Rijetke autoimune bolesti povezane s Pfizerovim cjepivom za COVID-19 kod mlađe populacije

Nuspojave cjepiva
55 komentara

Izraelski su istraživači ovog tjedna ukazali na vezu između cjepiva Pfizer Covid-19 i “rijetke autoimune bolesti”.

Istraživači, povezani s Odjelom za hematologiju Medicinskog centra Shamir, otkrili su povećanu učestalost stečene trombotične purpure (aTTP) u Izraelu tijekom jednog mjeseca i napomenuli da su se slučajevi pojavili kod onih koji su primili cjepivo Pfizer do mjesec dana prije.

Istraživačica Dorit Blickstein objasnila je za Kanal 13 da TTP jest “Od bolesti, koja je u klasičnom obliku smrtonosna, do 90 % bolesnih bi preminulo. Danas se većina pacijenata oporavlja uz pomoć novih tretmana, koji se […] moraju primijeniti što je brže moguće.”

Rekla je da su istraživači istražili moguću povezanost s cjepivom nakon što su vidjeli povećanu koncentraciju slučajeva aTTP-a u Izraelu. Primijetili su 4 slučaja u mjesec dana, dok su obično 2-3 slučaja godišnje.

“U Izraelu postoje dva ili tri slučaja godišnje u svakoj bolnici. U ožujku smo počeli primati previše slučajeva, pa smo se pitali zašto. “Godišnji iznos u osnovi smo završili u jednom mjesecu, a to nije logično. Tako smo počeli pitati što je zajedničko svim pacijentima. Ispostavilo se da su svi primili cjepivo protiv koronavirusa koje je prihvaćeno i postoji u Izraelu u roku od 5 do 28 dana.”

“Zbog toga smo posumnjali da postoji povezanost, neka vrsta veze, između ove super rijetke bolesti i cjepiva.” Primijetila je da je većina pacijenata s tom bolesti mlada i da se i u njihovoj studiji dob kretala između 28 i 45 godina. Polovica su bili muškarci, a pola žene.

“U svakom slučaju pobuđuje pozornost, jer nakupljanje i koncentracija nisu odgovarali. To nije ono što očekujemo vidjeti u normalnoj godini. ” Blickstein je dodala da su “uz pomoć seroloških testova” istraživači znali da “pacijenti nisu bolesnici s koronavirusom, već pacijenti koji su primili cjepivo”.

“Ovo je za nas bio pokazatelj za uzbunu.” Rekla je da mora postojati crvena zastava za “zdrave ljude koji su primili cjepivo i počnu razvijati pojave poput tendencije ka unutarnjem krvarenju ili, ne daj Bože, glavobolje, vrtoglavice, gubitka riječi, pritiska u prsima ili bolova u trbuhu”, u tom slučaju trebali bi “odmah pozvati medicinsku pomoć”.

“Može biti da to nisu redoviti fenomeni cjepiva, već izraz rijetke bolesti.” Blickstein je također primijetila da ovo nije slučaj samo u Izraelu. Trenutno postoji izvještaj o identičnom odgovoru na isto cjepivo u Belgiji i Italiji.”

Američka nacionalna medicinska knjižnica definira TTP kao „rijetki poremećaj koji uzrokuje stvaranje krvnih ugrušaka (tromba) u malim krvnim žilama u tijelu. Ovi ugrušci mogu uzrokovati ozbiljne medicinske probleme ako blokiraju žile i ograniče protok krvi u organima kao što su mozak, bubrezi i srce.”

“Komplikacije koje proizlaze iz ovih ugrušaka mogu uključivati ​​neurološke probleme (poput promjena osobnosti, glavobolje, zbunjenost i nejasan govor), vrućicu, abnormalni rad bubrega, bolove u trbuhu i probleme sa srcem.”

Izvještaj koji je Ministarstvo zdravstva objavilo početkom lipnja zaključio je da su stotine slučajeva upale srčanog mišića (miokarditis) vjerojatno uzrokovane cjepivom protiv koronavirusa primijenjenim u sklopu izraelske kampanje masovnog cijepljenja.

Velika većina slučajeva zabilježena je među mladićima i tinejdžerima. Većina slučajeva zabilježena je među muškarcima u dobi od 16 do 30 godina, a najveći udio zabilježen je kod muških tinejdžera u dobi od 16 do 19 godina. Devedeset posto svih slučajeva miokarditisa povezanih s cjepivom zabilježeno je kod muškaraca.

I pored svega, na našim prostorima žele cijepiti mlađu populaciju. Pitamo se tko će odgovarati za posljedice cijepljenja mlađe populacija koju koronvirus  ne pogađa? Tko će objasniti roditeljima što se dogodilo u slučaju da netko nastrada? Sve su to pitanja na koje nitko ne daje odgovore, ali “stručnjaci” znaju da su cjepiva korisna i bezopasna.

cjepivoPfizer
Pretplatiti se
Obavijesti o
55 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Novi kolac
2 godine prije

Bolje umrijeti sutra od vakcine
nego danas od gladi
sah-mat

NeBudiOvca
2 godine prije

Interesantno je kako su danas svim sljedbenicima Covid pseudoreligije puna usta znanosti, a sami ne poštuju niti jedan postulat te iste znanosti.
Vec je stotine primjera dano, ali evo još jedan od danas.
Dr. Krešimir Pavelic vrlo odmjereno i pozivajući se na službene podatke, iznese odredjene stavove u vezi cjepiva protiv covida. MSM odmah na brzinu izvuku par svojih dežurnih MS doktora koji ne opovrgnu bilo kojim argumentom ili pozivanjem na znanstveno istraživanje bilo sto od onoga sto je dr. Pavelic rekao, nego umjesto toga počnu o bioteroristima i antivakserima. Još malo pa će ti isti koji se kao kunu u znanost kao kontru službenim podacima davati odgovore “njegova mama je tako debela da se nakon seksa okreneš dva puta i još si na njoj” a MSM će napisati naslov “od strane renomiranih znanstvenika pobijeni svi navodi dr. Pavelica.”

Tupko Glupko
2 godine prije

a) Turistička država Sejšeli do sada potpuno cijepila (sa dvije doze) 70% stanovništva i najprocjepljenija su nacija na svijetu, svejedno su produžili do daljnjega restriktivne mjere zbog povećanog broja zaraze: Seychelles Extends Covid Curbs Indefinitely as Outbreak Rages – Bloomberg Turisti čak i ako su potpuno cijepljeni, trebaju negativan PCR test da uđu u ovu zemlju i obavezno je nošenje maski: Seychelles (Travel Restrictions, COVID Tests & Quarantine Requirements) – Wego Travel Blog b) Izrael do sada potpuno cijepio Pfizerom sa dvije doze 57% stanovništva i druga su najprocjepljenija nacija na svijetu, 50% zaraženih su ti potpuno cijepljeni: Izraelska „vakcina ubica“: 50 % zaraženih bilo je potpuno vakcinisano (2 doze) – Najnovije Vijesti (logicno.com) c) Čile na 19 milijuna stanovnika je do sada imao 1,53 milijuna PCR pozitivnih (toliko u postocima ima otprilike i Hrvatska). Čile ima 54,3% potpuno cijepljenih, razmišljaju da cijepe ljude sa trećom dozom: Chile weighing issue… Čitaj više »

2 godine prije zadnji put uredio Tupko Glupko
Slow motion
2 godine prije

LJUDE JE LAKSE PREVARITI, NEGO IH UVJERITI DA SU PREVARENI

Hrast
2 godine prije

Sve se to moglo davno spriječiti, jer se sve zna od početka, ali ovce u ljudskom obliku moraju stradati, i to dovoljno dugo vremena, da bi počele uviđati što im se radi. I opet mekeću. Loviće bijesna rulja ove cjepitelje, nema još dugo do tog trenutka…

Kažun
2 godine prije

#Cijepite se.prije toga obucite novo odijelo i
najbolje cipele.

RENEW
2 godine prije

Poglejte si te Srbe, kako lažejo in mislijo, da njihovi bralci ne znajo angleškega jezika.
ttps://www.espreso.co.rs/svet/svastara/822389/britanka-upozorenje-korona-virus-predvidjanje
Zdaj se lahko vprašamo še to, če je bilo Kosovo v času Turških vpadov resnično Srbsko in ne Albansko in kdo je bil večji turški služabnik. Resnica o Kosovu je veliko večja kot je Srbska laž. Srbi in Albanci so na Kosovu živeli skupaj in se skupaj borili proti Turkom. Albanci so pleme, ki je ostalo tam že iz časa Starega Rima. Albanske rudarje, ki so se uprli Srbskemu nacionalizmu je zastopal Peter Čeferin, to je oče tistega šefa UEFE in tožbo je dobil.

Max
2 godine prije

To i i jest cilj..

Jadranka S
2 godine prije

“…. Pitamo se tko će odgovarati za posljedice cijepljenja mlađe populacija,….. ”

Nitko!
Što pomaže cjepljenima i da netko odgovara kada im se ničim više ne može vratiti NAJVRIJEDNIJE IZGUBLJENO!!!

2 godine prije

Mislim da razumijevanje dubine zlocina dovoljan je samo ovaj 3 minutni video, koji je Marija S pravela…
https://odysee.com/@MarijaS:8/MEDICINSKA-TIRANIJA-PLANIRANA-JO%C5%A0-U-PRO%C5%A0LOM-VEKU-Dr-Suzanne-Humphries:7?
Ova medicinska tiranija – planirana je vise od 20 godina…!

Kalle balle
2 godine prije

MASONSKI MANIJACI DIVLJAJU SA COVID PROJEKTOM.

Zorule
2 godine prije

Upravo objavljeno na YT

Sen. Ron Johnson with families on adverse reactions to COVID vaccine | FOX6 News Milwaukee

idfsnbvasfnvuawndfvn
2 godine prije

Onaj “rus” iz “ruske” gamaleje veli rusi će se morati bocati svakih pola godine, naravno sebe neće bocati oni koji rusima upravljaju.

Lucija, prva
2 godine prije
Antinwo HR
2 godine prije

Capaku kurvin sine djecu ne spominji ,smeče prokleto

Jony
2 godine prije

Kemijska analiza mRNA cjepiva i PCR štapića
Dr.Nada Hiti od 9min.
https://www.facebook.com/101017414921399/videos/1148774742296515

Jadranka S
2 godine prije

Sve se odavno zna, cijela ISTINA.
Dok god čitate, pričate, pišete i razmišljate o onima koji su sve gluposti isplanirali dajete im svoju snagu i energiju.
Buđenje SVIJESTI i
NEPOSLUŠNOST je jedino rješenje!!

Zabrinuti medicinar
2 godine prije

Portugalski sud: od svih umrlih sa ili od korone(17000) stvarna brojka 0,9 posto sa koronom!!

Dozivotna zastita ustanovljena u T-stanicama!!
Cak i u dodira sa bilo kojom vrstom Korona virusa 100% zastita se nalazi u T stanicama. Tamo su memorirani i u slucaju dodira sa bilo kojom varijantom C-virusa, 100%zastita!!

Zastita U T- stanicama kod ca. 90% stanovnistva!!

Odmah zaustavit cjepljenje.
Totalno beskorisno!!

mislim
2 godine prije

ali tvrde da je gripa nestala, a kad ti curi nos to je korona.
i ljećenje nije čaj ,…,…,… iako baš na pluća, sumamed, kad je gripa.
nego karantin,maske,cjepiva i ubojiti respirator. kad je korona.
to sve tvrde “stručnjaci”
kako si ti tu statistiku čitala?
a ti neznaš ali vjeruješ, njima koji ili isto neznaju, ili vjerojatnije zbog osobnih interesa lažu i izmišljaju.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI