Pogledajte kako su lažirali hapšenje Grete Thunberg – procurio video!

Greta Thunberg lazno hapsenje
291 komentar

Greta Thunberg jedna je od najvećih podvala globalnih manipulatora. Za svog glasnogovornika izabrali su malu retardiranu curicu i samim time svi koji ju napadaju ispadaju grozne osobe. To je klasični spin i manipulacija.

Grete Thunberg ima „handlera“ ili možemo reći „trenera“ po imenu Luisa-Marie Neubauer koja je članica obitelji Rothschild i koja upravlja svim poslovima Grete, sjedi kraj nje dok daje intervjue, daje joj instrukcije i tako dalje.

U tom svojem „aktivizmu“ Greta se zalaže upravo za ono za što se zalažu i globalne elite na čelu sa Klausom Schwabom i Svjetskim ekonomskim forumom – net zero, smanjenje ugljika, klimatski lockdowni, prestanak korištenja aviona itd. Zapravo Greta je čak i držala govor na tom forumu, a držala je govor i u UN-u. Dakle, kakva je to aktivistica koja se zalaže za ono za što se zalažu i oni na vlasti? To nije aktivizam, ona je očito podmetnuto kukavičje jaje.

I upravo ovih dana stotine privatnih aviona slijeću u Davos na godišnje okupljanje globalnih manipulatora (istih onih koji nam žele zabraniti putovanja avionom) imali smo prilike gledati „hapšenje“ Grete Thunberg na lokaciji rudnika u Njemačkoj.

O ovome su vrištali svi mainstream mediji, neki od njih su na naslovnici imali „prijelomnu vijest“ i dramatičnu sliku kako specijalci odvode Gretu, navodno u zatvor. Prema njihovoj priči ona je hrabro stajala na čelu ogromne rupe prosvjednika od 6,000 ljudi, kada su je specijalci silom uhapsili.

Ali kao i sve drugo vezano za Gretu, i ovo je bila prevara. Cijeli je događaj orkestriran za kamere, ona nije uhapšena nego odmah puštena čim su kamere ugašene. Štoviše, čak nije bilo ni prosvjeda,  mediji su izvještavali o 6,000 ljudi, ali na snimci se vide samo policajci i novinari. Osim toga Greta se na snimci smije i šali sa policajcima koji čekaju na mjestu dok im snimatelji daju znak da krenu. Manipulacija najgore vrste.

Pogledajte video

EliteGreta ThunberghapšenjeLažiRothschild
Pretplatiti se
Obavijesti o
291 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Emiliano Zapata
1 godina prije

Sta se cudite?
Ako se u demokratskoj zemlji, clanici unije ne postivaju ljudska prava pa se covjek drzi nevin u zatvoru ili ako celnici iste zemlje pomazu u trgovini djecom , uvode valute, experimentalne putovnice, prisilne sistematske preglede a narod suti i trpi pa neka. Sve sto im bude ZASLUZILI SU!

Gogo
1 godina prije

Mogli su bar da se cura ne ublatnjavi! Max neobzirno prema jednoj dami! I sta ona u sumi radi sta je kod bake isla?

Гавран
1 godina prije

Eto, Đavos se srozao iz vizionarsko-filantropskog Svetskog ekonomskog foruma u običan ratnohuškački forum NATO pakta. Malo da prepravim “Smiljaniću, Smiljaniću otpalo ti perje”

1 godina prije

Jučerašnje replike su me naterale da reagujem zbog nesuvislih napada – sama agresivnost tih replika je nešto na šta sam navikao ali interesantno da njihov broj raste.   Zašto kažem da je otpor Sistemu gotovo nemoguć? Toliko puta sam ponovio da ne možete da se ne setite: zato što nismo u stanju da se složimo oko zajedničkih ciljeva i konkretnih koraka. Ali ZAŠTO nismo u stanju da se složimo? I tu je odgovor vrlo jednostavan: zato što nismo u stanju da zadržimo objektivnost, zato što „razmišljamo“ osećanjima umesto intelektom. Da ne dužim, najbolje je pokazati na primerima – evo, samo jučerašnji. ——————————– Ubedljivo broj jedan juče je bio Pera Ložač – šta kaže: „Nikada ti ni si bio u liniji sa vecinom ovde, uvek si branio brnjice i zatvaranja a vala i bockalice ne jednom. To da si srao po Putinu jesi a i nastavljas, ali tvoja se pika isto… Čitaj više »

Mario
1 godina prije

Pa neće nam valjda cjeli život proći u “raskrinkavanju” globalnog zla, a da pri tom sebe nimalo promjenimo.
A ako se želi ići dalje u “raskrinkavanju” onda treba raskrinkati to “raskrinkavanje” koje je upravo podmetnuto od globalnog zla, čime jedan dio populacije ostaje u “raskrinkavanju” hipnotiziran.
Neznam što se to na primjer kod Klausa Schwaba može raskrinkati. Pa čovjek je knjigu napisao kao materijal za “raskrinkavanje” odnosno kako bi pomogao raskrinkatorima.
Dok god mi u Hrvatskoj budemo “raskrinkavali” Plenkovića, on je siguran.
Tek kad na dnevnoj bazi počnemo raditi na kidanju veza sa sistemom možemo očekivati promjene barem djeci, ako ne nama. “Raskrinkavati” ili ne poduzimati išta ista je razina kao djelovati na način što me briga, preživjet ću nekako.

Neko ime
1 godina prije

How dare you, Biserka!!

user
1 godina prije

greteni u šoku.

Ico
1 godina prije

Ne vidim razlog zašto Mariću smeta što je Greta umno retardirana?!?
Pa ona nema relevantna utjecaj na Putina, Narendu Modija, Xi Jinpinga i ostale relevantne vladare

Nekdo
1 godina prije

Kakva curica. Globalistički prodani transvestit!

ben
1 godina prije

Govore o zagrijavanju I tome slicno, samo rat u Donbasu, dakle u Rusiji vise nanese ekoloske stete nego ista. Uz to ako su Rusi pametni za njih to ne bi vrijedilo kao ni pridrzavanje copyright

Mel Gipson
1 godina prije

Ton ide, slike nema!

Ivan Bgd
1 godina prije

Greta je primer kako crnom psihologijom mozete isprogramirati dete i napraviti od njega monstruma.
I ne zadrzavaju se na tome, njihov plan je da sutra mogu tako sa vasom decom! Ako ne pristanete na neki njihov zahtev, socijalna sluzba (drzava) vam moze uzeti dete!
A to sve moze zato sto smo ovce, i ne opiremo se nego cutimo i trpimo.

Klara
1 godina prije

Ma zabole nas i za njom i svim ostalim . Ma fuj gadi nam se u večini s v e . Ne bitni . Svijet na lopovima i lopovluku počiva a sve ima svoj rok trajanja. L A Ž I M A S E B E I S M I J A V A J U . TO GOVORI TKO SU I ŠTO SU. RECIMO SAMI SEBI,

Faust
1 godina prije

Mali Gollum.

gojko
1 godina prije

Presenite i druge aktualne videe s bitchuta kao sto je najnoviji s Bourlom

Ivan
1 godina prije

Hapšenje grete-(greta-great reset)- je inscenirano. Cilj je djelovanje mass medijima na kolektivni um..ako se narod potpuno uvjeri u klimatske promjene,tada kreće klimatsko-digitalna diktatura neviđenih razmjera…tzv. “klimatske promjene” su glavno oružje vrste koja upravlja zemljom,zatim tek dolaze čipovi,5,6,7g mreže,haarp,vjetrenjače,depopulacija,lockdowni,bojni otrovi,chemtrailsi,GMO,ratovi,..ali sve to se temelji na laži o klimatskim promjenama,i tzv klimatske promjene će biti glavno oružje u borbi te neljudske vrste protiv čovječanstva…klimatske promjene su toliko ogromna laž,laž još veća od one slijetanja na mjesec-koje je snimljeno u studiju…osvješćujte ljude oko sebe o klimatskim lažima.

BordoDNK
1 godina prije

” Kad su u Nemačkoj hapsili Žiku, grozni nemački policajci, Žika se okrenu, pljunu i reče, hej, policajci steram vam ga majci”—- Bora Čorba. Mala manipulatorka u pokušaju, ne baš toliko retardirana jer su ona i njeni roditelji dobro naplatili njen ” aktivizam”.

Zagorski
1 godina prije

Cijeli budni svijet prosvjeduje zbog neopravdanog uhićenja Andrew Tate-a. Američka vlada je poslala 6 odvjetnika s budžetom od 2,6 bilijuna$(američkih biliona) da se pobrinu da Tate bude osuđen. Ovo je bila medijska manipulacija,tak da oni tupaviji misle da postoji pravda.

Tim
1 godina prije

Neka je uhapse histerični američki policajci koji isprazne okvir streljiva u čubu debilnu u sumnjivca prije nego mu zakače lisice.

Zek
1 godina prije

Pa retardirana i nije više “curica”, ima 20 godina.

Tmujo
1 godina prije

Jos je jaci onaj video s direktorom Pfizera u Davosu. Dva lika mu sve sasula u lice, on jadan suti… Samo sta mu nisu jos po dva samara opalili, a on poceo plakat. Kojim forama sistem cima ljude, to su festivali, a “probudenima” te fore liježu ko šamari budalama.

Mark
1 godina prije

Nešta se Gretica popunila u licu, jel to od špekeca ili od bockica?

Tim
1 godina prije

Cura je zrela za oduzimanje poslovne sposobnosti, nju trebaju odvesti kola psihijatrije, a ne policija. Ostaju još njeni sljedbenici da se negdje odvedu.

Max
1 godina prije

Znao sam to odmah.

TBD
1 godina prije

Pitanje je samo da li je curenje videa bilo slučajno ili namjerno. Nema veze, dobra je zabava jer nisu samo visokobuđetni Hollywoodski filmovi zabava. Nekad je za produkciju dovoljan prosječni smartphone s kojim rukuje netko verziran za operiranje smartphoneom kao većina nas.

habanero
1 godina prije

Znam da je posve van teme, ali pozivam logično da izvijesti kako je EU u prvom mjeseci 2023. službeno odobrila upotrebu kukaca u prehrani.

Sardelino
1 godina prije

Scenograf je zahtijevao da Gretica nosi čizme do koljena jer je blata bilo do pola koljena.
Da su je uhapsili na nekoj plaži plaži, vjerojatno bi bila u kupaćem kostimu.

Krle
1 godina prije

Mala autistična antifa-ljevičarka kojoj su roditelji izrazito bogati a sada za lijevu agendu laprda gluposti okolo a da nema pojma o ćemu priča. Kad je sjedila ispred škole u u koju nije bila obavezna dolaziti zbog autizma ovo je bitno naglasiti, nitko nije rekao kakvi su to roditelji koji autistično malodobno dijete puštaju da sjedi ispred škole a zamislite da je netko u HR svoje malodobno dijete pustio da sa transparentom sjedi svaki dan na Markovom trgu? Oduzeli bi mu dijete, razapali ga po novinama da je loš roditelj itd. Ovako kad to rade antifa ljevićari e onda je to OK. U moje vrijeme kad su odrasli pričali djeca su šutjela, dans djeca laprdaju a odrasli šute i plješću. Ta ista Greta ide u ameriku s mlaznjakom koji zagadi zraka više nego 100.000 auta i sada ona je kao klimatski osvještena. Ma dajte. Vidite samo ko je plaća. >Evo sam… Čitaj više »

Ante
1 godina prije

To su naučili od ISISL u Siriji, Tko se još sječa onoga što su tamo raidli kada su lažirali napade sa kemijskim oružjem gdje su ljudi glumili žrtve samo da bi trenutak poslije stajali svi zajedno smijući se. Zato su blokirali alternativne medije da takve snimke ne izlaze u javnost. Jer su ovi Sirijski trorsiti bili glupi pa su takve snimke objavili na internetu.

Realno
1 godina prije

RETARD ALERT.

Davor Biletić
1 godina prije

Mariću, ova djevojčica je bez veze, pomalo priglupa, na žalost koriste je za svašta i ako je korištenje djece zabranjeno. Znači u pravu si, ali i ovdje kod Vas logičaru imate slučajeva kada spinujete do bola, poglavito rat u Ukrajini.

pakinao
1 godina prije

Priko kolina i dobro natamburat.
Prvo ćaću i mater. Onda pandure. Pa snimatelje.
Razmaženo derište tek na kraju.

goran
1 godina prije

drotovi u cijelom svijetu pripremite se za rat,neče ni nama biti dobro,ali budite uvjereni neče ni vama< ni vašim obiteljima,pa da vidimo koliko vas vole globalisti,ili vas smatraju za isti šljam ko i nas sve ostale

Mat
1 godina prije

Pitam se,koliko je “Greta” bilo od Triglava do Djevdjelije 90-tih?

Berk
1 godina prije

Globalno zagrijavanje je laz, da je jedino cjepivo rjesenje u borbi protiv virusa je laz, da je Amerika uvijek u pravu je laz, da zapadna demokracija ne izmislja ratove I pljacku je laz

Gnostic
1 godina prije

Sve ima svoju svrhu pa i ona.Mrav je ima.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI