Pfizer ima kriminalni dosje. Je li to nevažno?

Pfizer cjepivo
50 komentara

Nagodba u vezi s prijevarama iz zdravstva u visini od 2,3 milijarde dolara iz 2009., prema Ministarstvu pravosuđa SAD-a.

Uvod

U rujnu 2009., odvjetnici Ministarstva pravosuđa i tajnica za zdravstvo i ljudske usluge Kathleen Sebelius održali su konferenciju za novinare “o rješavanju nagodbe u vezi sa zdravstvenom skrbi”.

“Savezna vlada objavila je najveću nagodbu o medicinskoj prijevari u povijesti SAD-a.

Pfizeru je [2009.] naloženo plaćanje iznosa od 2,3 milijarde dolara za podmirenje troškova za promicanje svojih lijekova za upotrebu, koje nije odobrila Uprava za hranu i lijekove.”

Pfizer Inc, koji je trenutno uključen u svjetsku distribuciju mRNK cjepiva, optužen je 2009. za “prijevarni marketing”.

Američki farmaceutski div Pfizer Inc… pristao je platiti 2,3 milijarde dolara, najveću nagodbu za prijevaru u zdravstvu u povijesti Ministarstva pravosuđa, za rješavanje kaznene i građanske odgovornosti koja proizlazi iz nezakonite promocije određenih farmaceutskih proizvoda, objavilo je danas Ministarstvo pravosuđa.

Pfizer je 2009. pristao “priznati krivnju za kazneno djelo kršenja Zakona o hrani, lijekovima i kozmetici”.

Pfizer je danas tvrtka koja pripada velikom farmaceutskom lobiju, koja sada prodaje “neodobreno” mRNK cjepivo, što je rezultiralo bezbrojnim smrtnim slučajevima i ozljedama.

Ministarstvo pravosuđa SAD-a stavilo je Pfizer na “probni rad”:

“Kao dio nagodbe, Pfizer je također pristao sklopiti opsežan sporazum o korporativnom integritetu s Uredom glavnog inspektora Odjela za zdravstvo i ljudske usluge. Taj sporazum predviđa uvođenje postupaka i pregleda kako bi se izbjeglo i odmah otkrilo ponašanje slično onome koje je dovelo do ovog pitanja.”

Korporativni integritet??? Gdje su procedure i pregledi?

To “slično ponašanje” Pfizera ponavlja se u razdoblju 2020. i 2021. u mnogo većem obujmu od onog iz 2009.

Ono što se odvija je svjetski “lažni marketing” “cjepiva ubojice”.

Je li relevantno?

Autor: Michel Chossudovsky
cjepivoDosijePfizervakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
50 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
ledeno doba
2 godine prije

U Italiji je u stvarnosti umrlo samo oko 3 % osoba od kovida, od ukupnog broja onih, koji se u služebnim statistikama vode kao “umrli od korone”. I takozvani kovid je odnio puno manje žrtava nego gripa. Ovo nisu tvrdnje nikakvih teoretičara zavjere, već je ovo objavio glavni državni zdravstveni institut (ISS). Objavljivanje ovih rezultata je naljutilo mnoge talijanske mainstream političare, a neki mediji su pokušali sakriti ovu vijest… Međutim “Il Tempo” je to objavio početkom listopada. U ISS- su provjerili sve slučajeve, koji su ubrojani u službenu statistiku, kao “umrli od korone”. To jest, razlučili su one, koji su umrli od kovida, i one “sa kovidom” I onda su uvidjeli, da je ogromna većina navedenih slučajeva, da su to bili ljudi, koji su već ranije imali neka teška oboljenja, koja su bila uzrok njihove smrti, a ne kovid. Tojest, poznatom metodom, naprosto im je sa papay testom, upisan kovid… Čitaj više »

Legendarni Grk
2 godine prije

Australija doživljava pravi potop naivaca koji su se cijepili – medicinska sestra iz grada Adelaide govori kakva je zapravo stvarnost u bolnicama – skoro sve su cijepljeni ljudi, a ne necijepljeni, a masonski dežurni trovač i obmanjivač, “ministar zdravstva” Australije laže i obmanjuje naivne ljude koji ne znaju što se zapravo događa:   https://www.facebook.com/ivana.sain.7/videos/890325351628809/? – Video – 2:20   Medicinska sestra:   – Bolnice nisu pune bolesnika s Covid-19. Bolnice su pune cijepljenih pacijenata. Imam prijatelje koji rade u intenzivnoj njezi Optingus. 30 od 38 trenutnih bolesnika je cijepljeno. To je činjenica. U redu? Mediji lažu i nemam nikakvo poštovanje prema medijima. Molim vas počnite govoriti istinu i pomažući nama pomažete sebi, jer ste svi na meti. Svaki čovjek je njihova meta.   Novinar:   – Dakle, kao registrirana medicinska sestra vi vidite ljude u bolnici koje tretirate?   Medicinska sestra:   – Da. Apsolutno. To su ozbiljni štetni učinci.… Čitaj više »

NeBudiOvca
2 godine prije

“Pfizer ima kriminalni dosje. Je li to nevažno?”
Kako kome. Onima kojima sve ostale do danas poznate informacije nisu važne, vjerojatno neće biti ni ova. Da im netko od njihovih gurua kaže “vi ste stoka i sve ćemo vas pobiti” oni bi rekli da je to sarkazam za ravnozemljase i veselo otišli na booster.
Mentalni sklop člana kulta je zaje…. stvar

Trsje
2 godine prije

Prema zaradi Pfizera ovaj, nama astronomski iznos, zanemariv je dio troškova poslovanja, bit je da zločincima nije zabranjen rad i da im je omogućeno pustošenje svijeta. Vrijeme u kojem živimo vrijeme je ološa, bilo da je riječ o ljekarništvu, medicini, ekonomiji, medijima, politici, ovo je najmračnije doba u povijesti čovjeka, nažalost.

Obavezno dodati:
2 godine prije
Obavezno dodati:
2 godine prije

Sve stranice u prilogu svima djeliti uz ovaj clanak ili dodati u ovaj clanak navedene linkove!!! Admin pregledaj i autoriziraj poslane linkove

Zagten
2 godine prije

Situacija je trenutno ovakva; da postoji snimka kojoj je potvrdjena autenticnost na kojoj su executives Pfitzera raspravljali o tome da li ce vakcinisani umrijeti za jednu dvije ili tri godine i dalje bi se ljudi bockali. Ovo je situacija gdje dokazi i zdrava pamet ne vaze.

Antinwo HR
2 godine prije

Smrt za Pfizer.Majku im jebem sotonističku

ledeno doba
2 godine prije
    Pfizer ima kriminalni dosje. Je li to nevažno?

ne samo fajzer…
fajzer, kao i ostale farmaceutske firme su samo dio ogromne mreže kabalo-mafije
cijela mafija ima kriminalni dosje
kad bi taj dosje tiskali na papiru, vjerojatno bi broj stranica pokrio pola površine Hrvatske
svi su duboko ogrezli u krvi

WHO-CDC-FDA-EMA-ECDC-… HALMED..HZJZ…

UN-EU-NATO-OECD-OESS-Vijeće Europe…

većina vlada takozavnih država

MMF-Svjetska banka–ECB—…centralne banke nacionalnih država..

i oni koji stoje sasvim na vrhu zmijoliki kamatari-lešinari:

FED-Wall Street-City of London…

ali za prosječnu konfomrističku ovcu, koja ne misli ništa, već joj je samo u glavi ono “u se, na se i poda se”
i koja sada trči na iglu, da bi i dalje mogla tako “u se, na se i poda se”…
njoj je sve to nevažno..
iako joj ta mafija radi o glavi

Dupla Kamilica
2 godine prije

Naletio na ovaj članak od 9.7.2021. “Srčani problemi miokarditis (upala srčanog mišića) i perikarditis (upala srčane ovojnice) moraju se navesti kao moguće nuspojave dvaju mRNA cjepiva, objavio je u petak Odbor za sigurnost Europske agencije za lijekove. Takvi slučajevi dogodili su se u roku od 14 dana od cijepljenja, češće nakon druge doze i kod mladih odraslih muškaraca, navodi EMA. To se poklapa sa zaključcima američkih zdravstvenih dužnosnika objavljenima prošli mjesec.” Vjerojatno čekaju 100% procjepljenost pa da ih priznaju kao moguće nuspojave.

Dupla Kamilica
2 godine prije

A šta je sa nigerijskom tužbom protiv pfizera koja bi “da” prođe oborila sve rekorde? Testiranje na 200 djece od koje nijedno nije prošlo bez teških bolesti i smrti.

dis
2 godine prije

https://fratar.net/543-br-drazen-marija-vargasevic-idolopoklonstvo-i-zdravstvena-kriza
… ima i onih koji su s “druge strane” i razmišljaju o vremenima u kojim se nalazimo.Zbog i radi izvjesnog parlamentarizma – možda i nije na odmet da i njih preslušamo.

Max
2 godine prije

Da to je jako bitno-

Mali Čovjek
2 godine prije

– Ne nasjedajte na vijesti koje vam servira službena politika. Zapravo, ne gledajte vijesti uopće. Zapamtite, oni vas žele uvjeriti da ste sami u svojoj borbi i kao takvi nemate šansu u borbi. To je velika laž – ne nasjedajte na nju. Na stranicama masovnih medija , a koji imaju opciju komentiranja članaka, ostavljajte svoje komentare, raskrinkavajte članke koje komentirate, ali se nikako ne svađajte sa neistomišljenicima. Ne želimo se prikazati kao agresivci i neulturnjaci, već kao pristojna i osjećajna bića, što i jesmo. Zapamtite, budala će vas uvijek nastojati spustiti na svoju razinu, a onda će vas na njoj i potući. – Bojkotirajte što je moguće više radnji, ustanovi i institucija. Ako vam na ulazu u radnju prodavač kaže da ne možete ući bez maske, recite mu da ćete u tom slučaju svoje novce ostaviti kod drugog trgovca. Kad mu u mjesec dana više osoba izjavi isto što i vi, vjerujte,… Čitaj više »

Mali Čovjek
2 godine prije

Priručnik Kako Organizirati Otpor (prijedlozi su dobrodošli – ipak , mi nismo Stožer) 1. DIO 1.1 Psihološko-Informacijski Rat Istina će te/nas osloboditi. U ratu smo za srca, duše, i umove naših sugrađana, kojih je po naučnoj literaturi iz psihologije, okvirno 60%. Oni spadaju u sredinu i smatrajmo ih neodlučnima. Na svakom od dvaju polova nalazi se 20% onih koji, ili slijepo vjeruju vlasti i uradit će sve što se od njih traži (takvi su izgubljeni i ne vrijedi se za njih boriti), ili onih koji misle svojom glavom i neupravljivi su što se vlasti tiče. Zapamtite, samo 3% američkog žitelja aktivno je sudjelovalo u vojnom sukobu protiv Britanaca. Dakle, naš cilj je nastaviti se obrazovati po trenutnom pitanju i širit informacije koje prikupimo ovom velikom dijelu populacije koji sam gore naveo (60%).  Otpor mora postati vidljiv i to širok puk mora znati kako se ne bi prepustili beznađu. – Širite informacije svim dostupnim vam kanalima (usmena… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI