Rock legenda Richard Ashcroft povukao se s Covid-reguliranog festivala, rekao je kako neće sudjelovati u ”vladinom eksperimentu”

Richard Ashcroft
26 komentara

Pjevač Richard Ashcroft povukao se s predstojećeg festivala u Sheffieldu, zbog zahtjeva za cijepljenjem i sudjelovanja u vladinim istraživanjima koronavirusa. Ashcroft je jedna od nekoliko Covid-skeptičnih ikona Britpopa.

Bivši frontmen Vervea objavio je u ponedjeljak da se povlači s festivala Tramlines u Sheffieldu kasnije ovog mjeseca, rekavši obožavateljima na Instagramu da “neće prisustvovati na koncertima gdje postoje Covid ograničenja.”Ashcroft je rekao da je odluku donio čim je saznao da će Tramlines biti “dio vladinog programa testiranja”.

Prema svom programu za istraživanje događaja, britanska će vlada omogućiti publici punog kapaciteta prisustvovanje koncertima bez maski i socijalnog distanciranja, te će proučiti svaki prijenos Covida-19 koji se dogodi tijekom vikenda. Polaznici će i dalje morati pokazati ili dokaz o cijepljenju ili negativni rezultat testa kako bi mogli prisustvovati koncertu.

“Mora da se radi o starosti, ali riječi vladin eksperiment i festival…”, procijedio je Ashcroft, postavljajući smiješne emotikone i hashtag “theydontownme” (ili OniNePosjedujuMene).

Ashcroftovo glavno mjesto ispunili su britanski rockeri Supergrass, objavio je u utorak Tramlines. Međutim, Ashcroft je daleko od jedine zvijezde iz doba Britpopa koja nije zadovoljna vladinim postupanjem s pandemijom koronavirusa. Pjevač Stone Rosesa Ian Brown čestitao je Ashcroftu na odustajanju od festivala, nazvavši to “solidnom odlukom”.

Brown je u ožujku odustao od nastupa rujna ove godine na festivalu Neighborhood Weekender u Warringtonu, zbog vjerojatnosti da će mu trebati dokaz o cijepljenju. Brown je na Twitteru oštro kritizirao cjepiva i vladina ograničenja, izjavivši prošlog mjeseca da je “svaki pjevač i glazbenik, koji nastupa negdje pod uvjetom da se cijepi GMO bućkurišem, koji nije ni pravilno testiran  … bijednik i suradnik koji zaslužuje biti osuđen od strane javnosti.”

Pjevač i gitarist Cantankerous Oaze Noel Gallagher prošle je godine maske nazvao “besmislenima” i požalio se da “nam je oduzeto previše prokletih sloboda!”

Iako se kasnije cijepio, Gallagher je i dalje nasrnuo na “ljude koji sebe smatraju važnijim jer su se cijepili, a one koji se odbiju cijepiti ponižavaju”, dodajući da “tako počinje fašizam.”

CovidRichard Ashcroft
Pretplatiti se
Obavijesti o
26 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
rttgh556sdccv233dfgh
2 godine prije

Tko se uopce pobunio od domacih glazbenika? Nitko?

Zagor
2 godine prije

“collaborator who deserves to be tarred and feathered”

Nije:

“suradnik koji zaslužuje biti osuđen od strane javnosti.”

Nego:

suradnik koji zaslužuje biti posut katranom i perjem.

Ne volim kada se uljepšavaju prijevodi.

A neg.
2 godine prije

Bitter sweet symphony…

2 godine prije

gledajte koronu sa pozitivne strane – bar vam jehovini svjedoci vise ne kucaju na vrata.

2 godine prije zadnji put uredio Brainstorm
Kalle balle
2 godine prije

RUSITI COW ID ( COVID) NACIZAM, STA PRIJE DOK NISMO PUKLI NA MOZAK.

Jomla
2 godine prije

Iako se kasnije cijepio, Gallagher je i dalje nasrnuo na “ljude koji sebe smatraju važnijim jer su se cijepili, a one koji se odbiju cijepiti ponižavaju”, dodajući da “tako počinje fašizam.”
Vrlo tačno!

Stela
2 godine prije

Ja baš volim covid potvrde. Kad pomislim da će me na jesen namrgođeni zaštitari tražiti uvid u zdravstveni karton da kupim kilu brašna, odmah mi je toplo oko srca. Osjećam se tako zaštićeno 🙌

Emiliano Zapata
2 godine prije

Primjecujem da su “nasi” antisistemski mediji poceli pisati na nacin da izdvoje nesto pozitivno vezano za ovu Plandemiju kao npr. to sto poneki glazbenik, nogometas i sl. odbiju sudjelovati u plandemiji kako bi prikazali stanje manje losim nego sto u stvari je. Tonsto vecina slavnijih sve vise sudjeluju kao da nema veze?
Pocele su i nekakve smjesne price o sudenjima i Nunbergu 2 sto ima sanse koliko i da neka majka sudkinja osudi svoje vlastito djete za neki prekrsaj. Nisam siguran iz koje namjere su ovako poceli pisati da izgleda kao da su kabalisti korak pred slomom ali mi se nikako ne dopada podcjenjivanje protivnika…

Boba Lazarević
2 godine prije

To je integritet.

rttgh556sdccv233dfgh
2 godine prije

Ima još jedan velikan…morrisey…the smiths

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI