Cjepiva za COVID uzrokuju neurološku bolest nakon koje slijedi smrt, otkriva studija

Neuroloske posljedice cjepiva
15 komentara

Mlade odrasle osobe u dobi između 15 i 44 godine doživljavaju više neuroloških bolesti nego ikad prije u povijesti naše nacije. A podaci iz američkih Centara za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) ukazuju na “cjepiva” protiv koronavirusa Wuhan (COVID-19) kao krivca.

Phinance Technologies sastavio je studiju koristeći podatke CDC-a koji pokazuju nagli porast smrti izazvane neurološkim bolestima unutar ove dobne skupine koji je započeo 2020. Stanja poput Guillain-Barreovog sindroma (GBS) i akutnog diseminiranog encefalomijelitisa koja se obično povezuju s cijepljenjem iznenada su počela pogađa dobnu skupinu od 15 do 44 godine, od kojih su mnogi bili prisiljeni primiti injekciju za COVID kako bi radili ili pohađali školu.

Studija prije tiska oslikava ono što je Great Game India opisala kao “zabrinjavajuću sliku neurološkog zdravstvenog krajolika u SAD-u”. To pokazuje jasan porast u smrtnosti od neuroloških bolesti upravo u vrijeme kada je Trumpov režim pokrenuo operaciju Warp Speed.

Ed Dowd, bivši guru s Wall Streeta koji je sada direktor u Phinanceu, rekao je da “rezultati pokazuju jasan odmak od prethodnog povijesnog trenda u stopama smrtnosti od neuroloških bolesti.”

Cijepi se, umri rano

Carlos Alegria i Yuri Nunes iz Phinancea su za svoje istraživanje promatrali smrtnost povezanu s neurološkim bolestima u svim dobnim skupinama, od 2000. do 2023. Posebno su napravili razliku između smrti u kojima su neurološke bolesti bile temeljni uzrok (UC) i smrti u kojima su neurološke bolesti bile indicirane kao jedan od nekoliko uzroka (MC) na temelju smrtovnica. Zatim su usporedili stope smrtnosti s osnovnom vrijednošću kako bi došli do viška smrtnih slučajeva.

U 2020. godini, prije nego što su takozvana “cjepiva” puštena u promet, ali nakon što je biooružje COVID-a u punom prometu, smrtnost uzrokovana neurološkim bolestima porasla je za 4,4 posto. U 2021., godini hitaca, iste vrste smrtnih slučajeva skočile su za dodatnih 10 posto.

Godina 2022. nije bila puno bolja s povećanjem broja smrtnih slučajeva uzrokovanih neurološkim bolestima od 9,9 posto, a 2023. slijedi povećanje od još 8,1 posto. Budući da 2024. još traje, ti će podaci biti dostupni tek sljedeće godine.

Čak i nakon uklanjanja smrtnih slučajeva u kojima je prijavljena navodna infekcija COVID-om, tim je izračunao jasno i značajno povećanje smrtnih slučajeva uzrokovanih neurološkim bolestima među osobama od 15 do 44 godine.

“Snaga statističke značajnosti viška smrti od neuroloških bolesti bila je vrlo visoka, smatrajući se ekstremnim događajima, što ukazuje na jasnu promjenu u odnosu na prethodni trend 2010.-2019.”, rekao je Phinance o nalazima.

Također treba napomenuti da se svijet dramatično promijenio tijekom “pandemije” na načine koji su kod nekih vjerojatno pogoršali temeljne neurološke ranjivosti.

Tim Phinancea objasnio je da je možda skroman porast broja smrtnih slučajeva uzrokovanih neurološkim bolestima u 2020. bio posljedica “zdravstvenih učinaka povezanih s mjerama upravljanja pandemijom kao što su karantene i nedostatak medicinske skrbi, ili drugih povezanih čimbenika kao što su stres, manje tjelovježbe, lošija hrana navike ili sam nedovoljno dijagnosticiran COVID-19 ili povezane nuspojave.” Ali što nakon toga? Evo što su imali za reći:

“Ubrzanje prekomjerne stope smrtnosti od neuroloških bolesti u 2021., 2022. i 2023. teže je objasniti zbog samog COVID-19. S obzirom na studije slučaja neuroloških nuspojava nakon cijepljenja protiv COVID-19 navedene u literaturi, jedan mogući faktor bi mogli biti štetni učinci cjepiva protiv COVID-19. Nadalje, mora se uzeti u obzir i mogućnost kontinuiranih infekcija COVID-19 ili dugog COVID-a.”

bolesticjepivoCovidvakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
15 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tihobl
12 dana prije

Neurolosku?
Vidim ja da su ovde busteresi posandrcali.

Ivan BGD
12 dana prije

Pelcovani zameraju nepelcovanim sto ih nismo upozorili i bili uporniji da ih sprecimo da prime pelc! Mi smo krivi sto su se oni pelcovali a ne drzavne institucije koje ih non stop obradjuju i nagovaraju da prime jos jednu dozu?
Ocigledno da imaju probleme sa koriscenjem vijuga jer je kod njih sve ociglednije odsustvo svake logike i zdravog razuma.

Max
11 dana prije

Najveći zločin.

DZuro DZak_ovic
11 dana prije

Gluvo je doba svi su zapali osecam strasan nedostatak buke ….

Dece10
11 dana prije

Ovi pelcovani su se prvo bojali korone, a sad se boje smrti zbog pelca. Test inteligencije je uspio

BlueZg
11 dana prije

I vama trebaju neke novine da vam to kažu? Pa od početka je bilo jasno kuda plovi ovaj brod. Ja samo znam, da su mi uspjeli utrapit igletinu, sad bi me dotukla velika nervoza da kaj će z menom biti. Valjda je to i bio cilj. Ovako me nisu uspjeli ni testirat a kamoli cepit. Došlo mi je zlo kad su snimali prasca bejba, poznatijeg i kao vojni dezerter ili kradljivac velike količine novaca ili debeljko, kako prima kakti igletinu. Moš mislit kak se taj cepil. 🇵🇸🇧🇾🇷🇺

tatamata
11 dana prije

poznato , najbolji primjer Zmaj … covjeku pukla brtva glave , samo jedan cilindar mu radi ,trokira i baljezga svaki dan …

Hogar strasni
11 dana prije

Medicinski Holokaust 2024 i to veci u miljonima ljudi koji ce umrijeti?

goran
11 dana prije

a kad smo vam govorili ne uzimajte taj otrov nazivali ste nas biološkim ubojicamaa meni se čini ekipo da je ustvari obrnuta situacija vi ste svi postali biološki otrovi

traktor
10 dana prije

Još jednom hvala portalu na hrabrosti. Svojom borbom za dostupnost provjerenih informacija o virusu I vakcinama spasili ste mnogobrojne živote. Bili ste jedini takav portal na ovim prostorima. Hvala!!!!

Gita Horvat
5 dana prije

Ko je sljedeći na redu? Nakon što ste se busterirali…kolko puta? 🤔

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI