Policija u Holandiji pucala na traktor – i zatim lagala da ih je pokušao pregaziti!

Policija
17 komentara

Nevjerojatno sramotan incident dogodio se u Holandiji, zemlji koja postaje sve više tiranska, po uzoru na Kanadu. Dvojica policajca pucala su na jedan prosvjednički traktor!

Policija je nakon incidenta potvrdila da je policija pucala na traktor kao znak upozorenja, i da je traktorist pokušao pregaziti policajca. Međutim, oni nisu znali da je čovjek u obližnjem autu sve snimio, i taj video se naknadno pojavio. Na tom videu se vidi kako traktor mirno prolazi cestom, istim putem kojim je par sekundi prije prošao još jedan traktor. Nakon toga, dvojica policajca koji su bili sa strane, niti blizu opasnosti da ih netko pregazi, potpuno neisprovocirano ispaljuju dva metka. I to ne kako policija tvrdi u znak upozorenja ili u zrak, već direktno u traktoristu.

Pogledajte video:

Ovo je zastrašujući primjer u što se pretvaraju Zapadne tzv. „demokracije“. Policija puca na mirne prosvjednike, iako za tim nema potrebe, a nakon toga lažu javnosti i tvrde kako je to bilo u „samoobrani“ ili u znak upozorenja.

FarmeriNizozemskaPolicija
Pretplatiti se
Obavijesti o
17 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tupko Glupko
1 godina prije

U ona “staronormalna” vremena policajci bi u roku odmah dobili otkaz, završili u zatvoru, a ako ne bi dobili zatvorsku kaznu, dobro se bojali da ih netko ne posjeti doma.

ogo
1 godina prije

Ubuduce ce morati gradjanin zvati mafijasa da ga obrani od policije

LZN
1 godina prije

Nema gore mafije i lažova od sudova i policije…….i to je temelj svih sra…a

1 godina prije

Policija , novinari, doktori, vojska i mnogi drugi koji su u službi kabale,tj. sotone misle da će njih mimoići sva zloća koja nam je pripremljena . Kada budu shvatili da su samo mali glupi “minionsi” bit’ će im kasno. Jučer gledam video kako policija u civilu želi isprovocirati nerede sa prosvjednicima pa kada su bili otkriveni, zbrisali su u policijski kombi. Sramota. Narod će ustati protiv svojih vlasti jako brzo.

4e 65 6b 64 6f 2e
1 godina prije

Postoji još jedna snimka iz blizine, gdje policijac na pola metra od traktora upjeri pištolj na vozača, dok policajka od izza grabi policajca za ruke, pokušava ga smiriti i vuče ga natrag.

Ne znam radi li se o istom ili odvojenom incidentu.

Kum
1 godina prije

Ispravka, nije traktorist nego terorist. Policajca je strah da ne izgubi posao, kako će onda ići na utakmice Ajaxa?

Necjepljeni Kokot
1 godina prije

Izgleda da su sve Policije svijeta iste ! Ozakonjena grupa bandita, koja ugnjetava slabije .To jest ne naoružane !

Tak
1 godina prije

Klasični modus operandi je da u prosvjed ubace vozilo hitne pomoći, onda kažu da su prosvjednici ometali prolaz vozila i da je pacijent bio u opasnosti.

Max
1 godina prije

Besramni zločinci.

Emiliano Zapata
1 godina prije

Policija je oduvijek bila puna budala, egotripova, svih mogucih bolesnika,nasilnika i manijaka…

1 godina prije

A šta ste vi mislili čemu policija služi ? Da služi i štiti 😀..Da , samo ne vas !

goran
1 godina prije

a kad je policija ikad išta rekla kako stvari stoje u bilo kojoj državi na svijetu,svi oni lažu,kradu,ubijaju i rade najgora zvjerstva skrivajuči se iza značke i države,pa drotovi su največi kriminalci u državi.
evo primjer u hrvatskoj,inspektor ušao na carinu i iz sefa uzeo 6 kila zlata,i na kraju je bilo pojeo vuk magare,eto što je policija.

nessy
1 godina prije

Da nije kamerom snimljeno, nitko ne bi povjerovao da postoje toliki idioti. Ocito su navikli da im sve prolazi nekaznjeno, jer ‘oni su sluzbene osobe’, a takvi po definiciji ne lazu i ne varaju. Osim kad imaju priliku.

nessy
1 godina prije

Policajci su dobro i razumno, preventivno reagirali. Vidi se kako spremno i spretno se povlaci oruzje na mrskog neprijatelja. Gledali su “Transformers”, i dobro znaju kako malo treba da se bezopasni “traktor” pretvori u ubilacko oruzje iz druge galaksije. Oni su riskirajuci zivote stitili cijelu ljudsku rasu od mogucih napadaca iz svemira. Neprijatelj nikad ne spava, kao sto dobro znamo. I sada ovu dvojicu heroja razvlace po mrezama, umjesto da dobiju ordenje, i branilacku penziju. Uz penziju, naravno, idu svi dodatci, za pretrpljeni strah, traume, nesanicu, depresiju, kompresiju i jos puno toga. I neki skroman stancic od 150-200 kvadrata bi bio prigodan. Ljudi su nezahvalni, posto je smrtna opasnost otklonjena, sto je moglo biti znaju samo ovi junaci i vodja zlih Deceptikona, kojem su omeli zlocinacke planove.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI