremenom, ako se “prime” postaju stereotipi i kao takvi mogu dugo da opstaju. Neki stereotipi opstaju milenijumima ali su noviji mnogo brojniji. Sve to je postalo toliko opterećenje za društvo da se ono urušava pred našim očima ostavljajući nas nesposobne da bilo šta uradimo. A ako ne uradimo platićemo vrlo skupu cenu koju smo već plaćali. Uvek postoji izbor i trebamo biti svesni da dobijamo tačno ono što smo zaslužili. “Ja to ne podržavam, ja nisam kriv…” A ko je kriv? Političari koje smo mi izabrali? Šta smo konkretno, pojedinačno ili u nekom kolektivu učinili da promenimo ovakvo stanje? Ne, sve što radimo je da kukamo i dižemo ruke prema nebu očekujući pomoć od Boga, vanzemaljaca, Putina… Na kraju, dobijamo tačno ono što smo zaslužili svidelo se… Čitaj više »

Aga
4 godine prije

IMDB
Greta Thunberg
Actress | Miscellaneous Crew

Greta Thunberg Picture
Greta Thunberg was born on January 3, 2003 in Sweden as Greta Tintin Eleonora Ernman Thunberg. She …

Born: January 3, 2003
Filmography

Oko
4 godine prije

Keva joj bila ucesnik evrovizije a tekst pisan perom Jen Psaki ( sada je kolumnistkinja CNN-a) koja nije novinarska legenda mada se medju dopisnicima iz WH i dalje prepricavaju njene legendarne izjave o USA floti na obalama Belorusije i tranzitu gasa iz EU preko UA u Rusiju. I svaki put kada bi joj novinari rekli da Belorusija nema more i obalu ili da gas ide iz Rusije u EU ona bi ponovila legendarnu mantru “posavetovacu se sa strucnim timom i naknadno vas obavestiti”.
Kako smo sistematski unisteni od idiota 2.0

Brainstorm
4 godine prije

mora se naci nacin da se zaustavi konzumerizam na zapadu i natalitet na jugu. vi necete poreze ali nista ljude ne motivira kao udarac po dzepu.

Moreno
4 godine prije

Ova mala ima bolestan pogled da ne napišen zločest . . . šta će od nje bit kad bude baba sam bog zna . . .

puki
4 godine prije

Ima onaj poznati film “Selo prokletih” (Village od the Damned), mješavina znastveno-fantastičnog filma i filma strave… Snimljen 50-ih godina, a ima i novija verzija , snimljena 90-ih godina.. Skupina zle djece, odnosno tinejdžera, koji su ustvari nešto kao izvanzemaljci, tako nešto, i koji svi imaju plavu kosu i ukočen pogled, kao roboti… Ovo švedsko derište- kao Rockefelerova marioneta, baš podsjeća na djecu iz tog filma.. Onaj nastup u zgradi UN-a, pa ukočeni pogled, pa stisnute usnice kao kofol od bijesa, pa one glumljene suze, na ivici plača,- tako ne izgledaju normalni tinejdžeri… Da su Gretica i ostala balavurdija doista neovisni, kao prvo, oni ne bi mogli prismrditi ni na 5 kilometara vodećim svjetskim organizacijama i političarima elite, a kao drugo- propagandni mainstrema mediji u službi te elite o njima ne bi izvjestili ni slova. Ali ovako oni kao od šale, kad požele idu na skupove vodećih svjetskih političara elite, idu… Čitaj više »

puki
4 godine prije

I onaj austrijski homić i amaterski pjevač, Tom Neuwirth, je bio inscenirani produkt elite. Njegova pobjeda na Eurosongu, 2014., bila je isncenirana namještaljka., Neuwirth se nekoliko godina bezupsješno natjecao na austrijskim verzijama emisija kao Ameirican Idol, Super talent, Ja imam talent i slično smeća za zaglupljivanje narodnih masa. Onda ga je austrijska državna TV ORF, bez ikakvog prednatjecanja, kao jedinog kandidata, odabrala, da predstavlja Austriju na Eurosongu 2014. U liku dženderske kreature “Conchita Wurst”, za propagandu LGBT ideologije, rodne ideologije i “različitosti”. Muškarac sa bradom u haljini, zapravo lik, koji nije ni muško, ni žensko, već i muško i žensko istovremeno. Baš po rodnoj ideologiji čiji je izumitelj bio luđak i zločinac dr. John Money. Da je njegova pobjeda bila namještaljka i da je sve bilo inscenirtano, to se moglo vidjeti nakon pobjede. Jer, inače, skoro svaki pobjednik Eurosnoga, najkansije nakon 2-3 mjeseca padne u zaborav. I nijedan drugi pobjednik,… Čitaj više »

puki
4 godine prije

Od manipuliranih djece-marioneta, zaboravili ste još spomenuti i onu nesretnu Malalu iz Pakistana. Koju su dovukli u London, pa je izdresirali i pisali joj govore, Ono kada je Malala držala govor u UN-u, sve je to bilo namješteno i inscenirani, kao i ovo sa Gretom sada Iza Grete Thunberg i pokreta Friday for future, konce vuče organizacija “Plant-for-the-Planet”, koja je sastvani dio elitarnog, fašističko-eugeničkog Rimskog kluba, kojega je stvorio Rockefeller. Rimski klub se bavi pitanjima smanjivanja populacije još od ranih 70-ih godina, a obitelj Rockefeller se tim pitanjima bavi preko 100 godina. Svi takozavni znanstvenici, koji svakodnevno siju paniku od zatopljenja klime i propasti, svi političari i svi drugi aktivisti, svi su na ovaj ili onaj način povezani sa Rimskim klubom. Naravno i sve podorganizacije UN-a, koje se bave pitanjima stanovništava i klime. Svi putevi, direktno ili indirektno vode ka Rimskom klubu. Naprimjer, vodeći njemački “stručnjak” za klimu Mojib Latif,… Čitaj više »

samo tako
4 godine prije

Ako jedna polupismena šmrkavica drži govor “zvaničnicima” OUN-a, otvoreno je pitanje tko je tu lud a tko manipuliran.
Teatar apsurda na sceni

eoeueriveiuriurifuernfnefnrf
4 godine prije

Izvrsno je ubaćena ova treća mala, čudi me da je nisu obrisali sa jubitoa, kao komparacaija na onu drugu šiziku i onu prvu koja je barem normalna.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.