Reiner Fullmich pokrenuo ”Javni sud” i održao uvodno izlaganje – Preveden video

Narodni sud

Odvjetnik Reiner Fullmich i njegova ekipa pokrenuli su nešto što su nazvali „javni sud“ na kojem će po pravilima odvjetničke struke iznositi argumente o Covid pandemiji. Optuženika ima šest: Bill Gates, Christian Drosden, Antony Fauci, šef SZO-a Tedros, Blackrock i Pfizer. Dakle, ovjde se još uvijek ne raadi o suđenju na „pravom“ sudu, ali to je vjerojatno cilj u budućnosti nakon što svi dokazi budu izneseni.

Uvodno izlaganje sa prijevodom na naš jezik možete vidjeti na ovom videu u kojem u 18 minuta dr Fullmich vrlo jasno iznosi samu bit i cilj plandemije i tko stoji iza toga. Svakako poslušajte i podijelite video, koji zbilja jednostavno objašnjava stvari čak i za one koji dosad nisu pratili o čemu se radi.

Nakon ovog uvodnog izlaganja, na ovom linku stavljati će se iznošenja svjedoka u nadolazećim danima.

Javni sudReiner Füllmich
Pretplatiti se
Obavijesti o
122 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
preseren3
2 godine prije

Potpuno razumijem potez, koji je dobodošao i logičan.
Ali ima jedan problem. Isti problem bi imao bilo tko 1930-tih godina, kad bi htio uticati na Nijemce.
Da okrenu leđa Hitleru.
Jer, velika večina cijepljenih ga danas vidi kao protivnika iz čistog razloga, jer su popustili propagandi i cjepili se. Sada pokušavaju uvuči svakog, koji nije cijepljen, u svoj pakao!
Baš njih briga! Opčenito je barem to, što MSM projeciraju na raju, okrenuto protiv njega
Jer siromahi nisu u stanju otvoriti internetsku stranicu i pročitati/vidjeti, dokaze!

dis
2 godine prije

Konačno! Nadajmo se da ne će proči ispod radara!

Kornel
2 godine prije

MAGIJA I Na početko korone, a to je bilo gotovo prije dvije godine znali smo sve; Nema pandemije i odmah smo rekli kako se radi o plandemiji – Virusi su postojali i prije, postoje, postojati će i dalje, mutirali su, mutiraju, mutirati će i dalje, odnosno te bolesti sa simptomima lake do teške prehlade postojale su, postoje, postojat će i dalje – To su bolesti prehlade primjenom nepouzdanih PCR testova pri dijagnosticiranju proglašene opasnima uprkos izjavi izumitelja PCR testova kako ti testovi nisu primjenjivi za dijagnosticiranje i sve je to dobilo oznaku SARS COV19 kako bi zvučalo ozbiljnije – — Sve je to oko korone psyop Godinama ranije isplanirano sve do Eventa 201, mjesec dana prije prve objave korone u Kini – Lockdown, maske, najavljeno cijepivo služe isključivo u svrhu kontrole i ubrzavanja transfera imovine sa dna prema vrhu globalne piramide moći, a transferu rizika s vrha prema dnu globalne… Čitaj više »

mijo kurek
2 godine prije

ako se tip i izvuče živ iz ovoga, što mi ne izgleda baš prevjerojatno, šanse da se rasturi ovo sotonsko klupko su mizerne. j*beni mostov referendum se rasteže mjesecima, a ovo će još 10 puta toliko. nema borbe protiv ovih pravnim putem.

Emiliano Zapata
2 godine prije

Sta imam djelit video, kad tako mogu i ja snimit sudenje bez privedenih okrivljenika u lisicima?
Nista od ovoga,samo jos jedno ulivanje nade pa nakon toga jos vece razocarenje,jad,beda i tjeskoba…

Babaroga
2 godine prije

To bi bilo divno kada bi odgovarali za svoja nedjela, ali sto ce Bill G., C.Drosten i ostali samo tako čekati suđenje, zar oni nisu to uzeli u obzir? Dao bi par godina života ako treba da dočekam taj dan da budu osuđeni, no bojim se ništa od toga. Previše ih ima…previše potplaćenih..previše cjepljenih….

Emiliano Zapata
2 godine prije

Sudit cete im sutra!
(Malo sutra!)

Antivax
2 godine prije

Nije bitno koliko dugo će to trajati, bitnoj da istina ispliva na svjetlo dana,

mario
2 godine prije

Najveća iluzija je živjeti u uvjerenju kako se išta u sustavu može promjeniti po pravilima tog istog sustava. Ovo nije nikakva mudrost već točka u kojoj se putevi dva dijela pojedinaca koji žive u ovom sustavu razdvajaju.

2 godine prije

Evo ga!!!! Hvala redakciji, pa da i ja kažem par stvari… Prvo i najbitnije: Koliko vas je znalo da će se ona panika početkom 2020te razviti u pLandemiju? NIKO! I to tvrdim sa 100% sigurnošću. Nisam ni sam vjerovao da ljudi mogu uraditi ovako nešto. Niste ni vi. Mi smo samo imali zrno zdravog razuma i puno sreće da smo se našli na ovom Portalu gdje smo mogli bez straha da nam se nabije aluminijska kapa na glavu, iznositi naša zapažanja. A i tu je bilo golemih trvenja izmedju geopolitičara, koji su, nažalost, i napustili portal i nas, koji smo nastavili iznositi ta svoja zapažanja i koji smo sve više bivali sigurni da nešto ne štima. Mnogi nisu imali to zrnce razuma, kao ni priliku da posjete ovaj i slične portale. I zato mislim da ih se ne treba odbijati i stavljati im so na ranu. Upravo suprotno. Trebali bi… Čitaj više »

Matko
2 godine prije

Koliko je moguće da sa druge strane sluša apsolutno čist i nedodirljiv razuman sudac!? Taj bi trebao biti sam Bog pa da mu ovi ne mogu ništa. Baš me zanima koja je to nedodirljiva porota, čista svjetlost koja se ne boji za vlastiti život.
Nisu ni prikazani u videu. Nažalost mislim da u sistemu kakvog odvjetnik opisuje i kako su ovi vlasnici svega tako su vlasnici svih sudova svijeta.

Selena
2 godine prije

Ne smem ni da se radujem, k”o prava bakica da ne ureknem. Juče je izašla zvanična vest u američkim medijima da će Rusija napasti Ukrajinu 22. februara, a kao izgovor će biti lažni napад Ukraine na Rusiju potkrepljen dokazima u vidu fotografija i snimaka okrvavljenih lutaka, groznih scena itd. Jednom rečju, Rusija će izvesti ,,false flag”.

Šele
2 godine prije

Jad ,bijeda, nemoć, potvrda da je sve ovo farsa, nemogu ni prismrditi ovim nabrojanim,ni u Hrvatskoj, ni u Srbiji, ni u BiH, niko neće odgovarati,smijem se kladiti,

Marija
2 godine prije

Merkel, Makron, Kurtz, Plenković, Brnabić, ona iz N. Zelanda, Trudeau, Biden, itd. Pojačani medijima.
Svi iz istog inkubatora. Onda možeš mislit koliko se potrošilo u kampanjama, a o brojenju glasova ne treba ni govoriti! Sve smišljeno, plaćeno, lažno.
Odvjetniče, sretno i hvala!

Hrvoje
2 godine prije

Ja nisam vidio nikakve suce niti porotu nasuprot Reineru. Ovo moze biti samo jos jedan video za utjehu obicnim ljudima poput nas. Za sada se jos uvijek pribojavam da je faca poput ovog odvjetnika samo jos jedna debelo placena marioneta organizatora plandemije. Iskreno se nadam da nije tako.

Bosanac
2 godine prije

Kao što su ovi “Banksteri” sa svojim korporacijama preko onog Švaba osnovali WEF, tako sad narod treba osnovat jednu svjetsku nevladinu organizaciju koja će se zvat Svjetski Vrhovni Narodni Sud, i sve ove što su krivi za sva ova sranja iz njihovih fotelja premjestit u stolice (na el. energiju).

Max
2 godine prije

Krenulo je . Hvala kolegi koji je skrenuo pažnju na ovo.

veliki putnik
2 godine prije

Bolje je zapaliti i najmanju vatru nego proklinjati tamu!

Konfucije.

optimist
2 godine prije

Ako budeš tako razmišljao i sumnjao u sve i svašta nećeš imati mnogo vremena za uživati. Za tu Alečkovićku si u pravu jer je jako nametljiva.

Marija
2 godine prije

Realno ti si budala.

JoeP
2 godine prije

Ništa od ovoga što Fuelmich dokazuje. Dokazi nam padaju po glavi već dvije godine i ništa nije promjenilo brzinu i pravac agende 2030.

DEDA
2 godine prije

RODITELJI NEPUŠTAJTE KLINCE U ŠKOLU.ŠKOLA JE ZA POSLUŠNE A NE PAMETNE.AKO SI POSLUŠAN I VJERUJEŠ ONDA SI NEPISMEN.STOLJEĆA SU POKAZALA TAKO PA BI BILO DOBRO DA MALO PROGLEDAMO.NEMREŠ IM NIŠ JER IMAJU PREVIŠE PARA A MI NEMAMO.NOVAC JE NAJBITNIJA STVAR NA SVIJETU NE ZDRAVLJE.PRIJE SVEGA TOGA NARAVNO SREĆA.

Dupla Kamilica
2 godine prije

Sjebi ih Fullmich kao golfa

Jadranka S.
2 godine prije

Zeli li covjek potpunu slobodu, potrebna je samo svijest koja ne odabire.

Dok kipar izraduje kip: klese kamen – unistava kamen takav kakav jest – i tim unistavanjem stvara prekrasan kip kojeg prije nije bilo ovdije.
Destrukcija i kreacija su zajedno, nisu odjeljene.

Pobuna je cjelovita.

Amir Zlatnic
2 godine prije

Godina 2022 je Jubilarna Godina.Svi dugovi se oslobađaju i svi dužnici se oslobađaju duga i bivaju slobodni. Ovo se odnosi na narode i na pojedince baš onako kako to zapovijeda Bog preko Mojsija.

Satiricon
2 godine prije

Hipotetsko pitanje

Kad bi se slučajno našli u (ne)prilici poslati, nekog dokazanog nepopravljivog krvoloka, zločinca, djecoubojicu, pedofila, na bilo koji ljudski sud ili direktno na Božji, gdje bi ga poslali?

Scorpiorex
2 godine prije

Početak 2023 horde gladnih bakljadu europom. Ovo se zaustaviti ne moze vise,brz krvi do koljena

Wolfcanislupus
2 godine prije

Dr. Vladimir Zelenko

Wolfcanispupus Bitchute

Jadranka S.
2 godine prije

Magija je opasna stvar kaze gospodin Korner. Je, PROBUDITE SE! Jedna jedina osoba koja odbaci staru strukturu uma stvara toliko velik prostor za mnoge koji ce preobraziti svoj zivot, toliko velik da je to nevjerojatno, nezamislivo. Jedna jedina osoba koja se preobrazi postaje poticaj, tada se mnogo vise njih pocne mjenjati. Njegova prisutnost postaje katalizator. To je pobuna: izbacite staru strukturu, izbacite staru pohlepu, izbacite stari idealizam. Da, staro mora prestati postojati kako bi zazivjelo novo – no to staro treba prestati postojati U VAMA, tek tada ce se pojaviti ono novo. I kad se jednom pojavi to novo, pocet ce se siriti na druge ljude. Radost je zarazna! Smijte se i vidjet cete da ce se i drugi poceti smijati. Jednako je s tugom: budite zalosni i netko tko ugleda vase lice odjednom ce se razalostiti. Nismo odijeljeni, spojeni smo zajedno tako da, kad se necije srce pocne smijati,… Čitaj više »

Ivan Zgrozeni
2 godine prije

Moja logika. “Svetska zajednica” ne moze da se dogovori niokocega. Ovaj pajac pokusava da me ubedi da su Kina i Rusija saucesnice u ubijanju svojih gradjana? Da su postigle dogovor o tome? Da su napravile vakcine da bi ubijale svoje stanovnistvo u interesu Zapada? Manje potrosaca manja ekonomija, besposlica, bankrotstva… kako je to u interesu bogatih? Naprotiv. Njima odgovara da bude sto vise potrosaca da bi bili jos bogatiji.

AlexandraT
2 godine prije

Velika hvala na vašem radu i dedikaciji.

Ivan Zgrozeni
2 godine prije

Austrijanci uvode obaveznu vakcinaciju svih gradjana da bi im oslabili imunitet i ubili ih te omogucili da Austriju nasele Sirijci, Avganistanci, Iracani… ? Mislim da ovo “sudjenje” ima drugu svrhu. Da ubede naivne u Hrvatskoj da se ne vakcinisu a onda dolazi pravi ubistveni virus. Vakcinisani Austrijanci prezive a nevakcinisanih Hrvata vise nema. Tako bi Nemci mogli besplatno letovati u Dalmaciji. Meni je ovo logicno. A vama? Jednom ste vec naseli. Ubedili su vas,iz iste kuhinje, da biste bez Srba ziveli bolje. Samo napred!

Armagedon
2 godine prije

LAŽNO suđenje nešto kao sapunica.

Tadija
2 godine prije

Trebalo bi ih razapet,ali to nisu zasluzili,vec dotuc,dzukele.

Klara
2 godine prije

Trebaju njih spaljivati pravom vatrom, da se nisu prijavili da malo zamjene zločince pa im ližu NA SVOJU ŠTETU GUZICU. NACISTI I FAŠISTI.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI