Putin pozvao saudijskog kralja da posjeti Rusiju

Putin hitno pozvao Salmana
27 komentara

Danas je na inicijativu saudijske strane ruski predsjednik Vladimir Putin imao telefonski razgovor s kraljem Saudijske Arabije, Salmanom bin Abdul Azizom Al-Saudom.

Kremlj prenosi kako je kralj Saudijske Arabije osudio barbarski teroristički napad u St. Petersburgu i izrazio duboku sućut predsjedniku Rusije i ruskom narodu. Šefovi država su potvrdili važnost intenziviranja međunarodnih napora u borbi protiv terorizma.

Obje strane su istaknule interes za izgradnju suradnje između dvije zemlje u politici, trgovini i ekonomiji. Raspravljalo se o predstojećim kontaktima na različitima razinama.

Putin potvrdio da je pozvao kralja Saudijske Arabije da osobno posjeti Rusiju.

poziv
Pretplatiti se
Obavijesti o
27 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
mars
7 godine prije

Zna Putin gdje je i ko glavni duhovni i na svaki drugi način pokrovitelj radikalnih islamističkih ideja i terorista. Kroz zvanične izjave i komentare nakon sastanka, neće se moći dobiti prava slika o njegovoj pravoj prirodi i rezultatima. Intresantno bi bilo saznati šta je stvarno razgovarano, onako “bez rukavica” a u vezi terorističkih napada u Rusiji, kako ovog zadnjeg, tako i onih prije.

Umpah Pah
7 godine prije

Tako se to radi!Ruski car pozove kralja Saudijske Terorije na svoju sahovsku plocu.Sah ili mat?

Čađo
7 godine prije

I onda mu je KGB-ovac iz Lenjinge+rada na kraju razgovora zapjevao onu breninu stvar: “O šeki , šeki tako ti allaha dovest ću te do prosjačkog štapa….”

čitatelj portala
7 godine prije

Nekad se moraš i sa kriminalcima sastati. 🙂

žrec
7 godine prije

I ponudio mu pomoć u borbi protiv terorizma? Prema diplomatskom rječniku ovo zapravo znači priznanje i prijetnju ukoliko Putin ne promijeni nešto u svojoj poltici.

vv-oltv
7 godine prije

Rusiju je pritisnuo uza zid NATO-EU i Rusija da ne bi zapala u izoliranost mora traziti kontakte s svakim.
Osim toga, Saudi Arabija je tradicionalno americko-engleski teren.

PanSlaven
7 godine prije

pozvo-nepozvo.. nego, što kažete na stečajnog upravitelja pola Hrvatske kojeg nam je Putin poslo? Zgodan mali, a? Izgleda kao da bi prodo mater za pola bureka, ali vjerojatno ju proda tek za cijeli hambi iz mekića… Putin kao da nam hoće reći da su oni još istiji nego volstriteri:(

khm
7 godine prije

ovaj u krpama je organizator, Putin je car diplomacije

Padania
7 godine prije

Madjarska je odobrila zakon po kojem se zabranjiva rad fakultetu financiran od strane zhidova Sorosa, za kojeg se tvrdi da radi za CIA.

Studenti i profesori izasli su na demonstracije.

Ovaj zakon je pogodio njih pa reagiraju protestom.

Mora biti da Putin upravlja s madjarskim predsjednikom – po Reuteru…LOL

Padania
7 godine prije

U Ekuadoru je pobjedio Ljenin Moreno, zovu ga ljevicar, prema Bloombergu Putin je to napravio…LOL

jale
7 godine prije

Upravo ovako zvuči jedan klasičan kurtoazni razgovor, ali je u stvari bešćutna provokacija glavnih mecena terorizma u svijetu. 40, 50 godina saudijski režim podstiče i financira terorizam po svijetu, za svo to vrijeme zapadni mediji optužuju Gadafija, Husseina, Assada, Ahmadinedžada, tj. sve one lidere svojih naroda i svojih država koje se ne žele staviti u službu Novog svjetskog poretka i stvaraju lažni medijski alibi za uništenje istih sankcijama i vojnim agresijama. Na sceni je zločinački konglomerat koje čine: – Zapadne financijske oligarhije čiji su glavni akteri židovski banksteri (to su činjenice); – Zapadne vojne industrije koju vode beskrupulozni anglo-saksonski militanti (i to su činjenice); – Hijerarhijski vertikalno prilagođen sistem informisanja na čijem vrhu su agencije za informisanje AP i Reuters a na dnu novinari beskičmenjaci i oportunisti svih nacija i vjera koje kontrolišu zapadne obavještajne agencije i čije pisanje, reportaže i objave oblikuju za dnevno-političke potrebe; – Mreže lažnih civilnih… Čitaj više »

Jenkison
7 godine prije

Rusija bi trebala biti njbogatija zemlja na svijetu, ali nazalost zobg lose politike, je medu najlosijim.
Prije su imali komunizam, sad imaju Putina.
Putin glumi velicinu, a ustvari je jedna velika nula.
A da je tako dokazuje i ova buduca posjeta kralja SA.
Nista dobro neocekuje ruse u buducnosti.

Željko
7 godine prije

Putina stalna defanziva ” ubija ” ! Netko će reći strateg , slažem se , ali mora energičnije djelovati jer u protivnom Sibir je laka meta !!

dalmata
7 godine prije

Prevod dajem ti jos jednu sansu,pa sad ovisi o tebi.Cini mi se malo vise od politike,cista dugorocna taktika da se odvoju babe i zabe

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI