Hakirani e-mailovi WHO, Svjetske banke, fondacije Bill & Miranda Gates i Instituta Wuhan

Bill Gates - WHO - Hakirani emailovi
117 komentara

Internetska tvrtka za borbu protiv ekstremizma izvijestila je da je gotovo 25 000 e-mail adresa i lozinki otkriveno na Internetu. Računi su bili povezani sa zdravstvenim organizacijama, fondacijama, međunarodnim financijskim institucijama i laboratorijom Wuhan.

U srijedu, 22. travnja, Obavještajna skupina SITE izvijestila je o masovnim hakiranju e-mail i lozinki koje pripadaju organizacijama koje se bore protiv Covid-19.

Ti su popisi pronađeni na Telegramu. Ukupno je otkriveno gotovo 25.000 korisničkih imena, uključujući gotovo 10.000 koji pripadaju američkim Institutima za zdravstvo, 5.000 računa pripadaju Svjetskoj banci i 2.700 računa Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji (WHO). U manjoj mjeri su također hakirani računi koji se povezuju s Fondacijom Bill & Miranda Gates, te Institutom za virusologiju Wuhan.

WHO je tvrdio da je hakirano 6.835 adresa e-pošte, što je puno više od broja koji je objavio SITE, ali samo je 457 njih još uvijek aktivno, a nijedna nije “probijena”. Iz predostrožnosti su promijenjene lozinke za sve te račune, navela je organizacija.

Robert Potter, osnivač australijske tvrtke Internet 2.0, otkrio je za Washington Post kako su te povjerljive informacije procurile. Iako još uvijek nije poznat identitet odgovornih aktivista, čini se da su pristupni podatci kupljeni na “dark webu”, dijelu mreže koji nije naveden u većini tražilica i gdje je prodaja piratskih informacija redovna.

Adrese i lozinke povezane s WHO-om hakirane su u 2016. godini, ali prije nisu bile iskorištene. Potter je rekao da ga je “zasmetala” razina sigurnosti nekih adresa. Njih 48 imalo je “lozinku”… kao lozinku. Neki su korisnici odabrali svoje ime, drugi su i dalje koristili “changeme” (promijeni me).

SITE i zapadni mainstream mediji su ovu vijest pokušali diskreditirati informacijom da su poveznice s ovim slučajem dijeljene u grupama neonacista. Nismo željeli participirati u jednoj takvoj kampanji, nego vam prenosimo glavni problem.

U vrlo skoroj budućnosti, možemo očekivati objavu sadržaja ovih poruka, jer prema Robertu Potteru, hakiranje se dogodilo prije 4 godine, što je ostavilo dosta prostora za prikupljanje i arhiviranje komunikacije ovih svjetskih “autoriteta”.

Sada je možda puno jasnija odluka Donalda Trumpa o ukidanju financiranja Svjetske zdravstvene organizacije, koju ovo hakiranje može skupo koštati – naravno ako su što zgriješili.

bill i melinda gatesHakiranjeRobert PotterSvjetska bankawho
Pretplatiti se
Obavijesti o
117 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Zlatko
4 godine prije

Trump je prestao financirati WHO jer nije plesala kako bi on htio. Zašto da daje novce a kinezi mu rade iza leđa.

apolo
4 godine prije
Pi-zdro
4 godine prije

To su oni sami sebe hakirali.. ovce su u karenteni i kao uvjek u sluzbi sistema.

aejfnvijaqfvraewfvjiaewcvjawcvwd
4 godine prije

Hejts radi za stvora direktno zato ga svi slušaju i klanjaju mu se, nitko ne smije protivrječiti, pripremite se za cijepljenje (oni koji će pristati na to trovanje iz bilo kog razloga) i 5G da vam zapovjeda i diktira raspoloženje ili “bolest”.

davor
4 godine prije

SITE = Rita Katz = Mossad

SITE je podsjećam imao videa ISIL-ovaca koje odrubljuju glave prije nego ih je imao ISIL

Rusofil
4 godine prije

Očigledno imaš drugačije, dobro mišljenje o Trumpu, jedino ne razumijem na osnovu čega.

Mucke
4 godine prije

I? Sta ima u tim mailovima,zna netko?

Rusofil
4 godine prije

Ih, šta su sve hakirali i otkrili pa nikom ništa. Pa javno priznavali zločine i prijevare i šta? Opet nikom ništa. Pusti raju neka žuga. Znaju oni da je problem kad se raja ušuti, zato i prave uvijek materijala da se o nečemu priča.

Buco
4 godine prije

Još da hakiraju mail od šišmiša, i brzo će posložit kockice.
Bit će onda, evo kao što smo i rekli, a sad lijepo drugovi Kinezi, platite!
Nečete? Dobro onda je dug taman koliko smo mi dužni vama pa smo kvit.

Madrid
4 godine prije

Off topic.ramazan serif mubarek olsun svim muslimanima.

Stjepan Cuković
4 godine prije

Bilo bi interesantno vidjeti što piše u tim mail-ovima.

istrazuj
4 godine prije

“… naravno ako su što zgriješili…. ”

A zgrijesili su od kada postoje!
Ta ne mogu banditi drugaciuje zivjeti nego od kriminala.

Datenschutz
4 godine prije

dsgvo-gesetz.de

Lucija
4 godine prije

“Иако, како је открио приватни лекар Била и Мелинде Гејтс, њихово „НИЈЕДНО ОД ТРОЈЕ ДЕЦЕ НИЈЕ ВАКЦИНИСАО“. Јер, „била су то заиста дивна деца, паметна и живахна, а он (пророк Бил, дакле) је рекао да су у реду такви какви су и да им вакцине не требају“. Ето. Научно достигнуће par excellence. Зато су ваљда нашли и директора Светске здравствене организације, чија су медицинска знања као и њихова. Аматерска. Аматерска струка дрма светом! Али, кад ово кажем, не потцењујем. Напротив. Кад би било простог људског поштења, све Билове овог света би ваљало славити што своју љубав посвећују тако узвишеном циљу. Само, да се вратимо на почетну тезу – хиперекспетска наука је стигла до нивоа љубитеља науке. „Струка“ може бити свако ко има средства да постане хегемон у друштву страха. А на његову команду сви лекари света (сем часних изузетака!) климају главом. Зна Бил. А неки од њих који су у… Čitaj više »

Bosanac
4 godine prije

Citiram jednog komentatora a u kontekstu Vakcina , nano chipova i Gatesa 🙂

’22:06 23.04.2020 | 1
Da li se još nekome čini, kao meni, da je ceo ovaj cirkus sa koronom samo iscenirana uvertira za čipovanje ljudi, a sve u režiji globalista kao što je Bil Gejts i ostali multimilijarderi? Da li dolazi trenutak kada će biti nužno osloboditi planetu od prisustva tih individua? Jer u krajnjoj liniji, oni su samo to, individue. I nema ih baš mnogo. Mislim, stvarno su preterali, što je mnogo, mnogo je!’

……uglavno treba pedagoski djelovat na ljude koji su hipnotisani MSM medijima da progledaju, jer oni su vecina, ako i veliki dio njih ne progleda …odosmo svi u …..

Ivo Lola
4 godine prije

1. WHO je tvrdio da je hakirano 6.835 adresa e-pošte, što je puno više od broja koji je objavio SITE, ali samo je 457 njih još uvijek aktivno, a nijedna nije “probijena”. Iz predostrožnosti su promijenjene lozinke za sve te račune, navela je organizacija.
2. Adrese i lozinke povezane s WHO-om hakirane su u 2016. godini, ali prije nisu bile iskorištene.

Zapravo, ništa se nije dogodilo. Ovo nema apsolutno nikakav značaj.

Emiliano Zapata
4 godine prije

Zna li netko moze li se hakirani materijal ukoliko se mesto promade kompromitirajuce koristit na njihovom sudu protiv onih koji su pisali mailove?

CAN
4 godine prije

Evo
opet “škola” u Kini ,zašto!? Kome ?
youtu.be/Odms9dwG9LY

Pinokio
3 godine prije

To all my freinds.Thanks!
Für alle meine Freunde.Danke!
Za sve moje prijatelje.Hvala!
For all Hackers on the World.Just do this.We must take our lives in to our Hands!!!

Zzz
3 godine prije

Bla bla

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI