Opet afera u Državnom inspektoratu – Zločinci ne miruju a profiteri zarađuju. Sve vas treba hitno izbaciti i sve zaključati

Državni inspektorat

Uza sve Vas koji mislite da nema tiranije, zločina i provođenja svega u državnim institucijama evo najnoviji primjer.

Državni inspektor uveo „covid tiraniju, zločin, ali i profiterstvo! Nema se tu što puno pisati, dovoljno je čitati.

Od odluke o provođenju odluke o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi, te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova.

Uz napomenu, toliko im se žurilo da im je promakla u naslovu i greška.

A tu je i popis ovlaštenih osoba koje će obavljati nadzor u cijeloj Republici Hrvatskoj. Zapamtimo njihova imena i oni su sudionici u ovom neviđenom zločinu.

 

I jasno, u ovoj neviđenih razmjera Plandemiji profit je glavna naknada za zločin. Popis je već napisan, ad hoc će se unositi imena a potom će stići i zločin honorar. Toliko o poštenju naših ljudi. Još uvijek ih ima koji ne vide da su oni slijedeći.

Zaustavimo ih, iznesimo ih van! Bojkot, neposluh, otpor!

CovidTiranija
Pretplatiti se
Obavijesti o
33 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Sly79
2 godine prije

Neovisno od broja komentara, samo nastavite molim vas. Čita se sve, iako vecinu toga osobno znam, ovakve detalje unutar nase male zemlje ne znam, pa zahvaljujem na svakoj novoj objavi.

Max
2 godine prije

Doći će i na njh red-

Nikad robom!
2 godine prije

ZAJEDNO ZA SLOBODU subota, 20. studenog u 15.00, ZAGREB Danas, na dan sjećanja na slavnu borbu Vukavara, u Zagrebu je danas prvi put zasjalo sunce od početka prosvjeda prije 11 dana, jer nas NATOvi aviončići zaprašuju virusima i teškim metalima već dva tjedna bez prestanka, a sve uz blagoslov lokalnih slugančića koji pokušavaju uvesti obavezno trovanje istim tim supstancama. Naravno, uz dodatak fetusnih i životinjskih stanica, mRNA, luciferaze, grafen oksida i tekućih kristala koji služe kao sučelje za Billov monstruozni Patent 060606, SUSTAV rudarenja KRIPTOVALUTE KORIŠTENJEM PODATAKA O AKTIVNOSTI TIJELA (otkucaji srca, protok tekućina, magnetsko zračenje srca, el. mozga, pokreti očiju itd.). Uguglajte Patent 060606, imate sve crno na bijelo. Žig zvijeri. A znate li koliko će točno dana proteći od posljednjeg staro-normalnog dana 10.3.’20. (prije proglašenja plandemije 11.3. u cijelom svijetu) do prvog “novonormalnog” dana i uključenja modificiranih ljudskih patenata 4.1.2022? Baš jučer izračunah, točno 666 (ko bi li… Čitaj više »

Maxim Gorki
2 godine prije

Biće rata, rekao je tata.

Tupko Glupko
2 godine prije

Arna, treba doći do zapisnika sjednice Stožera Civilne zaštite RH od 12. studenoga 2021. gdje su uveli Covid potvrde da se vidi što su pričali i još bitnije, tko je glasao za te mjere.
Da se zna koga tužiti poimence u kolektivnim tužbama.
Članove Stožera Civilne zaštite RH znamo, ali pretpostavljam da tamo ipak ne vlada jednoumlje, odnosno da nije baš svih 28 članova Stožera Civilne zaštite RH glasalo za uvođenje Covid potvrda.
Bilo bi zanimljivo vidjeti i kako su glasala ova 4 člana zdravstvene struke u Stožeru.

Sardelino
2 godine prije

Da, zločin je počinjen.
Zato odgovorni za zločin moraju sakriti ili još bolje, uništiti dokaze.
Dokaze će uništiti na taj način da procjepe svekoliko stanovništvo kako bi time procijepili ciljano i one koji im najviše smetaju a to su prirodno imuni i one koji su stekli imunitet preboljenjem.
Tim činom će sve postaviti na isti level i onemogućiti bilo kakvu statistiku i usporedbu učinkovitosti.

Itd
2 godine prije

Oni su suucesnici u zlocinu.

Dragica Gravora
2 godine prije

Bojkot,svi! Tako ih jedino možemo zaustaviti.

Itd
2 godine prije

Za one koji vole istrazivati. Frend mi kaze da su anonimusi uletjeli u server pfizera. Cure info.. istina ili laz neznam.

h ttps://ghostbin.com/BTxkA

burt
2 godine prije

nisam ni ja cijepljen i moram se tetirati ako hoću ići u PU, Poštu, HPB itd. ali sve ove mjere je Sabor ozakonio izmjenama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti čl. 47 čl. 4 kad su kugi, koleri, žutoj groznici dodali covid 19 a Ustavni sud je ocijenio da je to u skladu sa Ustavom, ako netko dobije otkaz jer se nije htio cijepitii i testirati a to je predviđeno na njegovom radnom mjestu nema velike šanse da dobije na sudu jer je u pitanju javni interes koji je iznad pojedinačnog interesa, to bi isto bilo da je nekoj firmi izbije kuga a neki radnik u toj firmi se ne želi cijepiti ili testirati protiv kuge, to je ista stvar ali ljudi smatraju da covid 19 nije opasna bolest kakva je kuga ali izmjenama zakona iz 2020 u tu skupinu s kugom dodan je i covid 19

Jery
2 godine prije

Tim kretenima je potrebno reči NE i j….. jim mater!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI