Ponovni lockdown: optužujem

Planet Lockdown
46 komentara

Ponovni lockdown mogao se izbjeći, imali smo sve što nam je trebalo. Preventivni tretman za Covid postoji, ispitan i učinkovit više od 90 %. Nijedna studija tome ne proturječi. Nije korišten, jer ga blokiraju neki ljudi koji će se prepoznati i koji će bez sumnje jednog dana odgovarati za to.

U travnju 2020. ovaj je tretman korišten u staračkom domu u Fontenay Aux Rosesu pogođenom Covidom. 10 od 32 zaposlenika i 25 od 68 stanovnika (s PCR +) u vrijeme kada je Cali objavio svoju studiju u Australiji. 10 od 25 stanovnika primilo je Ivermektin (pojedinačna doza, 0,2 mg / kg). Od 10 liječenih (prosječna dob 83,5 godina, prosječno 3 popratna oboljenja), jedan je umro (liječen 15 dana nakon pozitivnog PCR-a, tj. malo kasno). Od 15 neliječenih (prosječna dob 81,8 godina, također 3 komorbiditeta), bilo je 5 smrtnih slučajeva.

Nekoliko tjedana ranije, u drugom staračkom domu u Seine et Marne, dogodila se epidemija šuge. 69 stanovnika i 52 člana osoblja liječeno je Ivermektinom. Srednja dob stanovnika, 90 godina. U 45 staračkih domova na odjelu u ovom je razdoblju bilo 150 smrtnih slučajeva, i premda pogođeni poput ostalih (11 PCR pozitivnih), u staračkim domovima pod Ivermektinom nije bilo smrtnih slučajeva.

Rezultati prvog promatranja predstavljeni su odboru za REAKCIJU u INSERM-u 4. svibnja 2020. Iznijet je zahtjev da se može provesti studija u nekoliko staračkih domova kako bi se potvrdila ova učinkovitost, pod nadzorom vlasti. Sredstva su pronađena, a na brodu je bio i veliki lanac Ehpadova, već teško pogođenih smrtnošću. INSERM odbija. Ne liječimo, ne težimo liječenju, a vlasti su u to vrijeme bile potpuno svjesne ove mogućnosti. Za 1 mjesec mogli smo se popraviti, odbili smo znati je li to izvedivo.

Od tada je diljem svijeta provedeno desetak istraživanja za testiranje Ivermektina za prevenciju Covida. Zbroj rezultata ovih istraživanja daje 85 % učinkovitosti.

U Argentini, u četiri različite bolnice, koje nisu međusobno komunicirale tijekom eksperimenta, proizvod je testiran na 1.200 njegovatelja u kontaktu s Covid pacijentima. 800 je dobilo proizvod, 400 drugih nije. Nakon dva i pol mjeseca napravljeno je izvješće: nitko od 800 liječenih nije dobio Covid, 237 od 400 neliječenih ga je dobilo, ili 58 %. Rezultati ne mogu biti jasniji. Pored ove publikacije, postoji i 11 preventivnih istraživanja u kojima je sudjelovalo 7011 pacijenata, s ukupnim rezultatima od 89 % učinkovitosti.

To nije jedina blokada naših vlasti u potrazi za liječenjem koja bi mogla poboljšati situaciju. Postojao je i ovaj glupi proizvod, široko korišten i koji ne košta ništa, proučio ga je francuski istraživač koji se nije mogao koristiti za druge poslove, testiran na životinjama i koji je mogao blokirati citokinski šok. Studija je tek započela, ali nakon što je blokirana 7 mjeseci. (budući post na tu temu).

Ne, nismo pokušali liječiti Covid kod kuće. Brojne su studije provedene u inozemstvu na brojnim proizvodima. Nemajući ništa, imalo je smisla testirati dokazane proizvode koji bi mogli biti učinkoviti ako nema rizika. Ne tražimo nužno uspjeh ili pronalazak, već barem pokušaj, umjesto da dopustimo ljudima da umiru pod Dolipranom i Rivotrilom. “Ponekad izliječite, često olakšajte, uvijek izliječite”, rekao je Ambroise Paré.

Tko je tražio? Bangladeš, Indija, Argentina, Kolumbija, Iran, Irak, Dominikanska Republika itd. Zašto? Nema li više istraživača u velikim zemljama? Sprječavamo li ih da gledaju? Osim toga, zašto te zemlje, uključujući i našu, s prezirom gledaju na rad tih zemalja, kao da nemaju lekcije za naučiti? Kompleks superiornosti?

Je li objašnjenje samo velika novčana priča? Najbogatije zemlje u istraživanju su se u potpunosti oslanjale na farmaceutsku industriju, koja samo financira istraživanja od profitabilnih proizvoda. Na državama je da se nose s tim “financijskim siromašnim” proizvodima, oni nisu uspjeli. Suprotno tome, zemlje koje imaju manje resursa, a koje su od manjeg interesa za “Big Pharma”, bile su prisiljene tražiti i tko traži taj i nađe. Samo oni koji ne gledaju ne mogu pronaći. Uz sva sredstva koja imaju takozvane civilizirane i bogate zemlje, nakon godinu dana nisu pronašle lijek? Uopće, cjepivo nije liječenje bolesti, ono je preventivno, a ne ljekovito i trebali smo se pobrinuti za oboje.

Što je gore reagiranje? Prvo se ova organizacija spojila u siječnju s ANRS (Nacionalna agencija za istraživanje AIDS-a, rođena 1988.), postajući ANRS / Emerging Infectious Diseases, a na njezinom je čelu prof. Yazdanapanah.

Njegova uloga? Citiram je: “Jedan od glavnih ciljeva je identificirati praznine u istraživanju i potaknuti pojavu inovativnih i suradničkih projekata … pokrenuti projekte koji se smatraju prioritetima i podržati njihovu hitnu provedbu”. Vrlo učinkovit u 2020. godini, imam dojam da su pobrkali “poistovjećivanje” sa “stvaranjem” praznina, “favoriziranjem” i “sprječavanjem” pojave projekata, zaboravljajući na “hitnost” u tom procesu. Tako je došlo do sjajnih rezultata u godinu dana.

Postoji 12 radnih skupina. Postoji radna skupina za utvrđivanje prioriteta liječenja, čija je misija “procijeniti trenutne prijedloge liječenja protiv Covida-19”. Što su procijenili tijekom 1 godine? Evo popisa molekula s prioritetom. Nema nikakve veze s onim što se čini da svijet pokazuje hitnu akciju koja treba biti potvrđena i koja se brzo može izvesti na tržište. Nijedna ne odgovara povratnim informacijama liječnika primarne zdravstvene zaštite. Ono što pronađu zanemaruje se. Imamo posla s teoretičarima, a ne s liječnicima.

Citiram: Ekulizumab, Molunipiravir, AZD7442, CT-P59, Interferon, Rekonvalescentna plazma, Telmisartan, Tocilizumab… Još postoji studija o Aspirinu za njegovo antiagregacijsko djelovanje. Ovaj je učinak već dugo poznat svim liječnicima, a naširoko ga koriste kardiolozi i liječnici opće prakse, a plaše se anesteziolozi i kirurzi, Inserm ne mora znati. Uz to, Aspirin je od početka obeshrabren u korist Doliprana. Međutim, to nije obnovljeno nakon što su postali poznati problemi s koagulacijom izazvani Sars-Cov-2.

Zahvaljujući svim tim stručnjacima, uvijek smo bili u istoj točki već 1 godinu. Tog je datuma liječnicima rečeno: “Stanite, ne prepisujte ništa drugo ako ne Doliprane, pokrećemo veliko europsko istraživanje (Discovery) kako bismo vam rekli što prepisati”. Predsjednik je na televiziji najavio da ćemo preliminarne rezultate imati nakon 3 tjedna. Nakon 52 tjedna još uvijek čekamo, a sve što smo vidjeli je podjela medalja za sva ova velika otkrića izlječenja, ali ne i izlječenja. De Gaulle je rekao “istraživači koji traže lako pronalazimo, ali mi tražimo  istraživači koji pronalaze”, nažalost opet smo zabilježili pad, jer istraživače koji traže, više ne možemo pronaći!

Ostali blokirani proizvodi su Azitromicin i makrolidi. Prošlo je godinu dana otkako su liječnici rekli da su pronašli antibiotike kako bi spriječili brojne hospitalizacije i smrtne slučajeve. Prošla je godina otkako ih je Koledž liječnika htio spriječiti da progovore. Njih su organizacije koje bi trebale organizirati istraživanje ignorirale godinu dana. Prošlo je godinu dana otkako je ravnateljica zdravstva slala e-poštu liječnicima govoreći im da ih ne daju. I trebalo nam je godinu dana da počnemo govoriti naglas da svi griješe. Prije dva dana ministar zdravstva rekao je da bi se mogla prepisati (kao preventivna mjera) za sprječavanje upale pluća. (njegova izjava, od 30 ′). Nedavno smo usporili i Pasteura Lillea i njegov Clofoctol.

Godinu dana znamo da postoje proizvodi koji mogu zaštititi najosjetljivije pacijente, koji ih mogu liječiti, koji mogu zaštititi kontaktne slučajeve umjesto da ih izoliraju, ali zaključili smo da oni ne postoje, ne trudeći se potražiti. Rezultat odbijanja njege je 90.000 smrtnih slučajeva, preopterećene hitne službe, treći val i ponovni lockdown. “Došlo je vrijeme kad luđaci vode slijepe.” (William Shakespeare, Kralj Lear).

CovidLockdownPandemijaZaključavanje
Pretplatiti se
Obavijesti o
46 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Legendarni Grk
3 godine prije

“Neću staviti ruku u vatru da kužim mRNA platformu u potpunosti, ali dovoljno da vidim ludilo iza toga. Prijašnje generacije cjepiva su imale ono što su nazivali mrtvi fragmenti virusa koje su uz pomoć adjuvanata za pojačanje imunološkog odgovora stvaralo lažni serološki imunitet. Stvarala su se antitijela i mogli smo mjeriti se njihov titar što je količina antitijela koju proizvodi određeni antigen, ali to je većinom reakcija prepoznavanja adjuvanata kao antigena. Titar nikada ne može utvrditi stvarnu učinkovitost, samo trenutačnu reakciju na antigen. Titar mjeri lažni serološki imunitet. Dok su ti fragmenti DNA i RNA dospijevali putem cjepiva kao “neaktivni” u nas pokretali bi proces detoksikacije/iscjeljenja u kojem se naš imunološki odgovor pokušava adaptirati u realnom vremenu proizvodeći antitijela na sve neurotoksine i adjuvante iz cjepiva. Uloga aluminija kao adjuvanta u cjepivima traje već 80 godina i glavna mu je uloga alarmiranje imunološkog odgovora na reakciju. Koji kaže; integritet tijela… Čitaj više »

Faust
3 godine prije

Profesor Christian Perronne u otvorenom pismu građanima tvrdi da je “cjepivo” ustvari genska terapija s nesagledivim posljedicama.

Mr.T
3 godine prije

Logicno navodi gore u tekstu: Ponovni lockdown mogao se izbjeći, imali smo sve što nam je trebalo. Preventivni tretman za Covid postoji, ispitan i učinkovit više od 90 %
Nemoze biti tretmana za nesto sto ne postoji. Jedan dan testovi su bezvrijedni, drugi dan se pozivate na mali broj nazovi zarazenih, tamo gdje nema lockodwna, kao argument protiv covididiotizma. Dakle time, priznajete validnost testova.
PCR testovi vrijede k…ca, nikad nije izoliran nikakav virus. Ova plandemija je prevara, kao sto je prevara sve sto su nam govorili u skoli, sve sto su nam nasi dragi, bliznji, u najboljoj namjeri utuvili u glavu, jer su i prije lagali njih. Nema nikakvog tretmana za izmisljenu bolest. Jedini tretman protiv moronavirusa je da moroni, odjednom prestanu biti moroni, sto se nece dogoditi, cini mi se

3 godine prije zadnji put uredio Mr.T
Emiliano Zapata
3 godine prije

Bla bla bla.
Kakve veze istina ima s time sto zlotvori planiraju za nas i nase potomke?

... ....
3 godine prije

Uskoro u kupovinu namirnica samo uz negativan test. Prvo samo na nekoliko dana da se uspori virus, a onda trajno. Jawohl!

Legendarni Grk
3 godine prije

Ovdje je najbolji sažetak i najjače objašnjenje cijelog korona cirkusa:

https://www.bitchute.com/video/NpLyka1MXvDR/ – 21:13 – ima prijevod

Nitko nije tako dobro skupio sve važne detalje ove velike prevare na jedno mjesto kao ovaj video.

Legendarni Grk
3 godine prije

Situacija oko nasukanog broda u Sueskom kanalu se zakomplicirala – brod vjerojatno neće biti moguće deblokirati tjednima, ako ne i mjesecima. Nafta i sve ostalo će drastično poskupiti. Evo novog izvještaja Jim Stonea o tom brodu u dvije slike: http://www.voterig.com/shipgrounded.jpg http://www.voterig.com/bulboutofwater.jpg Izgleda da kod deblokade neće pomoći niti totalno pražnjenje broda – toliko je gadno nasukan. Pošteno su ga natovarili i pošteno su ga zabili na obalu. Dakle, svjetska trgovina će biti blokirana, a brodovi koji će obilaziti Afriku nesigurnim vodama će, uz kašnjenje, imati daleko veće troškove goriva. Sve cijene bi mogle skočiti u nebo, tako da će puno toga biti nedostupno običnim ljudima, a to je ideja iza ovog najnovijeg njihovog umjetno izazvanog cirkusa. Jim Stone: “Al Jazeera: Suez Canal to be closed for weeks, (if not months)This is one of the chaos events communists will use to rise to power. The only story regarding this event that… Čitaj više »

Legendarni Grk
3 godine prije

Grčki student u Bugarskoj (23 godine) umro dva tjedna nakon cijepljenja Astrazenekom, dobio je trombozu.

https://m.dnes.bg/obshtestvo/2021/03/26/grycki-student-v-bylgariia-pochinal-niakolko-dni-sled-vaksinaciia.484751

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI