Orban najavljuje obavezno cijepljenje protiv koronavirusa za mađarske zdravstvene djelatnike i za učenike

Orban-Vakcinisanje
58 komentara

Mađarski premijer Viktor Orban najavio je da će cijepljenje protiv koronavirusa postati obvezno za zdravstvene djelatnike. Nadalje, kako bi se povećao broj cijepljenih, navodno će se morati cijepiti i učenici.

Tijekom radijskog intervjua za “Dobro jutro, Mađarska!”, u petak je Orban predstavio svoje planove za povećanje stope imunizacije u zemlji, uključujući obavezna cjepiva za zdravstvene djelatnike.

“Već postoje određena cjepiva koja su obavezna za ljude koji rade u zdravstvu … sada smo ovo proširili i na koronavirus”, rekao je Orban.

Unatoč početnim rezervama, Orban je rekao kako je uvjeren da je to najbolji potez, s obzirom na to da prijeti četvrti val zaraze koronavirusom u Europi.

U još jednom koraku za jačanje stopa imunizacije, Orban je predložio da se školska djeca starija od 12 godina cijepe prije početka školske godine.

Potez Mađarske slijedi sličan put Francuske i Grčke, pri čemu su obje zemlje 12. srpnja proglasile danom otkada će se morati obavezno cijepiti zdravstveni djelatnici, što je izazvalo domaće prosvjede, koji su privukli desetke tisuća ljudi. Francuska je objavila da ako zdravstveni djelatnici ne budu cijepljeni do 15. rujna, riskiraju otkaze ili neisplate plaća. U Grčkoj je osoblju domova za njegu zapovjeđeno neka se odmah cijepe, dok su zdravstveni djelatnici dobili rok do 01. rujna.

Mađarska je također postala prva zemlja u Europi koja je svojim državljanima ponudila treću dozu, kada su prošli tjedan objavljeni novi uvjeti za cijepljenje. Građani će treću dozu moći dobiti od 01. kolovoza.

Oko 55 % mađarskog stanovništva potpuno je cijepljeno, a 57 % ih je primilo barem jednu dozu. Mađarska svoj djelomični opseg cijepljenja može djelomično pripisati svojoj odluci odobravanja Sputnjika V i kineskog Sinopharma, cjepiva koje je Mađarska odobrila početkom 2021. godine, čime je postala prva članica EU koja je odobrila te ubode. Moderna, Pfizer / BioNTech, Johnson &Johnson’sJanssen i AstraZeneca također su među osam odobrenih mađarskih cjepiva.

cijepljenjemađarskaviktor orban
Pretplatiti se
Obavijesti o
58 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Stock
2 godine prije

Hahaha 😂🤣🤣😂😂🤣🤣
Izvinte, nisam mogao da odolim.
A plakao bi.

mario
2 godine prije

Kako to, zar I veliki vodja Orban, obožavan od strane ovog portala 😂 preso na dark side

2 godine prije

Au sad pade sve u vodu oko lgbt anti soroš itd…
Sad kad navale logičari a tako su ga hvalili do skora…
Šteta.

hiber
2 godine prije

Još jedan borac protiv prehlade. Sorošov učenik. Ovo je jedino “cjepivo” koje se mora docjepljivati svakih šest mjeseci, dok imunitet ne pregori. On kao vodi borbu protiv neprirodnih homoseksualaca, a istovremreno provodi bjesomučno protivprirodno silovanje imuniteta.

Bosanac
2 godine prije

CK komunističke partije SVIJETA je donio jednoglasnu odluku (još Japan zvanično nije podlego, al već su spremni nakon olimpijskog maskembala da posupe po naredbi CK-a) da se na cijelom planetu sprovede vakcinacija ovaca koje su umislilie da su ljudi …… oko ostalih stvari su još uvijek dozvoljena različita pomišljanja.

Čudan lik
2 godine prije

Bravo!!! Bravo! Bravo!….
Tako treba gospodine Orban, ne dajte homo-propagandu djeci, barem onoj koja prežive vakcinaciju.

nepoželjni
2 godine prije

Kada su u pitanju goniči robova, nikada, pa ni tada im ne smijete vjerovati !!

SjeĆate se putina i putinofilije, eto orbanofili sada su pod hladnim tušem…

Što su goniči robova hijerarhijski viši to je tiranija i manipulacija veća. Sjećate se tko je prvi postavljao žičane ograde po granici … ograde smetaju za ući ali bogme i za izaći.

Smeće koje samo igra svoju rolu u tom nakaradnom kazalištu !

Zvrk
2 godine prije

Ka’en ja, mi Logičari bumo ostali jedino svjetlo slobode.

gbnsdfbnsdfnbvsdfnvb
2 godine prije

Tja, znaju probuđeni odavno da je on varanski namjesnik koji se kao buni kao i brat mu po krvi Eđi i Nosfi. Inaće lik ima 5 čerki, treba pokušati i šesti, možda dobije sina……..

2 godine prije

“… Orban najavljuje obavezno cijepljenje protiv koronavirusa…”
Eh…🤣
Zasto nisam iznenadjen – da je i ovaj “suverenista” pokazao svoje pravo lice…?

Hattori Hanzo
2 godine prije

Prvi koji to pokuša dobit ce suvenir iz domovinskog rata,ugradnja besplatna.

Uno
2 godine prije

Sve neki suverenisti, patrioti…, a kad fijukne bič, svi pjevaju istu pjesmicu…

Драгогост 屋
2 godine prije

To je realpolitika. Ne može se u frontalni sukob.
Izborio se da ne moraju da uzimaju mRNK vakcinu.

Ovi što se ismevaju verovatno će morati da prime mRNK.
Prepoznaćemo ih po repovima.

Max
2 godine prije

Rotschildov lutak koji glumi velikog suverenista

Nagard
2 godine prije

Novac kupuje sve bez obzir na ime kratko jasno nema tu lijevih desnih rusofila amerofila .dao sam mu ponudu koju nije nogao odbiti kratko jasno .cuvajte se svi svako dobro svima

ledeno doba
2 godine prije

Orbana nisu hvalili logičari. Ono što je bilo prije plandemije bilo je. I ja sam do plandemije vjerovao u igrokaz takozvane geopolitike, da su Rusija, Mađarska, Iran,,Kina… navodno protiv kabale i NWO-a… Od početka plandemije, dakle, vieše od godinu dana, odavno više ne vjerujem u to. Doduše ima ovdje još par kolega, koji još naivno vjeruju u to, u “geopolitiku”, iako su činjenice brutalne i neumoljive. pa sve gadosti, koje rade Putin, Orban i drugi, pokušavaju objasniti sa nekakvom taktikom, navodno da bi ovi zavarali kabalu… Ja, osobno ni Orbanu, ni nikom više odavno ne vjerujem.. Jer, neuvjerljivo je da se oni kofol bore protiv LGBT ideologije, za obiteljske i konzervativne vrijednosti, ali istovremeno i oni sudjeluju u igrokazu plandemije i vrše pritisak za cjepljenje. Opet ponavaljam: iste osobe, dakle kabala, stoje i iza plandemije, i iza promicanja LGBT agende, i iza ISIL-a, terorizma, rata u Siriji, Libiji,, itd.. pa… Čitaj više »

Red Dog
2 godine prije

Izdali me prijatelji
Izdao me brat 🙂

prcvrc
2 godine prije

OTKAZIIIII YESSSS

Majk Majers
2 godine prije

Doplo vrime velikog razotkrivanja (tzv end time). Ko priživi bit će življi nego iko ikad prije

Hattori Hanzo
2 godine prije

Ne,nagurao ga je svojim mađarima a mi ostali možemo tebi i tvojoj staroj bez problema.

kekec milanović
2 godine prije

ovaj tipus je oduvijek izgledao kao poremećeni prokletnik

Komunist
2 godine prije

Da nije varan ni bi bio u zločinačkoj EU

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI