Pfizer zviždač tvrdi da vakcina “svetli” – sadrži luciferazu i toksični grafen oksid

Melissa Strickler

Bočice vakcine Pfizer/BioNTech poseduju fluorescentno plavi sjaj i sadrže enzim nazvan luciferase, rekla je inspektor kvaliteta te farmaceutske kompanije za Life Site News u ekskluzivnom intervju ove sedmice.

“Vakcina sija, barem Pfizerova to čini,” rekla je Melissa Strickler, koja je skoro 10 godina radila za tog farmaceutskog giganta. “Izgleda kao da je neko uzeo plavi svetleći štapić, razbio ga i ubacio u bočicu, ali je to vidljivo samo pri svetlu i na tamnoj pozadini.”

Strickler, koja je radila u Pfizerovoj ogromnoj fabrici u McPhersonu, država Kansas, je rekla da je pregledala “stotine hiljada jedinica” vakcina dok je tamo radila “i nikada nisam videla ništa slično, ni približno.” Obično je tečnost u bočici bistra poput vode, ali je bočice fotografisala kada je primetila plavu svetlucavu boju u rastvoru i raspitala se kod njenih nadredjenih u vezi sastojaka.

https://rumble.com/vnr5qf-melissa-strickler-lsntv.html

Luciferase se ne nalazi na etiketi

Strickler kaže da je čula jednog lekara kako opisuje šifre za sastojke u vakcini, uključujući šifru SM102 za luciferase, enzim koji svetluca u mraku kod svitaca, biljki i riba koji se koristi u istraživanju bioluminiscencije. Luciferase sija u raznim bojama u zavisnosti od hemikalija sa kojim se pomeša.

Svetloplavi luciferase, vidljiv pod odredjenim UV talasnim dužinama, identifikovan je 2020. godine u izveštaju časopisa Nature Scientific Report.

Strickler je firmi poslala upit da li se luciferase nalazi u Covid vakcinama i njoj je rečeno da “se samo koristio u testiranju vakcine,” ali da se neće nalaziti u gotovom proizvodu. “Ali, kako ja vidim cela ova stvar je eksperimentalna”, rekla je Strickler.

“U tom pogonu još nismo ni videli etikete Comirnaty na bočicama” tvrdi Strickler, pozivajuć se i na ime pod kojim je vakcina registrovana i u avgustu dobila odobrenje od FDA – Agencije za hranu i lekove.”Koliko znam, svi još primaju pod EUA – Emergency Use Authorization (privremeno Odobrenje za hitnu upotrebu)” za originalni proizvod.

Ćelije abortiranog fetusa

U eksplozivnom intervju za Project Veritas objavljen prošle sedmice, Strickler je otkrila insajderske Pfizerove e-mailove od visoko plasiranih službenika firme koji upućuju zaposlene da u javnosti ne spominju ulogu ćelija abortiranih fetusa tokom razvoja njihovih Covid vakcina.

Vanessa Gelman, više direktor za globalno istraživanje u Pfizeru, je uputila e-mail jednom službeniku raspitujući se kako da odgovori na pitanje o upotrebi ćelija fetusa u njihovoj Covid vakcini.

“Sa tačke gledišta poslovanja firme želimo da izbegnemo curenje informacije o ćelijama fetusa. Takva komunikacija trenutno predstavlja veći rizik od potencijalne koristi koju bi mogli imati, posebno u široj javnost gde bi ta informacija mogla biti iskorišćena na načine koje želimo da izbegnemo,” stoji u e-mailu.

Drugi e-mailovi od potpredsednika Pfizerera i glavnog naučnog direktora Philip Dormitzer-a razmatraju ulogu ćelija iz bubrega ljudskog embriona (HEK 293) uzetih iz bebe abortirane 1973 i njihovu replikaciju u pravolinijske stanice koje se koriste u proizvodnji Pfizerove Covid vakcine.

Strickler tvrdi da su te ćelije izabrane zbog njihove sposobnosti množenja i da se u osnovi radi o “kancernim ćelijama” abortirane bebe.

‘Šta još?’

“Bila mi je muka u stomaku jer, ako lažu o nečemu kao ovo, što još?” primetila je Strickler. “To je jedna od onih stvari koja bi defitivno bila bitna za javnost da su o tome bili obavešteni.”

Hiljade ljudi su tražili izuzetak od obaveze da prime Covid vakcinu na radnom mestu na bazi verskih ili savesnih izuzeća, pozivajući se na činjenicu da su se u razvoju koristile fetusne ćelije, ali su njihovi zahtevi odbijeni. Postovi na društvenim mrežama koji spominju fetalno tkivo u vezi sa Covid vakcinama su rutinski brisani, dok su medije tu tvrdnju nakon “fact-check”-a kvalifikovale kao”dezinformaciju”. Strickler tvrdi da Pfizer zna sve to.

‘Oni su jednostavno podmukli’

“Oni su jednostavno podmukli. Mislim, oni mogu da okončaju te teorije zavere, mogu ispraviti fact-chekere na društvenim mrežama ali ćute jer znaju da ako kažu, ‘jeste, koristili smo fetusne ćelije u razvoju ovoga,’ oni znaju da neće moći da odbiju verska izuzeća. Mislim da se o tome radi.

“Po meni nije u redu imati koristi od abortusa. Ne verujem da bi Bog želeo da radimo te stvari. Ali to ide dalje od obmane javnosti i oni pokušavaju da ga daju deci.”

Uređivanje gena

“Mislila sam da su sve te stvari teorije zavere,” Strickler je rekla LifeSite novinaru Jim Hale. Ona je ipak opisala Pfizerove prevare kao “beskrajne. “Mislim da nisu bili iskreni ni o jednoj stvari vezano za ovu vakcinu osim što je eksperimentalna.  I da se radi o mRNK tehnologiji.”

Ona je dodala da se mRNK tehnologija u vakcinama može koristiti sa CRISPR tehnologijom za gen uređivanje i ta činjenica se takodje krije od javnosti od strane Pfizera, medija i vlasti.

Pfizerovi zaposleni su spremni dati otkaz

Strikler kaže da je pre Covida uživala u svom poslu kao proizvodni inspektor ali da od kada je pandemija počela puno zaposlenih imaju “vakcinsko žaljenje” nakon primanja vakcine i da “puno osoba odbijaju je primiti. U stvari, više od polovine zaposlenih su spremni da odu zbog toga i Pfizer to zna.”

Strickler uporedjuje farmaceutskog giganta sa “nasilnim, bogatim mužem.” Rekla je da kompanija pruža odlične beneficije i plate, “ali se ne odnose baš najbolje prema tebi, u smislu da ne cene sve zaposlene podjednako.”

Ona opisuje česte e-mailove za “signalizaciju vrlina” usmerene zaposlenima, uključujući i jedan koji je proglasio generalnog direktora Pfizera Albert Bourla kao “Oca godine”.

Strickler kaže da je često htela dati otkaz nakon početka proizvodnje Covid vakcine u pogonu McPherson, moleći se za to, ali je osećala potrebu da izdrži, dok nije otkrila bazu podataka sa eksplozivnim i obmanjivim e-mailovima firme koje je predala u Project Veritas.

Nakon što je expoze objavljen, Strickler je primila telefonski poziv od jednog zaposlenika Pfizera kada joj je rečeno da više ne dolazi na posao i pismo firme je potvrdilo da je otpuštena.

Preveo: Dragan F.

cjepivoLuciferazaPfizerVeritas
Pretplatiti se
Obavijesti o
196 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
TheBan
2 godine prije

Svijetli zato da bi se beskontaktnim načinom moglo vidjeti tko je cijepljen a tko nije.
Veliki Vožd informatike i vakcinacija (BG) je to najavio već prije nekoliko godina…

ledeno doba
2 godine prije
... SM102 za luciferase, enzim koji svetluca u mraku kod svitaca, biljki i riba koji se koristi u istraživanju bioluminiscencije. Luciferase sija u raznim bojama u zavisnosti od hemikalija sa kojim se pomeša.

taj se enzim ne zove tako i nikad se nije zvao tako, već su mu kabalini obožavatelji lucifera nadjednuli to ime, po svom bogu– svjetlonoši, kojemu oni u sotonističkim ritualima prinose dječje žrtve i uzimaju im adrenokrom, i koji sa ovim vakcinocidom svom Svjetlonoši žele prinjeti još puno žrtva, po mogućnosti par milijardi

Ivo Horvat
2 godine prije

Previše je tu nagađanja, ne znanja i poluznanja. Baš sve u životu je onako kako si tko uzme. Veli se, Bog je svjetlo. U njemu sve živi i ima vlastitu volju a On je apsolutni potencijal i boli ga za sve. Znaći, kako sa svojom svijesti posvećujete vodu, tako nesvjesno određujete i sve ostalo. Pa ne budite negativci, sotonisti, nego mislite pozitivno o svemu. Tako i o tom eksperimemtalnom cjepivu. Mislite o njemu pozitivno, posvetite ga pozitivnim mislima pa će tako i djelovati. Ja se tako svakoga dana cijepim sa čašom čiste vode i uz pridržavanje higijenskih mjera, već dvije godine sam zdrav. Neka tako i ostane što želim i svima vama zauvijek.

Bonbon
2 godine prije

Bože, kakva legendarna žena!! Moj naklon do poda!

BordoDNK
2 godine prije

Luciferovi sljedbenici kreirali otrov, pa mu i dodali sastojak prigodnog imena. Taj koktel koji zovu vakcinom, sadrži čitavu paletu toksičnih elemenata, ciljano kreiranih… Sve za ” dobrobit” ljudske populacije. Sluge pakla su izuzetno maštovite u plasiranju agende zla.

Lucija, prva
2 godine prije

Debela laže kad zine.
Što je ona u stvari bitno ili novo rekla?

1. Izgleda li vam ova kao jako dobro plaćena osoba? Ne. Debela. U SAD je to jednostavno. Vidljivo i kod staraca i kod učenika u školi.

2. Nešto svijetli? Pa šta? Recimo , kod je odavno radioaktivni da se vide putevi kojima ide pri ispitivanjima.
I za fetuse smo znali ranije.

3. “bočice fotografisala kada je primetila plavu svetlucavu boju u rastvoru i raspitala se kod njenih nadredjenih ”

Prvo, ova tvrdi da je bila proizvodni inspektor. Znala bi što je u bočicama.
Drugo, “raspisala se”… Ma nemoj?
Onda je i Crispo spomenula.

Bože, tko sve danas ne zarađuje…

Legendarni Grk
2 godine prije

Nešto se čudno događa i u filmskom svijetu – u posljednjem 25. filmu o James Bondu, No time to die (2021), koji je nedavno prikazivan, legendarni James Bond je poginuo na kraju filma – dogodio mu se veliki katastrofa “Crko konj, krepo krava” – kako bi to rekao Grk.   Britanska krstarica je na njegov zahtjev ispucala rakete na mali otok gdje je izvodio završne akcije, ali nije stigao pobjeći na vrijeme, a imao je 9 minuta prije raketnog udara. Kada je konačno izašao van iz vojne baze, u srce-drapateljskoj sceni je mobitelirao sa zgodnom tetom koja mu je u 5 godina njegove mirovine rodila kćerku, što se vidi na početku filma i onda su ga “britanske račete raznijele na hiljadu komata i napravile od njega OSTATAKA“! Na kraju su njegov OSTATAKA skupljali metlom i lopatom, jer je postao tarana, fileka, rezanči i na kraju piljevina. Imam dojam da je… Čitaj više »

petar schroder
2 godine prije

Ja mislim da su oni koji su primili hodacuca antena , tako da oni znaju sve o tebi a ova bolest nastaje na dugme, a to je rekao jedan poznati naucnik iz Kanade.Kako je moguce da oni tacno znaju kada dolazi novi soj ? kao da su ga porucili od Amazona.Nisam doktor , ali moj zdrav mozak mi kaze da nas truju na dugme

Max
2 godine prije

Sad se zna istina.

Krle
2 godine prije

“Izgleda kao da je neko uzeo plavi svetleći štapić, razbio ga i ubacio u bočicu, ali je samo vidljivo pri svetlu i na tamnoj pozadini.”

Da li je onda luciferaza u pitanju?

Žena
2 godine prije

Lucifer , Svetlonoša je isto što i Prometej . On je odpadnik od Boga i učinio je što nije smio . Dao je ljudima vatru . Kip slobode je njemu u čast . Olimpiske igre njemu u čast . Očito smo i mi došli na red .

Dejan
2 godine prije

Evo da dobijem silne minuse od strane ravnozemljaša ali ovo treba da napišem. Udjem na sajt o ravnoj zemlji i nekako se nateram da pogledam video materijale. I odgledam jedan video od pola sata… priča čovek kako je on bio uz zvaničnu nauku nekada i onda je spoznao zaveru i sad je pristalica ravne zemlje. Priča kako je zavera udar aviona u kule bliznakinje, priča i o drugim zaverama i onda kaže kako je okrugla zemlja takodje zavera. What? Kakav dokaz, zavera je ovo, i ovo i ovo i onda je i okrugla zemlja zavera. Kakva logika, neverovatno, pola sata sam čekao da nešto konkretno ponudi i dobio sam takvu logiku i gde dalje lik kaže da trebamo istraživati sami i uveriti se u zemlju kao ravnu ploču. Drugi video je bio kratak od nekoliko minuta sa nekim naučnim dokazima navodno. Kad gledamo horizont onda ne vidimo zakrivljenost, A valjda… Čitaj više »

ledeno doba
2 godine prije

evo još jednog mozgoyebovnoog članaka kabalinih medija: kako fijasko cjepanja uvijek nekako upakovati u celofan pseudo znanosti i prodavati mooda za bubrege,. da to nije fijasko i dugoročno masovno ubojestvo, već da su sve negativnosti sitnica probijanje imuniteta Sve više cijepljenih koji teško obolijevaju od Covida: Stručnjaci objasnili zašto dolazi do toga Kada obrana nastala cijepljenjem više nije dovoljno djelotvorna, onda virus może probiti tu obrambenu liniju, objašnjava stručnjakinja Je li "probijanje imuniteta" znak da je zakazalo cjepivo? Ne. Ali ni jedno cjepivo ne nudi stopostotnu zaštitu. Institut Robert Koch je izračunao da je u starosnoj dobi između 18 i 59 godina u posljednjih devet mjeseci efikasnost cjepiva iznosila 83 posto. Za starije od 60 godina ta efikasnost je 82 posto. Zaštita od težih oblika bolesti koji bi zahtijevali liječenje na odjelu intenzivne njege je 95 odnosno 93 posto, piše Deutsche Welle. Zaštita cijepljenjem zavisi i od vremena cijepljenja odnosno od… Čitaj više »

Crna
2 godine prije

Treba se malo baviti znanoscu, makar i kao promatrac da bi se o ovoj temi malo ozbiljnije raspravljalo. Najlakse je reci jest nesto ili nije, teorija zavjere. Znanost napreduje, genetske manipulacije nisu nista nova, poznato je da se maticne celije beba mnoze i da se uz pomoc tog prirodnog procesa uz dodatak ljudskog znanja i iskustva moze stosta smuckati u laboratorijima. Kloniran kucni ljubimac u americi se placa oko 50 000 dolara, u ribe se ubacuju stanice organizama koji svijetle u tami, te se ubacuju u ribe kako bi ribice zamijenile romanticna svijetla u akvarijima… A tek ono sto ne znamo… Ja se npr. jos uvijek divim i cudim kad mi printer izbaci notni zapis. Zar ne bi to bilo ravno cudu pred 50 godina? Violinski kljuc, notice, pauzice tockice…sve u par sekundi? Ponekad smo razmazeni prihvacajuci novine kao nesto normalno, a povremeno preglupi kad mislimo da ce na tim… Čitaj više »

ledeno doba
2 godine prije

nakon što se majka cjepila, njena mala beba koja doji, dobila je crvenilo na koži po cijelom tijelu Alyssa Mossman Darrow ima malu bebu, dječačića Blakea, kojem je tek 7 tjedana. I doji ga. Jedan dan nakon što se majka cjepila, dječaku su izbile crvene fleke po tijelu. Zbog straha da dijete ne umre, ona i njen muž su po cijelu noć bili budni i stražarili nad malim.. Ona je na instagramu objavila post u kojem je ispričala o tome: "Čekala sam. Čekala sam., jer sam bila trudna i jer stvar nije bila dovoljno ispitana. Čekala sam, jer su moje tijelo i moj duh, nakon što je hitno izvršen carski rez, trebali vremena, da se odmore. Čekala sam, jer sam htjela biti sigurna, da je za njega sigurno. Čekala sam, da bi on mogao primiti antitijela preko mojeg majčinog mlijeka. Čekala sam, ali na ovo nisam bila pripremljena. Liječnici su… Čitaj više »

Diego Delgado
2 godine prije

To je dobro šta više jevreja treba cijepiti s tim cjepivom, a onda usput i gretu tunbreg, pa maju šuot, elu dvorinik itd…..

Marijan
2 godine prije

 U Talmudu  je puno toga posve otvoreno i jasno napisano – o tome kako oni trebaju svim načinima bilo istrijebiti, bilo  Tamo je puno toga posve otvoreno i jasno napisano – o tome kako oni trebaju svim načinima bilo istrijebiti, bilo porobiti, 70 gojskih naroda, pa do toga kako treba ponižavati nežidovske žene i uništavati njihov „okot“. I još puno toga ima u Talmudu, gotovo nezamislivih grozota. Naravno, kada ljudi, nežidovi, sve ovo po prvi put pročitaju ostanu doslovce u šoku. Ne može normalan čovjek vjerovati da je to pisao „jadni“, „sveti“, „uvijeknedužnoprogonjeni“ – „holo“ narod, „vječna žrtva“ „zlih antisemita“. U svakom slučaju, Talmud je van svake sumnje jedan dokument antikršćanske mržnje nadnaravnih dimenzija, kao i dokument planiranog holokausta nad nežidovskim ljudima i svim narodima svijeta uopće. Stoga, ono što je obaveza svakoga tko je u Istini, potrebno je na svjetlo dana iznijeti cjeloviti Talmud, razobličiti laž onog Talmuda koji se… Čitaj više »

Žena
2 godine prije

A što velite , zašto su u svakom večem gradu spomenici pretpotopnim božanstvima . Merkuru , Zeusu , Veneri i inima,…A božica Europa ima spomenik EU parlamenta . Ja mislim da i dandanas imaju svoje sljedbenike .

čudila se aman ja
2 godine prije

…zna li se išta,da li je prihvatila koju ponudu za isti posao, u drugoj nekoj firmi od vakcina?

Bez Prevoda
2 godine prije
gostgost
2 godine prije

Rekla je da vjeruje da su koristili grafen-oksid, a ne da koriste grafen-oxid. To je golema razlika.

Poznavalac prilika
2 godine prije

Luciferaza i grafen. Možda je to i istina. Ali koliko je ljudi spremno u to pojerovati bez čvrstih i pouzdanih dokaza? A koliko će do sada neodlučnih i zbunjenih ljudi upravo zbog ovakvih priča koje čak i ako su istinite zvuče nevjerojatno, cijeli “antivakserski” narativ otpisati kao “teoriju zavjere” i konačno u sebi prelomiti i zasukati rukav?

Ono što mnogi nikako ne shvaćaju je da se ovdje vodi rat za umove ljudi. Rat za njihovo povjerenje. Nije važno što je stvarno istina, nego što velika većina ljudi vjeruje da je istina. A ja tvrdim da ogromna većina neće u ovo povjerovati bez čvrstih dokaza i da ovakve priče o svjetlećem cjepivu i grafenskim nitima koje reagiraju na elektromagnetsko zračenje su u ovom trenutku za većinu ljudi previše i mogu postati jako kontraproduktivne.

Mikojan
2 godine prije

Pronašao sam ono što sam nedavno spomenuo, video na InfoWars strimingu.
Teoretičarka zavjera iz 2009. pogledati video i upitati se, je li teorija ili smo prešli kao pravi zavjerenici sa teorije na praksu ?
https://seed125.bitchute.com/uiln2D4rBd4y/wwFxAPYELG7t.mp4
Malo je OT ali nadam se da će proći vječnu vallicaciju.

Air Brush
2 godine prije

Svjetlonoša je u prijevodu luc-svjetlo-i- fer-nositi. Neki dan sam pogledao kraći video iz usa, ljudi su si sa malom svjetiljkom a la black light osvjetljavali mesto uboda od pelca i krvne žile. Ti su bijelo blještali.

Grozomorni
2 godine prije

Ljudi osim vrlo rijetkih još nisu shvatili da izvor svih problema na planetu leži ili živi u kapitalističkom sistemu. Gdije je profit bitniji od zdravlja, od života, bitniji od morala, časti i poštenja. Sve je podređeno enormnom gramzivoj pohlepi posebno onih 2% najbogatijih ljudi na planetu. Mi smo u YU imali socijalizam ali niti smo znali prepoznati prednosti i vrijednosti niti ih sačuvati, pa smo dozvolili da nas lopovi prevare i prodaju nam priče o ugodnom i boljem životu. A to bolje su oni uzeli sebi a nama nikada neće doći.

ToJeTo
2 godine prije

Rat za novac

h
ttps://www.globalresearch.ca/taking-control-destroying-cash-beware-cyber-polygon-part-elite-coup/5751662

Sredstvo

h
ttps://pandemic.news/2021-10-16-i-am-spartacus.html

Josip Skok
2 godine prije

Ovo ljudi moraju pročitati. I ovcama je jasno što kriminalci farmakomafije spremaju čovječanastvu: genocid i humanocid, a tko osta živ bit će obilježen žigom zvijeri iznutra/preko krvotoka/. Osobno širim istinu u svojoj životnoj okolini, ali su ljudi dosta zatucani i omađijani paklenom propagandom. Budale zure u ekrani sve vjeruju lopinama. Čude se; ne mogu doktori i političari lagati. Ma kakvi!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI