OTKRIVENI! Polovica članova Znanstvenog savjeta Vlade RH rade u institucijama koje financira Bill Gates

Znanstveni savjet Vlade RH i Gates investicija

Polovica članova Znanstvenog savjeta Vlade RH u borbi s koronavirusom radi u znanstvenim laboratorijima, sveučilištima i institutima koji su u proteklim godinama primili izdašnu donaciju Zaklade Melinde i Billa Gatesa. Točnije, radi se o SVIM znanstvenicima koji su svoje radno mjesto našli izvan Hrvatske, a danas savjetuju hrvatsku vladu. Istovremeno su svi oni žestoki zagovaratelji još čvršćeg lockdowna, masovnog testiranja i procjepljivanja stanovništva, kao konačnog rješenja pandemije Covida 19.

Svi oni, gotovo svakoga dana iskaču iz raznih medija, plašeći građane apokaliptičnim izjavama o stanju u zemlji.

Prof. Igor Štagljar

Tako primjerice i današnju naslovnicu portala Index krasi slika profesora sa Sveučilišta u TorontuIgora Štagljara, koji očekivano izjavljuje: “Građani moraju znati istinu, situacija je opasna“.

Krajem 2017. godine, Zaklada Melinde i Billa Gatesa je njegovom sveučilištu donirala ni manje ni više nego 2,17 milijuna dolara.  Zanimljivo je kako im je novac dan za istraživanje prototipa – novog toaleta: 

Prof. Igor Rudan

I prof. Igor Rudan član je vladinog znanstvenog savjeta te kao i ostali svakoga dana iskače iz paštete u domaćim medijima. Rudan radi kao profesor na Sveučilištu u Edinburgu, a zalaže se za puno drastičnije mjere borbe s koronavorusom.

I gle čuda, i tom je sveučilištu Zaklada Melinde i Billa Gatesa donirala značajan novac. Prije točno tri godine, zaklada osnivača Microsofta i njegove supruge Sveučilištu u Edinburgu donirala je nevjerojatnih 40 milijuna dolara (28 milijuna britanskih funti) za istraživanje genetski modificiranih usjeva, o čemu su pisali tamošnji mediji,

Dr. Petra Klepac

U Znanstvenom savjetu vlade sjedi i dr. sc. Petra Klepac sa Londonske škole za higijenu i tropsku medicinu.  Navodi kako se tamo bavi kontrolom infekcijskih bolesti i sl.

Upravo je njezinom fakultetu Zaklada Melinde i Billa Gatesa uplatila 40 milijuna dolara za borbu protiv malarije. O tome piše na web stranicama Zaklade.

Prof. Nenad Ban

Jedan od onih koji se u Hrvatskoj zalažu za radikalne mjere je i prof. Nenad Ban koji radi kao profesor molekularne biologije i biofizike na institutu ETH Zürich.

 

“Ili strože mjere ili će umrijeti tisuće ljudi”, samo je jedna od njegovih najaktualnijih izjava u hrvatskim medijima. Zanimljivo je da se istog znanstvenika i njegove savjete ne može naći u švicarskim medijima.

No, zato se može pronaći da su institutu gdje radi, Melinda i Bill Gates donirali nešto manje od milijun dolara.

Bilo bi zanimljivo vidjeti koliko je novca Gatesova zaklada donirala Institutu u Frankfurtu gdje radi molekularni biolog Ivan Đikić, koji doslovno svakoga dana piše pisma premijeru i očajnički se gura postati član vladinog savjeta. On je ujedno i jedan od najžešćih dežurnih “plašitelja” građana od koronavirusa.

No, kako on ipak formalno nije član vladilog savjeta, za sada ga nećemo istraživati.

Možda su sve navedene veze znanstvenika, institucija u kojima rade i Zaklade Melinde i Billa Gatesa samo slučajnost. No, svakako bi tu činjenicu trebali imati na umu kada čitamo ili slušamo njihove izjave u medijima.

 

Izvor: paraf.hr

bill i melinda gatesIgor RudanIgor StagljarPetra KlepacZnanstveni savjet Vlade RH
Pretplatiti se
Obavijesti o
121 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tim Kunić
3 godine prije

Bilovi eugeničari, vazali đavla bodite si matere.

nekoime
3 godine prije

Ukoliko posjedujete legalnu licencu za minimalno Windows 10 Pro i Office 365, imuni ste na Corona virus.

Slonica
3 godine prije

Jedini realan zaključak je da više nema fakulteta,instituta,sveučilišta gdje fondacija G nije donirala i svojim plemenitim doprinosom zadužila ustanove .Tako da je teško naći znanstvenika koji nije povezan s fondacijom .

Suzy
3 godine prije

Ocekivano!
Logično ponasanje takvih placenika..tu je struka davno rekla Zbogom

Moreno
3 godine prije

Znanstvenici koji rade vanka su prevaranti ka i ovi unutra šta rade za HDZ. Cijepit nas oće Đikić isto ka i Primorac . . . neznan kojemu je osmjeh širi kad se priča o skorome cijepljenju. Neznan šta ti Đikić uopće radi osim šta piše i govori za medije . . . pa ja napišen par komentara ovde i pari mi se kako mi je otišlo cilo jutro . . . Mislin kako se ne triba zamarat ni sa jednima ni sa drugima, cijepivo je isprid vrat, to je gotovo i sad triba vidit koliki će bit presing za cijepljenje . . . koja razina ucjena će bit . . . i koja je razlika kad Đikić bude govorija kako tribaju mjere po kojima se u avion nemore necijepljen, a Primorac kako se u autobus nemore necijepljen. Globalna mafija nan je sad opet uvalila paradigmu ”manjega zla” i sad će… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Moreno
Gordan
3 godine prije

I to su upravo oni koji najviše zagovaraju lockdown i nošenje maski.Koliko je teško dalje zaključiti sam.

abopl
3 godine prije

Vidi se tko ima koristi od ove “zapadne” demokracije.

rimtu
3 godine prije

U normalnim državama se to zove veleizdaja, a znamo i kakve su kazne za taj čin u nekim državama.

Joe
3 godine prije

Ta gamad bez svojih mecena ne bi mogla raditi ni u seoskoj ambulanti. Dobro plaćene ništarije. Ima još jedan veći od njih, prodaje muda pod bubrege, nosi fine kravate i skupa odijela. Povremeno dopušta štipkanje za guzu ako procijeni da je to lukrativno.

Kažun d.d.
3 godine prije

Drugovi – ja sam Iznenadjen i uvredjen.
Pantić je pe*er,žestoki pe*er !

mislim
3 godine prije

pa jesmo li zadnji put izračunali , da kill bill, može da kupi upravljanje nekom srednje i slabo razvijenom zemljom , za pola miljuna$.

Zorule
3 godine prije

Molba za portal da istrazi Ivermectin
Clanak iz 5-og mjeseca
https://www.newsmax.com/t/newsmax/article/968688?section=us&keywords=ivermectin-drug-virus&year=2020&month=05&date=22&id=968688&oref=duckduckgo.com

Jucerasnje saslusanje u Senatu
https://youtu.be/Tq8SXOBy-4w

Po meni je ovo skandalozno 10x vise nego sto su inace skandalozni za cijeli WHO i sve njihove priljepke/stozere i znastvenike/savjetnike.

Jennifer
3 godine prije

Moj stav je da tzv.slucajnosti- ne postoje!

hiber
3 godine prije

Zahvaljujem Redakciji Logično na pravilnom sagledavanju stvarnosti. Ono što je novo je da je ova grupa doslovno pokušala epidemiološki državni udar na čelu sa Đikićem. A mete su im bile Lauc, Primorac i Radman. Samo luda sreća je spasila Plenkovića inače bi se danas probudili u Epidemiološkoj đamahiriji na čelu sa Velikim epidemiologom Đikićem. Zapravo, u Vladi su se dvoumili između Radmana i Đikića, pa je spletom okolnosti određen Radman.

hrvoje
3 godine prije

ukoliko piše iste laži u vidu znanstvenih članaka, i ne pokušava iznijeti istinu na svjetlo dana onda je još i gori jer PROVODI sve što oni zacrtaju. I namjerno OBMANJUJE narod. Ili je glup pa ga ne treba smatrati relevantnim doktorom. OK?

i samo onako usput – tih brazilskih, indijskih, ruskoh, američkih i inih špijuna ima puno više nego što ti misliš i rade na pozicijama moći , kako bi imali lakši pregled igre…

Jesi zaboravio sliku iz Jutarnjeg gdje jedan doktor u suknjici sa još nekiv viđenim ljudima iz hrvatskih medija sudjeluju u MASONSKOM OBREDU…jesi zaboravio? jel to teorija zavjere?ILI?

meni se čini da si se jedino ti ovdje osramotio..

3 godine prije zadnji put uredio hrvoje
Darko
3 godine prije

Inace, fali Lauc, doticni je gostujuci predavac John Hopkins institutu koji je izveo event201,kojeg obilato financira Gates foundacija, Također imate jedan clanak na indexu u kojem Rudan otvoreno zaziva eutanaziju ljudi u mirovini kako bi se rasteretio mirovinski sustav,jer ne sluze drustvu(citaj sustavu i drzavi). Onaj tko hoce neka si potrazi,ali upozoravam da bi mogao povratiti poslije sto ga procita. Znaci on niti ne skriva da je eugenicar, također ima i clanak u kojem otvoreno promovira transhumanizam.

Patriot
3 godine prije

G@mad.

rimtu
3 godine prije

Jesi li plaćen za propagandu ili jednostavno imaš ispran mozak?

hiber
3 godine prije

Ja svaki dan doniram svog psa? Čiji je pas?

3 godine prije

“… oštećenici u pravilu gube parnice jer u praksi ne mogu dokazati uzročnu vezu između lijekova i cjepiva i teških posljedica koje su pretrpjeli nakon medicinskih tretmana…” To je to. Pseudo-nauka zvana “medicinska nauka” – na djelu. Nikad te bitange ne znaju uzrok nikakve bolesti… Znaju gusiti posljedice, uz obilato financiranje farmaceutskog kompleksa (kojeg je bukvalno i stvorio “filantrop” Rockfeller)… Ovdje iskljucujem jedino one “automehanocare” tipa kirurzi i ortopedi, premda i oni vrlo cesto po nalogu pseudo-naucnika tipa “onkolozi” (idioti) – sjeku i gdje treba i gdje ne treba… Cinjenice su takve – i sve vise i vise izlaze na vidjelo. To je takodjer zasluga ove lazne “pLandemije”… Zivimo bukvalno u vremenu – “mracnjastva srednjeg vijeka”…uz kvazi-nauku koja se bazira na “koncenzusu idiota”, a sve debelo placeno od “filantropa” milijardera, koji se ubise od zalaganja – za nase vlastito dobro… Medjutim pozitivno je da – sama spoznaja ZLA koje nas… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Žx
tedi
3 godine prije

Na zalost,neki doktori medicine,cast iznimkama,isli su da studiraju med.znanosti zbog statusa i novca,a ne zbog covjekoljublja. Prodali su dusu djavolu.
Ne radi se samo o ljijecnicima ima njih i u raznim drugim profesijama,a tu su zajedno sa njima i politicari,koji rade protiv svojih drzava i svog naroda.

Lijep primjer je 2ww u Njemackoj,gdje su ljecnici sterilizirali 400000 nepodobnih rasa.

Svaka slicnost je “slucajna”nacisti ponovo jasu,sa upitnom vakcinom C19.
Doslo je vrijeme ciscenja, a to je 21v.

Zaklela se zemlja raju da se sve tajne doznaju.
VELIKO FUJ,POSRALI SU SE NA SVOJ KARAKTER.

onaj najve... Dalton
3 godine prije

Aj što je kupio diplomu…
Bar da je sam položio Anatomiju.

Suze Roni
3 godine prije

Nema besplatnog rucka. Sto mislis zasto donira? Sve je to korupcija ako netko sa privatnim kapitalom i interesom donira javne institucije.
U SAD financiranje stranaka zovu lobiranjem. To je insitucionalizirana i legalizirana korupcija.

3 godine prije zadnji put uredio Suze Roni
Stara kuka
3 godine prije

Mene zanima samo kako to da ti toliko “ugledni znanstvenici” (na čelu s “paštetarom” Đikićem) koji su svojevremeno tako olako odjebali Hrvatsku i otišli u bijeli svijet nisu angažirani u borbi protiv “nevidljivog neprijatelja u zemljama i gradovima u kojima su zaposleni. U svim tim tim Cirihima, Londonima i Edinburzima nego su se našli nama u Hrvatskoj, koju su onomad prezreli i napustili, sada soliti pamet i određivati kako ćemo živjeti.

Je li možda moguće da baš i nisu toliko briljantni i ugledni kad ih zemlje, gradovi i institucije u kojima su na plaći nisu objeručke zgrabili u svoje “stožere” i “znanstvene savjete”.

tedi
3 godine prije

Sa kim ?
Kada se sjetim onog pijanca koga na sastanku EU parlamentaraca vode podbocenog, da se ne srusi koliko se naroljo.
Tamo sjede sve go sljam najgori na svijetu.
Dobar primjer je onaj glavni SZO kojeg drzava ganja zbog pronevjere,nesmije u svoju drzavu jer ce ga uhapsiti.
Za povracati i oni da me cijepe,moj suverenitet je moje tijelo.mrs.

Mick
3 godine prije

ništa čudno, to je bilo i za pretpostaviti

TIKTAKTIKATAKATAK
3 godine prije

jučer na tv u dobro jutro svi u crno obučeni, i gosti i voditelji, danas isto, i oni što se javljaju preko skype-a u crnom, reklame podloga crna, gasim u roku keks, do sutra, (da vidim hoće li se sutra presvući).

Srećko Škurla
3 godine prije

Lazni Covid 19, i lazno testiranje na Covid 19,i lazno brojno stanje preminuli od Covida 19 !!! Jer nisu zaraženi građani, VEĆ su zaražene brojke na Covid 19!!! Znači nitko nije preminuo od Covida 19 ,zato se krši zakon o zdrastvenoj zaštiti i NE radi OBDUKCIJA PREMINULIMA , članak 235 stavak 2 u kojemu stoji OBAVEZNA OBDUKCIJA preminulima ,ukoliko je preminuli preminuo od zarazne bolesti lažnog Covida 19 -radi zaštite ŽIVOTA građana !!!!!!!!!!!!! Jer bi se utvrdilo OBDUKCIJOM da nitko nije preminuo od zarazne bolesti LAŽNOG Covida 19 !!!!!!!!!!!!!

rimtu
3 godine prije

I denis mahmutović će jednog dana imati par stvari za “objasnit”.

fvesifviefvieifvneif
3 godine prije

Hvala na napisu. Jel tom Kolakušiću jasno tko je i što je eu i njen nalogodavac komisija, što je cilj te tovrevine, on od njih traži filantropiju, humanost, pravdu? Od ubica i mizantropa?

3 godine prije zadnji put uredio fvesifviefvieifvneif
Ivan
3 godine prije

Što reći na to kada znamo da je i biskup Štrosmajer bio mecena mnogima.

Dominik
3 godine prije

Dobra stvar u svemu ovome je što se očito vidi tko je na platnoj listi Bill-a a to su oni koji zagovaraju strože mjere i obavezno cijepljenje. Sami sebe pokazuju tko su.

Max
3 godine prije

Nismo ni sumnjali ali neka ima i napismeno

čudila se aman ja
3 godine prije

treba viditi i ostale,to jest drugu polovicu, ne vjerujem da ni oni nisu na nečijoj platnoj listi.

Tvrtko
3 godine prije

Ma to, to, neka joj daju otkaz, neka ga potopiše ministar a onda odvjetniku i tužiti državu tj. ministarstvo. I neka to protegne par godina pa kad sjedne milijunska odšteta države na račun otpuštene i povratak na staro radno mjesto. Ni prva, ni zadnja koja će to napraviti.

Bosanac
3 godine prije

Otriveno je i da je narod na ovim ex-yu prostorima posto ‘pussy’, šuti, trpi i pušta da ga guzi ko stigne.

P.S. jedino se ‘oće pobit međusobno, tu ih začas zavade.

3 godine prije zadnji put uredio Bosanac
Sanda
3 godine prije

Placenici,fuj sram ih bilo!!! Zar mi u u Rh nemamo znanstvenika ,biologa mikrobiologa itd koji znaju sta i kako treba nego ove belosvjetske fukare…😡😡😡😡

mile
3 godine prije

Sposobni osnuju svoje tvrtke i posluju na tržištu.(Lauc)
Nesposobni se zaposle kod sposobnijih i onda rade i govore ono što im sposobni nalože u svom interesu.
A onda nesposobni (Đikić) napadaju sposobne za sukob interesa jer imaju firme koje posluju na tržištu, a njihovi poslodavci kao fol nisu na tržištu.

Dubravka Matić
3 godine prije

Iz članka proizlazi da korone uopće nema i da od te bolesti nitko nije umro

Nostradurus
3 godine prije

Tehnokracija je prava stvar … dok ne skužiš da oni primaju pare od ljudi koji misle malo drugačije od ostalih.

Armagedon
3 godine prije

Ne brinite….. vodi se zapisnik ……. Uskoro pocimje ,,,”walking death” na svakom koraku ….
nece moci pobijeci.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI