„Recite mi da ovo nije stvarno“: Američka vojska ponovo udara pomoću jezivog oglasa za horoskop na društvenim mrežama

Americka vojska objava na Instagramu
53 komentara

Pentagon možda nije siguran da li su NLO vanzemaljci, ali izgleda da čvrsto vjeruje u astrologiju. Nakon što je izazvao kritike zbog svojih novih „probuđenih“ oglasa, američka vojska se sramoti pričom na Instagramu koja hvali zodijak.

„Pitate se šta vaš horoskopski znak govori o tome kakav biste vojnik mogli biti u vojsci? Samo morati kliknuti na našu Instagram priču da biste pronašli odgovor, jer su nam usne ovdje zapečaćene“, navodi se u objavi, gdje slijede slajdovi koji navode zadatke koji navodno najbolje odgovaraju horoskopima potencijalnih regruta.

„Znam da težite raznolikosti, ali …“, tvitovao je urednik Defense One Kevin Baron, dodajući vezu do satiričnog članka iz The Oniona.

Komentari na Baronov tvit kretali su se od „Molim vas recite mi da ovo nije stvarno?“ i „toliko sam želio da ovo bude lažno“, do „ovo je dokaz da su teroristi već pobijedili“.

Ni na Instagramu nije bilo ništa bolje: „Ne opet.“ “Molim te ne.” “Molim te Bože ne.” “Ovo je tužno.” „Ovo je vojska postala. Drago mi je što sam otišao u penziju.“ “Stop.”

Prošlog mjeseca vojska je napadnuta zbog niza animiranih oglasa za zapošljavanje nazvanih „Poziv“, u želji da apeluje na žene i manjine u skladu sa politikom Bidenove administracije da promoviše „pravičnost“ u svim stvarima.

Miks jedne od reklama – na kojoj se nalazi žena po imenu Emma koja je odrasla „sa dvije mame“ – sa video snimcima za regrutaciju iz Rusije i Kine, retvitovao je senator Ted Cruz (R-Texas) koji je kritikovao američku „demaskuliranu vojsku“.

Demokrate na mreži su Cruza tada napale zbog širenja „ruske propagande“. Ta osjećanja ponovio je tokom vikenda ministar odbrane Lloyd Austin, koji je rekao da bi takve “tačke razgovora” mogle “kapitalizirati” američki “protivnici” poput Kine i Rusije.

Vojska je radila “sjajan posao regrutovanja pravih vrsta ljudi”, rekao je Austin za CNN.

„Predstavljamo Sjedinjene Američke Države. Trebali bismo izgledati kao Amerika, i to ne samo u redovima, “dodao je”, već bi i naše rukovodstvo trebalo da liči na Ameriku.”

Američka vojskaastrologijaPentagon
Pretplatiti se
Obavijesti o
53 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Zagten
2 godine prije

Astrologija ima okultnu pozadinu, sveprisutna je od horoskopa u novinama do vojske. Kako je Amerika novi Babilon ne cudi.

2 godine prije zadnji put uredio Zagten
tihobl
2 godine prije

…koja je odrasla „sa dvije mame“…

Americka vojska ce oteti crkvi sve pedere i pedofile ako nastavi ovom linijom.

seugušikolikopuši
2 godine prije

…Hrvatska je odigrala jučer svoju posljednju provjeru uoči starta Europskog prvenstva, ali poraz od 1:0 nije jedina stvar koja će se pamtiti s te utakmice. Naime, Hrvati su odbili klečati uoči starta utakmice…
Naime, kamera je prikazivala samo belgijske nogometaše, ali u jednom trenutku se jasno pokazalo da nitko od Hrvata nije se priključio globalnoj podršci, pokretu Black Lives Matter.
Taj detalj prokomentirao je i Robert Pauletić na društvenim mrežama.

Kamermani dobili upute da izbjegavaju Hrvate?“Gledam prijateljsku nogometnu utakmicu Hrvatske i Belgije. Prije početka intonirane su himne, a onda su Belgijanci kleknuli u znak podrške pokretu Black Lives Matter. Interesantno, niti jedna kamera nije prikazala nekog našeg igrača u tom trenutku! Kasnije sam vidio na fotografiji: nitko od Hrvata nije klečao! Kamermani to nisu htjeli prikazati, vjerojatno su dobili takve upute.”

VasilisaPremudra
2 godine prije

Mda.

E, pa očito poznaju Jungijansku astrologiju, a nije im nepoznat ni “Mars efekt”… za početak.

@Shumadinac, eto kome se možeš obratiti s pitanjima koja si postavio meni glede (skrivene) astrologije u teoriji…i praksi.

2 godine prije zadnji put uredio VasilisaPremudra
nekoizmase
2 godine prije

Ljudi svatite da masovni mediji imaju zadatak da blate Astrologiju ,banalizirajuci je do krajnjih granica i pojednostavljujuci je.Zato imamo svako vece na TV one babe vracare koje kobajagi nesto bajaju i caraju i ljudima govore njihovu sudbinu odma preko telefona iste sekunde bez teoretske sanse da su mogle prouciti natalnu kartu sto traje nekoliko sati ,znaci to je instant zabava za debile koji vjeruju tim sarlatanima koji uglavnom govore da ih ceka sve dobro i pozitivno ,a minute idu . Mi inace zivimo u dobu kada se sve pojednostavljuje da bi glupa raja mogla da skuzi o cemu se radi u dvije recenice. Ko oce upoznati Astrologiju nije uopce tesko ,neka uci osnove koji ima jako puno i nek sve analizira u svojim i tudim zivotima ,te u drustvenim i masovnim zbivanjima. I Astrologija je najmanje predvidanje dogadaja ,to je samo jedan njen vid koji nije najvazniji jer nista nije… Čitaj više »

Krle
2 godine prije

Tek sam jučer pročitao koliko je to ozbiljna stvar. SAD je uvijek korak dalje od svih. 😀

2 godine prije

mozete li pogoditi znak?
preduvjet je da ste donekle u duhu astrologije.
gledati na osobe ili fotografije.
test ovako:
-pogoditi koji je znak
-pogoditi koji je znak opcija B
-pogoditi kucu
-pogoditi koji znak sigurno nije
-pogoditi koja kuca sigurno nije

izracunati vjerojatnost.

Legendarni Grk
2 godine prije

NASA sve svoje letove na Mjesec i Mars izvodi i po astronomskim i po astrološkim proračunima.
Imam debelu knjigu od 583 stranice Richard C. Hoagland: “Tajna misija – skrivena povijest NASA-e” gdje se navode svi takvi sitni precizni detalji za svaki let.
Uglavnom su gledali da egipatski bogovi budu zadovoljni odabranim datumima, satima i minutama – Izida, Oziris, Horus, Set.
Obično biraju vrijeme za ceremoniju da bude 33 minute nakon slijetanja, kada je Sirius 19,5 stupnjeva iznad mjesta slijetanja.
Sve se usklađuje s egipatskom religijom i mitologijom, naročito sa sazviježđem Orion.

Puž
2 godine prije

Vojnici koji su i astrološki podobni za vojsku? Kreativno u svakom slučaju…
Vojni sektor does not give a flying f

Legendarni Grk
2 godine prije

Evo svih utjecaja u 5. kući djece i 7. kući braka jednog mog prijatelja kojemu je dijete umrlo 3 dana nakon rođenja – doktorima nije bilo jasno kako ga nisu mogli spasiti. Nakon smrti djeteta je svatko otišao svojim putem. Ovo se zove totalni peh, jer su svi utjecaji negativni i nema niti jednog pozitivnog utjecaja. To ukazuje da u braku neće biti sreće. Effects of the 5th house (Putra Bhava) BP 16-2. Should the lord of 5th be combust or be with malefics and be weak, there will be no children; even if per chance issues are obtained, they will only quit the world soon. BP 16-3. The conjunct of lord of the 5th house with the ascendant lord in an evil house will prove a defect in early obtainment of children apart from happiness through them. BP 16-8. If lord of the 5th house is in 6th, 8th,… Čitaj više »

Bosanac
2 godine prije

Da bi upratio kretanja oko tebe (nebeska tijela i sl.) trebaš bit pravilno orijentisan, a kako nam danas ovdje na ovim prostorima svima u venu žele uvalit ne’aku tzv. vakcinu, tako su nam u prošlosti uvalili ne’akav moderni kalendar a mi smo svoj kolodar zaboravili. Iako su oni taj kalendar vjerovatno napravili na osnovu našeg kolodara al su se bazirali na to da nam se orijentacija svede na nivo “da ne zakasnimo na pos’o radit za gazdu”.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI