UDARNA VIJEST – Mirnes Ajanović internacionalizirao zločinačke odluke o obveznom cijepljenju i podigao tužbe protiv vlasti, Raskrinkavanje i Faktografa

Mirnes Ajanović i Reiner Füllmich
116 komentara

Mirnes Ajanović je upravo u kontaktu s Reinerom Füllmichom internacionalizirao problem zločinačkog djelovanja vlasti u Bosni i Hercegovni, te ih optužio za korupciju jer promoviraju neodobrena cjepiva. Mirnes Ajanović javlja da je tužio i Fact Checkere kao što su Raskrinkavanje i Faktograf koji vrše cenzuru, te pozvao na njihovo zatvaranje. Bosne i Hercegovina je jedna od rijetkih slobodnih zemalja. Obvezno poslušajte razgovor Mirnesa Ajanovića i Reinera Füllmicha.

Goran Čerkez, Edin Forto, Zdanko Ćosić, Andrea Jurić, Tomislav Pejić i slični će zasigurno odgovarati za sve što se dogodilo u BiH glede cijepljenja cijepivima koja nisu odobrena. Kao što smo do sada pisali, stvari pokreću pojedinci, a ne narod.

Narodi Bosne i Hercegovine, a i drugi narodi su hiptonizirani mainstream medijima koji ne dopuštaju suprotno mišenje, što je protivno novinarskoj etici. Mediji su, prema svim doktrinama, dužni propitivati političku vlast i njene odluke. Ovo što danas imamo, više nije demokracija, nego dekadencija koja vodi svijet u provaliju.

Mirnes Ajanović objašnjava da je spriječen pritisak poslodavaca koji su se prodali vlasti prijeteći zaposlenicima.

“Legalizmom se treba boriti protiv totalitarizma. Moramo biti uporni.”… završava svoje izlaganje Mirnes Ajanović.

Širite ovu vijest svima…

Mirnes AjanovićReiner Füllmich
Pretplatiti se
Obavijesti o
116 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
2 godine prije

Tako i treba.

Njemi svjedok
2 godine prije

Aferim za advokata bravo ljudino.

Sticky fingers
2 godine prije

Go Mirnes go!👏👏👏

Peter Tosh
2 godine prije

Zivio legendo!!!
Zmaju,ljudino,care
Davogda ti cevapi sa kajmakom u toploj lepinji padali u dvoriste do.vijeka

hrvat1
2 godine prije

Bravo
konacno netko sa mudima.pozdrav iz HRVATSKE.ZDS
Ajmo BOSNA…

Pravnica
2 godine prije

Veliko, veliko poštovanje prema odvjetniku Ajanoviću. Dragi kolega, iskreno Vam se divim. Vi ste JEDINI pošten i dobar odvjetnik, koji se iskreno bori za slobodu naroda. Hvala Vam za sve u ime cijelog svjetskog stanovništva. Vi biste trebali postati premijer ili predsjednik Vaše zemlje. Ostat ćete zapisan u povijesti i Vaši potomci definitivno se mogu ponositi Vama. Pozdrav.

kleopatra
2 godine prije

Bravo tako treba!!

BordoDNK
2 godine prije

Bravo, Mirnese, jebi gamadi majku do dvanaestog koljena… Sotonističke krvopije treba da plate za ludilo kojim su zatrovali svijet u prethodne dvije godine..

Samko
2 godine prije

Bog te poziveo ljudino

čudila se aman ja
2 godine prije

… odvjetnik-božji pravednik,kakvog do sada nije bilo, ima svoje poslanje za cijeli svijet. (Toplo mi oko srca jer nam je isti zavičaj)

Mass psychosis
2 godine prije

Najvise mi je drago sto je tuzio Faktograf i onog idiotskog doktora sto je rekao javno kako cijepljeni trebaju izbjegavati necijepljene…idiot nad idiotima to nije doktor. Ajanovicu samo
naprijed, moraju odgovarati svi koji provode ovaj teror i koji podrzavaju ovo bio-oruzje protiv naroda…

Metabaron
2 godine prije

Eto covjeka !

max
2 godine prije

Svaka čast ljudino .

2 godine prije

tuzno je sha je mirnes nebitan pojedinac u zivotu naroda u bosni i hercegovini.svatko zna cime se bave bakir,milorad i dragan i svakodnevno sudjeluju u njihovom paljenju pozara.koliko ljudi zna sa cime muku muci gospodin ajanovic i koliko je to bitno za buducnost nase djece.zao mi je sha ovo govorim ali moram iznijeti svoje misljenje.ovaj covjek je vec sada odradio ogromni posao i moze mu biti na cast sa kakvim zmijama se uhvatio u kostac.njegova dusa moze biti spokojna a gdje ce ici nase duse i duse onih koji nas teroriziraju,ostaje samo na nama.hvala i svako dobro ljudima u bih.

Peter Tosh
2 godine prije

Downpresser man Where you gonna run to All along that day () You gonna run to the sea But the sea will be boiling When you run to the sea The sea will be boilingAll along that day You gonna run to the rocks The rocks will be melting When you run to the rocks The rocks will be melitngAll that day So I said You drink your big champagne and laughAll along that day I wouldn’t like to be a flea Under your collar man All along that day You can run but you can’t hideTelling you all along that day You gonna run to the Lord Beggin’ to hide you You gonna run to Jah Beggin’ to hide you All, all along that day And I said Downpresser Man Where you gonna run to Where you gonna run to Downpresser man Where you gonna run to I said… Čitaj više »

BanOvan
2 godine prije

Axaaa. Krenulo je iskakivanje s broda koji tone… dOOpe gaće žvaće.

Badžo
2 godine prije

. Svaka mu čast, pa vi pričajte viceve o Bosancima Muji i Hasi

Kurwatona
2 godine prije

Ne daj se zemo Mirnese samo udaraj po bagri 👍

Volim kebab
2 godine prije

Gubi se ljigo

Daniel S
2 godine prije

Gospodin Ajanovic je puno toga odradio na drugaciji nacin u BiH nego npr. ovdje na tzv. zapadu. Iste stvari i jos gore se desavaju u Austriji i Njemackoj ali se nedizu optuznice i krivicne prijave,barem ne na taj nacin kao u ovom slucaju u BiH, nego samo svi jade i vicu sloboda sloboda . Spomenite im pravnu drzavu oni neznaju sta poceti stim

Marija
2 godine prije

U ovakvoj Hrvatskoj teško bi našao ovako odlučnog i radišnog odvjetnika! Da, ne znam za slučaj da je neki hrvatski odvjetnik tužio radi cjepljenja, smrti. Znate li vi?

Tupko Glupko
2 godine prije

Sjećam se priče prije dva i pol mjeseca da se 300 odvjetnika u Hrvatskoj ponudilo da besplatno zastupaju građane na sudovima ako im neće dati pristup radnom mjestu u slučaju da nisu testirani ili cijepljeni.

Od tih 300 hrvatskih odvjetnika očigledno niti jedan jedini nema muda kao Ajanović.

Poznata priča “ne talasaj” kao i kod hrvatskih doktora.

Yugo 45
2 godine prije

Bravo hrabri čovječe,pored tvoje hrabrosti stidim se svoje slabosti i straha

Schwarze Hunderte
2 godine prije

Bravo BiH !

Don Piškot
2 godine prije

Imamo i mi u Hrvatskoj konje za trku.Iz pouzdanih izvora saznajem da tužbu slične vrste spremaju Đapić i Mesić,a Josipović prati kovid reklame popraćene muzikom i ples jerusaleme po bolnicama.Sad mi je jasno zašto su rokfeleri nedavno zdimili na Antarktik,a lovac na rakove đikić promijenio ploču.

tihobl
2 godine prije

A sad hladan tus: Mirnes nista ne moze postici jer je pravosudje u rukama MZ. I izborni sistem je u rukama MZ pa ni na tom polju Mirnes ne moze postici nista vise nego sto je do sada postizao. I RAK i mediji su pod kontrolom MZ. I nesto jos vaznije je pod kontrolom MZ: monetarni sistem i centralna banka. To nam je gore od pokusaja vakcinacije na koje je malo ko nasjeo. Vakcinacija im ne uspjeva, ali otimanje para iz dzepa ide im inzvanredno. I onemogucavanje razvoja – vec 25 godina uspjesno koce sve razvojne projekte, odnosno dopustaju nam razvoj samo na kaskicu, u minimalnom obimu da ne izbije pobuna (za primjer pogledajte samo gradnju autoputeva gdje dopustaju tempo od 2-3 km godisnje i da pare od akciza stoje neiskoristena). Treba demontirati kompletan sistem koji je uspostavila MZ, a mi u koloniji nemamo snage da se nosimo sa toliko… Čitaj više »

Don Piškot
2 godine prije

Čujem da je to tvoj fah,pa bi mogao nešto uraditi po tom pitanju,ionako ti business baš ne ide.Možda pritom sklopiš neka poznanstva,pa te neki pravnik zaposli na stroju za fotokopiranje,šteta da to tvoje pravničko znanje ostane neiskorišteno.Tu ti je šteta provoditi vrijeme bez ikakve naknade,zbog nedostatka posla .A i kvaliteta trolanja ti je koma,tako da ni ovi iz pajsera nema šanse da ti ponude i sendvič.

Lenko
2 godine prije

Nikako se dozvat pameti.

ledeno doba
2 godine prije

prije koji tjedan, u komentaru na članaka o Čerkezu, pročeprkao sam ovo i napisao:  evo u ovoj biografiji Čerkeza na engleskom, krije se odgovor na sva pitanja…za koga radi i zašto to radi što radi, još jedan strani uhljeb ovaj ćelavi čerkezić, očito psihijatar, odavno bere debelu lovu u kabalinim organizacijama: WHO (svjetska zdravstvena organizacija), Svjetska banka, Vijeće Europe, UNICEF, UNFAP (Fond UN-a za stanovništvo), IOM (međunarodna organizacija za migraciju u okviru UN-a), The South-eastern Europe Health Network (SEEHN= podorganizacija WHO-a za jugoistočnu Europu, u kojoj je osim balkanskih država, član i Izrael, te Moldavija) Primarius Goran Čerkez, MD “Work as Deputy to the Federal Ministry of Health, over twenty years of experience in public health, policy development and strategy, and community service. He specializes in field of mental health development in BiH. Goran Čerkez has led the mental health reform in Bosnia and Herzegovina, as well as the establishing… Čitaj više »

Smokva
2 godine prije

Ovo je tek jedan mali početak otpora, koji će trajati, u međuvremenu će nas sve upucati zajedno sa bebama

Farree
2 godine prije

Još da ga je ovaj dobro preveo i još kada bi u Evropi postojalo neovisno sudstvo. O ovome što Mirnes prića Fuellmich može samo sanjat. Ustavni sud Njemačke je stavljen davno pod kontrolu vlade

bolja budućnost
2 godine prije

Bosna i Hercegovna slobodna zemlja?! U raspadu je i potšunoj korupciji, ne moež naplatii ni poreze a kamoli cijepiti stanovništvo

ledeno doba
2 godine prije

Edin Forto–još jedno dresirano kabalče i kabalin uhljeb, kao i onaj Goran Čerkez “…Od 1995. do 2003. godine živio je i radio u Americi. Upisao je studij novinarstva i medija na Univerzitetu Severne Karoline u Čapel Hilu (University of North Carolina). Diplomirao je 1999. godine na smeru Marketing i oglašavanje. Postdiplomske studije je pohađao na Univerzitetu Kolumbija u Njujorku (Columbia University, New York). Dve godine kasnije stekao je zvanje mastera u oblasti međunarodnih odnosa. Nakon završenih diplomskih i postdiplomskih studija u Americi Forto se zaposlio kao istraživački analitičar u njujorškoj kompaniji „Euroasia Group“. Nakon toga je radio kao politički analitičar u Nevladinoj organizaciji „Freedom House“ u Njujorku. U Bosnu i Hercegovinu se vratio 2003. godine. Od tada, do 2015. godine radio je u građevinskim preduzećima „GP Put d.d.“, „AB Put d.d.“ i „NEXE Grupa d.o.o“ u Sarajevu. Bio je finansijski kontrolor, a poslednje dve godine je proveo na poziciji izvršnog… Čitaj više »

ledeno doba
2 godine prije

a ova Andreja Jurić, koja se spominje u članku, – to je kao neka vrsta hercegovačke Alemke Markotić, samo mlađa i puno bolje izgleda od Alemke..ustvari pravi komad, ne bi čovjek rekao da je “epidemiologinja”, već da je selebriti u rangu Lidije Bačić ili Maje Šuput.. ali mentalni sklop je isti kao kod Šuputice i sličnih, – talibanka pseudo-nauke, kabaline “epidemiologije”

2 godine prije

Cjenim Mirnesov trud i želju da pobjedi razum, medjutim prvo što mi je upalo u, ovaj put uho, je njegov suradnik i prevodilac.
Pobogu…šta je ono???
På dečko nije u stanju prevesti kako treba niti već napisani govor.
Tragedija…
Tačno se vidilo na licu one Fulmišove Helge kako misli…A u pizdu materinu, i njegov deda ubi mog na Sutjesci. Pa kako???
Eto, to je moj prvi utisak ovog intervjua koji sam pogledao i preslušao na preskoke, jer sam zbog prevodica dobijao blage napade komplexa niže vrijednosti.
Nadam se da će Mirnes sljedeći put angažovati nekoga ko umije pričati jezik…
Ako već Fulmiš nije naučio srpski…da ga ceo Svet razume.
Pa da…
Mirnese, puno uspjeha ti želim.
Zdravlja pogotovu.

Peter Tosh
2 godine prije

Gubi se pacove

Peter Tosh
2 godine prije

Znam gdje zivis
Znam tko si

Kardinale
2 godine prije

KABALA I TAJNI KLUBOVI PO ZEMLJAMA SVIJETA SU CANCER.
BRAVO BOSNA. VRH STE !!!

Ibra
2 godine prije

Ako ta cjepiva nemaju potrebne dozvole, sve zaplijeniti i uništiti, a one koji to nastoje prodati pohapsiti i procesuirati.

Vnmn
2 godine prije

Pozdrav svima iz Ottawe!
Bio sam opet na prosvjedu,srce mi je puno!
Ima sve vise ljudi,sto bude toplije bit ce ih i vise. Posjetio sam nase Srbe koji su bili u medijima(znate one sto peku prase🤣),zahvalio im se,jer vec dvije godine cekam da netko digne glavu i kaze nesto.
Ovo se tek zahuktava,vlast ne preza ni od cega. Iz svakog njihovog napada na ovaj mirni i dostojanstveni prosvjed se moze iscitati OCAJ!
Daleko je sve od kraja,samo da se prelije vatra u Ameriku,to bi bio veliki plus,samo oni mogu promjeniti tok kojim nas vode Swabove sluge!

Žilevski
2 godine prije

Malo pomalo i nakreće se brod prijevare u koju slijepo vjeruješ . Kad tad će voda preko pramca a onda je dug put do dole . Narodni sudovi nisu tako davna povijest .

Žilevski
2 godine prije

Malo pomalo i nakreće se brod prijevare u koju slijepo vjeruješ . Kad tad će voda preko pramca a onda je dug put do dole . Narodni sudovi nisu tako davna povijest .

maj
2 godine prije

I u Hrvatskoj ih počela hvatati panika.Ono što su dosad zabranjivali i prešućivali,najednom su počeli mijenjati ploču u vezi cijepljenja i kovid potvrda.Čak se to dogodilo i na TV Novi.Polako će početi tražit oprost za svoj teror,diskriminaciju i vrijeđanje necijepljenih.

Jery
2 godine prije

O tome sam pisao vise puta! Ne cekati na druge. Svatko između vas kao pojedinac mora pokrenuti krivične postupke protiv pojedinaca iz vlade, stozera, kvazilijecnika i pojedinaca koji, bez bilo kakve pismene ovlasti izvode torturo nad njima te zahtjevaju ali jih ubjeđuju te ucjenjuju da se cijepe, predloze dokaze tetiranju osobnu te dokaz o cijepljenju te preboljelosti. Nista od toga nema osnove u zakonu! A i da postoji takav zakon je u protivnosti sa Ustavom i međunarodnim aktima o zastiti ljudskih prava. Ne bi smjeli cekati nego odmah u akciju. Ko nezna sam, neka se obrati na odvjetnika.

dfcvnjjuuii
2 godine prije

…da mene isto tako interesira zašto nema pravne inicijative u hr? neki dan smo imali slučaj da je invalidu uskraćena isplata mirovine na pošti zbog kurcovid pitvrde…

Keki
2 godine prije

Znam da ima takvih ljudi i u drugim zemljama, i raduje me kolektivno buđenje svijesti, rad za opće dobro i za bolje sutra.

Itd
2 godine prije

Nevezano za Mirnesa i njegov odlicno odraden angazman. Jel netko detaljnije upoznat sa tim Fulmisem i sudom? Mislim na Nurmberg2.0.  Jel sud razlog za optimizam ili trojanski konj velikih? Nurmberg 2.0 se vodi protiv CDC, WHO, WEF Davos i nekih vlada . Recimo da se sud zavrsi i donese presudu kojom su svi procesuirani osudeni na 50g zatvora. Da bi se to realiziralo u praksi potreban je neki novi Londonski sporazum kojim bi sud  trebale  priznati Kina,Rusija, SAD, EU i UK. Moguce je da Velikima ovaj proces cak i odgovara jer na kraju oni upravo njime za j.aja dodatno drze CDC, WHO i WEF . Ovi iz CDC, WHO i WEF iz straha da Veliki ne priznaju sud ih moraju slusati a ako ih ne slusaju ili ako Velikim politicka situacija bude gusta , priznat ce sud i zrtvovati ove puppete i umiriti narod koji ce to slaviti kao veliku… Čitaj više »

Denis Olujić
2 godine prije

Gospodine Ajanoviću tako treba sa prodanom bandom i globalistićkim poslušnicima!

Bog Vas blagoslovio i kapa do poda!

Kardinale
2 godine prije

PRODAJEM AUTO KOME KOCNICE MOGU OTKAZATI. VOLAN SE MOZE ZAKOCITI.
IPAK JE DOBRO AKO POCNE KISA BUDETE IMALI KROV NAD GLAVOM. MADA I KROV MALO PROKISNJAVA.
OVAKO BI OTPRILIKE ZVUCALA REKLAMA ZA OVE IGLE.
MOJA REKLAMA O AUTO PRODAJI JE HIPOTETSKA.

Pero
2 godine prije

Francisk..ovic. je pricao i sad je. “kriv”. a kome govoriti ………

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI